NIISAMA JUTTU

jeerum küll…

22. jaanuar 2019

…mida ilma?! Ma sain täna Mari aeda viies keskmiselt kümme külmakrampi või nii. Ok, sai see öeldud, räägime nüüd muudest asjadest kah.

  • Ainult 24h on aega tellida endale Erik Orgu toitumiskava -69% odavamalt! Alguses olin mina Orgust ees, aga eileõhtuse seisuga oli minu lingilt liitunud 781 inimest, aga Orgu lingilt lausa 852. Meie võistlus kestab homme kella 12ni päeval, niiet veel on aega liituda, sest minu unistus autost ei ole veel surnud! Eile tegi Kardo Orgu retsepti järgi lillkapsapõhjaga pitsat ja seda süües mõtlesin ma küll, et mingist Peetri pitsast on see omatehtu küll 200x parem ja 100% tervislikum. Seega liituge ja kutsuge sõbrad ka liituma, ma ju nii tahan oma auto ära anda (ja ise uue saada ?).
  • Täna saab olema eriti tormamist täis päev. Esiteks saabus pool tundi tagasi meile aeda Kardo kingitus SELLE kümblustünni näol. See tünn on Kardo unistus mingi forever olnud ja kuna Eco Oiliga me üliheale diilile saime, siis ma tahtsingi Kardole selle üllatusena presenteerida. Küll aga läks nii, et ma sain kulleri tulekust teada niiii viimasel minutil, et üllatust selle ajaga orgunnida ei jõudnud. Tünn on ju mega suur, mistõttu on vaja selle õigesse kohta saamiseks ära rookida nii pool aeda, kui ka koristada terrass, kuhu me viimased neli kuud oma taarat tõstnud oleme. Ja no muidugi on täna maailma külmeim päev. Ehk siis palju õnne Kardo, siin on sulle üllatuseks maailma ägedaim kümblustünn. Ärka nüüd kell 8, mine välja ja roogi lund, kuni silmamunad peast välja kukuvad. Ja kuna see kaalub üle 200 kilo, siis suur oli mu hämmastus, kui kaks sõpra olid nõus aovalgel seda tõstma tulema. Esiti jäi see maja ette, nüüd peame kõik muud toimetused ära tegema ja siis õhtul tagaaia tünnivalmiks tegema. Ühesõnaga meil hakkab nüüd tünniolenguid olema nii, et paha hakkab.
  • Ma pean nüüd kiirelt süüa tegema ja stuudiosse jooksma. Soetasin sinna ühe ägeda diivani, mis peaks 11.30 paiku sinna jõudma ja mul on vaja aru saada, kas ma suudan seda Kardoga üles tassida või on ikka transpordimehe abi tarvis. 5 euri per korrus on summa, mida ma ei taha maksta…? Lisaks on vaja stuudiot ümber sättida, sest ma tahan veits uusi sette teha pildistamisteks ja see nõuab veidi majandamist ja sättimist ja koristamist.
  • Peale stuudiot on mul vaja joosta ülemistesse Change poodi, et homse shuudi jaoks pesu välja valida.
  • Toidupoest oleks vaja läbi käia, postkontorist kah.
  • Ma veel spets sättisin nii, et viisin täna ainult Mari aeda, et ma ei peaks kiirustama ja tormama kuskile, et kedagi ära tuua, sest Mari läheb täna peale aeda teraapiasse ja mu ema juurde, Lende jäi koju. Aga hommikul nägin ma lasteaia ees Kätut, kes mulle meenutas, et ma lubasin täna ta lapsed lasteaiast ära tuua ja kella kaheksani hoida, ehhee. Ehk siis ma saan lapsi hoida, kuni Kardo õhtul aias mässab ja roogib.

Mulle meeldivad sellised päevad, kus ma kössitan kamina ees ja blogin ja töötlen pilte, aga ometi olen ma sattunud mingisugusesse max kiiretesse päevadesse. Täna kogu see kamm ja homme lubas Orx hommikul külla tulla hommikusööki tegema ? Vot see on teenindus! Ja peale seda on meik ja shuut ja siis lubasin ma Reenaga ronima minna. Ehk siis… tahaks juba kössitada!

Ja jälle mul pole head avapilti, vaadake siis Lendet kihistamas. KUIDAS ta nii nunnu on?!

Loe ka neid postitusi!

6 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Eve 22. jaanuar 2019 at 20:21

    Minagi olen seda tünni pikalt nillinud 🙂

  • Avatar
    Vasta Hmmh 22. jaanuar 2019 at 18:54

    Mina nt regasin end orgu alt, kuna ma ei taha su autot ?, kuigi parema meelga, oleks ikka sind toetanud, ega ma ilma selle reisita ka ei sure. Aga mis teha. Kujutasin ette, et saan selle auto kaela, oma auto ikka parem ?, aga kahju, lootsin, et lõpuks pannakse kõik liitujad sinu 3500 alla kokku :).

  • Avatar
    Vasta Geidi 22. jaanuar 2019 at 18:42

    Ma tegin selle postituse tõttu lillkapsapõhjal pitsat. Kogu pere sõi ja kiitis taevani.
    Takosid pidin kh proovima lähiajal

  • Avatar
    Vasta Kevin 22. jaanuar 2019 at 14:21

    Aaaahrr ? sa käid tõsiselt nii närvidele oma tasuta saadud asjadega (huumor)????? mul on ka seda tünni vaja ??? ma muidugi ei tea kas päris tasuta said, aga no ikkagi…ainus asi mida lihtrahvas hea diiliga saab, on lumi

  • Avatar
    Vasta Sigrid 22. jaanuar 2019 at 14:05

    Orgu ka reklaamib, et ta tuhises sinust ette – 1069 (temal) vs 887 (Sul).
    Vist tahab ka ikka väga meeletult seda tasuta töötajat 😀

    Ja oi kui nunnud need laste tugitoolid on 😀

  • Avatar
    Vasta Liina 22. jaanuar 2019 at 10:27

    Seda tünni tahaks omalegi. 😉
    Sa oled tubli naine! Jõudu Sulle kiiretel päevadel. :o)