Kingiloos TESTIN JA ARVUSTAN

kui mõnele inimesele on niiiii raske kingitust teha…*

5. detsember 2019

Ma sain eile kuuse kätte ja üldiselt olen ma teinud niimoodi, et jooksvalt panen kõikide kingitused sinna alla, kui midagi head välja mõtlen. Samas mõndade inimestega on nii, et no ei oska kohe midagi kinkida ja üks nendest inimestest on minu väikevend. No tee või tina – lihtsalt ei tule midagi pähe, mis võiks sobida 16-aastasele noormehele. Tüdrukule oleks palju lihtsam, aga mida temavanused poisid teevad? Jumal seda teab… Kui ta oli laps, siis oli eriti lihtne – mänguasjad olid kindla peale minek. Enam ta vist suurt ei mängi, vähemalt mitte mänguasjadega.

Ühesõnaga olen ma viimased aastad tema kingituse koha pealt alati virelenud, aga sel aastal läks eriti lihtsalt. Nimelt on mul üliäge koostööpartner Von Baer, kes mulle mingi aeg kirjutasid, et tahaksid mulle jõuludeks kingituse teha. Selleks kingituseks oli arvutikott naistele X. Mul küll on Von Baeri arvutikott olemas, aga vot sellist käekotilaadset asja ei ole mul vist nii kaua olnud, kui ma avastasin enda jaoks Von Baeri seljakotid, seega oli mul kingituse üle hirmus hea meel. Ülipalju sahtleid ja hästi mahukas kott, mis mahutab endasse mu arvuti, laadja, kaamera, teise obje ja üldse pool elamist. Iga naise taak – pool elu tuleb alati kaasa tassida, eks.

No ühesõnaga nad ütlesid, et kuule, meie oleme ju üsna teada-tuntud selle poolest, et kingitused meestele on meie poes alati minev kaup, et ehk on sul kellelegi jõulukingitus puuudu? Ehk mõni püksihm? Arvutikott? Rahakott? Olgem ausad, kõik meie pere mehed juba käivad ringi nii, et taskus on Von Baeri meeste rahakotid ja pükstel Von Baeri nahast püksirihmad ja siis mulle koitiski. Kõik pere mehed ju ei käi, minu väikevennal küll sellist uhket rahakotti pole ja just see tunduski see kingitus, mis ma otsinud olin. Sest noh – ilmselt oleks ma talle muidu lihtsalt raha andnud, et ta endale ise midagi ostaks, mida ta soovib. Nüüd on mul ka äge “pakend”, mille sees raha kinkida. Ma olin alguses kahevahel, et kas võtta kaarditasku või rahakott, aga siis mõtlesin, et rahakott on ikka parem.

Eriti hea on see, et Von Baerist saab kingitustena mõeldud tooted tellida juba kinkepakis. Väiksemad aksessuaarid on juba muuseas lausa vaikimisi tasuta kinkepakendis! Nad ilmselt pakivad ilusamini, eks nad teadsid, et ma tahan pilti teha ja saatsid mulle lihtsalt koti ja paela eraldi kaasa, et ma hiljem ise selle kingituseks teha saaksin. Ma pole just parim pakkija, aga abiks ikka, haha ?

Loomulikult lasin kingituse ära ka graveerida ja kiri ei valeta, Riki on tõesti parim väike vend. Muuseas, minu lemmikvend kah. Ühtlasi ainuke ? Aga minu jaoks on alati olnud hämmastav, et kuigi mina olen selline, nagu ma olen. Noh, kannatamatu ja pliuh-pläuh ja lohakas ja laisk, siis mu vend on minust alati tublim, ise must 13 aastat noorem ja alati täiskasvanulikum ja mõistlikum. Olen kuulnud nii palju jutte, et issand, see pubekaiga on ikka jube ja õudne – mul enda lastega veel kogemust pole ja kui ma oma venna peale vaatan, siis ma ei tunne üldse hirmu, sest ta tõesti on üks tore, viisakas ja hooliv noor mees, nii et ma loodan, et see rahakott kestab tal aastaid ja aastaid, et kunagi saab rääkida sõpradele, et ooo näed, see rahakott siin on 10 aastat vana, et mu õde kinkis selle mulle kunagi, aga siiani kasutan. Nahast asi, ehk veab nii kaua välja. Kas ma olen teile rääkinud, et mu vanaisa kasutas umbes 70(!!!!) aastat ühte nahast rahakotti, mille klassivend talle ise tegi? Vahepeal õmbles siit-sealt kabedamaks ja kasutas edasi ?

Et jah, minu meelest rahakott ja püksirihm on meestele alati üsna kindla peale minekud, sest kvaliteetsete ja igapäevaste tarbeesemete vastu ei saa teised kingitused ligilähedalegi. Eriti, kui need graveerida ja natukene personaalsemaks teha.

Ja kuna ma juba rahakotti tellisin, siis võtsin Andrale ka ühe. Ma tean, et ta armastab Von Baeri asju (tal minu meelest mingi kaheksa asja pere peale olemas, sama palju kui mul ?), aga rahakott oli tal mingi suvakas. Von Baeri naiste rahakotid on hetkel
esindatud kuue mudeliga ning see pehmest mustast nahast rahakott tundus just Andra nime karjuvat. Lasin ka selle graveerida, aga ma ei hakka seda näitama, sest see on inside-joke ja te ei saaks sellest nagunii aru, hehe! Küll aga lõikasin ma sinna sisse ühe pildi iseendast, et ikka full saikar olla, ups. Okei-okei, Andra, sa ei pea seda pilti seal surmani hoida, võid sinna auku hoopis ID kaardi pista. Ma luban…

Rahakotti panin raha, mis ma Andrale võlgu olin, tundus kohe kabedam kingitust üle anda, koos seemnega ja puha ?

Kas nahast ja graveeringuga rahakott päästaks ka teid kimbatusest, et mida küll ometi TALLE kinkida, siis anna mulle kommentaarides teada, et millist rahakotti sa kellele kinkida tahaksid ja juba esmaspäeval loosin ma välja kaks õnnelikku, kes enda valitud rahakotid +graveeringu võidavad!

*Postitus sündis koostöös Von Baeriga

Loe ka neid postitusi!

421 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Karoliina Raiesmaa 17. detsember 2019 at 23:18

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/
    Oma abikaasale ❤

  • Avatar
    Vasta Karin 14. detsember 2019 at 20:17

    Kus võitja info leida võiks? Teaks, et saaks rahakoti ostukorvi panna, kui õnn ei naeratanud 😀

  • Avatar
    Vasta Eva 13. detsember 2019 at 20:54

    Kingitusi mõnikord tõesti raske teha! Mulle meeldib kõige enam kinkida elamusi. See jätab elamuse saajale kui ka kinkijale pikaks ajaks hea tunde ja pärast saab elamuste kogemusiveel pikalt jagada. Siin on palju ägedaid idedi meestele: https://www.kingitus.ee/joulukingitused/joulukingitused-mehele-isale-kallimale/

    • Avatar
      Vasta Liisa 7. veebruar 2020 at 12:35

      Kui te ei teadnud, mida anda, andke sellele vaba valik. Parim kingitus on veebipoodide kinkekaart. Kingituse saajad saavad valida meelelahutuse, mida nad soovivad, ja kupong on pikk, nii et saate seda igal ajal kasutada. Minu arvates on parim hinna ja kvaliteedi suhe https://www.kingitustesaar.ee/et/3-kinkekaardid veebisait.

      • Avatar
        Vasta Jacob 10. jaanuar 2023 at 16:45

        Aitäh selle kingituste nimekirja eest. Tahaks ka oma naisele lilli kinkida. Lilli ostan kõige sagedamini siit https://lilledesaatmine.ee/, aga võib-olla on teil ideid, kust neid odavamalt osta?

  • Avatar
    Vasta Em 13. detsember 2019 at 11:55

    Kas Von Baeri sooduskoodi ka on? ??

    • Mallu
      Vasta Mallu 13. detsember 2019 at 12:14

      von baeril pole kunagi olnud sooduskoodi 🙂

  • Avatar
    Vasta Geil 11. detsember 2019 at 15:24

    Abikaasale kingiks selle ilusa rahakoti 🙂
    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/

  • Avatar
    Vasta Marta Jõekäära 9. detsember 2019 at 22:54

    See oleks täpselt hea võit, valiks kaasale rahakoti või kaardi hoidja pruun oleks ideaalne ja veel eriti äge oleks see, et tal nagunii tuleb sünna kohe ja vana rahakott on juba elu näinud.

  • Avatar
    Vasta Tiia 9. detsember 2019 at 20:26

    Pojale kingiksin meeste rahakoti.Hiljuti kurtis,et vana hakkab ära lagunema.

  • Avatar
    Vasta Sandra 9. detsember 2019 at 19:04

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/ Minu isale sobiks see rahakott super hästi. Pidimegi talle rahakoti kinkima ?

  • Avatar
    Vasta Kristel 9. detsember 2019 at 18:02

    Kingituse teeksin iseendale, ammu ei ole olnud võimalust omada korralikku tengelpunga ???
    Võidukorral valiksin musta W1.

  • Avatar
    Vasta Triin 9. detsember 2019 at 13:53

    Mees ostis rahakoti ühest teatud kiirmoe poest, nüüd on kuskile jäänud turvaelement mille asukohta me tuvastada ei suuda. Vaene mees käib ja piiksub iga kord kui Rimis poes käib, kodupoes on ta turvameestele juba tuttav. Classic Münditaskuga must rahakott oleks ideaalne kingitus mu kallile mehele. Kui kellegil on seda rohkem vaja saan muidugi aru aga tore oleks talle selline kingitus teha, eelarvest jääb kahjuks välja. Rahulikku jõuluaega!

  • Avatar
    Vasta kristel 9. detsember 2019 at 12:41

    Mu mehel on tema rahakott olemas, mis peaks nähtavasti 70 aastat veel vastu pidama, et välja vahetada, aga emale oleks küll uut tarvis .
    https://vonbaer.ee/naiste-clutch-w3/

  • Avatar
    Vasta Krista 9. detsember 2019 at 12:02

    Eashington lukuga rahakott oleks ideaalne kingitus minu teisele poolele.

  • Avatar
    Vasta Leenu 9. detsember 2019 at 11:09

    Meil peres loosiga kingituste tegemine ja loosiratas õnnistas see aasta mind mu isaga, kellele on kõige raskem üldse teha kinki. Vaatasin ka neid rahakotte ja just graveeringuga, aga kuna see ületab meie kingi rahalimiiti siis ilmselt seda ostma ei hakka. Kui võidaks oleks küll megasuperhäppi, saaksin veel miskit juurde ka teha talle, tal olnud raske aasta.

  • Avatar
    Vasta Kaidi 9. detsember 2019 at 08:16

    Mu mehel laguneb rahakott varsti taskusse laiali, seega kingiks talle hea meelega klassikalise münditaskuga rahakoti.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 8. detsember 2019 at 23:29

    No minul ka rahakott nii läbi ja mitte ükski ei kesta üle aasta tavaliselt. Seega mulle endale oleks küll ühte korralikku rahakotti vaja jõuluks. Hope dies lasts.??

  • Avatar
    Vasta Anu 8. detsember 2019 at 23:05

    https://vonbaer.ee/nahast-rahakott-naistele-w1/ See oleks super

  • Avatar
    Vasta riina w 8. detsember 2019 at 22:18

    Abikaasale, kellega tana sai 18 aastat abielus oldud on puudu veel joulukingitus, munditaskuga rahakott oleks parim 🙂

    • Avatar
      Vasta Merelle 9. detsember 2019 at 10:00

      Kingiks parimale sõbrannale, tal oleks hädasti uut vaja.

  • Avatar
    Vasta Kristina Lagrekül 8. detsember 2019 at 22:03

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/ oleks ideaalne kingitus mu mehele, kes käib hetkel igal pool minu(naiste) rahakotiga ringi? saaksin siis äkki lõpuks oma rahakoti tagasi ?

  • Avatar
    Vasta Maris 8. detsember 2019 at 20:25

    Isale oleks vâga vaja jõuludeks rahakotti. Vana on juba väga väsinud ning ootab uuema vastu vahetamist.
    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/ musta värvi

  • Avatar
    Vasta C 8. detsember 2019 at 18:43

    classic münditaskuga rahakott oma elukaaslasele

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/

  • Avatar
    Vasta Birgit Punt 8. detsember 2019 at 18:34

    Oma kallile kaasale, kelle rahakott on oma aja ära elanud?

  • Avatar
    Vasta Kristina 8. detsember 2019 at 18:04

    Meeste Washingtoni rahakott on see, mis kingikotist puudu on.

  • Avatar
    Vasta Kersti 8. detsember 2019 at 17:50

    https://vonbaer.ee/nahast-rahakott-naistele-w1/

    Kingiks endale ja oma emale.
    Mul polegi rahakotti.. Oleks viimane aeg, kõik kaardid kukuvad kogu aeg telefoni vahelt välja.

  • Avatar
    Vasta Marit 8. detsember 2019 at 17:22

    Teeksin endale kingituse. Lux rahakott oleks täpselt sobiv.

  • Avatar
    Vasta Kätu 8. detsember 2019 at 15:24

    Sooviksin meeste rahakotti võita, kink oleks hea mehele ??? Üks suvaline kaarditasku on olemas, aga no sinna ju ei saa vahele panna raha ja münte ? seega valiks ikka rahakoti!

  • Avatar
    Vasta Merilin 8. detsember 2019 at 14:34

    Ma tellisin sealt elukaaslasele rahakoti. Nüüd avastasin, et puudu on veel kingitus vennale. Talle sobiks hästi https://vonbaer.ee/washington-lukuga-rahakott/ . Ta on seda igati väärt. Parim vend ja veel suurepärasem onu mu kahele põnnile.

  • Avatar
    Vasta Merli 8. detsember 2019 at 12:48

    Tere
    Nii hea et selle teema peale sattusin. Mul mehele hädasti uut rahakotti vaja. Tema on ka selline et nö. vuffleid ei kasuta, kõik peab originaal ja nahast jne olema. Vana rahakott oli ka nahast, aga vot 3a ära lagunenud münditasku ja mujalt ka. Reeglina me omavahel kingitusi ei tee, ainult 3le lapsele…no 16a koos olnud ..
    Oleks väga häpi kui loosiõnn naerataks…..
    Ma endale teen kingituse ja lähen juuksurisse ??

  • Avatar
    Vasta Siret 8. detsember 2019 at 12:41

    Klassikalise münditaskuga rahakoti kingiks jõuludeks oma kallile kaasale ?

    • Avatar
      Vasta Annika 8. detsember 2019 at 13:51

      Mini naiste rahakott, punane.

  • Avatar
    Vasta Jaana 8. detsember 2019 at 12:27

    Mina kingiks oma kallile vanemale pojale. https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/

  • Avatar
    Vasta Liis 8. detsember 2019 at 11:56

    Juba pikalt pikalt olen unistanud sellest punasest iludusest ehk siis https://vonbaer.ee/suur-lukuga-naiste-rahakott-w2/ nii et kui loosiõnn naeratab, teeksin lõpuks iseendale selle imeilusa jõulukingi!

  • Avatar
    Vasta Karin 8. detsember 2019 at 11:05

    Kingiksin endale ja oma emale sellised rahakotid: https://vonbaer.ee/naiste-clutch-w3/

  • Avatar
    Vasta Marju 8. detsember 2019 at 08:13

    Washington lukuga rahakott elukaaslasele.

  • Avatar
    Vasta Pille Udikas 8. detsember 2019 at 07:49

    W2 Mini Naiste Rahakott nahast.Kingiks selle endale keerulise aasta eest ?

  • Avatar
    Vasta Katsix27 8. detsember 2019 at 04:27

    Vat, kus leid! Üks korralik rahakotti teeks ilmselt rõõmu ka minu kaaslasele. Meeste mudel Washington tundub selline vahva versioon, et kanna või ise :).

  • Avatar
    Vasta Kata 8. detsember 2019 at 03:48

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/
    Mina kingiksin abikaasale. Ta oleks meeletult rõõmus uue rahakoti üle:) ilus üllatus oleks. Jõulud on meile aastast lemmik osa 😀

  • Avatar
    Vasta Eva 8. detsember 2019 at 03:20

    Classic münditaskuga rahakott oleks päris super. Ühele vahvale, hea huumorimeelega, tublile vanaisale, kes pole grammigi isekas ja mõtleb alati pere ja teiste inimeste heaolule ❤
    Sama lugu on temal rahakotiga..aastakümneid juba üks räbal, sest noh..kuidagi kahju kulutada raha, et raha jaoks kott osta ??Ta kasutaks ilmselt edasi ka seda, aga mõtlesin proovida ?

  • Avatar
    Vasta L 8. detsember 2019 at 02:11

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/

    Eelmine aasta kinkisin elukaaslasele niruse oriflame rahakoti. Oleks hea midagi kvaliteetset seekord kinkida 🙂

  • Avatar
    Vasta Helina 8. detsember 2019 at 00:48

    https://vonbaer.ee/franklin-nahast-rahakott/

    Kingiksin elukaaslasele.

  • Avatar
    Vasta Keidi 8. detsember 2019 at 00:32

    https://vonbaer.ee/washington-lukuga-rahakott/ oma armsale noormehele ❤️

  • Avatar
    Vasta Mari 7. detsember 2019 at 23:46

    Ooooh, nii raske kinki mõelda ja see aasta rahaliselt ka raskem aeg..
    Lastele saab kingid tehtud aga kaasale võiks ka midagi kuuse alla puistata..
    Me küll lepime iga aasta kokku, et ei tee üksteisele midagi, et saame lastele kingid tehtud ja et ega meil endal nii väga polegi midagi vaja.. Katus pea kohal, kõhud täis ja lapsed rõõmsad – mis sa hing veel ihkad, eksole?
    Aga üks kaunis ja vastupidav rahakott oleks SUPERKINK. Hetkel on kaasal kasutuses hiinast tellitud paari eurine kaarditasku..
    Aga kohe päris ehtne ja ilus rahakott… Mina oleksin ka õnnelik sellise asja üle ?

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/

    Ps: tulles selle juurde, et Sinu vanaisal oli kaua aega nahast rahakott.. Siis minu vanaemal oli ka. Tema nimetähed peale graveeritud.. Vanaema pole küll enam ammu aga see rahakott on mul väärikalt säilitatud ja kunagi enda vanaduses plaanin selle edasi anda enda tütrele.. Imeilus asi ?

  • Avatar
    Vasta Jane 7. detsember 2019 at 23:44

    Kõik, mida rahaga saab joonde ajada, on odavalt saadud. Seepärast loodangi õnnele, mehele oleks ka seda edevat classic münditaskuga rahakotti vaja, pojale sai juba tellitud ja teine pere eelarvesse ei mahuks?

  • Avatar
    Vasta Ketlin 7. detsember 2019 at 23:30

    Sooviksin ka oma vennale kinkida seda.
    Ta tõepoolest ilmselg vääriks seda

  • Avatar
    Vasta Mutt 7. detsember 2019 at 22:58

    Ma sooviks oma kallile abikaasale kinkida washingtoni lukuga rahakotti. Talle kuluks see väga ära , sest vana on läbi?

  • Avatar
    Vasta Anneli 7. detsember 2019 at 22:53

    Oh jaa, elukaaslasele oleks küll vaja kinkida üks uus meeste rahakott. Nahast ja graveeringuga oleks veel eriti cool. Von Baer päästaks mind kimbatusest ?

  • Avatar
    Vasta Marju 7. detsember 2019 at 22:41

    Kingiksin õele punase naiste rahakoti 🙂 https://vonbaer.ee/nahast-rahakott-naistele-w1/

  • Avatar
    Vasta Ebe 7. detsember 2019 at 22:23

    Valik oli raske, nii rahakoti kui värvi poolest, sest kõik nii ilusad ju ? Peale pikka valimist valisin välja https://vonbaer.ee/washington-lukuga-rahakott/
    Kingitus läheks minu kõige vägevamale elukaaslasele ?

  • Avatar
    Vasta Liina 7. detsember 2019 at 22:12

    Kingiksin emale. Tal rahakott väga kulunud, usun, et oleks uue üle väga õnnelik
    https://vonbaer.ee/suur-lukuga-naiste-rahakott-w2/

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 7. detsember 2019 at 22:05

    Mu mehel on uus rahakott must have. Vana on nii ribadeks. ime, et seal üldse midagi veel sees püsib. Ideaalne jõulukink oleks uus rahakott

  • Avatar
    Vasta Maire 7. detsember 2019 at 21:35

    Väga meeldiks mehele see kinkida:
    https://vonbaer.ee/washington-lukuga-rahakott/

  • Avatar
    Vasta Andra 7. detsember 2019 at 21:27

    Issile oleks vaja küll ühte ilusat musta rahakotti.

  • Avatar
    Vasta Margit 7. detsember 2019 at 21:24

    Iga aastane mure, mida õele kinkida, ja see rahakott ->W2 Naiste Rahakott Nahast oleks lihtsalt idekas ?l

  • Avatar
    Vasta Pille-Riin 7. detsember 2019 at 21:23

    Kingiks emale!?
    https://vonbaer.ee/suur-lukuga-naiste-rahakott-w2/

  • Avatar
    Vasta Annela 7. detsember 2019 at 21:16

    Oma elukaaslasele võiks kinkida washingtoni lukuga rahakoti, sest praegu tal üldse rahakott puudub ja kaardid on kõik pilla palla – alati otsi pool päeva neid. Olen mitu korda mõelnud, et peaks need tooted endale soetada, aga kuidagi pole jõudnud selleni.

  • Avatar
    Vasta Kristiina Toomel 7. detsember 2019 at 20:49

    Mina kingiksin rahakoti oma mehele jõuludeks, kuna ta on tõesti seda väärt .?❤
    https://vonbaer.ee/washington-lukuga-rahakott/

  • Avatar
    Vasta Egle 7. detsember 2019 at 20:43

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/

    Kallile kaasale ?

  • Avatar
    Vasta Mari 7. detsember 2019 at 20:02

    https://vonbaer.ee/suur-lukuga-naiste-rahakott-w2/
    Kingiksin oma emale jõuludeks :).

  • Avatar
    Vasta Kerli 7. detsember 2019 at 19:54

    Kingiksin elukaaslasele Classic münditaskuga rahakoti lähenevaks juubeliks. ❤️

  • Avatar
    Vasta Karolin 7. detsember 2019 at 19:33

    https://vonbaer.ee/naiste-kaarditasku-nahast/

  • Avatar
    Vasta Kaia 7. detsember 2019 at 19:15

    Emale https://vonbaer.ee/nahast-rahakott-naistele-w1/

  • Avatar
    Vasta Leili 7. detsember 2019 at 19:15

    Kingiks oma kallile elukaaslasele ja lapse isale hoopis kvaliteetse püksirihma. Laseb siin vanaga ringi ja rehmab käega “ah käib küll”??‍♀️ https://vonbaer.ee/nahast-voo-classic-must/

  • Avatar
    Vasta Caryna 7. detsember 2019 at 19:13

    https://vonbaer.ee/suur-lukuga-naiste-rahakott-w2/
    Kingiksin emale 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarja-Liisa Korka 7. detsember 2019 at 19:06

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/ – oma kallile mehele,kellel polegi rahakotti ja kui alati minek on , et siis minu asemel om mehel raha kaasas, et mulle välja teha?

  • Avatar
    Vasta Karin 7. detsember 2019 at 19:05

    Selleks jõuludeks on igal juhul plaan elukaaslasele uus rahakott kinkida , see oli ta sooviks. Veelgi toredam, kui selle saaks kingina! Olen juba Von Baeri kiiganud ja oma lemmiku välja valinud. Ilmselt graveerin sisse midagi minimalistlikku, näiteks tema initsiaalid.

    https://vonbaer.ee/washington-lukuga-rahakott/

  • Avatar
    Vasta Helen 7. detsember 2019 at 18:58

    https://vonbaer.ee/naiste-nahast-rahakott-w1-plus/
    Sooviks endale uut rahakotti, millega uuele aastale vastu minna ja mis ehk rahaõnne tooks???

  • Avatar
    Vasta Kertu Kollo 7. detsember 2019 at 18:56

    Emale: https://vonbaer.ee/suur-lukuga-naiste-rahakott-w2/

  • Avatar
    Vasta Birgit 7. detsember 2019 at 18:53

    Oma emale! https://vonbaer.ee/nahast-rahakott-naistele-w1/

  • Avatar
    Vasta Jane 7. detsember 2019 at 18:52

    Abikaasale sooviks kinkida Classic münditaskuga rahakoti.
    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/

  • Avatar
    Vasta Merilin 7. detsember 2019 at 18:51

    Ma tellisin sealt oma elukaaslasele jõulukingi. Aga oma vennale ei ole veel kingitust leidnud. See sobiks talle suurepäraselt. Parim vend ja veel suurepärasem onu minu kahele põnnile.

  • Avatar
    Vasta Krista 7. detsember 2019 at 18:43

    Kingiks oma elukaaslasele.
    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/

  • Avatar
    Vasta KRISTA 7. detsember 2019 at 18:41

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/
    Selle kingiks oma elukaaslasele.

  • Avatar
    Vasta A 7. detsember 2019 at 18:41

    Kingiksin oma väiksele vennale samasuguse rahakoti. Ise juba noormees, aga käib ikka riidest lasterahakotiga ringi.

  • Avatar
    Vasta Sigrit Ilves 7. detsember 2019 at 18:36

    Oma mehele Tanelile see iludus ? https://vonbaer.ee/washington-lukuga-rahakott/

  • Avatar
    Vasta reilika 7. detsember 2019 at 18:32

    Mees oleks kindlasti eriti happy selle üle:
    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/

  • Avatar
    Vasta Helina Spiegel 7. detsember 2019 at 18:30

    Mehele kingiks. Hädasti oleks uut vaja.
    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/

  • Avatar
    Vasta Kätlin 7. detsember 2019 at 18:24

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/ Oma kallile mehele

  • Avatar
    Vasta E L 7. detsember 2019 at 18:24

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/ oma kallimale

  • Avatar
    Vasta Birgit K 7. detsember 2019 at 18:21

    https://vonbaer.ee/nahast-rahakott-naistele-w1/
    Kingiksin oma kallile emale. Tal on ka suur juubel saabumas. Kuna talle nahast rahakotid meeldivad ning praegune on juba väga vana, kuid tema arvates siiski veel hea…siis kindlasti oleks ta uut ilusat rahakotti väärt.

  • Avatar
    Vasta Tibuemme 7. detsember 2019 at 18:17

    Minul alati isale kõige raskem kingitusi teha! Talle kuluks ära Classic münditaskuga rahakott. Mul oleks kohe suur suur mure vähem!

  • Avatar
    Vasta Piibe 7. detsember 2019 at 18:15

    https://vonbaer.ee/naiste-kaarditasku-nahast/
    Teistele kingitused olemas, seega kingiks endale ? kuna vana rahakott vajabki väljavahetamist, siis see oleks idekas

  • Avatar
    Vasta Tiia 7. detsember 2019 at 18:10

    Ma teeksin selle kingiks endale, una sel aastal leppisime kokku et üksteisele kinke ei tee, tuleb ise endale midagi ilusat lubada.
    https://vonbaer.ee/naiste-nahast-rahakott-w1-plus/

  • Avatar
    Vasta Maarika 7. detsember 2019 at 18:03

    Mina võtaksin oma abikaasale Washington rahakoti, graveeringuks laseks midagi innustavat teha. Siis oleks tal alati kvaliteetne rahakott, mis annab jaksu edasi pürgida 🙂

  • Avatar
    Vasta Janeli 7. detsember 2019 at 15:42

    Kingiksin oma kallile elukaaslasele just selle https://vonbaer.ee/washington-lukuga-rahakott/

  • Avatar
    Vasta Kristin 7. detsember 2019 at 12:34

    Mina sooviks oma peikale sellise rahakoti kinkida..
    https://vonbaer.ee/franklin-nahast-rahakott/

  • Avatar
    Vasta MM 7. detsember 2019 at 10:47

    https://vonbaer.ee/naiste-nahast-rahakott-w1-plus/ oma kõige kallimale

  • Avatar
    Vasta Küllike 7. detsember 2019 at 10:29

    See kingitus paneks silmad särama. Ma olen nende täielik fänn. Valiksin oma mehele https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/

  • Avatar
    Vasta Elina 7. detsember 2019 at 10:24

    Oma kallile elukaaslasele kingiksin – https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/

    • Avatar
      Vasta Katre 7. detsember 2019 at 14:16

      Eelmisel aastal kinkisin mehele, kellele on ka ülimalt raske üldse kingitust teha Von Baeri rahakoti koos graveeringu ja nahahooldusvahenditega ja minu suureks õnneks oli ta selle kingitusega üli rahul ?
      See aasta oleksin ehk isekas ja kingiksin endale uue rahakoti, sellise nagu Sina kingid sõbrannale 🙂

    • Avatar
      Vasta Krista 7. detsember 2019 at 18:39

      Kingiks oma elukaaslasele.
      https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/

  • Avatar
    Vasta Ave 7. detsember 2019 at 10:24

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/
    Mehele kingiks? tegelikult tahaka endale ka sellist ☺️

  • Avatar
    Vasta Hannela 7. detsember 2019 at 10:12

    https://vonbaer.ee/naiste-clutch-w3/
    Kingiks emale 🙂

  • Avatar
    Vasta Erika 7. detsember 2019 at 09:39

    Classic münditaskuga rahakott, lapse isale?

  • Avatar
    Vasta Säraküünal 7. detsember 2019 at 02:46

    Pole küll kunagi võitnud aga tore unistada ikka on.
    Must W1 Pluss Naisterahakott graveeringuga oleks tore, kingi viiksin emale.

  • Avatar
    Vasta Mary 7. detsember 2019 at 01:49

    Mina kingiksin oma elukaaslasele. Just hiljuti läks ta rahakotil münditasku katki ja mündid kukuvad seetõttu välja. Kuna ta ise endale uut ei raatsi muretseda, siis oleks ju tore, kui mina saaksin selle kingituse talle teha. Kuna eelnevad rahakotid on olnud odavad hiinakad, siis kuluks talle kvaliteetne rahakott ära, mis peaks ikka aastaid vastu.
    Kingiksin https://vonbaer.ee/washington-lukuga-rahakott/

  • Avatar
    Vasta Kristin 7. detsember 2019 at 01:26

    Sooviks peikale kinkida klassikalise rahakoti: https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/

  • Avatar
    Vasta Kerstin 7. detsember 2019 at 00:42

    https://vonbaer.ee/washington-lukuga-rahakott/ Kingiksin rahakoti enda kallile isale, kes on selle välja teeninud ja sisse laseksin graveerida tema kõikide laste nimed, et alati meenuks :).

  • Avatar
    Vasta Mammu 7. detsember 2019 at 00:21

    Sooviksin ühele suurepärasele mehele kinkida uue rahakoti, praegune on palju kannatada saanud. Ta on mees, kes on isaks ja vanaisaks ka neile, kelle soontes ei voola nö tema veri.

    Classic Münditaskuga Rahakott

  • Avatar
    Vasta Kati 7. detsember 2019 at 00:01

    Minu kallis kaasa just mõned päevad tagasi teatas, et tema rahakott nii läbi omadega, et soovib jõuluks uut! Kingiksin talle: https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/

  • Avatar
    Vasta Kreete 6. detsember 2019 at 23:53

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/ Mehele ?

  • Avatar
    Vasta KV 6. detsember 2019 at 22:52

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/ selle rahakoti kingiksin oma mehele.

  • Avatar
    Vasta Manna 6. detsember 2019 at 22:41

    https://vonbaer.ee/w2-mini-naiste-rahakott-nahast/
    Ma oleks ahne ja kingiks endale. Nagunii kuskilt kinki tulemas ei ole ja rahakott näeb suht räbal välja juba.

  • Avatar
    Vasta Inga 6. detsember 2019 at 22:07

    Mina tavaliselt ühestki loosimisest osa ei võta, aga etskae, see lugu kõnetas mind 🙂 Nimelt näen oma abikaasas sarnasust Su vanaisaga, sest tal on reaalselt terve meie kooselu vältel olnud üks ja seesama rahakott. Ok, ma olen seda damn rahakotti vaid ca 12 aastat näinud (mitte 70), aga tänapäeva asjad peavadki vähem vastu ja no ausõna, vana logiseb nii, et uus on väga vajalik! Seega I vote for meeste rahakott (kuna loosiõnne mul pole kunagi olnud, siis uurin edasi, et kust seda osta saab 🙂 )

  • Avatar
    Vasta Stella 6. detsember 2019 at 21:51

    Mehel oleks kindlasti uut vaja. Kui ma ise ei kingins ,siis ta vist teeks nagu sinu vanaisa ?Ainult, et auke ta ei parandaks ?

  • Avatar
    Vasta Anu 6. detsember 2019 at 21:42

    Washington lukuga rahakott sobiks väga pojale.

  • Avatar
    Vasta Eneli 6. detsember 2019 at 21:25

    Kallil mehel on 14. detsember sünnipäev ja eelmine rahakott katki. Hetkel käib ringi taskud raha täis ?

  • Avatar
    Vasta H 6. detsember 2019 at 20:45

    Hell yeah! Sooviksin väga võita, sest plaaningi mehele selle https://vonbaer.ee/franklin-nahast-rahakott/ jõuludeks kinkida. Väga idekas oleks nüüd, kui ei peaks ise väljaminekut tegema 😀 Vaeseke käib juba aastaid vana närakaga ringi, et hakkas hale juba temast.

  • Avatar
    Vasta Anna 6. detsember 2019 at 20:31

    https://vonbaer.ee/suur-lukuga-naiste-rahakott-w2/ musta värvi ja peale laseks kirjutada “Emme aardelaegas”

  • Avatar
    Vasta liisa 6. detsember 2019 at 20:29

    https://vonbaer.ee/w2-mini-naiste-rahakott-nahast/

    Kingiksin sellise iseendale.
    Eelmine rahakott on väga läbi.
    Mehele tellisin vöö.

  • Avatar
    Vasta Annika 6. detsember 2019 at 19:22

    Mu kallis on juba kuid uut rahakotti otsinud, talle sobiks Classicu münditasku nagu valatult 🙂

  • Avatar
    Vasta Anni 6. detsember 2019 at 18:26

    Classic münditaskuga rahakott oleks mu mehele ideaalne kingitus

  • Avatar
    Vasta Kerli 6. detsember 2019 at 17:47

    Võidu korral oleksin egoist ja kingiks endale punase iluduse https://vonbaer.ee/naiste-nahast-rahakott-w1-plus/.

  • Avatar
    Vasta K.O. 6. detsember 2019 at 17:15

    https://vonbaer.ee/washington-lukuga-rahakott/ . Laseks selle tütrel kuuse alla panna issile. Ja graveeriks peale midagi mis alati meenutab issile printsessi. See oleks hea meene issile kuna on alati ära ?.

  • Avatar
    Vasta Janne 6. detsember 2019 at 16:59

    Kuna elukaaslane soovis endale suuremat rahakotti, siis võidu korral kingiks talle jõuludeks talle sellise: https://vonbaer.ee/washington-lukuga-rahakott/

  • Avatar
    Vasta Karin 6. detsember 2019 at 16:53

    Pruuni värvi rahakotti elukaaslasele 🙂

  • Avatar
    Vasta K. 6. detsember 2019 at 16:50

    https://vonbaer.ee/grant-nahast-kaardihoidja/ Kingiksin selle oma abikaasale. Vana on juba räbal, aga uut Härra ei soovi, pidavat veel käima kah. Üldse on ta vähenõudlik ja minimalist asjade omamisel, aga see oleks ideaalne kink jõuludeks 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 6. detsember 2019 at 16:13

    Oma emale kingiksin W1 Plus rahakoti. 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisa J 6. detsember 2019 at 15:47

    Mina kingiks oma kallikesele mehele klassikalise münditaskuga meeste rahakoti, graveeriks sisse südantsoojendavad sõnad kah 🙂

  • Avatar
    Vasta Karen 6. detsember 2019 at 15:36

    https://vonbaer.ee/washington-lukuga-rahakott/
    See rahakott on elukaaslasele ideaalne kingitus? Siiamaani käib ta alati rahakotte uudistamas ja räägib Kuidas tahaks nii väga uut, vana on krõpsuga ja pole tema jaoks. Loodan, et saan üllatada teda 🙂

  • Avatar
    Vasta Marje 6. detsember 2019 at 15:34

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/ Selle kingiks oma kallile abikaasale. Parim vääribki parimat!

  • Avatar
    Vasta Laura 6. detsember 2019 at 13:54

    https://vonbaer.ee/nahast-rahakott-naistele-w1/. Rahakoti kingiksin emale graveeringuga “Oled parim”

  • Avatar
    Vasta K 6. detsember 2019 at 13:22

    https://vonbaer.ee/suur-lukuga-naiste-rahakott-w2/
    Vot sellise punase. Ja kingiksin selle ISEENDALE, sest et a) I deserve it b) mul ongi endale uut vaja c) elukaaslane niikuinii rahakotti ei kasuta.

    • Avatar
      Vasta kertu 6. detsember 2019 at 21:48

      Kingiksin hea meelega mehele Washington rahakoti. Vaatasin, et eelmine on jälle ribadeks, äkki von Baeri toodang kestaks kauem.

    • Avatar
      Vasta R. T 6. detsember 2019 at 22:57

      https://vonbaer.ee/naiste-nahast-rahakott-w1-plus/
      Rahakoti kingiks endale, vana on väsinud juba ja uut on alati raske leida kui kaarte on omajagu. Viimased 2 on olnud lukuga ja lukk on järgi andnud, nahast ja trukiga tundub olema vaat, et igavene variant.

  • Avatar
    Vasta Sandra 6. detsember 2019 at 13:16

    Minul on ka maailma parim vend, kes sellist rahakotti väärib! 🙂

  • Avatar
    Vasta K. J. 6. detsember 2019 at 12:59

    https://vonbaer.ee/naiste-nahast-rahakott-w1-plus/
    Kingiks õele

  • Avatar
    Vasta Eliise 6. detsember 2019 at 12:54

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/ mu elukaaslasel oleks hädasti uut rahakotti vaja ?

  • Avatar
    Vasta K&K 6. detsember 2019 at 12:39

    https://vonbaer.ee/washington-lukuga-rahakott/ Sellise musta rahakoti kingiksin ma oma mehele. Ta on autotehnik ja no ma ei tea mida ta oma rahakottidega teeb. Need on tal alati katki ja sendid kukuvad. Võibolla olen talle seni lihtsalt nii jurad rahakotid ostnud, sellepärast sealt see raha nii ruttu kaob ?? Aga uut ja nii kvaliteetset ning ilusat oleks väga vaja ja kingimure saaks kohe lahenduse. Niiet loodan õnnele ja ehk uus rahakott hoiab raha ka paremini ?

  • Avatar
    Vasta Annu 6. detsember 2019 at 12:34

    W1 Plus Naiste Rahakott Nahast – mu sõbranna oleks väga õnnelik selle kingi üle ja üks jõulukingi mure oleks lahendatud. 🙂

  • Avatar
    Vasta Birgit 6. detsember 2019 at 12:19

    Mehel tuleb 30aasta juubel ja no ei oska midagi kinkida aga samas tal rahakott niii läbi, et tuleb talle sünnipäeva ja jõulukink hoopis uus korralik rahakott ja valiks välja selle https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/
    Jään väga loosiõnnele lootma ??

  • Avatar
    Vasta G 6. detsember 2019 at 11:55

    https://vonbaer.ee/slim-munditaskuga-kaardihoidja/ Kingiksin selle oma äiale, sain loosipakga tema nime ja talle nii raske kingitust teha. Sisse laseks graveerisa midagi humoorikat.

  • Avatar
    Vasta Anett 6. detsember 2019 at 11:54

    Kingiksin oma värskele abikaasale sellise rahakoti: https://vonbaer.ee/washington-lukuga-rahakott/ ??

  • Avatar
    Vasta Kätz 6. detsember 2019 at 11:42

    Kingiksin rahakoti oma kallile vennale 🙂

    • Avatar
      Vasta Ethel 6. detsember 2019 at 19:59

      https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/ ja kingiksin isale. Kuna beebi tulemas, siis püüan hoida võimalikult palju kokku ja võidu korral saaksin seda teha isa kingi arvelt. Kui ka ei võida, siis idee on nüüd vähemalt olemas ?

  • Avatar
    Vasta D 6. detsember 2019 at 11:36

    Classic meestekas oleks kena 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaija 6. detsember 2019 at 11:29

    Mina kingiksin Classic rahakoti oma elukaaslasele ?

  • Avatar
    Vasta Marta 6. detsember 2019 at 11:20

    Ma kingiksin oma emmele selle(punast värvi): https://vonbaer.ee/suur-lukuga-naiste-rahakott-w2/
    Ja just oma emmele, kuna ta ei raatsi omale mitte kunagi korralikku rahakotti osta 😀

  • Avatar
    Vasta Maarja 6. detsember 2019 at 11:09

    Valiksin oma abikaasale sellise:
    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/
    Ilus, asjalik kingitus. Rahakott on tõesti kindlapeale minek. Kusjuures tänus sinu artiklile, tuli mul idee mehele püksirihm kinkida. Need tal tõesti alati ribadeks kantud?

  • Avatar
    Vasta Liisa 6. detsember 2019 at 11:04

    Appii, see Von Baeri katkematu turundus erinevates blogides on juba naeruväärne. Nagu mingi Daniel Wellingtoni kell, mida ealeski enam endale ei tahaks.

  • Avatar
    Vasta Mari 6. detsember 2019 at 10:41

    See on ideaalne ja otsitud kink kallile mehele ❤️ Lapsed lisavad graveeringu ja ongi valmis ?
    https://vonbaer.ee/washington-lukuga-rahakott/

  • Avatar
    Vasta D. 6. detsember 2019 at 10:11

    Kingiks mehele 🙂 https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/

  • Avatar
    Vasta Kätlin 6. detsember 2019 at 10:11

    Meestele kingituste otsimine on paras peavalu. Eriti, kui veel ütlevad ma ei tea. Kui hakkan midagi pakkuma, siis on ei ja ei.
    Olen selle peale üle läinud, et kui sa mingeid vihjeid ei anna, siis kingin sokke! Päris tõsiselt ?Ja kohe suure kotitäie. Siis ikka midagi tuleb mokaotsast.
    Aga mul kaks peavalu on. Üks enda isa ja teine elukaaslane. Vaatab, kumb siis saab ?
    Valikuks oleks klassikaline münditaskuga rahakott ?

  • Avatar
    Vasta Kaija 6. detsember 2019 at 10:09

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/

  • Avatar
    Vasta Brit 6. detsember 2019 at 10:07

    Meeste rahakott-isale.. no isadele on niii raske jôulukinki teha et jäävad sageli ilma:(

  • Avatar
    Vasta Annika 6. detsember 2019 at 09:59

    Oleks tore üllatus abikaasale, osalen loosimisel: https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/

  • Avatar
    Vasta Marleen 6. detsember 2019 at 09:22

    https://vonbaer.ee/naiste-nahast-rahakott-w1-plus/

    Tahaks seda suurt rahakotti endale jõuludeks, kuna suutsin enda rahakoti läinud nädalavahetusel õllega üle valada, et see haises päris rõvedalt ja pidin minema viskama 🙁

  • Avatar
    Vasta Kertu Kirsipuu 6. detsember 2019 at 09:12

    Sooviks väga seda koos graveeringuga kinkida oma mehele ?
    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/

  • Avatar
    Vasta Kaatja 6. detsember 2019 at 08:13

    Ma kingiks endale rahakoti. Mul pole eladeski olnud ühtegi khuuli rahakotti – kõik on alati taandunud praktilisuse peale. Aga selline väike edev tengelpung võiks küll olla:
    https://vonbaer.ee/w2-mini-naiste-rahakott-nahast/

  • Avatar
    Vasta Gigi 6. detsember 2019 at 08:08

    Mehele kingiks Washingtoni ja endale naiste mini rahakoti 🙂

  • Avatar
    Vasta Elerin 6. detsember 2019 at 07:28

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/
    Täiega tahaks oma härrale uut rahakotti mida tühjendada ??vana on tal päris käsn juba.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 6. detsember 2019 at 06:47

    Kingiksin enda elukaaslasele Classic Münditaskuga Rahakoti. Jään lootma loosiõnnele 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra 6. detsember 2019 at 02:59

    Mulle väga meeldib see ilus must naiste rahakott: https://vonbaer.ee/suur-lukuga-naiste-rahakott-w2/
    Ideaalne kingitus iseendale 🙂

  • Avatar
    Vasta Sigrit 6. detsember 2019 at 02:17

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/

    Just sellist oleks isale jõuludeks vaja 🙂

  • Avatar
    Vasta Veronika 6. detsember 2019 at 01:40

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/
    Kingiksin oma abikaasale. Vana väsinud ja vaja välja vahetada.

  • Avatar
    Vasta Ille 6. detsember 2019 at 01:35

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/ Kingiksin selle oma elukaaslasele. Olen pikalt mõelnud, et peaks talle rahakoti kinkima ja see on juba tükkaega mul silmapiiril olnud. Õnneks pole veel jõudnud ära tellida. 😀

  • Avatar
    Vasta Helena 6. detsember 2019 at 01:00

    Oleksin veidi isekas ja teeksin kingituse seekord iseendale https://vonbaer.ee/suur-lukuga-naiste-rahakott-w2/ . Kuna alati muretsen , et abikaasal ja kolmel tütrel oleks kõik vajalik olemas siis enamjaolt jätan enda pigem tahaplaanile. Uus korralik rahakott teeks küll rõõmu.

  • Avatar
    Vasta A 6. detsember 2019 at 00:52

    Eelmine aasta sai sealt abikaasale kink valitud.
    Vennale on küll kink juba olemas, aga selline korralik klassikaline münditaskuga kuluks talle ära.

  • Avatar
    Vasta Kaire 6. detsember 2019 at 00:42

    https://vonbaer.ee/slim-munditaskuga-kaardihoidja/
    Kingiksin elukaaslasele. 🙂 Usun, et see meeldiks talle väga, kuna on tema jaoks piisavalt minimalistlik ning lisaks on suureks plussiks münditasku, mida kaarditaskutel enamasti pole ning seetõttu pole ta raatsinud oma igivana ja kulunud rahakotti veel välja vahetada.

  • Avatar
    Vasta Elli 6. detsember 2019 at 00:36

    https://vonbaer.ee/washington-lukuga-rahakott/

    Kingiksin selle rahakoti oma mehele 🙂

  • Avatar
    Vasta Merilin 6. detsember 2019 at 00:05

    https://vonbaer.ee/franklin-nahast-rahakott/
    Teeksin oma mehekesele üllatuse 🙂

  • Avatar
    Vasta Elin 6. detsember 2019 at 00:03

    Ma olen tegelikult juba eelmisest aastast saati tahtnud mehele Von Baeri rahakotti kinkida, aga kuidagi on see alati edasi lükkunud. Just mõtlesin, et sel aastal ikka lõpuks ostan jõuludeks, nii et selline kingitus kuluks igati ära. Siis saaksin ka püksirihma lisaks juurde osta ?

  • Avatar
    Vasta Heleryn 6. detsember 2019 at 00:01

    Meeste rahakott kuluks ära. Mehele veel kingitus puudu ja ta just hiljuti rääkis, et oleks uut rahakotti vaja. See oleks super võimalus nüüd??

  • Avatar
    Vasta Heidi 6. detsember 2019 at 00:01

    Klassikaline ja lihtne münditaskuga rahakott oleks armsale abikaasale kõige vajalikum kingitus hetkel.

  • Avatar
    Vasta Kaili 5. detsember 2019 at 23:56

    Oeh, see-aasta olen eriti tubli olnud ja kõik kingitused oli aegsasti ostetud/pakitud- välja arvatud see üks ? õemehele!! Ta on norrakas ja no kaua sa neid alkoholipudeleid ikka kingid ? Von Baeri Classic rahakott oleks suurepärane kingitus: klassikaline ja ilus, sisse mingi lahe norrakeelne graveering ? mõte hakkas kohe jooksma..
    Hoian pöidlaid pihus ja kui loosiõnn ei naerata,siis on vähemalt idee olemas ?
    Aitäh sulle,Mariann!!

  • Avatar
    Vasta Negle 5. detsember 2019 at 23:54

    https://vonbaer.ee/nahast-rahakott-naistele-w1/
    Kingiksin sellise rahakoti oma kallile emale, kellel on kohe peale jõule ka sünnipäev tulemas ?

  • Avatar
    Vasta Keili 5. detsember 2019 at 23:54

    Mehele tahaks musta meeste rahakotti, kaua ta käib ringi oma kaarditaskuga nii et sularaha koliseb kuskil taskupõhjas….palju ta niimoodi raha kaotanud on veel…

  • Avatar
    Vasta Ketter 5. detsember 2019 at 23:50

    https://vonbaer.ee/washington-lukuga-rahakott/
    Kuna elukaaslasele on kink veel puudu, siis see oleks talle super ideaalne 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 5. detsember 2019 at 23:48

    https://vonbaer.ee/nahast-rahakott-naistele-w1/
    See rahakott oleks väga super jõulukingitus minu kallile vanaemale!

  • Avatar
    Vasta Sandra 5. detsember 2019 at 23:43

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/ kingiksin oma mehele ?

  • Avatar
    Vasta Keitz 5. detsember 2019 at 23:39

    https://vonbaer.ee/washington-lukuga-rahakott/
    Kaaslasele kink täitsa puudu..

  • Avatar
    Vasta Sandra 5. detsember 2019 at 23:31

    https://vonbaer.ee/washington-lukuga-rahakott/
    Oma armsale elukaaslasele oleks see nii vägev kingitus! ?

  • Avatar
    Vasta Antidea-Dione Viital 5. detsember 2019 at 23:21

    Oma mehele kingiksin , kuna ta käib juba kaks aastat ilma rahakotita ??.

  • Avatar
    Vasta GA 5. detsember 2019 at 23:20

    Classic münditaskuga rahakott läheks minu mehele. Olen korduvalt vaadanud VB rahakotte, aga ostmiseni pole veel jõudnud.

  • Avatar
    Vasta ELISABETH 5. detsember 2019 at 23:17

    Kingiks selle oma Emale. Tal oleksgi uut vaja ja graveeringuga oleks Ideaalne kink? https://vonbaer.ee/nahast-rahakott-naistele-w1/ Selline punane oleks täpselt tema teema ?

  • Avatar
    Vasta Angela 5. detsember 2019 at 23:09

    Oleme mehega koos olnud 2 aastat ja teised jõulud on tulekul ja no mõistus ei anna alla ja tahab midagi head, viisakat ja kasutatavat asja kinkinda aga mis see olema peaks Ei tea ?

    Aga see must rahakott meestele tundub kyll igati väärt kinkitus mis ei jääks ka seisma ?

  • Avatar
    Vasta Liisa 5. detsember 2019 at 23:05

    Meil on abikaasaga juba aastaid olnud “kokkulepe”, et teineteisele kingitusi ei tee. Ja ometigi ma kuuse alt leian alati kingi ka endale. Aga kuna on see tore kokkulepe, siis ta ei saa kunagi 😀 aga vot selle rahakoti kingiksin küll ?

  • Avatar
    Vasta Maria 5. detsember 2019 at 22:57

    Helepruunist nahast kaarditasku oleks elukaaslasele ideaalne. Laseksin graveerida mingi lause seoses meie ühe kuuse tütrekesega. Umbes midagi taolist nagu su sõbrantsi Kristina nees sai kingiks. See oli ülinunnu lause seal rahakotil. Nii lahe oleks kui kunagi saab mees lapsele öelda, et emme kinkis mulle selle kaarditasku sinu esimesteks jõuludeks. Ma olen tavaliselt muidu megakehva kingituste tegija aga vot see oleks lihtsalt ideaalne.

  • Avatar
    Vasta Kirsi 5. detsember 2019 at 22:54

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/ kingiksin elukaaslasele.

  • Avatar
    Vasta Maigrit teder 5. detsember 2019 at 22:52

    Mul endale oleks vaja väikest kingitust ja mis oleks parem kui uus rahakott.
    Vana on nii räbal, et seda ei julge kotist välja võtta. Kannan sula parem telefoni vahel..
    Kuigi enda nimega ja puha rahakott oleks vapsee super luks, liputaks igalpool sellega

  • Avatar
    Vasta Eve 5. detsember 2019 at 22:48

    Ma tahaks väga seda rahakotti võita oma mehele! ? Olen pikalt kinki mõtlend ja ainuke 101% asjaette läheks rahakott. Tahtsin juba talle poiste poolt isadepäevaks kinkida, aga ei suutnud seda Õiget leida, mis sobiks talle ja oleks kvaliteetne. Tean, et ta ise ei osta seda ennem, kui see vana, kulunud kunstnahast räbal tema sõrmede vahel tolmuks muutub! Niiet see võit oleks väga teretulnud ? ja kindlasti laseks ka nime või väikese tujutõstva lause graveerida 🙂

  • Avatar
    Vasta Triinu-Liis Tuhkla 5. detsember 2019 at 22:47

    Tahaksin kinkida oma heale emale musta rahakoti, sest ta on minu eest mii hästi hoolitsenud ning nüüd on aeg midagi tagasi anda . Siis saaks ta oma katkise rahakoti asemele uue ja ilusa.?

  • Avatar
    Vasta Riinu 5. detsember 2019 at 22:46

    Classic rahakott abikaasale sünnipäevaks, mis on täpselt vahetult enne jõule. Siis üks mure murtud ja jääb veel jõulukink mõelda 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra 5. detsember 2019 at 22:39

    Kingiks mehele classic münditaskuga rahakoti, sest ta vana rahakott on lihtsalt jube räbal juba? … ise ta muidugi nii ei arva ja käiks selle vana räbalaga veel ei tea kui kaua ringi

  • Avatar
    Vasta Meelika S 5. detsember 2019 at 22:38

    Seee pruun meeste rahakott oleks parim kink kallimale, kellel hetkel ei olegi rahakotti. Kuna härra on väga pretensioonikas ja valiv, siis nahast rahakott Franklin vastaks kõigile nõuetele – lihtne, minimalistlik, kvaliteetne, õhuke (ei punnita taskust välja).

  • Avatar
    Vasta Kristina 5. detsember 2019 at 22:38

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/
    Oma kallile mehele kingiksin, kun atal vana on juba väga räbal, usun et ta oleks väga hea meel selle üle ?

  • Avatar
    Vasta K 5. detsember 2019 at 22:37

    Meesterahakott sobiks täpselt oma isale jõuludeks kingiks. ☺️

  • Avatar
    Vasta Kristi 5. detsember 2019 at 22:34

    Oleks vaja kinki nii isale kui ka mehele. Korralik rahakott oleks ideaaone kuuse alla peita.

  • Avatar
    Vasta Klaarika 5. detsember 2019 at 22:31

    https://vonbaer.ee/washington-lukuga-rahakott/ . See aasta on esimene aasta kus laps saab jõuludest aru. Ni ma siis mõtlesin, et see rahakott läheb kuuse alla issile, lapse poolt. Ja muidugi laseks graveerida sinna peale midagi, mis alati tuletab issile meelde enda printsessi, kui ta ise kaugel tööl ?.

  • Avatar
    Vasta Laura 5. detsember 2019 at 22:25

    https://vonbaer.ee/nahast-rahakott-naistele-w1/. Ema juba ammu vajab uut rahakotti, graveering “Oled parim”!

  • Avatar
    Vasta Reet 5. detsember 2019 at 22:21

    Kohe selline tunne, et see aasta peaks endale ka lõpuks midagi kinkima, rahakott oleks eriti hea valik ja kui sellest saakski nagu kingitus mulle, oleks tõeline ime, kui jõuluime 😉
    Minu valik oleks https://vonbaer.ee/naiste-nahast-rahakott-w1-plus/

  • Avatar
    Vasta Piret 5. detsember 2019 at 22:20

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/

    Kingiksin selle rahakoti oma laste onule, kes käib juba aastaid poes väikeste poiste värvilise riidest rahakotiga ning ei raatsi endale uut osta. 🙂

  • Avatar
    Vasta Mairi 5. detsember 2019 at 22:16

    https://vonbaer.ee/washington-lukuga-rahakott/ Mees oleks kindlasti häppy nii ägeda rahakotti üle ✌️?

  • Avatar
    Vasta Kristen 5. detsember 2019 at 22:09

    Kallikesele plaanin VB rihma tellida, Tommy Ilfigeri rahakotti sai alles sünnaks ja mul endal on mõnus lapsik ja nunnu rahakot .

  • Avatar
    Vasta Merilyn 5. detsember 2019 at 22:04

    Naistele. Kingiksin võidu korral rahakoti enda kõige paremale emale ??

  • Avatar
    Vasta Kaisa 5. detsember 2019 at 22:03

    Mehele, kellele on ilmselgelt raske midagi kinkida, sest ta ei taha kunagi midagi 😀 aga korraliku püksirihma tal nagunii pole 😀

  • Avatar
    Vasta Maria 5. detsember 2019 at 22:02

    Kingiksin abikaasale uue rahakoti, kuna praegune on tal mingi 10a vist vana ja kaardidki ei püsi korralikult enam sees ning üpris maitsetu näeb välja? Rahakott oleks igati asjalik:)

  • Avatar
    Vasta Mariann 5. detsember 2019 at 22:02

    https://vonbaer.ee/washington-lukuga-rahakott/

    Väga sooviks just sellist ??

  • Avatar
    Vasta Maiu 5. detsember 2019 at 21:47

    Kingiksin mehele, tal vana rahakott täitsa vana juba ja mingi armas sõnum peale, oleks super jõulukink.

  • Avatar
    Vasta Laura 5. detsember 2019 at 21:41

    https://vonbaer.ee/washington-lukuga-rahakott/
    Nii tahaks peiksile uue ja khuuli rahakoti kinkida!?

  • Avatar
    Vasta Merilin 5. detsember 2019 at 21:27

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/ Selle kingiksin oma elukaaslasele, sest see tundub ideaalne kingitus jõuludeks.

  • Avatar
    Vasta lillllll 5. detsember 2019 at 21:23

    https://vonbaer.ee/shekel-nahast-kaarditasku/ Vot seda kaarditasku soovi on mu armas elukaaslane avaldanud nii “muuseas” korduvalt, aga mul kingitust olemas veel polegi… nii vahva oleks see hoopis võita 🙂

  • Avatar
    Vasta Helina 5. detsember 2019 at 21:19

    Rahakoti kingiksin emale ja valiksin talle sellise https://vonbaer.ee/naiste-nahast-rahakott-w1-plus/

  • Avatar
    Vasta Janne 5. detsember 2019 at 21:16

    Ooo mina kingiks mehele klassikalise rahakoti.Vana on nii kole ja katki ja seda on ta parandanud ja ei raatsi ära visata ja uut osta ?? ei tea miks osadel meestel see viga nagu sinu vanaisal ? ônneks ei ole aastaid veel niipalju ?

  • Avatar
    Vasta Anet 5. detsember 2019 at 21:16

    Mul on kõigile juba midagi välja mõeldud, aga ainuke inimene kellele ma ei oska ega suuda mitte midagi välja mõelda mida kinkida on mu kasuisa. Ma koguaeg olen mõelnud kinkida midagi “ilusat” ja olulist ja midagi milles ta näeks mind. Ma ei ole vist siiani suutnud midagi välja mõelda millega teda tänada et ta meie ellu tuli ja meid nii palju aidanud ja toetanud on. Üks aastaid ja aastaid kestev rahakott, pühendusega oleks maailma parim jõulukink, mida ka teistele uhkusega näidata et näete mille mu tütar mulle jõuludeks kinkis 10 aastat tagasi ??

  • Avatar
    Vasta Maria 5. detsember 2019 at 21:01

    Minu ema on selline! Midagi vaja pole, midagi ei taha, aga on nii hea inimene, et kinkimata ka jätta ei saa. Lisaks jõuludele on tal ka sünnipäev, nii et selline väärikas kink oleks ideaalne!
    https://vonbaer.ee/naiste-nahast-rahakott-w1-plus/

  • Avatar
    Vasta Maris 5. detsember 2019 at 20:56

    Mehele juba tellisin, nüüd teeks väikese kingi ka endale 🙂
    https://vonbaer.ee/nahast-rahakott-naistele-w1/

  • Avatar
    Vasta Kristi 5. detsember 2019 at 20:55

    https://vonbaer.ee/nahast-rahakott-naistele-w1/

    Sellise rahakoti kingiks emale ☺️

  • Avatar
    Vasta Merli 5. detsember 2019 at 20:46

    Abikaasale oleks https://vonbaer.ee/slim-munditaskuga-kaardihoidja/ väga hea kingitus 🙂

  • Avatar
    Vasta Jaanika 5. detsember 2019 at 20:45

    https://vonbaer.ee/washington-lukuga-rahakott/
    Kingiksin oma mehele, tal ongi juba uut vaja
    ?

  • Avatar
    Vasta Kersti 5. detsember 2019 at 20:27

    https://vonbaer.ee/naiste-clutch-w3/
    Eelmisel aastal sai pojale graveeringuga kaarditasku, seekord sooviks tütrele 🙂

  • Avatar
    Vasta Maria-lisett viitak 5. detsember 2019 at 20:23

    Mehele rahakotti sooviks, sest tal pole ju 🙁 😀

  • Avatar
    Vasta Kärt 5. detsember 2019 at 20:20

    https://vonbaer.ee/washington-lukuga-rahakott/

    Kingiks oma sõbrale 🙂

  • Avatar
    Vasta A. 5. detsember 2019 at 19:59

    https://vonbaer.ee/nahast-rahakott-naistele-w1/
    Ema soovib juba mitmendat aastat uut punast rahakotti.

  • Avatar
    Vasta Gretz 5. detsember 2019 at 19:59

    https://vonbaer.ee/washington-lukuga-rahakott/
    Ma sooviks võita seda imeilusat rahakotti, kingiks selle oma kallile abikaasale kes seda vajab ? See oleka eriti tore üllatus talle?

  • Avatar
    Vasta Kadi 5. detsember 2019 at 19:54

    Elukaaslasele oleks uut rahakotti vaja – https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/

  • Avatar
    Vasta Susann 5. detsember 2019 at 19:48

    Mina kingiks elukaaslasele klassikalise münditaskuga musta rahakoti. Ta vana rahakott on juba nii läbi, et rahakotti avades kukuvad enamasti sendid põrandale ja see ajab teda ennast ka juba närvi, aga uut ta ju ometi ei taha,sest vana pole veel täitsa katki. Kuuse alt sellise kingi leides, oleks ta kindlasti väga õnnelik.

  • Avatar
    Vasta Triin 5. detsember 2019 at 19:46

    Isale kingiks küll uue rahakoti, tema oma on niii palju päevi ja kohti näinud? meeste Classical rahakott oleks talle superkink!

  • Avatar
    Vasta Pilleriin 5. detsember 2019 at 19:44

    Oma abikaasale oli plaanis rahakott kinkida, eelmisel münditasku lukk katki ja sendid panevad plehku.
    Valiks talle selle: https://vonbaer.ee/washington-lukuga-rahakott/

  • Avatar
    Vasta Mai 5. detsember 2019 at 19:41

    Andku mu sõbrad mulle andeks, kuid soovin iseendale kinkida konjakivärvi rahakoti.
    Ok,või siis emale, kes on mulle palju raha andnud.

  • Avatar
    Vasta Marleen 5. detsember 2019 at 19:37

    Sooviksin kinkida münditaskuga rahakotti oma elukaaslasele. Rottisin eile tema rahakotist paar münti (päev enne palgapäeva noh ?) ja avastasin, et see on päris räbalaks kantud. Täna hommikul just uurisingi Von Baeri kodulehte ja nüüd olen terve päev nende reklaami igas võimalikus kanalis näinud. Ja nüüd siin blogis ka! See on vist küll märk taevaišalt ning selle rahakoti peab härra saama! Graveeringuga saaks ka talle kõvasti pulli teha ?

  • Avatar
    Vasta Tiina 5. detsember 2019 at 19:33

    Tütrele kingiks punase mantli juurde 🙂 https://vonbaer.ee/w2-mini-naiste-rahakott-nahast/

  • Avatar
    Vasta amanda 5. detsember 2019 at 19:25

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/
    kingiks mehele

  • Avatar
    Vasta Liina 5. detsember 2019 at 19:21

    Meesterahakoti kingiksin oma kallile kaasale 🙂

  • Avatar
    Vasta M-M 5. detsember 2019 at 19:08

    Nägin siin 1 päev Von Baer-i reklaami ja mõtlesin kindlasti Mallukas varsti ka loosib…no ja nii ongi:)
    Silma jäi sama rahakott nagu Rikilegi.
    Kingiks kallimale…

  • Avatar
    Vasta P 5. detsember 2019 at 18:58

    https://vonbaer.ee/naiste-nahast-rahakott-w1-plus/

    Emal vajab rahakott välja vahetamist ning ta soovib just punast.

  • Avatar
    Vasta Marju 5. detsember 2019 at 18:58

    Vennakesele oleks küll ühte head rahakotti vaja ?

  • Avatar
    Vasta Helen 5. detsember 2019 at 18:48

    W1 Plus emale ja lukuga Washington mehele. Ema on pensionär ja kuigi ta hindab kvaliteetsust, siis pensionärina peab ta siiski odavama otsa kraamiga leppima. See oleks super kink (ja ta ütleb, et punane rahakott toob õnne- boonus ka :)).
    Mehele kingiks ka korraliku rahakoti. Ta lihtsalt ise ei näeks iial pointi osta korralik nahast rahakott, kui odavam ajab asja ära 🙂 meeste värk noh 🙂

  • Avatar
    Vasta Johhi 5. detsember 2019 at 18:40

    Kuna veedan jõulud oma kallist emast eemal juba mitmendat aastat, siis oleks nii tore, kui saaksin talle teha üllatuse rahakoti kinke näol. Tavaliselt saadaksin talle postiga midagi head-paremat, aga viimase kahe aastaga on paki saatmine nii kalliks muutunud, et paarisaja grammise paki saatmine maksab juba pool VonBaeri rahakoti hinda. Kuna emale meeldib pruun nahk, siis pruunist nahast rahakoti ka kingiks, kuhu mu pilt ka kenasti ära mahuks:

    https://vonbaer.ee/nahast-rahakott-naistele-w1/

  • Avatar
    Vasta Laura 5. detsember 2019 at 18:32

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/ Kingiks abikaasale 😛

  • Avatar
    Vasta Gerda 5. detsember 2019 at 18:29

    Classic münditaskuga rahakott oleks ideaalne kingitus 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 5. detsember 2019 at 18:13

    W2 naiste rahakott on lemmik? ja kingiks emale jõuludeks. Graveeringu koha pealt peab veel mõtlema?

  • Avatar
    Vasta Viktoria 5. detsember 2019 at 18:09

    Mina sooviksin väga oma kaaslasele jõuludeks seda rahakotti kinkida: https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/
    Tema vana rahakott lagunes nii laiali, et mündid kukkusid ammu juba välja ning nüüd on see täiesti ribadeks kantud. Kaardid käivad nüüd taskutes ja kipuvad tal igale poole ununema. Omale uut ta kinkida ei luba, sest nahast rahakotid üsna kallid ja raha kulub muudele asjadele. Oleks hea õelda, et ma seda ei ostnud, vaid võitsin. Oleks Teisel süda rahul siis ?

  • Avatar
    Vasta Marianne 5. detsember 2019 at 18:09

    Miskipärast on just mehele kõige raskem kinki leida, kuid jõulud ja aastapäev langevad ühte ning see oleks ideaalne kink! https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/

  • Avatar
    Vasta Jaanika L 5. detsember 2019 at 18:08

    Meeste rahakotti sooviks küll. Alati iga aastane dilemma mida härrale kinkida ja kaarditasku on tal küll korralikult ribadeks juba ??

  • Avatar
    Vasta Regiina Romandi 5. detsember 2019 at 17:59

    https://vonbaer.ee/washington-lukuga-rahakott/
    Sellise iluduse kingiks mehele küll. Praegune rahakott nii ligadi-logadi hea,et raha ja kaardid veel sees püsivad☺

  • Avatar
    Vasta Pisi 5. detsember 2019 at 17:56

    Tahaks nii väga endale seda rahakotti https://vonbaer.ee/w2-mini-naiste-rahakott-nahast/ .

  • Avatar
    Vasta Kristel 5. detsember 2019 at 17:55

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/
    Võtaks selle oma abikaasale:). Ta ei luba endale muidu kingitust teha, see oleks suht sunniviisiliselt siis ?

  • Avatar
    Vasta Gadi 5. detsember 2019 at 17:42

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/ kingiks elukaaslasele 🙂

  • Avatar
    Vasta kaisa 5. detsember 2019 at 17:33

    Selle kingi teeks endale, üks korralik rahakott kulub alati ära? miks mitte siis iseendale see kinkida ? https://vonbaer.ee/suur-lukuga-naiste-rahakott-w2/

  • Avatar
    Vasta Kristi 5. detsember 2019 at 17:18

    Palun mu abikaasale helepruun münditaskuga rahakott!

  • Avatar
    Vasta Evely 5. detsember 2019 at 17:14

    https://vonbaer.ee/washington-lukuga-rahakott/ Mehele 🙂

  • Avatar
    Vasta Karmen 5. detsember 2019 at 17:09

    https://vonbaer.ee/washington-lukuga-rahakott/ Kingiksin selle oma elukaaslasele 🙂

  • Avatar
    Vasta MarilinK 5. detsember 2019 at 17:07

    Oojaa. Ma olen mõelnud, et mehele tahaks jõuludeks uut rahakotti kinkida ning lasta ta nimi peale graveerida. Rahakotti olen uudistamas käinud, samas pole midagi erilist veel leidnud. Ja ei kujuta ettegi, kus veel saaks nime peale graveerida. See võit oleks justkui “rusikas silmaauku”. ?

  • Avatar
    Vasta Kirti 5. detsember 2019 at 17:04

    Kingiksin oma kallile elukaaslasele ja poja isale Classic Münditaskuga Rahakoti. Praegune on üsna kulunud, seega uus ja graveeringuga oleks midagi väga erilist, mille üle oleks tal kindlasti siiralt hea meel. 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura-Liis 5. detsember 2019 at 17:01

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/
    Isale, peikal juba selline on ja tema on väga rahul, seega võiks issil ka selline olla

  • Avatar
    Vasta Rutt 5. detsember 2019 at 16:47

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/
    Selle kingiks isale või vennale 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerli 5. detsember 2019 at 16:38

    Pidin tegelikult oma elukaaslasele juba sünnipäevaks mis oli augustis kinkima uue rahakoti ja valisin selle ka välja just Von Baerist, aga siis selgus et see oli otsas ja juurde hakkas neid tulema alles oktoobri lõpus. Aga siis oli just see hetk, et jäin töötuks ja lihtsalt ei saanud enam sellist väljaminekut lubada kuna rahaline seis ei lubanud sel hetkel seda enam osta. Aga välja valisin talle juba tol hetkel selle rahakoti https://vonbaer.ee/washington-lukuga-rahakott/ Praegu ta kasutab veel oma vana rahakotti mis 6 aastat tagasi talle kinkisin, aga see on juba nii kapsas et sama hästi võiks lihtsalt raha ja kaardid maha visata, sest igakord rahakotti avades tal sealt midagi pudeneb 😀 Ise ei ole ta sellinne shoppaja inimene, et vot nüüd läheb ostab omale uue rahakoti. See oleks talle super kingitus 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 5. detsember 2019 at 16:31

    https://vonbaer.ee/grant-nahast-kaardihoidja/
    Kingiksin oma mehele 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina 5. detsember 2019 at 16:28

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/
    Kingiks mehele ?

  • Avatar
    Vasta Annika 5. detsember 2019 at 16:27

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/ VB must klassikaline rahakott oleks väga kaunis kingitus.

    Tähistame kallimaga esimesi ühiseid jõule. Olen pea halliks mõelnud, mida talle kinkida ja see postitus täna on lihtsalt ideaalne, aitäh Mallukas!

  • Avatar
    Vasta M. 5. detsember 2019 at 16:26

    Kuna mu elukaaslane pole eriline kingituse tegija siia valin tavaliselt endale ise. Niisis kingiks endale sellise rahakoti https://vonbaer.ee/suur-lukuga-naiste-rahakott-w2/

  • Avatar
    Vasta Sirli 5. detsember 2019 at 16:24

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/

    Ammu olen tahtnud juba seda rahakotti kinkida oma elukaaslasele, sest tema oma on täiesti ribadeks kantud, kuid siiani ei ole see kahjuks võimalik olnud teatud põhjustel. Sellel jõuludel mõtlesin, et võtan ennast kokku, ning kulutan selle summa ja kingin talle selle armsa kingituse, mis meenutaks talle mind. Kuid nüüd tuli veel parem võimalus see võita. Loodan parimat. 🙂

  • Avatar
    Vasta Ylle 5. detsember 2019 at 16:18

    Ämmale kingiks graveeringuga rahakoti. Talle on nii raske kingitust teha, pustaks juurde ka rahakoti kasutamise alguse stardiraha ja oleks lahe kingitus. Ta on koguaeg aidanud ja olemas olnud, kui kaksikud olid pisikesed. Siiani hoiab ja on tõeline vanaema ♥️

  • Avatar
    Vasta Viki 5. detsember 2019 at 16:03

    Heh, saame here.. , sesmõttes, et mul ka vend, no ta 18, aga kinki ikka sama keeruline teha, niiet talle sobiks kingiks see rahakott ideaalselt https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/

  • Avatar
    Vasta Kadi 5. detsember 2019 at 16:02

    Meeste rahakott TALLE. Ma ei saa aru mis värk meestel nende rahakottidega on – eelmisel aastal kinkisin samamoodi jõuludeks rahakoti ja no kui räbalaks võib aastaga rahakoti “kanda”. Oleks siis see variant, et raha nii palju kogu aeg kotis, et ei pea vastu lihtsalt ??‍♀️

  • Avatar
    Vasta Mariliis 5. detsember 2019 at 15:56

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/ Selle kingiksin oma parimale sõbrale, kuna ma tõesti ei tea, mida talle kinkida muidu ja tunduks ideaalne, kuna vana rahakott on juba selline nii ja naa, vajaks värskendust 🙂

  • Avatar
    Vasta Ingrid Kook 5. detsember 2019 at 15:55

    Meeste rahakott sest vana on nii omadega läbi et sendid isegi kaovad juba ära. Hea mõte on kinkida rahakott kuna muud pudipadi mis mõttetult seisma jääks poleks mõtet kinkida.

  • Avatar
    Vasta Kadi 5. detsember 2019 at 15:53

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/
    Abikaasale veel kink puudu ?

  • Avatar
    Vasta Merike 5. detsember 2019 at 15:49

    https://vonbaer.ee/washington-lukuga-rahakott/
    Kingiks mehele! ?

    • Avatar
      Vasta Joanna 6. detsember 2019 at 09:36

      Teeks endale kingituse, sest rahakott juba vägaväga vana ja räbal? ei julge enam kaasagi poodi võtta topin lihtsalt kaardid tasku ?
      Teistele kõikidele meeldib kingitusi teha aga ise neid saada ei taha sest kui ma midagi väga tahan siis see peab olema täiesti minu maitse ?
      https://vonbaer.ee/naiste-nahast-rahakott-w1-plus/

  • Avatar
    Vasta Jkk 5. detsember 2019 at 15:48

    Meesterahakoti oma väikevennale, ka parim vend graveeringuga. Ta ütles, et ei taha midagi jōuludeks…seega igaljuhul ostan talle selle.

  • Avatar
    Vasta Jane Kaskmäe 5. detsember 2019 at 15:47

    Vennale kingiksin, kuna tal praegune rahakott puhta ribadeks.
    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/

  • Avatar
    Vasta Kätu 5. detsember 2019 at 15:43

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/ Kingis selle oma elukaaslasele, oleks tore yllatus.

    • Avatar
      Vasta Viktoria 5. detsember 2019 at 18:08

      Mina sooviksin väga oma kaaslasele jõuludeks seda rahakotti kinkida: https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/
      Tema vana rahakott lagunes nii laiali, et mündid kukkusid ammu juba välja ning nüüd on see täiesti ribadeks kantud. Kaardid käivad nüüd taskutes ja kipuvad tal igale poole ununema. Omale uut ta kinkida ei luba, sest nahast rahakotid üsna kallid ja raha kulub muudele asjadele. Oleks hea õelda, et ma seda ei ostnud, vaid võitsin. Oleks Teisel süda rahul siis ?

    • Avatar
      Vasta Merlin 6. detsember 2019 at 10:36

      Emale on veel jõulukingitus puudu ning tal oleks küll uut rahakotti vaja ?

  • Avatar
    Vasta Kätu 5. detsember 2019 at 15:40

    Sooviks kinkida oma elukaaslasele, mõtlesime kyll et see aasta kinki ei tee ja oleme lihtsalt koos ja teeme koos midagi. Aga oleks väga tore yllatus!

    • Avatar
      Vasta A.M 6. detsember 2019 at 01:39

      Ma kingiks abikaasale… kuna ta lihtsalt on imeline mees ja meie 3 lapse isa?
      Ja avastasin täna, et 30.dets on meil 14.pulmaaastapäev jubaaaaa! Et nagu mida…ma pole ju nii vana ?‍♀️??

  • Avatar
    Vasta H 5. detsember 2019 at 15:38

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/ Isale kingituseks idekas!!!

  • Avatar
    Vasta Elerin 5. detsember 2019 at 15:35

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/

    Kingiksin rahakoti mehele, sest ta on seda meelt, et midagi, mis pole katki, pole vaja väljavahetada ehk ta on ka mu majanduslik või noh üleüldiselt ratsionaalne mõistus.

    Ta 15a rahakott tuleks hädasti väljavahetada, millegi sama kvaliteetse vastu kui ta ise on.

  • Avatar
    Vasta Iris 5. detsember 2019 at 15:34

    https://vonbaer.ee/washington-lukuga-rahakott/
    Abikaasale, aitab sellest et kaardid pidevt laiali 😀

  • Avatar
    Vasta Maarja 5. detsember 2019 at 15:30

    Vennale! Sel aastal tuleb talle minu poolt loosipakk.
    https://vonbaer.ee/washington-lukuga-rahakott/

  • Avatar
    Vasta Kati 5. detsember 2019 at 15:27

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/
    Kingiksin selle oma isale, graveeringuks mõni inside joke või miskit muud toredat 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisa 5. detsember 2019 at 15:24

    Kingiks abikaasale. Ilmselt graveeriks sisse ka, et Ta PEAB seda kasutama! ? Ta ka selline, kes “Ahh, mul eelmine ka veel peab ju”, hea et seal spidermani pilti peal pole ? Ise täiskasvanud mees, aga rahakott on sügavast lapsepõlvest.

  • Avatar
    Vasta Ar 5. detsember 2019 at 15:17

    Väga kena kui uuel aastal raha ikka asub rahakotis mitte erinevates taskutes.
    Kaunist jõulukuud ja jään jõuluõnnele lootma ?

  • Avatar
    Vasta Kertu 5. detsember 2019 at 15:14

    Peikale Washington lukuga rahakott. ?

  • Avatar
    Vasta Kristi 5. detsember 2019 at 15:12

    Sooviks võita mehele püksirihma, siis kena talle rihma anda 😀

  • Avatar
    Vasta Pille-Riin 5. detsember 2019 at 15:12

    Classic münditaskuga rahakott, isale 🙂 mehele pole mõtet, kuna kaardid telefoni vahel. Isal oleks küll hädasti uut vaja.

  • Avatar
    Vasta M. 5. detsember 2019 at 15:11

    Isale ?
    https://vonbaer.ee/washington-lukuga-rahakott musta värvi

    • Avatar
      Vasta Loosiõnn 6. detsember 2019 at 10:24

      Musta värvi rahakott klassikalise münditaskuga läheks kingiks elukaaslasele. Vana vajaks juba ammu väljavahetamist, aga pole seda õiget leidnud. Von Baeri oma oleks ideaalne.

      https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/

  • Avatar
    Vasta Egeli Talvik 5. detsember 2019 at 15:07

    Mehele?
    https://vonbaer.ee/washington-lukuga-rahakott/

  • Avatar
    Vasta Gerli 5. detsember 2019 at 15:07

    Eelmine aasta kinkisin Von Baeri rahakoti elukaaslasele. Seekord kingiks endale ? https://vonbaer.ee/w2-mini-naiste-rahakott-nahast/

  • Avatar
    Vasta Viktoria 5. detsember 2019 at 15:05

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/
    Kingiksin mehele,sest tal uut rahakotti ammu vaja, vana juba nii must ja kole 😀 😀

  • Avatar
    Vasta Kerlin 5. detsember 2019 at 14:58

    Mehele
    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/

  • Avatar
    Vasta Triin 5. detsember 2019 at 14:57

    Sooviks oma mehele seda rahakotti kinkida-
    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/

  • Avatar
    Vasta Eleri 5. detsember 2019 at 14:56

    Musta värvi lukuga nahast rahakott https://vonbaer.ee/washington-lukuga-rahakott/ ja kuuse alla läheks see mu isa kingitusena. 🙂

  • Avatar
    Vasta Käti-liis 5. detsember 2019 at 14:54

    Kingiksin mehele tal nagunii uut vaja.. ??

    • Avatar
      Vasta Janne 6. detsember 2019 at 00:10

      Sel aastal oleme perekeskis otsustanud täiskasvanutele jõulukingitusi mitte teha, aga teeksin võidu korral oma abikaasale lihtsalt üllatuse kaarditasku näol või kingiksin endale W1 Plus naiste rahakoti (ennast peab ju ka vahel hellitama) ?

  • Avatar
    Vasta Ly 5. detsember 2019 at 14:50

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/
    Peiksile oleks selline rahakott täitsa paras. Talle on oluline, et rahakott oleks väike, kindlasti münditaskuga ja mahutaks maksimaalselt kaarte ka, mida on aastate jooksul päris palju tekkinud?
    Ta käib oma nukra vana rahakotiga, mida on ka juba 10 korda parandanud kuna pole leidnud lihtsalt tema kriteeriumitele vastavat uut rahakotti? Ütleb, et piinlik on poes käia?
    Niiet selline rahakott kuluks marjaks ära!

  • Avatar
    Vasta Armanda Vardi 5. detsember 2019 at 14:49

    Kingiks ilusa punase rahakoti oma kallile vanaemale. Praegune on juba väsinud ja kulunud ning uus vastupidav rahakott kuluks igati ära! ❤️
    https://vonbaer.ee/naiste-nahast-rahakott-w1-plus/

  • Avatar
    Vasta Kristiina 5. detsember 2019 at 14:45

    https://vonbaer.ee/washington-lukuga-rahakott/

    Pole hullemat asja, kui otsida jõulukinki/sünnipäeva kinki, enda elukaaslasele. (tal pole kunagi midagi vaja)
    Rahakott kuluks talle vist marjaks ära. Hetkel ainult kaarditasku tal.

  • Avatar
    Vasta Kerttu Lillemäe 5. detsember 2019 at 14:42

    Uue rahakoti kingiksin oma elukaaslasele ❤️

  • Avatar
    Vasta Veroonika 5. detsember 2019 at 14:40

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/
    Kingiksin oma armsale abikaasale! Vana on juba nii läbi omadega, et sendid alatasa lendavad ja kaardid vajuvad välja. Koguaeg räägin talle, et uut vaja. Oleks ideaalne kingitus! ?

  • Avatar
    Vasta Mirjam 5. detsember 2019 at 14:40

    https://vonbaer.ee/washington-lukuga-rahakott/
    Musta sooviks enda elukaaslasele. 🙂

  • Avatar
    Vasta Birgit 5. detsember 2019 at 14:39

    Käisin üks päev emaga koos poes ja pilk läks tema rahakoti peale.. Oli teine nurkadest kulunud, niidid väljas ja üldse väga iganenud muljega. Hakkasin siis mõtlema, et ei tea kui vana see rahakott on ning meenus, et sai ta selle oma emalt kingituseks kui mina alles pisikene olin (ca 15a tagasi). Selle aja kohta on rahakott teda hästi teeninud, kuid arvan, et minu armas ema on väärt uut ja kaunist rahakotti. Kuna tean, et ta kindlasti tahab seda täisnahast, siis Von Baer oma oleks ideaalne kingitus.
    Jõuluvana kingikotti libiseks Nahast Rahakott Naistele W1. Eriti tore on see, et antud rahakotil on läbipaistev taskuke, kuhu saab ema meie perepildi panna <3

  • Avatar
    Vasta Maria 5. detsember 2019 at 14:38

    Mul ongi plaan mehele uus rahakott kinkida. Ja just Von Baeri pruun rahakott. Kuna ära pole veel tellinud, siis võita oleks see super äge. 😀
    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/

  • Avatar
    Vasta Mirjam 5. detsember 2019 at 14:34

    Kurat, selline https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/ meeste rahakott kuluks mu peiksile küll ära. Ta praegune nahast isend on juba üsna kulunud ning graveering oleks veel eriti idekas.

  • Avatar
    Vasta Diana 5. detsember 2019 at 14:34

    Oma kallile kaasale tahaksin rahakotti kinkida.
    Vanal on kaardipesad juba rebenenud ja tal ca 15a vana rahakott(pole raatsinud uut osta). Aga no UUS oleks ju TUUS ! ? Ma hea meelega pistaks selle jõulukuuse alla ja jääks ootama Tema emotsiooni kui saab aru et kokulepitud ÜHE kingi asemel on KAKS ?

  • Avatar
    Vasta Jaanika 5. detsember 2019 at 14:31

    Sooviksin abikaasale seda: https://vonbaer.ee/slim-munditaskuga-kaardihoidja/ Talle ei meeldi suured rahakotid ja kõik pangakaardid ning paberraha on tal praegu telefonikaante vahel, kust need aegajalt kõik välja kukuvad 😀

  • Avatar
    Vasta Kristiina 5. detsember 2019 at 14:28

    Huvitav, et Sinu piltide peal paistab rahakott isegi kenam, kui tootefotodel.

    Kingituseks oma kallile emale sooviksin musta värvi W1 Plus naiste rahakotti (https://vonbaer.ee/naiste-nahast-rahakott-w1-plus/)
    Olen kindel, et ka minu emmel kestaks see rahakott vähemalt 70 aastat (ja noh, ma tean, et talle väga-väga VB asjad meeldivad ka) :)))))

  • Avatar
    Vasta Riina 5. detsember 2019 at 14:27

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/ oma elukaaslasele kingiks küll uue rahakoti, kuna praegune 8 aastat vana rahakott näeb ikka päris räbal välja ?

  • Avatar
    Vasta Karme 5. detsember 2019 at 14:26

    https://vonbaer.ee/nahast-rahakott-naistele-w1/ punane ja endale! 😉

  • Avatar
    Vasta Maiken 5. detsember 2019 at 14:22

    Oh väga super kingiidee jah.Mul ka turgatas mu väikevennale oleks ideaalne kink.Ta minust 10 aastat noorem ja sai alles 18.Talle oleks kindlasti midagi kestvat vaja ,et saaks ka kunagi öelda kaksikutsest lemmikum õde kinkis jõuluks kui18 olin ,ja ikka kestab ;D
    Klassikaline münditaskuga must meesterahakott !

  • Avatar
    Vasta Merit 5. detsember 2019 at 14:19

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/
    Just oli plaan rahakott uus osta ja no see oleks täpselt see õige. Graveeringuga veel eriti uhke ju kuuse alla pista ??

    • Avatar
      Vasta Merle Kiisk 5. detsember 2019 at 14:54

      Oma mehele kingiksin uue rahatasku hoopis. Just läks vana katki ja nüüd kasutab rahakotti, aga see liiga suur tema jaoks 😀

  • Avatar
    Vasta Ann 5. detsember 2019 at 14:18

    Kingiksin iseendale, sest olen seda väärt 🙂
    https://vonbaer.ee/washington-lukuga-rahakott/

  • Avatar
    Vasta Raili 5. detsember 2019 at 14:18

    Sellist sooviks:
    https://vonbaer.ee/naiste-nahast-rahakott-w1-plus/

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 5. detsember 2019 at 14:17

    https://vonbaer.ee/suur-lukuga-naiste-rahakott-w2/
    Kingiksin oma üli armsale ja heale emale. Ta on väärt kõike kõige paremat!

  • Avatar
    Vasta Kärol 5. detsember 2019 at 14:17

    Mina kingiksin oma abikaasale, kes on ka kolme toreda lapse isa, selle münditaskuga kaardihoidja. 🙂 https://vonbaer.ee/slim-munditaskuga-kaardihoidja/

  • Avatar
    Vasta Alicr Lasma 5. detsember 2019 at 14:14

    Minu äial ei ole ikka aastaid aastaid rahakoti, alati kuskil põue taskus kaardid, mis ei ole väga hea varjant.
    Kuna jõulud on tulemas ja pere jõulupakkide loosis sain tema nime siis selline võit oleks väga hea!
    Hoian põidlad püsti ! ❤❤❤

  • Avatar
    Vasta Liis 5. detsember 2019 at 14:13

    Teistele on mul kingid tehtud aga iseendale küll kingiks sellise ?

  • Avatar
    Vasta Kaidi 5. detsember 2019 at 14:12

    No mehele mul kinki polegi veel. Lihtsalt ei tea mida kinkida. Mehele kingiks hea meelega Washington rahakott. Või isegi püksirihma, aga see pole praegu loosis. Ning emale kingiks punase W1 naiste rahakoti. Emma kumma nendest.

  • Avatar
    Vasta Maarja 5. detsember 2019 at 14:12

    Kui ma võidaks, siis kingiks soliidse slim münditaskuga rahakoti oma kallile härrale. Olen juba tükk aega seda rahakotti von baeri kodulehel piidelnud. Loosivõit oleks kui rusikas silmaauku kuna tema praegune rahakott on lihtsalt üks õudne käkk, mis on katki ja kust raha välja kukub 😀

  • Avatar
    Vasta Kärt 5. detsember 2019 at 14:09

    Khm, nahast rahakott päästaks MU ENDA hädast välja ?? Ma reaalselt mingi 2016. aastast käin Türgist ostetud kukruga, mille lukk lõpuks katki läks ja ma pool aastat hiljem ikka veel kasutan seda…ehk siis kõik kaardid ja sendid on pidevalt käekotti mööda kadunud. Pole hetkel raha, et korralikku osta, aga mingit ajutist saasta ka ei taha osta.
    Ehk siis endal raha pole, aga rahakotti tahab ikka ?

    • Avatar
      Vasta Maria 5. detsember 2019 at 15:00

      Mulle meeldiks väga tumepruun W1 plus ja arvan, et sõbrannale meeldiks ka 🙂

  • Avatar
    Vasta Ele 5. detsember 2019 at 14:09

    W1 Plus Naiste Rahakott Nahast, tumepruun . Kingiksin iseendale, sest mul pole enam aastaid korralikku rahakotti olnud. Alati on midagi rohkem vaja osta, kui korralikku rahakotti. Raha hoian väikseses mündihoidjas või telefonikaante vahel.

  • Avatar
    Vasta Diana 5. detsember 2019 at 14:09

    Ma tean, et minu poeg on alles väike, kuid rahakott läheks talle! Kui Ma laulan kodus “ kas sa tead Mismoodi tuleb minna poodi?” Vastab Airon “kaasas Emme rahakott”. Kui küsin, et miks Emme oma, siis vastab ta kurvalt “Aga Mul ju ei ole” . Sisse laseksin graveerida midagi, Mis kinnitaks mu piiritut armastust tema vastu ! Ma arvan, et ta oleks siiralt õnnelik selle üle 🙂 ja laulaks edaspidi “kaasas Aironi rahakott” 😉

  • Avatar
    Vasta Anna 5. detsember 2019 at 14:09

    Jubedasti oleks armsale abikaasale uut rahakotti vaja? tema vana rahakott on ikka täitsa kapsas, mis kapsas ja see armas kooner ei saa kuidagi uut ka ostetud? see oleks täpselt õige kink ???

  • Avatar
    Vasta Ain 5. detsember 2019 at 14:08

    Kingiksin rahakoti https://vonbaer.ee/washington-lukuga-rahakott/ oma vanaisale. Kuna vanaisa on juba vanem ja elab alates sellest suvest üksi, otsustasime oma jõulud tema juures veeta. See tegi talle nii suurt rõõmu, et tahtis viimane kord lausa “kuuseraha” anda (mainisime, et läheme kuuske tooma). Raha muidugi vastu ei võtnud, aga see äärmiselt kulunud rahakott, mis sai talle 23 aastat tagasi juubeliks kingitud jäi silma küll. Tean, et ta rõõmustaks nii väga?

  • Avatar
    Vasta Piret 5. detsember 2019 at 14:07

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/

  • Avatar
    Vasta Diana 5. detsember 2019 at 14:07

    Oi see Classic münditaskuga oleks idekas kink elukaaslasele 🙂 ! Ehk võidan siitkaudu ?

  • Avatar
    Vasta Mirjam 5. detsember 2019 at 14:06

    Vaevan just peab mida abikaalasel kinkida. Tal on olnud mitu mingit suvalist odavat rahakotti aga üks korralk rahakott oleks ikka 100* lahedam 🙂
    https://vonbaer.ee/washington-lukuga-rahakott/ pruun 🙂

  • Avatar
    Vasta Kersti Karu 5. detsember 2019 at 14:06

    Mehele münditaskuga kaarditasku. https://vonbaer.ee/slim-munditaskuga-kaardihoidja/

  • Avatar
    Vasta Karoliin 5. detsember 2019 at 14:05

    Sooviksin väga oma mehele kinkida pruuni värvi rahakoti, sest praegune rahakott on juba väsinud..

  • Avatar
    Vasta Katrin 5. detsember 2019 at 14:04

    Olen üritanud abikaasale leida uut rahakotti, kuid siin ei ole üldse ilusat valikut ja kahjuks hetkel tervislikel põhjustel autorooli ka ei roni, et saaks kuskile suuremasse linna surfima sõita. Praegune rahakott on tal omadega juba nii läbi, et seda rahakotiks nimetada väga enam ei anna. Meeldis must klassikaline ja münditaskuga rahakott. Kahjuks mu telefon ei lase lingitada hetkel, päevad vist, mis teha.. Kuid see sobiks meie kuuse alla tema jaoks ideaalselt 🙂

  • Avatar
    Vasta Andrea 5. detsember 2019 at 14:04

    Classic Münditaskuga rahakott oma mehele! Hea klassikaline kink praktilisele inimesele 🙂 ja no graaveering seal juures superluks – lausa lust rahakotti avada kui naine on emapalga maha shopanud ?

  • Avatar
    Vasta L 5. detsember 2019 at 14:02

    Mind on samuti õnnistatud toreda ja viisaka vennaga, seega läheks kink temale.
    Tubli inimene on, vajadusel on aidanud isegi mõnekuust beebit hoida kui mul oli vaja kodust ära käia, kuigi ta ise alles 21 😀

  • Avatar
    Vasta Triinu 5. detsember 2019 at 14:00

    Ma kingiksin emale uue rahakoti. Eelmise kinkisime vist 10 aastat tagasi ja see on juba üsna väsinud ning ise pole ta uut ja sobivat leidnud…

  • Avatar
    Vasta Juuli 5. detsember 2019 at 14:00

    Minu väikevennale kuluks ka rahakott hädasti ära. https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/

  • Avatar
    Vasta Janne 5. detsember 2019 at 13:59

    https://vonbaer.ee/suur-lukuga-naiste-rahakott-w2/ sellise musta ja kingiks õele.

  • Avatar
    Vasta Maria 5. detsember 2019 at 13:58

    Küll olekd vahva, kui saaksin enda emale kinkida selle rahakoti: https://vonbaer.ee/nahast-rahakott-naistele-w1/. ?

  • Avatar
    Vasta Reelika 5. detsember 2019 at 13:58

    Mina kingiksin rahakoti emale ?https://vonbaer.ee/naiste-nahast-rahakott-w1-plus/

  • Avatar
    Vasta Kärt 5. detsember 2019 at 13:58

    See postitus/loos on nagu rusikas silmaauku. Mul mehel iidamast-aadamast vana rahakott. Oleme koos olnud peaaegu 12 aastat ja jumal teab, millal enne seda ta oma rahakoti sai. Tänu lastele kleepus see alles hiljuti kapi külge ?, seda sealt jõuga ära tirides, rikkus ta selle (rahakoti) pinna ära. Thank good ?. Nüüd mul hea põhjus teda üllatada, kuna leidsin täpselt sarnase koti Von Baeri kodukalt… https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/
    Tänud Mallukas vihje eest ?

  • Avatar
    Vasta Karolin 5. detsember 2019 at 13:57

    Kingiksin oma emale punase W1 Plus naiste rahakoti, sest praegune pole just parim ja kvaliteetne punane nahast rahakott on temale just ideaalne!

  • Avatar
    Vasta Merili 5. detsember 2019 at 13:56

    Kunagi ei tee ma endale jõulukingitust. Alati ikka lapsele ja vanematele, sõpradele – endale aga ei midagi. Ikka mõtlen, et pole vaja ja milleks kulutada. Nii, et selle rahakoti kingiks ENDAELE 🙂 https://vonbaer.ee/naiste-nahast-rahakott-w1-plus/
    Vana on juba nii katki, münditasku lukk katki, nurgad närused, kinnitus kohe katki AGA ikka mõtlen, et küll ajab asja ära… Mis ma ikka kulutan..

  • Avatar
    Vasta E 5. detsember 2019 at 13:55

    Kuna ma mehele juba kinkisin von baeri rahakoti, siis seekord teeks kingituse endale ( või äkki õele ?). Sobiks selline väike rahakott, mis igale poole kenasti ära mahub ?
    https://vonbaer.ee/w2-mini-naiste-rahakott-nahast/

  • Avatar
    Vasta Helena 5. detsember 2019 at 13:53

    Hetkel olengi kimbatuses.. no ei tea mida mehele kinkida. Aga usun, et super idee oleks Classic münditaskuga rahakott, värvus must.
    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/
    Vana juba piisavalt kaua oma tööd teinud ja näeb päris väsinud välja. See valmistaks talle rõõmu küll. ?

  • Avatar
    Vasta Kadri 5. detsember 2019 at 13:50

    Kingiksin iseendale – praegune rahakott on viis aastat vana ja kuigi ta peaks veel veisi vastu, siis W1 nahast punase rahakoti vastu vahetaks ta küll iga kell ?

  • Avatar
    Vasta Kairi 5. detsember 2019 at 13:49

    Oma imelisele kaasale, me küll leppisime kokku, et see aasta kinke jõuluks üksteisele ei tee kuna saime just tutika beebi ?ja kogume raha hoopis ühise kodu jaoks. Vana rahakott juba päevi näinud ja uus sobiks niikuit rusikas silmaaauku 🙂

  • Avatar
    Vasta Anneli 5. detsember 2019 at 13:48

    Mu vend on selline praktiline inimene ja minimalist, nii et talle on väga keeruline kingitust teha. Sel aastal aga tahaks teda kohe eriliselt tänada, sest ta kinkis mulle lihtsalt niisama televiisori. Teadis, et mul tööd ei ole ja hetkel raske ning lihtsalt ühel suvalisel päeval oli kingitusega ukse taga. Ega tal endalgi kerge ole, aga ju tahtis mu tuju tõsta.
    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/

  • Avatar
    Vasta Mirjam 5. detsember 2019 at 13:46

    Mul mees vahetab rahakotte niiii tihti lihtsalt, sest ykski ei pea vastu ja lähevad järjest katki. Nii et oleks super, kui saaks talle personaalse graveeringuga ilusa musta rahakoti kinkida! Kingiks mingi sellise, kuhu saab palju kaarte mahutada.

  • Avatar
    Vasta Liina 5. detsember 2019 at 13:46

    Mina, mina, minaaaa!!! Mul oligi ja on siiamaani 100% plaan, et ostan enda issile jõulukingiks just selle rahakoti: https://vonbaer.ee/washington-lukuga-rahakott/. Kuna esiteks ta on oma vana rahakotti kasutanud juba mitu kümmend aastat ja tal oli oluline, et ka järgmine peaks umbes sama kaua vastu ja teiseks mahutaks võimalikult palju kaarte (ma isegi ei tea, miks tal tänapäeval veel palju kaarte on, kui kõik põhimõtteliselt id-kaardi põhine, aga ju siis tal on vaja?). Ning kusjuures Von Baer oli üks ainukesi, kust ma leidsin rohkemate kaarditaskutega rahakoti, seega sündigu tema soov ja kui ma ei võida, äkki on sul hoopis mõni sooduskood pakkuda??

  • Avatar
    Vasta Jane I 5. detsember 2019 at 13:42

    Juba teised jõulud kui ragistan lihtsalt pead mida oma noormehele kinkida. Olen üritan nii palju otsida talle uut rahakotti. Aga talle ükski rahakott ei sobi. Käib hetkel oma juustuga juba mingi 5 aastat äkki. Mis vaikselt laguneb ja kaarditaskud nii välja veninud ? Nii et kui ma selle ise kätte võtan siis kõik kaardid on laiali ? Pole ta mingi tilulilu armastaja ja selline tagasihoidlik eesti mees. Seega mõtlesin, et selline must klassikaline talle sobiks. https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/

  • Avatar
    Vasta Anette M 5. detsember 2019 at 13:41

    Kingiksin Washington musta rahakoti oma armsale mehele, kelle praegune rahakott on umbes sama vana ja väsinud, kui tema.

  • Avatar
    Vasta Mirje 5. detsember 2019 at 13:41

    Meestele on nii keeruline teha kingitust. Hetkel mõtlengi mida kinkida abikaasale ja vennale.
    Ja ülihea idee oleks oma ainsale vennale kinkida kvaliteetne rahakott
    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/

  • Avatar
    Vasta Ani 5. detsember 2019 at 13:41

    Ma kingiks oma imearmsale emale sellise punase :
    https://vonbaer.ee/suur-lukuga-naiste-rahakott-w2/
    ta armastab punast ja ilusaid rahakotte, sobiks ideaalselt.

  • Avatar
    Vasta Helena 5. detsember 2019 at 13:40

    Kingiks oma kallile abikaasale rahakoti graveeringuga. Iga aasta raske välja mõelda, mida kinkida talle.

  • Avatar
    Vasta Kats 5. detsember 2019 at 13:40

    https://vonbaer.ee/nahast-rahakott-naistele-w1/
    Heameelega kingiks endale selle 🙂
    Mitu kuud piilunud omale, aga ei ole veel endale kinki ostnud, kuna panustasin, et saaks mehe ja laste kingid tehtud 🙂 Mees saabki rahakoti sealt 🙂

  • Avatar
    Vasta Hanna 5. detsember 2019 at 13:37

    Classic münditaskuga rahakott läheks elukaaslasele kingiks, kuna ta on elu aeg olnud lootusetu raha ja kõikvõimalike dokumentide ja kaartide kaotaja. Ehk rahakott aitaks korralikumaks hakata 😉

  • Avatar
    Vasta Ri 5. detsember 2019 at 13:33

    Krt, ma lootsin et kuskil posituses sooduskood ka peidus 😀
    Mul mitmele vaja kinkida sealt ja -10% oleks abiks 😀
    Aga meestel mingi teema rahakottidega küll. Kasutavad nartsuks ja siis kui uut vaja otsida, ei sobi miskit.
    Need sobiks küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Kertu 5. detsember 2019 at 13:32

    Oh, no väga juustune, kuid kingiksin enda elukaaslasele uue rahakoti, sest ta selle täiega ära teeninud! Kui ma olude sunnil vahepeal töötuna jõudeelu elasin, siis ta pidi enda rahakotilõugu suhteliselt palju kulutama, et oleks ainult aus see kulumine talle vähemalt uue rahakotiga kompenseerida. 😀 Kingiksin selle: https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/ , pruuni värvi. Sest vaatamata sellele, et minu jaoks pruun värv ei ole lemmik, siis tema vist suurima rõõmuga lihtsalt leotaks end selles värvis ööd ja päevad. 🙂
    Ja ta on selline, kes endale ise sellist asja ise pigem ei soetaks, sest “Nuoh, vana käib ju küll!” Ja see graveeringu võimalus on eriti oosom, saaksin sinna kirjutada midagi sellist, mida ta võib-olla ka pisut häbenema peaks, kui keegi ta rahakotti juhtuks vaatama, laadis “Suhkruissile” vms. 😀 Seega JAH, ma nii väga tahaksin seda võita, kuigi tavaliselt sellistes loosides ei osale. 🙂

  • Avatar
    Vasta Olivika. 5. detsember 2019 at 13:32

    https://vonbaer.ee/washington-lukuga-rahakott/

    Olen korduvalt osalenud su Von Baer loosides ehk seekord õnn naeratab! ? Kingitus läheks mehele jõuludeks, kellel ammu uut vaja. ⛄

  • Avatar
    Vasta Helena 5. detsember 2019 at 13:31

    https://vonbaer.ee/naiste-nahast-rahakott-w1-plus/
    Sellise võiks ämmale kinkida küll.

  • Avatar
    Vasta Pille-Riin 5. detsember 2019 at 13:31

    Ma kingiks iseendale, sest vana rahakott on katki ja vedeleb kummuti sahtlis.? Olen ammu uut otsinud omale, aga senini tulutult. Kui aga nägin Von Baer’i valikut, siis jäi silm peale, aga pole raatsinud tellida. ?

    • Avatar
      Vasta Anette Maria 5. detsember 2019 at 14:26

      Pruun classic münditaskuga rahakott on see, millel olen juba pikemat aega silma peal hoidnud! Sooviksin kinkida elukaaslasele, kuna praegune rahakott on tal juba paras räbal ja rohkem ideid mul talle jõulukingiks lihtsalt ei ole?

  • Avatar
    Vasta Ülle m 5. detsember 2019 at 13:30

    ..mina võtaksin meesterahakoti, need nõnna ilusad:)

  • Avatar
    Vasta Birgit 5. detsember 2019 at 13:30

    Kingiksin selle rahakoti oma õele: https://vonbaer.ee/naiste-nahast-rahakott-w1-plus/

  • Avatar
    Vasta Eliise 5. detsember 2019 at 13:29

    W2 Naiste rahakott nahast on täpselt see mis mul puudu on. Oleks mul ka ükskord normaalne rahakott ja ei peaks iga aasta vahetama 🙂

  • Avatar
    Vasta Ingela 5. detsember 2019 at 13:29

    Minu mees igatseb uut rahakotti. Tal see üsna väsinud ja kulunud, mis hetkel veel kasutuses. Ta pole siiani leidnud omale meeldivat, aga von Baer rahakott koos graveeringuga oleks talle meelt mööda 🙂

  • Avatar
    Vasta Älis 5. detsember 2019 at 13:28

    Oma 18 aastasele pojale kingiks rahakoti ja kindlasti graveeringuga sest siis ta seda kindlasti ka kasutaks. Muidu ta rahakotti eriti ei taha tunnistada ja nii vedelevad rahad + ID kaart ja muu selline taskute põhjas. Ja muidugi on mul ka alati temaga probleem ,et mida kinkida aga rahakott oleks talle kasulik kingitus ja kui sinna rahaseeme sisse ka poetada 🙂

  • Avatar
    Vasta M 5. detsember 2019 at 13:28

    Ma sooviks peikale kinkida rahakoti, mis võimaldaks väga palju kaarte sinna panna.. Ta praegune vabandus uue rahakoti ostmiseks ongi see, et tal nii palju kaarte ja ükski rahakott ei võimalda nii palju kaarte kuskile panna…

  • Avatar
    Vasta Gerly 5. detsember 2019 at 13:27

    Minu abikaasa rahakott on juba mitmeid aastaid vana ja vajaks välja vahetamist 🙂
    Üks nahast meeste rahakott oleks ideaalne kingitus mida kuuse alla panna.

  • Avatar
    Vasta Sandra 5. detsember 2019 at 13:26

    Classic münditaskuga must rahakott minu isale ? see aasta peab ta jõule esimest korda vanaisana, seega selle teemakohane graveering oleks sinna just vinge lisand ??

  • Avatar
    Vasta A-M 5. detsember 2019 at 13:26

    Musta Classic Münditaskuga rahakoti kingiksin oma elukaaslasele, sest tal praegune on kes teab kui vana ning oma elu väärikalt ära elanud. 🙂 Sinna hea panna minu ja meie tulevase beebi pildid sisse.

  • Avatar
    Vasta L 5. detsember 2019 at 13:26

    Helepruun classic münditaskuga rahakott?

  • Avatar
    Vasta A4 5. detsember 2019 at 13:25

    Plaanis on mehele von baeri senditaskuga rahakott kinkida ja koos graveeringuga. Vana juba läbi ja von baeri mõte juba suvest saadik peas haudumas. Seega oleks see nagu rusikas silmaauku?

  • Avatar
    Vasta Evelin Veeret 5. detsember 2019 at 13:25

    Mehele tahaks Washington lükkuda rahakotti
    https://vonbaer.ee/washington-lukuga-rahakott/

  • Avatar
    Vasta Helen 5. detsember 2019 at 13:24

    Mina kingiks oma elu armastusele, keda mul on ka õnn oma abikaasaks nimetada, uue rahakoti https://vonbaer.ee/washington-lukuga-rahakott/. On tema mind korduvalt üllatanud küll väikeste ja küll väga suurte kinkidega ja mina siiamaani pole suutnud välja mõelda, mida võiks talle jõuluks kinkida :(.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 5. detsember 2019 at 13:24

    https://vonbaer.ee/grant-nahast-kaardihoidja/
    Ikka oma mehele. Ta alles mainis, et uut oleks vaja, mis oli ilmselgelt vihje jõulukingiks ?

  • Avatar
    Vasta Liis 5. detsember 2019 at 13:23

    Mul oleks endale rahakotti vaja, kuna enda oma on omadega täiesti katki igalt poolt. Aga kuna mehele jõulukinki pole veel olemas ja temagi rahakott on juba vana ja päevi näinud, siis võidu korral rõõmustaks hoopis oma kallist meest ja kingiksin hoopis jõuludeks talle selle imeilusa rahakoti ?

  • Avatar
    Vasta Aavi 5. detsember 2019 at 13:22

    Sooviksin üliväga oma pojale selle rahakoti kinkida koos pühendusega
    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/

  • Avatar
    Vasta Janne 5. detsember 2019 at 13:22

    Meeste klassikaline münditaskuga rahakott. Vaja on nii mehele kui vennale, et üks võit on suureks abiks ?

  • Avatar
    Vasta Riin 5. detsember 2019 at 13:22

    Tahaksin isale kinkida meeste rahakoti, tal oleks hädasti uut vaja.

  • Avatar
    Vasta Merili 5. detsember 2019 at 13:22

    Peikale kuluks üks uus rahakott ära küll, kaua ta oma räbalaga käib ?

  • Avatar
    Vasta Karo 5. detsember 2019 at 13:21

    https://vonbaer.ee/naiste-nahast-rahakott-w1-plus/

    Kui õnn naeratab, siis selle kauni rahakoti viiksin enda emale. Ta on juba kaua otsinud endale seda õiget aga alati tuleb ette midagi muud, kuhu vaba raha ära kaob. Ja vana rahakott ju veel käib küll. ?

  • Avatar
    Vasta MP 5. detsember 2019 at 13:20

    Pole kunagi ühelegi oma pereliikmele jõulukinki saanud teha, kahjuks. Täpsustama väga ei tihka, miks on nii läinud, kuid kui peaks õnn mulle naeratama, siis rahakoti kingiksin jõuludeks oma emale. 🙂 Ta ikka vahetab neid, ostab uusi, sest tihti kipuvad lagunema, seega 1 kvaliteetne rahakott on kindlasti etem ja peab kauem vastu, kui need odavamad, mis tal seni olnud on ja on. Värviks oleks punane.
    Link: https://vonbaer.ee/naiste-nahast-rahakott-w1-plus/

  • Avatar
    Vasta Kertu K. 5. detsember 2019 at 13:20

    Minu armas ema oleks kingituse näol väga õnnelik, ühe elegantse ja kvaliteetse rahakoti üle.
    https://vonbaer.ee/naiste-nahast-rahakott-w1-plus/
    Graveering oleks kohustuslik sinna lisada, kui armas üks ema on. ?

  • Avatar
    Vasta Merili 5. detsember 2019 at 13:18

    Abikaasale oleks super hea kink, ammu juba piilun vaikselt meeste rahakotte, kaua ta mingi jublakaga jebib, nahast ja uus- pluss graveering palju vingem ju. Must ja münditaskuga oleks mega??

  • Avatar
    Vasta Kelly K 5. detsember 2019 at 13:17

    https://vonbaer.ee/slim-munditaskuga-kaardihoidja/

    Kingiks mehele 🙂

  • Avatar
    Vasta Carolina 5. detsember 2019 at 13:17

    Minul on sama probleem oma nooremale vennale kinkide leidmise ja tegenisega. Tal kas “ei ole midagi vaja” või huvitub nii spetsiifilistest asjadest (kitarride ja muusikaga seotud) millest mina midagi ei tea ja valida ei suuda ega oska.
    Seetõttu oleks väga hea talle kinkida uus Classic Münditaskuga rahakott, sest no rahakott on ajatu ja seda läheb koguaeg tarvis. Kaalusin küll kaarditasku ja klassikalise rahakoti vahel, aga kuna ta on tüüp, kes kasutab palju sularaha ja münte, siis oleks rahakott praktilisem.

  • Avatar
    Vasta Epp 5. detsember 2019 at 13:16

    Kingiksin TALLE – oma meesterahvale – nahast kaardihoidja Grant – sest kvaliteetne hästi vastupidav rahakott oleks kindlasti justkui nagu sümbol, et vajalikud (rahalised) vahendid ikka meieni jõuaks ja meie juures püsiks 🙂

    https://vonbaer.ee/grant-nahast-kaardihoidja/

  • Avatar
    Vasta Liisa 5. detsember 2019 at 13:16

    Kingiksin oma emale W1 Plus naiste rahakoti, sest tean, et ta juba ammu otsib enda vanale korralikku asendust.

  • Avatar
    Vasta Kertu 5. detsember 2019 at 13:16

    Ideaalne kingitus minu mehele, kelle vana rahakott juba räbalaks kantud aga uut ka ei leia, aga vot see: https://vonbaer.ee/washington-lukuga-rahakott/
    oleks talle perfektne. Lisades graveeringu, kui kallis üks inimene oma perele on. ?

  • Avatar
    Vasta Cammen 5. detsember 2019 at 13:16

    Uskumatu, see postitus oli nagu tellitud! Ma armastan neid asju, nii elegantsed ja soliidsed! Mehele kinkisin kunagi karditarsku, aga ta topib sinna vahele koguaeg nutsu paberraha ja münte ka ja nûûd oledks hädasti korralikumat suuremat rahakotti vaja. Plaanisingi jõukudeks von baerist uue tellimuse teha. See oleks justkui rusikas silmaauku! Loodan väga loosiõnnele! ??

  • Avatar
    Vasta Maia Mälk 5. detsember 2019 at 13:16

    Minu venna on tõesti Maailma Parim, see oleks parim kingitus, ise poleks sellise kingituse peale tulnudki, graveeringuga rahakott, loodan, et võidan 🙂

  • Avatar
    Vasta Marika Mauermann 5. detsember 2019 at 13:15

    Emale pühadeks sobiks kinkida see!

  • Avatar
    Vasta Liisu 5. detsember 2019 at 13:14

    Polegi abikaasale veel kingitust 🙁 tal 5 aastat vana rahakott, oleks küll aeg väljavahetada :/ see oleks ideaaaalne kingitus talle?

  • Avatar
    Vasta Kaidi 5. detsember 2019 at 13:14

    https://vonbaer.ee/franklin-nahast-rahakott/
    Vot selle rahakotti kingiks enda mehele.

  • Avatar
    Vasta Marie 5. detsember 2019 at 13:14

    Tahaks emale kinkida w1 plus mudeli. Tal alati niiii palju asju vaja rahakotis hoida ja praegune rahakott üsna ribadel, niiet uut oleks küll vaja?

  • Avatar
    Vasta Kamilla 5. detsember 2019 at 13:12

    Mehele sooviks kinkida nahast ja graveeringuga rahakoti. 🙂

  • Avatar
    Vasta Eike 5. detsember 2019 at 13:12

    Olen juba nädalaid mõelnud, mida mehele jõuludeks kinkida ja siis koitis, et tal ju aastaid vana rahakott, mis näeb hullem välja kui narts. Ise mees viks ja viisakas, aga rahakott nartsu laadne, mis poes taskust välja võetakse. Ma juba ammu talle öelnud, et osta palun uus endale, aga tema vastus küll jõuab. Uus rahakott oleks talle imeline jõulukink, alati ohverdab end pere nimel, olgu temalgi rõõmsad jõulud nüüd ??

  • Avatar
    Vasta Marion 5. detsember 2019 at 13:12

    Mulle väga meeldiks see rahakott!

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/

  • Avatar
    Vasta Anna 5. detsember 2019 at 13:11

    Classic münditaskuga rahakott läheks minu kallimale kingiks, olen juba mitu kuud pead murnud, mida talle kinkida.

  • Avatar
    Vasta Liis 5. detsember 2019 at 13:10

    Kui ma võidaksin selle loosi, siis kingiksin selle rahakoti oma abikaasale https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/

    Tal oli aastaid üks nahast rahakott, aga see oli lõpuks nii inetu ja katki. Ta ostis endale asemele jõleda plekist tehtud kaarditasku ja kasutab nüüd seda. Aga minu meelest võiks ühel mehel ikka olla korralik nahast rahakott, mida pole piinlik taskust välja võtta. Seega loodan väga võita ??☺️

  • Avatar
    Vasta Sandra T 5. detsember 2019 at 13:09

    Mina tahaks niii väga oma emale selle musta rahakoti kinkida. Tal on hetkel
    mingi vana rahakott, mis enam üldse kena välja ei näe ja kuna ta inimesena selline, et endale eriti tihti asju osta ei raatsi ja kulutab oma raha pigem perele/kodule/reisidele, siis ta oleks kindlasti niii-nii õnnelik. Loodan väga võidule, et oma armas emme naeratama panna.

    https://vonbaer.ee/suur-lukuga-naiste-rahakott-w2/

  • Avatar
    Vasta L 5. detsember 2019 at 13:08

    Kingiksin mehele selle, kuna vana(mitte von baer) hakkab juba auklikuks muutuma 🙁

    https://vonbaer.ee/slim-munditaskuga-kaardihoidja/

  • Avatar
    Vasta Katukas 5. detsember 2019 at 13:07

    Classic Münditaskuga Rahakott sobiks abikaasale. Praegune juba üsna räbal.

  • Avatar
    Vasta Mari 5. detsember 2019 at 13:06

    See pruun meeste oma on eriti šikk – ilmselt oma mehele – viimati sai seda tehtud 3 aastat tagasi, ongi uuemale vajadus + tegelikult on see siiski väga armas kingitus ? kinkekaart ka sisse ja valmis!

  • Avatar
    Vasta Kärt 5. detsember 2019 at 13:06

    Oma pojale Martenile ☺️

  • Avatar
    Vasta Loviise 5. detsember 2019 at 13:05

    Hei-hei! Mina sooviksin meeste rahakotti oma elukaaslasele kinkida jõuludeks, kuna eelmine rahakott koos kõigega mis seal sees oli, varastati ära kahjuks. Usun, et tal oleks väga hea meel uue rahakoti üle ja laseksin kindlasti midagi väga ilusat sinna juurde graveerida ??

  • Avatar
    Vasta S 5. detsember 2019 at 13:04

    Minu enda rahakott on täiesti ribadeks. Seega teeksin endale kingituse see aasta. Eelmise aasta jõuludeks sai mehele ostetud Von Baeri rahakott ? Oleks suur soov ka endale selle firma oma just saada. ?

  • Avatar
    Vasta Aulika 5. detsember 2019 at 13:04

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/ kuna isadepäevaks ei saand kahjuks midagi kinkida siis nüüd jõuludeks üks korralik kink oleks super teha! 🙂

  • Avatar
    Vasta Merily 5. detsember 2019 at 13:04

    Kuna mul on ka väikevend, kellele on üliraske kingitust teha ja kes on ülitubli ja mõistlik inimene, siis talle kindlasti! ❣️

    • Avatar
      Vasta Helena 5. detsember 2019 at 22:27

      Naiste rahakoti, kindlasti oma emale. ❤️

  • Avatar
    Vasta Liisi 5. detsember 2019 at 13:03

    Oh see oleks väärt võit ja kingi saaks endale ema. Tema moodi on punane W1 Plus Naiste Rahakott Nahast ??