AVALDAN ARVAMUST JUMALAITA Kassid PILDID SÖÖK

ma sobiks vist üksikemaks?

14. juuli 2019

Kardo läks reedel minema. Pakkis koti ja tõmbas naaksu. Igaveseks.

Tegelikult tänaseni, ehk siis kolmeks päevaks, aga põhimõtteliselt igaveseks.

Me oleme Kardoga väga harva kuskil eraldi kohtades, et oleksime öösel teineteisest eemal. Kõlab maru imalalt, sest tegelikult oleme me selle kolme päeva jooksul vist kaks lauset vahetanud ja ma ei tunne, et ma peaksin kuidagi kursis olema, et mida ta täpselt teeb. Ma tean, et läksid sõpradega ühe tüübi juurde maale, panevad seal pidu ja… käisid seenel. Selle info sain ma netist, hehe. Ühesõnaga ma saan kenasti hakkama Kardota, aga mis mind kirjutama pani, oli see, et issand, kui hästi.

Eile just rääkisin sõbrannadele, et jumal, ma oleksin nii hea ema, kui ma ilma meheta elaks. Üldiselt kui Kardo kodus on, siis tema teeb hommikusöögi ja kohvi, tegeleb lastega, söödab neid, lahutab kaklused ja peab läbirääkimisi, viib magama jne. Minu panus on see, et ma vahepeal tellin Wolti ja teen tööd ja vahepeal lohutan kannatanuid, keda siin ikka tekib. Mul on olnud perioode, kus ma näiteks kokkasin täiega ja nautisin seda, et sain segamatult köögis toimetada, kuid viimasel ajal pole mind nagu kööki tõmmanud. Aga pange tähele. Kardo läks minema ja mina tegin kaks õhtut sõbrannadele kahekäigulise õhtusöögi. Kolme lapsega! Nagu mingi superwoman.

Andke andeks kõik need, kes iga päev üks toimetavad, aga minul teeb Kardo väga-väga palju kodus ära ja nüüd kõike üksi hallata ja veel nii, et toad on mega korras, lasteriided sorteeritud, pesu pestud ja õu pühitud, töö tehtud, lapsed enam-vähem riides JA selle kõrvalt kaks õhtut mingisuguseid kulinaarseid katsetusi teha… No MINU jaoks päris kõva tunne oli.

Ja kuidagi nagu… No eile oli moment, kus ma hakkisin sibulat, Marta magas ja Mari ja Lende tegid aias, köögiakna all mulle. Nagu tõeline koduperenaine, saan kõigega hakkama ja lapsed nii rõõmsad ja…

Reedel serveerisin Aphroditedele karpe ja pokekaussi. Kui ma ise kiita võin, siis aitäh küsimast, väga maitsev õhtusöök oli.

Eile sain aga hakkama sellise vingerpussiga, et kokkasin krevetitakosid ja pork bellyt.

Vot, sellised paljastused siis. Et kui Kardo kodus on, siis ma üks lamav mauk. Ja kui teda pole, siis ma mingi… suudan kõike. Vana hea, ilmselt ma sobiks üksikemaks hästi. Samas ma ei välista, et see saatus mind ootab, sest üks blogilugeja just kirjutas, et ta leidis kaks kassipoega ja ei leia neile kodu ja peab ise Tlnast ära sõitma, et mida teha, ükski MTÜ ei vasta. Ma olin nagu nojah, too siia siis, ma teen mingid nunnud pildid, küll keegi neid ikka endale tahab vast. No problemo.

Asi on aga selles, et Kardo ei taha elusees siin majas näha rohkem loomi, kui siin juba on, hehe. Aga noh. Ise ta läks ära. Ja jättis mind halbu otsuseid tegema.

A kui keegi kassi tahab, siis andke teada, ma varsti laksin pilte ka.

Ps! Vaatasin elus esimest korda LaLaLandi ja ma olin niii palju kuulnud, et see ÜLI hea film, aga ma ei saanud essugi aru. Kas ma olen retakas? ?‍♀️

Loe ka neid postitusi!

28 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Kristel 16. juuli 2019 at 14:19

  Palun kiisude kontakti!

  • Avatar
   Vasta Mallu 16. juuli 2019 at 22:52

   Juba endale uued kodud leidnud 🙂

 • Avatar
  Vasta K. 15. juuli 2019 at 22:38

  Mul käib mees iga poole aasta tagant tööreisil. Ära on u nädala.
  Pm iga kord kui ta ära on vean mõne tänava”lapse” endale koju, mõttega nad edasi anda. Mul on nüüd kuus kassi. Kindel plaan oli kõik mujale sokutada ja nende vahepeatusuas olla aga keegi ei tahtnd neid. Ja siin ma nüüd olen.. mees lubas, et enam reisima ei lähe ??

  • Avatar
   Vasta Mallu 16. juuli 2019 at 22:53

   hahahaaaa 😀 crazy cat lady 😀

 • Avatar
  Vasta Kristel 15. juuli 2019 at 15:05

  See ongi see, et kuidas keegi harjunud on. Minu abikaasa Soomes tööl nagu Eesti mehed ikka, ja usu või ei, aga selle üksiolemisega harjub liigagi ära, ei ole nagu meest vajagi, kõigega saad ise hakkama ja enda meelest tihti veel pareminigi kui tema ? Mu väiksem laps oli paaripäevane kui mees põrutas juba tööle tagasi, aga ma pole kunagi aru saanud, et mul raske oleks olnud. Ausalt öeldes täitsa rahul meie elukorraldusega ?

  • Avatar
   Vasta Mallu 16. juuli 2019 at 22:56

   ma ei suudaks, aga tore, kui teile sobib 🙂

 • Avatar
  Vasta Katrin 15. juuli 2019 at 10:34

  Ega ilmaasjate ei öelnud juba vanarahvas, et :”Kes teeb, see jõuab.” 😉

 • Avatar
  Vasta Tsein 15. juuli 2019 at 01:48

  Jagan sama emotsiooni, mis Sul. Seoses selle “Lalalandiga”. Johhaidii, kui jubeigavsisutühi asi see oli.

 • Avatar
  Vasta THEPROUDKING 14. juuli 2019 at 21:05

  Lalaland on parim film ültse?❤️❤️

 • Avatar
  Vasta Pisi 14. juuli 2019 at 16:14

  Ma vaatasin selle lalalandimlõpuni, kuna ootasin seda head kohta, et miks ta oskarile nomineeris ja vist sai ka mingid auhinnad. No täitsa jura film oli ja mingit mõtet sellel filmil polnud.

 • Avatar
  Vasta Kassiomanik 14. juuli 2019 at 14:16

  Ma pole seda filmi näinud, aga olen kuulnud, et see meespeaosaline oli joodik ja paheline.
  Sellist asja saavad kiita ja romantsieerida ainult naised, kes pole joodiku ja nn “elumehega” koos olnud. Mina elasin parmuga koos (tänapäeval on edukaid joodikuid ka- oli hea töökoht, heast perest jne), aga jõi iga õhtu 6paki+ nv kangemat. Vat elage sellisega 7a ja siis tulge mulle rääkima, et oi kui romantiline ja paheline ja sellist meest on vaja päästa.. ja naise armastus päästab kõik ja sitapeast saab ingel jne …Hahaha..,, sellepärast ma seda filmi ei viitsigi vaadata, sest kirjelduse järgi on juba paras pask!

  • Avatar
   Vasta Piret 14. juuli 2019 at 15:40

   Ajad vist gaga ja coopery filmiga sassi. Lala landis nad ainult laulavad ja tantsivad. Star is born’is oli mees alkohoolik.

   Ja sama mõte sellega – ei suutnud kuidagi heaks filmiks seda mõelda ega kõike seda romantiseerida.

   Ja la la la d oli samamoodi pettumus, vb kinos oleks teine emotsioon olnud, aga ei saanud ka aru, miks seda nii palju kiideti ??

   • Avatar
    Vasta Kassiomanik 14. juuli 2019 at 17:55

    Jep, kirjeldasin Star is born’i.

    Lalalandi suutsin umbes 5 min vaadata. Ei saanud midagi aru ja muusikalid mulle ei meeldi.

 • Avatar
  Vasta Elle 14. juuli 2019 at 14:16

  Ma püüdsin LaLaLandi vaadata, 15 min ehk pidasin vastu ?‍♀️

  • Avatar
   Vasta Kaisa 14. juuli 2019 at 17:21

   Haha, täpselt sama ?

  • Avatar
   Vasta Mallu 16. juuli 2019 at 22:58

   Hea teada, et asi polnud minus 😀

 • Avatar
  Vasta Aure 14. juuli 2019 at 14:15

  Mina ei viitsi lapsega üksi kodus olles peaaegu midagi teha, kuigi viimasel ajal aega nagu oleks isegi. ? Mees kodus on, siis lükkan pönnlase tema hoolde ja saan midagi tehtud. Aga Au ja kiitus sulle, superwoman!

  • Avatar
   Vasta Mallu 16. juuli 2019 at 22:59

   Mul vastupidi vist 😀

 • Avatar
  Vasta Jaanika 14. juuli 2019 at 13:40

  Tere superwoman 🙂 mul küll nii toumekas mees pole, aga sama seis on, kui meest üole. Kui ta kodus, siis kuidagi eriti raske korda hoida ja sööki teha ja igasugune distsipliin kaob. Ma oskan siis paremini organiseerida ja üleüldine kontroll on asjade üle. Ei tea miks küllnii on?

  • Avatar
   Vasta Mallu 16. juuli 2019 at 23:01

   Koos kodus olles ikka loodad, et teine teeb ära. Kui meest pole, siis juba arvestad, et ise pead tegema ja siis teed ka 😛

 • Avatar
  Vasta Mallekas 14. juuli 2019 at 13:25

  Ehee, mina vaatasin ülikiidetud filmi Star is born ja mõtlesin lõpus, et mis mul viga on. Kõik kes seda juba näinud olid, ohkisid vaimustusest ja pisarad voolasid. Mina tegin ainult nojah siis. Aga seda küll, et ma arvan, et ma oleks ka super üksikema, sest kahjuks mu mees pole Kardo sugune askeldaja ja niigi tihti kahe eest väljas.

  • Mallu
   Vasta Mallu 14. juuli 2019 at 13:27

   ma pole seda veel näinud, aga ma vaatan kunagi ja annan teada, kas olin kah sama emotsiooniga 😀

  • Avatar
   Vasta Mann 14. juuli 2019 at 13:52

   Mina polnud ka seda filmi näinud ja seda lugu laseb raadiost söögi alla ja söögi peale ja ma juba vihkan seda laulu. Lux expressi bussis oli see film olemas ja mõtlesin et ok ja vaatan ära. Mulle ÜLDSE see ei meeldinud ja minuarust see oli suht sitt film 😀 aga ma olen vist ainuke, kes nii arvab…

 • Avatar
  Vasta Sandra 14. juuli 2019 at 12:53

  Palun kirjuta retseptid nendest toitudest, nii head tunduvad 🙂

  • Mallu
   Vasta Mallu 14. juuli 2019 at 13:11

   millisest 🙂

   • Avatar
    Vasta Anna 14. juuli 2019 at 14:23

    Kõikidest toitudest palun❤

    • Avatar
     Vasta Liina 19. juuli 2019 at 13:09

     Mind huvitaks eelkõige pokekausi retsept. 🙂 aga teised ka muidugi. Nii ilusad pildid ja isuäratavad road. 🙂

     • Mallu
      Mallu 19. juuli 2019 at 13:23

      ma tegin ragne retseptide järgi selle 🙂