Uncategorized

kes veel veits pekki kaotada tahab?

27. detsember 2018

Mitu korda olete te riidekappi korrastanud ja mõnda eset järjepidevalt kappi tagasi pannud, ise teades, et see teile selga ei lähe? Mina teen seda maru tihti. Kaasa ei aita see ka, et ma pidevalt meelega ja kogemata rase olen, sest kui ma enne Lendet rasedust planeerisin, siis jätsin ma kenasti kõik liibuvamad asjad kappi, sest need asjad, mis pekikõhuga kanda on ebasünnis, muutuvad rasedakõhu kasvades jälle kantavaks. Peale Lendet rändasid need ümber kleidid ja 38 suuruses teksad jälle “kunagi olen sale” riiulisse – mul oli plaan, et peale rasvaimu kannan neid kus see ja teine. Nagu te teate, lõppes see jälle rasedusega…

(Haha, see kõlab nagu ma oleks rasvaimu AJAL rasestatud, aga no saate ju aru küll, mida ma mõtlen, eks).

Täna koristasin kappe ja ülakorrust. Panin kõrvale asjad, mis heategevusse lähevad. Mitme asja juures mõtlesin, et… mida ma nüüd nendega teen? Ma võin need ju selga venitada, aga ütleme nii, et kõige parem see just välja ei näe. 

Kes oleks võinud arvata, et normaalne figuur ei tulegi iseenesest? Kevadel ei viitsinud ma oma voltidega võidelda ja käisin rasvaimus. Peale seda olin ma igati motiveeritud ka enda toitumise käsile võtma, sest kui juba selline suur samm sai tehtud, siis oleks ju loogiline anda endast kõik, et seda tulemust ka säilitada. Isegi siis, kui ma sain teada, et ma olen rase. 

Alguses oligi kõik lihtne ja ilus, aga poole raseduse pealt avastasin ennast aina rohkem jälle kahe suupoolega kommi õgimast. Rasvaimuga saadud lame kõht oli nagunii punni minemas (noh, tänu Martale) ja seega tundus ka okei endale “natukene” rohkem lubada. Komme, saiakesi, šokolaadi – piiramatult ja aina suuremates kogustes, sest ma olen ju ometi rase!  Lubasin endale, et kui ma enam rase pole, siis ma jälgin rohkem, mida ma suhu pistan.

Ootamatult ei olnud ma enam rase, aga käsi oli ikka sügaval kommikausis.

“Ma ju JUST sünnitasin!”.

“Ma olen ju imetav ema, mul ongi magusavajadus suurem!”

“Kui tuleb X sündmus, siis ma hakkan rohkem toitumist jälgima!”

Üks nendest kleitidest, kuhu ma ammu mahtunud ei ole!

Kaal kaaluks – see ei näita ju tegelikult midagi! Aga ma ei taha kleidi alt läbikumavaid volte vahtida. Mille jaoks ma ennast siis imeda lasin?! Nõup! Ma võin oma keha armastada millisena tahes, aga kui mul on hea platvorm veel kabedam olla, siis miks seda raisku lasta?! Olin korra kahevahel, et kas ostan endale korseti või helistan Orgule, otsustasin viimase kasuks.

Erik rääkis mu pehmeks (hehe, ma olen juba pehmeke) ja pani mulle pähe idee, et kui ma üksi “kannatada” ei taha, siis võtku ma oma lugejad kampa. Olen ma ju ennegi teinud kaalulangetusprojekte koos teiega, miks mitte ka nüüd? Koos on ju lihtsam, eksole?

Ma ise korraks veel mõtlesin, et kogu aeg ma räägin teile, et oma keha võib armastada nii ja naa sugusena (lausa PEAB), aga tegelikult ei ole mu praegune toitumine väga jätkusuutlik. Kohvi hommikul, vahepeal päeva peale veits kommi või shoksi, kui nälg silmanägemist ära tahab võtma hakata ja siis õhtul, umbes 9-10-11 ajal hakkan ma juba nälga surema ja SIIS söön kõike, mis mulle kätte satub. 

Ahne olen ma muidugi ka – kui juba praegu iseenesest on kaal nii palju langenud ja number väiksemad asjad selga lähevad, siis tekib küll tunne, et tegelt on päris huvitav, et kuhu see kõik välja viia võiks. Päris fitnesslavale ronima muidugi ei hakka, aga kui ma ühtedesse ümber teksastesse niimoodi mahuks, et “muffin top” üle ääre ei pressiks, siis oleks juba VÄGA rahul. 

püsti seistes pole väga hullu, näha küll, et kõht veits pehmeke, aga istudes on ta pehme nagu pärmitaigen ?

Et seda huvitavamaks teha, pakkus Erik mulle välja, et teeme võistluse. Proovime koos Brigitte Susanne Hunt’iga kokku saada TUHAT salenejat. Kui mina saaks 500 enda sõpra endaga kampa ja tema 500, siis oleks suvel rannas 1000 voldivaesemat naist rohkem.

Muidugi ma salamisi loodan, et ma meie “võistluse” võidan ja rohkem inimesi endaga kampa saan kui Brigitte, aga ma tunnen, et veits võimatu on võistelda naisega, kes näeb välja nagu ta oleks kuskilt ajakirjakaanelt maha astunud. Krt, Hunt, sa oled juba valmis, ma sinu asemel ainult kringlit söökski, kui mul sinu keha oleks! Aga kui mu lugejate seas on neid, kes veel “valmis ei ole” või tahavad veits rohkem valmis saada ja üksi motti pole, siis proovime koos? Jah?

Kas teeme ära? Liitu Orgu toitumiskavaga järgneva 48h jooksul ja saad salendava toitumiskava läbi minu 6 kuuks vaid hinnaga 19,99 € mis teeb kõigest 3,3 € ehk 11 senti päevas! Tavahind on 64,99 €, seega säästad lausa 45 €! Hea sääst, tundub mulle ja 19.99€ pole nagu selline kirves ka, et üldse ei kannataks testida.

See pole ju suur summa, et ennast veits kokku võtta ja minuga üheskoos vaadata, kuidas selline toitumine meie kehasid muudab? Ütlen ausalt, trenni ma küll kohe kebida ei viitsi, aga kommikoti võin veitsaks kapi ülemisele riiulile panna, kui te minuga kampa tulete!

Liitumiseks VAJUTA SIIA ja säästa 69%! Pakkumine kestab vaid 48 tundi, siis on näha, kas Eesti naist motiveerib kaalus langetama minu voldikogu (et ehk keegi vaatab, et shit, ma ka selline) või BSH valmis keha (et ehk keegi vaatab, et shit, tahaks ka selline olla). Ma muidugi loodan esimese peale ? Ei pea alati ootama seda esimest jaanuarit, et muutustega algust teha, ma alustasin juba täna kavatamisega (kuigi retsepte oleme siin nädala jagu katsetanud). Teie võite alustada..whenever. Täna õhtust. Homme hommikust. Või vanast heast – 1. jaanuarist. 

Ps! Tsekkige ka Malluka kampaanialehte, kus räägin oma eesmärgist, jagan oma lemmik Orguretsepte ja teen muud juttu kah! Selle leiad SIIT!

Ps2! Mu esimene eesmärk on vähemalt kuu aega kavas püsida, sest ma tahan teada, palju mul siis poes selle võrra vähem kulub, kui iga päev 12 kilo sitta kokku ei osta…?

Ps3! Ükski hea lugu ei saa ju alata ilma “before” piltideta – ma siis täna hommikul võtsin kätte ja tegin mõned. Olge valmis – sexytime!

lõpuks hakkas imelik selfitada poolalasti ?
#sensuaalne
Tänahommikune kaal
Näkku vaadates ütleks, et olen vist katku saanud, kergelt neli paranevat ohatisekohta ja muidugi mu sensuaalsed pekid. Kui te vaid teaks, kui pehmed ja mõnusad need on ?

Igatahes, ma eile katsetasin selle ära, et poes vaatasin Orgu äpist ostukorvi (mega mugav süsteem!) ja ostsin tänaseks asjad ära. Seega täna ei ole mingit ainult kohvi joomist, tänane hommikusöök on hoopis vürtsikas peekonisalat praemunaga. Mis siin ikka  – hakkan kokkama – be cool ja tulge minuga kampa EKS, ma tahan võita… ?

Loe ka neid postitusi!

84 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta :( 2. jaanuar 2019 at 16:43

    Sul on NII ILUSAD jalad…. tahaks ka, et mu kintsud ei hõõrduks omavahel kokku. Aga need saatanad hõõruvad isegi siis, kui muu peki igalt poolt maha olen suutnud võtta.

  • Avatar
    Vasta Kaja 29. detsember 2018 at 21:05

    Eelmisel aastal ka Henriga suure hurraaga alustasite … Üldse ei ole usku sellesse.
    Orgu kava on mul olemas, et tervislikumalt ja mitmekesisemalt toituda. Selle poolest on Orgu väga hea.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 30. detsember 2018 at 01:32

      Minusse ei peagi uskuma, ikka igaüks enda eest 🙂

      • Avatar
        Vasta Kaja 30. detsember 2018 at 11:27

        Aga ma kirjutasingi, et SELLESSE ettevõtmisesse ei ole usku. Mitte konkreetselt Sinusse, kui isikusse.

  • Avatar
    Vasta meri 29. detsember 2018 at 01:24

    Su kaal ja väljanägemine on täiesti normaalne! Kõht on vormist väljas, sest ei ole treenitud, see on täiesti okei. Soovitan sul joogat proovida, see voolib keha väga ilusaks ja eriti hästi mõjub just keskkohale 🙂 Enda jaoks on efektiivseim olnud Bikram jooga, aga kuna seal väga palav ja raske, siis võib-olla sulle ei meeldiks.

  • Avatar
    Vasta Katrin 28. detsember 2018 at 19:35

    ma liitusin ka! aga nüüd lähen ja söön viimase sefiiri (või kaks? :D), homsest hakkan eeskujulikuks 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 28. detsember 2018 at 20:11

      söö siis juba kaks 😀

  • Avatar
    Vasta mina 28. detsember 2018 at 07:27

    Küsin hoopis, kust nii ägeda pesu said? 🙂

  • Avatar
    Vasta C. 28. detsember 2018 at 01:42

    Liitusin ka. Kui lähi päevil ära sünnitan, siis hakkan jälgima seda kava.
    Kunagi ammu ammu ka proovisin Orgu kava aga kuna pikad päevad olid tööl. Siis iga õhtu peale tööd järgmiseks päevaks erinevaid toite vaaritad oli tüütu. Ja kiiresti loobusin.
    Üritasin ka mitmeks päevaks ette teha aga no ei maitse toit, kui sellel külmkapi maitse juures. Ehk seekord läheb paremini see värk.

  • Avatar
    Vasta Sirts 28. detsember 2018 at 00:57

    Käpp?

  • Avatar
    Vasta Kat 27. detsember 2018 at 21:14

    Mind täiega. Nagu väga väga!!! Huvitab su pikkus. Koguaeg näitad pekke, kaalunumbrit ja riidetähte, aga reaalselt kui pikk sa selle 64 kilo juures oled? Sa vist kõige lühemat mõõtu pole?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. detsember 2018 at 23:05

      Ma pole iial oma pikkust riigisaladuses hoidnud, ma kohe lausa googeldan, kas tuleb välja et ma 168 cm pikk 😀

      • Avatar
        Vasta Mai 28. detsember 2018 at 12:32

        No jah, ja mina siin samas pikkuses muutkui lohutan end, et 75 kg on ju täitsa okey, särk veel mahub M suuruses selga. Ometi ma ei tunne end nii võrd paksuna, teatud nurga alt vaadates. ??

  • Avatar
    Vasta Merike 27. detsember 2018 at 20:52

    No nii. Ma ka alustasin sellest, et ostsin ära. Mul on selle kehakaaluga juba pikemat aega ” üks kana kitkuda” Eks näis…

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. detsember 2018 at 20:55

      kitkume koos 😀

  • Avatar
    Vasta salasilm 27. detsember 2018 at 20:30

    Just liitusin ühe teise programmiga. Hind oli alla 10 €
    Orgu suutis end minu jaoks nii kohutavalt antipaatseks muuta
    et never ei soovi tema ürituses osaleda.
    Võeh!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. detsember 2018 at 20:37

      mis orx sulle tegi 😀

  • Avatar
    Vasta Ann 27. detsember 2018 at 18:22

    Orgu lubab, et toit tuuakse koju kätte. Huvitav kuidas? Kui see nii oleks, lööks kohe kampa.

    Aasta tagasi sa ka tegid tervisliku elustiili väljakutsed aga loobusid esimesena.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. detsember 2018 at 18:47

      kelle seast esimesena ma loobusin muidu?

      Toit tuuakse koju kätte toidukulleriga, see muuseas kodukal kirjas ka – ole aga meheks, ava silmad ja loe.

      • Avatar
        Vasta Ann 28. detsember 2018 at 14:39

        Nu toidukuller toob ju vaid väga väikeses piirkonnas toitu koju. Nii et ei ole meheks.

    • Avatar
      Vasta Laura 28. detsember 2018 at 08:14

      Nii, loobus kuigi ei mäleta. Aga mina sain seal sellize motivatsiooni et nüüdseks lennanud ajaloo prügikast 100 kg. Vat! Kuidagi väga sobis kõigiga koos alustades ?

  • Avatar
    Vasta *kõikide*vaeste*eest 27. detsember 2018 at 17:34

    Hei,
    Ei pea tingimata seda ülesse laskma aga siin Sa vähemalt loed ära selle mure.
    Ma räägin mitmete mitmete koduste emmede eest. On kuu lõpp, just olid jõulud, rahadega on päris kehvasti. Kas kuidagi ei anna Orguga rääkida, et hästi hästi erand korras ta pikendaks seda mega soodust rahapäevani. Ka facebooki postituse all oli nii palju, kellel lihtsalt pole praegu rahalist välja minekut teha aga rahapäeval 100% annaksid endale võimaluse Sinu tiimiga saleneda. Ausalt see nii suur mure 🙁

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. detsember 2018 at 18:11

      ma uurin ta käest 🙂

    • Avatar
      Vasta Rrrr 28. detsember 2018 at 00:14

      Jaa sama. Kuu lõpp, jõulud möödas ning AV tulemas ja ei raatsi viimast raha ära kulutada selleks. Kuigi väga väga tahaks.

    • Avatar
      Vasta Ka 28. detsember 2018 at 08:28

      Sry, aga sellepärast teil rahad otsas ongi, et te nii jämmeks end söönd täie raha eest

  • Avatar
    Vasta Siki 27. detsember 2018 at 17:23

    Issssver ma olen oodanud juba mitu kuud, et mot peale tuleks….noo ei tule…lapse sünnist on 6.kuud möödas, olen proovinud toitumist jälgida, teinud trenni kodus aga nädala pärast on ikka ja jälle kõik pekkis ??
    Enne kui rasedaks jäin kasutasin ka orgu kava, võtsin 10kg alla, pole juba aaaaaaaaaastaid nii hea välja näinud. Nüüd peale sünnitust on kilosid 20 üle??? liitun kindlasti ja suveks vormi ?? i hope so?

  • Avatar
    Vasta Kellukas 27. detsember 2018 at 16:36

    Tuleks kampa kui ei peaks maksma-ma niigi vaene 😀 aga hakkan nii või naa 1.01 😉 edu sulle ka!

  • Avatar
    Vasta Christina 27. detsember 2018 at 16:09

    Mina olen kambas, hommikul silmad avades ostsin kohe paketi ära.!! ??

  • Avatar
    Vasta B3 27. detsember 2018 at 15:44

    Mina tahaks osaleda aga 48h jooksul lisaks vähesele eelarvele küll ei kannata 20 euri välja käia 🙁
    Hea arvutus jah max 4 päevas aga njaa

  • Avatar
    Vasta Ingrid 27. detsember 2018 at 15:36

    Liitusin sinu grupiga, aga kuidagi näitab mul ka 14 päevast tasuta prooviaega. Noh kirjutasin klienditukke, ei taha ju, et 14 päeva pärast uuesti maksma peaks :). Aga igatahes kõhupekk vähenegu!

  • Avatar
    Vasta Jkk 27. detsember 2018 at 14:22

    Ma olen 2x Orguga proovinud aga kuna iga jumala päev näitas ta äpp liitumise ja lõpukuupäeva osas errorit, siis minu närvid ei pidanud vastu ja lõpetasin selle jama ära. Ei iial enam! Olen Fitlapiga palju rohkem rahul.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. detsember 2018 at 14:50

      minu äppp näitab küll õigesti 😀

  • Avatar
    Vasta Sirly 27. detsember 2018 at 14:07

    Mul juba on Orgu kava olemas, aga kindlasti olen Sinu grupis, sest pühad läksid lappama, ei ole toidu kaasa tegija vanemate juurde minnes.

  • Avatar
    Vasta Tups 27. detsember 2018 at 14:05

    Natuke muu teema, sul kevadel diagnoositi diastaas? Kas oled juba mõne spetsialistiga selles osas ka ühendust võtnud? Kindlasti oleks paljude jaoks huvitav ja kasulik lugemine, millal ja kuidas pärast sünnitust sellega tegelema hakatakse 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. detsember 2018 at 14:13

      Mu diastaas oli niiiiii pisike, et sellega polegi vaja midagi teha, õnneks

  • Avatar
    Vasta Margit 27. detsember 2018 at 13:47

    Mina liitusin. Kuid enne oli mul olemas ka konto,kus proovisi tasuta perioodi. Maksib nüüd selle 20 .- juuri ära ,kuid kontol näitab,et tasuta periood läbi ja maksa aga veel . Hmmmm? Orgule kribama v 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. detsember 2018 at 14:14

      Kirjuta kasutajaabisse 🙂

  • Avatar
    Vasta K 27. detsember 2018 at 13:31

    Kas selle eest makstakse sulle, kui 500kokku saad?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. detsember 2018 at 14:54

      ei, selle eest mulle ei maksta 😀

      • Avatar
        Vasta K 28. detsember 2018 at 10:18

        Kas teed siis tasuta reklaami Orgule?

  • Avatar
    Vasta Liisu 27. detsember 2018 at 13:02

    Ma liituks ka aga ei tea kas ikka ainult toitumisega see kõhupolster kaob? Mul nt polegi võimalik trenni teha aga tahaks ka saledamat kõhtu ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. detsember 2018 at 13:15

      Eks näis, ma ka ei hakka trenni tegema ?

    • Avatar
      Vasta dex 27. detsember 2018 at 14:03

      ainult toitumisega kaobki pekk, ma olen mitu aastat trenni teinud aga halvasti toitunud ja näha küll pole, et trennis käiksin 😀

      • Avatar
        Vasta Vaike 27. detsember 2018 at 15:35

        Just. Võid end oimetuks treenida, aga kui ikka rohkem sööd kui kulutad, siis jääbkui vaid treenimise rõõm koos säilinud pekiga.

    • Avatar
      Vasta Birx 1. jaanuar 2019 at 12:49

      Toitumine ongi kõige tähtsam, selleks öeldaksegi abs are made in kitchen. Trenni võid nii palju rügada kui tahad, aga kui ajad jama endale sisse siis trenn on kasutu. Aga toitumisega koos aitab trenn lihtsalt kiirendada protsessi ja voolib keha muidu ka ilusaks. Isiklikult eelistan treenitud keha.

  • Avatar
    Vasta Marianne 27. detsember 2018 at 12:53

    Tahan kaaa aga olen veel jaanuari lõpuni beebiootel ja ei suuda rasedana ühestki kavast kinni pidada. Hea soodukas muidu. Peale “pudenemist” on küll kindel plaan endale toitumiskava soetada. Julgustav on vaadata, et sa näed tegelikult juba päris hea välja Luigi alles kuu on möödas. Kartsin, et kõht jääb põlvini pärast rasedust 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. detsember 2018 at 12:59

      ma kartsin sama, lõpus kõhtu vaadates 😀

      • Avatar
        Vasta A. 27. detsember 2018 at 14:00

        Minugi hirm….. Praegu alles 14+ nädala, aga kõht on juba nagu 24+. Mis siis suveks veel on… D-:
        Aga ma kavatsen raseduse ajal oma pilatesekavaga jätkata, olen seda eelmiste rasedustega ka teind. Kui see ka pekke ei ohja, siis vähemalt hea enesetunde annab küll. Toitumiskava jälgida pole plaanis, sest ma ei suuda ainult endale mingit eraldi sööki vaaritada. Põgenen köögist esimesel võimalusel. Mul õnneks pere menüü on tervislik, nii et pean lihtsalt jälgima, et ma ei patustaks liialt mingi suva nänniga.

  • Avatar
    Vasta Mi 27. detsember 2018 at 12:50

    Kahju, et Fitlapiga koostööd ei tee, oleksin ka kohe käpp. Ostsin kevadel Orgu kava ja alla sain 0kg. Lihtsalt ei meeldinud need toidud ja keeruline oli teha. Üks hetk avastasin kaaludes, et räigelt suureks on see number läinud ja ostsin siis Fitlapi ning voilaa – 5ndl -7kg 🙂 Alguses tundus keeruline, aga mida rohkem kasutad seda kergemaks ja loogilisemaks kõik muutub. Alguses mõtlesin küll, et kuidas ma Orgut nii petan, aga nüüd olen Fitlapiga vägaväga rahul. Jõulud lasin küll käest, aga käisin juba hommikul poes ja ostsin pühapäevani toidumaterjali ära ja olen taas kavas. Aga kui mingi motiveerimisgrupi teed, siis hea meelega tuleks ja loeks sinu ja teiste edulugusi ja nippe 🙂 muidugi kui mitte-Orgutajad oodatud on 😀

  • Avatar
    Vasta M 27. detsember 2018 at 12:45

    Kas selle kavaga kaalus juurde ka saab vötta?
    Kaalun 54kg, pikkust 164cm, tahaks kaaluda 60kg ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. detsember 2018 at 12:46

      jutud levivad, et saab 🙂

  • Avatar
    Vasta Kim 27. detsember 2018 at 12:39

    Ma olen see inimene, keda kõik vihkavad- söön palju tahan, mida tahan ja ikka sale.
    Tegelikuses on see minu jaoks aga natuke isegi probleem. Olen 174cm pikk ja 48kg, üks kondihunnik. Liitun ja vaatan äkki tänu tervislikule toidule saan midagi hoopis juurde?
    Kogu aeg on nii külm, riideid pole kuskilt saada, jõudu pole, verd annetada ei või ja need pidevad vanurite kommentaarid “tüdruk kas sa midagi sööd ka?! Oi issand kui peenike sa oled”

  • Avatar
    Vasta Merx 27. detsember 2018 at 12:30

    Hea meelega liituks, aga vot kohe üldse ei sobi minu loomusega nõue kasutajatingimustes – kohustuslik “enne” pilt” :/
    Aga sulle edu!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. detsember 2018 at 12:47

      Kus see kohustus on? Ma küll ei tea 😀

  • Avatar
    Vasta Kati 27. detsember 2018 at 12:11

    Mina olen ka käpp. Mul ongi motti vaja. Istun ja lösutan, vabandused on ka otsas ammu. Kamoon-põnn saab märtsis juba 2. Ei saa beebikilodeks lugeda enam. Puhas laiskuse ja oma lolluse rasv ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. detsember 2018 at 12:15

      noh, 10aastase kõrvalt võib ka beebikilosid omada 😀

  • Avatar
    Vasta maarja 27. detsember 2018 at 11:51

    Jesss. Go Mallu!
    Mul ka kogu aeg vabandused, miks mitte enda toitumist käsile võtta – olen imetav ema ja niikuinii käin ju jalutamas või on paha tuju või klassikaline “olen täiskasvanud, ma võin kommi süüa, kui tahan :D”.
    Väga ideaalne, et sa sellise võimalusega lagedale tulid. Liitusin kohe, sirvisin juba menüüd ja tundub, et saan väga palju huvitavaid toite oma menüüsse hoopis juurde.
    Teeme ära!

  • Avatar
    Vasta Mia 27. detsember 2018 at 11:47

    Orgu kava on tõesti väga hea 😀 Mul oli vastupidine probleem, et tahtsin juurde saada kaalu ja tänu Orgule tuli 5 kilo, ma nii rahul 😀

  • Avatar
    Vasta Pisi 27. detsember 2018 at 11:29

    Kas teete Kardoga koos seda või sa üksi?
    Ma olen mitu korda alustanud ja kuna mees ikka tuleb ja pugib sinu juures shokolaadi ja kommi, siis jube raske on kaua tubli olla. Vajaks rohkem mehelt tuge.
    Mul kuangi oli Orgu kava ja siis see mulle ei sobinud. Ei tea, kas nüüd on see muutunud juba ka minule sobivaks. Lisaks me käime u 1kord nädalas poes ja siis saab raske see toidu ostmine olema, kuna kõik asjad ei säili nädalat.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. detsember 2018 at 11:48

      Kardo pole kommivend nagunii, et teeme ikkka koos 🙂

  • Avatar
    Vasta Maris 27. detsember 2018 at 11:17

    Löön kaasa, ostsin ära ka juba. Meil mehega oli plaanis uuel aastal ennast käsile võtta. Kuid kui nüüd lugesin et on võimalik ka raha kokku hoida siis see veel pluss juurde. Suvel tulemas venna pulm ja tahaks selleks ajaks ilusti vormi saada.

  • Avatar
    Vasta Jansa 27. detsember 2018 at 11:06

    Söön oma viimase paki krõpse ära ja liitun ka. ???

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. detsember 2018 at 11:07

      ma ka nii confused, sest mul 1 purk cocat veel 😀

  • Avatar
    Vasta A 27. detsember 2018 at 10:48

    Palun mitte südamesse võtta ja ma ei ütle pahaga. Aga üksi oleks just mugavam saleneda. Siis ei teki seda et õõh 500 inimest ootavad et neid motiveeriksin.
    Ma ka mõelnud hakata toitumiskava jälgima just sp et uusi huvitavaid toite menüüsse saada , mu menüü väga üksluine. Aga ma ei söö pätis kõike seega raske käia välja 20€ kui sa ei tea kas sa seda nõus söömagi oled.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. detsember 2018 at 10:49

      Salenemine on tegelt minu jaoks vaid lisaboonus – ma tahan endale tervislikku toitumist sisse juurutada ja seda ma võin 500 inimesega koos teha küll.

      Seal mingi miljon retsepti ja saad välistada need asjad, mida üldse ei söö, ei usu, et sa midagi ei leiaks 🙂

  • Avatar
    Vasta Kris 27. detsember 2018 at 10:37

    Vahva, just olengi jõllitanud seda toitumiskava viimased paar kuud ja mõelnud, et kõik on küll väga tore, aga 65 euri kulub mujalgi ära. 😀 Aitäh! Kuidas te plaanite kindlaks teha, kumma 1000 sõpra liitus, lihtsalt huvi pärast. 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. detsember 2018 at 10:45

      Tal on oma liitumislink ja mul oma – Erik ise ütleb meile, kumma omast palju liitus 😀

  • Avatar
    Vasta ... 27. detsember 2018 at 10:35

    Nagu linnukeha
    Jalad peenikesed ja kôht nagu pall

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. detsember 2018 at 10:46

      see on isegi päris armas kommentaar, ma tunnen ennast ka nagu rasvatihane ?

    • Avatar
      Vasta ämbliktüdruk 27. detsember 2018 at 11:30

      mulle meenutab pigem ämblikku. üks paar käsi/jalgu veel ja ongi ämmelgas valmis.

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 27. detsember 2018 at 11:49

        ?️

        • Avatar
          Vasta ... 27. detsember 2018 at 20:23

          See polnud kompliment. Liiguta end.

          • Mallukas
            Mallukas 27. detsember 2018 at 20:25

            Ei ei, ma olen ikka kindel, et see oli kompliment ja ma tänan siiralt, see on väga armas sinust 😀

      • Avatar
        Vasta Kadri 27. detsember 2018 at 20:32

        Jah, kena küll kõik, aga ämblikul teatavasti ikka 4 paari jäsemeid! Või on Mallukal lisakäsi ja -jalg?

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 27. detsember 2018 at 20:38

          salaja on jah.. 😀

  • Avatar
    Vasta Aivi 27. detsember 2018 at 10:31

    Tuleks küll, aga peale palgapäeva.. jaanuaris ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. detsember 2018 at 10:46

      sry, siis ei saa aidata, see kestab 48h 😀

    • Avatar
      Vasta Ragne 27. detsember 2018 at 11:46

      Sama siin. Enne jaanuari kohe kuidagi ei õnnestuks!

  • Avatar
    Vasta Kadri 27. detsember 2018 at 10:25

    Mina löön kaasa!
    Lähema paari tunni jooksul lähen ostan ära!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. detsember 2018 at 10:48

      woohhoo!

  • Avatar
    Vasta Jan 27. detsember 2018 at 10:12

    Oiii kuidas ma seda oodanud olen, kunagi võtsin sinu selle “Mallukaga vormi” võistluse raames niii ilusti alla ja nägin kuradima hea välja ? Aga siis elukaaslane haigestus uuesti vähki, mistõttu mul tekkis tõsine depressioon ja ma olen see vana hea toiduga lohutaja… Normaalseks trullaks olen lohutanud ennast viimase aastaga… Mingi -18 oleks vaja alla saada, siis võiks rahul olla jälle ? Krt vist tellin ära selle toitumiskava ? aga siis võiks jälle mingi facebooki grupp ka tekkida? Kus motiveerime üksteist, see andis kunagi palju juurde ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. detsember 2018 at 10:47

      ma arvan, et vaatame, palju liitujaid tuleb, vb midagi aretame siis 🙂 muidu pärast oleme kahekesti vms 😀

      • Avatar
        Vasta G. 27. detsember 2018 at 12:28

        Hea mõte, võiks olla küll mingi grupp ka veel lisaks sellele. Tellisin ka kava ära. Praegu hea, külmkapp tühi aga ei tea millal end poodi vean. 😀 3-päevane jõulumaraton perede juures on läbi, õnneks suutsin taldrikule tavapärasest vähem tõsta. Homme õhtul õhtusöögile ka veel… No katsu siis tervislikke valikuid teha.

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 27. detsember 2018 at 12:47

          Tühi külmik on palju parem, siis tead täpselt, mis seal on – mul on pungil täis 😀