Uncategorized

ikka veel olen kahjuks elus

16. märts 2010

Ajaloo huvides mainin ära, et olen viimasel ajal ainult lustinud eksole. Inimeste privaatsusi austades mainin ära kuidas ma R’ga LIHTSALT ennast purjakile jõin ja ained tarbisin. Seda siis ainult sellepärast et inimesed nagunii arvavad et ega ma suurt midagi rohkemat tee kah eksole:D

Aga ammu pole nii lõbus olnud ja eesti keelt on ka alati tore rääkida, isegi kui enamus lõppudest ära ununevad ja kell kuus hommikul põlvi lõdvaks lasta ja rääkida oma normaalsetest peredest ja muidu ikka veel naeran selle üle et ” vaata millest sa ilma jääd, lits” üle:D

ja rohkemat mul pole öelda sest üle pika aja oli see üks lõbus 24 tundi mu elus niiet jah.

muidu kallis salapärane R, mul pole su numbrit, mai saa aru kus see kadus, niiet meili mulle :O

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar