Ilukraam TESTIN JA ARVUSTAN

mega head leiud näohoolduses*

26. veebruar 2020

Blogija elu – kogu aeg saan katsetada igasuguseid uusi asju, eriti ilutooteid. Mõni asi on selline okei, mõni asi ei meeldi üldse, aga mõnikord on nii, et leian midagi, mida soovitan kõikidele sõpradele ja tean, et jään seda edaspidigi kasutama. Ühest sellisest asjast ma teile rääkida tahangi, selleks on Gallinée La Culture tasakaalustav näomask- ja koorija.

Aga ma alustan algusest- mul tekkis viimasel ajal näonahaga selline “meeldiv” lugu, et lõuaalune läks punne täis (tekkis veits selline punnihabe, suht seksikas) ja nina ümbert koorus täiega nahka. Eriti rõve oli, kui olin meikinud – jumeka alt oli kenasti näha, et pool nina on valmis küljest ära hargnema. Samas otsaesine nirises rasust. Et selline kuiv-rasune nahk, millega ma miskit tarka peale hakata ei osanud.

Just enne reisi saatis Mediron mulle pakikese. Nad on mul kaua toredad koostööpartnerid olnud ja alati, kui miskit uut ja huvitavat müüki tuleb, saadavad nad seda ka mulle katsetamiseks. Sedapuhku olidki need Gallinée La Culture tooted, millest ma paar tükki reisile kaasa võtsin, kui San Franciscosse sõitsin. Lennukis aitas mind nende näokreem to-hu-tult. Tavaliselt muudavad lennureisid mu näonaha väga kuivaks, aga see kreem (link) hoidis mu naha suhteliselt normaalsena terve lennu vältel. Ainukene miinus – mulle absull ei meeldi selle lõhn ?. Muuseas naljakal kombel kõik teised tooted lõhnavad mehga hästi, ma ei tea, miks see üks kreem teisiti lõhnavana toodetud on, tavaliselt ühe sarja asjad sama lõhnaga, aga no vahet pole, eks see ole ka maitse asi.  Niisutab ta igatahes korralikult ja mina hõõrun nüüdsest sisse ka kaela, siiski 30 aastane vanem naisterahvas.

Samamoodi aitas sama sarja kätekreem mu käsi niisutada. Tegelikult kasutasin ma seda ka jalgadel, see on piisavalt rasvane, et mõjuda ka seal idekalt. Kellel probleeme mega kuivade kätega, nagu mõni vend siin, siis soovitan proovida.

Ja nüüd mu lemmikuteni, mis hetkel mu näonahaga imet teinud on. Ma ütlen hetkel lihtsalt selle pärast, et mul on mõnikord nii olnud, et mingi toode töötab täiega hästi ja siis lambist enam mitte, aga no hetkel – loving’ them!

Esiteks puhastan ma naha näoäädikaga. Kõlab nagu mingi hape, aga tegelikult mega mahedalt magusa lõhnaga näotooniku laadne toode, mis eemaldab rasu ja muudab naha värskeks ja kui mul on olnud mingeid punne, leevendab see ka põletikku. Seejärel panen peale oma lemmari – näomask/koorija. Kuigi ma isiklikult ütleks, et see on nagu näomask/koorija/näokreem ja ükskord ma võtsin sellega isegi meigi maha, niiet väga multifunktsionaalne toode. Selle koorivad osad on just täpselt parajad, et sain ainult paari kasutuskorraga sellest kuivanud nahast täiesti lahti! Hõõrun selle ringjate liigutustega näkku ja siis lasen 5 minti seista, see on see maski osa. Pesed näo ära ja nägu on kooritud ja niisutatud. Kreemi pole vajagi. Ja mu näonahk pole ammu nii hea olnud. Praegu on ainukene mure need sinised silmaalused, kui keegi oskab öelda, kuidas neist ka lahti saada, siis olen üks suur kõrv ?‍♀️.

Hetkel on kõik selle sarja tooted viimaseid päevi veel -25%, seega kellel huvi midagi ülihead proovida, siis olge aga lahked. Need tooted on puhtad, nahale head ja isegi vegan, niiet tasub testida, usun, et teile meeldivad ka. Eriti head on need tundliku nahaga inimestele – mul on silmaalused mega tundlikud ja mul pole kordagi kipitanud miskit ?.

Mis on teie lemmik näohooldustoode? Kaasarääkijate vahel loosin juba reedel välja Gallinée La Culture näohoolduskomplekti, et saaksite ise ka selle headuses veenduda. Ega ma niisama ei räägi!

*Postitus sündis koostöös Medironiga

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar