Uncategorized

tänane päevake on selja taga

7. märts 2020

Ma tahaks tänast postitust alustada sõnadega, et MA OLEN VALUDES. Kes iganes ütles, et sport on tervisele hea, ei ole ilmselt kunagi trennis käinud, sest mina isiklikult ärkasin täna hommikul selle peale, et ma valutasin üle kere, nagu keegi oleks mulle öösi salamahti peksa andmas käinud. Seda siiski ei juhtunud, küll aga olen ma üsna veendunud, et see valutamine on esimese trenni tulemus. Ma käisin seal uues Väike Järve MyFitnessis mingisuguses “naine” trennis, mis vandus ema-isa surma nimel, et see on super lihtne, algajatele sobiv ja ei koosne keerulistest sammudest, mis meelde ei jää. Ma tahaks omalt poolt lisada, et lihtne see ei olnud, poolte liigutuste ajal koperdasin ma sihitult ringi ja imestasin, kuidas teised nii kiiresti neile pihta saavad ja treeningu lõpuks olin ma pehmelt öeldes surnud. Ehk siis sellele järgnev tappev lihasvalu ei tulnud samas üllatusena.

Keegi pole öelnudki, et trennis lihtne käia peab olema, aga samas ei ole ka keegi öelnud, et ma seal käimist vihata ei või, seega ma vihkan siiralt ja südamest. Kuigi homme tahaks jälle minna (mitte niivõrd trenni tegema, vaid vähem pekiseks saama).

Mina muru külvamas.


Mina tapeeti panemas. Esimese korra kohta ei ole ju paha! Oli lihtsam, kui ma arvasin ?

Tänagi viisid mind teed Väike Järvele ja veel samasse majjagi, kus see MyFitness ennast peidab. Nimelt avati seal uus ja suur Ehituse ABC ja selle raames toimusid seal igasugused põnevad töötoad, milles mina, Triinu ja Kristina kaasa lõime. Mina õppisin näiteks tapeeti panema ja aiandusosakonnas sain muru ja murulauku külvata. Tapeeti panin ma esimest korda, muru külvasin tegelikult meie aeda juba eelmisel aastalgi, aga kordamine on tarkuse ema ja nüüd ootan ma kenasti, kuni mu istutatud kraam tärkab. Panin nad aknalauale oma aega ootama. Lisaks kõikide taimedega, mis ma poest kohe kaasa haarasin, et 25% soodukat kasutada.

Ma ei tea, kas ma olen pime olnud, aga mul küll ette ei tule, et kuskil ehituspoes oleksin iseteeninduskassat näinud. Huvitav lahendus igatahes, mugav ka.

Kuna me olime seal hea mitu tundi, siis vahtisin ma usinalt kaupa ka. Näiteks leidsin ma meile uhiuue postkasti, mis on konkurentsitult kõige kaunim postkast, mida mu silmad näinud on. Loodan, et Kardo viitsib selle homme aia külge kah riputada. Sinna jäi minust üks veel, kes tahab, siis minge napsake ära. Siis saame postkasti-sistad olla.

Sellest sain veel 25% alla ka, niiet rõõm oli täielik.


Mõnusalt suur ka, nüüd saate mulle postkasti lõpuks ometi eriti priskeid armastuskirju kirjutada ?

Veel vahtisin ma eriti kiiva pilguga vannitoakraami. Jah, ma pole siiani seda mõtet maha matnud. Olenemata sellest, et aina intensiivsemalt mõistan ma seda, et meie maja elektrijuhtmed on täpselt 900 aastat vanad, tuled vilguvad ja virvendavad, vahepeal lööb elektri välja ja suure tõenäosusega tuleb meil terve maja elektrijuhtmed välja vahetada, mis tähendab omakorda kõigi seinte ja ma ei tea mille maha lammutamist veel.

*Sisesta siia kerge naeratusega hullupilguga tühjusesse vaatav Mallukas*

Aga niikaua kuni keegi mulle seda otseselt näkku ei ütle, et ma selle probleemiga tegelema pean (elektrik alles tuleb), siis võin ma enda uuest vannitoast unistada ja mitte keegi mind seda tegemast keelata ei saa, sest ma avastasin Ehituse ABC’st täpselt sellise dušikabiini nagu ma tahtnud olen:

Jajaaa, mulle juba instas öeldi sada korda, et küll ma jään seda vanni igatsema, aga ma ausalt öeldes ei käi seal nüüd NII tihti ka ja lastele mõnulemiseks saab ju osta mingi lastevanni või midagi, kus solberdamas käia. Lihtsalt see praegune vann ajab mulle rõvedusjudinad peale, sest see silikoon seal ümber on niii räme ja vann laguneb ja üldse AAAAAHHHH, ma vihkan meie vannituba. Niiet las ma lihtsalt istun ja unistan, et mul oleks selline mõnus ja puhas dušikabiin, kuhu sisse astuda ja ennast rahumeeli pesta. Ei tea, kas ma päriselt vanni igatsema jääks, sest ausalt öeldes igatsen ma seda praegugi. Iga kord, kui ma selle vett täis lasen, on lapsed seal sees ja minul null vannirõõmu.

Meil niii väike vannituba ka, et sinna mahubki ainult täpselt nii pisike vann, kui seal praegu on, ehk siis Kardo sinna nagunii ära ei mahu ma 193 sentimeetriga.

Kumb teil on, dušš või vann?

Sellised plaadid meeldivad mulle ka väga!


Ja selline valamu oleks kah äge, eks.

Okei, ma ei hakka ennast siin nii üles ka kütma, sest armas jumal teab, et lähiajal seda vannituba kuskilt tulemas ei ole, seega laske ma lihtalt nutan iga kord pihku, kui ma vannituppa astun ja laske mul elada illusioonis, et lähiajal üks vannituba mul ka valmib.

Igatahes, on mis on, ilmselt sinna Ehituse ABC’sse satun ma veel tihti, sest nagu te teate, olen ma remondihaige ja ma nägin seal ühte ilusat vaipa ka… Ehhe, aga vaadake, mis video ma ka tänasest kokku panin – tõeliselt äge üritus oli ja aitäh Ehituse ABC’le mind kutsumast. Mina veiderdasin omajagu, nagu ikka, aga no eks te vaadake ise ?

Ps! Veel neli päeva kestab mu instas kingiloos 250€ kinkekaardile ja kui alguses oli seal tingimus, et tag’i enda mees, siis nüüd tundus see mulle veits seksistlik ja minu poolest tagi sõbranna, vend, ema, õde või naabrinaine. Iga kommentaar = lisahääl loosis ?Näete, otsige selline pilt mu instast üles @mallukaz ja võtke osa. Kui ise ei taha, siis andke mullegi, haha.

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar