AUTOJUTUD AVALDAN ARVAMUST

Eesti autojuhid on täisdebiilikud?

14. oktoober 2019

Minu meelest muud hala ei kuule. Küll on liiklus täis närvihaigeid, kes ringi kimavad. Siis lollakaid, kes ei oska suunda näidata, ega tunne liiklusreegleid. Kardo rääkis mulle ka, et ta ei tahaks juba selle pärast ringi sõita, et ta on sellel põgusal ajal, mil tal load ja sõiduvõimalus oli, puutunud nii mitme agresiivse juhiga, et võtab kohe eluisu ära. Ta rääkis ühest korrast, kuidas Kardo vahetas rida (suunda näidates obv) ja see, kelle ette ta keeras, oli sellest nii solvatud, et sõitis omakorda talle ette ja tahtis peksa anda. Nagu… mida asja, nagu Mari ütleks.

Aga teate mis? Mina üllatun iga jumala päev, kui normaalsed juhid Eesti liikluses on. Ausõna, ilma irooniata, kui te seda arvate. Jah, okei, on mõnikord neid, kes kuskil midagi valesti teevad või veidi kiirust ületavad jne, aga ma tõesti ei mäleta, millal ma kellegi peale roolis närvi läksin. Alguses oli endal ka pingelisem, kui see juhtumisevärk alles uus oli, aga nüüd sõidan ma rahumeeli ja stressivabalt. Et nagu isegi kui keegi eksib või kiirustab või ette keerab, siis ma alati mõtlen, et no ikka juhtub. Äkki sai viimasel hetkel aru, et vales reas on või miskit. Mul endal ka juhtunud, et mis selle peale ikka kurjaks minna.

Ja kõige toredam ongi see, kui teised juhid üllatavad: et ala pean kuskil ootama, et saaks ära keerata ja tegelikult ei PEA keegi mind läbi laskma, sest kui kunagi punane tuleb neile, siis saaksin ma ka minna, aga mõni juht lihtsalt jääb seisma ja laseb vahele, see on alati nii tore kuidagi, et tekib kohe fiiling, et kle sa nii normaalne inimene, aitäh sulle!

Üldse ma ei saa aru, mida seal liikluses närvitseda? Minu meelest selliseid, kes meelega emmid on, neid on nii vähe. Enamik on lihtsalt tavalised liiklejad, kes lasevad inimesi üle ülekäiguraja, lasevad teised autod vahele, ei signaalita, ei närvitse ja ummikus istuvad ka umbes sellise moeaga, et nojah, mis sinna ikka parata, passin siis passin, kunagi saab ikka kohale ?‍♀️

Et muud ei tahtnudki öelda. Kui muidu alati ainult neid juhte kirutakse, siis ma tahan hoopis öelda, et minu meelest on enamik juhte nii toredad ja aitäh, et te ei närvitse ja olete teiste liiklejatega sõbralikud ja vastutulelikud! Laav ju!

Kumb mulje teile jäänud on? Kas Eestis on toredad autojuhid, või pigem oled arvamusel, et neil oleks mingit ravi vaja ??

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar