Autokool NIISAMA JUTTU

ommmmg!!

30. august 2018

Sellest ajast peale, kui mulle sõiduõpetaja ütles, et mul on sõitudega vähemalt pool maad veel ees, on mul selline “neeh” tunne olnud. Eriti kuna teooriat sai siin täiel raual õpitud ja power tuli sisse ja ENDA arust sõidan jumala normaalselt ja siis öeldakse sulle, et oled alles poolel teel. Et võtab nagu motti maha, et no pekki küll, kuidas ma siit paremaks minema peaks, ah?! Sellele ei aidanud kaasa see, et terve augusti õpetajaga normaalselt sõita ei saanud. Kavatsesin küll täiega sõita, aga kord oli ta puhkusel, siis üks automaatauto katki ja mingi jura oli, et alles täna sain õpetajaga kaks augustikuu esimest sõitu tehtud.

Suur aga oli mu üllatus, kui õpetaja ütles, et kuule, sul on siin ainult natsakene veel sõita vaja, et pole siin pikka pidu üldse! Ja pani mulle esmaabikoolituse aja. Ja libedasõiduaja. Ja pimedasõiduaja. Ja MA LÄHEN ESMASPÄEVAL TEOORIAEKSAMIT TEGEMA!

Ei tea, kust mul siis see lisaoskus sõiduks tuli, aga tõesti ma tunnen ennast sõites jumala hästi, teed hakkavad vaikselt pähe jääma ja ju siis see teooria tuupimine aitas ka sõidule kaasa. Ei no takka targemaks, kõik läheb ikka ainult ülesmäge, mis seal muud. Ühesõnaga on siis nii, et täna teeme tähistamiseks väiksese kinotamise Kardoga, terve nädalavahetuse õpin hüsteeriliselt teooriat ja esmaspäeval lähen üritan siis selle kooliteooria ära teha. Eks näis, kas saan hakkama või mitte. Proovida ju inimene võib.

Teisipäeval sõidame perega juba Tartusse Vspasse, te siis kiitsite seda nii väga, et ma kibelesin kohe minna, aga pidin selle ajastama nii, et saaksime kenasti töömehed meile selleks ajaks tööd tegema sättida, kuni meid ei ole. Me küll tuleme neljapäeval tagasi, aga vähemalt suuremad “tolmutamised” ja värvimised peaksid selleks ajaks tehtud olema, seega on sellega hästi.

Ehk siis raamat läheb ludinal (juba 100 000 tähemärki valmis, ehk siis 1/4 raamatust olemas!) ja seda ainult pmst nädalase kirjutamisega, naiss! Load edenevad, LÕPUKS! Ja remont saab ka valmis. Mida veel üks inimene tahta võiks, ah?!

Ps! Päisepilt on random, aga ilma pildita oleks nadi posti üles riputada. Igatahes mu emal oli eile sünna ja Mari läks teda sünna puhul kallistama ja sünnipäevalaulu laulma. Kogu istumine oli tore, kuni Lende ennast täis lasi. Aga noh, ikka juhtub! Ma praegu nii õnne täis, et yolo noh! ?

Loe ka neid postitusi!

14 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta k 31. august 2018 at 19:37

    kiri on liiga väike, ma loen niiigi suurelt ekraanilt ja veits sitt on lugeda, enne oli nii mõnus ja mugav silmale :S

  • Avatar
    Vasta N 31. august 2018 at 17:42

    See on kõige parem kohemus kui load taskus ja siis esimest korda üksi ÜKSI sõitma lähed.Mina mõtlesin sama et no ma olen ju hea sõitja aga kui hommikul võtmed võtsin ja tööle sõitsin…la kiirtee kus 80 ala siis nooo kui tööpäev hakkas lõppema tuli kojusõidu paanika…ja mitte väike….nüüd load olnud novembrist ja sain ka automaadi noooo super sõita…ei hirmu ei midagi.
    Hoian pöialt et läbi lähed!!!

  • Avatar
    Vasta Maarja 31. august 2018 at 13:30

    Umbes samal ajal alustasime autokooliga, mina olin nii sihikindel ja jonnakas, et juhiluba on poolteist kuud käes olnud. Eksamiajad ka võtsin esimesed, mis kätte sain ja riskisin.
    Kui juba minusugune “uih ja aih” hädapätakas rattad alla sai, siis sina, äge tsikk, teed kindlasti kõik kenasti ära 😉 KIVI KOTTI!!!

  • Avatar
    Vasta MP 31. august 2018 at 07:58

    Kommentaari kast võiks üleval olla, nagu ennemgi, sest kui neid komme tekib siia palju, siis peab alla muudkui kerima ja kerima. 🙂

  • Avatar
    Vasta MP 31. august 2018 at 07:41

    Appiiii… 😀 Nii harjumatu on uus kujundus, aga nagu öeldakse, siis inimene harjub kõigega! 🙂

  • Avatar
    Vasta Lotte 31. august 2018 at 03:10

    Su blogi on nii teistmoodi nüüd, et ma lausa eksisin ära ?
    Aga head põrumist teoorias ja pole enam pikk maa minna. Varsti on plastikud taskus ning kui veel auto ka olemas on, siis ei kujuta üldse ette, kuidas üldse see inimeseloom ilma lubadeta ja autota elatud saab ?

  • Avatar
    Vasta Diana 30. august 2018 at 22:33

    Mul saab varsti lubadest 2 aastat.
    Elu parim otsus rasedana load saada.
    Ei suutnud arkis uskudagi kui öeldi et tehtud, null viga. ?

  • Avatar
    Vasta Liisu 30. august 2018 at 19:27

    Oehh samas koolis õpime ja ühel kursusel alustasime. Mul teooria jmt tehtud aga sõidueksamiga läheb aega. Vahepeal õpetaja kiitis et nii hästi läheb ja kohe kohe eksamile…ise tundsin ka et tubli…ja siis hakkas ootamatu taandareng. Suvi oli vahel ja Tallinnast eemal ka pikalt…oehh. Sügisel edasi…nii soovin et kool oleks läbi ja load käes…

  • Avatar
    Vasta Liina 30. august 2018 at 17:55

    Ma ei tea, äkki oled seda juba kasutanud/proovinud, aga mina soovitan alla tõmmata telorakenduse “Liiklustestid” ja sealt teooriaeksameid lahendada. Mina muud enne teooriaeksamit ei teinudki, kui ainult sealt eksameid ja niisama küsimustele vastamisi ja sain nii autokooli kui ka ARKi teooriaeksamid esimese korraga läbi. Nii mugav minu arust 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristine 30. august 2018 at 17:37

    Minul hakkas VSpas basseini osas vees olles konkreetselt külm. Muidu uus ja kena ta on küll, aga 2x käinud ja mõlemad korrad külm hakanud. Ei tea, kas asi minus, aga sõbranna ütles, et temal hakkas ka jahe.
    Muidu oleme suured spa hundid ja külm siiani ei ole veel kusagil hakanud. Ei teagi, mis nali selle VSpaga mul on.

    • Avatar
      Vasta M. 30. august 2018 at 19:46

      Naljakas küll, minul on Vspas just väga mõnus soe olnud, vaat et äragi ei taha minna, seda ka väikese beebiga 😛

  • Avatar
    Vasta e 30. august 2018 at 16:49

    Ma sain ka täna lõpuks lasteaiakoha lapsele. Niiet esmaspäevast siiski saame käima hakata. Lõpuks. Mul ka hästi läinud tänane päev.

  • Avatar
    Vasta Laura 30. august 2018 at 16:16

    Vahest kohe on nii, et kui midagi hakkab minema, lähevad teised asjad ka hästi! Rõõm lugeda kui hästi läheb.
    Endalgi hetkel veel motivatsioon laes viimaseks ülikooli aastaks 😀

  • Avatar
    Vasta G 30. august 2018 at 15:07

    Kusjuures mul oli sama teema sõiduga, et kui järjest tegin ja sõitsin, siis ei tulnud midagi välja, aga kui vahepeal paus sisse jäi, hakkas sõit ka kohe palju paremini minema. Võibolla oli sinulgi lihtsalt vaja pausi, et värske peaga rooli minna, sest nüüd tundub kõik nii loogiline ja harjumuspärane, eks 🙂