TESTIN JA ARVUSTAN

millal on mõttekas tellida Aliexpressist?*

11. november 2019

Ma konkreetselt muidu ütleks, et mitte kunagi. Enamik asju on võimalik saada kenasti kätte siitsamast Eestimaalt, ilma, et igasugust väikest jama tuleks üle maakera meile lennukiga saata. Kunagi olin ma muidugi suur Aliexpressitaja, aga viimastel aastatel olen sealt vist paar korda tellinud, needki on on olnud asjad, mida ma lihtsalt mitte kuskilt mujalt ei leidnud.

Eks see muidugi olene inimestest ka. Mõni jällegi väidab, et jah, ma võin siin Eestis ka poodi minna ja osta 10x kallima hinnaga asja, mis on sealt samast tehasest pärit, et pole vahet kui tellin. Teine jälle ei telli kunagi, sest paarieurise asja soetamisel tundub ebaeetiline just see fakt, et KUIDAS see saab maksta vaid paar euri, kui keegi on selle valmistanud, materjali kasutanud ja veel siia teele ka saatnud.

Ma üldiselt nõustun ikka sellega, et parem üldse eelistada kodumaist ja nii, aga ma pean pattu tunnistama. Ma tõesti just tellisin alist ühe portsu väikseid vidinaid. Ma nimelt tahtsin, et mul oleks lastele sussi sisse pandav kraam olemas. Ehk siis tellisin Peppa patsikumme, juukseklambreid, laste ehteid, kleepse, plaastreid, õhupalle, pisikesi mänge jne. Et sussi sisse pandav on enam-vähem olemas, Yummikommid ka olemas, niiet mul on mul nüüd üks karbike, kust saan iga hommik kiirelt miskit võtta ja ei pea terve päkapikuaja selle peale mõtlema.

Et siis jah, ei ole ma mingi ideaalne eeskuju ja arvan, et kui üldse, siis võikski tellida pigem harva, aga siis, kui on mingi väga hea diil. Näiteks 11.11 on vist viimane võimalus, kui tahta midagi jõuludeks kellelegi tellida ja sel kuupäeval on raudselt parimad hinnad. See on globaalse sooduka päev ja ka Alist saab sellel päeval eriti hea hinnaga tellida.  Näiteks SIIT lehelt leiate hästi palju kuponge, millega saate asju veel parema hinnaga. Ja loomulikult soovitan ma ost teha läbi Bonusway lehe, siis saate oma ostult veel 4% raha tagasi.

Seega – kui liita kokku kõik üldised soodustused, sooduskupongid ja Bonusway boonused, siis 11.11 on parim päev teha AliExpressist oste. Aga otseloomulikult võite ostud teha ka muudelt lehtedelt, mis Bonusways olemas, nagu öeldud, ülemaailme soodukas kehtib väga paljudes kohtades! Näiteks mina tellisin just iHerbist endale mitu ruumilõhnastajat, need on lihtsalt niii head, et soovitan iga kell!

Igalt AliExpressi ostult on võimalik Bonuswayga tagasi teenida 4% boonuseid. 11.11 raames soovitame Bonusway äpist või kodulehelt klikkida AliExpressi enda kodulehele või äppi, alles seejärel lisada tooted ostukorvi ja teha check-out ehk maksta toodete eest. Kui vaid check-out teha klikiga Bonuswayst, siis boonuseid ei pruugi salvestuda ehk võivad minna kaduma.

Mina olen Bonuswayd juba aastaid kasutanud ja kui sul veel kontot pole, aga netist tellimusi teed, siis liitu kindlalt. Ma olen seal teeninud juba mega summasid. Enamuse loomulikult selle pealt, et kui keegi on minu lingi alt liitunud ja on tellimusi teinud (te saate ka liitudes selle lingi, mida sõpradele jagada ja ise boonuseid koguda), aga väga palju ka suurematelt ostudelt, ala reisi bookingud jne.

Vot sellised mõtted ja lood siis tänasesse, et kes on suured Ali hundid, 11.11 on just parim päev seal shopata. Ja kes suured alikad ei ole, aga tahaks midagi tellida, siis noh, nüüd on õige aeg. Aga pidage ikka piiri ja ärge hullu pange – tarbetuid asju pole mõtet hoardida, sest need odavad on.

*Postitus sündis koostöös bonuswayga

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta K 12. november 2019 at 09:01

  Kas Iherbist viimane kord Sul mingit suurt tollimaksu ei tulnud? Olen ka tahtnud tellida, aga sp ei söenda.

  • Mallu
   Vasta Mallu 12. november 2019 at 09:04

   Pakk oli 40 ja toll 9