Kingiloos TESTIN JA ARVUSTAN

7 ägedat asja, mida uue Samsungiga teha saab + free phone!*

17. märts 2020

Nagu te teate, siis mul on nüüd jupp aega olnud uhiuus Samsung Galaxy S20 Ultra. Enam ei ole ma üks vähestest, vaid ülipaljudel eestlastel sai see telefon endale juba eelmüügist tellitud, rääkimata nendest, kes nüüd poest selle soetanud on. Samsungi influenceritele ja saadikutele tehti selline telefoni võimalusi tutvustav tund ka, aga kuna teie seal ei olnud, siis räägin teile ka, et mis minu jaoks on need eriti ägedad asjad. Ja ärge pahandage, kui mõni värk ka eelmisel mudelil olnud on, ma ei ole kunagi enne väga palju oma telefoni võimalustesse süvenenud haha ?

Samsungi uhked saadikud

Zoom – Galaxy S20 Ultra puhul on siis oluliseks märksõnaks suumimine, milleks on Ultra tagaküljel ka just spetsiaalne zoomimiskaamera. Sisu on see, et telefoniga saab väga kvaliteetselt kuni 30X sisse zoom-ida ning idee poolest saab zoomida lausa 100x. See on hea olukordadeks, kus on vaja kvaliteetset pilti mingist asjast, aga ei ole nt võimalik objektile ise lähemale minna. Või… ei viitsi ?

“Kle saada oma aknalauast pilt” aga ma istun teises toa otsas ja ei viitsi tõusta 😀

Jällegi kvaliteeti sööb siit vahelt FB, mitte telefoni enda töö 😀

108MP kaamera – Teine oluline osa Ultra juures on selle põhikaamera, mis on lausa 108 megapiksline. See tähendab, et kaameraga tehtav pilt on väga detailne. Lisaks on sealjuures võimalik kasutada funktsiooni, kus meeldiv osa on võimalik pildist ilma kvaliteeti kaotamata välja lõigata. Idee on selles, et teed 108MP pildi, aga pärast vaatad, et tegelt tahaks sealt ainult mingit osa. Siis võid vabalt nt pool pildist ära lõigada, aga lõpptulemus on ikka väga kvaliteetne kuna algne foto on tehtud sedavõrd kõva kvaliteediga.
Lisaks on ka endale vajaliku asja välja croppimine meha lihtne. Kohe kui pildil sisse zoomid, pakub telefon kerge nupuvajutusega võimalust sellest, mis hetkel ekraanil on, eraldi pilt teha.

Ütleme, et ma tegin sellest maailma kõige rohkem segamini aiast pilti ja avastasin, et ohhoo, LIND. Tahaks sõbrale saata, aga mega häbi on, et aed selline välja näeb, seega naks…

…ühe klikiga on pildil ainult lind ? Pilt oleks kvaliteetsem, kui ma seda fbis endale saatnud poleks ja niiii sisse zoomind poleks. 

Single take funktsioon – See on siis lahe asi tarkvara poole pealt. Ehk siis sellega on hea jäädvustada hetki, mida on muidu raske pildile või videole saada. Nt liikuvad lapsed, koerad, pidustused vmt. Ja Single take funktsioon siis salvestab seda kasutades ühe korraga videoid, pilte jm. Selle mida täpsemalt jäädvustab, otsustab arvuti. Ma reaalselt lastest ainult nii pilte saangi, need ju aina vehivad! Näiteks ühest väiksest “videoklipist” mis see single take pmst on, andis ta mulle kõik allolevad pildid ja paar nunnut muusikaga videokest ka, mida nt instasse vms panna.

Ekraan – Juba pikka aega hinnatakse Samsungi telefonide ekraane maailma parimateks. Seda siis pildikvaliteedi ja muude omaduste poolest. Sel aastal lisati ekraanile aga lahendus, kus ekraani värskendussagedus on 120Hz. Sisuliselt tähendab see, et telefoni kasutamine on palju sujuvam ja mõnusam, ning absull ei jookse kokku!
Jõudlusvõimsus – Ja lõpuks PEAN rõhutada telefoni võimsust, mis on tõesti hea. Sellest ka nimi Ultra. See tähendab, et seadme sees on kõige uuemad protsessorid, rohkelt muutmälu (RAM) ja ülisuur aku, millega saab päeva kenasti läbi ajada. Ma isegi laen telefoni kord kahe-kolme päeva jooksul, täis laeb ka mega kiiresti ❤️
Mugav selfitamine –  Enne pidin ma taimeriga jamama, nagu mingi loll. Nüüd tõstan ma käe, kaamera saab aru, et on vaja pilti teha ja teebki! Mega mugav!
Telefonide laadimine teise telefoniga – Mis mul muud öelda, mega uhke värk. Eriti kui aku on täiesti tühi ja tahad nt vähemalt paar prossagi akut saada, et takso tellida, siis saab seda teha ka laadjata. Seda ma teadsin, et on vanematel mudelitel ka, ma kunagi nägin telekast reklaami ja olin nagu woooww ?
Igatahes minu silmis ON Samsung parim telefon ja ma tahaks, et hästi paljud teist tuleks ka team-samsungisse ? Kahjuks ei ole mulle teile kõigile anda kõige uuemaid Samsungeid, aga mul ON anda üks imeilus Samsung Galaxy A71! Ma värvi täpselt ei tea, see on Samsungi kontoris ja nad ei teadnud ka hetkel, aga ma usun, et ega eriti vahet ka pole, sest tegemist on üli hea telefoniga, väärtuses 429€! Kui tahad selle telefoni loosis osaleda, siis jäta mulle kommentaariks, et kas oled juba team Samsung, või tooks võit su “õigele poole” üle ?? Telefoni loosin välja juba reedel❤️ Head loosiõnne, people!
*Postitus sündis koostöös Samsungiga❤️

Loe ka neid postitusi!

3,239 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Ann 18. märts 2020 at 14:50

    Samsungi S seeria on tõesti hea. Endal S7 ja selle ostsin kasutatult 🙂

  • Avatar
    Vasta Simo Kõivik 18. märts 2020 at 14:45

    Hetkel kuulun samuti Samsungi tiimi kuid hea meelega vahetaks välja uuema vastu kui loosiõnn peaks naeratama 🙂

  • Avatar
    Vasta Kady 18. märts 2020 at 14:38

    Olen team samsung,aga telefon on päris vana! 🙂
    Aga uus samsung oleks ideaalne ,saab käia looduses pildistamas koos perega 🙂

  • Avatar
    Vasta mari 18. märts 2020 at 14:35

    ise olen team oneplus ca 6kuud vana isendiga. emal aga on mingi mega aeglane ja vana käkk, mis paneb teises toru otsas inimese ootele pea 100% kordadest. nii ma siis kuulan seda muusikat veidi ja panen kõne kinni ning helistan talle uuesti… ja siis see kordub… ja siis see kordub jälle. igal juhul oleks ema ja teiste inimeste vaimse tervise pärast vaja talle uut telefoni.

  • Avatar
    Vasta Triin Soon 18. märts 2020 at 14:29

    ?Mina Samsungi tiimis juba esimesest telefonist peale. Korra proovisin mingit teist aga vahetasin kiirelt taas Samsungi vastu.
    Praegu S10 , aga niiiiiiii väga tahaks uut juba !! ???
    Osta veel ei raatsi, see veel ei ole vana, aga kui võidaks siis annaks vana oma kooli minevale lapsele ja teeks pilte issssand….miljonist asjast sest selle kaamera ju VEEL parem kui minu praeguse telefoni oma ?
    Palun mulle 1 võit ?

  • Avatar
    Vasta Elis Niinberg 18. märts 2020 at 14:29

    Olen hetkel team Huawei kuna ostmise hetkel oli see taskukohane. Aga no kaamera on ka vastavalt hinnale. See Samsung on küll väga ahvatlev?

  • Avatar
    Vasta Anna 18. märts 2020 at 14:26

    Aastaid olnud juba team Samsung, enamus kodumasinatest ka Samsungi omad ja kõigi telefonid peres Samsungi omad. (: Uut telefoni oleks ka vaja, endal hetkel kasutuses Samsung J3, 2016 aasta mudel, kus ainult 16gb mälu 😀

  • Avatar
    Vasta Geili 18. märts 2020 at 14:22

    Oleks aeg Samsungiga liituda. 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarja 18. märts 2020 at 14:21

    Võiks seda Samsungi proovida küll. ?

  • Avatar
    Vasta Kerli 18. märts 2020 at 14:19

    Hetkel team Huawei, tegelikult päris rahul aga pikalt mõelnud vana hea Samsungi peale üle minna 😛

  • Avatar
    Vasta Siret 18. märts 2020 at 14:15

    Telefon on mul vana,
    uimane justkui kana.
    Aastaid on tal juba kolm
    varsti saab temast tuhk ja tolm.?

    Tahaks teha ilusaid pilte,
    et neid üles riputada nagu silke.
    Lootus on mul suur,
    et mul varsti Samsung uus.?

  • Avatar
    Vasta Kristina 18. märts 2020 at 14:00

    Kui telefoni võidan, siis tulen samsungi teami üle! ?

  • Avatar
    Vasta Kristin 18. märts 2020 at 13:59

    Loomulikult team samsung! ???

  • Avatar
    Vasta Mari-Liny 18. märts 2020 at 13:58

    No teeme proovi, kui võidan siis äkki hakkab lõpuks Samsung meeldima, mine sa tea. Hetkel pole aastaid samsungist arvanud just hästi ja olen totaalselt huawei usku, kunagi omasin samsungist ainult aga viskas nii üle, et see pidevalt lõpuks paari kuuga muutus uimaseks ja jooksis kokku aina ja peale seda pole rohkem samsungit kasutanud.

  • Avatar
    Vasta Marleen 18. märts 2020 at 13:56

    Team Samsung 2 aastat olnud ja väga meeldib. Nüüd kindlasti kõik järgmised ka Samsungid! ?

  • Avatar
    Vasta Garmen 18. märts 2020 at 13:56

    Team Samsung juba aegade algusest, aga aeg ajalt ka teisi telefone proovinud. Nüüd tahaks Samsungit tagasi, no ei ole paremat telefoni olemas ?

  • Avatar
    Vasta Irina 18. märts 2020 at 13:55

    Tahaks olla team Samsung küll. Oi kuidas tahaks. Seda enam, et mu telefoni laadija andis otsad ja nüüd saan vaevu telefoni laadida ?. Peab surkima ja hoidma jne. Aga kui sul kodus kaks last, siis pole mul sellist aega, et hoida telefoni tema laadimise ajal. No ja raha ka pole, et uut osta ?

  • Avatar
    Vasta Katrin 18. märts 2020 at 13:46

    Olin aastaid Huawei fänn. Umbes aasta tagasi soetasin Samsungi, aga ei tekitanud seda wow-tunnet ja tegelt polnud üldse rahul, polnud minu jaoks nii mugav, aga andsin võimaluse. Pilte teeb mega hästi ja praeguseks täitsa harjunud, aga uus on ikka uus, kulub alati ära ?

  • Avatar
    Vasta Maris 18. märts 2020 at 13:44

    Pole küll praegu Team Samsung, kuid võit tooks küll õigele poole üle. ?

  • Avatar
    Vasta Lilian 18. märts 2020 at 13:40

    Ikka team Samsung.

  • Avatar
    Vasta merili 18. märts 2020 at 13:36

    Team samsung

  • Avatar
    Vasta Maria 18. märts 2020 at 13:33

    Ma olen siiani olnud team iPhone aga viimastel aastatel on need hinnad nii ulmeliselt tõusnud ja samal ajal sisus pole midagi ülifenomenaalset muutunud. Paistab, et androidid panevad eest ära 😀 Seega võibolla oleks tõesti aeg tiimi vahetada.

  • Avatar
    Vasta Käroly 18. märts 2020 at 13:31

    Mina ise pole team Samsung, olen aastaid Huaweide kasutaja olnud, kuid pean Samsungitest väga lugu. Minu mees seevastu on aastaid team Samsung ? võidu korral kingiksin selle talle, sest ta vana A8 on juba oma elu ära elanud ja ta on niisama ka seda väärt ❤️

  • Avatar
    Vasta Gerli 18. märts 2020 at 13:29

    team samsung?✌

  • Avatar
    Vasta Anett 18. märts 2020 at 13:25

    Olen omanud Samsungit, hetkel Apple ?

  • Avatar
    Vasta Eliis 18. märts 2020 at 13:23

    Ikka team samsung. Aastaid ustav

    • Avatar
      Vasta Siiri 18. märts 2020 at 13:50

      Kunagi olin team Samsung, kuid siis läksin üle Huaweile, ei tea miks, aga telefoni võit tooks mind kindlasti tagasi Samsungi poolele? Prsegune telefon juba üle 5aasta ustav olnud, peaks ta puhkusele ära saatma?

  • Avatar
    Vasta Mirje 18. märts 2020 at 13:23

    Kõik lähedased on samsungi fännid. Emal oleks uut telefoni vaja.

  • Avatar
    Vasta Riina 18. märts 2020 at 13:23

    Mul ei ole varem Samsungi olnud, kuid sooviksin proovida.

  • Avatar
    Vasta Kristiina K 18. märts 2020 at 13:12

    Veel ei ole Team Samsung , aga mu vana telefon on juba niiiiiiii aeglane ja kuumeneb üle ja jookseb kokku, et praegu oleks täpselt õige aeg uue telefoni jaoks 🙂

    • Avatar
      Vasta Egge 18. märts 2020 at 14:09

      Tuleksin meeleldi “õigele poolele” ja meie suhtes Huawei ga on nagunii juba mõrad, ekraanis nimelt. ?

  • Avatar
    Vasta Ainar Padar 18. märts 2020 at 13:11

    Olen enamus oma elust olnud team samsungis. Paar mitte eriti pikka kõrvalpõiget on olnud. Samsung on siiani parim ja lihtsaim memüü

  • Avatar
    Vasta Anneli 18. märts 2020 at 13:09

    Oleks ammu aeg oma huiavei prügikasti visata ja uus telefon võtta. Ja damn… Samsung tundub see õige ja saaks oma ilusast lapsest kes alles 1 aastane taas selgemaid pilte kui hetkel olemasoleva teloga.
    Hea meelega liituks Samsung tiimiga ja tuleks õigele poole üle ✌️?

  • Avatar
    Vasta Monika Kredemann 18. märts 2020 at 12:56

    OMG ma niii niii väga tahan omale tagasi Samsungi. Pärast seda kui minult varastati S8+ siis mõtlesin, et ok ma proovin iPhone’i kahjuks pidin pettuma ? ja nüüd tahan nii väga tagasi Samsungi?

  • Avatar
    Vasta Anneli 18. märts 2020 at 12:56

    Samsung olnud alati lemmar ?

  • Avatar
    Vasta Lenne 18. märts 2020 at 12:54

    Olen kogu oma telefonide kasutamise aja ainult “Team Samsung” olnud. Kõik mu Samsungid on olnud väga vastupidavad ja välja vahetanud olen lihtsalt soovist saada uuem telefon. Kuid nüüd olen suutnud esimest korda oma telefoni ära lõhkuda, ekraan kukkus ämblikuks ja nüüd ma kasutan seda katkise ekraaniga telefoni. Niiet uut telefoni on väga vaja !

  • Avatar
    Vasta Kadi 18. märts 2020 at 12:52

    Olen omanud Samsungi telefoni ja väga rahule jäänud. Hetkel küll oman “vana head” Apple’i toodangut, kuid Samsungi uuemad mudelid om viimasel ajal huvi tekitanud ning miks mitte proovida. 🙂

  • Avatar
    Vasta Marit 18. märts 2020 at 12:51

    Ikka team Samsung juba pikka aega olnud. Ja ei kavatse muuta ka seda 😀

    • Avatar
      Vasta Taivi 18. märts 2020 at 14:12

      Veel ei ole team Samsung, aga kes teab – äkki uus Samsung muudaks meelt? ??

  • Avatar
    Vasta Merit M 18. märts 2020 at 12:49

    Olen aastaid juba team samsung aga pole mitu aastat telefoni vahetanud. Seega uus samsung kuluks marjaks ära küll??

  • Avatar
    Vasta Kadri 18. märts 2020 at 12:47

    Olin Team Samsung, siis aga pärandasin telefonile emale. Nüüd on seis selline, et minul alla 2 aasta vanune Huawei jookseb alailma kokku, aga emale pärandatud Samsung, mis on nüüdseks u 5 aastat vana ning mille kass hiljaaegu veekaussi ajas ja mis tõenäoliselt ka u. pool tundi seal seista jõudis, töötab jätkuvalt suurepäraselt. Seega mõtetes olen jätkuvalt TeamSamsung, aga oleks vaja päriselt ka tiimi üle viia. 😀 No ja A71 kaamera!!! (ps! eriti tore oleks, kui neil oleks kontoris mu jaoks sinine Samsung 😀 )

  • Avatar
    Vasta Carmen Lind 18. märts 2020 at 12:46

    Ei ole veel aga võit tooks kindlati üle.

  • Avatar
    Vasta Ellu 18. märts 2020 at 12:42

    Kunagi ammu oli mul samsung aga siis kolisin Iphonele üle ning olen mitu aastat selle peal aga suur suur rõõm oleks tagasi samsungi peale minna, sest ka see telefon viskab juba vaikselt üle? mulle meeldib vaheldusrikas elu?

  • Avatar
    Vasta Elis 18. märts 2020 at 12:41

    Äkki tooks võit mind team Samsungi ?

  • Avatar
    Vasta Ketu 18. märts 2020 at 12:35

    Team samsung suht koguaeg olnud ?

  • Avatar
    Vasta Britta 18. märts 2020 at 12:35

    Mina ei ole veel Samsung tiimis ?

  • Avatar
    Vasta Tiina 18. märts 2020 at 12:33

    Samsungiusku juba aastaid?

  • Avatar
    Vasta Tiina 18. märts 2020 at 12:31

    Hetkel mul samsung S9+
    Võidaks uue annaks mehele ? tal hetkel sony ja see hakkab vaikselt ära surema – ja siis saaks ta ometi tunda kui hea on ikka samsung ?

  • Avatar
    Vasta Ursula 18. märts 2020 at 12:31

    Soovin ka Samsungit?

  • Avatar
    Vasta Lis Marii 18. märts 2020 at 12:28

    Minul on kõik telefonid samsungid olnud ja ma ei ütleks ära ka uuest telefonist! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kimmo Kangur 18. märts 2020 at 12:27

    Team Samsung?

  • Avatar
    Vasta Kadri 18. märts 2020 at 12:26

    Team samsung

  • Avatar
    Vasta Anette 18. märts 2020 at 12:25

    Kunagi ammu olin team samsung aga nagu ikka moeks tuli see õun ka ära proovida. Siiani on õun kätte jäänud, kuid selle samsungi kaamera kvaliteet ja omadused võlusid küll ära. Isiklikult meeldib väga jäädvustada ja peegelkaamerat pole kohe taskust võtta, siis selline kaamera kvaliteet kuluks küll ära!

  • Avatar
    Vasta Heleene 18. märts 2020 at 12:22

    Hetkel on mul Huawei P20 lite telefon, aga lugedes, mida see uus Samsung võimaldab, siis tuleks küll Team Samsungile üle ?

  • Avatar
    Vasta RvF 18. märts 2020 at 12:19

    Olen Samsungi tiimis vaid nutikellaga. Lapsepõlves oli ikka Nokia teemas rohkem ja täiskasvanuna olen taaskasutanud teiste nutiteölefonide jäänuseid, kuna endal pole olnud südant raha kulutada enda peale . Mees sunniviisiliselt ostis mulle eelmisel aastal uue telefoni ja ma lubasin ainult kõige odavama osta – Redmi siis. Mehel on iPhone X, aga mind ei tõmba nende poole ja sooviksin ka hoopis Samsungi 🙂

  • Avatar
    Vasta Pille-Riin 18. märts 2020 at 12:19

    Siiani pole vist kordagi samsungit omanud aga rõõmuga prooviks ära ?

  • Avatar
    Vasta Agnes 18. märts 2020 at 12:18

    Mina juba kuulun Team Samsung’i, samuti mu 9a poeg. Kuid tema mudel on ikka kiviajast ja loosis osalemine annab võimaluse võita uuem? Selle Samsungiga saab laps jätkata oma lemmiku hobiga – teha ise multikaid Legodest. Jääme lootma heale õnnele!??

  • Avatar
    Vasta Oliver 18. märts 2020 at 12:16

    Team Samsung

  • Avatar
    Vasta Maive 18. märts 2020 at 12:16

    No tundub ülilahe telo ja kuna olen juba aastaid Samsungi fänn, siis rõõmustaksin üliväga uue telefoni üle. Jäädvustatud saaks kõik, mis väärt, ehk teeks ka kriisist pilte 😉

  • Avatar
    Vasta Liina 18. märts 2020 at 12:16

    Olen omanud Samsungit, hetkel Apple

  • Avatar
    Vasta Anne-Liis 18. märts 2020 at 12:16

    Unistus oleks uus Samsung võita. Olen Samsungi tiimis olnud algusest saadik ja ei vahetaks õuna vastu.

  • Avatar
    Vasta Marge 18. märts 2020 at 12:10

    Juba aastaid Samsungi teamis ?

  • Avatar
    Vasta Marleen 18. märts 2020 at 12:09

    Team Samsung juba väga väga mitmeid aastaid. Vana samsung vajaks küll välja vahetamist ??

  • Avatar
    Vasta Maarja 18. märts 2020 at 12:09

    Hetkel Apple toodete kasutaja, aga ausaltöeldes kopp ees sellest, et telefon esimeste miinuskraadidega välja lülitab. Nii et väga hea meelega prooviks Samsungi✌?

  • Avatar
    Vasta Maris 18. märts 2020 at 12:04

    “Tooks õigele poolele” 😀

  • Avatar
    Vasta Elisabeth 18. märts 2020 at 12:00

    Team Samsung tooks mind õigele poolele ?

  • Avatar
    Vasta Anete 18. märts 2020 at 11:56

    Alati Samsungi fänn olnud!!?

  • Avatar
    Vasta Avelii 18. märts 2020 at 11:55

    Olen ka ise Samsungi usku ja uuest telefonist ära ei ütleks!?
    #teamsamsung

  • Avatar
    Vasta Karolin 18. märts 2020 at 11:51

    Ei ole veel team Samsung, aga uuest telefonis ära ei ütleks ?

  • Avatar
    Vasta S.TIINA 18. märts 2020 at 11:50

    Nojah, panen siis ka ennast kirja 2000+ osalejana (tavaliselt midagi ei võida, aga ega kaotada ka midagi ei ole, eksole).
    Ei ole veel “tiim Samsungis.” Tegelikult, kui nüüd mõtlema hakata, siis ei olegi mul elu jooksul veel mitte ühtegi Samsungi telefoni olnudki, kuigi olen neid viimastel aastatel mõned korrad isegi vaadanud. Olen ikka “harjumuste ori”, seega isegi nuputelefonide pealt nuti peale kolisin oluliselt hiljem kui enamus ümberringi asuvast ühiskonnast.
    Viimased aastad on olnud tööandja telefon (mitte-Samsung), nüüd ongi vaja tööandja telefon tagastada ja isikliku telefoni peale kolida ja Samsung oleks hea valik.
    Ja noh, boonusena teeks tuju paremaks kindlasti ka – oleks vähemalt “tööriist” kvaliteetse videokõne teostamiseks, mida läheb ilmselt vaja lähiajal, mil ees uue ilmakodaniku lisandumine perre (ja eks muidugi selle uue ilmakodaniku tegevuse jäädvustamiseks ka). Esimene sünnitus ees, juba üle kantud (ja tüüp ei ilmuta mitte mingeid märke väljatulekust, ilmselt siis peagi “tõstetakse välja”) ja tuju nii sant. Oleks õigel ajal tulnud, siis oleks veel napilt pääsenud Tallinna sünnitusmajade poolt tugiisikute boikoteerimisest. Nüüd pean oma esimese sünnituse ja esilekutsumise ohuga lootmagi ainult videokõne vms lahenduse peale ainult. Ja värsked vanaemad-vanaisad (sh hooldekodus olev vana-vanaema) peavad ka mõnda aega piltidega leppima, sest praegusel ajal püsib igaüks ikka turvalisuse huvides oma kodus. Saaks vähemalt ilusad pildid…
    Sain mure välja elada 🙂
    Ja kes iganes loosi võidab – minu poolt juba ette õnnesoovid ka. Praegusel keerulisel ajal teevad vähemalt sellised loosid kõigil tuju natuke paremaks.

  • Avatar
    Vasta Enely 18. märts 2020 at 11:50

    Hetkel A5(2017), mis toimib siiani hästi, kuid unistan juba uuest telefonist. Ei ole raatsinud osta ja see oleks hea varajane kingitus mu tuleva sünnipäeva jaoks aprillis ? (keegi ei kingi ka uut ?)

  • Avatar
    Vasta Heler 18. märts 2020 at 11:49

    Olen Samsungi tiimis juba ligi 10 aastat ning praegune Samsung(mis mind siiani truult oma mõranenud ekraaniga teenib) ootab pensile minemist ja välja vahetamist 🙂

  • Avatar
    Vasta Ketryn 18. märts 2020 at 11:47

    Ma olen aastaid samsungi team olnud, aga mu praegune S8 viskab kohe sussid püsti ja uus telefon kuluks marjaks ära ??

  • Avatar
    Vasta Kristi 18. märts 2020 at 11:46

    Olin aastaid Samsungi usku, eelmisest aastast sai Apple peale üle mindud aga siiski peaks ütlema, et samsungi võtaks tagasi.:)

  • Avatar
    Vasta K. 18. märts 2020 at 11:40

    Seda kommentaari kirjutades jooksis mu praegune telefon umbes täpselt 68x kokku ning hakkas ise kirjutama x-keelset juttu. Nii, et palun! ?

  • Avatar
    Vasta Kelly 18. märts 2020 at 11:36

    Alates nutitelefoni saamisest, olen olnud samsungi poolel ja olen seda siiani 🙂 uuest telefonist ka ära ei ütleks ?

  • Avatar
    Vasta Annika 18. märts 2020 at 11:36

    Olen om eluaeg Team Samsung olnud, aga see samsung on juba niiiiiii vana et hädasti oleks uut küll vaja ?
    No ja samsung is da best?

  • Avatar
    Vasta Leila M. 18. märts 2020 at 11:32

    Mulle hakkas uues Samsung huvi pakkuma alates siis kui mehele sai ostetud Samasung Galaxy fold. Njaa, ise olen juba 2,5a kasutanud iPhone 7 ja why not seda nüüd välja vahetada, oma aegu see iPhone näinud ju küll. ?

  • Avatar
    Vasta Kertu 18. märts 2020 at 11:27

    Mina kuulun juba ammu Team Samsungisse ja olen kaasanud sinna tasapisi kogu oma pere , sest Samsung ongi parim ! Aegajalt oleme uudishimus proovinud ka teisi marke, aga ikkagi peagi Samsungi juurde tagasi pöördunud. Praegu kasutan S8-t , aga sooviksin väga A71-t ,Abikaasal on A70 …ja …tahaks kaaa sellist ,nii hea, nii ilus telefon !:)

  • Avatar
    Vasta Siiri S Tamm 18. märts 2020 at 11:24

    Ma ei julge oma praeguse telefoni pilti siia panna,mõni minestab ära,kui seda näeb.Jah mul samsung olnud,kuid klapiga,selline armas mõnus pisikene.Ma nii nii nautisin sellega helistamist niikaua,kui see katki läks.Tahaks lõpuks ka teha kiiresti ja mugavalt ilusaid pilte,mida tulevikus oleks hea meenutada.

    • Avatar
      Vasta Avelii 18. märts 2020 at 11:54

      #teamsamsungforever 😀
      Kõik telefonid on samsungid olnud ja olen megarahul.
      Uuest telefonist ära ei ütle??

  • Avatar
    Vasta Jane 18. märts 2020 at 11:21

    Peale mõne erandi, on Samsung alati minu telefoniks olnud. Hetkel mehele ka vaja uut telefoni, vanal mälu väike ja ekraan juba mõras. Hea võimalus enda oma mehele anda ja uus ja uhkem endale võtta ?

  • Avatar
    Vasta Signe Koik 18. märts 2020 at 11:17

    No kes ei tahaks uut samsungit. Olen aastaid olnud samsungi fänn.

  • Avatar
    Vasta Christel 18. märts 2020 at 11:15

    Olen ka ise Samsungi usku ja uuest telefonist ära ei ütleks!?

  • Avatar
    Vasta Janika 18. märts 2020 at 11:09

    I love Samsung ?? kui võidan siis kingiks selle oma elukaaslasele ? kuna ta kasutab minu vana samasung s8 mis on ka juba oma aja ära elanud. Sünnipäevaks talle oleks super kink ??

  • Avatar
    Vasta Katrin 18. märts 2020 at 11:09

    Minul on kasutusel samsung j7. No täielik luts juba. Ekraan katki. Kaamera väga ei tööta. Kuna hetkel keerulised ajad, ei saa endale uut ka lubada ?? ! Aga kuna peres sirgub 3 aastane printsess ja kohe kohe liitub meiega ka uus ilmakodanik siis oleks see telefon nagu taevakingitus millega saaks nagu sinu postitusi vaadates suurepäraselt nende ägedamaid hetki salvestada ❤❤ ! Sinu lapsed on nagu modellid…. Marta on nagu sünnist saadik väike modell ❤?

  • Avatar
    Vasta Minna 18. märts 2020 at 11:07

    Veel ei ole aga heameelega oleks ??

  • Avatar
    Vasta Margus Saareoja 18. märts 2020 at 11:04

    Olen juba team Samsung, aga praegune telefon on vana ja väsinud. Uus ja uhkem kuluks igati ära 🙂

  • Avatar
    Vasta tiina saareoja 18. märts 2020 at 11:03

    Olen juba team Samsung, aga praegune telefon onväsinud. Uus ja uhkem oleks igati lahe

  • Avatar
    Vasta Kati 18. märts 2020 at 11:03

    Olen juba aastaid Team Samsung.

  • Avatar
    Vasta Anni 18. märts 2020 at 11:01

    Hetkel olen pikalt olnud tiim Huawei aga võimalusel tulen õigele poole üle. ?

  • Avatar
    Vasta Taire Mikalai 18. märts 2020 at 10:58

    Mina olen Samsungi fänn. No ma ei tea kui hea mudel mulle kingiti, aga saan hetkel oma toimingud ikka ära ajada. Lapsele sooviksin telefoni, eriti praeguse kriisi olukorras! 😀

  • Avatar
    Vasta Elly Narjanen 18. märts 2020 at 10:56

    Olen juba Team Samsung ???

  • Avatar
    Vasta K 18. märts 2020 at 10:54

    Niiväga tahaks ka oma lastest nii ilusaid pilte teha, sest neid ju pildistaks igaminut??❤
    Aga hetke telefoni kaamera on nagu ta on, kiirust küll pole, ei saa klahvilukkugi maha, kui laps juba toast läinud on, et keda sa siis pildistad?
    Olen ka muidu #TeamSamsung

  • Avatar
    Vasta Maive 18. märts 2020 at 10:53

    Olen juba team samsung!

  • Avatar
    Vasta Anneli 18. märts 2020 at 10:53

    Oleks vaja ületoomist? ??

  • Avatar
    Vasta Adda--Linda 18. märts 2020 at 10:52

    Olen team Samsung

  • Avatar
    Vasta Triinu 18. märts 2020 at 10:52

    Team Samsung juba aastaid.

  • Avatar
    Vasta Karina 18. märts 2020 at 10:50

    Võit tooks mu kindlasti õigele poolele üle 🙂

  • Avatar
    Vasta Karima 18. märts 2020 at 10:47

    Mulle meeldib samsung väga
    On olnud 4 kokku. Esimene samsund oli see hästi pisike mis lahti lükkasid. Kuldne. Imeilus oli. Nüüd kui mõned a tagasi oma samsungi taksosse unustasin mees ostis huawei. Meeldib aga samsung on südamelähedasem

  • Avatar
    Vasta Janne Teder 18. märts 2020 at 10:45

    Hetkel endal Nokia aga olen alati Samsungi fänn olnud ? loll olin , et oma Samsung S6 e asemel selle lutsu ostsin .
    Samsungid minuarust töökindlad ja parimad üldse ?

  • Avatar
    Vasta Kristel 18. märts 2020 at 10:43

    Alati olnud team Samsung, aga olude sunnil on hetkel huawei ??. Vähemalt Android ?‍♀️
    Aga jh. Mu süda kuulub jäädavalt samsungile.

  • Avatar
    Vasta Kertu 18. märts 2020 at 10:39

    Hetkel olen team Apple, kuid mida aeg edasi seda rohkem jääb mulje, et Samsung poleks üldse mitte halvem valik. Elukaaslane on alati androidi kasutaja olnud, kuid mina pole veel androidi vaimustusega kaasa läinud.

  • Avatar
    Vasta Merilin Cherry 18. märts 2020 at 10:39

    Olen team Samsung, aga mu ess seitsmeke vajab hädasti välja vahetamist sest aku on läbi ?

  • Avatar
    Vasta Marianne 18. märts 2020 at 10:33

    Team samsung, olen ja jään ? oleksi uut telefoni vaja ?

  • Avatar
    Vasta Egle 18. märts 2020 at 10:32

    Ma ei tahaks nuriseda, aga mul on iphone ja sellel on algusest peale heliga miskit valesti olnud. Kes on sama tüüpveaga telefoni endale saanud on selle tänaseks ka välja vahetanud. Mina ei anna veel alla, sest ma ei julge ühtegi teist telefoni osta sest kaamera on ju ülihea. Alguses nägin sinu tehtud pilte instagramis. Mul vajus karp lahti. Siin karantiinis olles raha taevast ei tule ja uut telefoni ma endale osta nii pea ei saa, aga kui see võimalus tekib tulen Samsungi perekonda.

  • Avatar
    Vasta Gerli Aust 18. märts 2020 at 10:32

    Mina olen aastaid, aastaid Iphone kasutaja. Olen siiani kindel olnud, et paremat telefoni ei leidu aga hetkel vaatasin neid pilte ja ? Leidub küll ? Seega osalen loosis, et konkurentide poolele üle tulla ? ?

  • Avatar
    Vasta Kersti 18. märts 2020 at 10:28

    Ise olen teises tiimis, aga mehel on olnud mitu Samsungi ja ma arvan, et see oleks tallegi tore kingitus 🙂

  • Avatar
    Vasta Annika 18. märts 2020 at 10:27

    Ei ole team Samsung .?
    Nii,et võit tooks mind õigele poole.?

  • Avatar
    Vasta Enely 18. märts 2020 at 10:26

    Ma olen juba ammu team Samsung! ? Ja nüüd see parem variant kuluks küll hädasti ära ?

  • Avatar
    Vasta Siret 18. märts 2020 at 10:22

    Mul kõik seadmed Samsungid. Täielik Samsungi patrioot. Omal S10, aga uus telefon kuluks emale ära. ?

  • Avatar
    Vasta stella 18. märts 2020 at 10:22

    Mina olem team iphone ja mees oleks pigem Samsung. Mehel hetkel nii vana telefon kasutusel,kus aku ei tööta ja telefon liiga pisike. Vaene inimene ei saa internetiski surfata. Laps
    arvab ka,et see pigem mänguasi ja sellest tingituna loobitakse issi telefoni mööda tuba laili ja mees siis korjab kilde kokku ja paneb aga taskusse tagasi?Seeg mehel vist oleks uut telefoni vaja.

  • Avatar
    Vasta Kaidi Tammiksalu 18. märts 2020 at 10:21

    Olen

  • Avatar
    Vasta Laura Järve 18. märts 2020 at 10:10

    Olen pikka aega olnud Samsungi tiimi liige ja nüüd oleks hea meel kui saaksin oma väiksesse kogusse värskendust?❤️

  • Avatar
    Vasta Merili 18. märts 2020 at 10:09

    Mu elukaaslane on tulihingeline Samsungi fänn. Tema kõige lemmikum telefon on siiani olnud Samsung Galaxy S2 mida ta siiani helde südamega meenutab ja vaatamata sellele,et telefon juba aastaid ei tööta, ei luba ta seda telefoni ära visata . Hetkel on ta leppinud mingi tundmatu firma telefoniga ja ainult vihastab ja heietab selle telefoni vigu ?
    Uue telefoni võitmine oleks antud hetkel ja sellisel raskel perioodil suurepärane üllatus just mehele..seda enam, et sisimas Ta neid Samsungi telefone ju armastab ja kes teab..vb võidaks Samsung ka minu südame ning võit tooks mu “ õigele poolele” 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaija 18. märts 2020 at 10:07

    Olen praegu team Huawei ? aga no see telo on omadega tegelt suht koomas ?
    Kesssee kunagi ütles, et kes ei riski, see shampat ej joo ?? Ja uut samsat endale Malluka loosist ei võida ✌️ #tulevaneTeamSamsungÄkki ??

  • Avatar
    Vasta H 18. märts 2020 at 10:04

    Mina olen samuti juba aastaid Samsungi fänn, äkki olekski aeg S5 välja vahetada 😀

  • Avatar
    Vasta Keiu 18. märts 2020 at 10:04

    Oleks siis vist aeg tulla õigele poolele üle ?

  • Avatar
    Vasta Kätlin 18. märts 2020 at 10:03

    Sooviks Samsungi proovida küll?

  • Avatar
    Vasta ainar 18. märts 2020 at 10:02

    Team samsung enne logi3a samsung s8+ ogati rahul. Nüüd s20+ ja veelrohkem rahul. :))

  • Avatar
    Vasta Eleri 18. märts 2020 at 09:59

    Ma kunagi olin täiesti team Samsung, muid telefone polnud olemaski minu jaoks 😀 vahepeal ikka muid ka katsetanud: Huawei P30, eirnevad Iphoned. Huawei ja Samsung mu lemmikud ?

  • Avatar
    Vasta Brigit 18. märts 2020 at 09:57

    Olen juba team Samsung 🙂

  • Avatar
    Vasta Jaanika L 18. märts 2020 at 09:57

    Olen Team Samsung aastast 2017. Hea meelega võtaks uuema ja parema kasutusele ?

  • Avatar
    Vasta Kersti Lätting 18. märts 2020 at 09:57

    Võit tooks tiim Samsungi tagasi mind. Vahepeale sai üks HTC ja Huawei soetatud ja kuna viimane on juba üsna eakas vanur, siis tuleks rõõmuga tiim Samsungi nüüd jälle 😀

  • Avatar
    Vasta Liisu 18. märts 2020 at 09:55

    hetkel tiim iphone, kuid see juba vanake ja vajaks uuendust, ehk on just samsung see kes mu androidi armastuse tagasi toob☺️

  • Avatar
    Vasta Kelly 18. märts 2020 at 09:53

    Võit tooks mind õigele poolele!

  • Avatar
    Vasta Janeli 18. märts 2020 at 09:52

    Meil sahtlis päris mitu Samsungi.. Need on lõpuni kasutatud (ribadeks noh :D) hetkel huaweid kasutusel, aga kui on loosiõnne, siis ehk hakkab taas Samsung meeldima ? ühe s4 miniga oli halb kogemus, Selle pärast sai marki vahetada

  • Avatar
    Vasta Kerli 18. märts 2020 at 09:52

    Team Samsung 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisa 18. märts 2020 at 09:51

    Ma olen nüüd uurinud nii ja naa ja tulnud arusaamisele, et Samsung ei ole kuidagi parem, kui mistahes muu selles hinnaklassis telefon. On jah võimalusi palju, aga neid on näiteks ka iphone või siis oneplus telefonides. Igaüks kiidab ikka seda, mida just parajasti kasutab või millisega on harjunud, mul omal on uus oneplus ja juba ootan, et nende uusim mudel tuleks müügile, kuna tahan just seda. Ma mõtlen, et väga paljud, suurosa inimestest on lihtsalt käsi püsti ja tahaks uut ja kallist telefoni lihtsalt võitta. Kui mul oleks mõnesaja eurine, võtmetega samas taskus ära kriibitud, lastepoolt ära mängitud, mõned korrad maha kukkunud ja ekraan kui keldris elava ämblikuvõrkk, siis miks mitte lihtsalt kirjutada, et tulen ja olen team Samsung ja luban kogu järelejäänud elu olla ja Sina oled jumal, kuna Sina oled just kellegile selle uue telefoni loosinud 🙂 mul ei ole Samsungi olnud ja isegi ei tea, kas tahaksin, lihtsalt tulin oma arvamust avaldama. Ja ma isegi ei tea, mida ma sellega teeksin ja millega see telefon siis võiks päriselt niipalju üllatada. Vaatasin siis ka seda uusimat Samsungi ja kohe kohe turule tulevat oneplus mudelit, palun anna andeks, aga peale kõikkuva hinna ei näinud nendes suuri erinevusi. Ühele meeldib ema, teisele tütar ja mulle siis just oma telefon 😀

  • Avatar
    Vasta Veronika 18. märts 2020 at 09:48

    Mul endal ka Samsung aga kahjuks kukkus maha ja ekraan mega ämblik. Muidu kõik töötab edasi aga ekraan ikka täitsa ämblikus. Tore kui võidaks uue telefoni.

  • Avatar
    Vasta Kerli P 18. märts 2020 at 09:48

    Kunagi olin suur Samsungi fänn, hetkel Huawei aaga väga heameelega läheks Samsungile jälle üle ? Niiet võit tooks 101% tagasi õigele poolele.

  • Avatar
    Vasta Kreete 18. märts 2020 at 09:46

    Praegu team Huawei ? aga ehk võit muudaks mu meelt, kes teab?‍♀️?

  • Avatar
    Vasta Katri 18. märts 2020 at 09:44

    Ma olen väga pikalt olnud tiim iphone. Midagi uut oleks tore proovida. Ise ei raatsi endale veel uut telefoni osta ja mugavustsoonist välja tulla, et teisi firmasid katsetada ? Ja omg sellle samsungi välimus, niiiiiiiii ilus ?

  • Avatar
    Vasta Marit 18. märts 2020 at 09:43

    Olen juba samsungi kasutaja ning midagi muud ei tahakski ? uuest ja paremast samsungist hetke seisuga ära ei ütleks?

  • Avatar
    Vasta Piret Tammistu 18. märts 2020 at 09:42

    Soovin kuuluda Samsungi tiimi ?

  • Avatar
    Vasta Krissu 18. märts 2020 at 09:41

    Tahaks väga uuesti samsungi peale üle minna.Samsung ikka kõige parem

  • Avatar
    Vasta Ande Kütt 18. märts 2020 at 09:37

    Osalen

  • Avatar
    Vasta Mariliis Saar 18. märts 2020 at 09:37

    Veel ei ole 🙂

  • Avatar
    Vasta Tiia 18. märts 2020 at 09:37

    Olen juba team Samsung. Samsung on mu lemmik telefon. Kasutan ise ka praegu just Samsungit

  • Avatar
    Vasta Cätlin 18. märts 2020 at 09:36

    Oi, kui ilusad pildid.
    Hetkel huawei, aga kui saaks samsungi. Läheks samsungile ple?

  • Avatar
    Vasta MARIA 18. märts 2020 at 09:35

    Hehe, see oleks küll vinge, oli muidu plaan just sama Samsung soetada, aga äkki siis seekord õnnestub võita ka, elus esimest korda ?

  • Avatar
    Vasta Mon 18. märts 2020 at 09:34

    Ei ole veel 🙂

  • Avatar
    Vasta Helen Visnapuu 18. märts 2020 at 09:33

    Olen aastaid juba team Samsung, lihtsalt praegune A5 on otsi andmas…

  • Avatar
    Vasta Kristin 18. märts 2020 at 09:32

    Ei ole veel team samsung ? Aga kõik võib muutuda ?

  • Avatar
    Vasta Grete-Maria 18. märts 2020 at 09:32

    Siiani olen olnud veel team Huawei aga olen valmis vahetama tiimi 😀
    Ja damn, see Samsung galaxy ultra 20 on küll täielik imevidin oleks võimalusi siis ostaksin endale kohe selle et lapsest normaalseid pilte saada, praegu on ikka tükk tegemist, et udukogude vahelt üks norm pilt kätte saada.

  • Avatar
    Vasta Kadri Popov 18. märts 2020 at 09:30

    Oselan ka loosis, kuigi mul on huawei p30 lite, soovin väga uut Samsungi telefoni, see tundub ikka ülihea, just kaamera, see on minujaoks kõige tähtsam telefoni juures, mulle meeldib väga pilte teha, eriti lastest, miks mitte teha pilte nii hea kaamarega nagu on uuel Samsungil, mälestused kogu eluks ??

  • Avatar
    Vasta Mariliis 18. märts 2020 at 09:30

    Sooviksin vast kuuluda Samsungi tiimi. Kasutasin mõned aastad õuna, kuid eks me kõik kord väsime, sellega seoses tegin ostu Huawei maalimas, (otse ämbrisse). Telefon on natuke aeglane, teate helinad tulevad siis kui ise heaks arvavad jne. Eeldasin, et kaamera ka megasuperhea, kuid mu silmale annab soovida, telefoniga asju jäädvustada meeldib väga. Oleks aeg üks truu kaaslane leida.

  • Avatar
    Vasta Karoliina 18. märts 2020 at 09:29

    Mul hetkel Huawei aga kui sellise Samsungi telo saaks läheks küll teise tiimi üle ? ?

  • Avatar
    Vasta Hanna 18. märts 2020 at 09:29

    Samsungi viimase aja väljalasked on pannud mind tōsiselt kaaluma Iphonest loobumist. Uue Samsungi võit tooks mind viimaks õigele poolele! ?

  • Avatar
    Vasta Reelika 18. märts 2020 at 09:28

    võit tooks mu “õigele poole” ?

  • Avatar
    Vasta Helina 18. märts 2020 at 09:27

    Ei ole veel team Samsung ? aga telefon tundub nii äge, et tuleb õigele poolele tulla ?

  • Avatar
    Vasta Helena 18. märts 2020 at 09:27

    Hetkel veel ei ole team Samsung, aga heameelega tuleks üle küll. Äkki siis saab veidi jahedam ilmaga ka väljas käja nii et aku kohe otsi ei annaks ?

  • Avatar
    Vasta Kristel 18. märts 2020 at 09:26

    Osalen kah loosis endal mul on samsung S10+ mehel S10 ning kui ma võidaksin siis kingiksin selle oma kallile emale kellel on iphone 6 ning ta vajaks hädasti uut telefoni ja see oleks talle suurepärane kink kuna tema on terve oma elu lastele kinkinud?

  • Avatar
    Vasta Kiira 18. märts 2020 at 09:25

    veel ei ole Samsungi usku, aga mine tea, äkki võidan ja proovin ja hakkab meeldima ?

  • Avatar
    Vasta Anu 18. märts 2020 at 09:24

    Ma arvan et võit tooks “ûle”. Kunagi aastaid tagasi olid mul kõik ainult Samsungid, mingil ajal kukkus nende akumahtuvus nii kõvasti, et pidin marki vahetama…

  • Avatar
    Vasta Aet 18. märts 2020 at 09:22

    Tahan Samsungile võimaluse anda. ?

  • Avatar
    Vasta Mai 18. märts 2020 at 09:20

    Mina olen suuuur Samsungi fänn ❤ Olen omanud Galaxy S3, S6 edge, S7 edge, nüüd S9 kasutusel. Võtaksin uue telo suure heameelega vastu!!!

  • Avatar
    Vasta Kelly 18. märts 2020 at 09:19

    Kunagi oli samsung ja olin ka ülirahul. Siis olude sunnil leppisin huaweiga, mis on osutunud ka väga heaks telefoniks. Võidu korral tuleksin team-samsungisse tagasi. 🙂

  • Avatar
    Vasta Piret 18. märts 2020 at 09:17

    Pole leidnud oma lemmiklemmik telefoni. Praegu ajab asja ära üks õunake.
    Samsung võiks tulla meile puhkusele küll.

  • Avatar
    Vasta Kadi Jõgimaa 18. märts 2020 at 09:16

    Olin pikalt Samsungi peal, kuid mõtlesin proovida Iphone. Pean tunnistama, et Samsung on kuidagi kodusem minu jaoks.

  • Avatar
    Vasta Annabel 18. märts 2020 at 09:14

    Ei ole team samsung, aastaid juba iphone kasutaja aga oleks äge vahelduseks midagi muud proovida, kaamera pildid tunduvad väga head✌️

  • Avatar
    Vasta Regina 18. märts 2020 at 09:12

    Ei ole veel, aga võit aitaks mu teami tuua ?

  • Avatar
    Vasta Krista 18. märts 2020 at 09:09

    Olen juba team samsung. 🙂
    Praegune on samsung galaxy S7 aga see on juba paras juust. 🙂 ega ma väga heale õnnele siin ei looda kuna pole kunagi midagi vöitnud. aga proovima peab. 😉

  • Avatar
    Vasta Gerli Mäeots 18. märts 2020 at 09:08

    Jaaaa mina ka tahan uuesti Samsungi tiimi ? Mõnikord lihtsalt tuleb hängida teises tiimis, et saada teada kui hea ikka oli Samsung ja nüüd veel eriti vingete näitajatega telo väljas….oi-ma-ei-või ???

  • Avatar
    Vasta Mileen 18. märts 2020 at 09:07

    Samsung s10+ telefonis nii pettunud,et tahaks jubedalt seda uhket aparaati ? lastest ja koerast alati raske pilte saada ja selle uuega saaks vist päris head kaadrid ?? Meil varsti suurem sündmus tulemas ja siis oleks küll head kaamerat vaja mis 24/7 kaasas ?

  • Avatar
    Vasta Anastasia 18. märts 2020 at 09:05

    Ei ole veel Samsungi teamis, aga hea meelega parandaks seda!

  • Avatar
    Vasta Sabina 18. märts 2020 at 09:04

    Täiega team samsung.. Samsung oleks superlux? ???

  • Avatar
    Vasta Kaija 18. märts 2020 at 09:04

    Olen juba team Samsung.

  • Avatar
    Vasta Illekas 18. märts 2020 at 09:04

    Praegu Huawei aga lemmik telefon on Samsung

  • Avatar
    Vasta Kaisa T 18. märts 2020 at 09:01

    Team samsung?
    Mul mitmes samsung juba, aga praegune vana juba.
    Pildistan ka oma lapsi koguaeg, et uuest ja paremast ära ei ütleks?

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 18. märts 2020 at 08:59

    Hetkel kasutan Huaweid, kui sooviksin küll Samsungi poole üle tulla ?

  • Avatar
    Vasta Ketlin 18. märts 2020 at 08:58

    Mina kõige suurem samsungi fänn ??

  • Avatar
    Vasta Riina 18. märts 2020 at 08:58

    Olen olnud “Team Samsung” aga üks hetk kinkis abikaasa mulle Huawei.
    Nüüdseks oleks jällegi vaja telefon uue vastu vahetada sest sooviksin paremat kaamerat kuna see on mu ainuke vahend millega oma kolmest lapsest pilte jäädvustan.

  • Avatar
    Vasta Eddy 18. märts 2020 at 08:57

    Sooviks tagasi Samsung, mõni aasta Huawei olnud aga hakkab ära väsima ja Samsung kuidagi kodusem ikka…. Päikest!

  • Avatar
    Vasta Signe 18. märts 2020 at 08:57

    Teoreetiliselt team Samsung. Viimati ostsin Samsung S7 Edge. Aga laps lõhkus selle ära ja olen sunnitud kasutama oma 5 aastat vana HTC M8 One, mis on ilmselgelt oma aja ära elanud. Uus telefon teeks mind väga õnnelikuks, sest juba pikalt olen plaaninud uuema mudeli vastu vahetada, kuid pole olnud piisavalt vabu vahendeid.

  • Avatar
    Vasta Eha 18. märts 2020 at 08:56

    Olen aastaid õuna omand aga uueks telefoniks võiks Samsung küll olla? Nats võtaks harjumist aga omadused tunduvad nii head, et eriti keeruliseks see ei tohiks osutuda?‍♀️

  • Avatar
    Vasta Albe 18. märts 2020 at 08:56

    Terve perega oleme, aga naise aparaat vajaks juba liikmestaatuse uuendamist 😀

  • Avatar
    Vasta Hede Tanne 18. märts 2020 at 08:56

    Mulle oleks vaja uut samsungi ?
    Minu samsung enam kaua vastu ei pea ?
    Lisaks siia pildi telefonist aga seda vist ei saa siin teha.
    Aga tahaks oma kahte pisikest printsessi edasi pildistada ☺
    Kuulun team samsungi ?

  • Avatar
    Vasta Maigi 18. märts 2020 at 08:55

    Ma siiani pigem iPhone pooldaja olnud, aga imetlenud alati viimaste samsungi mudelite fotode kvaliteeti ?✨ Ja kuna enamasti pildistan oma lapsi, loomi jne telefoniga siis muutub see kvaliteet aina olulisemaks ? Prooviks küll samsungi järele ja vana fööni annaks mehele ???

  • Avatar
    Vasta Kairi 18. märts 2020 at 08:54

    Tuleksin Samsungi team-i üle ?

  • Avatar
    Vasta Vladimir Raudsepp 18. märts 2020 at 08:53

    Olen ammu juba tahtnud kallile naisele uut Samsungit aga pole õnnestunud. Tahaksin väga olla team-Samsung ?

  • Avatar
    Vasta birgit mändmets 18. märts 2020 at 08:52

    ei ole veel aga kes teab, äkki reedan oma iphone ??

  • Avatar
    Vasta Jelena Beljaeva 18. märts 2020 at 08:51

    Mul on Samsung S7… selline vanake juba… tütre vana minu uus ? aga Samsung on mulle läbi aegade truu kaaslane olnud ? häid pilte oma kuttidest teeks uue teloga kindlasti rohkem ??

  • Avatar
    Vasta Külliki 18. märts 2020 at 08:50

    Hädasti on vaja?

  • Avatar
    Vasta Kersti 18. märts 2020 at 08:48

    Mul ei ole Samsung telefon ja ma pole ka Team Samsung liige. Viimane aeg vist liituda ja selline hea võimalus praegu ?

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 18. märts 2020 at 08:47

    Oleksin väga õnnelik ?

  • Avatar
    Vasta Mirjam Männik 18. märts 2020 at 08:47

    Mina oleks küll selle kingi üle niiniiiniii rõõmus! Praegune on juba sada aastat oma aja ära elanud ja hetkel saaks uue telefontšikuga kõik trikid rahulikult ära teha ja järele proovida nii toas kui õues. Samuti saaks siis Samsungi fännidega ühte kampa!

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 18. märts 2020 at 08:46

    Olen väga õnnelik ?

  • Avatar
    Vasta Kadi 18. märts 2020 at 08:42

    Olen samsungeid omanud, hetkel kahjuks pole team Samsung, aga tahaks jälle olla! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristina Šandõbina 18. märts 2020 at 08:40

    Kingiks uue telefoni emale, kes mu vana huaweiga ringi käib. Võibolla õnnestuks tal vähe kvaliteetsemaid pilte teha??‍♀️ endal samsung ja igati rahul ???‍♀️?

  • Avatar
    Vasta Gloria 18. märts 2020 at 08:40

    Ei ole #TeamSamsung, aga annaks võimaluse ning kes teab mis peale seda saab! ?

  • Avatar
    Vasta Helen 18. märts 2020 at 08:39

    Minul on Huawei, mis sai ostetud just hea pildi kvaliteedi pärast kuid uue samsungiga oleksin kõhklemata taas team samsung!

  • Avatar
    Vasta Indra 18. märts 2020 at 08:38

    Loodan, et võit toob mu “õigele poole” üle! ?

  • Avatar
    Vasta Eliisa Nigol 18. märts 2020 at 08:37

    Veel ei ole, aga tahaksin väga Apple maailmast Samaungi üle tulla! ??

  • Avatar
    Vasta Marge Promvalds 18. märts 2020 at 08:35

    Hetkel Samsung A3, aga oleks aeg küll uuem ja kaasaegsem mudel võita ?

  • Avatar
    Vasta S. 18. märts 2020 at 08:35

    Samsung oli, sealjuures üsna soodne variant ja oli väga rahul! Nüüd Xiaomi ja ka ei saa kurta, aga igavesti ei kesta seegi. Hea meelega prooviks jälle Samsungit.

  • Avatar
    Vasta Pille 18. märts 2020 at 08:34

    Telefon mis ei jookseks kokku,ei kuumeneks üle ja teeks veel häid pilte @team-iphone.
    Vaadates sinu ülistust siis tahaks kah team-Samsungi kuuluda.

  • Avatar
    Vasta Crimson 18. märts 2020 at 08:30

    Loomulikult olen juba tiimis. Ja naljalt siit ei lahku. Megahead telefonid on ikka. ?

  • Avatar
    Vasta SEILA 18. märts 2020 at 08:30

    Sooviksin ka osaleda telefoni loosis, hetkel on mul kasutuses Samsung s9, sellel ei ole enam aku nii hea ja pildi kvaliteet jääb ka kõvasti alla, uuele Samsungile.
    Samsungid on alati mu lemmik telefoni mark olnud. ( hea lihtne menüü)
    Kui õnn naeratab ja ma võidaks Samsung S20 ultra. NO NII HAPPY OLEKS ???????

  • Avatar
    Vasta Jane 18. märts 2020 at 08:28

    Viimased 3 aastat iphone kasutaja,aga kahjuks vôi ônneks hakkab see nn otsiandma,kuna 11.kuune röövlitûdruk nárib ja loobib seda korralikult kui kátte saab.Nii et vôidu ûle oleksin ûliônnelik?

  • Avatar
    Vasta Keili 18. märts 2020 at 08:26

    Mina hakkasin samsungi telefoni fänniks 2.5 aastat tagasi. Ning pidas minu käes 2 aastat vastu. Mis on ime sest mina ei oska telefone hoida. Igatahes kui telefon läks õhtale siis pidin odavama telefoni valima. Telefon nagu telefon ikka kuid SAMSUNG siiski hetkel on jäänud lemmariks. Nii et kui saaks SAMSUNGI siis vana telefon kaob ????

  • Avatar
    Vasta Kadri 18. märts 2020 at 08:24

    Mina olen olnud pikalt Iphone kasutaja, kuid need uued Samsungid on pannud mind mõtlema teamSamsungi peale. Võidu korral tuleks üle ?

  • Avatar
    Vasta Marleen 18. märts 2020 at 08:23

    Hetkel kasutan Iphone-i, aga see teeb väga kehvasid pilte ja aku ei kesta. Annaksin Samsungile võimaluse küll ??

  • Avatar
    Vasta Kats 18. märts 2020 at 08:23

    Olin ka kunagi nn teamsamsung. Paraku peale viimase samsungi maisest elust lahkumist arvas mu rahakott, et uut samsungit pole võimalik soetada ja et pean davama telefoni kasuks otsustama.. Heameelega käiks ringi samsung taskus või näpus ja vorbiks oma tutikast ja kahesest aga fotosid. Fotoaparaadi kaasas kandmine suht tülikas :/

  • Avatar
    Vasta Elisabeth 18. märts 2020 at 08:22

    Üks Samsungi fänn oleks võidu puhul juures? aa tegelt Samsungi külmkapi fänn juba olen. Kurk ei lähe jäässe??

  • Avatar
    Vasta Merike 18. märts 2020 at 08:21

    Tahaks nii väga Samsungit tagasi, kunagi olid mitmeid järjest nüüd Huawei… Aga heameelega vahetaks välja.

  • Avatar
    Vasta Merli 18. märts 2020 at 08:20

    Olen team samsung!

  • Avatar
    Vasta Hilen 18. märts 2020 at 08:20

    Sooviksin näha, kas põlisest Huawei usulisest saaks Samsungi patrioot ?

  • Avatar
    Vasta Kaiti 18. märts 2020 at 08:19

    Ma peaksingi omale uue telefoni soetama kuna noorem tütar pillas maha ja ekraan ämblikuvõrke täis ja raske on kasutada ka

    Samsung on mu lemmik juba aastaid ???

  • Avatar
    Vasta Sandra 18. märts 2020 at 08:17

    Olen aastaid juba team Samsung

  • Avatar
    Vasta Kelly 18. märts 2020 at 08:15

    Pole siiani 1 samsungi telefoni olnud. Kuna huawei juust hakkab otsa saama, siis see samsung oleks super vajalik võit ???

  • Avatar
    Vasta Kersti Sillaots 18. märts 2020 at 08:15

    Aitab applest, ühineks ka samsungi teamiga ??

  • Avatar
    Vasta Marius 18. märts 2020 at 08:13

    Team Samsung ikka, kuid vana Note8

  • Avatar
    Vasta Sigrid Malinovski 18. märts 2020 at 08:07

    Aastaid juba samsungile truu ja kõik viimseni ribadeks kasutatud. #TeamSamsung

  • Avatar
    Vasta Mirjam männik 18. märts 2020 at 08:06

    Mina tuleks Samsung leeri suure rõõmuga! Eriti praegu oleks äge kõiki asju katsedada, kui aega rohkem. ?‍♀️☀️?

  • Avatar
    Vasta Marko 18. märts 2020 at 08:06

    I❤samsung

  • Avatar
    Vasta Hiie 18. märts 2020 at 08:05

    Oleme kogu perega Samsungi kasutajad. Sellist uut ja ägedat prooviks suurima heameelega.

  • Avatar
    Vasta Katrin Valner 18. märts 2020 at 08:04

    Ise Iphone kasutaja, aga see telefon on kõvasti huvi tekitanud! Tuleks team-Samsungisse ?

  • Avatar
    Vasta Liina 18. märts 2020 at 08:03

    Mina kingiks telefoni hoopis oma emale, kellel ongi nüüd mõne päeva pärast sünnipäev tulemas. Tema on team Samsung, aga telefon väga vana ning vajab hädasti väljavahetamist 🙂
    Ise kasutan hetkel IPhone, aga plaan on endalegi uus Samsung osta.

  • Avatar
    Vasta Helen 18. märts 2020 at 07:55

    Kunagi alustasin oma teekonda telefonimarkide maastikult samsungitega aga millegipärast sai see aastaid tagasi otsa huawei võttis üle??‍♀️Aga liituksin uuesti Samsungi tiimiga, nii saaks ilusamaid mãlestuspilte veelgi juurde???

  • Avatar
    Vasta Triin l-P 18. märts 2020 at 07:53

    Ikka ja alati samsung .Muude telefonide poole ei vaata ka mitte. Korra proovisin mingit huaweid, kuid leidsin samsungi Järgmine päev lumehangest ülesse ja panin riisi sisse ööseks kuivama. Poleks elusees uskunud et 12 h lumehanges lörtsi ja vihma käes lebanud telefon töötaks veel…kuid oh seda rõõmu, Köik toimis viisin huawei tagasi poodi. Niiet samsungit ei vaheta. Tean mõnda tuttavat kes minu telefoni niisama näppinud ja uurinud ning , ise ka hiljem samsungi ostnud. Minuarust uuemates samsungites supper tehnika ja väljanägemine ning hind ka suht okei…

  • Avatar
    Vasta laura 18. märts 2020 at 07:52

    Olin kunagi vääga pikalt samsungi usku, aga siis järsku tuli moodi apple ja siiani olengi sellele truu olnud, aga sellise asjanduse vastu võiks usku vahetada küll ?

  • Avatar
    Vasta Annika 18. märts 2020 at 07:50

    Juba Team Samsung!!! ❤❤

  • Avatar
    Vasta Liisi 18. märts 2020 at 07:49

    Team Samsung ?

  • Avatar
    Vasta Silja 18. märts 2020 at 07:48

    Sünna kohe tulekul ja ei ütleks uuest telost ära. Pidu pidada nagunii ei saa aga õue pildistsma võiks ikka minna ?

  • Avatar
    Vasta Triin Een 18. märts 2020 at 07:47

    Olen juba peaaegu aasta aega team Samsung olnud 😀 tulin iphone pealt üle ja olen mega rahul. Uue telefoni kingiks oma emale sest tema samsung on vana juba, aga ta on suur facebooki kasutaja ja pildistaja 😀

  • Avatar
    Vasta Kaie Oras 18. märts 2020 at 07:46

    Üks uus samsung kuluks ära küll ? Mehel hakkab praegune samsung otsa saama ja enda omaga olen küll väga rahul, aga aku hakkab läbi minema ?

  • Avatar
    Vasta Kertu Luiga 18. märts 2020 at 07:44

    Võit tooks üle ? Mul vana odav iPhone juust ja ausalt mul on sellest õunast juba koll ees 😀

  • Avatar
    Vasta Katrin 18. märts 2020 at 07:35

    Juba ammu team samsung – ja ikka väga väga samsungi usku. Pidin just uue ostma, aga koroonast tingitud tarneraskused ja tellimuste tühisramine tööl vähendasid meie peres üht töötasu 50% ? oleks tore kingitus uus telefon ?

  • Avatar
    Vasta Lea 18. märts 2020 at 07:35

    Olen samsungi kasutaja kuid pole sellistest asjadest kuulnud mida siin kirjeldasid.

  • Avatar
    Vasta Hedi 18. märts 2020 at 07:34

    Olen juba aastaid Samsung team ? Olen väga , väga rahul .? Super telefon ?

  • Avatar
    Vasta Elery Altmäe 18. märts 2020 at 07:31

    Mul on varasemalt Samsung olnud, aga olen viimased aastad kasutanud iPhone’i. Seega võit meelitaks mu kindlasti Samsungi ja androidide maailma tagasi. ??☀️

  • Avatar
    Vasta Anne Vaikla 18. märts 2020 at 07:28

    Kasutanud siiani Xiomit,Samsung oleks super,sest vaadates sinu tehtud piltide võimalusi,ära ei ütleks!

  • Avatar
    Vasta Gerli-Mae Käppa 18. märts 2020 at 07:26

    Täitsa samsungi poolel ? Uuest ära ei ütleks, sest vanal hakkab kaamera üles ütlema, aga beebist ikka pilte vaja teha ju ??

  • Avatar
    Vasta Velda Jürgens 18. märts 2020 at 07:24

    Osaen Samsungi loosis

  • Avatar
    Vasta Gerli 18. märts 2020 at 07:18

    Ma võiks võita sünnipäevaks ja kui saaks oleks ma üliõnnelik ja siis oleks meil kodus kõigil samsungid?

  • Avatar
    Vasta Heli Altmets 18. märts 2020 at 07:17

    Olen täiega Samsungi usku. Ja selle uue prooviks meeleldi ära ??

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis Tarto 18. märts 2020 at 07:11

    Olen juba Samsungi fänn? ja uus telefon kuluks ka hädasti ära kuna vana jookseb kokku koguaeg ?

  • Avatar
    Vasta Helina Gethe Kull 18. märts 2020 at 07:09

    Võit tooks Samsungi peale üle ?

  • Avatar
    Vasta Karen Paap 18. märts 2020 at 07:08

    Taasühineksin Team Samsungiga.

  • Avatar
    Vasta Triin Tilk 18. märts 2020 at 07:00

    Ei ole veel Team Samsung, oleks viimane aeg ära proovida ?‍♀️

  • Avatar
    Vasta Kaisa 18. märts 2020 at 06:49

    Juba olen Team Samsung 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadi 18. märts 2020 at 06:48

    Kahjuks pole team Samsung, sest aastaid tagasi mõtlesin et proovin kuidas on Huawei telefon, enne huaweid olingi Samsung tiimis. Võidu korral oleks üliheameel jälle Samsungi omada 😀

  • Avatar
    Vasta Maša 18. märts 2020 at 06:33

    Sooviks liituda tiim samsungiga?

  • Avatar
    Vasta Aire Liik 18. märts 2020 at 06:29

    Olen samsungi usku ja tahaks ka üks kord elus võita:)

  • Avatar
    Vasta Silva 18. märts 2020 at 06:22

    Vau, see tundub püss olevat ?
    Hetkel Huawei lainel aga see jutt meelitab küll Samsungi poole.

  • Avatar
    Vasta Kati 18. märts 2020 at 05:58

    Olin team samsung ja meeltesegaduses läksin team Huaweile üle. Nüüd tahan jälle Samsungi tiimi pääseda… Oleks äss!
    🙂

  • Avatar
    Vasta Sara 18. märts 2020 at 05:58

    Ei ole veel, see tooks mind Samsungi poolele üle

  • Avatar
    Vasta Elsa 18. märts 2020 at 05:55

    Olen juba team Samsung 😉

  • Avatar
    Vasta Getter 18. märts 2020 at 05:49

    Tahaksin tulla õigele poole tiimi!! Veel ei ole olnud õnne Samsungit endale saada, kõik uued telefonid ükskõik mis firma on nii kallid ?? ootan helgemat aega või ehk loosiõnne et üldse korralik telefon saada. Mulle meeldib pilte teha nii et see oleks mega telefon.

  • Avatar
    Vasta Kati 18. märts 2020 at 05:05

    Hetkel on Samsung s7, aga sooviks uut, kuna ekraan katki :/

  • Avatar
    Vasta Marelle Meritee 18. märts 2020 at 04:27

    Kõik telefonid on olnud Samsung, niiet olen õiges tiimis ja tahaks seda ka jätkata ??

  • Avatar
    Vasta Anna 18. märts 2020 at 04:17

    Terve pere täiesti Samsung TEAM! GO Go GO TEAM SAMSUNG:)

  • Avatar
    Vasta Marge Seppam 18. märts 2020 at 04:08

    Hetkel mitte kuid kui võidaksin läheksin kindlasti selle peale üle

  • Avatar
    Vasta Jenni 18. märts 2020 at 04:05

    Ei ole veel see tooks Samsung poolele üle

  • Avatar
    Vasta Kristina 18. märts 2020 at 03:43

    8ndal pulma aastapäeval mees kinkis mulle samsung galaxy a10, läksingi siis oma iphone se-lt üle samsungi peale. Tahaks ka uut telefoni kuna see mudel ei suuda normaalselt lastest pilti jäädvustada ja see teeb nii õnnetuks ?

  • Avatar
    Vasta Mariina 18. märts 2020 at 03:21

    Mul on olnud Samsung ja ainult kiidusõnad.. Hetkel Sony, mis kolm aastat vana , aga rõõmuga vahetaks välja kui võimalus oleks??Kuuluks rõõmuga Samsungi Tiimi jälle ?

  • Avatar
    Vasta Reet 18. märts 2020 at 03:16

    Hetkel veel olen Iphone kasutaja, aga sa kiidad nii ilusti seda Samsungi, et vahetaks heameelega välja, sest :
    *Hetkel mul tütardega käib igapäev lahing laadija üle kuna meil kõigil Iphone, aga vaid üks laadija- jube tüütu…
    *Telefonil aku enam ei pea, lülitab kûlma ja tuulega vâlja.
    *Telefoniga helistades, ei kuule normaalselt, helistaja oleks nagu maa-all ja tihti panen kõne kõlari peale, et midagi kuulda oleks.

  • Avatar
    Vasta Ruby Mo 18. märts 2020 at 02:50

    Hea meelega oleks Team Samsung, vana Sony annab otsad varsti ??☀️

  • Avatar
    Vasta Merli 18. märts 2020 at 02:47

    Oli samsung, aga see sai omale mingi parandamatu vea külge… Igatahes nutipoisid ütlesid et pole mõtet parandada? osalen loosis, ehk õnn naeratab ja saan uue samsung telefoni, sest samsung oli ülihea. Hetkel kasutusel küll honor telefon, aga igatsen samsungit.

  • Avatar
    Vasta Kristi 18. märts 2020 at 02:45

    Meil on peres 2 samsungi.. ja olen väga rahul nendega. Isegi samsungi tv meil. ?

  • Avatar
    Vasta Maarja S 18. märts 2020 at 02:44

    Seni ülirahul olnud Samsungi mudelitega ja lojaalne klient ka edaspidi.
    #teamsamsung

  • Avatar
    Vasta MM 18. märts 2020 at 02:43

    Hetkel ei, aga vahetaks ymber

  • Avatar
    Vasta Lijana 18. märts 2020 at 02:40

    Armastan Samsungi, kuigi kasutanud ka Sony ja Huaweid. Hetkel kasutan 10 aastat vana nuppudega LG-d, millel pooled nupud kadunud 🙂

  • Avatar
    Vasta MM 18. märts 2020 at 02:40

    Hetkel ei, aga vahetaks

  • Avatar
    Vasta Kaisa 18. märts 2020 at 02:37

    ❤❤❤

  • Avatar
    Vasta Jessu 18. märts 2020 at 02:37

    Hey Mallu

    Telefonidest olengi kasutanud enamuse ajast Samsunge, korra oli ka tütrel Huawei, no ja omal ajal Nokia oli mul vaid teisest margist :D.
    Hetkel on ka Smasungid tütrega, kuid õnnetu juhuse läbi tema aasta vanune telefon sai kukkumisohvriks ja ekraan poolenisti ämblik :(.
    Parandamine ei tasu ever ära, seega võtan osa loosist :).

    Olge terved! ????

  • Avatar
    Vasta Tairi 18. märts 2020 at 02:35

    Ma olen tiim Apple, aga mind väga huvitab kas päriselt saab 2x odavamalt sama head (või isegi paremat ?) kvaliteeti.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 18. märts 2020 at 02:32

    Olen täielik Samsungi fänn juba mitmed aastaid 🙂 Loodan loosiõnnele ?

  • Avatar
    Vasta Gerda 18. märts 2020 at 02:31

    Mul on tunne, et tahaks ka teise paati 😉

  • Avatar
    Vasta Mari Teugjas-Koit 18. märts 2020 at 02:20

    Olen samuti pikaajaline Samsung telefonide kasutaja ning kuna just alles hiljuti suutsin praeguse telefoni ekraani katki teha, kuluks uus telefon väga ära! ?

  • Avatar
    Vasta Merilin Rummel 18. märts 2020 at 02:20

    Võit tooks mu õigele poolele! ?
    Olin aastaid #teamsamsung aga kuna kõikidel telefonidel mida kasutadin, andis aku otsad, siis otsustasin kasutada huawei, ?

  • Avatar
    Vasta Marge 18. märts 2020 at 02:15

    Ise veel Samsungi ei oma, kuid pool perest omab, nii et tahaks omale kaa!!

  • Avatar
    Vasta katrin 18. märts 2020 at 02:12

    Hetkel kasutuses Huawei. aga jube aeglaseks on muutunud ja 101muud häda veel..
    Uus telefon oleks super ?!

  • Avatar
    Vasta Egle Safaryan 18. märts 2020 at 02:12

    Tsau, mina olin pikalt Huawei kasutaja.. jõuluvana tõi üleeelmisel aastal, selline nunnu, roosa, õhuke. Aga vot alles hiljuti juhtus õnnetus ja kukkus 15 korruse rõdult nii vupsti alla. Ise tegi veel sellist järelhüüet mulle nagu tegi see Titanicu vana proua, kui viskas oma ehte merre. Oi kui kahju oli. Siiani on, sest jõuluvana ütles mulle, et ta mulle uut ei too. Ma ei pidavat oskama hoida. Aga oskan ju, kui pea kaks (ok ok 1,5a) aastat teda nii hellalt kasutasin,puhastasin, hoidsin.
    Kui ma selle uue Samsungi saaksin, siis luban, et ta saab endale parima ümbrise ja hästi palju vastu mu kõrva enda muresid kurta!

  • Avatar
    Vasta Stella 18. märts 2020 at 02:07

    Absoluutselt team Samsung! ❤
    Nähes piltidel silmatorkavalt head kvaliteeti ei saa mitte loosis osalemata jätta. Super cool!!

  • Avatar
    Vasta Regina Kaur 18. märts 2020 at 02:06

    Ma olen hetkel team Huawei. IPhonest viskas kopa ette.
    Pildikvaliteet läks nii halvaks aasta peale telefoni ostu, ning no iPhonei akust ei ole vist mõtet rääkida.
    Oma huawei kohta seda võin küll öelda, et aku peab kuradi hästi!

  • Avatar
    Vasta Anni 18. märts 2020 at 01:56

    Jaa, mina juba ammu teamSamsung. Endal on hetkel kasutuses Samsung S10. Juhuse tahtel ka arvuti Samsung, mis on üle ootuste vähemalt 6+ aastat juba vastu pidanud.

  • Avatar
    Vasta Sille 18. märts 2020 at 01:55

    Olen TEAM SAMSUNG vist juba nelja telefoniga, alates klapitelefonidest ? Aga praegune nii aastaid vana juba ja jube aeglaseks jäänud. Täiega vajaks kiiremas korras väljavahetamist 🙂

  • Avatar
    Vasta Lisanna 18. märts 2020 at 01:53

    Olen kunagi team Samsung olnud aga nüüd viimased aastad iPhone’i kasutanud. Praegune telefon on aga väga väsinud ja hea meelega tuleksin jälle Samsungi poolele üle ?.

  • Avatar
    Vasta Eveli 18. märts 2020 at 01:43

    Mina olen Samsungi usku juba aastaid. S klassi samsungid kõige paremad minu jaoks. Hetkel kasutan Samsung S8 – t. Väga rahul aga hakkab väsima. Mõte liigub uue peale juba. Tore oleks võita muidugi. Aga kui ei võida ostan uue ikka? Olge terved

  • Avatar
    Vasta Annika 18. märts 2020 at 01:40

    Tere!
    See on tõesti äge, et kriisi ja paanika ajal on midagi kus saab õnnele loota. Ma olen ise Eestist väljas lõksus ja nii tore on lugeda, et tegite Samsungiga sellise loosi mängu!
    Mina olen rohkem nagu unistanud edasi jõudnud mudelitest. Loomulikult olen ka mina käinud kohapeal poodides neid “näperdamas” ja ainult Wauu efekt, lõputud emotsioonid. Ma vahetaks kohe välja praeguse “käraka” ? . Olen unistanud telefoniga väga hea kvaliteediga piltide tegemisest.
    Päikest Teile ??!!!

  • Avatar
    Vasta Piia 18. märts 2020 at 01:37

    Ma olen ka väga Samsungi truu. ??
    Paar aastat tagasi kasutasin töötelefonina kaheks nädalaks Iphone. Kahtlustan, et sealt tulid ka minu esimesed hallid karvad pähe. ?
    Samsungiga ma saan täpselt aru, mis, kus ja miks. Töökindel, arusaadav, mugav ja kvaliteetne. ?
    Seoses väikese marakratiga kodus siis neid Samsunge on muidugi ikka hukka ka saanud… ? Nii, et üks tagavaraks (hetkel popp) ei teeks paha. ??

  • Avatar
    Vasta Raile 18. märts 2020 at 01:33

    Supper loos ja olen kunagi kasutanud samsungi telefoni aga see on ikka ülim .
    Momendil iPhone kasutusel mis ikka vana .

  • Avatar
    Vasta Brigitta 18. märts 2020 at 01:33

    Olen olnud team Samsung, aga Sony on olnud südames ja sellele tagasi läinud, kahjuks ei ole sonyd enam endised ja ammu juba mõttes uus telefon osta ja Samsung on see õige otsus

  • Avatar
    Vasta Karolin 18. märts 2020 at 01:31

    Mul on terve elu olnud Samsungi telefonid (?va paar korda, kui pidin Nokia nupukat kasutama?). Isegi klapga telefon oli Samsungi oma?. Kui ma kogemata peaksin selle telefoni saama?, siis annaksin selle isale. Tal on juba väga kaua olnud CAT ja ajaga on päris aeglaseks jäänud.?

  • Avatar
    Vasta Kristelle 18. märts 2020 at 01:30

    Ma juba umbes kuukese team samsung, aga võidu korral annaks selle telefoni oma elukaaslasele, kelle relefon lausa karjub välja vahetamist, kuna on täitsa päevi näinud juba ?

  • Avatar
    Vasta N.V 18. märts 2020 at 01:26

    Samsungi poolel. Alatiseks. Parim kvaliteet. Hetkel beebi ootel ja kui ära sünnib, siis pildistamiseks oleks ideaalne.?✌

  • Avatar
    Vasta Kaidi 18. märts 2020 at 01:24

    Jap. Olen team Samsung. Aga plaanisin välja vahetada. Telefonil saab kohe aasta. Ja sorri. Pildid on kehvad. Kuna mul on kodus üks 11 kuune väike kaak,siis tema pildistamine on võimatu. Mul on palju videosid,aga pilte vähe. Lihtsalt jäävad udused kuna liigutab liiga kiiresti ja palju.
    Nüüd pean lootma, et loosiõnn naeratab. Olen kasutanud samsungit juba arvan et 5 a, siis prooviks veel ühe variandi ära. ??

  • Avatar
    Vasta Viivika Viilup 18. märts 2020 at 01:23

    Nii.Nüüd õiges kohas.On endal Samsungid olnud.Nüüd ämblik telefon.Sai ka võimsama MP muretsetud ,et elu pildistada…äkki21..

    Aga MP108 No veri käib kiiremini ja soov võita!Ja laadida mehe telost..duus,pole kuulnudki?

  • Avatar
    Vasta Helen 18. märts 2020 at 01:22

    See võit tooks mu ilmselgelt õigele poolele üle. ?

  • Avatar
    Vasta Moonika 18. märts 2020 at 01:21

    Mul enamjaolt kõik mobiilid samsung olnud,hetkel on Note8 ja olen sellega ülirahul.Aga no seee uuuuuuuuus,no kes ei tahaks?? :)Ma endale ei soovikski, vaid annaks oma abikaasale,kes kasutab oma mobiilid ikka ribadeks,sest ei raatsi uut osta.Aga ta hädasti vajaks midagi uut 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 18. märts 2020 at 01:20

    Veel ei ole aga Samsungit tahaks proovida küll

  • Avatar
    Vasta Liisi 18. märts 2020 at 01:17

    Veel ei ole aga sellise kiidu peale tuleksin hea meelega “õigele poolele” ?

  • Avatar
    Vasta H 18. märts 2020 at 01:15

    Olen juba team Samsung. Kunagi olin Huawei, aga never ever again.

  • Avatar
    Vasta Anni 18. märts 2020 at 01:14

    Eelmine telefon oli Samsung, aga siis oli vaja kiirelt ja odavalt uut telefoni, mille aku peaks vastu ning vahetasin siis muu telefoni vastu. Aga praeguse telefoni kaamera on igati alla arvestust ja kohe kurb on, et pojast sellised udukogu pildid jäävad, niiet ??

  • Avatar
    Vasta Vaike Salus 18. märts 2020 at 01:12

    Team Samsung liige juba pikemat aega.

  • Avatar
    Vasta Berit 18. märts 2020 at 01:11

    Hetkel veel õuna usku, aga kuna telo on juba 5a vana ja hakkab andma ka esimesi vanaduse märke, siis prooviks küll miskit uut 😉

  • Avatar
    Vasta Anni Orav 18. märts 2020 at 01:08

    Tahaks hakata TEAM SAMSUNGiks ?❣️

  • Avatar
    Vasta Susan 18. märts 2020 at 01:07

    Team Samsung aegade algusest,aga no oleks vaja hädasti uut ja toimivad Samsungi siin raskel ajal ?

  • Avatar
    Vasta Janne 18. märts 2020 at 01:05

    Ma niiiiiiiii kahetsen, et ostsin IPhone 8+!! ?? Kaamera on niiiii halb! Palun tooge mind nüüd Samsungi tiimi tagasi! ❤️??

  • Avatar
    Vasta Kanni Leppik 18. märts 2020 at 01:05

    Olen juba team Samsung. Samsung on tegija, nagu mu poeg räägib. ?

  • Avatar
    Vasta Sirts 18. märts 2020 at 01:02

    No oma telefoni vahetaks sellise vastu meeleldi, siis ehk ei saa ükekuumenemis teateid ka. Sünnipäeva kingiks sobiks see kuu hästi ?

  • Avatar
    Vasta Ireen 18. märts 2020 at 01:02

    Omgggg?

  • Avatar
    Vasta Getrud 18. märts 2020 at 01:01

    Vahetaks küll oma huawei samsungi vastu! 🙂

  • Avatar
    Vasta Tinrica 18. märts 2020 at 01:01

    Hetkel olen Iphone peal, aga kui võidaks oleksin tiim Samsung ja prooviksid uuesti Samsungi maailma ?

  • Avatar
    Vasta Heidi 18. märts 2020 at 01:00

    Team Samsung

  • Avatar
    Vasta Linda Elva 18. märts 2020 at 00:58

    Olen olnud Huawei kasutaja suht pikka aega aga kuna praegune telefon on katki siis oleks aeg uuesti minna üle Samsungi telefonile! ❤❤ Eriti lugedes selle konkreetse Samsungi.kohta neid positiivseid külgi, siis hakkas see mulle tohutult meeldima!

  • Avatar
    Vasta Eva 18. märts 2020 at 00:58

    Veel ei ole, aga rõõmuga tuleks üle???

  • Avatar
    Vasta Kairi 18. märts 2020 at 00:58

    Pole kunagi Samsungit olnud, aga hea meelega tuleks üle “õigele poolele” ?

  • Avatar
    Vasta Helina 18. märts 2020 at 00:58

    Olen team Samsung 🙂

  • Avatar
    Vasta Stiina 18. märts 2020 at 00:57

    Aaaah.mul olekski uut telfi vaja??

  • Avatar
    Vasta Kerli 18. märts 2020 at 00:57

    Praegune telefon vajaks välja vahetamist küll ja Samsung viimane oli mul siis kui põhikoolis käisin ja veel klapiga telod olid. ?

  • Avatar
    Vasta Heli 18. märts 2020 at 00:52

    No see võit tooks mu ma loodan õigele poole ?

  • Avatar
    Vasta Piret 18. märts 2020 at 00:51

    Olen team Samsung jätkuvalt! 😉

  • Avatar
    Vasta Lisett Nurja 18. märts 2020 at 00:50

    Ei ole veel kordagi samsungit omanud, kuid olen tihti selle soetamisele mõelnud! Tundub hea kraam olevat?

  • Avatar
    Vasta Erika 18. märts 2020 at 00:49

    Soovin Samsungi tiimi tagasi!

  • Avatar
    Vasta Ille 18. märts 2020 at 00:48

    Kasutasin pikalt Huawid aga see kukkus tööl plaaditud põrandal puruks ja ekraan sama laiguline kui lehm. Siis võtsin kasutusele Samsungi S8 aga sellel ei tööta kõlar korralikult . Uus telefon kuluks korralikult ära. Ja muide mallukas nägin sind paar nädalat tagasi Kardoga Järve selkus sul oli seljas mega lahe kostüüm. Haarasid oma energija jooke???.

  • Avatar
    Vasta Merily 18. märts 2020 at 00:48

    Pole veel kunagi samsungi tiimi kuulnud, aga uue telefoniga kindlasti ühineks 🙂

  • Avatar
    Vasta Tiina 18. märts 2020 at 00:47

    Sooviksin ka olla Team Samsung. Miks? Sest mulle hullult meeldib üks Samsungi nutikell, saaksin need siis mugavalt omavahel ühildada 🙂

  • Avatar
    Vasta Sirlen Tiido 18. märts 2020 at 00:46

    Olen Samsungi tiimis.
    Aga uus Samsung kuluks igati ära.

  • Avatar
    Vasta Õnnela Lilleoja 18. märts 2020 at 00:44

    Olin kunagi Samsungi tiimis, kuid mingi hetk läksin iPhone’i peale üle, äkki läheksin võites tagasi Samsungi usku.??‍♀️?

  • Avatar
    Vasta Marina 18. märts 2020 at 00:44

    Minul on ka Samsung ja mulle ta väga meeldib. Ja muidugi uue Samsungi telefoni üle oleks mul väga hea meel (olengi uurinud seda sama mudelit ?)

  • Avatar
    Vasta Sigrit 18. märts 2020 at 00:43

    Olin aasta tagasi samsungi kasutaja kuid vana ütles päeva pealt ülesse ja sain asenduseks iphone. Minu arust samsung ikka mugavam

  • Avatar
    Vasta Aveli 18. märts 2020 at 00:43

    Veel ei ole team Samsung, aga teise paati astumist tahaks proovida küll ?

  • Avatar
    Vasta margit 18. märts 2020 at 00:43

    tahan saada team Samsungi ???

  • Avatar
    Vasta Angelika Razduvanova 18. märts 2020 at 00:42

    Hetkel huawei, aga ole tore proovida uut Samsungi telefoni ja, minna uuele margile üle ?

  • Avatar
    Vasta Sille 18. märts 2020 at 00:42

    TEAM SAMSUNG OFCOOOOORS!
    Okei, eks ma oli ka nii umbes 10-15 aastat tagasi Nokia austaja (egas muud siis ju polnudki peale Nokia ja Ericsonide :))
    Aga viimased ma-ei-tea, äkki 3-4 telefoni on raudselt Samsungid olnud.
    Meeldivad head kaamerad, nad on vastupidavad ja aku kestab ka toredalt. Loomulikult ilusad ja mõnusalt suure ekraaniga ka. Apple poole ma isegi ei vaata!
    Jubedalt tahaks seda uut telefoni proovida, omada, kasutada, katsuda, testida, pildistada sellega ja mida kõike veel! 🙂

  • Avatar
    Vasta Jaanika 18. märts 2020 at 00:40

    Veel ei ole, aga tuleksin heameelega ôigele poole ûle?

  • Avatar
    Vasta Maria 18. märts 2020 at 00:40

    No kui tasuta telefoni saan tulen vabalt üle Samsungi tiimi ????

  • Avatar
    Vasta Jana 18. märts 2020 at 00:40

    Oi, kuidas oleks vaja uut telefoni? ekraan @mblik, screeni teha ei saa. Ja Samsungi pole omanud, tuleksin team Samsungi sajaga. Pildid on mega hea kvaliteediga

  • Avatar
    Vasta Chatlin 18. märts 2020 at 00:40

    Siiani olin koguaeg Samsungi usku. Aga kuna mul oli vaja uut telefoni, siis valisin hoopis Xiaomi redmi pro8 just tema kaamera, rami ja mälu pärast ja muidugi eelkõige sellepärast, et seda kõike sain peaaegu olematu raha eest. Aga kui saaks siis vahetaks iga kell uuesti Samsungi vastu, sest Samsung palju mugavam

  • Avatar
    Vasta Kirsika Läänemägi 18. märts 2020 at 00:40

    Pole veel Samsungi tiimis aga võiks ju sinna kuuluda, midagi uut proovida ju tasub. ?

  • Avatar
    Vasta Ketlin 18. märts 2020 at 00:39

    Olen olnud Samsungi inimene juba aastaid!??

  • Avatar
    Vasta Elerin 18. märts 2020 at 00:39

    Olen hetkel Iphone fänn, aga praegune IP 8+ juba kolm asstat vana ja aku hakkab vaikselt otsi andma. Oleksin meeleldi valmis proovima uut Samsungi, ehk saan ka ennast meelitada androidi maailma ?

  • Avatar
    Vasta Ksenia 18. märts 2020 at 00:39

    Olin alati Sony Ericsson usku aga kui tulid need uued Sonyd ei kõlbanud enam kuskile ikka mega õrnad ja kallid. Käis paranduses ja lõpuks osteti tagasi. Vaatasime Huawei, ostsime sellega ka ei vedanud ja ka lõpuks ostis firma tagasi. Ostsin siis Samsung ja nii mul kui ka mehel Samsung ja ikka oleme mega rahul ? uuest telefonist ära ei ütleks kuna enda oma juba ammu vajab vahetamist. Väidetavalt kajab kui räägin sellega ja ekraan ka katki. Loodab, et õnn naeratab ja saan omale hilise sünnipäev kingituse 🙂

  • Avatar
    Vasta Gerda 18. märts 2020 at 00:39

    Ikka ja alati Team Samsung ?

  • Avatar
    Vasta Urve 18. märts 2020 at 00:39

    Team Samsung

  • Avatar
    Vasta Jaanika Lõõts 18. märts 2020 at 00:39

    Mina viimased aastad suur samsungi fänn ,esimene luts oli mul nokia 5110 usun paljudel oli 😀 Areng ikka võimas ,mis selle aja jooksul telefonidega juhtunud 😀 Vanasti sai vaid ussimängu mängida. Olen käpp ja sooviks ka uut ja panen ka siis õnne proovile. Ehk on õnne! Õnnel pidi pime juhus olema. ??

  • Avatar
    Vasta Birte Lees 18. märts 2020 at 00:39

    Olen olnud team samsung pikka aega kuid nüüd on kahjuks teed lahku läinud? Oleksin mega õnnelik kui saaksin selle loosi läbi taas team samsungisse?

  • Avatar
    Vasta Moonika 18. märts 2020 at 00:38

    Ma hakkaks ka reeturiks ja vahetaks meeskonda ???. Osalen rõõmuga

  • Avatar
    Vasta Elen Köidam 18. märts 2020 at 00:38

    Mul ongi juba vana telefon. Eriti veel lapsi ja koeri pildistades . Praegusega teen nagu oma 100 pilti selleks et üks normaalne saada ? Hädasti oleks uut vaja ??? ma siiani jäänud samsungile truuks ??

  • Avatar
    Vasta Marilyn 18. märts 2020 at 00:38

    Olen samsungi kasutaja juba aastaid ja võin julgelt öelda, et olen väga rahul nende telefonidega mis mul läbi aegade on olnud. ? kasutusel on praegu samsung S10 mille ekraani on mu kaks mõnglit ära suutnud lõhkuda ja uuest telefonist ei ütleks ju ka ära. ? uue telefoni kingiksin oma mehele, sest tal on praegune ikka paras saan. ??

  • Avatar
    Vasta Kerli 18. märts 2020 at 00:38

    Noo teree, osalen ka loosis, muidu õuna usku olnud ? muidu samsungi kraamiga kursis pole olnud aga noh sinu postitusi instas ja blogis vaadates tekib ikka “vauu I need that” feeling ?

  • Avatar
    Vasta Reet Nurk 18. märts 2020 at 00:38

    Omg see telefon justkui minu jaoks loodud?????lastest aind pildistaks ? näha ,et üli hea kaamera just nagu fotograafi juurest tehtud pildid???aga kuna minu Samsung A50 ekraan puru ja uus tellitud ekraan osutus ka mitte töötavaks siis hetkel pildiatada ei saa.? ja ainult Samsung telefone kasutangi ❣

  • Avatar
    Vasta Ragne Straus 18. märts 2020 at 00:38

    Oi, mina olen Team-IPhone ? Aga mul oleks emale vōi Vanaemale küll uut telefoni vaja, et paremaid pilte saaks teha. Ning kuidas sa siis sõbrannade ees kekutad kui tõestuseks pilti pole näidata. Ps! nemad on küll sajaga TeamSamsung ?

  • Avatar
    Vasta Kelly 18. märts 2020 at 00:38

    Olen kasutanud ainult Samsungi telefone ja olen rahul, enda oma juba vanake, rõõmustaksi uue relefoni üle ?

  • Avatar
    Vasta Anxu 18. märts 2020 at 00:38

    Olen pikalt olnud Huawei usku, ning ka Huaweid kasutanud. Nüüd olen mõlgutanud mõtteid, et tahaks Samsung endale ehk siis see võit oleks mega hea, et Huawei nurka “visata” ja Samsung peale üle minna ??

  • Avatar
    Vasta Merilin 18. märts 2020 at 00:38

    100%samsungi inimene. Kuid hetkel huawei(mu samsungi ekraan puru). Kuna vabal ajal pildistan palju loodust jne siis oleks äge kui ei peaks suirt kaamerat kaasas kandma vaid saaks telefoniga ka nii ägedaid pilte teha. ?

  • Avatar
    Vasta Kätlin 18. märts 2020 at 00:38

    Samsungi tiimi tahaks .. mul on Hiina “iphone” ära väsind?????

  • Avatar
    Vasta Kaili 18. märts 2020 at 00:37

    Olen juba tiimis? Endal on S9 ja võin ölda, et super! Pildid on teravad, ainult et pole nii super suumides.

  • Avatar
    Vasta Cäthlyn 18. märts 2020 at 00:37

    Nagu mu vanaema alati ütleb, siis “mida tasuta antakse võta alati vastu, isegi siis kui sul seda ei pruugi vaja minna!” ???

  • Avatar
    Vasta Säde 18. märts 2020 at 00:37

    Samsung olemas. Kuid vahetaks heameelega välja . Juubel 30ndal märtsil ja kahjuks kriisi tõttu pidada ei saa 🙁 ka poja saab enne 1 aastaseks. Oleks hää pilte teha. Vana kingiks mõnele abivajajale.
    ?

  • Avatar
    Vasta Hel 18. märts 2020 at 00:37

    Veel ei ole aga ühineks ?

  • Avatar
    Vasta Ketlin 18. märts 2020 at 00:37

    Osalen. Olen olbud samsungi ininene juba aastaid!??

  • Avatar
    Vasta Laura 18. märts 2020 at 00:37

    Samsungi tiimis juba aastaid ?? väga rahul ?

  • Avatar
    Vasta Mari 18. märts 2020 at 00:36

    Ei ole samsungi, aga sooviks väga?

  • Avatar
    Vasta Sirle Peterson 18. märts 2020 at 00:28

    Minul alati meie pere kõige vanem luts. Keegi tahab alati midagi paremat ja emps on alati see, kes vana telefoni endale saab, sest mitut uut ei raatsi osta. Samsungi pole veel kordagi olnud….

  • Avatar
    Vasta Brenda 18. märts 2020 at 00:23

    Ei ole veel team Samsung,aga võiks ju. Uut telefoni oleks vaja küll vana hakkab ära väsima juba. Ja see kaamera mis Samsungil on lihtsalt imeline?

  • Avatar
    Vasta Tuuli 18. märts 2020 at 00:23

    Ei ole veel team Samsungis, aga olen avatud kõigele! Ehk uus telefon muudab mu arvamust Samsungist.

  • Avatar
    Vasta Katrin 18. märts 2020 at 00:22

    Team Samsung juba viimased paar aastat ?

  • Avatar
    Vasta c2rolyn 18. märts 2020 at 00:21

    Hetkel ei ole team Samsung. Aga olen olnud. Võit tooks Samsungi tiimi jälle ?

  • Avatar
    Vasta Victoria 18. märts 2020 at 00:21

    Mu laps on team Samsung ja talle kuluks uus Samsung ära ?

  • Avatar
    Vasta Mariann 18. märts 2020 at 00:20

    Pole kunagi Samsungit omanud ja nüüd oleks õige aeg alustada kuna praegune telefon hakkab otsi andma?

  • Avatar
    Vasta Elx 18. märts 2020 at 00:19

    Juba üle 3 aasta samsung S6ga läbi ajanud ? aga uus oleks ikka uiem ka ju sest sellel kõlar juba ragiseb ?

  • Avatar
    Vasta Anett Kamarik 18. märts 2020 at 00:19

    võidu puhul tuleksin samuti “õigele poolele” üle! ?

  • Avatar
    Vasta Liis 18. märts 2020 at 00:15

    Viimased kaks telefoni olnud team iPhone .
    Uue Samsungi kaamera paneb mõtteid mõlgutama küll ? (pole kunagi otseselt apple’i usku olnud, ntks ennem seda olid pikalt sonyd ). Ühtegi samsungi pole veel olnud !! Nüüd on see aeg käes !!! ?

  • Avatar
    Vasta Kristel Luik 18. märts 2020 at 00:11

    samsungi teamis kuid uusimat mudelit pole;)

  • Avatar
    Vasta Janno 18. märts 2020 at 00:10

    Võib õelda et olin team Samsung kuniks ekraani katki kulutasin ja peale seda Huawei soetasin aga Samsung oli ikka parem ?

  • Avatar
    Vasta Tiina 18. märts 2020 at 00:08

    Olen juba team Samsung.

  • Avatar
    Vasta Anna-Liisa 18. märts 2020 at 00:07

    Olen pikalt olnud ? peal aga huviga prooviks Samsungi ka ära ?.

  • Avatar
    Vasta Janeli 18. märts 2020 at 00:06

    Olen juba team Samsung 🙂

  • Avatar
    Vasta Anna-Liisa Vaikma 18. märts 2020 at 00:06

    Olen pikalt olnud ? peal aga huviga prooviks Samsungi ka ära ?.

  • Avatar
    Vasta Pille 18. märts 2020 at 00:06

    Oi kus tahaks proovida kas tõesti Samsung on parem? Olen suure iPhone fännina nõus andma võimaluse ?

  • Avatar
    Vasta Sirly 18. märts 2020 at 00:05

    Jaa, olen juba Team Samsung. Kevadel sai tütar kiituskirja puhul uue Samsung Galaxy A40. 5kuud hiljem läks aku paiste ja kuulutati mitte garantii alla minevaks (???). Laps sai minu vana Samsungi, mis tema omast mitmeid aastaid vanem ja pole enam nii hea. Võidu kingiks lapsele ❤

  • Avatar
    Vasta Erik 18. märts 2020 at 00:05

    Võit tooks mind Samsungi.

  • Avatar
    Vasta Silja 18. märts 2020 at 00:03

    Ei ole veel team Samsung, aga uue telefoniga hakkaks kohe

  • Avatar
    Vasta Terje 18. märts 2020 at 00:02

    Veel ei ole, aga kui võidaks..siis kindlasti! 🙂 😛

  • Avatar
    Vasta Macu 18. märts 2020 at 00:01

    Team samsung ? võit jääks õigele poole ?

  • Avatar
    Vasta K&T 18. märts 2020 at 00:01

    Ma pole veel kunagi team Samsung olnud 😀 mul siiani iphone6. Eks tuleks ikka sinna õigele poolele!

  • Avatar
    Vasta Kristina 17. märts 2020 at 23:57

    Mina olen mitmeid aastaid olnud Huawei usku aga järgmiseks telefoniks prooviksin Samsungi ära (siis kui Huawei juust otsad annab). Seda marki telefoni pole kunagi omanud, kuid kiidusõnu olen kuulnud Väga palju 🙂

  • Avatar
    Vasta Maileen 17. märts 2020 at 23:57

    Aitaks kasvatada team-samsungit ja võidu korral tuleks üle samsungi gängi ??

  • Avatar
    Vasta Malla 17. märts 2020 at 23:56

    Olin team Samsung, hetkel Iphone aga tuleks tagasi vanasse tiimi ?

  • Avatar
    Vasta Egle 17. märts 2020 at 23:55

    Olin aastaid täielikult Samsung telefonide fänn, aga järsku tekkis soov ka teisi telefone proovida ja nüüd ma siin mõtlengi, et Samsung ikka üle prahi. Seega osalen kah loosis, tuleks rõõmuga samsung teami üle ?

  • Avatar
    Vasta Kai Koovisk 17. märts 2020 at 23:51

    Team Samsung muidugi!

  • Avatar
    Vasta Ketter 17. märts 2020 at 23:50

    Mul on olnud Samsungi telefonid pikka aega ning olen rahul, kuid sooviks tõesti uuemat 🙂

  • Avatar
    Vasta Brenda 17. märts 2020 at 23:50

    Viimati oli mul Samsung siis, kui telefonidel olid nupud ja äge oli see, kellel oli võimalikult pisike telefon. Praegune telefon annab juba paar kuud märku, et ta ei jaksa enam. Tuleks Samsungi tiimi üle küll!

  • Avatar
    Vasta Elina 17. märts 2020 at 23:49

    Ma olen erinevaid telefone proovinud, hetkel kasutusel Huawei, kuid Samsungini pole veel jõudnud. Võidu korral tuleks hea meelega Samsungi poolele üle☺️?

  • Avatar
    Vasta Eleryn 17. märts 2020 at 23:49

    Mul on olnud kunagi paar korda Samsungi telefone, kuid hetkel olen Xiaomi paadis. Sellegipoolest oleks igati rõõm tulla tagasi team Samsungisse, sest mulle on alati Samsungid nii sisult kui ka välimuselt meeldinud.

  • Avatar
    Vasta AP 17. märts 2020 at 23:47

    Hetkel olen olnud juba mitmeid aastaid teamApple, kuid mida enam ma Samsungi edusamme näen, seda enam kutsub teamSamsungile üle minema ?

  • Avatar
    Vasta Tuuliki 17. märts 2020 at 23:46

    Ma olen tiim kõikonhead 😀 telefoni kingiks mehele, ma enda omaga rahul 😀

  • Avatar
    Vasta MARIKA 17. märts 2020 at 23:46

    Juba olen 🙂

  • Avatar
    Vasta Kersti 17. märts 2020 at 23:45

    Ma loodan, et saan Team Samsungi, mees juba on ja kiidab taevani, nüüd on loosiõnn veel puudu, et minust saaks ka ametlik Team Samsungi liige ? ?

  • Avatar
    Vasta Annika 17. märts 2020 at 23:44

    Veel ei ole, aga vöiks ju olla 🙂

  • Avatar
    Vasta Kai 17. märts 2020 at 23:41

    Mul kõik telefonid Samsungid olnud…. Nuppudega ?
    Vist tiimis siis?

  • Avatar
    Vasta MM 17. märts 2020 at 23:41

    Hetkel ei, aga vahetaks.

  • Avatar
    Vasta Lilia 17. märts 2020 at 23:41

    Oleks küll tore sellist Samsungi proovida ?

  • Avatar
    Vasta Kadi 17. märts 2020 at 23:40

    senini pole Samsungiga tutvust teinud aga kirjelduse järgi annaks võimaluse küll 🙂 Senimaani olen olnud tiim SONY aga vana sõber hakkab väsima.

  • Avatar
    Vasta M.M 17. märts 2020 at 23:40

    Hetkel ei, aga vahetaks.

  • Avatar
    Vasta Mirjam 17. märts 2020 at 23:38

    Minu mees tahaks väga teamSamsungiga jälle liituda. Aastaid tagasi sai sundolukorras ostetud talle Sony, mida ta kirub maapõhja. Kuulen kogu aeg, kuidas Samsungil oli see, teine ja kolmas asi parem. Nii juba kolm ja pool aastat. Pole olnud kahjuks võimalust uut telefoni ka osta, alati on nimekirjas midagi tähtsamat ees. Ise ka talle ära osta ei julge, äkki ei meeldi ju. Aga ehk nüüd loosiga veab ja saan oma mehe tagasi Samsungi kasutajate hulka. ? Kuigi ega olen hakanud mõtlema, et äkki peaks ise ka tiimi vahetama. ?

  • Avatar
    Vasta Raili Saago 17. märts 2020 at 23:37

    Ei ole,, Team Samsung,, veel. Oleks huvitav katsetada 🙂

  • Avatar
    Vasta Annika P. 17. märts 2020 at 23:35

    Veel ei ole, aga võit muudaks kõik 😉

  • Avatar
    Vasta Helina Koor 17. märts 2020 at 23:35

    Endal hetkel kasutusel vana katkine huawei ja kuna olen veel 12 klassi õpilane, ilma sissetulekuta, siis oleks mega super avastada ja kasutada uut telefoni! 🙂

  • Avatar
    Vasta Keli 17. märts 2020 at 23:34

    Olen siiani team Sony olnud aga nüüd on see tiim mind alt vedanud ja mõtlen tõsiselt teise S-tiimiga liituda ?

  • Avatar
    Vasta Eve 17. märts 2020 at 23:33

    TKuna käes on telefoni vahetamise aeg, oleks õige hetk saada uueks “Team Samsung”i liikmeks

  • Avatar
    Vasta Liset-Marlen Kuusik 17. märts 2020 at 23:32

    Võit tooks mu õigele poole üle ?

  • Avatar
    Vasta Sandra 17. märts 2020 at 23:32

    Team Samsung

  • Avatar
    Vasta Ragne 17. märts 2020 at 23:32

    Mina juba olen team samsung, aga see jookseb koguaeg kokku. Niii tahaks uut saada ??

  • Avatar
    Vasta Reigo 17. märts 2020 at 23:32

    Koguaeg olnud Team SAMSUNG.

  • Avatar
    Vasta Juana 17. märts 2020 at 23:31

    Ma aastaid Iphone kasutaja olnud, kuid mõelnud, et järgmine telefon kindlasti Samsung ?☺️

  • Avatar
    Vasta Kersti Kald 17. märts 2020 at 23:30

    Juba aastaid oman Sony telefone. Äkki tuleb siit murrak…?

  • Avatar
    Vasta Din 17. märts 2020 at 23:30

    wow
    Võidu puhul kingiksin telefoni Samsungi fännist 11aastasele tütrele ❤️
    Tema Samsung A5 läks katki ja kasutab mu ema vana nutitelefoni ?
    Kahjuks emana ma hetkel isegi järelmaksu lubada ei julge, palk niii Kehva ja ebastabiilne tundide arvu tôttu iga kuu, , lisaks üürikodu ja maksud, nagu kôigil! Tahaks hinge sees hoida, seega unistan ka lotovôidust 🙂 ja sellest loosivôidust!

  • Avatar
    Vasta Laura 17. märts 2020 at 23:30

    Team samsung!!

  • Avatar
    Vasta S 17. märts 2020 at 23:29

    Hetkel ei ole veel team Samsung. Vanemad samsungid on nii minul kui ka mu kutil kiiresti katki läinud või aku koguaeg ülekuumenenud kiiresti. Aga eks meil ikka on olnud need n-ö odavama otsa omad (umb 200) kuna kallimat ei saa endale lubada. Endal on hetkel Xiaomi mi a2 millega ise olen väga rahul. Aga kui on võimalus siis prooviks kindlasti mõne parema Samsungi ära ning võib-olla vahetaks tiimi

  • Avatar
    Vasta Karoliina 17. märts 2020 at 23:28

    Teisele poolele saamiseks tuleks mind pisut meelitada, näiteks tutika telefoniga ?

  • Avatar
    Vasta Annika Kukk 17. märts 2020 at 23:28

    Veel ei ole, aga see telefon tundus ülihea. Saaksin kindlasti tööl ja kodus pisikestega täiuslikult ära kasutada.

  • Avatar
    Vasta Kerli Sammelselg 17. märts 2020 at 23:26

    Ma olen täiega team Samsung! Terve pere on. Ainult, et kõikidel uuemad versioonud kui minul. Mul juba hmm.. 5ndat aastat samsung galaxy s6. Vanaks teine jäänud, ainult lae ja ruumi ka vähe, et enda nunnusid (ülinunnud tütred, äge mees, üüber armas koer ja kift tigu) pildistada. Seega hoian pöialt endale, sest enda vanuri ma vahetan ainult uuema Ssmsungi vastu ??

  • Avatar
    Vasta Merit Eier 17. märts 2020 at 23:25

    Ma olen praegu teap iPhone, aga Sinu kirjelduse järgi võiksin poolt vahetada küll ?. Praegune iPhone on juba oma ära aja ära elanud, aga praegu pole finantsi uude investeerida. Seega vōidu puhul húppaksin küll rōōmust lakke ?

  • Avatar
    Vasta Piret 17. märts 2020 at 23:24

    Olen team Samsung 🙂 7 edge hetkel. Uue telo võitmise vastu pole küll midagi 😛

  • Avatar
    Vasta M. 17. märts 2020 at 23:23

    Varem oli Samsung ning nüüd tahaks meeletult tagasi. I love Samsung?

  • Avatar
    Vasta Laura 17. märts 2020 at 23:22

    Olen hetkel veel õuna kasutaja, aga niiiiii pettunud, et juba enne viimase mudeli soetamist lubasin, et viimane. Lihtsalt hetkel kõik omavahel ühendatud ja see on mugav. Vajan igapäevatöös hea kaameraga telefoni ja Samsung on selle koha pealt ikka valgusajastu kaugusel ees. Can’t wait, et saaks juba pooli vahetada 😀

  • Avatar
    Vasta Merili 17. märts 2020 at 23:22

    Olen juba aastaid Samsungi teamis ?

  • Avatar
    Vasta Lilian 17. märts 2020 at 23:21

    Olen olnud pikalt Huawei fänn, aga kui võidaksin tuleksin üle küll.

  • Avatar
    Vasta Kertu 17. märts 2020 at 23:21

    Ei ole veel, kuid kui võidaksin, siis kingiksin telefonile isale 50-daks juubeliks ?Tal on rohkem uut telefoni vaja. Tema saaks olla team Samsungi liige ?

  • Avatar
    Vasta Kadi 17. märts 2020 at 23:21

    Ei ole aastaid kasutanud Samsungi, aga võiks vb taas katsetada ?
    Palun võit mulle ?

  • Avatar
    Vasta Ingrid 17. märts 2020 at 23:20

    Aegade algusest seal “õigel pool” juba!! ??Aga hirmsasti oleks ikka uut telefoni vaja jah. Hetkel on kasutusel mingi vana Samsung J3 kuna mu S7 andis otsad, mis oli ikka päris kaua mulle tubli ja truu ??? Pöidlad pihus!! ??

  • Avatar
    Vasta Reelika 17. märts 2020 at 23:20

    Of course TEAM SAMSUNG! ?

  • Avatar
    Vasta Ka 17. märts 2020 at 23:19

    Tooks tagasi ?

  • Avatar
    Vasta Kaire 17. märts 2020 at 23:17

    Kurja, ma ei leia oma kommentaari ? panen siis uuesti. Ühesõnaga, eluaeg #teamsamsung. Olen igasugu erinevaid proovinud, aga ikka tagasi tulnud. Kuna mu praegune S9 kärab veel hästi, siis võidu kingiksin hoopis emale edasi, tal varsti sünnipäev ? viimased paar aastat on ta ka vaikselt nutimaailma avastanud, siiani venna vanade telefonidega, mis, olgem ausad, on kõik parajad juustud olnud. Nii et see A71 oleks nagu rusikas silmaauku.

  • Avatar
    Vasta Gerly 17. märts 2020 at 23:15

    Kunagi olin suur Samsung fänn aga just pöördusin Huawei usku kui nad tulid välja oma võimsate kaameratega. Nüüd olen taas hakanud mõtlema, et peaks uuesti kasutama Samsungi, sest see oli ju muidu hea telefon lihtsalt piltide tegemise jaoks tundus huawei parem. Oleks tore olla jälle team samsungis?

  • Avatar
    Vasta Helena F 17. märts 2020 at 23:14

    Võit tooks mind õige tiimi poole üle! Hetkel iphone6s (3a jookseb), ajab marru küll, et talvel see telefon korralikult ei tööta.
    Loodan, et õnn naeratab mulle! ?

  • Avatar
    Vasta Karoliina 17. märts 2020 at 23:13

    Oleks küll aeg Samsungi võlusi proovida?

  • Avatar
    Vasta Sandra M 17. märts 2020 at 23:13

    Siis saaks minust uuesti “team samsung”

  • Avatar
    Vasta Inger-Liis Rennit 17. märts 2020 at 23:13

    Prooviks ka siis Samsungi ära ja tuleks oma õuna maailmast välja ☺️

  • Avatar
    Vasta Darja 17. märts 2020 at 23:13

    Üks ja ainus – Team Samsung!

  • Avatar
    Vasta Kea-Lisette 17. märts 2020 at 23:13

    Võit ilmselt kallutaks ,,õigele poolele”. Samas lapsel oleks väga uut vaja. Ilmselt ma kingiks oma tipsile.

  • Avatar
    Vasta Kerda 17. märts 2020 at 23:12

    Ei ole Samsungit. Olen Iphone peal. Aga ilmselt uus Samsung viiks taas mu üle õigele poolele.

  • Avatar
    Vasta Raina 17. märts 2020 at 23:12

    Veel ei ole team Samsung- tea kas saan selleks ka??

  • Avatar
    Vasta Cätlyn 17. märts 2020 at 23:11

    Võit tooks team Samsungi tagasi ?

  • Avatar
    Vasta Kristel 17. märts 2020 at 23:11

    Olen Samsungi pooldaja, ise kasutan ka Samsungi? Oleks väga õnnelik, kui saaks uue telefoni?

  • Avatar
    Vasta Kats 17. märts 2020 at 23:09

    Olen TEAM Samsung

  • Avatar
    Vasta Kadri 17. märts 2020 at 23:07

    Olin Team Iphone, raske südamega läksin Team Huaweisse, aga see juhtus napilt. Laual oli ka Samsung. Niiet olen nüüd nõus võimaluse andma ka Team Samsungile 😉

  • Avatar
    Vasta Mailis 17. märts 2020 at 23:07

    Ei ole. Kõike muud olen proovinud aga samsungi veel mitte 🙂

  • Avatar
    Vasta Katrin Pihlakas 17. märts 2020 at 23:07

    100% Team Samsung

  • Avatar
    Vasta K 17. märts 2020 at 23:05

    Olen pikka aega juba olnud team iPhone, aga tahaks väga Samsungi proovida ?

  • Avatar
    Vasta Põhulõug 17. märts 2020 at 23:05

    Loomulikult juba aastaid Samsungi kasutaja! 🙂

  • Avatar
    Vasta K 17. märts 2020 at 23:04

    Samsung ja Huawei vaheldumisi olnud. Võit aitaks jälle Samsungile üle minna 🙂

  • Avatar
    Vasta Mariliis 17. märts 2020 at 23:04

    Team Samsung juba tükk aega ja tahaks jätkata!!!

  • Avatar
    Vasta Liisa 17. märts 2020 at 23:04

    Team Samsung alates esimesest nutikast, mis oli … aasta 2012 ehk? Aga olen Samsung’dega nii rahul!

  • Avatar
    Vasta Anu 17. märts 2020 at 23:02

    Olen juba aastaid kindel TEAM SAMSUNG?

  • Avatar
    Vasta Ingrid 17. märts 2020 at 22:59

    Ma samsungi fänn! Hetkel A8 mudel, aku on täitsa kottis juba. Õudne! Oleks aeg uue vastu välja vahetada külll 🙂

  • Avatar
    Vasta Ann 17. märts 2020 at 22:59

    Kunagi olin, aga praegu on hoopiski Xiaomi?

  • Avatar
    Vasta Galina 17. märts 2020 at 22:59

    Pole Samsungi kunagi olnud, aga heameelega prooviks ära.

  • Avatar
    Vasta Evy 17. märts 2020 at 22:59

    Palju aastaid samsungi usku… viimase 7 aastaga 5 erinwvat samsungit. Mulle väga käepärane. Vahepeal mõtlesim et võtaks midagi muid, aga no näitajad olid paremad. Nüüd ämmal järgmine kuu sünnipäev ja plaan tallegi samsung soetada. Tal kunagi oli, aga see oli vana mudel ja hakkas jamama. Siis poeg andis talle oma vana iphone, aga no ta on nii hädas. Esiteks inglise keele ja teiseks nii väike, et ma pole nii väikest ekraani näinud ammusest ajast. Võtaks loosost osa, et ämmale see kinkida.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 17. märts 2020 at 22:58

    Hetkel iPhonei usku, aga olen valmis andma oma sõrme, käe ning õlagi teamSamsungi jaoks ??

  • Avatar
    Vasta Vaike 17. märts 2020 at 22:58

    Ma ei või, kui nunnu gängsta Marta nahktagis on! 😀

  • Avatar
    Vasta Kristel L 17. märts 2020 at 22:57

    Team Samsung juba aastaid 🙂

  • Avatar
    Vasta Lily 17. märts 2020 at 22:57

    Ei ole veel Samsungi poolel, aga võiks ju.

  • Avatar
    Vasta Janeli 17. märts 2020 at 22:56

    Olen juba aastaid olnud truu Samsungi kasutaja ?? olen küll proovinud teisi ja alati truult SAMSUNGI peale tagasi jõudnud . ??

  • Avatar
    Vasta Skadi K 17. märts 2020 at 22:56

    Hei 🙂 Mina pöörasin end Samsungi usku juba aastal 2013 pärast Iphone. Põhjus lihtne, kui mul oli Iphone akuga probleeme, siis ma ei saanud vajadusel akut järelt ära võtta ja uut asemele panna aga samsungiga sain. Ümber õppimine võttis ka muidugi aega. Nüüd on mul aasta 2016 samsung Galaxy s7, mis on juba oma aja ära elanud.

  • Avatar
    Vasta Merily 17. märts 2020 at 22:54

    Veel pole, aga ehk tuleks tagasi ??

  • Avatar
    Vasta Gärol 17. märts 2020 at 22:53

    Team Samsung ja vana juba hakkabki otsi andma ning susse nurka viskama ??

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 17. märts 2020 at 22:53

    Hetkel olen Huawei tiimis aga varasemalt olen omanud ka mitut Samsungi telefoni. Võidu puhul tuleks muidugi jälle Samsungi poolele üle. ?

  • Avatar
    Vasta Katerina Rebane 17. märts 2020 at 22:52

    Olen täiega Team Samsung, koguaeg on olnud Samsung sest muud ei oska lihtsalt tahta aga hetkel ikka tunduvalt vanem mudel S7Edge, pole raatsinud uut ennem osta kui vana katki läheb :).

  • Avatar
    Vasta Merit 17. märts 2020 at 22:50

    Võit tooks mu õigele poole üle. Mees ammu räägib, et pean ka Samsungi usku pöörduma ??

  • Avatar
    Vasta A. 17. märts 2020 at 22:49

    Ma olen team Xiaomi.. sest ma olen rott ✌️
    Mu telefon on hetkel täiiiiega rimakas ikka, niiet uus kuluks ikka meggggalt ära.. mul pool ekraani ei tööta ja kõik on üks suur ämblik, ma pilte ei saa sellega üldse tehtud ja igavene jama kõik sellega ?

    Hea uudis on see, et ma just tellisin endale uue telefoni ära ?✌️ ja jään ikkagi Xiaomi juurde sest as I said I am poor as fck … Samas kui ma võidaks, annaks uue telo abikaasale sest tal on 7 aastat vana Iphone 6, ja ma reaalselt pole nõmedmat telefoni varem puutunud ???

  • Avatar
    Vasta Kadri 17. märts 2020 at 22:48

    Juba olen TEAM SAMSUNG?

    • Avatar
      Vasta Merilin 17. märts 2020 at 23:19

      Võidu korral tuleksin õigele poolele üle ?

    • Avatar
      Vasta Jürgen palkman 17. märts 2020 at 23:27

      Olen team samsung

    • Avatar
      Vasta Kater 18. märts 2020 at 01:04

      Igatahes Team Samsung! ☺ Aastast ammu olen Samsungeid kasutanud, juba siis, kui need olid nuppude ja klapiga. Praegugi Samsung, aga telefonimaailma mõistes kiviaegne – Galaxy Note 3 ?

    • Avatar
      Vasta Maiu 18. märts 2020 at 09:58

      Ise oman juba hea samsungi telefoni, aga laps nutab oma vana samsungit pidevalt taga. Annaksin oma võidu talle. ?‍♀️?

  • Avatar
    Vasta Grete 17. märts 2020 at 22:46

    Totally team Samsung! Praegu endal Samsung Galaxy A50, mille sain elukaaslaselt sõbrapäevaks (L)
    Aga uuest telost ikka ära ei ütleks!

    • Avatar
      Vasta Gettry 18. märts 2020 at 00:40

      Team Samsung?‍♀️ Ise oman Samsungi ja mehel on Galaxy S7 (ekraan igast nurgast katki). Võidu puhul kingiksin selle talle, varsti tal sünnipäev. Niii kuluks ära see võit!

    • Avatar
      Vasta Erle Leinus 18. märts 2020 at 01:09

      Olen käpp loosist osa võtma. Uuest telefonist ei ütle küll ära?

    • Avatar
      Vasta Liivika 18. märts 2020 at 02:10

      Käisin korra hüppes aga tuleks heameelega team Samsungi tagasi.

    • Avatar
      Vasta Triinu P 18. märts 2020 at 08:29

      Võidu korral ei võtaks telefoni endale vaid annaks emale, kellel telefon juba nii vana, et viimast korda telefonis vesteldes pidin kõne lõpetama. Lihtsalt ei saanud aru, mida ta rääkis. Telefon kukkus tal hiljuti kogemata maha ja see pani ka akule viimase põntsu. Peab praktiliselt kogu aeg telefoni laadija taga hoidma. Super hea kaamera kuluks talle ära, et oma kunsti üles pildistada. Loodan väga, et loosiõnn naeratab ja saan oma ema rõõmustada ? Ta on hetkel team Huawei ? aga usun et ta rõõmustaks ükskõik millise telefoni üle!

    • Avatar
      Vasta Anneli 18. märts 2020 at 08:36

      Mina olen Samsungi teamis. Proovinud teisi ka, aga seda enam Samsungi pooldajaks jäänud.

    • Avatar
      Vasta teili1 18. märts 2020 at 09:16

      Mina olen täiesti Team Samsung- taskus on Samsung S20 Ultra, käe peal hoiab liikumas Samsung Galaxy Watch, kõrvus kostub lemmik muusika Galaxy Budside näol ning neid kõiki hoiab “ärkvel” Samsung akupank. Ei saa ka mainimata jätta, et lisaks neile on peres kasutusel ka Samsung S10 ja A51 ning samuti Buds+’id. Nii et meie pere on total Samsung Team.
      Mis puutub võiduloosi, siis hea õnne korral kingiksin antud telefoni oma õele, kel hetkel kasutuses Huawei aastast 2016 ning vajaks hädasti väljavahetust. Kuigi ta on Huawei usku, siis ma usun, et uus Samsung paneks ta usku vahetama! ?

    • Avatar
      Vasta Kedi 18. märts 2020 at 09:22

      Mina olen terve elu olnud Samsungite usku.Väga loogiline ja lihtne kasutada.Uue võiks võita küll,sest viimane kord sai lapse Samsung vahetatud välja veidi uuema ja parema vastu.Kindlasti osalen loosis,ehk näkkab ?

    • Avatar
      Vasta Dairi 18. märts 2020 at 09:24

      Kõigil tuttavatel Samsung, ostsin ka mõne aasta eest Samsungi. Norm. Aga mul mingi igivana mudel ja viimasel ajal on ilmingud, et annab otsad varsti. Ilmselt ostan järgmise ka Samsungi ehk ma ka siis team Samsung.

    • Avatar
      Vasta Helerin 18. märts 2020 at 09:57

      Minu ESIMENE telefon elus oli aastal 2005 kolmandas klassis liguriga Samsung! ? Siis olin möni aasta pöhikoolis team Nokia haha ja siis aastast 2012 kuni tänaseni (ja igavesti!!!) team Samsung ? ?

      • Avatar
        Vasta Helerin 18. märts 2020 at 10:08

        Ja kuna minu esimesed telefonid on mu vanemate ostetud, siis niii lahe oleks issile, kellel on praegu 4 aastat vana samsung A2016, mis vaikselt juba kokku jookseb(mis on obvious onju kui nii kaua üks nutikas olnud) kinkida uus Samsungi A klassi telefon ?

    • Avatar
      Vasta Merle 18. märts 2020 at 10:25

      Olen juba team samsung!

  • Avatar
    Vasta KV 17. märts 2020 at 22:46

    Olen juba team Samsung

    • Avatar
      Vasta Gerda 17. märts 2020 at 23:00

      See võit aitaks mind kindlasti “õigele poolele” suunata. Pildid on ikka mega ilusad, sellise kaameraga telefoni ON mul kindlasti vaja. ?

    • Avatar
      Vasta Hegeli 18. märts 2020 at 00:30

      Hetkel umbes 3 aastat olnud kasutuses Sony Xperia X. Hakkab vist juba vanaks jääma-aku kehv ja kaamera ei toimi ka alati väga hästi.. Igatahes mõte oli küll, et kui peaks uue ostuks minema, valiksin Samsungi.

    • Avatar
      Vasta Anete 18. märts 2020 at 00:38

      Hetkel veel team samsung ei ole, aga kindlasti oleksin nõus üle tulema? eriti vaadates neid imelisi pilte, mis sa teinud oled ja kõik need muud põhjused ka

    • Avatar
      Vasta Aet 18. märts 2020 at 03:39

      Olen juba Samsungi tiimis 🙂

    • Avatar
      Vasta Kerli 18. märts 2020 at 09:07

      Ei ole veel TEAM SAMSUNG, aga sooviks olla.

    • Avatar
      Vasta Kertu Kirsipuu 18. märts 2020 at 10:17

      Olen aastatega neid pooli vahetanud, proovinud erinevaid. Praegu olen valel poolel (Huawei).
      Aga oleks supper tagasi Samsungi TEAMi liituda! ?

  • Avatar
    Vasta Gerda 17. märts 2020 at 22:45

    Ei ole veel, see tooks Samsung poolele üle ?

    • Avatar
      Vasta Merit 17. märts 2020 at 23:08

      Mina olen terve elu team Samsung olnud! Ja olen alati rahul olnud! ❤

    • Avatar
      Vasta Sirle 17. märts 2020 at 23:34

      Ei ole samsungi veel aga kuna igapäevaselt vaja pilte teha siis ühe hea kaameraga telefon kulub ära ?

    • Avatar
      Vasta Kadri 17. märts 2020 at 23:56

      Olin, aga hetkel kahjuks ei ole. Uue telefoniga saaks uuesti tagasi õigele poolele?

    • Avatar
      Vasta Mare 18. märts 2020 at 00:37

      Minul on elu jooksul kõik telefonid Samsungid olnud, sooviks S8 välja vahetada ??

    • Avatar
      Vasta Alieene 18. märts 2020 at 02:14

      Võiks küll ära proovida Samsungi ?. Hetkel Huawei P20 – esikaamera täielik pettumus ?

    • Avatar
      Vasta Kadri 18. märts 2020 at 02:53

      Plaan ongi oma kokkujooksev Huawei Samsungi vastu vahetada. Ülejäänu pere samuti Samsungi kasutajad. Võit oleks küll parim asi mis minuga sel reedel juhtuda võiks 🙂

    • Avatar
      Vasta Kätlin 18. märts 2020 at 08:58

      Absoluutselt team Samsung,aastaid juba kasutan?,enda oma näitab vaikselt väsimuse märke.

    • Avatar
      Vasta Kaire Rohioja 18. märts 2020 at 10:36

      Oleks omale küll uut vaja lapsed saaksid ka pilte teha mega hea kaamera

  • Avatar
    Vasta Maarja 17. märts 2020 at 22:45

    Olen kasutanud ka nüüdseks pea 3 aastat Huawei p10 telefoni. Hea on ta küll. Aga uus Samsung paneb mõtlema, kas teise paati üle minna 🙂

    • Avatar
      Vasta Lumi 18. märts 2020 at 00:16

      Ei ole Samsungi poolel, olin kunagi..aga siis sain tegelt alles kingiks uue teise telo….pm teistel peres on enamusel samsungid, ma ng outsider ?

  • Avatar
    Vasta Annika Ülle 17. märts 2020 at 22:44

    Ammu juba team Samsung ? Aga uut oleks vaja küll juba, ma juba ajast maast oma S7-ga ?

    • Avatar
      Vasta Merli 18. märts 2020 at 00:46

      Hetkel ei ole Samsungi tiimis, olen küll olnud ja võin jälle teie tiimi üle tulla. Uue telefoniga siis loomulikult?

    • Avatar
      Vasta Silvi Kivi 18. märts 2020 at 10:11

      Oleks tose Samsung meeskonda kuuluda. Aitäh võimaluse eest loosis osaleda ja head loosiõnne lõigile.

  • Avatar
    Vasta Monika 17. märts 2020 at 22:43

    Olen olnud väga pikka aega tiim Sony Xperia aga hea meelega prooviks vahelduseks ka mõnda muud tiimi 🙂

    • Avatar
      Vasta Annika 18. märts 2020 at 00:04

      Oeh. Olin aastaid Samsungiga truu sõber. Veetsime palju häid hetki koos aga siis tuli paraku sõbrake pensile saata. Enne kui uue sõbra jõudsin välja valida, sain kingiks Huawei. Huawei on ka super aga hing kisendab endiselt semu Samsungi järele. ?
      Oleksin meeletult õnnelik kui taas saaksin oma päevi veeta semu Samsungiga. Jäädvustada mälestusi ja natuida koos friendsisid, mida hiljem vinge meenutada. ?

    • Avatar
      Vasta Mari 18. märts 2020 at 01:05

      Team Samsung muidugi! Endal kasutusel S10.
      Kui loosiõnn peaks naeratama, siis endale ei tahakski uut telefoni, kingiks selle hoopiski mehele. Mehel telefon juba nii vana, see kõlbaks ainult lutsu viskamiseks. ?

    • Avatar
      Vasta Kaisa 18. märts 2020 at 02:31

      Olen täielik Samsungi fänn juba mitmeid aastaid 🙂 Loodan loosiõnnele ?

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis Tang 17. märts 2020 at 22:43

    Täiega team samsung.. hetkel A5 mis on tõsiselt oma aja üle elanud. Ekraan katki ja mõras aga näe töötab! 🙂 pikalt mõelnud et peaks välja vahetama aga ei.jõua kuidagi sinna poodi 😀

  • Avatar
    Vasta Gerli 17. märts 2020 at 22:42

    Olen ammu juba tahtnud endale Samsungit aga pole õnnestunud. Tahaksin väga olla team-Samsung ?

    • Avatar
      Vasta Raili 18. märts 2020 at 00:45

      Olen juba aastaid team Samsung olnud. Aga uuest telefonist ära ei ütleks ?

  • Avatar
    Vasta Kaisa 17. märts 2020 at 22:41

    Veel ei ole aga tooks ma usun Samsungi poolele. Ja kuna hetkel uut telefoni oleks megalt vaja siis noh maitea loodan õnnele ??

    • Avatar
      Vasta Maarika 18. märts 2020 at 00:52

      Olen täiega TEAM SAMSUNG!

    • Avatar
      Vasta Ragne 18. märts 2020 at 08:52

      Pole kunagi Samsungi omanud, kuid ehk oleks aeg seda muuta ?☺️

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 17. märts 2020 at 22:39

    Mina olen terve oma telefonikasutaja elu olnud team samusung ?
    Ja eriti äge sünnakink oleks uuem ja ägedam telefon ?

  • Avatar
    Vasta Liisi 17. märts 2020 at 22:39

    Too mind üle ?☀️

  • Avatar
    Vasta Gerlyn 17. märts 2020 at 22:39

    Mu eelmine telefon oli Samsung. Aga see läks katki ja kuna kiideti Xioumi oma, võtsin vahelduseks siis selle. Päris kenasti on 1.5a vastu pidanud, kuid võidu korral läheks kindlasti Samsungi peale üle ja selle annaks lapsele.

    • Avatar
      Vasta Mariann 18. märts 2020 at 08:32

      Ei ole veel õigel pool, aga võit tooks mind üle:)

  • Avatar
    Vasta Kaidi 17. märts 2020 at 22:39

    Mul on kuus, seitse aastat kindlasti kui mitte rohkem olnud erinevad Samsungi mudelid. Olen fänn 🙂

  • Avatar
    Vasta Moonika 17. märts 2020 at 22:36

    Olen team Samsung. Uuendust oleks küll juba vaja ?

    • Avatar
      Vasta Erki 18. märts 2020 at 04:06

      Veel ei ole aga see voit tooks mu oigele poole

    • Avatar
      Vasta Kristina 18. märts 2020 at 10:18

      Mu koer sõi mu lapse ära ja vanaema uputas kärbest sest et mina nokkisin nina. Ja üldse ma olen lapsendatud .Ma nii tahan seda telefoni saada???
      See on nali aga ma tahaks ikkagi olla veel rohkem Samsungi poolel ??

  • Avatar
    Vasta Poka 17. märts 2020 at 22:36

    Olen olnud Samsungi poolel,kuid vahepeal rajalt kõrvale kaldunud 😀 Ootan juba huvoga,mida uus Samsung mulle pakkuda saab 😉

  • Avatar
    Vasta Kati 17. märts 2020 at 22:34

    Olen huaweis ja aeg ongi kolida kuhugi mujale.. Kuhu? No sellisel juhul koliks tõesti kohe Samsungi teami? ideaalne asi mulle kuna hetkel teen ühest asjast 10 pilti ja saan koguaeg mehelt sõimata ? aga ma ei saa midagi teha kui 9 pilti neist kindlasti on udused vms.. Kvaliteetsem kaamera on mu unistus ??

  • Avatar
    Vasta Jaanika 17. märts 2020 at 22:30

    Mina olen laias laastus Team Android ehk siis erinevaid androide olen kasutanud. Samsung ikkagi selline väärikas androidi esindaja, et võib öelda küll, et ma ka team samsung olen, kuigi on olnud ka huawei, sony ja isegi motorola (!) nutitelefon. Igatahes tore oleks taaskord Samsungi kvaliteeti tunda -praegune telefon omadega väga läbi ja oligi plaanis uus osta, aga praeguses ootamatus olukorras jääb see küll vist ära.

  • Avatar
    Vasta Karita 17. märts 2020 at 22:28

    Olen ka totaalset team Samsung. Hetkel veel 2017 aasta Samsung A5, mis konkreetselt sai ära kaotatud ja oli öö otsa kuskil tanklas lörtsi sees ja autod sõitsid üle. Leidsin üles ja sellest on möödas 2 aastat. Väike tagumise klaasi vahetus ja töötab ikka veel ???. Seega oleks nagu aeg uue Samsungi jaoks ??

  • Avatar
    Vasta Janella 17. märts 2020 at 22:28

    See võit tooks mu õigele poolele! ?

  • Avatar
    Vasta Angela 17. märts 2020 at 22:27

    Hetkel kasutan Huawei telefoni aga tuleks iga kell samsungi tiimi üle ? Olen samamoodi telefoni koha pealt võhik aga vaadates mis pilte sinu telefon teeb siis no tahaks ka ju? Niii väga tahaks seda uhket telefoni omada ??

  • Avatar
    Vasta Kersti Mänd 17. märts 2020 at 22:26

    Mul mitu aastat õun olnud, prooviks heameelega Samsungi ka ära ?

  • Avatar
    Vasta Elina 17. märts 2020 at 22:25

    Hetkel on kasutuses üsna niru 5 aastat vana Iphone 5s, kuna mu armas Huawei kukkus maha ja läks täitsa katki 🙁 Kui võidaks, kasutaks Samsungi suurima rõõmuga ning tuleks “õigele poolele” 🙂

  • Avatar
    Vasta Diana Mets 17. märts 2020 at 22:22

    Võit tooks mu õigele poole?

  • Avatar
    Vasta Maiu 17. märts 2020 at 22:22

    Ooten õigele poolele üle toomist 🙂

  • Avatar
    Vasta Sirli 17. märts 2020 at 22:21

    Mul väga palju aastaid olin Samsungi usku, kuid hetkel on mul Huawei. Uus telefon tooks tagasi Samsungi usku ?

  • Avatar
    Vasta Kati 17. märts 2020 at 22:21

    Ise pole team Samsung aga mu kaasa on ja tahaks vàga üllatada teda sünnipäeval uue Samsungiga 🙂

  • Avatar
    Vasta Liana 17. märts 2020 at 22:21

    Minul on praegu Iphone 7+, aga varem on olnud Samsung.❤️ Prooviksin uuesti❤️

  • Avatar
    Vasta Sandra 17. märts 2020 at 22:20

    Hetkel kasutame mehega Huawei Honorit.
    Enne seda olid mitu aastat erinevad Samsungid?

  • Avatar
    Vasta Gerdu 17. märts 2020 at 22:20

    Olen juba pikalt mõelnud, Kas team Apple on ikka mulle! oleks Hea võimalus mulle vastupidist tõestada??

  • Avatar
    Vasta Ave 17. märts 2020 at 22:20

    Samsung
    Alati
    Meil
    Soetatud.
    Uskumatu,
    Nii
    Geniaalne…

    …telefon, mida ilmselt sooviks iga üks.
    #minaka

  • Avatar
    Vasta Maret 17. märts 2020 at 22:19

    Meie pere on kõik Samsungi tiimis ?? aga no, 12 aastasele kuluks üks uus telefon ära küll, praegune on ämblikuvõrguga ?

  • Avatar
    Vasta K. 17. märts 2020 at 22:19

    Hetkel team Iphone, aga oleksin hea meelega ülejooksik ?

  • Avatar
    Vasta Pirgit 17. märts 2020 at 22:17

    Hetkel olen tiimis Huaweiga. Aga heameelega tuleks üle Samsungi riimi.

  • Avatar
    Vasta Merilin 17. märts 2020 at 22:14

    Team Samsung juba aastaid..ja kindlasti ka edaspidi.

  • Avatar
    Vasta Liisu 17. märts 2020 at 22:11

    Hetkel onMotorola mis hakkabki vaikselt otsi üles andma, Samsungi pole veel olnud, annaks hea meelega võimaluse 🙂

  • Avatar
    Vasta Kati 17. märts 2020 at 22:06

    Olin varem Samsung, praegu Xiaomil, mis on ka päris hea 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarja 17. märts 2020 at 22:05

    Team Samsung kindlalt! ?
    Praegune S7 edge hakkab ajale veidi jalgu jääma juba küll ? Ja A71 oleks päris äge.

  • Avatar
    Vasta Helena 17. märts 2020 at 22:04

    Olen tiim Samsung, aga mul mingi odav mudel. Tahaks vähe parema kaameraga mudelit, sest beebist tahaks kogu aeg pilti teha sest ta on niiii njunmmi, aga enamus pildid on udukogud, ta ei püsi ju paigal.

  • Avatar
    Vasta Kai 17. märts 2020 at 22:02

    Oiii, mul just hakkab vana Huawei akuprobleeme üles näitama ja kindlasti tooks see võit mind Samsungi-tiimi! Olen ka pikalt juba unistavalt vaadanuid neid uusi Samsungi telefone ja mõelnud, et kui mul vaid selline iludus oleks! <3

  • Avatar
    Vasta Estelle 17. märts 2020 at 22:01

    Täiesti Team Samsung olen ? aga kuna vana telefon peeetis siis uus telefon oleks megasuper küll ☺

  • Avatar
    Vasta Elisabeth 17. märts 2020 at 22:01

    Loobusin suvel iPhone’st ja pöördusin Huawei usku. Mina olen rahul, aga abikaasal vaesekesel on ikka vana iPhone – kiilub kinni, aku tühjeneb nii kiiresti jne. Talle oleks uus telefon nii tore üllatus 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina 17. märts 2020 at 22:01

    TeamSamaung. Kõik Samsung. Ja alatii Samsung!!!!!?

  • Avatar
    Vasta Katu 17. märts 2020 at 21:59

    Olen pikka aega olnud Iphone tiimis aga võit tooks sammu võrra Samsungi tiimile lähemale 😀

  • Avatar
    Vasta Anne-Mai 17. märts 2020 at 21:58

    Team Samsung ?

  • Avatar
    Vasta Katrin 17. märts 2020 at 21:58

    Mulle muidu väga Samsung meeldib, viimane oli A5 aga see õnnestus mul nii moodi maha pillata, et enam elulooma sellest ei saanud ?.
    Hetkel olen Xiaomi Redmi Note 7ga sinapeal aga selle võib lapsele pärandada ja taas “õigele poole” üle tulla ?

  • Avatar
    Vasta Anneli 17. märts 2020 at 21:57

    Kahjuks veel ei ole team Samsung, aga või tooks mu “õigele poole” üle ??

  • Avatar
    Vasta Jaanika Rampe 17. märts 2020 at 21:56

    Hakkaksin uuesti samsungi telefoni kasutama kuna enne huaweid mul oli samsung ja olin väga rahul, kuid selle telefoni võit oleks ülisuper lahe.
    Siis saaksin uuesti samsungi teamiga liituda! ?

  • Avatar
    Vasta Keili Kaldma 17. märts 2020 at 21:54

    Tiim Samsung juba aastaid olnud terve perega. Siiamaani pole kordagi mõelnud, et vahetaks välja mingi muu margi vastu. Hetkel siis kasutuses Samsung A5 ja A30s.

  • Avatar
    Vasta Katrin 17. märts 2020 at 21:54

    Ei ole veel “team samsung” aga olen Apple austaja, kuid seda uut kasutaks hea meelega!

  • Avatar
    Vasta Eneli 17. märts 2020 at 21:53

    Juba praegu on Samsung A50 aga noh, kes see ei tahaks uuemat mudelit ??? ja kuna enda aega tahaks ka saada siis sorry, tõstan käed ülesse ja ütlen, olen halb ema, annan lapsele selleks ajaka telefoni kätte ?‍♀️? aga tahaks see hetk vahel ka ise telefonis olla siis lisa telefon oleks küll super võit ??

  • Avatar
    Vasta Merle 17. märts 2020 at 21:52

    Olen samsungi usku aga olude sunnil pean praegu hakkama saama huaweiga, mis pidevalt seisab juhtme otsas, õues pole temaga nagu eriti midagi teha, kohe jookseb kokku ? kohe kui võimalik vaataksin endale uue samsungi aga hetkek töötuna see venib.

  • Avatar
    Vasta Merili 17. märts 2020 at 21:51

    Uus Samsung tooks mind õigele poole üle?

  • Avatar
    Vasta Maris 17. märts 2020 at 21:51

    Mind tooks võit õigele poolele üle ?

  • Avatar
    Vasta Meelika 17. märts 2020 at 21:51

    Telefoni kingiks oma õele, kes on täielik tiim Samsung kuigi olen pikalt üritanud IPhone peale üle veenda.

  • Avatar
    Vasta Nastja 17. märts 2020 at 21:50

    Mulle kuluks uus Samsung ära ? Meie peres on kõigil samsungid…mõlemal tütrel,abikaasal ja minul endal ka ☺

  • Avatar
    Vasta Laili 17. märts 2020 at 21:48

    Hetkel küll Huawei kasutaja, aga parema kaameraga telefoni oleks vaja küll, et jäädvustada oma pisikese tütre kasvamist

  • Avatar
    Vasta Kati 17. märts 2020 at 21:48

    Olen küll Samsungi omanik kuid kõik mehe vanad mudelid?
    Hetkel j6.

    Rõõmustaksin esimese oma telefoni üle mis pole varem kellegi oma olnud ?

    • Avatar
      Vasta Triinu 17. märts 2020 at 23:51

      Olen juba team Samsung, uus telefon oleks äge ?

  • Avatar
    Vasta Anna 17. märts 2020 at 21:48

    Olen juba mõnda aega team Samsungis olnud aga uus Samsung kuluks ära praegu ?

  • Avatar
    Vasta Kristiina 17. märts 2020 at 21:48

    Olin pikalt pikalt team samsung, aga viimased 2 on team huawei. Ehk et.. Oleks aeg tagasi tulla ???

  • Avatar
    Vasta KT 17. märts 2020 at 21:48

    Olen 100% team Samsung. Kasutan aastaid. Praegu on Samsung A3.
    Aga kuna telefon juba mitu, mitu aastat vana ja ka kulunud siis uus võita oleks super! ?????

  • Avatar
    Vasta Jaana 17. märts 2020 at 21:46

    Olen aastaid olnud rahulolev Team Samsung liige. Hetkel Team Huaweis, kuid võidu puhul olen valmis rõõmuga taas ühinema Samsungi Teamiga. ?

  • Avatar
    Vasta Margit 17. märts 2020 at 21:45

    Minu esimene Samsung oli klapiga nupukas. Nutitelefonidest alustasin samsungiga, vahepeal oli korra LG, aga sealt sai ruttu tagasi. Mulle meeldib võimalus, et samsung accountiga saab kogu sisu uude üle kanda (ka äpid jm), loogiline, mõnus kasutada.
    Uue mudeli võimalused tunduvad imelised, nii et kindlasti tahaks proovida.
    Täielik team Samsung seega.

  • Avatar
    Vasta Daisy 17. märts 2020 at 21:45

    Tuleksin parima meelega “õigele poolele üle” ??

  • Avatar
    Vasta Piret T. 17. märts 2020 at 21:45

    Mul on juba nii vana telefon, et isegi logo ei paista enam välja;). Ok, tegelikult LG, aga võit tooks mu “õigele poole” üle!

  • Avatar
    Vasta K. 17. märts 2020 at 21:44

    Juba väga pikka aega Samsungi kasutaja, ja mitte ainult telo ?

  • Avatar
    Vasta Monika Kess 17. märts 2020 at 21:44

    Team Samsung. Eks aegade jooksul ole ka teisi telefone olnud – esimesed Nokiad ntx. ?
    Praegugi on kasutusel Samsung, aga uut oleks vägagi vaja kuna praegune jookseb tihtipeale kokku, internetti kasutada ei saa, sest telefon enamus uuendusi alla ei lae või mõnda lehte laeb nii kaua, et juba unustan mida teha soovisin. Ka pildikvaliteet on ajast ja arust – tahaks lastest teha ilusaid pilte, mitte udukogusid. Uus telefon annakski võimaluse jäädvustada kõiki neid imelisi hetki ning koheselt ka jagada oma perega.

  • Avatar
    Vasta Eret 17. märts 2020 at 21:43

    100 % team Samsung juba aastaid

  • Avatar
    Vasta Mari K. 17. märts 2020 at 21:43

    Jaa! Samsung nii minu teema! Samsungi mudeleid erinevaid läbi käinud, kuna olen suur telefoni kasutaja. ? #teamSamsung

  • Avatar
    Vasta Sandra 17. märts 2020 at 21:42

    100% Team Samsung ! 1 korra proovisin Iphone-i aga minu südant see ei võitnud ?‍♀️ Paljud ütlesid, et kui iphone proovid, siis muud enam ei taha. Mmm.. njouu ? Arvasin, et olen ainuke, kes eelistab Samsungi ?

  • Avatar
    Vasta Sirts 17. märts 2020 at 21:41

    Olen juba “õigel pool” 😉 aga uus telefon teeks kopsupõletikku põdedes meele tunduvalt paremaks- mine tea, ehk saaks selle kuu lõpus mõnel päeval töölegi tänu vägevale võidule 🙂

  • Avatar
    Vasta merka26 17. märts 2020 at 21:41

    ma seni olnud veel apple usku- aga äkki yks hea Samsung muudaks mu meelt!

  • Avatar
    Vasta Marili Koddanipork 17. märts 2020 at 21:40

    Olen hetkel team Huawei, aga pole mingit probleemi üle tulla 🙂 Pealegi annab mu telefon mulle juba pikemat aega märku, et oleks aeg hakata uut soetama 😀 Seega uus Samsung oleks ju tore 🙂

  • Avatar
    Vasta Ulve 17. märts 2020 at 21:38

    Ma olen üsnagi seda meelt, et iPhone ei rahulda piltide kvaliteediga üldse ja kuna fotikat ei tassi koguaeg kaasas siis olen imetlenud neid fotosid, mis oled oma uue telefoniga teinud. Võit teeks ülemineku Samsungile lihtsaks 🙂

  • Avatar
    Vasta Margit Pinnar 17. märts 2020 at 21:36

    Omg millised imelised pildid!!! See meelitaks mind kindlalt Samsungi poole üle! Ma lihtsalt vajan super kaamerga telefoni ?

  • Avatar
    Vasta Ebony 17. märts 2020 at 21:36

    Varem olin team Sony aga hetkel on mingi vana samsung ja noh.. kärab küll ? aga ega uus paha ei teeks eks ?

  • Avatar
    Vasta Krista 17. märts 2020 at 21:35

    Team Samsung, hetkel S9 ja olen väga rahul. ?Oleks väga tore võita ja see saaks pojale sünnipäeva kingiks. ?

  • Avatar
    Vasta Maris 17. märts 2020 at 21:35

    Olen juba team Samsung, enne pikalt S2, nüüd S10. Mõlemaga väga rahul. Uue telefoniga tooks ema ka team Samsungi, tal veel nupukas Nokia.

  • Avatar
    Vasta Kairi 17. märts 2020 at 21:34

    Olen team samsung ? Muidugi mudel ikka väga vana võrreldes uuega ?

  • Avatar
    Vasta Gerda 17. märts 2020 at 21:33

    Olen aastaid juba samsungi kasutanud! Vana vajaks küll väljavahetamist…ekraan puru jne. ?

  • Avatar
    Vasta Kätrin 17. märts 2020 at 21:32

    Hetkel on xiaomi aga kunagi on Samsung olnud ja olin väga rahul. Tahaks uuesti seda rahulolu tunda ?

  • Avatar
    Vasta kertu 17. märts 2020 at 21:32

    Kunagi oli Samsung ammustel aegadel, hetkel on OnePlus.

  • Avatar
    Vasta Kadi 17. märts 2020 at 21:32

    Novembris hakkasin Team Samsungiks, aga ega uuest telefonist ära ei ütleks 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristin 17. märts 2020 at 21:32

    olen juba paar aastat #teamsamsung, aga uuem telefon kulub ikka ära! läksin omal ajal iphone’lt samsungile üle ja siiani ei ole üldiselt kahetsenud.

  • Avatar
    Vasta Libika Krupkin 17. märts 2020 at 21:31

    Ikka Samsung?

  • Avatar
    Vasta Mary 17. märts 2020 at 21:31

    Truu tiimi liige juba, hmm 10 aastat ikka vast.

  • Avatar
    Vasta Marin 17. märts 2020 at 21:30

    Ma olen täiega team Samsung! ?❤

  • Avatar
    Vasta meyah 17. märts 2020 at 21:30

    Täiesti tundmatu telefoni mark mulle ?. Aga ei teeks paha proovida .

  • Avatar
    Vasta Trinza 17. märts 2020 at 21:29

    Ma olen kindlasti team Samsung, aastaid juba! Mind pole vaja kuhugi pöörata ? Täna käisin just neid telefone piilumas ka, vana Samsung näitab jõu poolest juba vananemismärke, aga no ei ole seda nutsukest, et kohe välja osta ja järkat ka ei hakka võtma, elu niigi keeruline hetkel ?

  • Avatar
    Vasta Kaidi K. 17. märts 2020 at 21:28

    Samsung Galaxy S2-st saadik olen olnud truu Samsungile 😀
    Ehk siis päris mitu head aastat 🙂

  • Avatar
    Vasta Pilleriin 17. märts 2020 at 21:27

    Mu esimene nutikas oli Samsung, teine ka, kolmas juhtus kuidagi Asus ja hetkel on jälle Samsung, mulle meeldib ja olen ülirahul 🙂

  • Avatar
    Vasta Janika 17. märts 2020 at 21:27

    Ma ise kuulun Huawei perekonda juba aastaid ja olen väga rahul, aga mu kallis poeg on Samsungi perekonna liige. Ta unistab hetkel just sellest telefonist, mille sa välja loosid ? Ehk õnn naeratab ja ma võidan ja saaksin selle pojale edasi kinkida ?

  • Avatar
    Vasta Anna-Maria 17. märts 2020 at 21:27

    Hetkel olen team Iphone. Samsungit pole kunagi olnud. Kui loosi võidaksin kingiksin uue telefoni oma emale. Tal hakkab vana telefon juba otsi andma 🙁

  • Avatar
    Vasta Maarja 17. märts 2020 at 21:25

    Tiim samsung!!!! ✊

  • Avatar
    Vasta Mirjam 17. märts 2020 at 21:25

    Oleksin samuti Samsungi tiimis! 🙂

  • Avatar
    Vasta M. 17. märts 2020 at 21:24

    Ma olin team Samsung aga vahepeal osutusin reeturiks ? palun pane mulle aru pähe ja too “õigele poolele” ?

  • Avatar
    Vasta Merilin 17. märts 2020 at 21:22

    Pole veel kahjuks 🙁

  • Avatar
    Vasta Sigrit 17. märts 2020 at 21:21

    Olen kasutanud pikalt samsungit. Viimased kaks telefoni on olnud teised. Kui voidaksin, siis kasutaksin taas head samsungit ?☺️

  • Avatar
    Vasta Marju 17. märts 2020 at 21:21

    Pole Samsungi varem kasutanud. Praeguse telefoni ekraani tegid lapsed katki, nii et uus telefon oleks nii heaaa…

  • Avatar
    Vasta Madis 17. märts 2020 at 21:21

    Juba rohkem kui 10 aastat olen Samsungi fänn ning väga raske on mulle midagi muud pähe määrida. Hetkel S7 kasutusel, mis vajaks uuema vastu vahetamist 🙂

  • Avatar
    Vasta Klaarika 17. märts 2020 at 21:19

    Kahjuks pole veel team Samsungis aga tuleks hea meelega 🙂 pildid tulevad woooow, kui hea kvaliteediga ?

  • Avatar
    Vasta Annika Gebruk 17. märts 2020 at 21:19

    Ma olen täielik samsungite fänn. Hetkel on mul Samsung s9 ja mega rahul. Pildid on väga ilusad ja aku peab ilusti vastu ja no lihtsalt mega häppi selle üle. Tulin samsungite familysse kuna 2 aastat tagasi sündis mulle beebi ja tahtsin häid kvaliteetseid pilte ja tegin õige otsuse! Uue telefoni üle oleks mul väga suur rõõm!

  • Avatar
    Vasta Sigrit 17. märts 2020 at 21:19

    Olen iphone kasutaja.
    Pole kunagi kastutanud Samsungi aga prooviksin heameelega.
    Osalen loosis.

  • Avatar
    Vasta Reelika 17. märts 2020 at 21:18

    Ühineks team Samsungiga ?

  • Avatar
    Vasta Sänni Evert 17. märts 2020 at 21:18

    Võit tooks kindlasti team samsungisse. Kuna praegune telo on tõiesti pilbasteks siis pliiiiiiz jumal anna mulle armu, et ma vähemalt sünnaks saaks uue telo noo. ??

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 17. märts 2020 at 21:17

    Aaa ja kohe KINDLASTI tooks võit mu õigele poolele üle !!!! ??????

  • Avatar
    Vasta Raili 17. märts 2020 at 21:16

    Kasutan juba 2a Samsungi ja ei vahetaks millegi muu vastu.

  • Avatar
    Vasta Erika Tilsen 17. märts 2020 at 21:15

    Ise olen team näritud õun aga mees on igaljuhul Samsungi fänn ja talle väga meeldiks sellinne üllatus.?

  • Avatar
    Vasta Maris 17. märts 2020 at 21:15

    Oleksin ülima rõõmuga team Samsungis, sest telefonid kipuvad alt vedama ikka siis, kui rahakott seda ei kannata ja tuleb valida vastavalt seisule telefonile. ?

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 17. märts 2020 at 21:14

    Olin aastaid Samsungi fänn… Siis arvasin et oh võiks midagi muud proovida..et vaataks kuidas see uus Sony toimib.. no kes see teeb nii valesid otsuseid ?… Tahan tagasi Samsungi tiimi !!!! ????

  • Avatar
    Vasta Kärol 17. märts 2020 at 21:13

    Võit annaks võimaluse proovida “õigele poolele” tulekut. Praegu team huawei, aga süda kuulub veel õunale. ?

  • Avatar
    Vasta Kätlin 17. märts 2020 at 21:13

    Mul on samsung s10+, olen rahul telefoniga.

  • Avatar
    Vasta Annika 17. märts 2020 at 21:12

    Kunagi enne (loe, poolteist aastat tagasi) ainult samsungi kasutasingi. Siis pakuti huaweid ja meeldis kaamera jne. Ostsin. Muidu täitsa okei, aga nüüd tahaks midagi uut juba ?

  • Avatar
    Vasta Keili 17. märts 2020 at 21:12

    Olen team samsung. Hetkel s7, aga selle kaamera katki läinud ja pildid udused ? aga lapsest ja kassist tahaks ikka pilte teha ja erilisi hetki jäädvustada.

  • Avatar
    Vasta Helena 17. märts 2020 at 21:12

    Olen team Samsung juba väga ammu. Olen järjest ostnud ainult Galaxy S sarja telefone. Hetkel kasutan S8-t. Oli plaan osta endale sünnipäevaks ka S20, kuid oleks südames soovinud Ultra mudelit :). Lõpuks ei julgenud ära tellida, sest maksab ikka väga palju ja ei tea, mis kriisiolukord toob. Loosi telefoni kingiksin oma kallile õele sünnipäevaks.

  • Avatar
    Vasta Sirle 17. märts 2020 at 21:12

    Ütlen ausalt, et mul pole elu sees ühtegi Samsungi telefoni olnud ja ilmselgelt asun hetkel valel pool, seega Mallu too mind “õigele poole” üle!

  • Avatar
    Vasta Helina Simson 17. märts 2020 at 21:11

    Olen team Samsung juba vist 2 aastat. Viskas üle Iphone vead ja kokkujooksmised. ?‍♀️

  • Avatar
    Vasta Saskia 17. märts 2020 at 21:11

    Mina juba olen, kuid mehe võiks ka üle tuua. ?

  • Avatar
    Vasta Carina 17. märts 2020 at 21:10

    Team Samsung from the beginning to the end??

  • Avatar
    Vasta Elo 17. märts 2020 at 21:10

    Veel ei ole team Samsung?

  • Avatar
    Vasta C. 17. märts 2020 at 21:09

    Tahan tulla üle õigele poole!

  • Avatar
    Vasta Kristi 17. märts 2020 at 21:09

    Hea meelega oleks Team Samsungis.

  • Avatar
    Vasta Maria 17. märts 2020 at 21:08

    Minu kõige esimene telefon oli Samsungi klapikas ?? ja see oli ka ainuke Samsung,mis mul oli. Aastaid olime mehega Sony Xperia fännid, nüüd mul aga Xiaomi, mehel ikka Xperia,mis vajaks väljavahetamist ? keegi helistab, siis ei saa arugi,kas kedagi on toru otsas või ei, nii vaikselt on kosta ? aga no härra ostab endale pigem uusi tööriistu kui uue telefoni ? ühesõnaga, tal oleks uut telefoni vaja küll ja ehk läheks ka mina siis tulevikus Samsungi usku ?

  • Avatar
    Vasta Mare 17. märts 2020 at 21:07

    Kingiksin telefoni enda öele, kellel on 19.03 sünnipäev ?
    Endal on hetkel veeel iphone ?

  • Avatar
    Vasta Sigrit 17. märts 2020 at 21:07

    Võit aitaks mind õigele poole üle tuua ?

  • Avatar
    Vasta Eda 17. märts 2020 at 21:06

    Hetkel küll Huawei, aga esimeseks nutikaks oli Samsung.

  • Avatar
    Vasta Liina Kolk 17. märts 2020 at 21:06

    Olin #teamSamsung, viimane oli s7 edge, aga kui ekraan teist korda katki läks, hakkas rahast kahju. Siis ostsin esimese millele hammas parasjagu peale hakkas, 100 euriga mingi xaomi. Aasta hiljem on mu telefon ÜLI aeglane, jookseb iga teise rakendudega kokku, lapse pildistamisest olen ka loobumas, sest kaamera avaneb reaalselt mingi 30 sekki ? Lisaks on ekraan kolmest kohast ämblik. Uus telefon oleks taeva(või Sinu ?) kingitus, sest ise ei raatsi uut osta, tundub justkui patt osta kui endal nii palju asju kodus teha/vaja.

  • Avatar
    Vasta Reelika 17. märts 2020 at 21:06

    Ringiga olen Samsungi juurde tagasi jõudnud

  • Avatar
    Vasta Miss K 17. märts 2020 at 21:05

    Minu super tubli õde on Team Samsung ja tema telefon vajaks kindlasti uuendamist ??

  • Avatar
    Vasta Silva-Astrid 17. märts 2020 at 21:05

    Minul hetkel on honor 20 aga väga tahaks jälle samsugi kuna varasemalt on olnud vähemalt 3 kui mitte 4 Samsungi.

  • Avatar
    Vasta Ille 17. märts 2020 at 21:04

    Olen juba mitu aastat Samsungi fänn,tänu pojale kes on kogu aeg Samsungi telefone kasutanud.No ja suutis mind ka Samsungi usku pöörata ja olen siiani vägagi rahule jäänud!

  • Avatar
    Vasta Gitte 17. märts 2020 at 21:04

    Liiguks õigele poole ?

  • Avatar
    Vasta Mona 17. märts 2020 at 21:02

    Ma olen team ?, aga kas kaks telefoni oleks liiga palju?? Ilmselt võidu korral õpetaks papsile nutitamise selgeks ja ta saaks uue samsungiga ässama hakata?

  • Avatar
    Vasta Marion 17. märts 2020 at 21:02

    Kunagi olin Team Samsung, aga nüüd prooviks uuesti ?

  • Avatar
    Vasta Liina 17. märts 2020 at 21:01

    Hetkel on samsung a5 aga kuna ma olen see “vana aja inimene” ja ilmutan pilte, siis super kaameraga telefon oleks ideaalne , millega üli häid pilte teha ja hiljem ilmutada. Praeguse telefoni kaamera on veits juba kriime täis ja annab soovida. ??

  • Avatar
    Vasta Anna-Liisa 17. märts 2020 at 21:01

    Ma olen juba team samsung. Hetkel vanem mudel. Uus oleks äge küll.

  • Avatar
    Vasta C.R 17. märts 2020 at 21:01

    Mina olen alati olnud Samsungi pooldaja. Hetkel kasutuses Samsung A5 ja oleks juba ammu vaja vahetada uue vastu välja, kuid siiani olen muudkui edasi lükanud. Uus Samsung kuluks ära küll ?

  • Avatar
    Vasta M 17. märts 2020 at 21:00

    Ma juba olen õiges tiimis 🙂

  • Avatar
    Vasta Maris 17. märts 2020 at 21:00

    Veel ei ole team Samsung, aga tundub, et tuleks üle tulla.?

  • Avatar
    Vasta Ege 17. märts 2020 at 21:00

    Enamik telefone samsungid olnud, eksisin vahepeal iphone tiimi ära aga samsungite kiirgustase pidi olukiselt madalam olema nii, et kui praegune alla annab ostan uyluesti samsungi.

  • Avatar
    Vasta Kaisa K 17. märts 2020 at 21:00

    Võit tooks mu õigele poolele üle

  • Avatar
    Vasta Sandra 17. märts 2020 at 20:59

    Peale seda postitust tahaks küll team samsungile üle tulla. ,?? On olnud küll varem paar samsungit aga just pildi kvaliteedi pärast vahetasin.
    Võit ei teeks kunagi paha. ☺️☺️

  • Avatar
    Vasta Veroonika 17. märts 2020 at 20:58

    Võit tooks mu õigele poole?

  • Avatar
    Vasta Sandra 17. märts 2020 at 20:57

    Mul oli Samsung, aga kukkus ja l2ks mahakandmisele… ? Mees lubas uue osta ja tol ajal tuli just Samsung S10 välja – oooooo kuidas tahtsin ? A hui sain. Sain tema vana telefoni ja olen sellega juba ala aasta vòi rohkm närvitsenud. Jube cräpp. Osalen loosis, et saada endale meganorm telefooon! GO Samsung!!!

  • Avatar
    Vasta Aniit 17. märts 2020 at 20:56

    Kuulun ka team Samsungi. Hea ja ustav mark. A71 kingiksin isale, kes on juba palju kordi vihastanud praeguse telefoni peale mis üle 5 aasta vana juba?☺️

  • Avatar
    Vasta Mia 17. märts 2020 at 20:55

    Ei ole siiani Samsungiga kokku puutunud. Varasemalt olin suur LG austaja, aga mees hankis viimati mulle sos telefoniks suvalise Xiaomi, mis pole ka hullu. Vaataks Samsungi üle küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis Laanemets 17. märts 2020 at 20:54

    Kui võidaks tuleks õigele poole üle 🙂

  • Avatar
    Vasta Lagle 17. märts 2020 at 20:53

    Vahetaksin enda nuppudega Nokia välja heameelega! Samsung on tundunud alati hea valik!

  • Avatar
    Vasta Sandra 17. märts 2020 at 20:50

    Mul on alati Samsungi telefonid olnud ja olen väga rahul. Kunagi mees kinkis mulle iphone ja peale nädalast kasutamist käskisin ma tal selle maha müüa ja võtsin oma vana samsungi kasutusele tagasi! Team Samsung! ❤️

  • Avatar
    Vasta Kirsika 17. märts 2020 at 20:48

    Ausalt , samsungit kasutasin viimati äkki 8 aastat tagasi ?
    Need telefonid mis tänapäeval välja on tulnud on šokeerivalt uskumatud ??

  • Avatar
    Vasta Kajari 17. märts 2020 at 20:48

    No mina olen juba ammi samsungi tiimis. 😉 Aga praegune pensionär, mis on pärit aastast 2017 vajab välja vahetamist. Ega sellel praegusel samsungil häda midagi pole toimib nii nagu peab. Ise tahaks juba midagi uuemat! 🙂

  • Avatar
    Vasta Jaana 17. märts 2020 at 20:47

    Olen team Samsung aga juba ammu sooviks uut. Just pildistamise pãrast 🙂

  • Avatar
    Vasta Maria 17. märts 2020 at 20:46

    Olen samsungi usku juba ammu ja telefon vajaks välja vahetamist uue mudeli vastu.

  • Avatar
    Vasta Stina 17. märts 2020 at 20:43

    Usun, et võit tooks mu *õigele poole üle* sest mu lemmikmarki telefon hakkab defitsiidiks muutuma ja tuleb mingi uus lemmik välja selgitada ?

  • Avatar
    Vasta Terje 17. märts 2020 at 20:43

    Ma juba aastaid kasutan ainult Samsungi telefone ja tahvleid. Tegelikult tervel perel on Samsungi telefonid. Kui võidaks, siis selle kingiks pojale!

  • Avatar
    Vasta Veronika 17. märts 2020 at 20:42

    Hetkel on küll veel iPhone 6, mis on vägagi kehvas seisus. Enne praegust telefoni oli Samsung, ning pean tõdema, et Samsungit ei ületa miski. Uus telefon kuluks hetkel ära küll.

  • Avatar
    Vasta Morgie 17. märts 2020 at 20:41

    Samsungi puhul fännan ma üldiselt ainult nende Note seeriat, sest pliiatsiga telefon on minu arust midagi sellist, mida ma vajan ja keegi teine eriti midagi sellist ei tooda. Aga kuna mu senised telefonid (mis ei ole Samsungid) on mind pidevalt alt vedanud ja pidevalt garantiiremondis, siis viimases meeleheites võiks täitsa proovida ka mõne tavalisema Samsungiga.

  • Avatar
    Vasta Kerstin 17. märts 2020 at 20:41

    Ei ole tiim Samsung, pikka aega olnud iPhone’i liidus. Kuid viimase kahe kuu jooksul kisb mõte üle minna aina tihedamini 🙂

  • Avatar
    Vasta Katrin 17. märts 2020 at 20:41

    Team Samsung 100% juba päris pikka aega 🙂 Aga Sinu pilte vaadates , siis tekib tahtmine uue järgi 🙂

  • Avatar
    Vasta Ulla 17. märts 2020 at 20:41

    Olin aastaid Samsungi fänn. Esimene oli armas klapiga telefon, mis mahtus peopessa ära. See on mul praegu ka veel alles 🙂 nüüd olen 3 aastat olnud Sony telefoniga ning väga tahaks olla taas team Samsungis 🙂

  • Avatar
    Vasta Merle 17. märts 2020 at 20:40

    Kogu ülejäänud seltskond mul siin kodus juba on tiimis peale minu.
    Seega palun tooge mind tiimi!

  • Avatar
    Vasta Mar 17. märts 2020 at 20:40

    Olin enne team Samsung, vahepeal kolisin Huaweile üle, aga Samsungiga olen väga rahule jäänud ja koliks hea meelega tagasi Samsungi tiimi!

  • Avatar
    Vasta Jaanika 17. märts 2020 at 20:40

    Ma olen team samusung aga uue telo vastu poleks ka midagi

  • Avatar
    Vasta Gerli Visk 17. märts 2020 at 20:39

    Võit tooks õigele poolele ?

  • Avatar
    Vasta Martiina 17. märts 2020 at 20:38

    Ei ole üldse Team Samsung, kunagi sain pettuda kuid hea meelega annaks uue võimaluse ja ootaksin ringi veenmist 😉

  • Avatar
    Vasta Helen 17. märts 2020 at 20:38

    Iphone kasutaja aga viimasel ajal kirub pidevalt, et see oli viimane föön mille ostsin 🙂 Loodan, et võit took mu “õigele poole” üle ja minust võib saada Samsungi uus fänn. Elus ei ole eelnevalt ühtegi Samsungi ennem olnud!

  • Avatar
    Vasta Marit 17. märts 2020 at 20:38

    Tuleksin teamsamsungi tagasi, praegu oma panniga mis poolvigaseid pilte teeb ja videotel krabin taga saan hakkama, aga eks pilk oli tegelikult nende uute samsungite poole pööratud, kuigi ära kingitav mudel oleks ka juba täielik edasiminek praegusest

  • Avatar
    Vasta Sirelin Koval 17. märts 2020 at 20:37

    Veel ei ole aga juba pikemat aega uurin, et mis telefoni osta ning see on silma jäänud. Kasutan hetkel iphone-i aga tahaks tagasi vahetada kunagise ustava sõbra kasuks:

  • Avatar
    Vasta K2xu 17. märts 2020 at 20:37

    Olen elus kasutanud ühte Samsungi, mida anti, kui oma tel remondis oli, ja ega maha ei tee. Peale Nokia ajastut (jaa, tean, neid praegu ka) olen olun ustav HTCle, sonyle ja hetkel üldse Huawei, mis vajaks vahetust.

    (nüüd loe nagu TopShopi reklaami) Ja see pole veel kõik! Lisaks telefonidest rääkimisele, said ühe kliki reklaamile. Ja ka see poleks veel kõik, klikkisin mõnda veel 😀

  • Avatar
    Vasta Margret 17. märts 2020 at 20:37

    Ei ole hetkel aga tahaks olla 😀

  • Avatar
    Vasta Erlet 17. märts 2020 at 20:37

    Kasutan juba aastaid Samsungi telefone. Ilmselt, kui õnn naerataks, kingiksin selle oma vanemale tütrele.

  • Avatar
    Vasta Liina 17. märts 2020 at 20:37

    Olen kunagi ammu, ammu Samsungi omanud. Mehel oli eelmine telefon Samsung – kasutas seda väga kaua! Praegune telefon vajab tal hädasti väljavahetamist ja Samsung rõõmustaks teda kindlasti! Kingiksin telefoni temale! ?

  • Avatar
    Vasta HW 17. märts 2020 at 20:35

    Olen ja jään team Samsungisse ?

  • Avatar
    Vasta Heili 17. märts 2020 at 20:35

    arvan, et tooks sellele õigele poolele üle ?

  • Avatar
    Vasta Anna-Liisa Mägi 17. märts 2020 at 20:35

    Mina olen juba mitu aastat samsungi poolel.

  • Avatar
    Vasta K-K 17. märts 2020 at 20:34

    Läheksin üle team samsungile 🙂

  • Avatar
    Vasta Mirx 17. märts 2020 at 20:34

    Samsungi fänn, mis muu ?

  • Avatar
    Vasta Eliis T. 17. märts 2020 at 20:33

    Hetkel pidanud 4 aastat oma ifööniga hakkama saama, aga kindlasti sooviks õigele poolele üle tulla ?

  • Avatar
    Vasta Laura 17. märts 2020 at 20:33

    Pole kunagi Samsungi omanud, võibolla oleks aeg 🙂

  • Avatar
    Vasta Anne-Ly 17. märts 2020 at 20:32

    Viimased 2 telefoni on olnud Huawei, aga enne seda olin puhas Samsungi “pede”. Oleks tore samsungide sekka tagasi tulla.

  • Avatar
    Vasta Egle P. 17. märts 2020 at 20:31

    Eelmine oli Samsumg, hetkel olen team Huawei. Hea meelega tuleks samsungi tiimi tagasi. ?

  • Avatar
    Vasta Eha 17. märts 2020 at 20:31

    Tuleks alles õigele poolele tagasi, Samsung oli mul kunagi esimene telefon ?15 aastat tagasi

  • Avatar
    Vasta Riina 17. märts 2020 at 20:31

    Mulle sobiks ?Olen Samsungi kasutaja koguaeg olnud ?

  • Avatar
    Vasta Katharine Toomik 17. märts 2020 at 20:28

    Veel ei ole team Samsung, kuid võit tooks mu “õigele poole” üle! ??

  • Avatar
    Vasta Tiina 17. märts 2020 at 20:27

    Ma praegu tiim huawey 😀 Aga uut telefoni tahaks küll. Hirmsasti tegelikult vesistan galaxy flip järgi .. niiiiii lahe tundub! Aga hind on kahjuks liiga krõbe. Eriti veel praeguses majandusolukorras.. ei julge isegi järka peale sellist asja hetkel võtta 🙂

  • Avatar
    Vasta Marta 17. märts 2020 at 20:27

    Tuleksin Samsung teami. ☺️

  • Avatar
    Vasta Kristel 17. märts 2020 at 20:27

    Kunagi olin aastaid Samsungi tiimis, aga nüüd proovisin Huaweid.Olen hetkel siis team Huawei, aga kaamera nii jama, pluss 4kuud vana telefon kukkus autost välja tulles maha ka ekraanis mõrad sees. Uuele hammas peale ei hakka, kuna praegune on järelmaksuga. Nii väga tahaks hea kaameraga telefoni, et oma töödest ilusaid pilte teha, mitte udukogusid?

  • Avatar
    Vasta Kaisa 17. märts 2020 at 20:27

    Ei ole teamsamsung aga hetkel koroonavangis olles, ytleb iphone lõpux yles vist :/ tuleks vist samsungi yle kui võidax v mis? 😀

  • Avatar
    Vasta Airr 17. märts 2020 at 20:26

    Enam ei ole, läksin vahepeal huawei peale üle aga vb oleks aeg tagasi Samsungi usku minna.

  • Avatar
    Vasta Kristel 17. märts 2020 at 20:25

    Olen team Samsung, aga aku hakkab otsi andma ?

  • Avatar
    Vasta Liina 17. märts 2020 at 20:24

    Mul on olnud alati Samsungi telefonid .Praegune on umbes 3 a vana luts ja vajaks uuema vastu väljavahetamist.

  • Avatar
    Vasta Lille 17. märts 2020 at 20:24

    Seni olen täielik iföönitar olnud. Esimene nutikas iPhone SE ja nii ta on jäänud. Hakkab vaikselt oma aega ära elama ja vaatan ringi, praegu ikka veel föönide ridades. Ma pole kindel kas see Samsung suudab minu “usku” pöörata. Meil oli mõni Samsung läpakas, mis polnud nii kvaliteetsed ja sealt see ebausk tuli. Aga noh, olen avatud uutele asjadele???

  • Avatar
    Vasta Egert 17. märts 2020 at 20:24

    Tead Mallukas, olen alati tahtnud omale õuna, ning kui selle kolm aastat tagasi siis omale lõpuks soetasin, olin sillas (ja siiani olen, don’t get me wrong!)
    Aga no…. iPhone kaamera… see ei ole ikka päris see, mis võiks olla (vähemalt 8+il)?
    Seega uus Samsung – paremad pildid, no kohe kõvasti palju parem elu ka ?

  • Avatar
    Vasta Jaana 17. märts 2020 at 20:24

    Prooviks ka Samsungi ära.

  • Avatar
    Vasta Andra vaikre 17. märts 2020 at 20:22

    Olen Samsungi tiimis aastaid juba,?????

  • Avatar
    Vasta Liisa 17. märts 2020 at 20:22

    Olen Samsungi fänn juba üle 10 aasta ikka juba aga uuest telefonist kindlasti ära ei ütleks ?

  • Avatar
    Vasta Helen 17. märts 2020 at 20:22

    Tuleks meeleldi tiim vana Huaweist üle Samsungite hulka 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri 17. märts 2020 at 20:22

    Tooks võit mu “õigele poole” üle ✌️?osalen loosis.

  • Avatar
    Vasta Helena 17. märts 2020 at 20:22

    Olen tiim android, ja kordamööda pendeldan Huawei ja Androidi vahel. Kuna hetkel huawei, siis loogiline oleks taas üks… Samsung hehehe

  • Avatar
    Vasta Kaisi 17. märts 2020 at 20:21

    Kui minul oleks loosi õnne, kingiks ma enda telefoni lapsele edasi. Muidu käivad koolis ja ei ole telefoni kus emme kätte saaks. Ja teeks kohe lastest ilusamad pildid. Aga tean et mulle ei naera kunagi loosi õnn… 🙁

  • Avatar
    Vasta Kerli 17. märts 2020 at 20:21

    Hetkel Huawei, aga mäletan kü vanast ajast, kui hea kvaliteediga Samsung pilte tegi. Kuna endale meeldib väga pildistada, modelliks siis enamasti enda koer ja loodus, siis oleks see mobiil super. Kuna paljud asjad looduses, mida tahaks pildile saada on kaugel või kõrgel, siis kahjuks praeguse moblaga on zoomides kvaliteet alla arvestamise. Olen mõelnud ka kaamera peale, millel saaks siis erinevaid objektiive vahetada aga no ei taha alati seda suurt kobakat jalutama minnes kaasa võtta. Selle pärast oleks mobiil väga ideaalne, kuna see mahuks ilusti taskusse ja võin kindel olla, et alati jalutama minnes kaasas. Uuemad mobiilid teevad ikka silmad ette ka peegelkaameratele, lisaks siis mugav, et kõik on ühes väikses telefonis 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 17. märts 2020 at 20:21

    Hetkel kasutan Huaweid, aga hea meelega oleks Samsungi omanik ?

  • Avatar
    Vasta Kadriv 17. märts 2020 at 20:21

    Kindlalt team Samsung

  • Avatar
    Vasta Aliis 17. märts 2020 at 20:20

    Kingiksin võidu oma emale, kes pole eales omanud poest saadud tutikat telefoni. Alati on olnud kas minu või minu õe vana. Praegune telefon ka väga jumpsib, kuid uus telefon ei mahu tema eelarvesse hetkel. Loodan heale õnnele??

  • Avatar
    Vasta Teele Agu 17. märts 2020 at 20:20

    Hetkel veel ei ole Sinu tiimis, kuigi tuleks hea meelega, praegu oman teiseringi Sony Xperiat, mille ekraani äär vaikselt kõrbeb läbi aga uut ka ennem ei osta kui kutu on. 😀

  • Avatar
    Vasta Marje 17. märts 2020 at 20:18

    Praegu on mul väike ja päris eakas Nokia 3603i. Oi, kuidas sooviks 11a telefoni, mis mind väga hästi teeninud, Samsungi vastu vahetada. Kallil kaasal on ka Samsung.

  • Avatar
    Vasta mulle 17. märts 2020 at 20:17

    praegu on vana õun, kuid selle Samsungi pärast unustaks näritud õuna igaveseks 😀

  • Avatar
    Vasta Aili 17. märts 2020 at 20:17

    Hetkel tiim Google Pixel, sest pildikvaliteet. Vabalt olen nõus Samsungile truudust vanduma, sest pildid tunduvad super!

  • Avatar
    Vasta Anna-Kaisa 17. märts 2020 at 20:17

    Ma olen ikka väga ammu Samsungi teamis?

  • Avatar
    Vasta Kairin 17. märts 2020 at 20:17

    Uus Samsung tooks mind õigele poole üle 😀

  • Avatar
    Vasta Anna-Kaisa Tuim 17. märts 2020 at 20:15

    Ma olen ikka juba väga ammu Samsungi teamis ?

  • Avatar
    Vasta Helene lumi 17. märts 2020 at 20:15

    Team samsung juba mitmeid aastaid, aga telefoni sooviks üldsegi enda emale, kelle telo juba ajast ja arust. 🙂

  • Avatar
    Vasta Carmen 17. märts 2020 at 20:14

    Hetkel on mul Huawei aga mõtlen just uut telefoni vaatama hakata ja tuleksin hea meelega õigele poole üle 😀 hea pildi kvaliteet on mulle oluline, pildistangi just telefoniga kõige rohkem 🙂

  • Avatar
    Vasta Krista 17. märts 2020 at 20:13

    Muidugi team Samsung! ?
    Enda S8’ga olen veel täitsa rahul, aga ema oleks vaja Huawei klubist välja arvata. ?

  • Avatar
    Vasta Elen 17. märts 2020 at 20:12

    Samsungi tiim 2 käega juba aastaid!!! Tooks lapse ka üle uue Samsungiga…. 🙂

  • Avatar
    Vasta Agnes 17. märts 2020 at 20:12

    Mina olen tiim Samsung, alati ainult Samsungi telefonid olnud. Hetkel juba kolmandat aastat kasutan oma truud Galaxy A5 mudelit aga viimasel ajal selle aku ja töövõime on hakanud langema ?

  • Avatar
    Vasta Geiu 17. märts 2020 at 20:12

    Oleks vaja õigele poole saada.

  • Avatar
    Vasta Karis 17. märts 2020 at 20:12

    Olin Samaungi teamis, ja ei välista, et oleksin uuesti….Vat see nüüd sõltubki loosiõnnest ?

  • Avatar
    Vasta Iiris Salm 17. märts 2020 at 20:11

    Hetkel veel ei ole Samsungi usku, aga äkki tulevikus??

  • Avatar
    Vasta Veronika Tenor 17. märts 2020 at 20:11

    Olen kasutanud ainult IPhoni ainult. Oleks tore avastada ka Samsungi ?

  • Avatar
    Vasta Anneli R 17. märts 2020 at 20:10

    Jah, olen juba 2 kuud team Samsungis ja seda tänu minu isiklikele lastele, kellel sai kopp ette mu nupukast Nokiast. (Tahtsin jääda selle maailma viimaseks nuppudega telefoni omanikuks, aga nad lahvatasid iga kord näost häbi pärast tulipunaseks, kui ma avalikus kohas oma telefonile vastasin 😉 ). Seega nad sundisid mind kasutusele võtma poja vana Samsungi… Paarikuine õppus sellega on tehtud, nii et nüüd võin juba edasi liikuda – ootan võiduteadet 😉

  • Avatar
    Vasta Teele 17. märts 2020 at 20:09

    Olen juba team samsung!!

  • Avatar
    Vasta Kadi 17. märts 2020 at 20:09

    Samsungi tiimis olen olnud just oma praeguse telefoni ostust saati…ehk siis 5 aastat. Tol korral otsustasin lipulaeva S6 kasuks. Aga kahjuks hakkab “vanur” juba ajale vaikselt jalgu jääma…aku pole enam see mis uuel, kaamera klaas katki (pilte teeb kuid uduseks jääb tibake), vahest “kiilub” kinni ja peab restarti tegema. Muidu on igati tublisti vastu pidanud kottide ja klaaside vahel 🙂
    Uuesti telefonist muidugi ei ütleks ära ka mul elukaaslane kes hädas oma Samsungiga (ei tunnista sim-kaarti vahest) :/

  • Avatar
    Vasta Cetlin 17. märts 2020 at 20:08

    Samsung team forever! Samsungit kasutanud jubee pikalt ja nii rahul, ei mõtle ka kuskile mujale tiimi üle minna! 😀

  • Avatar
    Vasta Kea 17. märts 2020 at 20:06

    Olen Team Samsungis ja tegelikult S8 hakkabki väsima peale 2.5 aastat aga kindlasti Samsung. Nende disain on nagu rusikas silmaauku minu jaoks ?

  • Avatar
    Vasta Kaisa 17. märts 2020 at 20:06

    Olin team Samsung, uuendasin Huawei vastu. Uue telefoniga liituks ehk uuesti

  • Avatar
    Vasta Kairika 17. märts 2020 at 20:05

    Meil 50% perekonnast team Samsung 🙂 ja uus asi aitaks kindlasti protsenti tõsta.

  • Avatar
    Vasta Natalja 17. märts 2020 at 20:05

    Võidu puhul liituksin koheselt Samsungi tiimiga. Kopp ees õunast vist mõneksajaks. 🙂

  • Avatar
    Vasta Sirly. 17. märts 2020 at 20:04

    Siiani Apple toodet viimased kaks aastat kasutanud, aga kuna ta vahel streigib ja korralikku koostööd ei taha enam teha, oleks uus telefon väärt asi! Sedaenam, et praegu on lapsel koduõpe ja nutiseadmes õppimine oluline.

  • Avatar
    Vasta KP 17. märts 2020 at 20:04

    Mina olen hetkel vahelduseks iPhone peal olnud, kuid tahaksin tagasi Samsungi juurde naasta 🙂

  • Avatar
    Vasta Mariliis 17. märts 2020 at 20:03

    Ma olen juba aastaid Samsungi tiimis olnud ja olen alati rahul olnud. Uus mudel oleks muidugi veel eriti äge!

  • Avatar
    Vasta Kylli 17. märts 2020 at 20:03

    Minul pole varem kunagi Samsungi telefoni olnud. Ei tea neist midagi. Kui saaksin selle, kes teab äkki armuksin ära ja minust saaks ka team Samsung❣️

  • Avatar
    Vasta Janely K 17. märts 2020 at 20:03

    Olen küll juba team Samsung, aga no see on nii uhke telefon, et selle võtaks küll ?

  • Avatar
    Vasta Heidi 17. märts 2020 at 20:02

    Ma veel siin teisel poolel?‍♀️Uue telefoniga tuleksin ikka sinna õigele poolele?.

  • Avatar
    Vasta PIPI 17. märts 2020 at 20:02

    Telefoniloosis osaleks heameelega. Mul pole varem Samsungit olnud (olen Sony usku), seega tooks võit mu “õigele poolele üle” küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Heidi-liis 17. märts 2020 at 20:00

    Uus Samsung kuluks ära, peaksin varsti telefoni vahetama

  • Avatar
    Vasta Karmen 17. märts 2020 at 20:00

    Hetkel Huawei austaja, aga prooviks Samsungi ära küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Leili 17. märts 2020 at 20:00

    Mu kõik eelmised telefonid olid samsungid. S4 s5 jne? nüüd ostsin huawei ja no ütleme et järgmise ostan samsungi või võidan ??

  • Avatar
    Vasta Liisi 17. märts 2020 at 19:59

    Võit tooks mu huawei tiimist samsungi tiimi ☝️

  • Avatar
    Vasta K 17. märts 2020 at 19:59

    Ammu juba olen Samsungi kasutaja.

  • Avatar
    Vasta Tanja 17. märts 2020 at 19:58

    Olen team Samsungis juba ligi 15 aastat?
    Esimene Samsung oli SGH-E360(töötab siiani!!). Hetkel kasutusel A3, mis juunis saab neljaaastaseks ja vajaks välja vahetamist ?

  • Avatar
    Vasta Evelin Põder 17. märts 2020 at 19:56

    Praegune Samsungi telefon vajab juba ammu-ammu väljavahetamist 😉

  • Avatar
    Vasta Liina 17. märts 2020 at 19:55

    Ise kasutan Huaweid aga tütrele oleks uut telo vaja ja see Samsung oleks ideaalne, talle kindlasti meeldiks ?

  • Avatar
    Vasta P 17. märts 2020 at 19:55

    Jaa, mul samsung.. juba aasta aega on ta paras aeglane pann aga noh, pole kunagi ûleliigset raha, et uut osta ?‍♀️? seega, see võit oleks päris vinge✌

  • Avatar
    Vasta Kaia 17. märts 2020 at 19:55

    Ei ole ammu Samsungit omanud, aga sellist pilli kasutaksin hea meelega – võit tooks ilmselt üle! ?

  • Avatar
    Vasta Berit 17. märts 2020 at 19:55

    Hei! Hetkel Huawei poolel aga uue telefoniga vbla tõesti tuleks “õigele poole… ?

  • Avatar
    Vasta Hilda 17. märts 2020 at 19:55

    Kunagi olin Samsungi peal, aga kuskil 5-6 aastat tagasi läksin Iphone’ile üle. Sinu tehtud pildid telefoniga on pannud küll mõtlema üleminekule, aga veel ei raatsi kalliks saanud õuna maha jätta. Kui niisama Samsung saada, miks ka mitte siis ümber taas harjuda! ?

  • Avatar
    Vasta Karin 17. märts 2020 at 19:54

    Tulen “õigele” poolele üle ?

  • Avatar
    Vasta Maarja 17. märts 2020 at 19:54

    Hetkel on mul Nokia, võtaks võidu puhul küll Samsungi kasutusele.

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 17. märts 2020 at 19:54

    Hetkel pole üheski telefoni teamis, seega vabalt võiks hakata team Samsungiks. Hetkel telefon niikuinii jamab ning kui andmesidet tahan kasutada, pean umbes 100korda enne seda märki toksima.

  • Avatar
    Vasta Annika 17. märts 2020 at 19:53

    Olen samsungi sõber. Aga uut telo oleks vaja küll, nii endale kui kolmele lapsele mul, neljas on enda omaga hetkel veel rahul. Ega meeski ära ei ütleks kindlasti. Loodame õnnele!

  • Avatar
    Vasta Kati 17. märts 2020 at 19:53

    Palun õnn naerata mulle, ei jaksa aeglase juustuga enam olla ja laps tahaks ka normaalse pildi peale saada, mitte udukogu 😀

  • Avatar
    Vasta Greete 17. märts 2020 at 19:53

    Team Samsung all the way

  • Avatar
    Vasta Kätlin 17. märts 2020 at 19:53

    Mul polegi muud telefoni olnud kui Nokia ajal oli mingi nupukas Nokia. Aga nuti ajastul olen kasutanud ainult Samsungi telefone. Neid ikka mõni on olnud, aga kui telefoni valima peaks, siis eelistatult vaatan Samsungi pakkumised läbi! 😉
    Väga sooviks loosis osaleda ja omada uut telefoni:P

  • Avatar
    Vasta Laura_sillamaa@hotmail.com 17. märts 2020 at 19:52

    Ei ole veel team Samsung, aga mees on väga team Samsung ja kuna tal on 30s juubel tulemas, siis oleks äge teda millegi sellisega üllatada 🙂 Ma arvan, et härra oleks väga rahul oma kingitusega 🙂

  • Avatar
    Vasta madis 17. märts 2020 at 19:52

    No ma veel ubina omanik,kuid juba piilun samsungi poole!

  • Avatar
    Vasta Berit 17. märts 2020 at 19:52

    No võidu puhul saaks minust kindlasti suur Samsungi teami liige ja peagi ka fänn!

  • Avatar
    Vasta Merelle 17. märts 2020 at 19:52

    Hetkel Huawei telefon, aga ilmselt ei ütleks ka Samsungi poolele minekust ära ?‍♀️?

  • Avatar
    Vasta Agnes 17. märts 2020 at 19:50

    Olen kyll! Alati olnud. Nii vana telefon kui uus tahvel on m6lemad Samsungid, samuti lauaarvuti ekraan 🙂

  • Avatar
    Vasta Ann 17. märts 2020 at 19:50

    Seni on mul olnud Nokiad, vist lihtsalt harjumusest, viimase ostsin vist ca 3 aastat tagasi, mis tehnika puhul tähendab, et oleks juba aeg uue vastu välja vahetada. Ja selline kallim Samsung sobiks suurepäraselt (seni pole üle 200 € telefone isegi kaalunud osta).

  • Avatar
    Vasta Kristin 17. märts 2020 at 19:49

    Võit tooks mu raudselt õigele poole!!!!??

  • Avatar
    Vasta Marika 17. märts 2020 at 19:48

    Olen Samsungi tiimis juba üle aasta ja väga rahul! Nüüd kuluks hädasti see uhiuus Samsung Galaxy S20 Ultra küll ära. ?

  • Avatar
    Vasta Anneli Leppik 17. märts 2020 at 19:45

    Minu praegune telefon paneb hullu, teeb 10 kõnet korraga ja minu soove üldse ei arvesta. Eks ta ole juba 4 aastat vana kah, annan talle andeks. Kahjuks pole hetkel küll võimalik uut soetada, nii, et uut oleks hädasti vaja.

  • Avatar
    Vasta Maimu 17. märts 2020 at 19:45

    Hetkel Apple’i teamis, aga kasutaks võimalust ja tuleks üle 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri 17. märts 2020 at 19:45

    Perekond Kirss on Õuna tiimis, kuid sellise promo peale läks mu õun ussitama. ?
    Suurpere emana on lapsi alati vaja pildistada. ❤️

  • Avatar
    Vasta D.k 17. märts 2020 at 19:44

    Samsung on ikka minu telefon. Mitmeid erinevaid läbi käinud, kuid ainult samsung senini vastu pidanud 🙂

  • Avatar
    Vasta Egle 17. märts 2020 at 19:43

    Tiim Huawei hetkel! Aga eelmine oli Samsung ja väga tahaks Tiim Samsung tagasi minna?

  • Avatar
    Vasta Eva 17. märts 2020 at 19:43

    See uus telefon annaks mulle vôimaluse proovida ?

  • Avatar
    Vasta Karina 17. märts 2020 at 19:43

    Võit tooks mind õigele poolele tagasi ??

  • Avatar
    Vasta Nele 17. märts 2020 at 19:42

    Hetkel kuulun teise perekonda aga heameelega liituks tiimiga, kus elukaaslane tegelikult kuulub. Ma lihtsalt vajaksin uut telefoni ja paremat kaamerat 🙂

  • Avatar
    Vasta Maili 17. märts 2020 at 19:41

    Olen team Samsung!
    Hetkel mul Samsung S7, kuid aku enam pea ja kaamera suht aegunud – pildid jäävad uduseks, nii et uus kuluks marjaks ära küll ??

  • Avatar
    Vasta Maarja 17. märts 2020 at 19:41

    Olen kasutanud paar aastat Samsungi telefone. Hetkel on Samsung Galaxy A50. Uuem telefon kuluks ära ?

  • Avatar
    Vasta Maarja 17. märts 2020 at 19:41

    Team samsung juba pikkae aega, ei kavatse loobuda ?

  • Avatar
    Vasta Britta 17. märts 2020 at 19:40

    Minu telefon on varsti juba 5a vana ja nii väga oleks uut telefoni vaja! ☺️

  • Avatar
    Vasta Anette Maria 17. märts 2020 at 19:39

    Olen 100% team Samsung! Alates sellest ajast, kui nutikad populaarseks muutusid, olen kasutanud ainult Samsungi telefone ja ei ole mõelnudki midagi muud proovida?
    Praegune on juba pea 5 aastat vana ja pole küll enam see, mis varem (aeglane, ekraan vilgub, mõra kaameras), aga siiski vot töötab veel ja saan hakkama!?

  • Avatar
    Vasta Annika 17. märts 2020 at 19:39

    Osalen ka loosis, et olla abikaasaga ühes tiimis ja kõigi teistega kes omavad Samsungi. 🙂

  • Avatar
    Vasta Margit 17. märts 2020 at 19:39

    Olen täielik Samsungi fänn ?? Elukaaslane kinkis kunagi sünnipäevaks Nokia ja telefon sai vist ise aru, et tema koht ei ole minu juures ja kukkus nii kogemata taskust vetsupotti. Ja peale seda on kasutusea taaskord armastatud Samsung ?? ja nii jääbki!

  • Avatar
    Vasta Gerli 17. märts 2020 at 19:38

    Hetkel tiim huawei aga kes siis tiim Samsungile üle ei tahaks minna. Oled seda hästi reklaaminud, võtsin paljalt piltide järgi omaks ?

  • Avatar
    Vasta Helina 17. märts 2020 at 19:37

    Kindlasti see võit tooks mind üle.
    Olekski aeg uude telefoni investeerida! Väikeste laste emad saavad aru ?

  • Avatar
    Vasta Tiia Päike 17. märts 2020 at 19:37

    Imeline telefon! Samsungi fänn olen aastaid!Suurepärasest kingitusest tunneksin rõõmu aastaid!

  • Avatar
    Vasta K 17. märts 2020 at 19:36

    Oleme mehega mõlemad Samsungi fännid. Meil hetkel s8 plus. Lapsel selle eest on Huawei p20 lite. Võidu puhul annaks selle Samsungi hea meelega talle. Ta räägib pidevalt, et tahaks ka samsungit

  • Avatar
    Vasta Anna 17. märts 2020 at 19:36

    Olen team Samsungile truu olnud oma S6-ga juba päääris kaua. Imestan, et ta mind veel maha jätnud pole. Aastate jooksul olen teda tahtmatult palju saboteerinud. Kord pillasin ta kaugel Siberis kuivkäimla august mõne cm kaugusele, nende millisekundite jooksul jõudsin temaga oma peas hüvasti jätta ja uute telefonide hindadele mõelda aga mobiilijumal hoidis mind. Hiina mägedes matkates uputasin kogemata WCsse.. ning peale mitut päeva riisikotis hoidmist pidin ikkagi Shanghais kehakeelt ja paberit,pliiatsit kasutades laskma ta ära parandada üsna krõbeda hinnaga . (Ole sa tänatud, Swedi reisikindlustus!) Peale selliseid seiklusi oleks küll kahju temast loobuda, aga minu S6 on juba üsna väsinud mu teenimisest ning paremad reisipildid oleksid seda väärt!

  • Avatar
    Vasta Helina 17. märts 2020 at 19:35

    Olen muidu enda Huawei moblaga, aga kui peaks samsungi võitma siis vahetaksin hea meelega välja küll. ?

  • Avatar
    Vasta Silvia 17. märts 2020 at 19:35

    Olen omanud ainult Samsung telefone, seega team Samsung always. Enda telefon on suht juust juba aga ajab asja veel ära. Võidu korral kingiksin telefoni emale 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristina 17. märts 2020 at 19:35

    Hetkel on mul Sony, väga hea meelega tuleks Samsung teami tagasi, mul kunagi mõned ikka on olnud. ?

  • Avatar
    Vasta Eneli 17. märts 2020 at 19:35

    Palun tooge mind õigele poolele !! ??
    Just üleeile suutsid õun ja arvuti mind kurjaks ajada – no võimatuuu oli pilte telefonist arvutisse saada. Kord oli telefoni error, siis arvuti ??‍♀️
    Aega läks ca 3 h aga mina saavutasin võidu piltide osas (loomulikult ühtegi video lõiku ma lõpuks ei saanudki / andsin loobumisvõidu ?️) ?

  • Avatar
    Vasta Kertu 17. märts 2020 at 19:35

    Aastaid ikka õun olnud. Oleks vist aeg midagi muud proovida ?

  • Avatar
    Vasta Heidi 17. märts 2020 at 19:33

    Team Samsung ?

  • Avatar
    Vasta Kadi 17. märts 2020 at 19:33

    Hetkel olen team Iphone. Olen nüüd tükk aega vaadanud Samsunge, sest õunad ei õigusta ennast minu jaoks – aku nigel ja pildid nii juustud . Loodetavasti saabub see õnn ka ükskord minu õuele ?

  • Avatar
    Vasta Mirru 17. märts 2020 at 19:31

    Mul on olnud erinevaid telefone, hetkel iPhone, aga tuleks ka õigele poolele üle. Mehel ka mingi vanem samsung, aga teeb paremaid pilte, kui mu iphone. Laps kasvab ja tahaks tast ilusaid ja selgeid pilte saada… veelgi enam.. varsti beebi ka majas ja hetkeolukorda arvestades ei hakka fotograafi juurde ka aega panema. Teeks siis juba ise ilusaid pilte ?

  • Avatar
    Vasta Merike 17. märts 2020 at 19:31

    Olen Samsungi kasutaja ja siiani väga rahul.

  • Avatar
    Vasta Maritta 17. märts 2020 at 19:29

    Olen raudselt team Samsung. Kusjuures eile just lendas mu Samsung J5 vastu maad ja ongi kaputt. Hetkel kasutan isa vana Samsungi. Täna vaatasin just Elisast endale uut telefoni ja valik langes Samsung Galaxy A71 peale, seega ma niiiiii südamest loodan, et loosiõnn naeratab. Ükskordki elus.

  • Avatar
    Vasta Anneli Hiiesalu 17. märts 2020 at 19:28

    Olen Samsungi, ehk siis juba õigel poolel, oma Samsung Galaxy Edge 6ga, millest küll väga hoolin, kuid kes ei näikse enam minust hoolivat, või on lihtsalt vanaks jäänud, sest akuvarud vähenevad vahel mitte tundide, vaid minutitega, ning seetõttu on me koosveedetud aeg kahjuks üsna üürike..

    Pean oma telefoniproua ilmselt peatselt pensionile saatma. Teatas mulle, et tema pensi kõrvalt mingeid lisaotsi tegema ei hakka..:/

    Oh kurba..

    Soovin aga et oleks põhjust rõõmuks..;)

  • Avatar
    Vasta Maarja-Liis 17. märts 2020 at 19:28

    Minul on samsung. Mis paar nädalat tagasi kukus maha ja klaas on kõik ämblikud 🙁 ja uue telo jaoks hetke seisuga raha ei ole ?

  • Avatar
    Vasta Evelin Merisalu 17. märts 2020 at 19:28

    Hetkel huawei family liige. Tuleks hea meelega Samsungi fämiiliasse üle

  • Avatar
    Vasta Ragne 17. märts 2020 at 19:28

    Kõik minu telefonid on Samsungid olnud ja praegune juba 5 aastat vana ja olen ikka veel rahul?Olen suutnud ka oma pere Samsungi usku pöörata?Nii lapsele kui mehele kinkisin Samsungi telefonid ja nad on väga rahul.Ja kindlasti tuleb ka minu kunagine uus telefon kindlasti samsung???

  • Avatar
    Vasta Eike 17. märts 2020 at 19:27

    julgen pakkuda, et oma 15 a kindlasti Team Samsung. Hetkel kasutuses S6 edge ja kui aus olla, siis vajaks juba väljavahetamist. viimased 6 kuud olen olnud seda meelt, et lahkun sellest tiimist Ipohne tiimi, aga vaadates blogis olevat galeriid, siis ei kisu enam miski meelt muutma ?

  • Avatar
    Vasta Victoria 17. märts 2020 at 19:27

    Valiksin igakell team Samsung? . Just hiljuti vahetasin õega oma samsungi huawei vastu, sest sel oli kõvasti parem kaamera. (lastest ju vaja ilusaid pilte!)

  • Avatar
    Vasta Sirli 17. märts 2020 at 19:27

    Uus telefon oleks hea uus algus kõigele.

  • Avatar
    Vasta Liina 17. märts 2020 at 19:26

    Team Samsung?

  • Avatar
    Vasta Riina 17. märts 2020 at 19:26

    Team Samsung! Lapse samsung tuksis, vaja oleks uut 🙂

  • Avatar
    Vasta Sairi 17. märts 2020 at 19:26

    Olen olnud, aga hetkel teises liigas, aga heameelega tuleks õigesse tiimi tagasi!

  • Avatar
    Vasta Kadi 17. märts 2020 at 19:25

    Oleks tagumine aeg oma 5a iPhone hingusele saata, mida ma seni Androidi vastu pole raatsinud vahetada.. aga uued Samsungid (sh A-seeria) on mu südame võitnud! ❤️ niiet mind tooks “õigele poolele” üle ?

  • Avatar
    Vasta Annely G 17. märts 2020 at 19:25

    Olen team Samsungis ning väga rahul. 🙂 Vahepeal piilusin ka teiste firmade telefone, kuid vali praegu iga kell Samsungi.

  • Avatar
    Vasta K. 17. märts 2020 at 19:24

    Soovin osaleda loosis. Endal küll telefon olemas, aga vōidu korral kingiks emale telefoni. Ta on #teamSamsung praegu ka, aga praegune telefon tal juba päevi näinud.

  • Avatar
    Vasta Miia 17. märts 2020 at 19:24

    Team Samsung!

  • Avatar
    Vasta Susanne 17. märts 2020 at 19:23

    Hetkel täiega tiim Apple, aga no selle telefoni omamine vist muudaks sekundiga meelt ?

  • Avatar
    Vasta Liis 17. märts 2020 at 19:22

    Võit tooks kindlasti Team Samsungisse 😉 ❤️?

  • Avatar
    Vasta Jennifer Rehemaa 17. märts 2020 at 19:22

    Veel ei ole team Samsung aga tahaks olla. :)))

  • Avatar
    Vasta Mell 17. märts 2020 at 19:22

    Mina olen Samsungi usku juba üle 5 aasta olnud.Siiani pole ühtegi probleemi nendega olnud. Aga ega uuest telefonist ka väga ära ei ütleks? või noh ideeliselt ütleks ka, võidu puhul kingiksin telefoni oma sõbrale,kes on ka samsungi usku aga viimane samsung osutus vist praagiks,kuna vahepeal kaob helin ära ja pead siis jälle restardi tegema. Jube kehva on nii teda kätte saada kui tema ei kuule,et see häält teeks. Ühel hommikul oleks ta sellepärast ka tööle sisse maganud,kuna äratus helises aga häält polnud?Telefon käis ka garantiis aga ikka sama jama? Ja ega selles koroona viiruse kriisi tulemusena ei raatsi keegi omale väga kallist uut telefoni ka hetkel osta,kuna palkasid kärbitakse ja töökoormust ka vähendatakse .

  • Avatar
    Vasta Triin P 17. märts 2020 at 19:22

    Mul ei ole enne Samsungit olnud, kuid Androidi usku olen küll ja sellisest vägevast Samsungist ära küll ei ütleks. 🙂

  • Avatar
    Vasta Heleri 17. märts 2020 at 19:22

    Ma olen team Apple! 😀 juba mitmeid aastaid, aga telefoni annaksin enda vennale kuna tal praegune ei toimi eriti ja väga ei taha laadida ka.
    Tema on team android 😀 ja oleks megaõnnelik

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis T 17. märts 2020 at 19:22

    Hetkel on mul Xiaomi Redmi note 7 mille sain sünnipäevaks. Muidu olen aga alati Samsungi kasutaja olnud ja arvan siiani, et Samsung üks parimaid telefoni firmasid. Võit meelitaks mind “õigele poolele” üle ?

  • Avatar
    Vasta Helena 17. märts 2020 at 19:20

    Hetkel olen iphone’i omanik, aga see kukkus hiljuti katki (mitte minu käe läbi), nii et olen igati valmis Samsungi poolele üle tulema ja ühe telefoni võitma 🙂

  • Avatar
    Vasta Krista 17. märts 2020 at 19:20

    Olen juba mitu aastat team Samsung liige, aga ikka igatsen vahel nuppudega telefoni aega tagasi. Sooviks väga seda ägedat telefoni, et saada nutitelefoniga paremaks sõbraks, kui praegu olen. Tahaks proovida ilusaid pilte teha ja nii väga oleks pikaaealise akuga ja mälumahuga telefoni!

  • Avatar
    Vasta Anneli 17. märts 2020 at 19:19

    Mul ainult Samsung telefonid ongi olnud, teisi ei taha! Õde on meelitanud Õunaga, vend Huaweiga, emal olnud vist kõik margid segamini, aga mina ostan ainult Samsunge. Olen hull pildistaja (perefotod, loodusfotod, fotod koduremondist, maakodu renoveerimisest, jne) ning Samsung ei ole mind fotokvaliteediga kunagi alt vedanud, väga rahul!

  • Avatar
    Vasta Aurelia 17. märts 2020 at 19:19

    Olen olnud Samsung teamis ja olen valmis sinna tagasi pöörduma 🙂

  • Avatar
    Vasta Heleriin Hunt 17. märts 2020 at 19:16

    Tuleksin hea meelega üle, hetkel tiim Huawei ?

  • Avatar
    Vasta M 17. märts 2020 at 19:16

    Olin samsungi tiimis ja nüüd lg tiimis. Tegelikult need 2 on mu põhilised telefonitootjad olnud. Aga selle telefoniga ilmselt jääkski igaveseks team samsungile truuks(kui see tõesti nii hea on).

  • Avatar
    Vasta Liis 17. märts 2020 at 19:15

    Mul on üldse mingi sajaeurone Xiaomi, hea meelega tuleks sellelt “Jukult” üle Samsungi tiimi ☺️

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 17. märts 2020 at 19:14

    Olen juba u 5 aastat team Samsung aga uus ja uhke samaung kuluks ära küll

  • Avatar
    Vasta Triin 17. märts 2020 at 19:13

    Mina juba olen Samsungi fänn. Elukaaslane kurdab, et oleks vaja tema väärikas eas Nokia “normaalse telefoni vastu vahetada.” Tal tuleb kuu lõpus sünnipäev, kingiks varutud festivalipiletiga on praegu kehvad lood ja üllatuspeo tarbeks renditud saunamaja broneering tuleb ka tühistada. Ta on praeguseks ilmselt juba leppinud, et sel aastal sünnipäevast asja ei saa, seega uus telefon oleks väärt üllatus. Ta saaks ka lõpuks ometi oma telefoni meie Samsungi telekaga ühendada 🙂

  • Avatar
    Vasta Aivar Kuusik 17. märts 2020 at 19:13

    Olen juba “team samsung” oma samsung s6 edge-ga.

  • Avatar
    Vasta Janne J 17. märts 2020 at 19:12

    Siiani tiim õun, aga mehel nii juust õun, et näe enam helistadagi, oleks nõus tiimi vahetama ☺️

  • Avatar
    Vasta Kadi 17. märts 2020 at 19:12

    Olin mitmeid aastaid Samsung fänn, kuid eelmine aasta kinkis mulle abikaasa Huawei. Sellega olen ka rahule jäänud, kuid uus Samsung teeb ikka silmad ette?

  • Avatar
    Vasta Anna 17. märts 2020 at 19:11

    Olen ja jään tiim Samsungisse!

  • Avatar
    Vasta Helis 17. märts 2020 at 19:11

    Mul on ka A5 juba üle 2a ja siiamaani olen võimalusel alati elukaaslase sonyga, kui me kuskil koos oleme käinud, pildistanud ?? need A71 kaamerakirjeldused kõlavad vägagi ahvatlevalt??

  • Avatar
    Vasta Kaisa 17. märts 2020 at 19:10

    Kasutan hetkel SONY aga aku on sellel suht läbi , viskab koguaeg pildi kotti ,eriti kui pildistada tahad. Ja no enda lastest vöik ükskord kvaliteetseid pilte ka saada 😀

  • Avatar
    Vasta Diana 17. märts 2020 at 19:10

    Hetkel kasutan Huawei telefoni ?

  • Avatar
    Vasta Liana 17. märts 2020 at 19:10

    Olen olnud kunagi, Samsung oli mu esimene nutikas ❤️ Tahaksin uuesti olla. ?

  • Avatar
    Vasta Martin 17. märts 2020 at 19:10

    Hetkel team iphone aga kaamera jätab soovida ning selle pärast tuleks Samsungi juurde tagasi.

  • Avatar
    Vasta Elise 17. märts 2020 at 19:08

    Mu elukaaslane räägib koguaeg, et läheksin Samsungi peale üle, sest see on nii mugav ja kvaliteetne. Hetkel veel kasutan teist marki, aga kes teab.. ?

  • Avatar
    Vasta Mari 17. märts 2020 at 19:08

    Noh mind peaks selle võiduga meelitama Samsungi jüngrite hulka, seega hea meelega osalen loosis ?

  • Avatar
    Vasta Katriin 17. märts 2020 at 19:08

    Olen juba pikalt team Samsung 😉

  • Avatar
    Vasta Ä 17. märts 2020 at 19:08

    Olen juba Team Samsung, sest Samsung lihtsalt parim ? ja ka megarahul, mul küll tunduvalt vanem mudel, aga ajab asja ära küll. Endale ka väga-väga meeldib see, et mingitest piltidest teeb telefon ise minikollaaži või siis pisivideo, kui kodus väike laps kasvamas, siis see hea viis, kuidas vanavanematega mingeid hetki jagada ? aga jaa, kuna telefon juba vananeb ja vahetuse peale mõtlen kogu aeg, siis sooviks väga loosist osa võtta ?

  • Avatar
    Vasta Kertu 17. märts 2020 at 19:07

    Ma ise teisest tiimist ja sellega rahul, aga venna tiimi vahetaksin küll Samsungisse. Kaua ta ikka oma vana Huawei rondiga toimetab (katki ka teine juba).

  • Avatar
    Vasta Kristiina 17. märts 2020 at 19:07

    Team Huewei juba aastaid. Pole julgenud muud tootjat proovidagi, äkki ei meeldi ? Uue telefoni otsingul küll, olekski hea proovida ?

  • Avatar
    Vasta Jaanika 17. märts 2020 at 19:07

    Mina olen #teamsamsung olnud juba ~7 aastat ja selle aja jooksul on mul 3 samsungi olnud. Olen küll plaaninud huawei peale üle minna kuid seda ka ainult telefoni kaamera pärast. Kuid kui ma võidaks uue samsungi siis jääksin igaveseks #teamsamsung’i liikmeks.

  • Avatar
    Vasta Ester 17. märts 2020 at 19:07

    Olen team Samsung! Aga mu praeguse Samsungi ekraan on mõrades, seega uus kuluks ära küll?

  • Avatar
    Vasta Karolin 17. märts 2020 at 19:07

    Mina olen juba team Samsung A8, mis on paari aasta tagune mudel, niiet liituksin hea meelega team Samsung A71-ga 🙂

  • Avatar
    Vasta Reelika 17. märts 2020 at 19:07

    Tuleks üle team Samsungi?. Kunagi olin seal aga sai vahelduseks Xiaomit proovitud, nüüd tuleks hea meelega tagasi!?

  • Avatar
    Vasta Katriin 17. märts 2020 at 19:06

    Tere! Ma olin Huawei tiimis ja enne seda ka alati android, siis proovisin Iphone SE, mis on ka hetkel mul. Nüüd vaja soetada uus telefon ja olengi kahe vahel, kas minna edasi Iphone v siis tagasi androidi juurde ??? Päikest ?

  • Avatar
    Vasta Sirje Tamm 17. märts 2020 at 19:06

    Olen Samsungi suurim fänn. Oleksin ülimalt õnnelik, kui võidaksin selle telefoni .Saaksin oma laste kasvamisest ilusamaid ja kvaliteetsemaid pilte teha. Oma vama Samsungi telefoni j4+ annaksin kellegile, kellel oleks vaja telefoni aga ta ise endale või enda lapsele osta ei jõuaks.?

  • Avatar
    Vasta Heddi 17. märts 2020 at 19:05

    Osalen loosis, endal praegu j5 2017. Aku enam päeva vastu ei pea. Mõtlesin,et ostan Samsung A10. Aga see telefon oleks super??. Ootan pöidlad peos reedeni?❤

  • Avatar
    Vasta Monica E. 17. märts 2020 at 19:05

    Mul eluaeg kõik ainult samsungid olnud, parimad ?
    Uus telefon kuluks väga ära, praegune samsung ei lae, pärast igat pilti tuleb seadeid lähtestada, et kaamera teravus uuesti tööle hakkaks ja no ekraani valguse vilkumie on juba üle visanud. ?

  • Avatar
    Vasta Marian 17. märts 2020 at 19:04

    Olin vahepeal õigel poolel aga siis emotsiooniostuga sattusin “valele” poolele ?? ja nüüd olles kasutanud seda vale telefoni, olen aru saanud et Samsung on kõige õigem siiski. Ja enam ei vahetaks iial millegi muu vastu!!!!

  • Avatar
    Vasta Maria 17. märts 2020 at 19:03

    Olen täiega team Samsung…ainut ,et mu praegune Samsung hakkab otsi andma. Ekraani nurgas on pragu ja valgus on kuidagi imelikult kollakaseks muutunud. Mul oleks nii uut vaja!

  • Avatar
    Vasta M 17. märts 2020 at 19:03

    Ma olen juba praegu tiim Samsung! Hetkel on aga vanem mudel, mis vaikselt hakkab alla andma. Eelistaksin ikka jääda Samsungile truuks :). Suurepärane oleks praegusel keerulisel ajal tunda rõõmu uue telefoni võidu üle! See oleks ka majanduslikult suureks abiks 🙂 !

  • Avatar
    Vasta Gerda 17. märts 2020 at 19:03

    Olin Samsungi tiimis, praegu Huawei, kuid kuna olemasolev telefon on juba üpris vana, siis olen juba pikemalt mõelnud uue telefoni peale ja silma on jäänud just A71, kuid ei ole kuidagi viitsinud poodi minna ja selle e-poendusega tegeleda. Seega üks A71 kuluks ära küll, kuna minu terve elu on mobiiltelefonis piltide näol.

  • Avatar
    Vasta Birgit P 17. märts 2020 at 19:03

    Ei ole team Samsung, täitsa valel poolel olen!
    Olen puuvilja?usku aga võiksin proovida seda muuta..?

  • Avatar
    Vasta L. 17. märts 2020 at 19:03

    Olin varem team samsung, nüüd on juba mõnda aega team Huawei (elukaaslase soovitusel)

  • Avatar
    Vasta Kai. 17. märts 2020 at 19:02

    Olen Team Samsung. Mees kinkis 3 aastat tagasi sünnipäevaks ja see on mu esimene nutitelefon. On lihtne , arusaadav ja hea. Muidugi võiks nüüd olla juba uuem telo.

  • Avatar
    Vasta Tiiu-Maarja 17. märts 2020 at 19:02

    Samsungi tiimis veebruarist ? siiani rahul olnud. Aga võit kulub alati ära ?

  • Avatar
    Vasta Keith 17. märts 2020 at 19:02

    Pole veel team Samsung, võidu korral tulen üle! ?

  • Avatar
    Vasta Nele 17. märts 2020 at 19:01

    Hakkaksin team Samsungiks uuesti

  • Avatar
    Vasta Carolyn 17. märts 2020 at 19:01

    Praegu kasutan Huaweid, aga järgmise telefoniga plaanin taasliituda team Samsungiga ?

  • Avatar
    Vasta K 17. märts 2020 at 19:01

    Tooks Samsungi usku üle?

  • Avatar
    Vasta Kristin Muul 17. märts 2020 at 19:00

    Ei ole veel #teamsamsung, praegu kahe jalaga #teamiphone, aga võit kindlalt tooks mind sellele õhk õrnale piirile palju lähemale, olen alati tahtnud mõnda samsungit proovida ?

  • Avatar
    Vasta Reelika 17. märts 2020 at 19:00

    Samsungi team.. Hetkel Samsung Galaxy S 10 ?

  • Avatar
    Vasta Liisi 17. märts 2020 at 18:59

    Noooooh, ei ole iphone’i usust veel välja rabelenud. Äkki annab hoogu ûks vastakukalt ja säh võta, siin on sulle üks samsung ???‍♀️

  • Avatar
    Vasta Viivika 17. märts 2020 at 18:58

    Olen selle telefoni peale palju mõelnud. Nüüd seda teksti lugedes ja teades reaalselt selle telefoni võimalusi, sooviksin praeguses koolikorralduses endale seda telefoni. Saan seda kasutada mitmete materjalide edastamisel lastele. Ja loomulikult ka tööde vastuvõtmisel, sest kogu aeg ei suuda toas laua taga istuda. Aitäh super ülevaate eest.

  • Avatar
    Vasta Kerli 17. märts 2020 at 18:58

    Olen veel hetkel team Iphone, aga kaalun juba järgmise telefoni puhul androidi maailma tagasi tulla. Viimati oli mul samsung ja android aastal 2012 äkki vms. Kuna hetkel veel mu iphone töötab, aga on juba vanem mudel 8, siis olen vaikselt ka teisi uusi telefone kiiganud, aga ei ole veel raatsinud osta 😀 Niiet osaleksin loosis suuurima rõõmuga 🙂 Päikest!

  • Avatar
    Vasta Kadri 17. märts 2020 at 18:58

    Vana Samsung on juba põduravõitu, uuest ära ei ütleks.
    Olen suhteliselt kaua Samsungi peres olnud, lihtsalt harjumusest ja ega neil peale hinna midagi häda ka pole.

  • Avatar
    Vasta Diana 17. märts 2020 at 18:58

    team Samsung all the way

  • Avatar
    Vasta Mannakas 17. märts 2020 at 18:58

    Mina olen Samsungi andunud fänn juba ajast, kui tuli välja S2 ja peale seda pole truudust murdnud.
    Minu puhul on vist lausa, et kui elevandile on peale kirjutatud Samsung, siis olen ma juba võlutud

  • Avatar
    Vasta Kristiina Kalvet 17. märts 2020 at 18:58

    Ausalt öeldes olen mina ise iphone perekonnas ?? Aga abikaasa on samsungi perekonnas.. 🙂 Kingiksin (võibolla??) võidukorral telefoni talle, kuna tema nunnupall on juba vana ja väsinud. Kes teab, äkki hakkab hoopis mulle meeldima ??

  • Avatar
    Vasta Kadi 17. märts 2020 at 18:57

    Kunagi omasin täitsa Samsungi telefoni ja ei olnud kõige odavam mudel aga jooksis kokku koguaeg. Tundub, et Samaung on ennast kõvasti parandanud nii, et võiks uuesti Samsungit proovida ?

  • Avatar
    Vasta Ave 17. märts 2020 at 18:57

    Vahepeal oli huawei, aga nüüd jälle samsung. Meeldib ikka rohkem kui huawei

  • Avatar
    Vasta Teele T 17. märts 2020 at 18:57

    Ei kuulu veel tiim samsungisse AGA kuna mu mees viimasel ajal kurdab, et tema Õun hakkab lâbi minema, siis ma annaksin võidu korral selle uhke Samsungi talle ja viiksin tema hoopis õigesse Tiimi 😉

  • Avatar
    Vasta Kristel 17. märts 2020 at 18:57

    Minu jaoks tooks võit team Samsungisse tagasi 🙂

  • Avatar
    Vasta Viivika 17. märts 2020 at 18:57

    Mul oli aastaid tagasi Samsung S2. Hetkel tundub, et S20 võiks kümme korda parem olla küll ning telefoni võites tuleks kindlasti #teamsamsungisse tagasi 😀

  • Avatar
    Vasta Kaidi L. 17. märts 2020 at 18:56

    Tahaks tulla uude Samsungi teami et super ilusaid pilte teha ja tahaks oma tehnikamaailma värskust ?

  • Avatar
    Vasta Jana 17. märts 2020 at 18:56

    Eelmine telefon oli Sony, aga nüüd aastaid kasutanud Samsungi ja edaspidi valiksin ka Samsungi ?

  • Avatar
    Vasta Jane Loidap 17. märts 2020 at 18:55

    Ohhh tahaks tagasi team samsungi. Hetkel iphone ja nii väga tahaks lapsest ikka häid pilte teha uue telefoniga ?

  • Avatar
    Vasta Annika Otti 17. märts 2020 at 18:55

    Ma olen juba ammu samsungi usku, peaaegu suutnud terve pere ka sinnapoole suunata. Nüüd aga enda oma juba vana ja mõraline, et oleks aeg välja vahetada.

  • Avatar
    Vasta Reelika R. 17. märts 2020 at 18:55

    Mina olen team Samsung ammu ja väga rahul.Ainus jama,et praegune Samsung in juba vanaks ja aeglaseks jäänud! ? Pliis Mallukas tee mulle parim juubelikink! ??? I love you forver then! ???

  • Avatar
    Vasta Sandra 17. märts 2020 at 18:55

    Hetkel veel team Apple aga võidu korral hakkaksin team Samsungiks. Olen mõelnud küll , et peaks proovima Samsungi hüved ära aga ei ole suutnud siiamaani õunast loobuda. Samsungil on minuarust parem pildi kvaliteet;)

  • Avatar
    Vasta Kadi 17. märts 2020 at 18:55

    Proovisin huaveid,aga nüüd juba samsungi peal. 🙂

  • Avatar
    Vasta Ruth 17. märts 2020 at 18:54

    No see telefon tooks kohe kindlasti õigele poole 😀

  • Avatar
    Vasta Nils 17. märts 2020 at 18:54

    Samsungi pole kunagi kasutanud, aga see postitus kindlasti pani huvi tundma, eriti veel kuna kasutan telefoni palju filmimiseks.

  • Avatar
    Vasta Helerin 17. märts 2020 at 18:54

    Ei ole hetkel Samsungi tiimis aga miks ka mitte proovida seda ? Ehk hakkab meeldima!

  • Avatar
    Vasta Olivika 17. märts 2020 at 18:54

    Olen aastast 2010 juba Samsungi tiimis ?? Ainus telefon, mis mulle meeldib ? Nüüd oleks õige aeg 3aastat vana Samsung uue fäänsi vastu vahetada küll ??.

  • Avatar
    Vasta Triin 17. märts 2020 at 18:54

    Olen team Samsung?

  • Avatar
    Vasta cristiin 17. märts 2020 at 18:54

    olen team iphone olnud juba aastaid, aga maybe peaks poolt vahetama??

  • Avatar
    Vasta Maiken 17. märts 2020 at 18:53

    Olen aastaid olnud iphone kasutaja ja minu käest on läbi käinud peaaegu kõik iphone mudelid. Peale sinu esimest samsungi postitust tundsin esimest korda, et krt, aitab ios’ist ja annaks androidile võimaluse. Tundub väga, väga hea telefon.

  • Avatar
    Vasta Ks 17. märts 2020 at 18:52

    Olen täielikult Samsungi fänn?

  • Avatar
    Vasta Kaili 17. märts 2020 at 18:52

    4 pikka aastat olin Samsung Note 4 kasutaja. Kui ekraan poleks lootusetult ribadeks kukkunud siis kasutaks siiani. Hetkel Huawei ja no pole minu mark. Note sai hoope ja kukkumisi rohkem kui küll, pidas vastu. Aga poole meetri pealt, ekraan allpool vastu betooni sai saatuslikuks. Selleks ajaks oli telefoni hind nii all, et ei näinud mõtet uut ekraani vahetada.
    Ühesõnaga, endiselt nutan oma Samsungi taga…

  • Avatar
    Vasta Karmen 17. märts 2020 at 18:52

    Võit tooks mu ema õigele poolele üle ?

  • Avatar
    Vasta Evelin 17. märts 2020 at 18:52

    Võit tooks mind apple poolelt “õigele poole” ? mul on apple telefon olnud ca 12 aastat. Või rohkem ? Mõni teine telefonimark tundub nagu ülikooli minek, kõik on uus ja nõuab harjumist. Prooviks ära, telefoniülikooli ?

  • Avatar
    Vasta Vifka 17. märts 2020 at 18:52

    Olen Iphone peal aga otsimas midagj muud, seega äkki see võit lahendaks minu probleemi ?

  • Avatar
    Vasta Marili 17. märts 2020 at 18:51

    Mina olen tean Samsung!?

  • Avatar
    Vasta Pilleryn 17. märts 2020 at 18:51

    Olen Samsungi tiimis juba terve perega! Uut telefoni tahaks puhtalt kaamera pärast juba. Hetkel S9.

  • Avatar
    Vasta Jane 17. märts 2020 at 18:51

    Tooks õigele poole üle

  • Avatar
    Vasta Ragne 17. märts 2020 at 18:51

    Hetkel olen ajutiselt õuna maailmas, tuli ära katsetada see maailm ka. Nüüd olekski aeg tagasi androidi maailma sukelduda ja oma lemmikutele truuks jääda ikkagi.

  • Avatar
    Vasta Elerin 17. märts 2020 at 18:50

    Olen kasutanud kunagi samsungit, nüüd iphone kasutaja, kuid väike igatsus samsungi järele on juba küll❤️

  • Avatar
    Vasta Jane 17. märts 2020 at 18:50

    Osalen loosis ja võit tooks “õigele poolele” üle

  • Avatar
    Vasta Jaanika 17. märts 2020 at 18:50

    Pole varem Samsungit olnud, prooviks kindlasti ära! Eriti hetkel, kui olen uue telefoni otsingul, kuna vana telefon on otsustanud kergelt öeldes “segast peksma” hakata! ? Samsungi kaamera tundub päris ?olevat!

  • Avatar
    Vasta Hedwig 17. märts 2020 at 18:50

    Minu viiks Õuna maailmast üle. Olen juba pikka aega mõeld, et soetaks Samsungi nutikella, sest need on 100 x ägedamad, kui Õunal, aga minu Õun ja Samsungi nutikell ei pidanud täielikult sõbraks saama 🙁 Seega olen siiani Õuna omanik ilma Samsungi nutikellata 🙂

  • Avatar
    Vasta Hedi 17. märts 2020 at 18:50

    Esineses 3 telefoni olid ikka nokia ja siis ikka veel ei olnud samsungis kindel vaid soetasin esimeseks nutitelefoniks Sony
    Nüüd olen juba 2 telefoni tagasi Team Samsung.
    Küll aga olen kaalunud konkurente ja just kaamera pärast.
    Tahaks ju ka heasti loodust pildistada, aga hetke telefoniga seda väga hästi teha ei saa…

  • Avatar
    Vasta Merca 17. märts 2020 at 18:50

    Olen tiim Samsungis. Aga seda ka tänu oma kaasale kes poolteist aastat tagasi õnnetult mu huawei ära lõhkus ja siis samsungi mulle muretses.
    On aga teine ajale jalgu jäänud j4+ ning ma pikemalt piilun juba uusi 😉

  • Avatar
    Vasta ewa 17. märts 2020 at 18:49

    Mina ka juba team Samsung, ennem olin team Huawei 🙂 Mega nunnud need uued Samsad!

  • Avatar
    Vasta Maili 17. märts 2020 at 18:49

    Muidugi olen ma samsungi usku ja ilmselt jään ka selleks. Uus telefon kuluks väga ära. Praegusel juba mõrad sees ja igahetk ilmselt jätan hüvasti. See telefon on mul juba kolmas mille ma saan mehe käest ja tema siis ostab endale uue. Jubedalt kuluks ära telefon, mis oleks algusest peale täitsa minu. Mitte, et saan teiste jäänuseid nagu vanasti oma vanema õe asjad kuulusid
    lõpuks mulle. ????

  • Avatar
    Vasta Laura 17. märts 2020 at 18:48

    Võit tooks mu õigele poolele üle! ?‍♀️ (Või noh, siis saaks teada, kas olen senini valel pool olnud?‍♀️)

  • Avatar
    Vasta Ingrid 17. märts 2020 at 18:48

    Mina olen juba ammu TeamSamsung. Nutitelefonidest ainult need ongi olnud, hetkel on endiselt S6edge kasutusel, aga kuna ta kukkus esimest korda maha ja otse asfaldile, siis vist tuleb hakata uut silmapiirile sättima. Olen kord Iphone’i käes hoidnud, aga ma ei mõiganud miskit sellega pihta hakata 😀

  • Avatar
    Vasta Pilleriin v 17. märts 2020 at 18:48

    Kunagi oli samsung, olin väga rahul aga võtsin 3.aastat tagasi omale iphone, kuna kõigil teistel oli ???‍♀️ Uut telefoni oleks väga vaja, sest enda omal kõlarid katki ja heli nendest on väga vaikne ning kindel soov oleks android saada ?
    Ning juba sellepärast tahaks seda uut Samsungit, sest mulle meeldib väääga pildistada igast asju ja Samsungil niiii hea kaamera ??

  • Avatar
    Vasta Liisi 17. märts 2020 at 18:48

    Veel ei ole team Samsung aga vaadates mehe Samsungiga tehtud pilte ja minu iPhoneiga siis võiks ju vahetuse teha küll, v siis kaks telefoni ka äge ?

  • Avatar
    Vasta Eliis 17. märts 2020 at 18:48

    Olen tiim Apple aga kui saaks ka mõnda samsungi katsetada, kes teab võib-olla tuleks siis tiimi vahetada ?

  • Avatar
    Vasta Eiko 17. märts 2020 at 18:47

    Olen team Samsung olnud kaua,seoses sellega vajaks vana Samsung juba välja vahetamist?

  • Avatar
    Vasta Kristiina Maarma 17. märts 2020 at 18:47

    Olen team Samsung, aga vana telefon vajab väljavahetamist

  • Avatar
    Vasta Kessu 17. märts 2020 at 18:47

    See oleks esimene Samsung. Hea meelega tuleks üle.

  • Avatar
    Vasta Helena K 17. märts 2020 at 18:46

    Ütleme nii, et ma olen Huawei famiilias, täna just sõbrannaga rääkisin ja mul on hetkel viies huawei telefon. ? Olen kasutanud samsungit asendus telefonina, aga isiklikult omanud ei ole. Kui võidaks, siis ehk isegi kobin üle Samsungile ?

    • Avatar
      Vasta Kati 17. märts 2020 at 19:24

      Olin pikalt team Samsung, aga uut telefoni oleks vaja mu isale, kes on truu Samsungile jätkuvalt, aga vana juust tahab vahetust saada juba

    • Avatar
      Vasta Gerli 17. märts 2020 at 19:36

      Hetkel tiim huawei aga kes siis tiim Samsungile üle ei tahaks minna. Oled seda hästi reklaaminud, võtsin paljalt piltide järgi omaks ?

    • Avatar
      Vasta Gerli 17. märts 2020 at 19:47

      samsung juba 2 aastat ?

    • Avatar
      Vasta Kai 17. märts 2020 at 19:53

      Oleksin jälle team Samsung ? Kunagi oli mul unistus – punane klapiga Samsung ja juhhuu see unistus täitus. Kahjuks suri see punane unistus vanadusse ning nüüd võiks ju uut Samsungit proovida küll ??

    • Avatar
      Vasta Sirili 17. märts 2020 at 20:28

      Mul juba on Samsungi telefon,aga hea meelega vahetaks selle uuema vastu välja ?

    • Avatar
      Vasta Kadi 17. märts 2020 at 21:04

      Terve elu iphone kasutaja, androidi usku pole suutnud veel minna, AGA.. kunagi ei tea ?

    • Avatar
      Vasta Elle 17. märts 2020 at 21:13

      Samsung!

    • Avatar
      Vasta Maaika 17. märts 2020 at 21:22

      Samsung mu lemmik. ❤️Aga kuna ise ei jaksa osta sellist luksust siis pean läbi ajama oma honoriga. Kuna mu eds s6 aku läbi.. Jube timm olels kui võidaks.. Olen suur piltide tegija.. Siis honor jääb väga väga kehvaks. Pole kvaliteetsed pildid.? Võiks juh kunagi midagi head ka võita.. ❤️Pole never neti teel midagi võitnud.. ?

    • Avatar
      Vasta Gerli 17. märts 2020 at 21:49

      Samsungi tiimis ?
      Oleks juba aeg vana välja vahetada uuema vastu ?

    • Avatar
      Vasta Avely 17. märts 2020 at 22:25

      Ütleme, et eelnevad telefonid on olnud kõik Samsungid, aga jõulukingituseks sain Huawei.
      Võit tooks siis “õigele poolele” tagasi. ?

    • Avatar
      Vasta Hele 17. märts 2020 at 22:45

      Võit tooks õigesse poole üle?olengi uue otsingul, siiamaani Huaweid olnud, viimane väsis pilte tegemast?

  • Avatar
    Vasta Merilyn 17. märts 2020 at 18:46

    Hetkel oli Samsung a20 ja seegi lendas nädal tagasi trepist alla, kuna mu kiisu jooksis samal ajal trepist mil mina… vältides peale astumist, üritasin trepi peale paigale jääda, kuid parem käsi libises?.Pean kasutama vana juust tahvekat, millega saan helistada. Nii tahaksin Samsungi tagasi. Nii harjunud ja minu telefon täielik??

    • Avatar
      Vasta Geidi 17. märts 2020 at 18:50

      Team Samsung terve perega

    • Avatar
      Vasta Kats 17. märts 2020 at 19:02

      Kunagi oli järjest mitu Samsungi telefoni, aga praegu väikeste laste kõrvalt olen jäänud odavaid hiinakaid kasutama kuna telefonide eluiga ei kipu väga pikk olema.

    • Avatar
      Vasta Jane 17. märts 2020 at 19:06

      Team Samsung juba aastaid! Praegune S8 tahaks hirmsasti väljavahetust juba, vanust ka ju juba piisavalt. Jube tüütu on igakord peale telefoni näppimist klaasikilde sõrmest noppida.? Tagumine klaas on täitsa ämblik, aga pole ka vahendeid, et välja vahetada.
      Uus Samsung kuluks ära tõesti.

    • Avatar
      Vasta Aive 17. märts 2020 at 19:50

      Hetkel veel team iPhone aga vägisi kakub teamSamsung poole ?

    • Avatar
      Vasta Marko 17. märts 2020 at 20:17

      Võidu puhul tuleksin üle Samsungi team-i küll 😉

    • Avatar
      Vasta Age 17. märts 2020 at 20:30

      Ma olen terve elu kasutanud Samsungeid kui kõike esineme Ericsoni klots välja jätta.? Mul on 6 aastat vana telefon ja väga oleks uut vaja!

    • Avatar
      Vasta Maarika 17. märts 2020 at 20:33

      Mina olen algusest peale olnud team samsung, praegugi A8, aga see telefon mis sul on see tõesti tundub üli äge ?

    • Avatar
      Vasta Kaidi kaljurand 17. märts 2020 at 20:52

      Olen ainult kasutanud samsung telefoni ja nii ka elukaaslane ?

    • Avatar
      Vasta Küllike 17. märts 2020 at 21:08

      Ei ole omanud kunagi Samsung telefoni, oleks päris tore ? Niiet potentsiaalne team Samsung persoon ?

    • Avatar
      Vasta M. 17. märts 2020 at 21:24

      Ma olin team Samsung aga vahepeal osutusin reeturiks ? palun pane mulle aru pähe ja too “õigele poolele” ?

  • Avatar
    Vasta Kristel 17. märts 2020 at 18:46

    Mul on Samsung juba üle 2 aasta kasutuses (A5). Olen vägagi rahul, kuid vaadates sinu tehtud fotode kvaliteeti ja seda zuumimise võimalust, siis sellist tahaks endalegi!!!!

    • Avatar
      Vasta Velgi 17. märts 2020 at 19:09

      Tuleksin Samsungi tiimi. ??

    • Avatar
      Vasta Kätlin 17. märts 2020 at 19:25

      Samsa tiimis on äge olla 😉

    • Avatar
      Vasta Liisi 17. märts 2020 at 19:32

      Team Samsung, väga rahul 🙂

    • Avatar
      Vasta Ursula 17. märts 2020 at 19:47

      Uus Samsung tooks mind tagasi sinna poolele ?

    • Avatar
      Vasta Tessa 17. märts 2020 at 20:01

      Varem oli mul Samsung, nüüd on Huawei 2 pool aastat olnud, aga igatsen väga Samsungi. Järgmine telefon 100% jälle Samsung ?.

    • Avatar
      Vasta Kris 17. märts 2020 at 20:33

      Veel ei ole Samsungi pereliige, kuid hea meelega liituks uue telefoni omanikuna sellega siis

    • Avatar
      Vasta S2rts 17. märts 2020 at 20:50

      Ma pikemat aega juba plaaninud endale Samsungit soetada. Hetkel mul Huawei ja ta kuradile on täitsa õhtal omadega 🙁 üle ekraani on joon (kukkus maha päev ennem, kui sain elraanikaitsme) ja ennem seda tagumine pool kh ämblikuks kukkunud. Uue telefoni üle oleks megahea meel 🙂

    • Avatar
      Vasta Kristel 17. märts 2020 at 22:45

      Mina või?? :O
      Samal põhjusel vesistan ka uut samsungi. A5 on hea, aga… uus ja moodsam oleks veel parem.

    • Avatar
      Vasta Elen 17. märts 2020 at 22:48

      Ei ole hetkel team Samsung, võit tooks mu “õigele poole” üle ✌️

  • Avatar
    Vasta Anett 17. märts 2020 at 18:46

    Olen juba team samsung ja väga rahul. 2pool aastat juba vastu pidanud (arvestades, et varasemad sony mudelid sussid nurka visanud juba pooleteiseaastaselt). Kuid ikkagi arvan,et tahaks juba vahetust, sest ekraan on mõrades (mybad) . Samuti tahaks kvaliteetsemaid pilte teha, sest teen igapäevaselt ainult telefoniga picce ja aeg-ajalt ilmutan ka. Seetõttu oleks ülimalt oluline hea pildikvaliteet ☺

  • Avatar
    Vasta Kelly 17. märts 2020 at 18:46

    Eh. See vöit tooks öigele poolele üle. ☺️

  • Avatar
    Vasta Mari-Jaana 17. märts 2020 at 18:45

    No tasuta võidetud telefoniga võin ka mina tulla team Samsungi üle ? muidu ikka õunakese tiimis ✌️

  • Avatar
    Vasta Pohl 17. märts 2020 at 18:45

    Pole kunagi samsungit olnud, aga praeguse telefoni asemele tahaks midagi paremat küll.

  • Avatar
    Vasta K. 17. märts 2020 at 18:45

    Mul oleks uut telo vaja küll ?, praegune telo tundub iga kell otsi andvat. Tuleks tagasi samsungi tiimi küll

  • Avatar
    Vasta Erika 17. märts 2020 at 18:45

    Olen juba team Samsung (ekraan on katki aga uut ka osta ei raatsi).

  • Avatar
    Vasta Silvia 17. märts 2020 at 18:45

    Olin team Samsung, aga vana telefon andis otsad, nii et uus kuluks marjaks ära küll ☺️??

  • Avatar
    Vasta Kadri 17. märts 2020 at 18:45

    Tuleksin siis “õigele poolele” tagasi. Nats üle aasta olnud siis “valel poolel”. Kuid heameelega vahetaks iPhone’i Samsungi vastu, tean et Samsung hea kuna eelmine telefon oli ka Samsung. ☺️☺️

  • Avatar
    Vasta Leanika 17. märts 2020 at 18:45

    Ma juba ammu team Samsung, korra proovisin Huaweid ka aga pigem siiski Samsung. Telefoni valimiseks läheb siis vaatan pigem Samsungi poole mitte muud.

  • Avatar
    Vasta Annika 17. märts 2020 at 18:44

    Huawei vajaks hädasti välja vahetamist küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Merit 17. märts 2020 at 18:44

    Eelmine telefon oli iPhone, aga nüüd Samsung ja täielik fänn. IPhone enam ei tahaks?

  • Avatar
    Vasta Herily 17. märts 2020 at 18:43

    Ei ole veel team Samsung aga võiks ju olla ?

  • Avatar
    Vasta Kristiina 17. märts 2020 at 18:43

    Ma olen juba tiim Samsung 🙂

  • Avatar
    Vasta Merilin 17. märts 2020 at 18:43

    Juba olen ?

  • Avatar
    Vasta Sandra 17. märts 2020 at 18:42

    Kindlasti aitaks võit kaasa õigele poolele tulekuga.
    Unistasin aastaid iPhonest, ei sobinud, nüüd unistan aastaid Samsungist. Kunagi ammu muistsel aal fännasin täiega kusjuures samsungit. 🙂

  • Avatar
    Vasta Helen 17. märts 2020 at 18:42

    Kui varasemalt vaatasin, et oOoOo Iphone kaamerad on nii võimekad, siis uute samsungite puhul tekib tunne, et peaks tiimi vahetama ja TEAM SAMSUNG ühinema. Kaamera tundub ikka eriti proff ja võimas olevat, sellega tuleksid taevapildid veel taevalikumad 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarja 17. märts 2020 at 18:42

    Tuleks hea meelega üle. Hetkel võib öelda, et “go team android” selle peale. Aga olen Samsungit omanud ja olen alati rahul olnud.
    Imestama paneb selle telefoni super kaamera, parim kvaliteet, mida oma silmaga näinud. Martast tehtud pildid on super ägedad!
    Ja kuna praegune telefon paneb korralikult villast, siis kuluks uus marjaks ära.

  • Avatar
    Vasta Christina 17. märts 2020 at 18:42

    Pole varem Samsungit omanud, aga võit tooks õigele poole üle. ?

  • Avatar
    Vasta Kaiti 17. märts 2020 at 18:42

    Tembeldan Samsungi ja Iphone vahel.
    Eelmine oli Samsung, hetkel Iphone. Kuna tänapäeva telefonid on vaid 1-1.5 aastaks nö programmeeritud, pmst selle aja peab vastu, tee mis sa teed või tegemata jätad, pärast antud aega on ikka aeglane, aeglasem või täis mälumahuga või mõne muu veaga. Igatahes konkreetselt mingis tiimis ei ole, on Samsungil omad võlud ja on Iphonel omad head/vead. Praeguseks tüüpveaks Iphone juures, mis vihale ajab on külmatundlikkus. Kusjuures eile oli super ilm, +5 C , aga telefoni aku hüppas sellele vaatamata poole tunniga 61%-lt 8%-le. ??
    Niiet kätt ette ei lööks, kui tiimi vahetama peaks võidu tõttu ???.

  • Avatar
    Vasta Kailiki 17. märts 2020 at 18:42

    Team Samsung?

  • Avatar
    Vasta Katariina 17. märts 2020 at 18:41

    Olen olnud team Samsung, aga kuna paar aastat tagasi pidin hinna ja kvaliteedi suhte tõttu ostma OnePlus’i, siis jäin igatsema Samsungi. Nüüd vaatan S20 Ultrat ja no kui raha oleks, siis ilmselt ei kõhkleks ka mitte. Südames alati team Samsung!

  • Avatar
    Vasta Liina Soots 17. märts 2020 at 18:41

    Minu armas abikaasa, kes on üle lahe tööl, et pakkuda head elu meie kolmele lapsele vajab väga uut ja head telefoni. Praegune viskab vimkat – jookseb alatasa kokku, levi pole ja muid pisiasju.
    Nii tahaks et meil oleks paremad võimalused suhtlemiseks. Et lapsed saaksid issiga videokõne teel ühendust hoida ja et levi tal oleks ikka iga kell.
    Pliiiz Mallu, loosi see meile et saaksin selle oma imelisele abikaasale kinkida kes rabab, et lastele täisväärtusliku elu pakkuda.

  • Avatar
    Vasta Simone 17. märts 2020 at 18:40

    Olen uhke Team Samsung liige juba ammu ?

  • Avatar
    Vasta Anete 17. märts 2020 at 18:40

    Võit tooks mind Samsungi tiimi!!??

  • Avatar
    Vasta Kaija 17. märts 2020 at 18:40

    Võit tooks “õigele poole” tagasi. ?

  • Avatar
    Vasta Teini 17. märts 2020 at 18:39

    Telefon tooks mu tagasi õigele poole! ??

  • Avatar
    Vasta Krissu 17. märts 2020 at 18:39

    Koguaeg olnud samsungid aga aasta lôpu poole joudsin jarjest kaks telo maha kukutada. Siis otsustasin proovida iphone.
    Aga hea meelega laheks tagasi samsungi poolele ?

  • Avatar
    Vasta Hestia 17. märts 2020 at 18:39

    Mina olen täiega team Samsung, uus S20 on super! Uut telefoni tahaksin võita sellepärast, et mu ema kasutab siiani Nokia nuputelefoni. Oleks aeg nutikaks hakata. Lisaks sellele on järgmisel nädalal tema sünnipäev ja kink kuluks marjaks ära ?

  • Avatar
    Vasta HK 17. märts 2020 at 18:39

    Liituksin tiimiga. Kuna mul on komme telefone hävitada, siis hetkel on ehitajate variant, aga no tahaks ilusaid pilte ka teha, mitte udukogusid.

  • Avatar
    Vasta Merle 17. märts 2020 at 18:38

    Võit tooks samsungi poole

  • Avatar
    Vasta Anet 17. märts 2020 at 18:38

    Hakkaksin team samsungiks??

  • Avatar
    Vasta Sandra 17. märts 2020 at 18:38

    Team Samsung! Hetkel veel S7.

  • Avatar
    Vasta Kadri 17. märts 2020 at 18:38

    Ma olen juba mitu aastat olnud Team Samsungi liige. Küll on üritatud mind meelitada Apple’i tooteid kasutama või Huawei. Aga no ei taha minna teise tiimi. Samsung on vaieldamatult üks parimaid telefone. Olen pikalt mõelnud uue soetamisele aga seni pole õnnestunud. Ja nüüd veel töökoht ka kinni ja ei tea millal uuesti tööle saab ?

  • Avatar
    Vasta Marika 17. märts 2020 at 18:38

    Samsungi tiimis. Töö telefonid meil kõigil samsad. Töö oma on firma oma, aga tahaks päris enda oma ka ❤

  • Avatar
    Vasta Karin 17. märts 2020 at 18:37

    Mul hetkel pole Samsungit, aga olen oma mobiilikasutaja eluaja jooksul omanud Samsungeid kõige rohkem ja seetõttu tahaksin uuesti Samsungit! ??

  • Avatar
    Vasta Erika 17. märts 2020 at 18:36

    Samsung on praegugi, pole pidanud oma valikut kahetsema aga uus kuluks ära küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Joanna 17. märts 2020 at 18:36

    Pole veel team-Samsung, aga ehk võit tooks mu team-Applest “õigele poole” ?‍♀️?

  • Avatar
    Vasta Jaanika 17. märts 2020 at 18:36

    Ma juba olen team samsung?

  • Avatar
    Vasta Gerdy Abel 17. märts 2020 at 18:36

    Olen juba aastaid team Samsung

  • Avatar
    Vasta KRISTIN V 17. märts 2020 at 18:35

    Ma olin team Samsung kuid viimane telefon polnud eriti hea ja sai minust Huawei fänn kuid sinu juttu järgi heidaks küll oma Huawei nurka ja oleks koheselt jälle team Samsung?

  • Avatar
    Vasta Elliisa 17. märts 2020 at 18:35

    Olen siiani olnud Team Iphone, aga kuna mu praegune Iphone hakkab leebelt öeldes otsi andma, sest kasutan enda igapäevases töös väga palju telefoni, siis oleksin mega õnnelik, kui loosiõnn naerataks mulle ja prooviks kindlasti Smasungi järgi!

  • Avatar
    Vasta Eliis 17. märts 2020 at 18:34

    Ikka samsung !
    1x elus on olnud Iphone, ei jätnud erilist muljet ?

  • Avatar
    Vasta Marleen 17. märts 2020 at 18:34

    Olen iPhone’i usku, kuna Androidi kasutasin nutitelefonide algusaegadel ja too telefon jooksis pidevalt kokku, mistõttu polegi peale Apple’i muud kasutanud. Loogiliselt saan mõistagi aru, et maksan väga palju lihtsalt näritud õuna logo eest, aga käsi pole tõusnud muud katsetama ?

  • Avatar
    Vasta Gerli 17. märts 2020 at 18:34

    Olen juba ammu team Samsung ?

  • Avatar
    Vasta Merle 17. märts 2020 at 18:33

    Olen juba Samsungi tiimis, vahepeal sai küll ka HTC-d omatud, kuid uuesti Samsungi juurde tagasi jõudes oli küll tunne, et “Honey, i’m back home!” 😛

  • Avatar
    Vasta Sigrid 17. märts 2020 at 18:33

    Ikka ülihea kaamera… ei jõua ära imestada.
    Ja ise olen ammmmmmmmmusest ajast “team Samsung”.

  • Avatar
    Vasta Siki 17. märts 2020 at 18:33

    Ikka team Samsung ?

  • Avatar
    Vasta Geity 17. märts 2020 at 18:33

    Hetkel ei ole Samsung, järjekindlalt Huawei olnud.. Ja juba kaamera pärast tundub see Samsung I-M-E-L-I-N-E, selle nimel oleksin nõus elu lõpuni ka team Samsung olema ja sõpradele soovitama ? alles ütlesin sõbrannale et ma ei olegi seni ühegi telefoni kaameraga tegelt rahul olnud. Äkki siis saan õelda et olen?!? ?

  • Avatar
    Vasta A 17. märts 2020 at 18:32

    Mul on väikse õe vana, banaaniks kukkunud Huawei. Ajab nagu asja ära aga nii tahaks millegi paremaga oma peagi sündivat tutikat beebit pildistada ?

  • Avatar
    Vasta Triin Engmann 17. märts 2020 at 18:32

    Hetkel veel ei ole Samsungi poole hoidja, hetkel Huawei ja olnud ja iphone.. Aga seda üüber cooli samsungit prooviks küll ?tundub väga äge!! ?

  • Avatar
    Vasta Katre 17. märts 2020 at 18:31

    Olen team Sammsungis juba aastaid ja olekski väga uut telot vaja,praegune juba vana ja väsinud

  • Avatar
    Vasta Andra 17. märts 2020 at 18:31

    Võit tooks mu Samsungi poolele 😀

  • Avatar
    Vasta Kertu Tõnurist 17. märts 2020 at 18:31

    Samsung viiks mind “õigele poolele”

  • Avatar
    Vasta Marta 17. märts 2020 at 18:31

    Olin kunagi 100% Samsung kasutaja… Nyyd petsin ja låksin Huawei peale üle. Igatsen ja tahan tagasi oma armsa Samsung juurde?

  • Avatar
    Vasta Kerlin 17. märts 2020 at 18:30

    Hmmm… Jutt oli väga huvitav ning prooviks kohe järgi. Ise avastasin endale Iphone-i ja olen mitmeid aastaid selle truu olnud. Samsung kunagi feilis graafikaga ja seetōttu sai uusi mudeleid proovitud. Nüüd olen kuulnud palju kiidusōnu ja huvi on tekkinud! Lisan siis ennast loosi “ōigele poole” ? ???

  • Avatar
    Vasta Merli S 17. märts 2020 at 18:30

    Kasutasin umbes 2 aastat tagasi samsung s7, aga hetkel teine mudel. Kui võidaks, siis tuleks üle samsungi teami 🙂 .

  • Avatar
    Vasta Liis 17. märts 2020 at 18:29

    Uus SAMSUNG tooks mind liituma ? ? ?

  • Avatar
    Vasta Jaana K 17. märts 2020 at 18:29

    Olen juba team Samsung. Aga uut telefoni sooviks väga.

  • Avatar
    Vasta Aide 17. märts 2020 at 18:29

    Hetkel kasutan Samsung S10e. Kui loosiõnn naeratab siis läheks peres telefonide vahetuseks. Poja juba ammu (aasta, need noored on ju rahutud) pressib uut telefoni välja. Aga võib olla saaks hoopis mees midagi uut 😀

  • Avatar
    Vasta Maret 17. märts 2020 at 18:29

    Üle 10a Samsungi usku. Uuest telefonist ära ei ütleks!

  • Avatar
    Vasta Karin 17. märts 2020 at 18:28

    Tuleksin kindlasti Samsungi team-i üle:)

  • Avatar
    Vasta Aigi 17. märts 2020 at 18:28

    Võit tooks mind õigele poole. Peaaegu kõigil on peres samsung, oleks ka aeg liituda siis.

  • Avatar
    Vasta Trine 17. märts 2020 at 18:28

    Palun mulle üks uul Samsung. Hetkel kasutusel Samsung A5, aga see hakkab ära väsima.

  • Avatar
    Vasta Mann 17. märts 2020 at 18:28

    Mina isiklikult olen team Samsung küll ja tahaks ka poja(13a) selle liikmeks teha.Ta on väga tubli poiss mul-õpib hästi ning käitub hästi.No niii väga tahaksin tema vana panni välja vahetada ning samas ka premeerida selle eest, et ta nii hea laps on.Tahan talle juba ammu uut telefoni, paraku pole suutnud veel 🙁 Lihtsalt loodan, et see kommenteerimise ja jagamise õnn ka mulle ükskord naeratab sest siiani pole seda juhtunud 🙂 Pliiiiiis võit naerata mulle 🙂

  • Avatar
    Vasta Älis Maran 17. märts 2020 at 18:27

    Siiani olen ma alati team Huawei olnud ja mõelnud, et ei ostagi kunagi midagi muud. Nüüd kibelen väga midagi muud proovima. Kutil pole usku Samsungi ja ei soovita mul osta, kuid ehk see telefon suudaks ka tema arvamust muuta.??

  • Avatar
    Vasta Hedi 17. märts 2020 at 18:27

    Pole team Samsung, aga uus telefon paneks küll mõtlema.

  • Avatar
    Vasta Annabel L 17. märts 2020 at 18:27

    Hetkel veel Team iPhone, aga sellise kvaliteediga pildid panevad küll mõtlema ???

  • Avatar
    Vasta Ele 17. märts 2020 at 18:27

    Esiteks ma lihtsalt pean ära mainima, et sul on see efektsein ikka üliilus:)!
    Aga nüüd asjast:) olen aastaid olnud samsungi usku ja julgelt viimased 4 telefoni ehk ca 10 aastat telefone on olnud samsungid( klapiga ja klapita:D). Laps aga tahtis ka fäänci olla ja sai siis talle ostetud üks kasutatud aiföön :D. Mõrlesin siis, et ah, proovin ka selle megatelefoni ära aga noh… ei ma ei ütle midagi halba iphone 7 plus kohta aga no megasuur ja teiseks android on ikka android!
    Niiet, ma nüüd jään pöidlad ja varbad ristis ootama, et mulle ka kunagi loosiõnn naerataks ja endale uue ja vinge SAMSUNGI saaks, mis ikkagi vaieldamatult mu lemmik:)

  • Avatar
    Vasta Sigrit 17. märts 2020 at 18:27

    Hetkel olen team Huawei, kuid kolm eelnevat telefoni olin team Samsung. Tuleks hea meelega tagasi 🙂

  • Avatar
    Vasta Gretel 17. märts 2020 at 18:27

    Uus samsung tooks mind õigele poole ?

  • Avatar
    Vasta Regina Remmelgas 17. märts 2020 at 18:26

    Hakkaksin Team Samsungiks.

  • Avatar
    Vasta Marek 17. märts 2020 at 18:26

    Team samsung juba.

  • Avatar
    Vasta Iris 17. märts 2020 at 18:26

    Samsungil on head telefonid ja meeleldi kuuluksid tiimi 🙂

  • Avatar
    Vasta Piret Kaev 17. märts 2020 at 18:26

    Õigele poole üle toomine, haha ?

  • Avatar
    Vasta Maris Bilitjuk 17. märts 2020 at 18:26

    Olen #teamsamsung

  • Avatar
    Vasta Karolin 17. märts 2020 at 18:26

    Olin pikalt team samsung aga nagu noortel ikka, et kui kõigil teistel on apple siis oli mul ka vaja. Mõeldud tehtud aga kui nüüd aus olla siis iPhone nii palju kordi mind alt vedanud, kas õhtuti taksot kutsudes saab telefoni aku tühjaks (mega creepy kui oled veel võõras linnas ka) või siis tõesti pilte tehes kui kvaliteet on selline nagu oleks kalossiga pilti teinud. Pikalt otsinud seda õiget samsungit endale aga pole see veel minuni jõudnud.

  • Avatar
    Vasta Regina 17. märts 2020 at 18:25

    Ma olen juba team Samsung 🙂

  • Avatar
    Vasta Piret 17. märts 2020 at 18:25

    Veel pole kahjuks, aga ema on ning tõesti häid pilte teeb 🙂
    Looda, et loosiõnn naeratab ja saan team Samsung

  • Avatar
    Vasta Nele 17. märts 2020 at 18:25

    Mul oli enne samsung, nii rahul olin, aga ma rumal ei teinud seadmekindlustust ja kukkkus sodiks, ja siis polnud enam raha et uut samsungi osta, nüüd on mingi odav luts(mis kukkus ka umbes nädalake tagasi katki, oh ma olen osav) ajab asja ära aga uuest samsungist küll ära ei ütleks ?

  • Avatar
    Vasta Daisy 17. märts 2020 at 18:25

    Tulen parima meelega “õigele poolele üle” ??

  • Avatar
    Vasta Alice H 17. märts 2020 at 18:25

    Olin team Samsung ja peaaegu aasta team Huawei olnud aga siiski kisub tagasi Samsungi poole. Enne seda olin vaieldamatu Samsungi fänn.

  • Avatar
    Vasta Cäthleen Angerjas 17. märts 2020 at 18:25

    Olen pikemat aega Apple usku olnud ega teagi muust maailmast midagi…. Sinu postitusi olen näinud ja tundub, et just See telefon võib muuta minu usku ?

  • Avatar
    Vasta Laura 17. märts 2020 at 18:24

    Mõlemad mehega Samsungi kasutajad, kuid mehel selline juust juba ja ta on oma telefoni pärast päris palju närvirakke korstnasse visanud ja teadupärast need ei uuene niiet tema parema vaimse tervise huvides kulub talle uus telefon praegu väga ära ?

  • Avatar
    Vasta Elise 17. märts 2020 at 18:23

    Võidu puhul annaksin telefoni ilmselt mehele, kes ei ole oma iphonega kohe üldse rahul ? ise veel ei ole samsungi usku, kuid kui see pidevalt oleks silme ees, siis mine sa tea, äkki vahetaks isegi tiimi?

  • Avatar
    Vasta Kerli 17. märts 2020 at 18:23

    Hetkel veel huawei kasutaja, kuid valmis hea meelega Samsungi peale üle tulema. 🙂

  • Avatar
    Vasta Katrin 17. märts 2020 at 18:23

    Hetkel Samsungi ei kasuta, aga vanasti kasutasin ainult Samsunge ja kogemused ainult head 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristel 17. märts 2020 at 18:22

    Hetkel olen veel team Apple aga olen mõelnud pikalt, et kui hakkan oma praegust ämblikuvõrku välja vahetama siis suure tõenäosusega Samsung või mõni muu android vastu.

  • Avatar
    Vasta Kirke 17. märts 2020 at 18:22

    100% team samsung??

  • Avatar
    Vasta Margot 17. märts 2020 at 18:21

    Kasutan hetkel Huaweid ja mingil põhjusel üldse Samsung ei tõmba ? aga kui saaks endale ühe siis ehk oleks #teamsamsung. ?

  • Avatar
    Vasta Merili M 17. märts 2020 at 18:21

    Mul pole kunagi ühtegi samsungi olnud ja hetkel olen õuna peal, aga ära prooviks küll kuidas need uued androidid on.. ?

  • Avatar
    Vasta Triin 17. märts 2020 at 18:21

    Mina olen pigem” telefon mis töötab” tiimis olenemata kas Samsung või midagi muud. Esimene telefon oli Samsung LaFleur ja see oli nii ilus,et Samsung ikka veel südames. Hetkel Redmi sest see oli kõige odavam kui uut telefoni vaja oli.(vana oli Samsung). Kui saaks oleks kodus kõik telefonid ja tahvelarvutid(meil Samsung) ühe firma omad, aga peab ikka hinda kogu aeg vaatama. Ega maal miinimumiga just kõike mida tahad ei osta. Jään loosiõnnele lootma. Ehk saab siis nooremast pojast ka rohkem pilte tehtud ??

  • Avatar
    Vasta Katariina 17. märts 2020 at 18:21

    Team Samsung aastast 2016! Nii tahaks oma igivana isendi uuema vastu välja vahetada.

  • Avatar
    Vasta Signe 17. märts 2020 at 18:20

    Olen “team samsung” ammu. Küll aga telefon nö odavamate poolelt. Viimasel ajal telefon tõrgub ja lülitab ennast mega tohti ise välja. Kõnede ajal lõpetab neid või lihtsalt ei kuule. Mis aga on ülitähtis suheldes lapse arstiga.
    Eks ta on juba vana ka paar aastat ja uut oleks vaja küll. Võit oleks küll mega super.

  • Avatar
    Vasta Mari-liis 17. märts 2020 at 18:20

    Team Samsung ?olin aastaid Huawei kasutaja aga mehe samsung S9+ ajas kogu aeg nii kadedaks ,et pidin endale ka samsungi soetama küll tegin ostes rumala valiku ja võtsin kõige odavama mis saada oli ja nu kõik pildid jäävad sellega tegemata kuid rohkem midagi halba öelda ei ole ?

  • Avatar
    Vasta Heleken 17. märts 2020 at 18:20

    Mina ei ole team Samsung aga mees on ja võidu korral annaksin selle talle.

  • Avatar
    Vasta Liisi K 17. märts 2020 at 18:20

    Olen ustav samsungi fänn, alguses oli mul galaxy s6 aga ta kahjuks kukkus mul reisi ajal maha aastaid tagasi? Kahjuks ma pidin tast loobuma ja kuna neid ei toodetud enam siis pidin kurbusega ta välja vahetama natuke lahjema versiooni vastu aga kuna nüüd vana hakkab lahjaks jääma siis unistan küll uuest telefonist ?Loodame et loosi õnn naeratab ???

  • Avatar
    Vasta Kersti 17. märts 2020 at 18:20

    Olen juma team samsung aha uuemat mudelit sooviks küll. Hetkel kasutusel A8. ?

  • Avatar
    Vasta LISETTE 17. märts 2020 at 18:20

    Ikka team Samsung? väga mugav ja hea telefon. Kahjuks praegune hakkab ära väsima seega kuluks uus ära ?

  • Avatar
    Vasta Veroonika 17. märts 2020 at 18:20

    Mina olen olnud koguaeg “team Samsung”, aga hetkel kasutuses Huawei. Uue telefoni peaks valima, siis suunduks Samsungi juurde tagasi. Nende telefonid on olnud käepärasemad ja vastupidavanad, kui praegune Huawei. Aga abikaasa on ka hetkel Samsungi kasutaja ja ta praegune aastaid vana J3 hakkab nüüdseks väsima. Isegi kaua vastu pidanud ? nii et uus Samsung oleks meie perre väga oodatud ☺️

  • Avatar
    Vasta Jaanika 17. märts 2020 at 18:20

    Mees on team Samsung, aga mul IPhone SE. Tahaks väga teise teami üle minna ?

  • Avatar
    Vasta Annika 17. märts 2020 at 18:19

    Ei ole veel.. Aga võiks ju ??

  • Avatar
    Vasta Annika Tomps 17. märts 2020 at 18:19

    Oleks uut telefoni vaja küll::))

  • Avatar
    Vasta Katri 17. märts 2020 at 18:19

    Jaaa, mul on Samsung, aga nillin uut juba mitu päeva, sest praegune on liiga tihti maha kukkunud viimasel ajal ja ekraan on otsi andmas. Uuest telefonist naljalt lahti ei laseks ?

  • Avatar
    Vasta Signe 17. märts 2020 at 18:18

    Hetkel küll pole tiimis ? hetkel mul on huawei, aga eelnevalt on olnud kõik telefonid samsungid. Ma ei teagi miks ma paar aastat tagasi omale huawei soetasin ? Sest kui ma võrdlen hetkel enda praegust huaweid ja eelnevaid samsung telefone siis samsungid on kõvasti üle ?
    Aga heameelega tuleks tagasi Samsung tiimi ?

  • Avatar
    Vasta Julia 17. märts 2020 at 18:18

    Olen juba samsungi team. 🙂 endal samsung s9.
    Pojal samsung oli vist A10? Tütrel teledon katki niiet temal hetkel pole. Võidu korral saakski laps telefoni endale.

  • Avatar
    Vasta Ingo 17. märts 2020 at 18:18

    Võiks liituda taas Samsungiga.

  • Avatar
    Vasta Margit 17. märts 2020 at 18:17

    Tuleks hea meelega ” õigete poole üle” kuna siinani olen balanseerinud samsungite ja huaweide vahel . Com si com sa.

  • Avatar
    Vasta Kerttu 17. märts 2020 at 18:17

    TEAM SAMSUNG veel ei ole, kuid võidu korral astuksin kindlasti hetkesest Xiaomi tiimist välja, et liituda uue ja parema tiimiga 🙂

  • Avatar
    Vasta Anni 17. märts 2020 at 18:17

    Ikka ja alati team samsung. Paraku minu A8 tegi ainult esimene päev häid pilte ja säriaeg nii pikk, et sobib ainult pensionärile, aga nii väga ju sooviks pisipojast ilusaid in action pilte, või vähemalt selgemaid kui “siilike udus”.

  • Avatar
    Vasta Teele 17. märts 2020 at 18:17

    Team Samsung 100%, terve perega!

  • Avatar
    Vasta Reelika visla 17. märts 2020 at 18:16

    Siiamaani kõik huawei telefonid olnud. Võiksin proovida küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Siret 17. märts 2020 at 18:16

    Mina olen juba aastaid team samsung:) Praegune samsung hakkabki juba vanaks jääma.

  • Avatar
    Vasta Liisi Sildoja 17. märts 2020 at 18:16

    Hetkel ōun veel aga tahaks vist osegi samsungi poole tagasi minna ? enne ouna olin team samsung aastaid ?

  • Avatar
    Vasta Kadri 17. märts 2020 at 18:16

    Ei ole veel Samsungi kasutaja, aga sooviks väga uut Samsungi telefoni. Siis saaks ka lastest ilusaid pilte teha ja ei peaks digikat kogu aeg välja võtma.

  • Avatar
    Vasta Agne Laul 17. märts 2020 at 18:16

    Hetkel olen team iPhone, aga tahan saada tagasi õigele poole.?

  • Avatar
    Vasta Liis K. 17. märts 2020 at 18:15

    Hakkaksin team Samsungiks ?

  • Avatar
    Vasta Alisa 17. märts 2020 at 18:15

    Olen Team Apple veel. Mu Õunake on mind peaaegu 5-aastat teeninud. Prooviks nüüd miskit vana-uut 😀 Kunagi ennemuistsetel aegadel on ikka Samsung olnud 😉 Selline klapiga…

  • Avatar
    Vasta Kerli 17. märts 2020 at 18:15

    Ootan, et saaks üle tulla “õigele poolele” ??

  • Avatar
    Vasta Tigram 17. märts 2020 at 18:15

    Seni olen olnud team iphone. Proovisin võimalikult kaua saada hakkama ilma kultusliku õunatooteta, kuna teadsin, et iga mõne aja tagant tuleb turule nende uus mudel ja siis pean ma oma vana panniga olema, nagu ajale jalgu jäänud taun. Kuna telefon suht korralik, siis olen siiamaani oma s6-ga sinapeal. Sooviksin iphone rongi pealt maha hüpata ja ühineda Samsungi perega ☺️

  • Avatar
    Vasta Grete 17. märts 2020 at 18:15

    Vahesin hiljuti katkise samsungi teise firma vastu ja vahe andis kohe tunda. Telefon läägab ja käsitlemine on palju keerulisem. Esimesel võimalusel vahetan tagasi samsungi lainele ?

  • Avatar
    Vasta Signe 17. märts 2020 at 18:14

    Esimesed kaks või isegi kolm telefoni olid Samsungid. Ja siis sai tehtud see saatuslik viga ja ostetud Huawei. ? Nüüd oleks aeg see juust pensionile saata ja miks mitte uuesti team Samsungi astuda. Oeh, väga sooviks võitu kohe?

  • Avatar
    Vasta Airike 17. märts 2020 at 18:14

    Pole kunagi olnud seda au omada Samsungi, aga prooviks täitsa hea meelega 🙂

  • Avatar
    Vasta Lis 17. märts 2020 at 18:14

    Mina olen juba Team Samsungis ja ei plaanigi sealt lahkuda! 🙂 Uut telefoni oleks väga vaja, kuna praegusel ekraan natukene katki ja selle parandamine läheks peaaegu samapalju maksma, kui telefoni enda väärtus on 🙁

  • Avatar
    Vasta Martin Provornikov 17. märts 2020 at 18:14

    Kahjuks veel pole . Aga väga hea meelega teeks seda kui oleks võimalik . Megaäge .

  • Avatar
    Vasta Katre 17. märts 2020 at 18:14

    Olen kunagi olnud Team Samsung, kuid nüüd juba pikemalt IPhone kasutaja. Samas võrreldes oma õuna abikaasa Samsungiga, pean tunnnistama, et viimase kaamera on palju parem ??‍♀️

  • 1 2 3