TESTIN JA ARVUSTAN

parimad asjad tulevad alati roosas karbis*

17. september 2021
pandy

Nagu te teate, siis sain endale viimaks kaalu ja vähe sellest, hakkasin mõni päev tagasi Liveat Green toitumiskava järgi sööma. Täitsa nagu tervislik inimene. Okei, liikumisega on hetkel veel veits nigelasti, aga küll seegi tuleb, ma üldse ei pabista. Küll ma kunagi jälle kodust lahkuda tahan. Seda, et ma kodus omaette midagi vihtuma hakkaksin, üldse ei loodagi. Olgu öeldud.

Kui kõht normilt täis, siis ei kipu snäkkima ka. No ja kui kipungi, siis proovin mõistlike asjade piiresse jääda, nii palju kui vähegi käepärast võtta on. Selles mõttes korralik taevaõnnistus, et mul kodus peaaegu alati nii Yummikommide kui Pändy snäkkide varu olemas. Eks muidugi ei maksa hommikust õhtuni neidki sissse kühveldada. Aga parem ikka kui see tavapärane magus, mida muidu toidupoes ostukorvi kipun haarama.

Pändy toodete valik on päris suur ja kujutan ette, et annab sealt valida, kes veel midagi proovinud pole. Krõpsudest, kommidest ja karastusjookidest kuni proteiinibatoonideni kõike on. Mul on olnud õnn viimset kui üht neist maitsta ja eks mingid lemmikumad on ikka välja kujunenud. Aga täitsa hea meelega söön midaiganes neilt. Hea kerge südamega manustada, ei pea kaalu ega millegi peale oluliselt mõtlema.

Noh ja teie, kes te veel pole saanud kõigest sellest imelisest kraamist osa, teid silmas pidades on Pändy ühe komplekti kokku pannud. Seal on suurem osa nende kõige menukamad tooted koos. Sisaldab ohtralt minugi lemmikuid. Monday 2 Sunday Box on selle komplekti nimi ja koosneb nii paljudest erinevatest Pändy snäkkidest ja jookidest, et ma neid kokku lugeda ausõna ei viitsi…

Aa okei seal kirjas, et 24 tk. Novot. Korralik ports erinevaid asju igatahes.

Paki nime järgi peaks justkui nädala hakkama saama, aga eks see oleneb igaühe entusiasmist ja magusaisust ka natuke. Mina teile seda lubadust küll ei anna, et jube ükshaaval sealt asju võtate ja siis kenasti pidama saate. Vahel ei lähe nii hästi, ütlen kohe ära, ja kulub oodatust rohkem. Aga ei ole hullu, sest Pändy on maiustuste kohta väga mõistliku koostisega.

Olen muide kunagi sellest ka lähemalt kirjutanud, kuidas just Pändy mu usu proteiinibatoonidesse taastas. Ei olnud lihtsamate killast ülesanne, ütleme nii. Eriti arvestades, et igasugune tervislik batoon võrdus mu jaoks päris pikka aega suht saepuruga. Teate küll neid “oo, täpselt nagu päris” tervislikke batoone, mis sama libedalt kurgust alla lähevad nagu männikooremultš. Maitse ei erine oluliselt. Kohutav.

Nii et pikk jutt lühidalt – kes veel mingil arusaamatul põhjusel Pändy tooteid mekkinud pole, see peaks nüüd ja kohe selle sama komplekti endale ostukorvi klikkima. Või kes juba on samasugune Pändy-entusiast nagu mina, teie peaksite täpselt sama tegema. Koodiga “mallukas” saate 20% alet ka, nii et terve selle karbitäie ülinormi hinnaga! Aga kood kehtib septembri lõpuni, nii et pigem soovitan rutata 🙂

Kes Pändy tooteid proovinud, kommenteerige, mis teie lemmik(ud) on?

*Postitus sündis koostöös Pändy’ga

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Marju-shmarju 18. september 2021 at 08:38

    Mulle hirmsasti meeldivad sweet peach kummikommid, eriti just seepärast, et ‘sweet’ on totaalne valereklaam – kommid on mõnusalt hapud. Suurem laps jagab minu hapuarmastust, ja nii me siis võistleme nende kommide nimel 🙂

  • Avatar
    Vasta L. 17. september 2021 at 19:09

    Vanadest toodetest vaarika ja ananassi energiajook olid kõige lemmarimad aga laimi oma ka halb polnud. Kummikommidest kalad ja batoonidest soolakaramelli?