REISIMINE

korraks tagasi

4. aprill 2019

Nonii, läbi ongi see Tenerife reisike. Juba eile hilisõhtul jõudsime tagasi Tallinna ja te ei kujuta ette, mis meid Kerliga ees ootas. Ma ei mäleta, kas ma olen siin maininud, aga peale mu sünnat tekkis mingi väga imelik punt minu sõpru, kes omavahel suhtlema jäid. Tsätis on hetkel 12+mina (khmjeesuskhm) ja see on hämmastav, kui palju suudavad inimesed nii lühikese ajaga bondida. Kui kellelgi on mingi kriis, siis sekundiga on juba tiim koos, kes läheb kuhu appi, kes aitab kuidas. Kui kellelgi on paha tuju, siis poole tunniga on juba kokku lepitud, et mis kell külla minek, et tuju tõsta ja kes süüa toob jne. Ja kui keegi mainib mokaotsast, et pole kunagi kulleriga lilli saanud, siis järgmine päev on tal kuller ukse taga. Lihtsalt mingi…. haige kamp. Ausalt ?

Eile ootasid osad naised meid lennujaamas, kaasas suured tulbikimbud kõigile ja mega suure sildiga “WELCOME BACK FROM REHAB!” haha, nagu misasja. Oleksime nagu sada aastat ära olnud, mitte nädalakese.

konkreetselt ainuke pilt, mis nad teha taipasid, nüüd mind lüüakse kindlalt mättasse, et jagasin seda ?

Ühesõnaga niiii imelik. Nad kõik mu sõbrad juba enne olnud, aga et selline kamp neist moodustub, see on juba omaette ime. Kõik nii erinevad naised ja no mulle tundub, et MINUST ka nii erinevad. Et nagu nii abivalmid ja valmis tegutsema. Ma ütlesin kohe ära, et plz ärge keegi minult midagi eeldage või oodake, ma kardan, et olen vaid üks suur pettumus. Aga noh, kuni nad mind grupist välja ei viska, siis saab ehk neid veel jupp aega nautida.

Ok, ühte asja ma tegin. Nimelt ükskord Andra mainis, et tal eluunistus silmaopile minna. Pfft, lebo keiss ju. Niks-naks sebisin talle silmaopi Dr. Solomatini silmakliinikus ja sinna me muuseas täna sõidamegi – Andra eluunistust ilma prillideta elust täitma, hehe. Ehk siis kiirelt asjad kokku, veits Lendega tsillida ja jälle minekule. Mis seal ikka, laup või pühap tulen tagasi ja siis saab jälle tavaelu alustatud.

Reisipostituse kirjutan ka lähipäevil valmis, seega kellel on lastega reisi kohta Tenerifele küsse, jätke kommidesse või kirjutage mulle 🙂

 

Loe ka neid postitusi!

8 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Kaisa 5. aprill 2019 at 18:50

  Kõik, mda raha eest saab, on odavalt saadud. Sa oled hea sõber.

 • Avatar
  Vasta Liisu 5. aprill 2019 at 16:07

  Mul tekkis küsimus selle silmaopi kohta. Olen ka mõelnud et tahaks selle opi ära teha. Ja olen kuulnud et lätis on odavam. Kuidas see värk seal käib? Mõtlen et kuidas seal see keele värk on jne on seal mingi tõlk ka olemas vajadusel? Ja vb oskad öelda mis see maksumus seal on? Eestis krt 2000 ei raatsi küll välja käiia 😀

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 6. aprill 2019 at 05:09

   Konkreetselt iga su vastuse küss on dr. Solomatini kodukal olemas ?

  • Avatar
   Vasta Triin 6. aprill 2019 at 05:40

   Laservisiooni kliinikus Tallinnas on ju praegu mõlemad silmad kokku 899€. Miks siis Lätti minna üldse? Ise lasin ka 2 aastat tagasi seal teha ja olen ülirahul, parim otsus üldse. 🙂

 • Avatar
  Vasta Liis 4. aprill 2019 at 22:37

  Tegid ns 2000 silmaopi välja v?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 5. aprill 2019 at 08:53

   No kuidas võtta.

  • Avatar
   Vasta Katsss 5. aprill 2019 at 09:44

   Solomatinil maksab silmaopp 950 EUR koos bussipiletiga Tln-Riia -Tln ja ööbimisega Riias..?vähemalt eelmisel aastal oli selline summa.

   • Mallukas
    Vasta Mallukas 5. aprill 2019 at 10:50

    mhm 🙂