Uncategorized

olgem õnnelikud

9. detsember 2006

Näiteks selle üle kui te pole veel kordagi auto alla jäänud, või kui kodus on kommi, või kui on palju sõpse, või kui saad päevas naerda vähemalt 10 korda, või kui te olete ufosid näinud, või jeesuslast ennast, või kui toas on küünlaid, või kui teil võetakse ninast tampoon välja ( nagu laural, tema tundis rõõmu ) või kui te hääletate, või kui päike paistab, või kui päike ei paista, kui teete suitsu ja kui ei tee ja kui on head sööki ja kui on hea muusika, ja kui on gabrieli, ja kui on peavõrusid ja kui on hea film telekas, ja kui saab lõbustusparki minna, ja kui saate kinno minna, ja kui saate uisutada, ja selle üle et teil jalad ja käed on ja et mata puhas kaks pole, ja kui mata puhas kaks on ja kui koolis on lõbus ja kui linnas on lõbus ja kui on puhtaid kaustikuid, ja kui on ilus käekiri, kui on palju mandariine ja kui on suitsu, ja kui on inside-naljad, ja kui koolis on head hinded, ja et klassijuhataa on tore, ja kui klassijuhataja pole tore, ja kui te saia sööte ja kui teil on nunnu vend ja kui te kindaid koote, ja kui ema pole tõbras, ja kui ema on tõbras, ja kui tuba on korras ja tuba pole korras ja kui päkapikud käivad, ja kui nad ei käi(nagu minul:@) ja kui on keegi kelle nime saab käänata igas käändes ja armastada teda nii et täitsa valus hakkab kohe

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar