Uncategorized

palju õnne pirtsu

6. veebruar 2006

piret20i20riki-9219945
hommikul oli nii sitt olla. ma ei viitsinud kooli minna, a ma tegin seda siiski. Mul oli nii paha olla. Ja vastik oli, aga ma püsisin seal koolipäeva lõpuni, hoolimata sellest et M.Kuri on värdjas ja muudki. Liis käis vahepeal vereproovi andmas ja Piret sai konnapadja mis oli pehme ja mp3-me. Nurm;)
Uuh, ma ei mäleta. Geo töö sain nelja. Miks mu klaviatuuril Ö ei tööta? Mu kõhuvalu tapab ja külm on. Vanni tahaks. Enne uurisin koole. Tahaks Tallinnasessil journo olla. Lex on nums:* Da da. Ma niisama suremas. Enne ma tsättisin üle 76 aasta Ivariga, nums oli. Nüüd ma saadan Siimule picce jou.

liisu says:
haha
liisu says:
sa paneks muidugi
liisu says:
S- suck
F – fuck
K-kiss
liisu says:
jne
Mari.I’m yours says:
jaa

Tahan tahan tahaaaaan. Hehoo asemel kirjutasin ma siia hetkeel “heijoo” ehk siis olen ma alkohoolik?:D

Loe ka neid postitusi!

1 Kommentaar

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Anna Elisabeth 25. aprill 2010 at 08:35

    ulet kyll