Kingiloos SÖÖK TESTIN JA ARVUSTAN

infoks kommimaiatele*

10. november 2019

Mult viimasel ajal kogu aeg küsitakse, et kas mul Yummikommide soodukat on pakkuda. Nüüd lõpuks on kah, halleluuja!

Nagu te ehk teate, hakkas minu koostöö Yummidega juba mitu aastat tagasi ja just siis tuli välja esimene Yummikommide purk. Sel aastal tuli välja juba kolmas kujundus, jehhuu! Ehk siis lihtsalt üks vahva metallpurk, mis tuleb komme täis olekus (50tk), aga kui ta otsa saab, saad ta ise uue laariga täis panna. Igas kodus on ju üks õige kommipurk, eks? Muuseas, sa võid valida ka mix purgi, kus sees on lisaks pulgakommidele ka teised yummid, mis ka ülihead!

Purk maksab 16.50€, aga saladuskatte all ütlen, et kui paned sisse sooduskoodi “mallukas” saad sealt umbes 2.50€ allahindlust, nii et väga mõnusa hinnaga saadud või nii. Meie majas on purk kasutusel iga päev. Mitte, et keegi hommikust õhtuni kommi mugiks, aga Martale meeldib sealt komme välja võtta ja sisse tagasi panna. Ükspäev tegeles ta sellega pea tund aega, hehe, mulle meeldivad mitmekülgsed asjad ? Kood kehtib kuni 25.11!

Kuna varsti hakkavad päkapikud käima, siis on just Yummi pulgakommid ülihead sussitäiteks. Naturaalsest puuviljamahlast, lisatud suhkruteta ja kui kolm tükki nahka paned, saad kätte 100% oma päevasest C vitamiini vajadusest! Ülihea ju!

Kui aga tahaksid sussi sisse midagi põnevamat, kui 24 päeva ainult pulgakomme sinna toppida (muuseas, mu vanaema tegi seda mulle väiksena, et ostis ühe paki komme ja kuu aega sain samu, haha, laisk krt ) siis Yummikommide lehel on ka kaks päkapikupakki. Sisuliselt on nad samad,  lihtsalt sisu on veidi erinev. Aga praegu on nad mõlemad ales ka, et kes tahab, siis idekas aeg osta, sest hind on täiega all. Ma ei tea, kaua see soodushind kestab, ehk siis parem kiirustage. Minule saadeti ka üls päkapikupakk, aga ma, vana sinder, snäkkisin sealt juba üht koma teist ja selle väikse mandlikreemi sõi Mari magustoiduks ära ?




Muuseas, päkapikutamiseks ei pea sul lapsi olema. Mul on sõbranna, kes oma mehega on terve koosoldud aja teineteisele päkapikku teinud on. Miks mitte enda kaaslasele igaks hommikuks midagi tervislikku ja ülihead jopetaskusse poetada ?‍♀️ Ma nt armastan neid kuivatatud ananasse ja pirni”snäkikesi” ja.. okei, suht kõike. Niiet kui veel maitsnud pole, siis jumala eest, telli endale see päkapikupakk ja söö kasvõi ühe õhtuga laste eest salaja, lukustatud vannitoas, kõik ära ?

Jäta mulle kommentaar, et kas sul on mõni kolmest Yummi eridisaini purgist olemas ja juba kolmap loosin ühele purgi välja 🙂
*Positius sündis koostöös Yummikommidega

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar