Uncategorized

kuramuse prügivedu nohhhhhh!!!

6. juuni 2019

Ma ei suuda enam kokku lugeda neid kordi, kui RagnSells meid üllarisse laseb. Selles suhtes, et kui me maksame nädalas korra äraveo eest, siis mul ongi vaid üks palve – viige üks kord nädalas prügi ära ka. Ilmselt on seda liialt palutud, sest lähikuude jooksul oleme me sajandat korda olukorra ees, kus prügiauto kas ei tule üldse, või teeb nagu täna. Sõidab lihtsalt tuimalt mööda.

Mõnikord nad väidavad, et meie tee on nii väike, et sinna ei saa prügiautoga ligi (suva, et kogu aeg on enne saanud, aga VAHEPEAL ei saa).

Mõnikord väidavad nad, et prügikastile polnud ligipääsu (prügikast oli aiast välja toodud, värava ees, puudu oli ainult punane vaip prügikastini).

Mõnikord väidavad nad, et prügikast ei olnud välja toodud. Lisasid isegi pildi. See oli küll meie naabrite maja, aga jah, neil tõesti ei olnud prügikast välja toodud.

Meil on reeded prügipäevad, mistõttu neljapäeval õhtul korjame kahe majapidamise peale kõik sodi kenasti kokku, täidame prügikasti ja palvetame taevaisa poole, et ehk ometi homme viiakse prügi ära. Noh, täna on küll juba uus neljapäev, aga meil on eelmise nädala prügi veel kenasti maja ees. Mõnus on aeda sisse astudes läbi jaluda prügilebrast ja kärbsearmeest. I love it!

Pean laskma jälle Kardol helistada sinna, ma ise nii närvihaige mutt, et hakkan kohe närvitsema. Kardo on selline leebeke ja räägib hästi viisakalt ja rahulikult nendega. Eks ma ise saan ka aru, et ega see telefoni otsas olev tädi süüdi pole, et meid kogu aeg üllarisse lastakse, aga no ükskord kui ma helistasin, siis mulle öeldi, et kuna leping on Kardo nimel, siis mida ma üldse kraaksun, et enne neid ei huvita kui lepingu haldaja helistab ?‍♀️

Nii koppppp ees sellest krdi Ragnsellsist. Peaks uue prügionu sebima endale. Oskate mõnda sellist soovitada, kes oleks nii ekstreemne, et suudaks kord nädalas prügi viia?

Loe ka neid postitusi!

33 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta neiu 9. juuni 2019 at 01:17

  Meil koguaeg erinevates kodudes RagnSells vedanud, vanaemal veab ka. Null probleemi! Vanaema vahel unustab, millal suur ja millal väike, aga prügimehed tulevad vastu vanainimesele ja vaatavad läbi lillede sellele. Pole kordagi temalt lisatasu võetud selle eest.
  RagnSells on vaieldamatult kõige rohelisem prügivedaja ka.

  • Avatar
   Vasta Mallu 13. juuni 2019 at 22:54

   Vihkavad meil lihtsalt siis 😀

 • Avatar
  Vasta Ege 7. juuni 2019 at 13:28

  Aga arved tulevad ikka õigeaegselt? Või nendega viivitatakse ka mõned nädalad?! 😀

 • Avatar
  Vasta K 6. juuni 2019 at 18:32

  1. Kas majal on number?
  2. Kas teil on tellitud teie maja eest ära vedu, mis aadressilt, naabritega ühine?
  3. Kas prügikast on õiges kohas, püsivalt samas?
  Meil näitab arvuti täpse prügikasti koha. Kui majal numbrit ka pole ei oska keegi prügikasti otsida. Ühistprügikasti kasutavad naabrid jätavad sinna kus juhtub. Ja autojuht näeb arvutist, et prügikast on märgitud naabri õue. Sealt seda leidnud pole ja jääbki tühjendamata. Arvuti näitab lepingulist aadressi, kuhu prügivedu on tellitud. Autojuht ja klienditeenintaja omavahel ei suhtle. Võtke rääkige autojuhtidega, sedakaudu jõuab info kõigile autojuhtidele. Leitakse teie prügikastid üles.

  • Mallu
   Vasta Mallu 7. juuni 2019 at 09:47

   1. Jah
   2. Jah, meie maja eest, eramaja, ei ole kellegagi ühine.
   3. Prügikast on alati õigel päeval aia ette lohistatud, püsivalt samas kohas.

  • Avatar
   Vasta Keidy 7. juuni 2019 at 17:07

   Autor mõtles ilmselt, et kaks pere on ühel krundil.
   Kui arvuti näitab kus prügikast asub ja prügikast on seal, siis mis see maja number määrab? Prügi järgi ju ei sordita kas on selle maja sodi või ei? Ja mille jaoks siis klienditeenindaja on? Kui mul oleks samasugune olukord, kus prügiauto võibolla ei tulegi maja juurde ning ma käin tööl, kas siis pean kõik reeded vabaks võtma ja ootama kuna ta tuleb? See kolmas punk on nii labane, et häbi lugeda, selle lõigu küll võiks prügikasti sokutada ehk mõni prügiauto eksib ära ja viib ära ??

 • Avatar
  Vasta . 6. juuni 2019 at 17:56

  meil ka maal väitis prügiauto et ei saa tulla, ei mahu liikuma, kuigi tavaautod ja koolibuss jms mahtusid lisaks teed olid lükatud talvel. a nendega oli alati kemplemist prügikonteiner oli alati viltu paigast, tihti olid mingid võõrad mähkmed kuskil teele autost välja kukkunud neil jms. mingi aeg vist kas üks arve esitati vähem või rohkem ei teagi. lisaks ükskord tulid üldse varem järgi ning meil jäi selleks ettevalmistuse koera toidu tühjade konservide prügitäie kilekott viimata. on ikka tegelased. kohati oli üldse tunne, et miks me maksame või meil see on kui teenust ei saa, et kas viime ise prügi kuhugi ära ja esitame valda arve vms. a õnneks mingi aeg vist see asi laabus.

 • Avatar
  Vasta Gerli 6. juuni 2019 at 15:22

  Olen Nõmmekas ja mul käib ka iga reede. Tallinna Jäätmekeskus käib nagu kellavärk, hommikuti võitleme, kes enne tööle saab või kes enne prügi ära võtab. Paar korda olen unustanud prügikasti välja lükata, aial silt “kuri koer” ka, aga ikka nad tulnud aeda ja ära viinud. Kiidan!

 • Avatar
  Vasta Kati 6. juuni 2019 at 13:22

  Heh…..meil just vastupidi…..tahaks, et nad viiksid prügi ära 2 nädala tagant aga väidavad, et nad saavad käia ainult 1 või 3 nädala tagant…..meil keskkonnateenused……samasugused ajuhiiglased

  • Avatar
   Vasta Liisa 6. juuni 2019 at 20:44

   Haha, meil on sama teenusepakkuja ja samad vabandused, kuigi ma praegu kodune ja näen, et iga neljapäev sõidab meie teedel prügiauto. Ei tea, miks siis ei saa sellist vahemikku nagu klient soovib.

 • Avatar
  Vasta B 6. juuni 2019 at 12:33

  Aga äkki tasuks mõelda prügi sorteerimisele? Kord nädalas prügiautot tellida – see on ikka üsna suur ökoloogiline prügijalajälg. Kui aga võtta kätte ja korraldada prügimajandus (pakend, bio, olme eraldi jne) ja seda ka ise kogumispunkti viia, saaks asja mõistlikumalt (ja ka soodsamalt) lahendatud. Komposterit soovitan samuti. Loodus oleks tänulik 🙂

  • Mallu
   Vasta Mallu 6. juuni 2019 at 12:42

   jaa, ma just tegin selle pakendikoti tellimuse 🙂

   • Avatar
    Vasta k 7. juuni 2019 at 10:04

    paku kes seda pakendikotti vedama hakkab… 😀

 • Avatar
  Vasta Triinu 6. juuni 2019 at 12:04

  Mul on üks kamm ühe RS prügivedajaga. Iga kord kui too härra satub olema vedaja, jätab ta konteineri keset teed, vahel isegi maantee peale. Ja kui ma ise ei juhtu see päev kodus olema, nt tööl.. kes seda hakkab siis eest ära vedama

 • Avatar
  Vasta Helen 6. juuni 2019 at 11:32

  Teadlased alles avastasid siin hiljaaegu, et kui tee on kitsas, siis autod läbi ei mahu. Ausõna, eile Postimehes kirjutas.
  Reidi tee uudises oli selline lõik: “Liinati avaldusele järgnes linnavalitsuse ajalehe Pealinn selle nädala numbris artikkel, kus tutvustati Tallinna Tehnikaülikooli teadlaste äsjast avastust, et kui tee on ühest kohast kitsam, siis mahub sealt läbi vähem autosid, kui mujalt”.

  • Mallu
   Vasta Mallu 6. juuni 2019 at 11:37

   teadus on kõval tasemel 😀

   • Avatar
    Vasta Vaike 6. juuni 2019 at 21:05

    Pealinn on k6vemat sorti ajaleht ka. 😀

 • Avatar
  Vasta Kardo 6. juuni 2019 at 11:32

  Meil see teema, et pürgikast on renditud ja siis ma mõtlesin, et võtan siis prügiveo ka ragn sellsist, et siis ei pea enam kahte eraldi arvet maksma. Ilmselgelt tegin ma suure vea 😛

 • Avatar
  Vasta K. 6. juuni 2019 at 10:56

  Mul prügiveo kohta midagi öelda pole, ise elan kortermajas ja meil vist on okei sellega. AGA.. tahan hoopis välja tuua selle pildi. Ma olen niigi Lende suur fänn, aga no kas saab olla paremat pilti sellele postitusele? Vist mitte :D:D:D

  • Mallu
   Vasta Mallu 6. juuni 2019 at 11:02

   ma vaatasin ka, et sobib nagu valatult 😀

 • Avatar
  Vasta juku 6. juuni 2019 at 10:48

  Tallinna Jäätmekeskus on see, kes veab põhiliselt Nõmmel. Ei saagi aru miks sa RagnSellsi jätsid peale nende hanke lõppemist kui neil on isegi kogu vedamine kallim.

  • Mallu
   Vasta Mallu 6. juuni 2019 at 10:53

   Kardo ütles, et Ragnsells oli hellanud ja öelnud, et neil kõige parem klienditeenindus 😀

   • Avatar
    Vasta Kirsika 6. juuni 2019 at 11:05

    Sinul on ilmselt vaja parimat prügivedu,mitte klienditeenindust. Need teenidajad seal telefoni otsas ongi ilmselt nii ära karastunud halva teenuse tõttu ning parimat teenust oskavad kõik teoorias pakkuda. ?

  • Avatar
   Vasta Lill 6. juuni 2019 at 12:52

   Tallinna jäätmekeskus nõmmel ei vea. Tallinna jäätmete taaskasutuskeskus veab nõmmel.

 • Avatar
  Vasta Anni 6. juuni 2019 at 10:42

  Kas pole nii, et linnas ei saagi meelepärast teenusepakkujat ise valida vaid, et haldusüksused on erinevate pakkujate vahel ära jaotatud (muidu vuraks päev otsa kõigi firmade autod ringi)? Meil Tartus on nii ja ma olen ise Eesti keskkonnateenustega hädas. Neil toimib vähemalt see erakorraline vedu. Ühesõnaga siis, kui avastan, et mind on üle lastud (ausalt ma ei viitsi seda samal päeval spetsiaalselt kontrollida) siis tellin erakorralise veo ja samal ajal poetan neile meili, et kuulge graafiku alusel jälle ei tühjendatud. Iseenesest arved aetakse korda aga oma aeg maksab ka ju midagi, et miks ma peaks olema mingi prügikontroll…

  • Mallu
   Vasta Mallu 6. juuni 2019 at 10:53

   saab ikka valida ise, et kes veab 🙂

   • Avatar
    Vasta Kiku 6. juuni 2019 at 11:20

    Linna kohta ei tea, aga maal ei saa ka valida, selle mis vald on tellinud see käib. Ilmselt kui ise tahad teist, siis maksaksid mingeid ulmesummasid

  • Avatar
   Vasta T. 6. juuni 2019 at 17:13

   Muidu ei saa jah valida, aga Nõmmel oli elmise vedajaga mingi jama ja kuni uut hanget tehakse (võtab kaaaaaua aega), saavad kõik ise valida.

 • Avatar
  Vasta L 6. juuni 2019 at 10:41

  Issand ma mäletan ka seda aega, kui RagnSells oli…. Ka tihti ei tulnud tühjendamispäeval ja ükskord ma pidin nendega mingi nädal aega kraaklema, sest nemad väitsid, et on prügi ära viinud, et autojuhi GPS ka näitab, et on viidud, aga mul prügikast ikka täis. Lõpuks käratasin neile, et ma ei tea, ju mul on siis päkapikud toonud kasti uuesti täis – siis lõpuks tühjendati ära. Aga see õigustamine ja vabanduste leidmine ja kliendi süüdistamine oli küll jah esimene reaktsioon alati.

  Hiljem tuli meile sinna Eesti Keskkonnateenused vms ja sellega ei olnud kunagi probleeme.

  • Mallu
   Vasta Mallu 6. juuni 2019 at 10:53

   peab ka ikka ära vahetama, kaua võib

 • Avatar
  Vasta Geidi 6. juuni 2019 at 10:36

  Meil õnneks selles osas kõik ok.
  Aga mulle nii meeldis, et mingiaeg tuli pisike ving, et puude oksad on jalus. Ok võtsime mõned oksad ära. Pikalt liikus auto kindlat trajektoori (jäljed näha pehmel pinnasel) ühe lohukesegi tekitasid. Me täitsime lohu ära ja nüüd nad muudkui liiguvad aga paremale poole oma trajektoorist-seal on suur pärn. Varsti saan meili, et oksad segavad 😀 Kui ära ei lõika siis prügi ära ei vii 😀 😀 sest juba see esimene ving oli nii lamp. Ausalt oleks auto alati nii sõitnud nagu hetkel siis poleks me pidanud kirsipuud nii poolikuks tegema aga noh jah. Eks aeg näitab.
  PS tüübid on koguaeg samad. Ma suht tihti liigun kodus minema kui nad prügi otsivad. Vaatavad pärnapuud neist paremal vingus näoga 😀

 • Avatar
  Vasta Teadja 6. juuni 2019 at 10:24

  Kuna seal on vabaturg, soovitan TJTd, odavam ka 😀 vaata, et homse eest ragnalt lisaprügi eest arvet ei saa 😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 6. juuni 2019 at 10:54

   no see ongi lamp, et kui läbi mingi ime nad täna tulevad (eile kardo helistas, pidid 100% eile tulema), siis homme hommikuks on meil prügikast tühi ju 😀