Meisterdused

mina, õmblemiskuninganna!

1. aprill 2020

Eile õhtul mõtlesin, et noh, suva, võtan selle 15 minutit oma elust ja õmblen Marile kleidi. Ma ei tea, mitu tundi ma tegelikult seda pusserdasin, aga kokku panin ma sellest igatahes 15 mintsase video, kuidas ma närvitsen, laulan, anun ja ähvardan seda pagana masinat. Mulle ausalt tundub, et kogu süü oli masinal, sest mina olen ju bit of an expert (peppa pig ref ?) ja kangad olid imeilusad (Black Carrotist tellitud, kust muuseas saab koodiga mallukas kuni 12.04 lausa 25% alla, isegi juba allahinnatult kangastelt!). Aga see masin oli sama kerge kui paberileht ja niit tuli kogu aeg õige koha pealt maha ja masin pmst nuttis mu käe all, kui ma kokkuvolditud kangast õmmelda üritasin.

Ma saan aru, et Kardo on mind näinud alustamas ja sama kiiresti lõpetamas miljonit uut hobi ja seetõttu ma saan aru, miks ta pidas vajalikuks mulle viieeurose masina kinkida, noh, et ma proovin ja kui meeldib, siis saan parema osta ja kui ei meeldi, saan selle unustada sama kiiresti, kui oma kunagise huvi mängida plokkflööti, tantsida rahvatantsu, käia nahkehistöö tundides ja muud sellised hobid, mida ma katsetanud olen. Aga samas ma lugesin, et esimene masin ei tohi FULL risu ka olla, sest muidu kaob õmblemise huvi ära. Noh, veel ta kadunud pole, aga selle masina tahaks küll algosadeks peksta ?

Mul on lausa nii väga huvi jätkata, eile vaatasin igasuguseid videosid ka. Head inimesed tundsid mulle vist eilsest vlogi vaadates kaasa, sest mulle saadeti päris palju huvitavaid youtube’i kasutajaid, nt SEE on päris tore ja tundub lihtsaid asju tegevat. Muidu tema masin tundub ka nii hea #KADE! Niiet olge muskad, palun soovitage mulle mingit head masinat. Nagu mingi väga kallist ei taha, aga üle paari soti võib olla küll.  Samas midagi ekstra fancit ka vaja ei lähe. Aidake vaest abitut hinge! Kui uue saan, võin vana kellelegi edasi anda, kellel raudsemad närvid ?

Aga video on näete siin (ja kui tüli ei tee, siis pange subscribe ka, ma subscriptionikerjus). Aaa ja üks küss ka kõigile, kes youtube’iga rohkem kodused on. Kas ma pean panema alati, kui lapsed kaadris on, et tegu on lastele mõeldud sisuga? Või, et see ei ole? Krt ma ei saa aru?


Kaunis alläär ?????

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar