PILDID

mis mul siin fotostuudios toimub?

14. november 2019

Nagu ma siin mainisin, siis kuni meie Kanaaridel käisime, tegid Bellu ja Erik mu stuudios remonti. See on lihtsalt nii hull tegemine, nad vist ei maganud nädal aega, sest tegid seda oma tavatöö kõrvalt ja panid siia oma iga vaba aja. Nagu… ma tulen siia iga päev ja mõtlen, et omgggg, niii ilus, I love it kogu südamest. Elusees pole piisavalt sõnu, et neid kahte selle eest piisavalt tänada. Aga pildid rääkivatki rohkem kui sõnad, et ma siis parem näitan.

Bellu ja Erik kasutasid siin ka hästi palju kangast, et luua selline õdus ja pehme ja mõnus olemine. Selle jaoks ostsid nad Abakhanist üliiiiiii palju valget kangast ja no minu meelest nii ilus. Piltidel jääb ka selline mõnus tekstuur. Ja üldse see lagi oli enne niiii kole, et selle vahetamine oleks nii keeruline olnud, aga teinekord ikka jäi pildile mingi ots ja see polnud eriti kena. Nüüd on kõik selline… valge ja mõnus. Vaja oli vaid kangast ja klambripüssi 🙂 Kangaga annab üldse hästi palju teha, ma peakski uuel nädalal jälle Abakhani minema ja erinevaid karvu juurde ostma, mida beebipiltidel kasutada. Seal on mega valik – mul endal muidugi olemas ka, aga näiteks valget kasutan kõige rohkem ja sellega ikka beebidel õnnetusi juhtub, et tahavad pikapeale väljavahetamist! Ja mida rohkem valikut, seda uhkem, eks!

Üllatuseks oli mulle ka uus kotttool, mille andis Bellule PuskuPusku. Mu eelmine oli ka omadega üsna läbi ja see on nii suur ja mõnus, et täiega hea on seal peal beebisid pildistada. Suur aitäh! Praegu ta karva all peidus, aga muidu ilus ja hall ❤️

Diivan tuli meile SoffaInn’ist ja sobib ka siia ideaalselt. Lisaks käib see ka lahti, kui peale pikka tööpäeva korraks siruli visata tahaksin, haha. Siiani pole ära proovinud, aga no jõulusessioonide kiire aeg pole veel minu jaosk ka alanud, niiet eks ma annan teada, kui järele proovin. Hästi mugav on ta igatahes.

Ma siin muudkui iga päev natukene tõstan ringi ja paigutan, üritan aru saada, kus midagi pildil kõige parem on. Aga teate, mis oli veel eriti hea üllatus. Rulo.ee andis siia uhiuued valged rulood, et nüüd saan ma ka päiksega ilusaid pilte teha, muidu oli enne nii keeruline, sest vanad rulood olid punased ja no otse päikse käes pilti teha ei saa ja vana ruloo oli punane, ehk siis jättis mulle tobedad punased alatoonid fotole, nüüd on idekas!

Lisaks andis Kleidibutiik mulle 9 kaunist kleiti (suuruses S-XXL) et ikka kõik daamid saaksid endale pildile midagi kaunist selga valida ❤️

Vot, sellised lood siis siin stuudios. Ma tegelikult tahtsingi, et see oleks selline hele, hubane ja mõnus, et annaks nagu sellist kodust tunnet, et mitte mina siin uhkes stuudios, vaid et saaks teha ka täitsa tavalisi t-särgis pilte, aga soovi korral ka ilus kleit selga panna ja veits teistsuguseid pilte ka teha. Ma vaatan siin nädalavahetusel, et toon veits rohkem jõulu ka siia-sinna, sest noh… jõulushuudid! Ja Lindex annab siia hunniku beebi ja tüdrukuteasju nende jõulukollektsioonist, et vanemad võivad pmst käed taskus kohale tulla ja ei pea muretsema, mida kellele selga panna. Valikut mul jagub!

Mõned eilsed näidispildid ka, Alinal ongi seljas ka üks Kleidibutiigi kleitidest, beebil Joha (neid mul ka siin valge, roosa ja lilla).

Aga jah. Järgmisest nädalast hakkangi siis jõulupilte tegema, et ma väga palju ei jõua, et kes ees see mees, pakun kahte paketti:

TEEME VEITS: 

Kestvus: 30 minutit

Mida saab: 10 jõuluteemalist pilti.

Mida veel saab: Ühest enda valitud fotost, enda valitud kujundusega (neid on kolm) 10 postkaarti, mis tulevad sinu lähimasse postiautomaati. Lisaks saad kõik 10 pilti fotona, et need kodus kohe raami panna ja heldinult iga päev vaadata. Kes muidu ikka ilmutada viitsiks? Need tulevad muidugi koos postkaartidega sulle koju

Kas see on kõik? Ei, lisaks saab kohapeal kasutada Kleidibutiigi imekaunist kleiti ja lisaks on beebidele ja suurematele lastele (hetkel vaid tüdrukutele) Lindexi jõulukollektsiooni rõivaid selga valida.

Hind: 100€

Millal pildid saab: kuni viie päeva jooksul.

KORRALIK JÕULUKAS:

Kestvus: 60 minutit

Mida saab: 20 pilti, mille seas ka mõni “mittejõulukas”, mida sünnib ka muul ajal kasutada ja koju seinalegi riputada, ilma, et peaks aasta läbi kuusepilte vaatama.

Mida veel saab: Ühest enda valitud fotost, enda valitud kujundusega (neid on kolm) 15 postkaarti, mis tulevad sinu lähimasse postiautomaati. Lisaks kõik 20 pilti fotona, et need kodus kohe raami panna ja heldinult iga päev vaadata. Kes muidu ikka ilmutada viitsiks? Need tulevad muidugi koos postkaartidega sulle koju.

Kas see on kõik? Ei, lisaks saab kohapeal kasutada erinevaid Kleidibutiigi imekauneid kleiti  ja lisaks on beebidele ja suurematele lastele (hetkel vaid tüdrukutele) Lindexi jõulukollektsiooni rõivaid selga valida. Ehk siis suurem variatsioon erinevaid pilte. Näiteks et ühtede riietega jõulukad ja teistega “mittejõulukad”.

Hind: 159€

Millal pildid saab: kuni kolme päeva jooksul.

Uueks nädalaks ma rohkem kliente võtta ei saa, aga 25 nov-1 dets vahemikku paigutan ära täpselt 10 shuuti, et kes tahavad enne jõule ilusaid pilte ja vanavanematele postkaate, siis … lennake laivi. Bronnida saab aega ikka marianntreimann@gmail.com emaililt. Mõned kaartide näidised ka teile!

Aga see ei ole veel kõik. Iga nädal loosin ma bronnijate vahel mingi ägeda asja välja. Ja kes broneerib endale aja 14.11-21.11 vahemikus, osaleb HOIA HOMESPA JÕULUKALENDRI loosis! Selle saab siis võitja kätte siitsamast, kui pildistama tuleb! Ja kui keegi veel ei tea, mis on Hoia Homespa jõulukalender, siis kiika SIIA! Seal sees on 250€ (!!) väärtuses erinevaid HOIA tooteid, üks asi parem kui teine. Konkreetselt üli hea võimalus tutvuda pea kõikide HOIA toodetega ❤️

Et siis jah. Kirjuta mulle (marianntreimann@gmail.com) ja teeme ära.

Bai.

Loe ka neid postitusi!

4 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Anneli 14. november 2019 at 20:41

    Wow, wow, wow! Tõesti uskumatult ilus!

  • Avatar
    Vasta Kai 14. november 2019 at 17:11

    Äkki saad mõne kingapoega ka kaubale, et pildistatavatel oleks midagi jalga panna.? Nii koledad on need- pidulik kleit, meik-soeng, sukad ja kingadeta pildid. Või meestel lips ees, viigipüksid jalas ja siis vahivad püksisäärtest mingid topilised juustud välja. Valgete sokkidega pildid on nagunii suht jõledad, on vähe riietusi, millega need sobiks.
    Nii et osti mingi varu jalavarje ka, pildid näeks hoopis paremad välja.

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. november 2019 at 20:47

      Hea idee, aga jalasuurused ju nii erinevad 🙁

      • Avatar
        Vasta Kai 15. november 2019 at 01:43

        Pildistamiseks kannatab jalga panna ka nr suuremad ja väiksemad jalatsid. Pole need jalanr -d midagi nii erinevad, keskmiselt 5 suurust.
        Kuigi inimesed võiks natuke ise ka mõelda ja mingid huvitavad- lahedad kingad jalga panna, kui pildistama tulevad.