Ilukraam Kingiloos Lasteasjad TESTIN JA ARVUSTAN

mõni on paadunud jumalakuulutaja, teine …Naifikuulutaja*

4. september 2019

Ma olen Naif vannivahtu kiitnud nii blogis, kui ka instas. No lihtsalt nii hea lõhnaga, et ma reaalselt pesin ennast ja lapsi sellesama vannivahuga, sest mul teist nii hea lõhnaga pesuvahendit ei olnud. Ja ma olen sõbrannadele ka seda vannivahtu jaganud (sest Naif on mulle seda hästi lahkelt saatnud, et mul polnud kahju neilegi proovida anda) ja kõik on samamoodi kiitnud ja vaimustunud olnud, et kui hea lõhnaga saab midagi olla. See konkreetne hea lõhn on vist linaseemne ekstrakt, mis paneb Naif tooted lõhnama nagu maapealne paradiis.

Nüüd te võite ette kujutada, kui suur oli mu rõõm, kui Naif tuli uute toodetega välja, mis just täiskasvanutele mõeldud. Ja samamoodi selle linaseemne ekstraktiga! Nüüd kuulub minu igapäevasesse arsenali Naif shampoon, palsam, dušigeel ja näokoorija. Näokoorija on üliäge – see pakend on plastivaba ja on tehtud hoopis bioplastikust, mille põhiline koostisosa on suhkruroog. Tänapäeva maailmas, kus plastik vallutab poelette on see üli äge innovatsioon, eks.

Sellega selle toote ägedus ei lõppe. Te ei arva kunagi ära, et mis need koorivad osad seal sees on. Plastik? Muidugi mitte!

Las ma räägin teile – vaadake, selleks, et muuta joogivesi joomiskõlblikuks, puhastatakse joogivett mitme sammuna. Veest eemaldatakse kaltsiit, et muuta vesi pehmemaks. See näokoorija on esimene kosmeetikatoode, mis sisaldab koorivate osakestena just neid samu peeni looduslikke kaltsiidi graanuleid. Need graanulid eemaldavad surnud naharakud, jättes naha ilusaks ja puhtaks. Näokoorijasse lisatud makadaamiaõli, magusmandliõli ja avokaadoõli pehmendavad nahka.

Pärast näo koorimist ja koorija mahapesemist lähevad need looduslikud graanulid ringlusesse tagasi – tulemuseks on puhas nahk ja puhtad veekogud! Keskkonnasõbralikkuse tipp?

Just needsamad tooted koos suure riidest kotiga loosin ma siin blogis ühele õnnelikule välja. Selle jaoks ei ole vaja teha muud, kui jätta postituse alla kommentaar, et mis pesu-/hooldusvahendeid sa praegu kasutad ja kas sulle on oluline, et tooted oleksid parimatest koostisainetest ja valmistatud keskkonnasõbralikult?

Aga hea uudis ka neile, kellel lapsed majas – Naifil on ka paar uhiuut toodet, mis meie maja preilidele väga hästi meeldinud on. Esiteks uus pusasprei. Seda kasutan nii mina, kui lapsed. Võtab pusad kiiresti lahti, jätab juuksed meeldiva lõhnaga ja pehmeks. Isegi mu pikendused teeb ta niiiii mõnusaks, et kasutangi vaat rohkemgi veel kui lapsed ? Alloleval pildil siis igahommikune varustus – enne lasteaeda ikka juuksed korda ja lipsud pähe.

Klambrid ja lipsukesed saime siit: https://www.gipsyparrot.store/?lang=en

Neid tooteid ühendab üks – nad on lihtsalt parimad. Mul sõbranna on rase ja küsis mult, et mis värk sellega on, et lapsi võib umbes kümnenda eluaastani ainult veega pesta, et ta tahaks küll midagi healõhnalist. Ma olin nagu kle kammoon, kohemaid kui see laps välja kargab, olen ma Naifi kotiga ukse taga. Soovitan neid kõikidele sõpradele ja lugejatele ja olen ise neist nii vaimustuses, et napilt hakkan inimestele tänaval ligi kargama, et kuule, sa ikka oled Naifi asju proovinud v? ?

Keda huvitavad ka Naif lastetooted, siis tulge piiluge mu instasse (@mallukaz) seal loosin välja kotitäie lastekraami ?

*Postitus sündis koostöös Medironi e-poega

PS! Ostukorvis kasuta koodi Mallukas15, sellega saad Naifi toodetelt -15% alla!

Loe ka neid postitusi!

188 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kristi 10. september 2019 at 06:45

    Kasutan joiki beebiseepi, see jätab naha nii siidiseks. Pea pesemiseka kasutan maailma kõige “ökomat” loreali sampooni, aga sellega lähevad juuksed harvem mustaks.

  • Avatar
    Vasta Delia 9. september 2019 at 14:33

    Kasutan ise praegu head&shouldersit, sest suurest värvimisest pole juuksed terveks saanud ja ei kasva enam. Oleks vaja just tervendavat ja loodussõbralikust materjalist shampooni, aga kuna suur leibkond siis pole võimalik iga nädalaselt suur pudel kallist pesuvahendit osta.

  • Avatar
    Vasta ASTRID 9. september 2019 at 07:47

    Praegu kasutan kehapesuks kehapesu seepe, need on ka väga mõnusad ja looduslikud (kreeka saastelt toodud). Minu jaoks on oluline, et tooted oleks pigem sellised, et nad tõesti teeks keha puhtaks, ei ärritaks nahka ning oleks ka loodusele sõbralikud. Slp oleksin väga õnnelik nende toodete üle.

  • Avatar
    Vasta Mariann 8. september 2019 at 20:56

    Minul on kasutusel Nurme tooted 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 8. september 2019 at 13:30

    Hetkel kasutan Dermosilist ostetud shampooni ja näopesugeeli ja vett. On oluline, et ei sisaldaks palju jama ja keemiat, samas ka peavad sobima nahale ja rahakotile?

  • Avatar
    Vasta Sille 8. september 2019 at 01:40

    Hetkel olengi otsimas midagi oma perele mis vōikski jääda jäädavalt meie lemmikuks. Hetkel oleme pesnud kűll űhe ja teise tootega mis poes saadaval.
    Mina hindan våga seda, et toode oleks puhas ja loodussōbralik ning näha. Nűűd ongi suurepärane vōimalus saada kogeda midagi uut ja leida on perele see ōige asi.

  • Avatar
    Vasta Merrild 7. september 2019 at 18:47

    Minu lemmikud on chi ja ritualsi tooted.

  • Avatar
    Vasta Aiki 6. september 2019 at 22:11

    Mul oli lemmik üks Sebastiani shampoon ja palsam, kuid nagu ikka lemmikuid enam lihtsalt ei tehta. Praegu olen ma väga kaua kasutanud tigi juuksehoodusvahendeid need lõhnavad imeliselt, kuid tahaks väga midagi uut proovida. Mulle on oluline toodete koostis ja loodussõbralikus, kuid peamine on hetkel ikka see, et toode peab mulle ka muidu sobima. Jubeda aroomiga shampooni ikka pähe ei topi, et iga kord, kui juuksed liiguvad vaatan ringi, kes ja kus haiseb no ei ole minu jaoks.

  • Avatar
    Vasta SL 6. september 2019 at 20:46

    Juutsele kasutan Linea Natura tooteid, kehale seda, mis tavapoes odava hinnaga.

  • Avatar
    Vasta Kristel 6. september 2019 at 19:13

    Juba tükk aega olen kasutanud dermoshopi tooteid.
    Need on kõik meeldiva lõhnaga ning sobivad mulle hästi.
    Koostisosadesse süvenenud ei ole vaid kasutan neid tooteid mis mulle sobivad. Dermoshopi omad siiani pole alt vedanud.

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 6. september 2019 at 17:19

    Kasutan praegu Hoia home spa ja Tilk! Tooteid, et keskonnasõbralikkus ja looduslikku on väga olulised. Sooviks ka neid proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerli 6. september 2019 at 12:18

    Eelmisele kommentaarile lisaks.
    Hetkel kasutan täitsa suvalisi poe tooteid. Aga juusked on peale rasedust muutunud kuivemaks ja kindlasti vajaks paremaid vahendeid ?

    • Avatar
      Vasta Mirje 6. september 2019 at 20:17

      Kasutan Avoni tooteid ja tunnen et need kohe üldse ei sobi ja olen uute vahendite otsingul. Supper oleks proovida ka Naïfi tooteid.

  • Avatar
    Vasta Kerli 6. september 2019 at 12:16

    Ma olen samuti üli vaimustuses!!
    sama moodi Sinu järgi tellisin ja muud ei tahagi kasutada!! See lõhn on tõesti imeline ja koguaeg beebit nuusutaks! Oleks tõesti tore ka sama hästi lõhnata ? parimad tooted tõesti! Ja ei ole hirmu kui beebile veidi vett suhu või silma satub ??

  • Avatar
    Vasta Aljona 6. september 2019 at 10:07

    Üks Dove sari on hetkel lemmik. Lapsele olen Naïfi tooteid ostnud, mis on ülihead, sooviks enda peal ka täiskasvanute tooteid ära proovida.

  • Avatar
    Vasta Laura 6. september 2019 at 09:45

    Kasutan kõike mis poes kätte juhtub, kindlat lemmikut pole. Vahel tellin ka kvaliteetsemat kraami. Naifi pole veel proovinud.

  • Avatar
    Vasta Merit 5. september 2019 at 21:38

    Meil on ka kasutusel Babe tooted. Mulle on oluline et toode oleks puhas ja ilma lisanditeta.

  • Avatar
    Vasta Margit 5. september 2019 at 20:30

    Juustele pole head loodussõbralikku vahendit veel leidnud, mis mu blondiks värvitud ja kahjustatud juustest harja laseks läbi käima, kasutan Joico recovery treatment vms tootesarja. Näo- ja kehahooldusest on hetkel kõige rohkem joik tooteid 🙂

  • Avatar
    Vasta Maiki 5. september 2019 at 20:05

    Enne rasedust kasutasin Sante asju, raseduse ajal aga läksid juuksed väga kiiresti rasuseks, mistõttu soovitas õde üht venelaste tõrvašampooni. See on hea küll, aga haiseb ?! Ja nüüd, kus laps juba 9-kuune, tahaks end ja juukseid jälle hellitada.

  • Avatar
    Vasta Mari 5. september 2019 at 17:45

    Linea nature shampooni ja balsamit, aga näokoorijat hetkel polegi. On ikka oluline et toode oleks puhas ja keskkonnasõbralik 🙂

  • Avatar
    Vasta Triinu 5. september 2019 at 16:06

    Mul on 4 last ja nendega ikka kulub korralikult neid pesemisvahendeid. Juustepesuks on hetkel Hello Nature tooted, ihupesemiseks Natura Siberica ja paar suvalist vahendit. Näo-ja kätekreemid on Puhta Looduse omad. Naif’i prooviks küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Sigrid 5. september 2019 at 15:49

    No hetkel otsin uusi tooteid, kuna mul mingi karvavahetusperiood äkitselt tekkinud.. ehk kui nii edasi läheb, siis jõuludeks olen kiilakas :/
    Seega hetkel on oluline leida miski, mis oleks hea ja hell 🙂

  • Avatar
    Vasta Lila 5. september 2019 at 13:06

    Puhta looduse näopesugeel, alguses see mustika lõhn ei meeldinud, aga kuna geel peseb hästi kogu meigi maha, siis kannatasin ära, nüüd harjunud ja juba mitu aastat kasutan seda.
    Dussigeel on Nivea soft. Sest see ei kuivata nahka, mõnus! Neid võiks suuremates pudelites müüa, sest kogu aeg saab otsa.

  • Avatar
    Vasta Annu 5. september 2019 at 12:35

    Ma kasutan muidu seda, mis soodukaga müügis on 😀 Praegu backpackerina meiki ei kanna ja nägu pesen üldse hostelite kätepesuseebiga… lihtne elu, väga vähe tooteid, aga üsna varsti tulen kodumaale tagasi ja loodussõbralikud pesuvahendid võita oleks imetore. Ausalt öeldes olen nkn plaaninud tagasi tulles mingeid puhtaid loodussõbralikke vahendeid kasutama hakata.

  • Avatar
    Vasta Mardikas 5. september 2019 at 12:20

    Kasutan peamiselt Rocheri tooteid, mida reklaamitakse ka kui keskkonnasõbralikke. Seepidest ostan lasteseepe.
    Olen samuti hädas peanaha sügelusega ( psoriaas ). Prooviks Naifi heameelega!

  • Avatar
    Vasta Piia 5. september 2019 at 12:00

    Mida vanemaks ja targemaks saan seda enam hindan puhtaid aga ka keskkonnasõbralikke tooteid.?
    Naifi vannivaht on imeline!?
    Seda meil kodus ikka läheb.
    Hetkel on kasutuses pesuks aga SVR mitsellaarõli Tradehousest.
    Hoiab keha niisutatuna. Hakkab aga lõppema ja suurima hea meelega katsetaks nüüd Naifilt ka muid tooteid. ?

    • Avatar
      Vasta L. 5. september 2019 at 18:59

      Kasutan mingit suva kraami, mis kuskil toidupoes leidub 😀 võiks vist vahelduseks mingit päris inimese asja ka kasutada…

  • Avatar
    Vasta Kadri 5. september 2019 at 11:28

    Kasutan BAbe tooteid ja ka tavapoes müüdavaid. Sooviks Naifi ka ära proovida ?

  • Avatar
    Vasta Anni 5. september 2019 at 11:12

    Hetkel kasutan tõrvaseepi, no rämedalt mõnus lõhn ja ilma lisaaineteta?

  • Avatar
    Vasta Marina ristal 5. september 2019 at 10:56

    Kasutan head &sholders shampooni

    Aga sooviks Naifi proovida..mul nahk väga õrn ja olen uute toodete otsingul ?

  • Avatar
    Vasta Krista 5. september 2019 at 10:16

    Pole Naifi varem kasutanud, aga olen juba pikalt näole mingit head koorijat/kreemi otsinud.
    Sinu reklaami peale läksin ja tellisin näokoorija ja juuste pusade ülessulataja ka ära 😀

  • Avatar
    Vasta Jaanika L 5. september 2019 at 10:01

    Kasutan ka üldiselt tavapoe kraami. Prooviks hea meelega kvaliteetset kraami ja katsuks olla vähe keskkonna sõbralikum! 🙂

  • Avatar
    Vasta Õnne 5. september 2019 at 09:34

    Ostan poest tavatooteid (Head&Shoulders, Garnier jne). Sooviks ka Naifi proovida.

  • Avatar
    Vasta Kaidi 5. september 2019 at 08:44

    Kasutan kahjuks neie mis on kõige odavam, muidugi kasutaks kvaliteetseid kui võimalik rahaliselt oleks. Väga sooviks proovida.

  • Avatar
    Vasta Ethel 5. september 2019 at 08:30

    Hetkel kasutan Richi juuksehooldus tooteid, kuid hea meelega prooviks midagi uut. Ja kui see uus on veel loodusele hea ka siis see on ainult boonus!

  • Avatar
    Vasta Annike 5. september 2019 at 08:11

    Viimati ostsin vene nõgese šampooni ja palsami prooviks, kuna juuksed nii lahti. Tulemust pole veel näinud. Nii et hea meelega prooviks Naif’i tooted järgi

  • Avatar
    Vasta Heli 5. september 2019 at 08:10

    Kasutan erinevaid tooteid. Üritan ikka jälgida kui keskkonnasõbralik mingi toode on, kindlasti ei osta ma tooteid, mida on testitud loomadel (seda juba ca 10 aastat) ning eelistan looduslikku. Kodumaistest tootjatest kasutan Joiki palju, paar asja on ka Hoialt. Dr Hauschka on üks lemmikuid. Kahjuks tuleb ette ka olukordi, kus poes uusi tooteid nähes lähen reklaami ohvriks ning soetan mõne toote, mis lõhnab hirmust hästi. See aga tavaliselt maksab kurjasti kätte, just praegu on mul kasutuses küll väga hea lõhnaga, kuid mitte looduslikud dušigeel ja kehakreem ning tunnen juba, et nahk kiheleb ja on ebamugav. Samas ei ole ma aga inimene, kes viskaks midagi minema, nii et kasutan need küll lõpuni, kuid uusi selliseid kindlasti kunagi enam ei osta.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 5. september 2019 at 07:14

    Ma reaalselt kohe lähen ka neid ostma nüüd! Muidu on meil praegu igasugused suvalised asjad ja seda õiget ja lemmikut veel ei ole! Proovin nüüd neid ja ma loodan, et olen sama rahul nagu sina!

  • Avatar
    Vasta Mari 5. september 2019 at 07:03

    Varem ma väga tähelepanu ei kinnitanud, milliseid tooteid kasutan. Nüüd tahaks kasutada vaid nahasõbralikke ja looduslikke, kuid valik võtab silme eest kirjuks. Niiet loodetavasti tuleb võit ja saan isegi veenduda nende toodete kvaluteedis?

  • Avatar
    Vasta Gigi 5. september 2019 at 06:55

    Olen testinud küll looduslikke šampoone ja palsameid, aga ükski pole veel mu südant võitnud. Juuksed on kuidagi takuseks jäänud ja üldse mitte siidiseks ja mõnusaks. Seega kasutan keemiat edasi. Prooviks Naifi omad hea meelega ära.

  • Avatar
    Vasta Liisu 5. september 2019 at 01:43

    Kasutan Babe tooteid palju.Sooviksin ka proovida Naifi toote

  • Avatar
    Vasta Liisa 5. september 2019 at 00:36

    Lapsel (1a) olen kasutanud Madara tooteid ja tema puhul proovin küll võimalikult öko ja nahasõbraliku valiku teha. Enda puhul on eriti tähtis, et kosmeetika lõhnaks hästi ja et üldse oleks mingi lõhn, mis jääks veitsaks külge ka, niiet seda ilmselt 100% looduslikuga ei taga ja kõik seniproovitu pole minu paksude ja ülipikkade juustega kuidagi sobinud. Sellegi poolest ikka katsun puhtamaid ja loodussõbralikumaid valikuid teha, aga kvaliteet ei tohi kannatada. See NAIF tuleb ka nüüd ära proovida. Viimane linaseemneõli sisaldav shampoon, mida kasutsin lõhnas ka jumalikult..saab peale pesu pidevalt juukseid nuuskida, nagu mingi pervert 😀

  • Avatar
    Vasta Kadri 5. september 2019 at 00:32

    Hetkel kasutan keha hoolduseks The Body Shopi ja Sandrelle tooteid ning juuste pesemiseks Joico tooteid. Sooviks väga midagi uut proovida ja Naifi tooteid uudistada! 🙂

  • Avatar
    Vasta Rale 4. september 2019 at 23:03

    Hetkel kasutan Puhas Loodus tooteid. Naifi pole veel kõrge hinna tõttu proovinud, aga need tunduvad kvaliteetsed ja puhtad.

  • Avatar
    Vasta Anu 4. september 2019 at 22:52

    Natura Siberica tooted juba pikalt kasutuses. Kulub vähe ja väga ei lähe uute toodete ja moeröögatustega kaasa, olen tavaliselt pikalt ühe tootja peal.

  • Avatar
    Vasta Veronika 4. september 2019 at 22:10

    Naïfi kasutangi

  • Avatar
    Vasta Herily 4. september 2019 at 22:05

    Olen kasutanud Naifi vannivahtu lastel ja tõesti, see lõhn on imeline ? jube kiirelt sai ainult otsa ? Ise kasutan praegu TIGI shampoone, sest oli poes soodushinnaga.. olen muidu suur Linea shampoonide austaja aga Soomes pole saada. Muidugi tahaks ka Naifi tooted ära proovida. Peale laste saamist olen hakanud väga suurt tähelepanu pöörama pesuainete koostisosadele.

  • Avatar
    Vasta Evelin 4. september 2019 at 22:03

    Täiega prooviks. Muidu kasutan vett ja seepi 🙂 Duššigeel vahel amway sarjast. Võiks olla looduslikum ja keskkonnasäästlikum küll. Samas korduvkasutan ma duššigeeli topse 🙂

    • Avatar
      Vasta Mirjam 5. september 2019 at 09:01

      Kasutan erinevaid tooteid. Juustehoolduseks mõeldud tooted on enamasti Lineast tellitud ja nöokosmeetika Joiki oma. Dušigeelid aga tavapäraselt kas Avonist või poest miskit, kõige pisema jaoks on Sebamedi tooted. Hea meelega prooviks Naifi tooteid, pole varem ei kasutanud ega ausalt leldes kuulnudki. Meil suur pere, nii et selline kraam kuluks mõnuga ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristina 4. september 2019 at 22:02

    Väga oluline on minu jaoks, et pakendid ja vahendid oleks keskkonnasõbralikud! Ise tellisin lapsele naif päikesekaitsekreemi, see jääb hullult tugeva valge kihina nahale ainult?. Tahaks proovida pesemiseks ka neid naif tooteid!

  • Avatar
    Vasta Elisabeth 4. september 2019 at 21:47

    Kasutan Linea Naturat praegu ja ikka väga oluline on millest pesuvahendid tehtud on.

  • Avatar
    Vasta Tuuli 4. september 2019 at 21:34

    Kasutan väga erinevaid tooteid ja kindlaid lemmikuid pole. Tahaks järjest rohkem keskkonna sõbralikkuse poole liikuda, prygi sorteerime juba hoolega, kilekotte enam ei osta jne.

  • Avatar
    Vasta Heili 4. september 2019 at 21:33

    Hetkel kasutan Joiki ōrnatoimelist pesuvahtu, meeldib et on vaht ja pole väga tugeva lōhnaga. Ostsin küll lapsele, aga kasutan rohkem ise. Body Shopi omad on ka mōnusad. Neid on ikka ka kasutusel. Hea meelega prooviks ka uusi tooteid.

  • Avatar
    Vasta Janne 4. september 2019 at 21:29

    Kasutan lastel Naif vannivahtu ja šampooni. Lõhn on tõesti neil megahea.
    Jälgin toodetel koostisosasid ning olen eriti valiv just lastetoodete osas. Usun, et ka täiskasvanutele mõeldud tooted superhead!

  • Avatar
    Vasta Anet 4. september 2019 at 21:20

    Minu lugupidamatut suhtumist enda juuste ja maailma vastu illustreerib hästi lugu, kui šampooni otsa saades poodi läksin ja haarasin endale poest esimese ettejuhtuva šampooni just sellest riiulist, kus ülejäänud säärased tooted tundusid koos olema. Paar päeva hiljem, pärast korduvaid juuksepesusid mõtlesin, et no pagan, imelik šampoon, nagu ei pese üldse. Selgus, et olin meeltesegaduses hoopis palsamiga oma kiharaid nühkinud. Vat. Jah, mul on küllalt vähenõudlik juus, mis ei vaja palju hoolitsust, vahest sobib šampoon, vahest mitte, siis leian uue toote, aga no nii lollakat ajameelsuse tippu polnud ma veel mänginud.

    Aitäh postituse eest. Suunasid mind vaatama, et mis mu praeguses šampoonis sees on, või õigupoolest, kas see ikka on šampoon?! Keskkonna sõbralikkus mõlgub paraku iga päev peas, nii, et on aeg mõelda ja tegutseda.

    • Avatar
      Vasta Jaa 5. september 2019 at 03:08

      Jaa! Sa pole ainuke! Mul juhtus sama asi. Shampoon ja palsam olid sarnastes pudelites ja ajasin segamini. Kiiruga hommikul veel niiske peaga tormasin tööle. Kui mitme tunni möödudes ikka juuksed kuidagi eriti rõvedalt niisked ja tükkis olid, umbes nagu kaks nädalat pesemata ja ei otsustanudki ära kuivada, sain lõpuks aru milles asi 😀 Ikka nii rõve oli olla, et tuli poolest päevast töölt koju tagasi tulla ja pea ilusti puhtaks pesta.

  • Avatar
    Vasta Aiks 4. september 2019 at 21:20

    Meil on lastele kasutusel Babe dušigeel, mis lõhnab superpuhtalt ja mõnusalt ja vahepeal pigistan sealt endale ka kui laste nuusutamine juba liiale läheb 🙂 Muidu on põhiline Neutral tooted. Üldiselt kasutan vähe tooteid, aga Naifi tahaks proovida küll. Vannivaht lastele on, aga teisi asju pole proovinud.

  • Avatar
    Vasta Kadryly 4. september 2019 at 21:03

    Mina ostan Avoni dushigeele ? esiteks selleks, et mul on üks priiskaja kodus ning need pesuvahendid on rahakoti sõbralikud. Sellel priiskajale meeldivad dushigeeli aroomid. Kasutab isegi minu omad ära, lillelõhnalised. Mõnikord raatsin endale mõne kallima firma tooteid osta, nt dove.
    Loomulikult mulle meeldiks loodussõbralikumad ja nahale parimad tooted, aga pole veel seda kindlat meeldivat leidnud. Mina olen juba pool müüdud – keskkonnasõbralikkus on nii minu teema 😀

  • Avatar
    Vasta Birgit 4. september 2019 at 21:03

    Me peseme Nurme vahutava kookosseebiga, see on ka väga mõnus. Aga see on otsas, nii et ma loodan, ma võidan kiirelt.

  • Avatar
    Vasta Ursula 4. september 2019 at 20:51

    Ma üldiselt tegelikult väga ei jälgi, kas tooted, mida kasutan, on keskkonnasõbralikud või mitte. Aga võiks muidugi, see oleks toodete puhul kindlasti boonus. Kuna mulle väga meeldivad hästi lõhnavad tooted, siis ma tihti nuusutan poes asju ja kui lõhn sobib, siis läheb käiku. 😀 Agaa igasugused pesu- ja ilutooted on mind viimasel ajal väga huvitama hakanud ja hea meelega prooviks midagi uut. 😉

  • Avatar
    Vasta Marju 4. september 2019 at 20:35

    Kasutan TheBodyShopi kadakalõhnalist dušigeeli, nii hea lõhn. Lastele olen rohkem looduslikke vahendeid ostnud. Hea oleks Naifi proovida. Ahjaa, olen kasutanud Naifi kätekreemi ja vannivahtu, meeldisid väga. Kotitäis kraami kuluks väga ära, sest olen suur kreemitaja ja pesuvahendeid kulub ka jõudsalt. Toodete loiduslikus muutub järjest tähtsamaks, kuigi tihti jäävad mõned asjad proovimata, sest on minu jaoks liiga kallid. Absoluutne lemmik on Lumi sügavniisutav näokreem

  • Avatar
    Vasta Diana 4. september 2019 at 20:34

    Kahjuks ei ole eriti ökoasju kasutanud. Näohoolduses kasutan ACO vahendeid. Sooviksin loomulikult proovida NAIFi toiteid, tunduvad eriti mõnusad olevad.

  • Avatar
    Vasta Mari 4. september 2019 at 20:32

    Pole Naifi asju kasutanud kordagi, aga nii kodukeemia kui kehaholdusvahendite puhul pean oluliseks, et oleks keskkonnasõbralik ja võimalikult puhas toode. Ses mõttes oleks üli äge proovida midagi muud peale oma “tavabrändide”, et kas ja kui hästi sobivad ja kui mõnusad need lõhnad siis ikkagi on. Olen kehahooldustoodete puhul muidu üsna kapriisne ja igast stta endale peale määrida ei taha ja tegelikult pole leidnud peale nt doTerra juuksehooldusvahendite alternatiive, mis mulle hästi passiks. Naifile annaksin heal meelel võimaluse. Hetkel kasutuses veel selliste firmade tooted nagu Nuud, dr.Hauschka, LUMI, Lush jne.

  • Avatar
    Vasta Renna 4. september 2019 at 20:25

    Näokoorija tundub küll üüber ahvatlev. Neid on omajagu erinevaid proovitud, kuna terve elu on just näonahk pirtsakas.
    Lapsele eelistan looduslikke ja muud mitte kahjulikku sisaldavat kraami, endale valin üldiselt suvalt, peaasi et oleks soodsa hinna ja hea lõhnaga ?

  • Avatar
    Vasta Kaisu 4. september 2019 at 20:15

    Seeeeebiga pesen nägu ? koorin kohviga nii keha kui vajadusel ka nägu. Jätab naha mõnusaks pehmeks ?
    Naifi hästi lõhnavaid tooteid prooviks küll ?

  • Avatar
    Vasta Anette 4. september 2019 at 20:08

    Olen avastanud enda pere jaoks hetkel Dr.Bronneri seebid, jätavad naha nii mõnusalt ja puhtalt krudisema ?
    Aga hea meelega katsetaks ka Naifi tooteid 🙂

  • Avatar
    Vasta Marion 4. september 2019 at 20:02

    Minu jaoks on väga oluline, et tooted oleksid vähemalt ecolabel märgistusega kui mitte looduslikud. Ikka püüan teha aina keskkonnateadlikumaid valikuid ja ei osta esimest ettejuhtuvat asja, mis on kõige odavam. Jah, raha kulub rohkem, kuid keskkond ja ka mu oma tervis tänavad mind lõpuks nende otsuste eest. Näiteks just proovisin seventh generation pesugeeli, apelsini lõhnaga, ülimõnus. Kehahoolduse jaoks kasutan seepe, enamasti lushist, juuste jaoks samuti. Näo puhul meeldib mulle ka koorijat kasutada, aga tavakoorijad sisaldavad enamus mikroplasti, mis on jube halb. Üks hea viimase aja leid on olnud Natura siberica näokoorija, milles annavad kooriva efekti vaarikaseemned. See naifi koorija tundub veel geniaalsem, nii et meeleldi prooviks neid tooteid. 🙂

  • Avatar
    Vasta Leili 4. september 2019 at 19:57

    Omg omg mul on nüüd kaa vaja kõiki neid asju!!! ??
    Hetkel teen placent activ kuuri juustele ja hoia homespa tooted näole/kehale. Kindlasti on oluline et oleks keskkonnasõbralik, see on ka üks põhjus miks hoia meeldib.
    Naif tooteid pole õnnestunud VEEL proovida ?

  • Avatar
    Vasta Janne 4. september 2019 at 19:55

    Ma olen ka Naifist vaimustuses ja hetkel on vaid beebi asjad. Ja beebi shampooni kasutan ise ka ???

    • Avatar
      Vasta Kai 4. september 2019 at 20:27

      Kasutan Babe tooteid palju.Sooviksin ka proovida Naifi tooteid.

  • Avatar
    Vasta Kadri 4. september 2019 at 19:28

    Kasutan Tilk, Aesti ja Madara tooteid.
    Jälle polnud sellest firmast midagi kuulnud.
    Soovin seda väärt kraami oma keha hellitama.

  • Avatar
    Vasta Kristin 4. september 2019 at 19:27

    Hetkel koorin nägu puhas loodus tootega, aga see lõhnab nagu kaerahelbepuder ja see väga ei istu 😀
    Hea meelega prooviks selle mõnusalõhnalise koorija ära.

  • Avatar
    Vasta Helle-Mari 4. september 2019 at 18:50

    Olen siiamaani kasutanud tooteid, mis poes soodukaga silma jäänud. Hea meelega prooviks naifi tooteid, tunduvad mega head!

  • Avatar
    Vasta Kätu 4. september 2019 at 18:42

    Oma beebil proovin ka jälgida, et kasutatavad asjad oleks nahasõbralikud. Päris sügavuti pole läinud, kasutan vajadusel bebanthenit ja sudocremi aga meil neid haruharva vaja olnud. Aga pesuvahendit kasutan u korra nädalas ikka ja selle tellisin heverenist pure beginningsi oma. Enda toodetel jälgin et oleks sulfaatide ja barabeenide jm kräpi vaba võimalusel. Deodorandi vahetasin välja ja ka pesu pesen täitsa enamvähem asjaga. Arenguruumi on aga areng seegi!

  • Avatar
    Vasta Joanna 4. september 2019 at 18:26

    Mina üritan ikka neid ökotooteid kasutada. Lastele kindlasti kuid vahel enda asju ostan umbes avonist ja oriflamest ei tea kui head need on lihtsalt lõhn hea mõnel asjal. Mehele üritan kõik dushigeelid osta dermosilist sest siis ta lõhnab hästi? lastele ka hetkel dermosili pesemisvaht ja vannivaht on see mis sinulgi lemmik? enda näonaha jaoks pole leidnud veel head kraami. Vist on aeg neid Medironi asju hakata proovima ??}

  • Avatar
    Vasta Joanna 4. september 2019 at 18:25

    Mina üritan ikka neid ökotooteid kasutada. Lastele kindlasti kuid vahel enda asju ostan umbes avonist ja oriflamest ei tea kui head need on lihtsalt lõhn hea mõnel asjal. Mehele üritan kõik dushigeelid osta dermosilist sest siis ta lõhnab hästi? lastele ka hetkel dermosili pesemisvaht ja vannivaht on see mis sinulgi lemmik? enda näonaha jaoks pole leidnud veel head kraami. Vist on aeg neid Medironi asju hakata proovima ??

  • Avatar
    Vasta D1sny 4. september 2019 at 18:09

    Nahahoolduseks(nâgu keha) kasutan peamiselt Joiki ja Lushi. Kuid shampoonid jms on tavalised poe riiulilt.
    Kupli all on ikka oluline keskonnasäätlikus kuid tegudeni see väga ei jöua. Väljaarvata kõrred ja platsmass topsid/kaaned, need on mul kaasas oma vôi circlis jätan kaane vôtmata ??

  • Avatar
    Vasta Brita 4. september 2019 at 17:16

    Juustele kasutan Kevin Murphy tooteid, aga dušigeelid ja kõik muu jama on see, mis poes ette satub. Keskkonnasõbralikkus on asi, mida tahaks rohkem jälgida, aga laiskus ei luba 😀

    • Avatar
      Vasta Joanna 4. september 2019 at 18:21

      Mina üritan ikka neid ökotooteid kasutada. Lastele kindlasti kuid vahel enda asju ostan umbes avonist ja oriflamest ei tea kui head need on lihtsalt lõhn hea mõnel asjal. Mehele üritan kõik dushigeelid osta dermosilist sest siis ta lõhnab hästi? lastele ka hetkel dermosili pesemisvaht ja vannivaht on see mis sinulgi lemmik? enda näonaha jaoks pole leidnud veel head kraami. Vist on aeg neid Medironi asju hakata proovima ??

  • Avatar
    Vasta Carmen 4. september 2019 at 17:14

    Tere 🙂
    Minu jaoks on oluline küll, et oleks valmistatud keskkonnasõbralikult ja samas koosneks ainult looduslikest koostisainetest. Seetõttu kasutan nt Lushi tooteid. Lisaks püüan jälgida ka seda, et need loodussõbralikud tooted ei oleks liigselt plastikusse pakendatud, seega neil ka hea see, et saab pakendid poodi tagastada ja selle eest tasuta toote vastu. NAIFi näokoorija tundub küll väga põnev!

    t mis pesu-/hooldusvahendeid sa praegu kasutad ja kas sulle on oluline, et tooted oleksid parimatest koostisainetest ja valmistatud keskkonnasõbralikult?

  • Avatar
    Vasta E 4. september 2019 at 17:11

    Shampoon ja palsam on dermosili omad aga poest ostetud dushigeel (mis varem lõhnas mu arust niiii hästi) seisab puutumata vannitoas. Mu jaoks see nüüd haiseb ja ei taha enda peale määrida, sest imetan last ja ei taha, et ta seda keemiat peaks sisse sööma mu tissidelt ?‍♀️? just seetõttu tahaks ennast vähe looduslikuma ja kvaliteetsema kraamiga kasida ?

  • Avatar
    Vasta Kristi 4. september 2019 at 17:10

    Kasutan suht poe omasid kehal , näol aga dermosili näopesuvahtu ja Hoia spa näomaski. Hakkasingi suht hiljuti mõtlema rohkem looduslikele toodetele ja pigem eelistaks tõesti neid kui poe omasid , mis keemiat täis 🙂 Kuna kohe , kohe beebi sündimas siis Naif täitsa mõtetes ja plaanin beebile osta naifi tooteid.

  • Avatar
    Vasta Sp 4. september 2019 at 17:00

    Mina kasutan hetkel natura siberica tooteid, aga last pesen ja kreemitan naifiga ja käin siis teda nuusutamas, sest niiiiiiii hästi lõhnab no ?

  • Avatar
    Vasta Sirli 4. september 2019 at 16:53

    Pojale vaatan alati, et oleks looduslik ja ei sisaldaks jama, kuid enda asjades seda väga ei jälgi – kuid võiks hakata! ?

  • Avatar
    Vasta Kersti 4. september 2019 at 16:43

    Kasutan enamasti poetooteid aga tihti on kasutuses ka puhta looduse tooteid aga peale super positiivset toote tutvust osalen loosis ja lähen kiikan ka epoodi ?

    • Avatar
      Vasta GR 4. september 2019 at 17:45

      Hetkel lapse körvalt ei jôua midagi kasutada. ? Kui pesema saab siis kasutan ikka loodus tooteid. Puhas Loodus on meie pere lemmik. Palsam on ainuke mille ostan kallima ja kvaliteetsema. Ehk on Naifi tooted nii head , et beebi halastab mulle ja laseb kauem pesta . ??

  • Avatar
    Vasta Kats P. 4. september 2019 at 16:37

    Kasutan enamasti seda, mis odav on ja hästi lõhnab.

  • Avatar
    Vasta Anni 4. september 2019 at 16:31

    Tavalisi poešampoone ja palsameid ma enam ei osta, aga endiselt otsin endale seda õiget. Tigi bedhead oli päris hea, aga natuke tugeva lõhnaga. Praegu on kasutusel bc bonacure omad. Pole nagu viga, aga ei tea kas just see õige :p

    • Avatar
      Vasta E 4. september 2019 at 18:36

      Kasutan täitsa lambiseid saasta täis pesuvahendeid, aga plaanin totsikute tühjenedes need puhtama kraami vastu välja vahetada. Olen natuke aega siin salaja rase olnud ja nüüd tahtmine olla veel keskkonnasõbralikum ja ise ka vältida igast jama kõhubeebi pärast ?

  • Avatar
    Vasta Catlyn 4. september 2019 at 16:28

    Hetkel kasutan dermosil dušigeeli ja nii hea ja aga muu kõik poest . Olen aru saanud et tegelt need tavalised poe omad pole ikka nii kvaliteetsed kui kuskil mingi brändi oma .

  • Avatar
    Vasta Kaili 4. september 2019 at 16:19

    On ikka oluline keskkonna sõbralikkus, eriti juuksehoolduses, hetkel on kasutuses Linea Natura tooted. Osalen loosis

  • Avatar
    Vasta Amanda 4. september 2019 at 16:11

    Kasutan seda, mis poes kõige odavam on. Eks omad lemmiktooted ikka on, aga üldiselt saab puhtaks iga seebiga. Võiks küll Naif tooteid proovida, eriti pakub huvi just näokoorija!

  • Avatar
    Vasta D 4. september 2019 at 16:05

    Kasutan praegu kõige suvalisemat dušigeeli ja dr bronneri seepi juuste pesemiseks. Meeldib loomulikult rohkem, kui on head koostisosad.

  • Avatar
    Vasta Maarja 4. september 2019 at 15:58

    Peale lapse sündi vaatan järjest enam, et kasutatavad tooted oleksid looduslikud ja ei sisaldaks igasugu jama. Poja pesuvahendid tulevad apteegist ning ise olen kasutanud nii HOIAt, Joiki, Dermosili jne ?
    Naifi olen tahtnud juba ammu proovida ???

  • Avatar
    Vasta H 4. september 2019 at 15:29

    Hetkel kasutan seda, mis nahka (eriti näonahka) närvi ei aja :))) Üldiselt apteegitooted, kuid kõige keskkonnasõbralikumad need kindlasti ei ole. See on aga miski, mille poole proovin ikka püüelda, et ei kasutaks nii palju suva rämpsu.

  • Avatar
    Vasta Elen 4. september 2019 at 15:25

    Tegin just Dermosilist tellimuse sest kosmeetikatoodetega olen rahul.
    Lisaks olen suur Eesti oma tootjatega sõber. Lemmikuks on Hoia ja Luuv. Aga tundub et lähen kohe Naifi tellimust ka tegema?
    Aga võita tahaks ka?

    • Avatar
      Vasta Eneli 4. september 2019 at 16:10

      Shampooni ja palsami poolelt kasutan hetkel chi tooteid, dušigeel on fa kooriv, sest see lõhnab lihtsalt hästi. Samas näoga on pidevalt probleeme, seega näokoorijat sooviks küll proovida. ☺️

  • Avatar
    Vasta Katrin 4. september 2019 at 15:17

    Kasutan seda, mis poes soodukaga on 🙂

  • Avatar
    Vasta Nets 4. september 2019 at 15:04

    Hetkel kasutan Natura Siberica tooteid nii juustele kui ka kehale. Näol kasutan Gallinée probiootikumidega seerumit ning Elizabeth Ardeni probiootikumidega maski. Eks ikka ostan järjest puhtamaid tooteid koju, aga enne uute ostmist peab vanad ära kasutama.

    • Avatar
      Vasta Triinu 4. september 2019 at 17:01

      Näole kasutan apteegikosmeetikat (bionike, clinique, stop akn, sebamed jne) ja kehale/juustele erinevaid poest saadavaid, head and shoulders on ainuke šampoon, mis juukseid rasuseks ei jäta. Kehale kasutan dove ihupiimaga dušigeeli, kuna nahk on jube kuiv muidu. Tahaks küll keskkonnasõbralikum olla ning kasutada biolagunevaid pakendeid aga neid on nii vähe meie turul ja ei jõua katsetada ka kõike, et kas sobib nahale jne.

  • Avatar
    Vasta Kai 4. september 2019 at 14:57

    Valikud on pooleks. On nii lihtsalt poest riiulilt haaratud soodukaga duššigeel, kuid on ka looduslikku kraami.
    Naf tooteid veel ei ole jõudnud proovida. eriti huvitav tundub see vannivaht ja pusasprei. Tütrel pepuni juuksed ja neid pusasi ikka tekib :).
    Ise olen väga põnevil just šampooni koha pealt. Endal kohutavalt jonnakad juuksed. Proovi ühte v teist, no ei ole see päris see veel minuni jõudnud. Äkki nüüd lõpuks jõuab ;).

    • Avatar
      Vasta Annika 6. september 2019 at 09:42

      Mina kasutan seda mida hetkel rahakott lubab

  • Avatar
    Vasta Kaidi 4. september 2019 at 14:57

    Dušigeeli vahetasin umbes pool aastat tagasi purecosmeticust ostetud Oma care kookosega dušigeeli vastu välja, aga šampooniks on ikka tavaline poest ostetud Syoss, sest pole suutnud otsustada, mida proovida, sest need ju suht kallid ja veits on hirm puusse panna ?

  • Avatar
    Vasta Efka 4. september 2019 at 14:56

    Kasutan ise Neutralit, sest noored kõik ajavad sügelema.. Tekitavad allergilise reaktsiooni ?

  • Avatar
    Vasta Marili 4. september 2019 at 14:56

    Naifi tooteid kasutanud pole, aga siiski sooviks! Kvaliteet kraam kindlasti ning poe omadest juba ongi körini! ?

  • Avatar
    Vasta Liis 4. september 2019 at 14:45

    Üldiselt kasutan kehale ja näole Dr. Hauschka tooteid. Juustele hetkel Noughty 97% natural tooted. Kasutan aastaid juba n.ö. naftavaba tooteid. Olen hull pakendite ja koostisainete lugeja ?. Neid tooteid prooviks ka hea meelega.

  • Avatar
    Vasta Margit 4. september 2019 at 14:41

    Olen kasutanud erinevaid tooteid, kuid pole seda kõige paremat veel leidnud. Hea meelega prooviks ka neid tooteid.

  • Avatar
    Vasta Kätlin 4. september 2019 at 14:35

    Mul vist imelik nahk pm igast asjad ära talunud ( ei sügele nahk, pole allergiaid jne).
    Olen hakanud rohkem pakendeid lugema , mida sisaldavad tooted. Tekib küll tahtmine ainult sooja veega pesta ainult. Heameelega tahaks ära proovida imepärased “Naif” tooted. ?

    • Avatar
      Vasta Liis 4. september 2019 at 16:06

      Kasutan LUUVi ja Madara tooteid. Kuna hiljuti lisandus meie perre uus liige, siis oleme ka oma valikutes ettevaatlikumad. Naifi tooteid pole kasutanud, seega oleks huvi need lõpuks ära proovida küll 🙂

  • Avatar
    Vasta M. 4. september 2019 at 14:34

    Mina olen proovinud väga erinevaid tooteid, juuksehodustooted hetkel digi omad, näohooldustooted clinique omad, aga need kuivatavad nahka liiga palju ja kuna näonahk paari viimase kuuga ikka väga kehvaks läinud, tahaks väga Naifi näokoorijat proovida.

  • Avatar
    Vasta Mailis 4. september 2019 at 14:29

    Olen pikemat aega kasutanud Linea Natura tooteid. Lastel on Naif’i toodetest vannivaht, mis on tõesti üks kuldaväärt toode 🙂 Teadlik tarbimine on meie majapidamises väga olulisel kohal, seega prooviks suurima hea meelega ka teisi Naif’i tooteid.

  • Avatar
    Vasta Mariliis 4. september 2019 at 14:26

    šampooni kasutan salongist ostetud, nimi ei tule meelde, ice cream sari oli ehk. Aga minu jaoks on oluline, et tooted oleksid parimatest koostisosadest, et ei oleks kahjuliku ja samuti keskkonnasõbralikud, kuna hoolin sellest,mis ümberringi toimub 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina 4. september 2019 at 14:26

    Kasutan Babe ja Madara tooteid, kuid tahaksin Naifi asju proovida, sest tagasiside on igal pool niivõrd positiivne!

  • Avatar
    Vasta Karin 4. september 2019 at 14:17

    Kuna laps on tundlinu nahaga tahaks neid cäga proovida. Mul instat kahjuks ei ole. 🙂

  • Avatar
    Vasta Aveli 4. september 2019 at 14:15

    Pesen sellega mis poes soodukaga on ?
    Ega eriti ei viitsi mahapedtavate asjade koostist vaadata.

  • Avatar
    Vasta Kendra 4. september 2019 at 14:06

    Kasutan inebrya šampooni&palsamit ja mingit väga lambist dušigeeli. Tahaks ka jubedalt loodussõber olla ja kasutada asju, mis teevad ka loodusele head, aga kahjuks teismelisena pole võimalik kõike lubada, mida tahaks?

  • Avatar
    Vasta Liis Sass 4. september 2019 at 14:02

    Kasutan palju Joik’i tooteid- kreemid, koorijad, pesuvaht jpm. Poeletilt ostan kohe vajaminevat kraami nt Neutralilt , aga paratamatult ka igasugust healõhnalist “saasta”. Üldiselt proovin, vastavalt võimalustele, ikka ökomalt ja puhtamalt läbi ajada, kuid aeg-ajalt viskab ikka sisse mitte nii häid tooteid. Naïf’i tooteid olen piilunud küll, aga peale blogiposti nüüd, tekkis veelgi suurem huvi piiluda sügavamale Naïfi-maailma ?

    • Avatar
      Vasta Marleen R 4. september 2019 at 19:21

      Üldiselt on kasutuses ikka poeriiulite kraam, aga kuna ka beebi tulekul, siis oleks juba aeg rohkem looduslike ja keskkonnasõbralike toodete peale mõtlema hakata 🙂

  • Avatar
    Vasta Marleen 4. september 2019 at 14:01

    Igapäeva kasutuses on juba pikka aega Babe näopesugeel ning Sebamedi näopesuvahtu.
    Minu nägu kahjuks on väga kriitiline ning kõiki tooteid ei võta omaks – halvimal juhul läheb olukord näos kohutavaks.
    Sooviksin väga-väga proovida Naifi tooteid, ehk need tooted võtab mu nägu omaks.

  • Avatar
    Vasta Kersti Rass 4. september 2019 at 13:58

    Mina ostan poest suht suvalisi duššigeele, šampoone ja palsameid. Kui miskit kampaania hinnaga saab siis selle üldiselt haaran ka. Muidugi sooviksin võimalikult keskonnasõbralikke ja looduslikke tooteid kasutada oma nahal/juustel seega selle loosi võit oleks kui rusikas silmaauku ??

    • Avatar
      Vasta Kadi 4. september 2019 at 19:49

      Pesu pesen neutrali toodetega ning lapsi kreemitan apteegist leiduva kraamiga. Mu 2-aastasel neiul ka “keratosis pilaris” nahal – ja kusjuures Sinu üks vanem postitus Marist sel teemal rahustas mind palju maha ning tegi sellisest asjast teadlikumaks. Kas Maril siiani või on tagasi tõmmanud? Mis tooted teil on aidanud leevendada naha olukorda? Kas Naifi tooteid tasuks meil sellisel juhul proovida? ?

  • Avatar
    Vasta Liis 4. september 2019 at 13:43

    Poes käies proovin ikka valida looduslikke tooteid, et teha head nii endale (oma perele) kui ka loodusele. Hetkel on meil vannitoas Noughty tooted, mees on väga rahul, sobib tema ülitundliku peanahaga, aga mina ise tunnen, et see pole päris see, eks raseduse lõpp teeb ka inimese rohkem valivamaks 😀 nii et olengi hetkel endale sobivamate toodete otsingul.

  • Avatar
    Vasta Piret 4. september 2019 at 13:42

    Hetkel kasutuses peamiselt vaid vesi näopesemiseks – ei jõua kuidagi kahe väikse printsessi kõrvalt ennast poputada. Naifi toodetest oleme proovinud kätepesemis seepi.

  • Avatar
    Vasta Piia 4. september 2019 at 13:38

    Hetkel kasutan Linea šampooni mida kiidetakse ja dušigeel on täiesti suvaline poeletilt. Mulle pakuks kohe väga huvi uus näokoorija kuna oman vääääheke probleemset nahka ning olengi parasjagu uute toodete otsingul. Miks mitte siis miskit uut proovida ning ehk sobib minu näole just ideaalselt. Jah keskkonnasõbralikkusele!

  • Avatar
    Vasta Riin 4. september 2019 at 13:37

    Tekitab huvi küll, pean tunnistama. Mulle meeldivad hästilõhnavad asjad. Ostangi vist lõhna pärast uusi tooteid 😀
    Koduses arsenalis leiab nii looduspoe, apteegi kui tavapoe kaupa.

  • Avatar
    Vasta Leila 4. september 2019 at 13:37

    Hetkel kasutuses Puhta Looduse kooriv näopuhastaja ja Garnieri sõegeel. Kui rahakott peale hakkaks, kasutaksin hea meelega looduslikumaid asju.

  • Avatar
    Vasta Maiu 4. september 2019 at 13:36

    Kasutan hetkel placent active juuksetooteid ja keha pesemiseks mingi suvaline Fa dushigeel. Naifi tooteid olen ammu tahtnud proovida☺

  • Avatar
    Vasta Anni 4. september 2019 at 13:36

    Vahetan ka tooteid tihti aga tahaks ka seda õiget asja leida. Loodteadlikus on muidugi väga suur boonus aga paraku jäävad sellisetelt firmadelt ostmine tavaliselt rahakotti taha.

  • Avatar
    Vasta Kristina 4. september 2019 at 13:32

    Olen kasutanud nii kalleid kui ka odavaid tooteid. Hetkel olen tavalise seebi ja Neutrali toodete sõber. Aga uut tahaks ikka proovida.

  • Avatar
    Vasta Mannu 4. september 2019 at 13:28

    Kasutan ja katsetan alati erinevaid, aga alati peab keskkonnasõbralik ja võimalikult puhas koostis olema.
    Näole ainult looduslikke vahendeid.

  • Avatar
    Vasta Anu 4. september 2019 at 13:14

    Kuna olen praegu uute toodete otsingul, siis prooviks neid tooteid hea meelega !

  • Avatar
    Vasta Aide 4. september 2019 at 13:12

    Kasutan suvalisi tooteid, hetkel pesin ühe lasteseebiga, kuid nahk nüüd nii sügeleb. Peab ikka üle vaatama, mida koju tassin 🙂

    • Avatar
      Vasta Laura 4. september 2019 at 14:58

      Praegu kasutan suvalisi poe tooteid, kus on igasuguseid aineid sees. Kindlasti on tähtis, et koostisained oleksid kasulikud ja juustele toitvad. See, et see oleks keskkonnasõbralik on kindlasti suur pluss.

  • Avatar
    Vasta Triin 4. september 2019 at 13:00

    Juuksehoolduseks CHI ja dushigeel hetkel Barnängen,Näohooldus hetkel Loodusspa oma.

  • Avatar
    Vasta Eva 4. september 2019 at 12:57

    Hetkel olen AVONi kasutaja..
    Aga uut tahaks ka proovida!
    Pole küll hull keskkonnakaitsja, kuid jah, teadlikum tarbimine on ka minu elu vallutanud!
    Seega Naifi tahan küll proovida!

    • Avatar
      Vasta Greete 4. september 2019 at 15:39

      Üldjoonted ikka hoian keskkonna- ja enesesõbralikku joont ? Näonahale lähevad näiteks Bioderma tooted.

    • Avatar
      Vasta Rita 4. september 2019 at 15:53

      Babe

  • Avatar
    Vasta Kaisa 4. september 2019 at 12:56

    Mina seisan peale igat shampooni pudeli lõppu taas poes leti ääres nagu esimest korda. Alustan taas otsast, katsun alati valida midagi head oma juustele, kuid mingil põhjusel ei ole ma leidnud ikka veel seda õiget millele püsima jääda..

  • Avatar
    Vasta Katre 4. september 2019 at 12:53

    Ei ole proovinud aga soovin ja mine tea ehk saavadki lemmikuks 🙂

  • Avatar
    Vasta E. 4. september 2019 at 12:52

    Hetkel kasutan endal dr.bonnersi tooteid, mis samuti looduslikud:) lapsega kasutan naif tooteid, maailma parima lõhnaga ? tahaks küll proovida teisigi naifi tooteid 🙂

  • Avatar
    Vasta R. 4. september 2019 at 12:51

    Kasutan neid asju, mis põnevad tunduvad. Naíf on ammu silma jäänud aga proovida ei ole veel jõudnud. Ja keskkonnasõbralikkus on suur lisaboonus alati.

  • Avatar
    Vasta Ulla 4. september 2019 at 12:46

    Pole veel avastanud enda jaoks neid õigeid tooteid.. seega oleksin ka valmis proovima. Enne haigeks (vähki) jäämist kasutasin ikka igast sodi mis vähegi lõhnas imeliselt.. siis nüüd uutele (alles kasvavatele) juustele tahaks miskit imelist lubada.. seega miks mitte neid proovida. ?

  • Avatar
    Vasta Piret 4. september 2019 at 12:44

    ei ole veel olnud võimalust neid proovida, kuid kindlasti tahaksin 🙂

  • Avatar
    Vasta Janne 4. september 2019 at 12:38

    Mina toetan igati Eestimaist looduskosmeetikat. Üheks suureks lemmikuks on Joik tooted. Võin käsi südamel öelda, et siiani parim näokoorija on tulnud just nende tootmisest.
    Minu jaoks on vägagi tähtis, et pesuvahendid oleksid võimalikult looduslikud kuna kõik, mida sa määrid oma kehale imbub ka mujale. Juukseid loputan üldse nõgeseveega, teeb nii mõnusalt pehmeks juuksed.
    Kunagi ei ütleks ära uute toodete proovimisest. Kes teab, võibolla saavad uuteks lemmikuteks 🙂

  • Avatar
    Vasta M 4. september 2019 at 12:35

    Vau. See tundub küll hea kraam olema. Tahaks kindlasti proovida. Hetkel olen Dermosili ja Linea toodetega ennast pesnud ? Pean lastele kindlasti nüüd Naifi tellima hakkama!!

  • Avatar
    Vasta Irina 4. september 2019 at 12:33

    Pesuvahendina üks Sebamedi seep, mis ei ärrita nahka. Shampoon ja palsam on sarjast Noughty Care Taker Sculp Shooting.

    Nagu näha, tooted on eriti tundlikule nahale, nii et oleks väga põnev Naifi proovida 😀

  • Avatar
    Vasta Kristi 4. september 2019 at 12:31

    Ei ole ühelegi brändile truu, kuna ei ole veel leidnud seda Õiget. Olen uudushimulik naine, kui miskit uut tuleb, siis peaks ära proovima 🙂 Hindan väga,et toode koosneks parimatest koostisainetest ja oleks valmistatud keskkonnasõbralikult.

    • Avatar
      Vasta Liisbet 4. september 2019 at 12:41

      Kasutan erinevaid looduskosmeetika tooteid, lemmikud on Weleda ja Sante. Mulle on väga tähtis, et tooted oleks looduslikud ja keemiavabad ?

    • Avatar
      Vasta Kairixxx 4. september 2019 at 12:46

      Naifi tooteid ei ole kunagi proovinud, aga sooviksin väga proovida! Kasutame ka valdavalt puhtamat kraami (šampoonid olen viimasel ajal tellinud Linea Natura sarjast, duššigeeli olen ostnud tavalisest toidupoest, aga ka PuhtaLooduse, Neutrali vms tootjalt, näokreem Berrichilt jne). Püüan ikka vaadata, et tooted oleksid sulf ja parab vabad.

  • Avatar
    Vasta Elena 4. september 2019 at 12:27

    Mu näohooldusvahendid ja üleüldse kehahooldusvahendid on suhteliselt suvalised…kahjuks. Ehk oleks nüüd aeg katsetada midagi head ?

  • Avatar
    Vasta Annika 4. september 2019 at 12:18

    Ära üldse alustagi vat..
    Ma olen kõin pesemisvahendid välja vahetanud.
    Kui enne lapsi oli savi mis möginat ma peale endale panen siis nüüd uurin ja loen kõik läbi.
    Kui pisipoja sündis siis ta nahk oli niiiii kuiv alguses et ainult Naif vanniõli aitas.
    Vannivahtu armastab suurem põnn.
    Talvel paneme Naif ilmastikukreemi ja ükskord sain mingi testeri kaasa…Gaaaaad kui hea lõhnaga. See oligi vist see body lotion. Seda pole veel ise ostnud.
    Aga no meile on väga tähtis, et tooted oleks keskkonnasõbralikud, nahasõbralikud ja võimalikult looduslikud.
    Just kuu tagasi hakkasin katsetama uusi shampoone oma juustele sest pärast sünnitust on need nii kehvaks läinud ja no neid Naif tooteid tahaks küll proovida. Äkki need aitavad olukorda peas parandada.

  • Avatar
    Vasta Signe 4. september 2019 at 12:17

    Mina olen viimasel ajal kasutanud Neutral tooted ja üha rohkem pööran tähelepanu sellele, mida enda kehale määrin. Isegi ei suuda enam tavalist poe kaupa osta, sest tekkivad süümekad, et mõjub nahale ja kehale halvasti 🙂

  • Avatar
    Vasta Signe 4. september 2019 at 12:15

    Kasutan palju davinessi tooteid. Kuna mul on lokkis juuksed siis proovin ikka leida tooteid mis oleksid looduslikud. Meeleldi prooviksin ka Naif tooted järgi☺️

    • Avatar
      Vasta Annaliisa 4. september 2019 at 13:11

      Hetkel ei ole leidnud endale midagi mis oleks püsivalt kasutuses olnud pesuvahenditest, kogu aeg vahetan ja otsin sobivaid . Üritan ikka puhastest ja looduslikest koostisainetest pesuvahendeid kasutada. 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra 4. september 2019 at 12:10

    Appi, Mallu, mul on täpselt neid asju vaja!
    Ma olen nii hädas oma sügeleva peanahaga, selline tunne, et kraabin juba otsapidi aju välja! Mul on kodus ca 10 erinevat šampooni, suures meeleheites proovisin lausa juba Head & Shouldersit 😀 Sooviks väga ökomanti kasutada – seni olen kasutanud HOIA tooteid ja olen täisvaimustuses! Hetkel on kõik asjad otsa lõppenud ja ootan vapralt palgapäeva. Potsikud olen alles hoidnud, neid saab korduvkasutada, kui neile tagasi saata 🙂

  • Avatar
    Vasta M 4. september 2019 at 12:02

    Hetkel kasutan nii enda kui ka oma kolme pudina peal Madara ja dr Organic tooteid. Kahjuks kõik saavad kohe otsa ja tore oleks natuke kokku hoida 🙂 🙂 Minu jaoks on väga oluline , et tooted oleksid puhtad, naha-ja keskkonnasõbralikud.

  • Avatar
    Vasta Ülle M 4. september 2019 at 12:01

    Enda puhul on mul suhteliselt ükskõik, allergiat esineb harva..lapselastele toon kreemid küll apteegist. kindlasti on mulle oluline, et toode oleks väga loodussõbralik ja tehtud parimatest ainetest, lihtsalt enamasti tuleb ka nende eest tunduvat rohkem tugrikuid välja käia, mis on ju ka loogiline…olukorras, mil pean kuu lõpus valikuid tegema, siis rändab poekorvi ka täitsa tavaline pesuvahend.

  • Avatar
    Vasta Tairi 4. september 2019 at 11:58

    Praegusel hetkel kasutan tavalisi poevahendeid. Mis paremini lõhnab saab ostukorvi, lastele kasutan ökoshampoone, nimi ei tulegi kohe ette. Tahaks tunda ka seda maapealset pardiisi lõhna 😀 pole kunagi midagi võitnud niiet oleks kohe huvitav see esimeseks võiduks saada 🙂

  • Avatar
    Vasta Msru 4. september 2019 at 11:58

    Ära kôvasti kotiga löö, aga nohhh mingi ala palmolive dushigeel umbes eks. Praegu mingi Fa ka.
    Juustumarketi lett noh.

  • Avatar
    Vasta Laili Laasma 4. september 2019 at 11:55

    Juuksehooldusel kasutan Placent Active šampooni ja palsamit.
    Kehahooldusel klassikalist Palmolive dušigeeli.
    Koostist ma niiväga ei uuri pakendilt, pigem huvitab mind, kas toode vastab minu ootustele ja seda saan teada proovimisel.
    Naif tooteid varasemalt kasutanud pole, seega oleks hea võimalus.

  • Avatar
    Vasta Egle P. 4. september 2019 at 11:54

    Praegu kasutan üsna suvalisi poelettidelt saadavaid tooteid. Juustele nt Gliss Kur, sest millalgi juuksurid soovitasid seda. 😀 Lastele aga ostan küll pigem looduslikumaid ja puhtamaid tooteid. Prooviks enda peal ka selle loodussõbralikuma ära, kui võimalus avaneb.

  • Avatar
    Vasta Kristi 4. september 2019 at 11:53

    Praegu kasutan dermosili tooteid, naifi pole proovinud veel aga väga tahaks. Keskkonnasäästlikkus läheb väga korda, kuigi alati ma neid koostisosi ja tekste pakenditel ei jälgi aga suur rõõm oleks neid tooteid kasutada teades, et need on loodussõbralikud.

  • Avatar
    Vasta Janne 4. september 2019 at 11:47

    Hetkel kasutuses Bed Head shapoon ja palsam. Päris ausalt pole kunagi lugenud koostist 🙂

  • Avatar
    Vasta D 4. september 2019 at 11:40

    Ise pesen looduslikushampooniga ja palsamiga pead, lastel on mingi apteegi shampoon. Kreemid samuti apeegi valikust ?

  • Avatar
    Vasta Triinu 4. september 2019 at 11:32

    Praegu kasutan erinevaid “venetooteid” plus mõned apteegi omad. Varem väga ei hoolinud sisust aga nüüd ikka sirvin koostise enne üle, kui ostma hakkan 🙂

  • Avatar
    Vasta Elis 4. september 2019 at 11:32

    Praegu kasutan mingeid suvalisi poeriiulilt ja tunnen iga peanaha rakuga, kui pahasti see “suvaline” mõjub. Pea sügeleb ja juuksed lähevad väga kiiresti mustaks. Pole veel mahti saanud uute järele minna. Muidu kasutan jah vähe sõbralikumat kraami.

  • Avatar
    Vasta Vaike 4. september 2019 at 11:23

    Ma olen räpane inimene, pesen oma kere peamiselt ainult veega. Raseerimise ajal kasutan hetkel kingitud Ritualsi dušivahtu, mis küll meeldib, aga otsa lõppedes naasen ilmselt vana hea seebi juurde, sest ma lihtsalt olen liiga laisk, et seda kuskile hankima minna. Juustele olen aprillikuust saadik kasutanud Hair Jazzi tooteid, mida kiidan, sest hommikuse varesepesa asemel on mul nüüd ärgates normaalsed kammitavad juuksed peas, umbes viiendast kasutuskuust märkasin ka kasvuspurti. Nägu ja keha koorin tavaliselt oliiviõli ja suhkruga, siis ei pea pärast kreemitama ka, sest ka selleks olen ma üldjuhul laisk nagu lohe.

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 4. september 2019 at 11:21

    Katsun ikka valida puhtaid ja kvaliteetseid tooteid nii endale kui ka lapsele.
    Aga Naifi tooteid pole proovinud. Tahaks proovida küll ?

    • Avatar
      Vasta Eva 4. september 2019 at 14:55

      Kui on olemas midagi, millega oma varateismelised pesema saan on juba pool võitu ?
      Teine pool saabub siis, kui ma pesemist enam väga valjuhääselt meelde tuletama ei pea vaid nad omast vabast tahtest end pesema lähevad.

  • Avatar
    Vasta Liisa 4. september 2019 at 11:19

    Olen juba mõnda aega otsinud lapele vannivahtu. Maailm läks nii kirjuks, et sai “tavalise”. Nüüd tuleb koodi kasutada ja Naif ära ptoovida ?
    Hästi!
    Kui loosiõnn ei naerata, siis pistaks endale ka ühtteit ostukorvi ?

  • Avatar
    Vasta Loviise 4. september 2019 at 11:19

    Loomulikult on oluline, et tooted oleks valmistatud keskkonnasõbralikult ning parimatest koostisainetest, kuna mul on üpriski õrn nahk, mis ei kannata palju keemiat. Ise kasutan shampooni, balsamit, juuksemaski, dushigeeli ning näokoorijat?

  • Avatar
    Vasta Kaire 4. september 2019 at 11:14

    Instagrammi pole ?? kuid loosis tahaks osaldeda küll ??

  • Avatar
    Vasta sigrit 4. september 2019 at 11:14

    Dušigeel ja näohooldus tooted olen ostnud The Body Shopist (nende puhul on tegemist keskkonna sõbralike toodetega, mis mulle väga meeldib). Shampoonidest on kasutusel olnud Head & Shoulders, mille vahetaks heameelega mõne keskkonna sõbraliku toote vastu välja. Paraku hetkel ainuke shampoon, mis on aidanud kõõmast vabaneda. Hea meelega prooviks Naifi tooteid 🙂

  • Avatar
    Vasta Aulika 4. september 2019 at 11:06

    Hetkel kasutan neid shampoone ja palsameid mis sooduses on parasjagu?‍♀️

  • Avatar
    Vasta Edith 4. september 2019 at 11:05

    Hetkel kasutan Bed Headi šampooni ja palsamit värvitud juustele sügavniisutava almond oil’iga, ostsin mehele ka Bed Headi juuksehooldustooted ja oleme mõlemad väga rahul. Peale rasedust olid mul tagumikuni paksud ja pikad juuksed, aga natuke katkised. Tavaliselt võtsin poest lambised šampoonid, mis soodukaga olid ja asi timm, aga peale rasedust värvisin juukseid tumedamaks ja lõikasin lühemaks ning vajasid ekstrahooldust. Kasutan ka juukseõli (Kallose oma, sest lihtsalt odav), sünnipäevaks sain ka Keratini liitrise šampooni ja juuksemaski emalt, tuju tuleb, siis kasutan neid ka vaheldumisi. Dušigeeliga on sama, et mis poest kätte satub, hetkel mingi Johnsoni oma papaiaga. Aga kui saaks olla keskkonnasäästlik ja hea lõhnaga šampooni/dušigeeli kasutada, siis võtaks hea meelega loosist osa. Muidugi see pole mingi vabandus, et aega pole, et neid asju tellida netist, ise lihtsalt lihtsama tee peale välja läinud. Instat mul ei ole (üldse olen selline kiviaegne noor), aga 6-kuune väikemees tahaks väga osa võtta kehahooldustoodete loosist, hetkel pesen teda veega ja nädalas korra Johnsoni šampooni/dušigeeliga, vahepeal tuleb niisutada nahka ja selleks kasutan apteegist ostetud baaskreemi.

  • Avatar
    Vasta Mirjam 4. september 2019 at 11:02

    Muidugi võiksid pesuvahendid olla keskkonnasõbralikud, aga hetkel küll poekraam…. head&shoulders šampoon ja palsam argaaniaõliga. Pole kunagi Naifi proovinud, aga vahetaks hea meelega head&shouldersi välja palju keskkonnasõbralikumate toodete vastu. See näokoorija tundub eriti põnev tänu nendele kaltsiidi graanulitele. Igatahes muutsid Naifi ahvatlevaks küll!

  • Avatar
    Vasta Siku 4. september 2019 at 10:59

    Üldiselt kasutan Natura siberica ja nacomi tooteid. Kuna mul ülitundlik nahk, siis on väga raske leida tooteid mis nahka ei ärritaks. Mida looduslikum, seda parem. Naif tooteid prooviks väga hea meelega. Olekski vaja leida teine duššigeel nacomi kõrvale, kuna seda pole kahjuks alati saadaval……

  • Avatar
    Vasta Annika 4. september 2019 at 10:59

    Hetkel kasutan seda mis poes soodushinnaga on. Koostisosad ja keskkonnasõbralikkus on 100% oluline!

  • Avatar
    Vasta Sirle 4. september 2019 at 10:58

    Olen kasutanud Linea tooteid, sest need ei sisalda parabeene jm keemiat, mis odavamates pesuvahendites leidub – niiet mulle koostis väga oluline!

  • Avatar
    Vasta Kersti 4. september 2019 at 10:57

    Eile just revideerisin vannitoakappi ja eemaldsin sealt mõned plastikut sisaldavad tooted, mis mulle kingitud, ise olen õnneks pool juhuslikult Lumene plastikuvabu asju ostnud… vähemalt ma arvan, et need on plastikuvabad. Naifi prooviks hea meelega, last olen ka siiani ainult veega pesnud, va pead ?

  • Avatar
    Vasta Ly 4. september 2019 at 10:56

    Raseduse algus keeras pekki nii juuksed, kui ka näonaha.. näonaha sain korda apteegikosmeetikast biodermaga? köömast sain ka apteegishampooniga lahti aga otain jätkuvalt mingit head peapesu komplekto.. niiet nüüd lähen ja katsetan seda Naifi ja kindlasti proovin ka vannivahtu, sest poodides olevaid pole ma küll suutnud vahule saada? kui loodustooted töötavad,siis muidugi valin looduslikumad.. ntks meie omad saaremaised Hoia homespa õlid, huulepulk ja kehavahud ?

  • Avatar
    Vasta Nimi 4. september 2019 at 10:55

    Osalen!
    Olen rase ja pesuskäik on hetkel nii vastumeelne, sest kõik dušigeelid, shampoonid jm lõhnavad nii valesti, et ajavad mind iiveldama. Väga-väga sooviks neid proovida, sest ehk need ongi just need õiged.

  • Avatar
    Vasta Anu 4. september 2019 at 10:54

    Dušigeel on poest mingi tavakas, valin selle mis parasjagu lõhna poolest meeldib ja mis soodne. Šampoon ja palsam hetkel Inebrya omad, aga mul veel Luuvi omasid ka pudelipõhjas alles. Ma maale ostsin lastele Naifi šampooni ja olen väga rahul, ise ka proovisin seda. Ma juba tükk aega olen mõelnud tellida Naifi vannivahtu, aga pole julgenud.. ei tea kas hea ja kuidas vahutab… aga no nüüd lähen instasse ja ehk loosiõnn naeratab ? ja kui ei naerata eks siis peab ise tellima lõpuks ??

  • Avatar
    Vasta Mariliis 4. september 2019 at 10:54

    Siiamaani olen kasutanud üsna ükskõik mis näohooldustooteid. Kas jääb poes või reklaamis silma või onnt kampaania. Naif tundub põnev ja on varemgi silma jäänud, kuid pole veel proovinud. Loodan, et loosiõnn naeratab.

  • Avatar
    Vasta Liis Krislin 4. september 2019 at 10:54

    Näo puhastustooted Ella Bache
    Näokreem Berrich
    Duššigeel Natura Siberica
    Shampoon ja palsam Macadamia(hakkavadki just otsa saama, seega super kui võidaksin selle loosiga endale uued tooted)

    Üritan järjest rohkem vaadata, mida üks või teine toode sisaldab. Minu jaoks saab järjest olulisemaks, et tooted oleksid looduslikud ja, et oleks mõeldud ka keskkonna peale.

  • Avatar
    Vasta Geidi 4. september 2019 at 10:52

    Mul hetkel Naifi laste šampoon – mul ju poisid majas, neile on šampoonikulu väiksem, ülejäänud emmele 😀
    Dušigeel kh sama.
    Vannivahule tegid lapsed lõpu.

  • Avatar
    Vasta Kärolin 4. september 2019 at 10:51

    Läksin ise Lush toodete peale üle, just selle sama plastiku hulluse pärast.
    Aga pikemat aega kasutades tundub, et se kuivatab juukeid liialt.
    Ja näokoorija ja duššigeel loodulikud kuluks minu psoriaasile marjaks ära. ❤️

  • Avatar
    Vasta Egle 4. september 2019 at 10:50

    Hetkel on kasutuses dermoshop dushigeel ning Linea Natura shampoon/palsam. Mulle meeldib katsetada uusi ja erinevaid asju, prooviksin meeleldi ka need tooted ära 🙂
    Väga vahva, et need on kohe eriti keskkonnasõbralikud ja parimate koostisosadega.
    Jään loosiõnnele lootma! ??