NIISAMA JUTTU

sõbrannade üllatamisest

28. oktoober 2019

Ma ei ole suurem asi üllatuste tegija. Või noh, ma olen elus kinke teinud küll niiöelda üllatusena, aga need on üldiselt sellised, et säh. Siin on sulle miskit, mis võiks sulle meeldida. Pliis ärme tee sellest suurt asja ja elame edasi, ok thx baiiiii. Aga nüüd ma olen lühikese aja jooksul juba kolm üllatust teinud ja kuna mul siin lobisemisetuju peal on, siis räägin teile ka, mis ma teinud olen, et te kõik saaksite ohata, et issand Mallu, sa nii hea sõber, tahaks endale ka sellist.

Nalii…

Igatahes üks üllatus oli selline, et päris 100% üllatus see ei olnud. Nimelt on sõbranna Kristina rase ja rasedatele ikka korraldatakse babyshower. Seega ta ilmselt aimas, et see tulemas on. Küll aga ei olnud meil head ideed, et kuidas ja kus seda teha, kuni lõpuks üks sõbrannadest mõtles, et päris naljakas oleks seda KFC’s pidada. Ei, meil ei olnud lapsepõlvetraumasid McDonaldsis pidamata jäänud sünnadest (kuigi ma tõesti mitte iial seal pidada ei saanud, sest ema sõnul oli see liiga kallis ??) vais Kristina on terve suve rääkinud, et ta niiii ootab KFC avamist ja ta on selle kana maailma suurim fänn, mistõttu tundus see tõesti päris hea idee olevat. Aga paraku oli meil paigas, et pidu peab toimuma 27 ja KFC avamine oli 24dal. Seega esiteks tuli kuidagi välja mõelda, KUIDAS me üldse selle loa seal pidamiseks saaksime.

Ma kirjutasin vist pooled maailma inimesed läbi, kes kuidagi KFC’ga seotud, kuni lõpuks saimegi siis loa, et me tõepoolest võime seal oma üllatuspidu pidada. Nüüd oli omaette ooper, et kuidas me saame takistada Kristinat 24dal esimese asjana KFC’sse tormamast, et ta peo ajal tõesti esimest korda sinna läheks, muidu poleks üldse ju nii tuus. Ehk siis pidin ma jälle KFC’sse kirjutama, et tere pliiis saatke Kristinale kiri, kus te kutsute teda 27dal “vip avamispeole”, et ehk see tõmbab tal seda sinnatormamise vaibi alla. Mulle tulidigi vastu, saadeti talle kiri ja ta vastas ka neile, et on tulemas.

Mis siis veel. Kutsusime jälle Peoboxi appi kaunistama, Bellu tegi muffinid, kõik külalised tõid lilli ja kingitusi, KFC kattis meie lauad kana ja burksidega ja nõnda olimegi me Kristina jaoks valmis. Okei, nii lihtne see tegelikult ei olnud – suht pingeline oli, sest Kristina sattus tund aega varem Ülemistesse uitama ja me nii kartsime, et ta enne KFC kanti asja teeb, et saatsime Gellu ennast ohverdama, kes kutsus ta poodidesse shoppama, et ta jumala eest sinnapoole ei satuks, kui meie meeleheitlikult kaunistame ja siblime. Igatahes kõik läks ülihästi, ta oli super üllatunud ja kogu sebimine läks asja ette. Ma ei jõua ära oodata, et see beebi juba sünniks ❤️ Ning muidugi suured tänud KFC rahvale, et lasid meil seal olla, pidu pidada ja lauad katsid, suur-suur aitäh! Seda enam, et seal oli niiii palju rahvast ja neil niigi suur tamp peal.

Teine üllatus oli tegelikult natsa enne kui see pidu. Nimelt vaadake ma rääkisin teile, et ma lähen kuueks nädalaks Tenerifele jaanuaris ja ma olin juba sõpsidele kõigile rääkinud, et kes saab, tulge ikka meile külla ka. Kuus nädalat palmide all on küll imeline, aga sõprade igatsus tuleb nagunii peale ja selle ennetamiseks oleks ju hea külalisi kutsuda. Mina tahtsin täiega, et Kätu mulle külla tuleks, aga paraku on tal oma perega praegu nii palju väljaminekuid, et reisile minemine sinna prioriteetidesse ei mahtunud. Ai ma olin õnnetu. Esiteks I fcking love Kätu, aga lisaks omakasupüüdlikult see ka, et ma juba unistasin sellest, et kui Kätu tuleks, siis saaks meie Kardoga ka välja minna, sest ma usaldaks oma lapsi Kätlinile iga kell. Aga mis sa ära teed, kui inimene ei saa tulla?

Mis muud, kui kõigepealt uurid GoTraveli reisiesindajalt, et mis ajal oleks pakkuda soodsaid lennupileteid. Siis kirjutad sõbranna ülemusele südantlõhestava kirja, et tahaksid inimesele üllatust teha ja teda reisile kutsuda. Siis ootad hüsteeriliselt terve nädalavahetuse ta ülemuste vastust ja palvetad, et nad teda selle peale ei vallandaks, et mingi lambiants neile kirjutab ja küsib, et yo kle kas ma teie töötaja 9ks päevaks rotti võin lasta v?

Loomulikult selleks ajaks, kui ülemus vastab, et jah tavai, muidugi las tuleb, on selleks ajaks juba need head ja odavad piletid lännu ja sa pead meeleheitlikult reisiagendilt vastust ootama, et millal, jumala eest, veel norm hinnaga pileteid saaks. Ja kui lõpuks saad kinnituse, et mis ajaks pileteid on ja saad bronni tehtud, siis sellel hetkel oled sa just Hiiumaa praami sõitnud, taltsutad lastemajandust ja ei oska seda üllatust kuidagi paremini serveerida, kui super leimilt.

Igatahes ma kirjutasin meie Aphroditede chatti, et kuulge tsikid, ma tahaks teile halada. Et mul oli hull plaan ühele sõbrannale reis Tenerifele kinkida ja see on nii raske, sest pidin ta perega kooskõlastama ja ülemusega ja siis kui selle tehtud sain, olid piletid lännud ja nüüd lõpuks sain siis piletid ostetud ja saan varsti üllatuse ära teha. Gellu küsis, et ooo, kellele? Ma vastasin, et ah, te vist ei tea teda, et on üks Kätlin. Haha, ta ei saanud alguses midagi aru, oli nagu misasja, mis nali see olema peaks. Lõpuks ta sai ikka aru, et see ei ole nali ja et talle sai ostetud edasi-tagasi reis Tenerifele mulle külla ja siis ta oli max rõõmus. Istub ja loeb nüüd päevi, hehe, tal kolm kuud neid päevi lugeda.

Kolmas üllatus tuleb täna (ma kirjutan seda postitust praegu kell 19.00 ja ma pakun, et umbes tunni pärast teen ma selle ära). Nimelt mul on üks sõbranna Bellu, kes on mega orgunnija. Ma teile rääkinud ka, et teeb mega pidusid ja muud sellist onju. Igatahes ta on mind alati igast asjadega aidanud ja nüüd, kui mul sada miljon asja vaja teha ja umbes null aega selle stuudioremondiga enda lastetoaremondi kõrvalt tegeleda, siis ta, hea inimene, lubas mulle, et ta casually teeb selle nii kaua ära, kuni ma Kanaaridel olen. Nagu…

Mul on viimasel ajal niigi mega stress, nagu ma rääkinud olen ja ma olen võtnud endale wayyyy rohkem kohustusi, kui üks ristiinimene kanda suudab ja kui sellistel hetkedel ütleb sõbranna, et kle, I got u, siis see on üks kõige paremaid fiilinguid maailmas, tõesõna. Sest ma ei jõuaaa kõike, aga iga asi on omavahel seotud ja ühe asja edasilükkamine lükkab edasi ka teisi. Ehk siis stuudio remondi edasilükkamine = shuutide edasi lükkamine ja inimesed juba tahavad jõulukaid tegema hakata varsti ja no kuidas ma teen, kui mul stutsi pole… Ehk siis täielik kivi südamelt ja ma usaldan, et Bellu teeb selle täpselt selliseks nagu ma tahan ja ma juba ette armastan teda selle eest.

A mis sa annad inimesele, kes sind niimoodi aitab? Keretäie peksa? Tegelikult ma mõtlesin, et ma tean küll, mis ta tahab. Tal tolmuimeja ammuilma saba andmas, tal suur koer ka, et tal oleks uut vaja, aga eriti tahaks ta robottolmuimejat. Ta osales mu instaloosis ka mingi sada korda, et jumala eest, äkki õnn naeratab talle ükskord elus. Igathes nüüd, kuna mul on oma roboti-guy, ma kirjutasingi talle, et kle kle kle, mul oleks kohe täna ühte kingiks vaja. Saimegi kiirelt heale diilile ja Andra tõi selle kohe täna ära. Et Bellu arvab nüüd, et ma lähen õhtul temakale stuudio võtmeid viima, aga nali on tema kulul, sest koos võtmetega saab ta endale roboti, et keegi nii kaua tema kodu koristaks, kui ta ise stuudios möllab ? Ma tahaks juba ta üllatunud nägu näha, aga noh, eks ma varsti näen ja saan siia posti lõppu kirjutada, et kuidas ta reageeris, sest ega ma seda enne nagunii üles panna ei saa, kui ma temakalt läbi käinud ei ole ?‍♀️

Millal keegi teid viimati üllatas? Aga millal teie viimati kedagi üllatasite? 

PS! Ma igaks juhuks mainin ära, et ma siiski kahjuks ei olnud see hea blogija, kellest Lilli juttu tegi, et suht piinlik on täna päev läbi täna neid kirju saada, et aww, nii armas oled. See ei olnud mina ? Aga see oli üks teine äge blogija, mees oma parimais aastais, seega võite oma tänusõnad talle edastada, see oli tõesti ilus ja armas tegu❤️

EDIT: Bellu pool käidud, hehe.

 

Loe ka neid postitusi!

20 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Pille 30. oktoober 2019 at 12:49

    Me ka jaanuaris paariks kuuks Tenerifele koos 1 aastase lapsega, just ka mõtlen, et oleks tore mõni õhtu mehega kahekesi välja sööma minna. Äkki laenad oma sõbrannat meile ka?

    • Mallu
      Vasta Mallu 30. oktoober 2019 at 13:09

      kuskandis elate tenekal? võid mulle ka tuua 😀

      • Avatar
        Vasta Pille 30. oktoober 2019 at 18:31

        Me tuleme matkabussiga ja plaanime lõuna pool enamus ajast olla. Costa Adeje ja Costa del Silencio piirkonnas. Tänan pakkumast, jätan meelde:)

  • Avatar
    Vasta k 29. oktoober 2019 at 09:52

    no one:
    absolutely no one:

    Mariann: goes on vacation for 10 days and misses everyone, and then goes to vacay for 6 weeks

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. oktoober 2019 at 10:25

      ok ma ei saa su naljast aru aga good try i guess 😀

      • Avatar
        Vasta k 29. oktoober 2019 at 11:22

        see on joke mis popp vist veits nooremate seas kui sa aru ei saa 😀 või siis ameerikas

        • Mallu
          Vasta Mallu 29. oktoober 2019 at 11:37

          ma ei saa isegi aru mis kümnest päevast juttu on, kes kuhu 10ks päevaks läheb? 😀

          • Avatar
            k 29. oktoober 2019 at 12:15

            ma nagu mäletaks, et sa käisid sõbrannaga kuskil reisul 10 päeva ja missisid räigelt oma lapsi ja pere ja sõpru ja kõike ja kopp oli lõpuks ees 😀

          • Mallu
            Mallu 29. oktoober 2019 at 12:32

            Konkreetselt pole elusees kuskil kümneks päevaks käinud.

  • Avatar
    Vasta Kalake 29. oktoober 2019 at 01:21

    Mul on maailma parimad sõbrad, ausalt. Paar nädalat tagasi helistas sõbrants ja ütles, et ärge vot selleks päevaks plaane tehke, pange veits viisakamad riided mehega selga, tulen ja röövin teid ära paariks tunniks. Kokkulepitud päeval oli auto maja ees, sõbrants sõitis meiega veel pool h niisama ringi, peatus mingi lambi kortermaja ees ja suunas meid ühte korterisse. Seal ootasid teised sõbrantsid, sinised lilled ja õhupallid ja koogid ja singirullid ehk siis sain üllatusbeebika. Vihkan üllatusi, aga tönnisin nigu beebi. Mega! Ja nagu sellest oleks vähe, nädal tagasi sain tänu neile uue köögi mööbli ja uue pesumasina jne jne. Ma tänan iga päev Universumit nende sõprade eest!

  • Avatar
    Vasta Ikka 29. oktoober 2019 at 00:36

    Kas Triinu-Liisiga enam nii tihti ei suhtle? Mingi aeg oli tema A ja O, nüüd teised sõbrannad tähtsamad?

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. oktoober 2019 at 08:42

      Triinu on samamoodi osa sellest grupist ja suhtleme igapäevaselt. Mu ükski sõbranna ei ole mul olnud, ega saa mu A ja Oks ?

  • Avatar
    Vasta B 28. oktoober 2019 at 22:57

    Ma üllatasin täna mees.
    Mul on tuulerõuged ja lastel ka ????

  • Avatar
    Vasta Inks 28. oktoober 2019 at 22:44

    Mu parimal sõbrannal megaraske aeg praegu ja ma ise just nüüd muidugi ookeani taga ja väga palju nagu teha ei saa.. või noh tunne on küll sjuke, et saan aint ära kuulata ja nõu anda vm, aga tahaks ju õlale ka patsutada jne. Niet saatsin talle rahva raamatu abil ühe megahea raamatu, mis mind ennast emotsionaalselt hullult aitas. Niiet loodan, et talle ka abiks <3 #bestestfriendever

  • Avatar
    Vasta B 28. oktoober 2019 at 22:36

    Ah, ole ok! Ma olen niiiiii kade 😀 oleks mul ka niiiiissupergigamega Sõber suure tähega!!!!! Arvestades, et mul pmst pole ühtegi, siis kui ma leian ka omale suure sõbra, siis hakkan ka üllatusi tegema, sest noh kellele üllatused ei meeldi :)))

    • Mallu
      Vasta Mallu 28. oktoober 2019 at 22:42

      mul kahjuks liiga palju sõpru, ei jõua kõiki aina üllatada 😀

  • Avatar
    Vasta Andrea 28. oktoober 2019 at 22:36

    Sul on minu meelest väga ilus kleit seljas, see roosakas, tumeda mustriga:)

    • Mallu
      Vasta Mallu 28. oktoober 2019 at 22:42

      aitäh!

    • Avatar
      Vasta K 29. oktoober 2019 at 00:38

      Uuh, tahaks ka omada sellist sõbrannat! Mitte kingituse mõttes vaid tunda, et oled kellegi jaoks oluline. No sõbrannasid võib olla palju, aga just seda ühte tõelist… Kunagi enne lapsi oli kõik nagu olemas. Aga kui tulid lapsed siis igal ühel nagu oma elu ?

    • Avatar
      Vasta Kati 30. oktoober 2019 at 15:08

      Jah, kust sellist kleiti osta saaks? 🙂