JUMALAITA KURB ON OLLA

mõistus (ega tissidki) pole enda teha

10. märts 2020

Mina teilt Instas küsimas, kas ma peaks tuka lõikama.

Kõik:

Ma küsimas oma sõpradelt, kas ma peaks tuka lõikama.

Sõbrad:

Mina küsimas Kardolt, kas ma peaks tuka lõikama.

Kardo:

Ja mida mina teen? Loomulikult lõikan endale tuka, mis nägi salongist lahkudes mega ilus välja ja täna hommikuks selline, et ma meenutan umbes 19 aastast vene noormeest. Täiuslikuks teisikuks olemisest on puudu ainult hõre vunts.

Et olukord veel parem oleks ja et ma ikka full on meesterahvast meenutaks, otsustas taevaisa, et kuule… Sa ju ei imeta enam, võtan nüüd su tissid ära, baiiiiii! Ja nii ta ka tegi. Neli aastat sain neid nautida, alates sellest hetkest, kui ma Lendet ootama jäin kuni praeguseni oli mul ikka korralik… riiul. Aga nüüd on nad selllised tühjad ja.. ilmselt mingi -A korv. Ja mulle tundub, et see juhtus PÄEVADEGA! Seega kõik mu rinnahoidjad on mulle väiksed, ma näen välja nagu mees ja paksem ka, sest enne olid tissid vähemalt kõhust ees.

Üldse oli päev läbi nii kehv tuju, et läbi suure häda ronisin veel õhtul trenni, kuigi ÜLDSE ei viitsinud ja lootsin, et “peale trenni on ikka hea tuju”. Ütleme nii, et ei ole. Ainult jalad ja tagumik valutavad, aga tuju on sama.

Ma enne mõtlesin kogu aeg, et mina küll endale kunsttisse ei panna, aga nüüd mõtlen, et huvitav, kas seda järtsuga saab teha v ? Samas alati on võimalus, et ma lähen kliinikusse ja nad on nagu: “Vabandage Vadim, aga meestele me seda teenust ei paku.”.

Loe ka neid postitusi!

94 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Gerli 16. märts 2020 at 10:41

    Mina olin pärast lapse sündi ka tõsiselt õnnetu oma tisside pärast. Ei ole mul kunagi tõelist piimariiulit olnud, kuna olen alati megasale olnud aga vähemalt olid pringid ja suurust taga ei ajanud. Pärast imetamist jäid mulle kaks väljaveninud nahariba (ilma liialdamata). Ja kuulsin kordi seda juttu, et ongi normaalne ja muu sh*t. Mina tegin siiski opi läbi ja sellest on möödas 1,5 aastat ja olen megarahul. Ei pannud endale midagi ebaloomulikku ette, vaid lihtsalt normaalsed pringid ja ilusti hoidvad tissid. Oma arsti ja kogu kogemusega jäin 100% rahule. Ja kuna tegin tol ajal tööd kontoris, siis läksin järgmine päev tööle ja jätkasin elu tavapäraselt ?

  • Avatar
    Vasta K 14. märts 2020 at 11:53

    Anna aega, rind taastub ja tuleb nats tagasi. Mul oli peale teise lapse imetamist pool aastat ikka korralikud tyhjad sokid. Nyyd aasta hiljem olen täitsa rahul endaga 😀 et opile enam ei môtle 😀 tahaks suveks aind 5 kg alla saada ja loodan, et partii niii tühjaks ei tõmba, kui peale imetamist 😀
    Anna nats aega enne, kui kiirustad 🙂

    • Avatar
      Vasta Gerli 17. märts 2020 at 18:15

      Minule rääkis rinnaopi teinud arst, et asi ei ole niivõrd imetamises, sest ega see laps seal rinna otsas seda tissi ära ei ime, vaid tegemist on just kaalumuutustega, mis lõpuks selle rinna välja venitavad. Naise rind on suures osas rasvkude + piimanäärmed. Kaalun täna 53kg nagu enne rasedust, rasedusega võtsin juurde müstilised 26kg. Ehk sai venitada see rind korralikult. Minu endised töökaaslased ütlesid, et enne kui minu rasedus üldse välja hakkas paistma, tekkisid muljetavaldavad tissid ette ? Kahjuks kauaks seda rõõmu ei olnud…kaal taastus ja tiss tahtis ka taastuda aga üheksa kuud venitust tegid oma töö ja ma ütlen oma arvamuse, et mina isiklikult taastumisse ei usu. Kui oleksin võtnud 10kg juurde, mitte oma tavapärast kaalu, siis ilmselt oleks ka tiss paksem ja näiliselt taastunud, kuid kaalu langusega kaovad tissid alati esimesena.

  • Avatar
    Vasta iSiiL 12. märts 2020 at 21:21

    Sa JUST tegid endale ilusa otsaesise ja süstid, why hide it, gurrrrl?! 😀

  • Avatar
    Vasta Irina 12. märts 2020 at 13:52

    Tere! Mul on kaks imelist last vanem laps on 8 a, väike alles saab 2 aastaseks , ja noh rinna teema on tõesti valus. Mul oli niigi väike rind siis kui imetasin siis rind oli super, aga nüüd peale teist last , ripub nahk mitte rind? ja eks olgem ausad ega igaüks ei saa endale lubada opi tissidele . Mina teeks endale , kui mul see raha riiulil oleks. See on kallis , aga oleks võimalus teeks ära)) ja tore teada et ma ei ole üks selline ))

  • Avatar
    Vasta Kristina 12. märts 2020 at 06:47

    Tere! Mõtlesin, et võtan ka korra sõna rindade teemal?. Endale lasin panna u.2 a tagasi peale teist last B korvid, kuna rind taandus täiesti nulli peale imetamist. Mõni kuu peale opi jäin kolmanda lapse ootele (planeerimata aga väga oodatud). Kunstrind ei mõjutanud kuidagi rinnapiima tekkele, seda oli palju nagu eelnevatelgi kordadel. Enesekindlus on kindlasti suurem, keha on proportsioonis. Taastumine oli kerge ja lubati, kui korralikult kontrollis käia siis võivad kesta elulõpuni?. Igaüks ise otsustab aga kui tunnef, et soov ja tahtmine on tugev siis las käia, meil Eestis on väga häid plastilise operatsiooni kirurge!

    • Mallu
      Vasta Mallu 12. märts 2020 at 10:35

      Oh, hea teada 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura 11. märts 2020 at 22:57

    Samaaa!! Enne lapse sündi oli selline tissi partii, nnii suurem D korv.. imetasin 9 kuud ja nüüd ei ole isegi a korvi ma arvan! Tissid on nagu tühjad sokid ??

  • Avatar
    Vasta Väike Myy 11. märts 2020 at 20:05

    Sinuga on see lugu nagu mu teime-eas tütrega kunagi. Ütled voh see on lahe kleit , siis näed ainult sissepoole kokku pöörlevaid silmi. Ehk ma õppisin ära kuidas ta valiks selle, mida mina tegelikult tahtsin, aga ei tohtinud seda välja näidata.
    Kui nüüd öelda ära pane kunst-tissusid oled sa välgu kiirusel kliiniku uksetaga rahakott näppus. 🙂
    Nii et pane jah need pomelod külge ja kohe ! Ma tahan ikka näha kuidas tädi rinnad tulevad enne nurgatagant ja siis ise ka lõpuks.
    🙂

    • Avatar
      Vasta Vaike 12. märts 2020 at 12:24

      Ma ei saa aru, miks peab laps valima need riided, mis emale meeldivad?

  • Avatar
    Vasta JJ 11. märts 2020 at 15:36

    Järgmine kord, kui tukaisu tuleb, ütleme: mine lõika! Siis sa ilmselt just ei lähe.
    Aga muidu fake-tuka õpetus: https://www.youtube.com/watch?v=YW7I4N03dzk
    Ja clip-ine müüakse ju ka.

  • Avatar
    Vasta Eq 11. märts 2020 at 15:01

    vähemalt on sul siis a korv, mulle on isegi poes proovides suurus a rinnakad mega suured.. why me.. 🙁

  • Avatar
    Vasta Stela 11. märts 2020 at 13:26

    I feel ya? see on alati et tuled juuksurist et wowwww aga päev hiljem vaatad mida hekki? ja no peale imetamist on hiljem ikka rinnad samad mis ennem. Vãhemalt mul…nagu poiss olin ennem,nii ka peale kahte last?

    • Mallu
      Vasta Mallu 11. märts 2020 at 13:40

      vana hea elu 😀 aga ei õpi, eks 😀

      • Avatar
        Vasta T. 11. märts 2020 at 22:30

        Haha ? Mul tööl üks Vadim täitsa olemas, ja tukk ka ees. Aga tead, sa oled palju atraktiivsem Vadim, kui tema. Tisside osas – olen täitsa poolt ja saab järtsuga ka. Kui BIS peaks Sul tekkima, mis on vähetõenäoline, saad alati lasta välja võtta. Mul mitmed sõbrannad teinud ja ülirahul?Kuule küss off topic, mis sind raseduste ajal iivelduse vastu aitas?

        • Mallu
          Vasta Mallu 12. märts 2020 at 00:22

          kuivanud leib:D

  • Avatar
    Vasta L 11. märts 2020 at 12:41

    Just! Olen ise ka kolme lapse ema ning tean omast käest, et varsti peale imetamise lõpetamist on rinnad üsna kurva väljanägemisega. Mõnda aega hiljem aga olukord paraneb oluliselt iseenesest! Loomulikult pole peale laste imetamist rindade välimus päris sama, mis oli enne lapsi, aga seda saan küll öelda, et ei tasu karta, et olukord jääb samaks, mis on vahetult peale imetamise lõppu ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 11. märts 2020 at 12:49

      Okei, ma siis ootan… aga kaua :D?

      • Avatar
        Vasta L 11. märts 2020 at 12:58

        Kui kaua taastumist pidi ootama, seda enam ei mäleta 😀
        Omadest kogemustest saan aga öelda, et mul esimese ja teise lapse vanusevahe oli küllaltki suur ning siis olin juba ära unustanud, et peale imetamist selline “üllatus” võib ees oodata. Seega peale teise lapse imetamise lõppu olin ka väga pettunud ja mõlgutasin juba mõtteid, et äkki peaks tulevikus laskma rindu kohendada, kui jääb väga häirima. Üks hetk aga rahunesin maha ja ei pidanud enam seda nii oluliseks probleemiks (lisaks osade riietega kandsin tugevama polstriga push-up rinnahoidjat).. ja siis mingi aja möödudes juhuslikult avastasin, et ohoo, tissid on tagasi 😉

        • Mallu
          Vasta Mallu 11. märts 2020 at 13:05

          Okei, ma ka siis ei kiirusta. Muidu oleks kohe aja pand 😀

          • Avatar
            L 11. märts 2020 at 16:23

            Tasub jah kannatust varuda ning kui tõesti ca 1,5.a aasta pärast (panin umbmäärase aja) mingit muutust pole näha või ikka üldse rahul pole, vot siis ma mõtleks alles edasi – kohendada jõuab ju alati 🙂
            Minu meelest oma patsientidest hooliv ning kogemustega kirurg saadaks samuti äsja imetamise lõpetanud naise koju tagasi ning soovitaks alles teatud aja pärast tagasi tulla, kui siiski peale taastumisaega pole inimene rahul. Kaldun arvama aga, et paljude jaoks on kasum olulisem ja pigem tihti sellisele konsultatsioonile järgnekski opp ning ei anta aega taastumiseks ?

  • Avatar
    Vasta Ülle M 11. märts 2020 at 12:18

    ..rinnad tuleb vist tagasi süüa:)..mul vähemalt nii, et nagu kaal kaob, on see tisside pealt näha..ja juurde tuleb ka esmalt tissidesse.

    • Mallu
      Vasta Mallu 11. märts 2020 at 12:49

      Aga ma mujalt ei tahaks pekisem olla 😀

  • Avatar
    Vasta carmen 11. märts 2020 at 10:40

    tead, hormoonide tase kõigub ja küll need rinnad tagasi tulevad mingi aeg. ma pole 1,5a imetanud ja nüüd alles on rinnad jälle endises suuruses. vahetult peale imetamise lõpetamist olid jah üsna kivid sokkis.

    ps rinnahoidjad on sulle suured, mitte väikesed vast 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 11. märts 2020 at 10:59

      jah sorri, läksin segadusse 😀

  • Avatar
    Vasta F 11. märts 2020 at 10:16

    Ära pane tisse! Googelda “Breast Implant Illness ” ja isu läheb jäädavalt ära. Porgand kirjutas ka sellest pika postituse, et oleks ta seda kõike teadnud, poleks pannud kunstrindu. Tervis ikka kõige tähtsam. Ja enamusel peale imetamist korraks madalseis, pärast siiski taastuvad rinnad, kui pole just nabani veninud.

    • Mallu
      Vasta Mallu 11. märts 2020 at 11:00

      Ma olen lugenud, aga suht.. ei usu et mul probleeme tuleks 😀 Kõigil ikka ei tule ju

      • Avatar
        Vasta Laura 11. märts 2020 at 16:20

        Porgand ei kipu aga neid rindasid kuidagi eemaldama. Eks sai ise ka aru, et selle “haiguse” (mida pole ükski arst ütelnud et selline asi eksisteerib) taha saab pugeda alatest peavaludest kuni vähini.

        • Mallu
          Vasta Mallu 12. märts 2020 at 10:37

          see “haigus” on vägagi olemas, aga miks ta peaks eemaldama, kui tal mingeid mega suuri vaevusi ei ole?

  • Avatar
    Vasta Laura 11. märts 2020 at 08:27

    Ma pigem ei soovitaks kunstisse . Peale imetamist olid ka koerakõrvad ja lasin panna endale b-lite + tõsta rindu. Lõpptulemus a korvist g korviks ja on ikka jõhkrad! Ei süüdista arsti kuna tema vaid täitis mu spordisokid ära aga ise ei oodanud, et nii suured tulèvad.
    Rinnahoidjaid on megakeeruline leida, eriti veel selliseid, mis meeldiks ka!

    • Mallu
      Vasta Mallu 11. märts 2020 at 09:42

      arst ei osanud enne oppi öelda, mis korv tuleb? see tundub küll veits utoopiline ju? ??

      • Avatar
        Vasta Vaike 11. märts 2020 at 10:37

        Väga ilusaid väikeseid rindu saab teha, kui ise ka teada, mida tahta ning usaldusväärne arst valida. Ma olen kahel korral näinud selliseid, et hüppaks ise ka kohe noa alla, aga enamikel juhtudel on tulemus tõesti kole, sest on lihtsalt ebaproportsionaalselt suur ja kõrge korv, mille puhul jääb mulje, et rind lihtsalt plahvatab kohe. Ega arst ka süüdi ei ole, kui klient ise selliseid tahab.

        Ma olen liiga palju oma elust naiste riietusruumis veetnud… 😀

  • Avatar
    Vasta K. 11. märts 2020 at 00:57

    Kui tissid, siis 101% The Health Clinic. Käis minu ema seal Christinas Clinicu (oleks äärepealt veremürgituse saanud kuna armsad doktorid jätsid midagi kahe silma vahele. Lõpuks oli üks rind teisest väääga palju suurem ja kõva kui kivi.) pa*ka korrigeerimas ja käisin ka mina seal. No imeline vastuvõtt terve personali poolt. Arst võtab kohe omaks ja mingisugusele piinlikusele ei jõudnudki mõelda. Kuigi alguses ikka väga kartsin sinna oma A korviga minna. Arstiks J. Troost.

    • Avatar
      Vasta M 11. märts 2020 at 15:11

      Soovitan sama kohta ja sama arsti. Polnd rinda ollagi ja nyyd on B-C vahepeal ja probleeme pole
      ka olnud.

  • Avatar
    Vasta massukas 10. märts 2020 at 23:52

    Mis rühmatrennis Myfitnessis käid? meeldib?

    • Mallu
      Vasta Mallu 11. märts 2020 at 09:48

      Ma olen hetkel käinud kolmes erinevas ja “naine” tundub kõige efektiivsem!

  • Avatar
    Vasta G 10. märts 2020 at 23:35

    Saab järelmaksuga, mina tegin…korraga ei olnud seda summat nagu võtta, koguda ei oska ja kuna Christinas Clinicus see variant oli siis I got BOOBS ??

    • Avatar
      Vasta Kata 11. märts 2020 at 06:20

      Loomulikum tulemus on lasta oma enda rasva siirdada rinda. Kaks ühes ka samas, rasvaimu ja tissid. Tasub mõelda selle üle.

      • Mallu
        Vasta Mallu 11. märts 2020 at 09:43

        Aga kohe kui kaal alla läheb, lähevad need omad rasvad ka 😀

        • Avatar
          Vasta Kata 12. märts 2020 at 18:48

          No siis tuleb piisavalt rasva panna, et kaalulangus ei mõjutaks palju. Silikooniga on riske rohkem. keha võib hüljata ja igast muud probleemid mis kaasneda võivad. Pealegi ma usun, et mees eelistaks pigem naturaalsemat tulemust kui sellist kõvemat palli? aga lõppkokkuvõttes nagunii enda valik. Lihtsalt tasub riske/plusse ja miinuseid kaaluda ja olla kindel oma valikus.

          • Mallu
            Mallu 12. märts 2020 at 18:51

            Kardo ütles “oh, ma olen juba paar tissipilti kõrvale pand, mis sulle sobida võiks” niiet vaevalt, et ta nüüd siin nii naturaalse peal väljas on 😀 😀

          • Avatar
            Kata 19. märts 2020 at 00:42

            Välimus võibki meeldida. Või kui palju ta silikoone enne näppinud on? ? Tunne aga ei pruugi meeldida. Eks kokkuvõttes enda asi nagunii. Lihtsalt tasub uurida ka muid variante millega ei ole nii palju riske ja komplikatsiooni võimalusi. ☺️ Hinnaklassi poolest jääb asi samaks suht aga siiski soodsam kui arvestada, et rasvaimu ka samas?

          • Mallu
            Mallu 19. märts 2020 at 10:30

            Eks ole loomulikke silikoone ka, ma loodan?

          • Avatar
            Kata 19. märts 2020 at 10:49

            Niivõrd kuivõrd küll on mingi pehmem silikoongeel neil kasutusel aga noh, kõige lihtsam, uuri inimesi kellel on ja vb isegi lasevad katsuda sul endal ? noh et saad ise aimu mis on ja kuidas. Tasub ka kliinikutest uurida ja mitmed pakuvad nõustamist enne otsustamist. Kuna sa oled ka sünnitanud mitmeid kordi siis silikooni raskus võib venitada rinda kiiremini allapoole kui oma rasvaga jällegi. Eks neid plusse ja miinuseid ole mõlemal aga kindlasti tasub teha korralik eeltöö enne sellist otsust. ☺️

          • Mallu
            Mallu 19. märts 2020 at 11:58

            Kui ma olin kaks nädalat Naistelehes tööl olnud (aaastaid tagasi) siis meil oli jõulupidu, kus ma jõin ennast mällu, ronisin sauna ja krhmasin Signe Lahteini tissist, et “sul on kunsttissid v????” 😀

  • Avatar
    Vasta Liis 10. märts 2020 at 23:27

    Peale imetamist otse peeglist vaadates ja end mitte oluliselt liigutades on mul ok, aga nii kui kummardun venib tiss konkreetselt pahkluuni. Üheski rinnahoidjas ei püsi, voolab üle ääre või külgedelt välja. Lamades on konkreetselt kaenla all. Krt oleks teadnud, et nüüd nii on, oleks oma vanasid igapäev kiitnud.
    Tukk oli viga tõesti. Mu arust mingi 90% juhtudest on tukk viga, kui just iga päev 4 tundi sättida ei viitsi. Ma never ei viitsinud ja alates teisest tukaga elatud päevast hakkas ta olema klambriga pealael kinni.

    • Mallu
      Vasta Mallu 11. märts 2020 at 09:48

      Mu tukk elab täna hommikul full enda elu 😀

      • Avatar
        Vasta Vaike 11. märts 2020 at 10:39

        Mind ajas tukaga kõige enam närvi see, et ta oli faking kogu aeg rasvane ja ta all laubal oli mõnus punnipidu. Never again!

        • Mallu
          Vasta Mallu 11. märts 2020 at 11:00

          mu oma on hetkel taeva poole 😀

    • Avatar
      Vasta Reelika 11. märts 2020 at 14:08

      Issand, kuidas ma itsitasin selle kommentaari peale. Ei, ma ei naera sinu üle, Liis, vaid enda, sest mul pole ühtegi last, aga mu rinnad on täpselt samasugused! Jumal hoia, mis siis veel saab, kui lapsed ka peaks saama. :’D

  • Avatar
    Vasta B 10. märts 2020 at 23:08

    Jaaa, 3 last ja tissid.
    Tean, tean… saab järtsuga:D mul veel maja maksta 15 kuud, peale seda maksan tisse

    • Mallu
      Vasta Mallu 10. märts 2020 at 23:23

      kuhu tegema lähed, oled juba mõelnud?

      • Avatar
        Vasta Karmen 11. märts 2020 at 00:51

        Mardi juures saab ka tisse teha ?

        • Mallu
          Vasta Mallu 11. märts 2020 at 09:45

          Jah, ma tulin nüüd ka ise selle peale. Me lähme järgmine ndal dinnerile, eks ma siis uurin, et mis ta arvab 😀

      • Avatar
        Vasta Kristina 11. märts 2020 at 08:05

        Enamus kliinikutes saab teha järelmaksugs, sest summa on suur. Teiseks kindlasti loe erinevate kliinikute ja kirurgide kohta ja, et konsultatsiooni viiks läbi sama kirurg, kes sind opereerib, mitte administraator või keegi kolmas.
        Mina lasin teha The Healtch Clinicis ja ülirahul.

        • Mallu
          Vasta Mallu 11. märts 2020 at 09:42

          Ma hakkasin just mõtlema, et jumala eest, MART on ju olemas, ta ilmselt saaks teha 😀

      • Avatar
        Vasta B 11. märts 2020 at 11:26

        https://nahakliinik.ee/kliinikust/teenuste-hinnakiri/

        Sa juba seal käinud. Ma tahaks kõhuplastikat ka ?

  • Avatar
    Vasta Mari 10. märts 2020 at 23:05

    Mul ei olnud tisse. Ei olnud pubekana ega olnud ka rasedana ja inetades polnud ka piima. Seega ma võtsin Medicrediti järelmaksu ja panin dndale ilusad enda kehaga proportsioonis rinnad ja ma olen ümirahul. Esimest korda elus on mul kena rind. Dr Mare Malva tegi opi.

  • Avatar
    Vasta E 10. märts 2020 at 23:04

    Mul tuleb ka vahel pähe mõte, et võiks ikka tuka jälle lõigata… Õnneks olen end suutnud siiani veel ümber veenda ? IGA kord kui tukk ette lõigatud saab, siis kahetsen. No ei viitsi ja oska seda ise nii ilusti sättida?

    • Mallu
      Vasta Mallu 10. märts 2020 at 23:24

      dont do it!!!!

  • Avatar
    Vasta EiÜtle? 10. märts 2020 at 22:47

    Lohutusena võin öelda, ei väidetavalt peale imetamist mingi aja ongi.. khmm.. koerakõrvad, aga mõne aja peale hakkab asi taastuma. Rasvkoe teema vist oli, et imetamise ajal pole enam rindades seda väga vms. Lõpuks tuleb tasapisi tagasi. Kuigi noh jah, kui enne polnud palju seal midagi, siis rohkem vast tagasi ei tule kui enne oli ? ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 10. märts 2020 at 23:02

      Ma ei mäleta, mis enne oli, see oli niiii ammu 😀

    • Avatar
      Vasta L 10. märts 2020 at 23:06

      Mul on aasta möödas imetamise löpetamisest. Enne rasedaks jäämist oli C korv, raseduse ja imetamise ajal D ja nüüd siis A, healjuhul olenevalt firmast B? Ehket lükkan ümber selle väite? Kuigi siiamaani ootan ja loodan, et äkki midagigi tuleb tagasi?

      • Avatar
        Vasta Kadri 11. märts 2020 at 01:09

        Lugesin kusagilt ka, et aasta lähebki, et rinnad taastuksid imetamise lõpetamisest. Ma olin ka väga pettunud pärast imetamise lõpetamist, et sellised vanad tühjaks läinud kortsus õhupallid olid järgi, aga nüüd on vist 18 kuud möödas ja täitsa okeid on. Nii et, ära kohe kliinikusse torma.

        • Mallu
          Vasta Mallu 11. märts 2020 at 09:44

          Issand, ma pean veel 18k siis nende risudega ringi käima v 😀

      • Avatar
        Vasta Kelli 11. märts 2020 at 07:25

        Ei tule midagi tagasi. Imetamise lõpetasin u 6a tagasi. Mul oli enne imetamist F korv. Ma ei olnud üldse rahul selle suure korviga. Kui mingi aeg vähenema hakkasid, olin väga rahul. Aga vähenemine jätkus. Nüüd on D korv. Iseenesest ei kurdaks aga nad nagu sokid pesunööril. Rinnahoidjat selga pannes tuleb rulli keerata.

    • Avatar
      Vasta L 11. märts 2020 at 00:15

      Mul pole kunagi suured rinnad olnud, aga midagi on ikka A-korvi olnud panna. Peale imetamise lõpetamist olid ainult nibud alles ja A-korv ka tühi. Samas paar aastat hiljem nad taastusid ja nüüd on B-korv. Sellest hoolimata plaanin ka silikoonid panna, kui laste saamise ja imetamisega ühelpool.

  • Avatar
    Vasta Karin 10. märts 2020 at 22:44

    Mul on tukk. Pesust tulles on see ehtne russi tukk. Pööris keskel ja hoiab kahte lehte. Ilus tukk tuleb ainult krepitades ja sirgendades. Olen püüdnud välja kasvatada … kaks kuud kasvatan ja siis enam ei jaksa käia klambritega…. jälle juuksurisse ja tukk ette?

    • Mallu
      Vasta Mallu 10. märts 2020 at 23:02

      Mul oli just tääiiiieeega välja kasvanud…

      • Avatar
        Vasta Pille 11. märts 2020 at 01:59

        Aga alati saab ka üldse kiilaks end lasta.Või siis poisipea, midagi sellist nagu Silvia Ilvesel. Nägin täna just tänaval mingit reklaamplakatit ja arvasin, et see on nüüd ,imngi uus trend end siilikaks või kiilakaks pügada.

  • Avatar
    Vasta Mann 10. märts 2020 at 22:42

    Tundsin peale imetamist sama. Aga mind päästsid kunsttissid küll. Lasin on kohe peale imetamist panna, loomulikud, justkui nagu enne. Ise rahul, mees rahul, kõik on rahul ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 10. märts 2020 at 23:03

      kus panna lasid

      • Avatar
        Vasta Mann 11. märts 2020 at 13:22

        Peep Pree juures

  • Avatar
    Vasta Älis 10. märts 2020 at 22:41

    P.S tukk oli jah üleliigne, sest alles sa ju tegid endale ilusa sileda otsaesise ja nüüd on see tuka all :(. Aga küll ta välja kasvab!

    • Mallu
      Vasta Mallu 10. märts 2020 at 23:03

      saja aasta pärast jah 😀

  • Avatar
    Vasta Nobangs 10. märts 2020 at 22:41

    Ehk lohutab pisut – tukka mul küll pole, aga see-eest pole ka tisse. Meenutavad pigem selliseid kokkukuivanud kreeke ja ma imetan ka veel ?
    Aga tisse peaks järtsuga saama küll. Oleks ammu ära teinud selle asja, aga ma ei taha partiid liisingusse võtte, ehk midagi olulisemat kunagi vaja. Aaagaaa…kui lotoga joppab teen kuivetanud kreekidest melonid?

    • Mallu
      Vasta Mallu 10. märts 2020 at 23:03

      haha, tundub jah tegelt lamp asi, mida osta järsu:D

  • Avatar
    Vasta Älis 10. märts 2020 at 22:39

    Tisse saab järkuga ka, aga ega nad ulmesummat ei maksa..noh umbes nagu kui sa oleks oma kõikidesse tubadesse ja esikusse liuguksed pannud..?

    • Mallu
      Vasta Mallu 10. märts 2020 at 23:03

      oligi:D

  • Avatar
    Vasta lilllll 10. märts 2020 at 22:39

    What… kui Instasse tukaga pildi panid, mõtlesin küll, et LÕPUKS tegidki, sulle ju alati niiiii sobib tukk! Mumeelest küll megakena!

    • Mallu
      Vasta Mallu 10. märts 2020 at 23:04

      nagu sobib, aga samas full vadim 😀

  • Avatar
    Vasta Siiri 10. märts 2020 at 22:37

    Sorry Vadim??. Life sucks. Pole su tissidel häda midagi? tukk ka kasvab välja varsti ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 10. märts 2020 at 23:04

      oled näinud mu tisse v 😀

  • Avatar
    Vasta Liis 10. märts 2020 at 22:35

    Sorry, not sorry – aga nii naljakas ???

    See nii mina üle mingi aja pärast ?? Ses suhtes tore lugeda, et selliseid veel leidub!

    Teen natuke su päeva paremaks ja klikkan mõnele reklaamile,?

    • Mallu
      Vasta Mallu 10. märts 2020 at 23:04

      haha, aitäh 😀

      • Avatar
        Vasta Kats 10. märts 2020 at 23:15

        Hästi kirjutatud Vadim! 😀
        Aga kas lihtsalt piisab korraks sellele reklaamile klikkimjsest ja sul kasud sees?

        • Mallu
          Vasta Mallu 10. märts 2020 at 23:23

          Tead, sellest aastast jah, sest mul pole enam reklaamfirmaga fix tasu, vaid saangi raha per klikk 🙂

          • Avatar
            Kats 11. märts 2020 at 01:53

            Sinu nimel hakkan siis vähemalt korra päevas klikkima 😉 öeldakse, et tuleb head teha;)alustan sellest

          • Mallu
            Mallu 11. märts 2020 at 09:43

            Oii, nii armas sinust, aitäh 😀 Kulub marjaks 😀

    • Avatar
      Vasta Morgie 10. märts 2020 at 23:35

      Ma tahaks ka klikkida, aga miskipärast näen ainult laen.ee reklaame… Mingi vihje?

      • Mallu
        Vasta Mallu 11. märts 2020 at 00:12

        Ma ei tea, haha ?

      • Avatar
        Vasta Ann 11. märts 2020 at 12:04

        Ma sain korralikult naerda kuidas sa suudad endast nii naljakalt rääkida ? ? tuka teemat ma oma klientidele serveeri alati nii, et räägin neile kõigepealt tuka miinused ära ja küsin kas on valmis iga max kahe nädala tagant käima mu juures ja kas on valmis seda iga hommik kas siis sirgendama või föönitama. Enamus loobuvad millegipärast ??aga mis võiks su tuka puhul aidata hommikuti mitte Vadim olemast on äkki see, et keratiinsirgendus teha tukale see mis kestab kolm kuud. Sellega nii, et jääb nii nagu ta pärast sirgendad juuksuris. Et äkki aitab üle elada tuka perioodi.
        Aga samas hetkel ju täitsa moe värk “sibula tukka” omada näos ? et teine variant on siis veel lühemaks lõigata, siis oleks moodne ka ? ja ma olen küll mõelnud, et tissid ma paneks kui omal midagi alles poleks. Õde pani peale kolmandat last kui alles oli kaks nibu, möödas on sellest 4 või 5 aastat, siiani ikka väga rahul. Tõmbab keha proportsioonid paika kohe jälle ka.

        • Mallu
          Vasta Mallu 11. märts 2020 at 12:50

          ah ma parem lükkan kõrvale 😀

          • Avatar
            Esp 12. märts 2020 at 14:07

            Tissid lykkad kôrvale?? ???