Uncategorized

unetus on hirmus asi

17. jaanuar 2010

Aga näete kallid sõbrad, täna ärkasin kell 10 selle peale, et mu majanaaber otsustas kriiskama hakata oma poisi peale, teemal kas minna uuesti dušši alla või mitte.. Igatahes ütleme nii et SUHT väsinud olen ikkagi:(

Ja nüüd siis tagasi teemade juurde, mida ma eile lubasin

Imelikud turvamehed ja nõudepesijad- Igatahes meil tööl on nad NII haiged. Üks turvameestest on umbes 50 aastane, selline kiilakas, natuke..perversse välimusega ja kutsub kõiki “beautifulideks” ja tahab kõigiga välja minna.. õõ ta nii haige.

Samas meie 1 nõudepesijatest üritab mind sebida vist. Mul oli kaela peal kriimustus ja ta küsis mis juhtus. Ma vastasin, et ah tead mu kass üritas kaelaketti kätte saada ja siis kogemata tegi. Selle peale kostis ta ” lucky cat..” . Siis ta mainib mulle pidevalt kuidas ta mu ära röövib ja eile ütles mulle köögis ” be careful, its hot like you:)” ÕÕÕÕÕ!

Millest ma veel rääkida tahtsin. Aa nõudest. Kuna ma eile olin totaalne zombi, siis ma võtsin tagant crockeryboxi, noh kast nõusid mis on ära pestud aga tuleb ära poleerida, ja vantsisin läbi köögi. Aga meil köögis üks koht niiiiiiiiiiiiiiii libe ja siis ma kuksusin:( Kõik nõud tegin katki kah veel takkaotsa.

A ja seda tahtsin ka mainida, et vaata siin öeldakse ” hi how are you” aga kedagi kunagi ei huvita ka mis sa vastad. Noh nüüd on see mittehuvitamine saanud minu jaoks uue leveli kui öelda ” hi how are you. good?” ja siis jalutad minema:D Ise küsid ja ise vastad- täielik iseteenindus:D

Aga tänase päeva kavatsen ma vedeleda siinsamas voodis, vb peaks põrandat pesema vms. Ah tead ma mõtlen sellele hiljem:)

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar