Ilukraam Kingiloos TESTIN JA ARVUSTAN

uut looduskosmeetikamaailmast*

20. detsember 2018

Nagu te teate, siis ma olen suur looduskosmeetika fänn. Eks mõnikord eksib ostukorvi ka kraami, mis rohkem jama ka sisaldab, aga kui mul valida on, eelistan alati looduslikku ja soovitatavalt veel eestimaist kah. Seda rõõmsam ma olin, kui mul paluti testida uut kodumaist looduskosmeetikabrändi nimega LOOND

Loond tooted on inspireeritud just põhjamaisest puhtast loodusest ja kõik koostisosad on ka pärit just põhjamaalt, kus tingimusted on karmid, ning loodus selle võrra sitkem ja tugevam. Ma ei tea küll palju kreemide ja muu säärase valmistamisest, aga ma tõesti usun, et looduslikud asjad on meie nahale ja kehale tunduvalt paremad, kui need uhkelt reklaamitud kaubad, mis toidupoodide iluosakonnast leida võib. Tõsi – looduskaup on tihtipeale kallim, aga minu kogemus ütleb, et need kestavad kauem ja minusugusele, tundliku nahaga inimesele, on looduslik kraam kindla peale minek. Kui kopp on mul ees näokreemidest, mis naha kiskuma ja kipitama jätavad! Kuiiii siiber on ees kehakreemidest, mis ainult lõhnavad hästi, aga reaalsuses üldse ei niisuta. 

Iga kord, kui ma jälle laari asju testimiseks saan, loodan ma salaja mõne uue lemmiku leida ja sedapuhku võin ma öelda, et seekord leidsin lausa kaks, milline õnn! 

Te teate, et ma armastan massaaži, eks. Minu õnneks saan ma öelda, et kõige parem massöör siin ilmas elab minuga koos. Jep, reaalselt IGA spa kus ma massaaži võtnud olen, mitte ükski neist ei ole ikka päris nii hea olnud, kui Kardo mudimine. Ei tahaks uhkustada, aga nii see elu on. Ja kui ma avastasin pakist massaažiküünla (LINK), siis ma olin üsna elevil. Ma ei olnud nimelt enne sellist toodet kunagi katsetanud ja ausalt öeldes naersime me Kardoga, et nagu mingites erootikafilmides, kus põlevalt küünlalt vaha teise kehale tilgutatakse, aga no tegelikult nii ikka seda ei kasutata ? Või no sa võid, aga me tegime ikka nii, et panime põlema ja lasime vahal natukene jahtuda, enne kui kasutasime.

Jumal, kui imeline lõhn sellel on. Nii aromaatne ja lõõgastav, tõesõna. Mudimiseks tõesti täiesti ideaalne, ei ole nagu liiga libe, vaid täpselt paras. Lisaks olid Kardo käed pärast eriti pehmed. Kodukalt lugesin, et selle sooja vahaga saabki enda kätele nn “parafiinihooldust” ka teha. Hõõrud käed sooja vahaga kokku ja paned kümneks mintsaks kindad kätte – pärast olla käed imepehmed. Ma ise pole katsetanud, aga Kardo kohe juubeldas, et tema tahab proovida. Tal nimelt iga talv läheb üks käsi paberkuivaks. Nagu ma öelnud olen, siis Kardol tehti kunagi seljaopp, mille tulemusel Kardo üks kehapool, k.a käsi, ei higista mitte üht grammi ka. Sellest tulenevalt on see kogu aeg kuivem, aga talvel veel eriti. Mis seal ikka, eks katsetame ära ja annan teile tulevikus teada. Aga seda oskan ma kohe öelda, et parim vihje mehele, et tahad muditud saada – pista talle see pihku. Usu mind, see põletamine ja vaha sulatamine on alguses päris tore ja uudne, saab massaaži välja tüssatud küll ? 

Ma tahaks teile nüüd öelda, et kaua see totsik kestab ka, aga ei oskagi öelda, sest esiteks masseerib Kardo mind alati nii pikalt ja palju (ei kurda), et võib-olla laisem mees kulutab vähem vaha, aga ma praegu silmaga ütleks, et 10-15 korda ikka saab. Käehooldusi isegi rohkem, sest selle peale ei kulu ju palju. Või teha 2in1, et enne massaaž ja siis hops, kindad kätte.  Variante on ja tõesti, ma niiiii soovitan seda väikest totsikut!

Samamoodi on massaažiks superhea see kehaõli (LINK). Esiteks on äge see, et DERM märgistusega tooted on eriti õrnatoimelised ja sobivad ka väga tundlikule nahale, sealjuures võib sellega määrida ka lapsi. Ka meie Marta sai sellega ükspäev kokku määritud, sest kippus teine natikene hargnema. Tegemist on kanepiõliga ja ma usun juba ammu kanepitoodete imevõimesse, sest nagu te teate, olen ma ELUAEG ohatistega võidelnud ja lõpuks leidsin abi just ühest kanepihuulepalsamist, seega jah, soovitan ka kanepiõli. See niisutab, noorendab nahka, tõstab naha elastsust, lisaks on ta 100% looduslik ja mahepõllumajandusest pärit ?

Näovett (LINK) olen ma kasutanud täitsa prostalt meigi kinnitamiseks ja mulle tundub, et see sobib selleks ideaalselt. See vesi on pärit kuskilt jumalteabkust maapõuest (tegelt kodukal on täpselt kirjas ka, kust) ja sisaldab lisaks mineraalidele ka broomi ja boorhapet, mis omab põletikuvastast toimet. Mul akneprobleemidega sõbranna, kellel näonahk ikka väga punane ja põletikus, proovis seda külas olles ja ütles, et see on tõesti eriti mõnusalt jahutav ja leevendav. 

Lisaks võib seda kasutada ka tooniku asemel näo puhastamiseks. Mu ema kasutas alati alkoholisisaldusega näotoonikuid, mis silmnäo kipitama pani, niiet ma pikalt arvasin, et kõik toonikud on sellised rõvedad. No vot sulle lopsu, ei olegi!

Omaette äge oli ka Värska ravimuda näole (LINK), mida me esimest korda loomulikult Kardoga koos proovisime. Ega muidu olegi ju näomaski teinud, kui sa ei tee seda koos oma mehega, samal ajal taltsutamatult instatades, eks? 

Jumal tänatud, et instatasime, sest siis ma sain aru, et me panime alguses liiga õhukese kihi ja koonerdasime liialt. Mis seal ikka, ma olen harjunud, et mask peab näkku ära kivistuma, aga see peab just niiskeks jääma ja paksult näos pehme olema. Eriti tõhus olla seda saunas kasutada, aga ma olen nii vähe saunainimene, et ma ei ole seda veel proovinud. Sellegipoolest õhetas meie nahk pärast tervislikult ja oli sile ja siidjas. 

Käed nägid küll välja, nagu ma oleks teadküllmilles solberdanud ?

Ühesõnaga jälle üks äge kodumaine firma, mille tooteid proovida soovitan, ka kingikotist oleks seda tuus leida, eriti kellelgi, kes sääraseid loodustooteid hindab. 

Ka mina saan ühele teist väikse kingituse teha. Hakka LOOND firma sõbraks Facebookis SIIN ja anna ainult kommentaarides teada, mis toode sulle kõige huvipakkuvam oleks ja võitja saabki enda valitud toote auhinnaks! Kogu nende tootevalikut näed SIIT

PS! Sooduskoodiga “mallukas20” saate lausa kõikidelt toodetelt -20% allahindlust! ?

Loe ka neid postitusi!

67 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Mia 24. detsember 2018 at 18:42

    Mul pole küll seljaoppi olnud, aga kunagisest allergilisest reaktsioonist on parem käsi talvel kuiv nagu traatkäsn. Jään massaažiküünla võidule lootma ja lisaboonusena saab mees massaaži ka 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 23. detsember 2018 at 19:42

    Talvel kipub nahk nii mul kui lapsel kuivama, nii et meile kuluks üks kehaõli ära

  • Avatar
    Vasta Katrin M 23. detsember 2018 at 01:11

    Näomuda!! Nahk nii jama näos!:(

  • Avatar
    Vasta Elina 22. detsember 2018 at 21:39

    Sooviks proovida massaažiküünalt ?

  • Avatar
    Vasta Mairi 22. detsember 2018 at 18:00

    Näomuda kuluks küll ära

  • Avatar
    Vasta Carmen 22. detsember 2018 at 16:56

    Näovesi, sest rasedusega on akne jälle välja löönud ja on vähe asju, mis aitavad.

  • Avatar
    Vasta Maarja 22. detsember 2018 at 16:51

    Sooviks proovisa masaaziküünalt.

  • Avatar
    Vasta Viorica 21. detsember 2018 at 22:46

    Kuna iga pühapäev peale sauna teeb elukaaslane mazaasi, oleks mazaasi küünal või õli küll super kingitus meile ?

  • Avatar
    Vasta Mariza 21. detsember 2018 at 21:27

    Prooviksin seda massaazi küünalt käte parafiin hoolduseks. Mul samuti käed megalt kuivavad ja kipuvad sügelema. Ehk saaks massaazigi ?

  • Avatar
    Vasta K. 21. detsember 2018 at 21:15

    Vaatasin, et Kardo võõra naisega?seda küünalt prooviks ka.

  • Avatar
    Vasta Kätlin 21. detsember 2018 at 21:06

    Näomuda tahaks proovida

  • Avatar
    Vasta Sigrit 21. detsember 2018 at 20:23

    Kehaõli sooviks proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura 21. detsember 2018 at 19:52

    Näovett sooviks väga proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerli 21. detsember 2018 at 18:07

    Näomuda tundub põnev.

  • Avatar
    Vasta Janeli 21. detsember 2018 at 16:48

    Näovesi

  • Avatar
    Vasta Triinu K 21. detsember 2018 at 16:17

    Näomask 🙂

  • Avatar
    Vasta Gellu 21. detsember 2018 at 15:08

    Näomuda sooviks proovida.

  • Avatar
    Vasta Liisa 21. detsember 2018 at 15:00

    Olles suur Värska vee fänn, siis ikka näomuda ?

  • Avatar
    Vasta Cerlyn 21. detsember 2018 at 14:05

    Massaažiküünal

  • Avatar
    Vasta Kaie 21. detsember 2018 at 13:29

    Prooviks maski et enda nahka turgutada.

  • Avatar
    Vasta Marju Pispea 21. detsember 2018 at 12:21

    Taastäiderav küünalde komplekt oleks hea.

  • Avatar
    Vasta Carmen Pari 21. detsember 2018 at 11:33

    Massaažiküünal 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 21. detsember 2018 at 11:20

    Sooviks proovida näovett

  • Avatar
    Vasta Greetel 21. detsember 2018 at 10:48

    Masaasi küünal derm:)

  • Avatar
    Vasta Jaanika 21. detsember 2018 at 10:45

    Massaaziküünal ?

  • Avatar
    Vasta Aide 21. detsember 2018 at 10:31

    Massaažiküünal on hea kingitus mu mehele. Saab lõpuks tema minu poolt muditud ja minu karedad käed niisutust 🙂

  • Avatar
    Vasta Kessu 21. detsember 2018 at 10:03

    Loond näomuda mask

  • Avatar
    Vasta Veronika 21. detsember 2018 at 09:10

    Mina sooviks seda näovett proovida. 🙂

  • Avatar
    Vasta Getri 21. detsember 2018 at 09:02

    see küünal tundub eriti mõnna olevat!

  • Avatar
    Vasta Margit 21. detsember 2018 at 09:01

    Valiskin näomuda 🙂

  • Avatar
    Vasta Meryt 21. detsember 2018 at 08:48

    Näomuda tundub huvitav

  • Avatar
    Vasta K 21. detsember 2018 at 08:48

    LOOND57°N STARDIKOMPLEKT oleks äge võit iseendale 🙂

  • Avatar
    Vasta Siram 21. detsember 2018 at 08:45

    Massaaziküünal kindlalt 🙂

  • Avatar
    Vasta Birgit 21. detsember 2018 at 08:26

    Näomuda tundub lahe 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristina 21. detsember 2018 at 08:25

    Massaažiküünal kõlab põnevalt 🙂

  • Avatar
    Vasta Moonika 21. detsember 2018 at 07:27

    Pole väga ammu enam ühtki näomaski teinud, aga võiks küll, seega sooviks proovida võidu korral näomuda, kuigi näovesi tundub ka ahvatlev.

  • Avatar
    Vasta Pirke 21. detsember 2018 at 06:59

    Massaažiküünalt tahaks kindlasti proovida!

  • Avatar
    Vasta Liis 21. detsember 2018 at 06:42

    Oh ma prooviks LOOND53°N LÕHNAKÜÜNALDE TAASTÄIDETAV KOMPLEKT. Kas tõesti ka aitab peavalude vastu? Prooviks järgi.

  • Avatar
    Vasta Piret 21. detsember 2018 at 03:41

    https://loond.eu/toode/loond57n-ravimuda-60ml/

  • Avatar
    Vasta Liis 21. detsember 2018 at 00:57

    Oi rasedusega see näonahk on teab mis ja see näomuda sobiks ideaalselt ?

  • Avatar
    Vasta Kadi 21. detsember 2018 at 00:42

    Näonahk on mul tihti väga käest ära. Pole siiani leidnud midagi, mis päriselt aitaks, nii et selle näovee prooviks küll ära 😀

  • Avatar
    Vasta Mari 21. detsember 2018 at 00:25

    Loond57°N näomuda DERM 60ml mina prooviks selle ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 21. detsember 2018 at 00:17

    Massaažiküünal derm prooviks ära küll, käed kipuvad ka talvel üli kuivaks minema. Kisuvad ja sahisevad:-)

  • Avatar
    Vasta Ruta 21. detsember 2018 at 00:08

    Loond stardikomplekt pakuks kindlasti katsetamisrõõmu.

  • Avatar
    Vasta Sigrit 20. detsember 2018 at 23:52

    Massaažiküünlast kuulen esimest korda, seega selle toote tahaks küll ära proovida. Seda enam, et mul väga kuivad käed…ehk teeks see vaha mu kätega imet ?

  • Avatar
    Vasta Liis 20. detsember 2018 at 23:49

    Prooviks selle põneva massaažiküünla oma abikaasaga ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 20. detsember 2018 at 23:43

    Näomuda ?

  • Avatar
    Vasta Sirly 20. detsember 2018 at 23:39

    Ma sooviks lõhnaküünalt ?

  • Avatar
    Vasta Ave 20. detsember 2018 at 23:22

    See küünal tundub küll eriti tuus, tahaks proovida kohe. ?

  • Avatar
    Vasta Lea 20. detsember 2018 at 23:18

    https://loond.eu/toode/loond57n-ravimuda-60ml/
    Seda näomuda oleks ideaalne saunatamise käigus proovida.

  • Avatar
    Vasta Inga 20. detsember 2018 at 22:57

    Lõhnav massaaziküünal …. mmm …. pole kuulnudki. Aga see on meie pere täiuslikust õnnest just veel puudu. 🙂 Saaksin meelitada mehe ometigi ennast masseerima ja tema saab samal ajal mõnusalt niisutada oma talvekaredaid käsi … Oo fortuuna, ilmuta end nüüd ometigi!

    • Avatar
      Vasta Si 21. detsember 2018 at 09:33

      Näomuda olen juba proovinud, see tegi naha küll ülimõnusaks. Tahaks veel kehaõli proovida.

  • Avatar
    Vasta lilllll 20. detsember 2018 at 22:55

    Näomuda sooviks hirmsasti! 🙂

  • Avatar
    Vasta Piia 20. detsember 2018 at 22:53

    Loond stardikomplekt

  • Avatar
    Vasta Diana 20. detsember 2018 at 22:44

    Näomuda oleks äge 🙂

  • Avatar
    Vasta Gerda 20. detsember 2018 at 22:43

    Kehaõli mulle palun!?

  • Avatar
    Vasta jaanika 20. detsember 2018 at 22:42

    Sooviksin proovida seda näomuda https://loond.eu/toode/loond57n-ravimuda-60ml/ – tundub mõnus 🙂

  • Avatar
    Vasta Hele 20. detsember 2018 at 22:38

    Kehaõli prooviks,talvel nahk nii kuiv.

  • Avatar
    Vasta Piret 20. detsember 2018 at 22:35

    Näomuda prooviks küll.

  • Avatar
    Vasta Joanna 20. detsember 2018 at 22:35

    Massaažiküünal derm?

  • Avatar
    Vasta Merili 20. detsember 2018 at 22:28

    Massaažiküünalt tahaks proovida! Tundub huvitav 🙂

  • Avatar
    Vasta Ag 20. detsember 2018 at 22:24

    See kûünal oleks tuus.✌️

  • Avatar
    Vasta Tuuli 20. detsember 2018 at 22:21

    Massaažiküünal tundub põnev ?

  • Avatar
    Vasta Piret 20. detsember 2018 at 22:19

    https://loond.eu/toode/loond57n-ravimuda-60ml/s hea meelega selle mudamaski ära https://loond.eu/toode/loond57n-ravimuda-60ml/

  • Avatar
    Vasta Helena 20. detsember 2018 at 22:19

    Mina sooviks näomuda proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Getter 20. detsember 2018 at 22:16

    Sooviksin massaažiküünalt proovida!

  • Avatar
    Vasta Tiina 20. detsember 2018 at 22:15

    Näomuda prooviks küll 🙂