Ilukraam Kingiloos

sinistest silmaalustest lahti paari nädalaga?*

3. aprill 2020

Mul on juba mõnda aega kimbutanud selline asi, et silmaalused olid konkreetselt sinised, nagu oleks peksa saanud. Alguses ei pannud nagu tähelegi, aga aina rohkem hakkasid mulle need silma just piltidel, suured tumedad sõõrid silmade ümber.

Ega sinistel silmaalustel on palju põhjuseid, esimeseks nende seast on vähene uni. Kuigi sellega oli mul omast arust kõik korras, magama lähen üldiselt enne 00.00 ja ärkan umbes seitsme paiku. Mitte just parim, aga samas seitse tundi und on minu meelest normaalne. No veel muidugi stress ja muud igasugused värgid, aga ma omast arust ei arvanud, et mul midagi neist kimbutaks. Välja arvatud üks tagasihoidlik ja loomulik värk – vananemine. Imelik, alles ma olin mingi 16 ja nüüd juba vananen. Aeg läheb ikka maru kiiresti.

Kurtsin igatahes oma siniste silmaaluste häda instagrammis ja Mediron pakkus mulle, et Galinee’l tuli välja uhiuus probiootikumidega silmakreem, mis on mõeldud vananevate silmamunade kabestamiseks ja siniste silmaaluste leevendamiseks. Ega mul midagi kaotada ei olnud, seega hakkasin aga katsetama.

Nüüd olengi pea kuu aega suhteliselt iga päev seda kasutanud ja minu meelest on olukord küll parem. Selles suhtes, et täitsa meigita on silmaalused ikka veidi tumedamad, aga enne kumasid need isegi läbi meigi välja ja suht keeruline oli neid varjata. Lisaks on kreemi kasutamisele lõpuks ometi läinud niiskemaks ka mu silmaalune nahk, kuhu enne meik kortsudesse kogunes ja jällegist, mitte eriti hea välja ei näinud.

See oli see pilt, kus ma esimest korda vaatasin, et jeerum, mis mu silmade all toimub ?

Palun andestada mu küüned, ma ei jõudnud neid eile korda teha ja hakkan täna jälle värvima, seega las nad praegu olla, kes neid siin kodus nii väga ikka näeb ? (vabandused). Aga silmaalused kotid on küll tunduvalt väiksemad. 

Täna tehtud pilt – jah, silma all on ikka paar kortsukest, aga no enne olid need tõesti sügavamad ja nähtavamad, ega päris siledaks saab vist küll ainult süstiga, nagu mu otsaeest näha on ? Aga silmaalused kotid, who?!

Muuseas, Medironil on praegu kõik täishinnaga tooted koodiga KEVAD20 20% allahinnatud, k.a see silmakreem. Ja kui ostad 25€ väärtuses Galinee probiootikumidega tooteid, saad kauba peale 30 ml näomask-koorija, mida ma ka kasutan ja kiidan. Koorib surnud naha ja teeb näo mega pehmeks ja niisutatuks.

Kõikide kaasarääkijate vahel loosin välja ka ühe komplekti, milles on sama silmakreem + näomask koorija! (Sama komplekt läheb loosi ka FBis ja instas, seega kokku lausa kolm võitjat❤️). 

Mis on sinul siniste silmaaluste vastu aidanud?

Loe ka neid postitusi!

148 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta MERJE 5. mai 2020 at 13:33

    Ei olegi leidnud mingit tõhusat vahendit peale hästi katva jumestuskreemi. Ega see õige variant muidugi pole…

  • Avatar
    Vasta Katri 9. aprill 2020 at 13:32

    Mul sama probleem ja midagi ei aita. Proovisin kallist Kiehl’s midnight recovery eye mida niii paljud kiidavad, ja absuluutselt mingit vahet ei näinud :'(

  • Avatar
    Vasta Maria 7. aprill 2020 at 13:43

    Tahaksin ka väga seda kreemi proovida! Olen õnnistatud siniste silmaalustega juba nii kaua kui mäletan ja miski väga probleemi ei kõrvalda, aga meik ja Maci studio finish peitekreem võimaldavad seda vähemalt leevendada.

  • Avatar
    Vasta Mailis 7. aprill 2020 at 08:32

    Olen vaevelnud tumedate silmaaluste kütkes juba kusjuures teismeeast alates. Viinasel ajal on lisaks tekkinud ka silmade ümber turse, nagu oleks pool ööd nutnud. 🙂 Tervis on igakülgselt kontrollitud seega tuli leida lihtsalt parem silmakreem. Katsetasin paljusid kuid kuu aega tagasi tellisin endale Madara Smart Anti fatigue eye rescue kreemi. Siinkohal kiidan Madarat kui brändi- koik nende tooted ning suurepärased. Sama ka selle kreemiga. 🙂

  • Avatar
    Vasta lillll 6. aprill 2020 at 23:39

    Ma noor inimene nii et siniste silmaalustega olulist probleemi nagu pole. Tuleva emadepäeva valguses aga tean väga hästi, mis mul selle komplektiga teha oleks… 🙂

  • Avatar
    Vasta Liana 6. aprill 2020 at 23:25

    Soovin osaleda loosis. Pole erilist tähelepanu oma tumedatele silmaalustele pööranud.

  • Avatar
    Vasta Pille 6. aprill 2020 at 19:24

    Mul on eluaeg sinised silmaalused olnud reaalselt 😀 Suvel päikesega läheb paremaks olukord ja uni aitab ka mingil määral, aga jah, lahti pole saanud.

  • Avatar
    Vasta Reelika Verma 6. aprill 2020 at 17:56

    Teadupärast on Silmaalune nahk väga õrn, kõige õrnem üldse ja seda ei tohiks “töödelda” igasuguste paksuteraliste koorijatega. Kasuta ainult ensüümkoorijat ja seda ka siis, kui on rasune näonahk.
    Mis aga aitaks silmaaluste kottide vähendamiseks/leevendamiseks? Ise kasutan kummelitee jäàkuubikuid. Igapäevaselt. Vähendab väikeseid veresooni ja on ideaalne pikas perspektiivis silmaaluste kottide ja tumeduse vàhendaja. Ühtlasi on kummel ka põletikuvastane.
    Teine hea omadus- kui ärkad hommikul ja näopesust pole “ärkamiseks” abi, siis võta yks kuubik, lase sellega yle nào ja usu mind, parim ärataja üldse 🙂
    Head katsetamist!

  • Avatar
    Vasta Kertu 6. aprill 2020 at 16:36

    Soovin osaleda loosis. Aidanud on vähesel määral Oriflame Bright Sublime silmaaluse kreem, mis sai nüüd otsa. Olen uutele asjadele avatud.

  • Avatar
    Vasta Sandra 6. aprill 2020 at 15:22

    Mitte midagi pole eriti aidanud , kahjuks ?

  • Avatar
    Vasta Kris 6. aprill 2020 at 14:51

    Väga pikalt kakelnud tumedate silmealustega – kumavad läbi ka kõige paksemate ja kollasemate peitekreemide. Tavaliselt proovin enne meikimist peale panna midagi külma, et neid veidi vähendada, kuid ega see palju ei aita.

  • Avatar
    Vasta Mailit 6. aprill 2020 at 14:32

    Tundub selline eluaegne probleem. Ilmselt aitab puhkamine …

  • Avatar
    Vasta T 6. aprill 2020 at 14:09

    Sama probleem, lisaks on väga häirivad peenikesed kortsud silma sisenurkades ja MA EI TEA KUIDAS NENDEGA VÕIDELDA :(((( ja kust nad tekkisid ?? üleöö..

  • Avatar
    Vasta Eve 6. aprill 2020 at 10:11

    Ma väga ei usu nendesse kreemidesse ja asjadesse, siiani pole toiminud. Aga.. Who knows.. Oma silm on kuningas ☺️(loodetavasti ilma kottideta ?)

  • Avatar
    Vasta Ann 6. aprill 2020 at 08:32

    Ma avastasin oma sinised silmaalused peale teist last alles, ühelegi kreemile need siiani allunud ei ole kahjuks. Prooviks nüüd siis selle kreemi ka ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Eliis 6. aprill 2020 at 08:24

    Oleks väga vajalik mulle

  • Avatar
    Vasta Maris Bilitjuk 6. aprill 2020 at 00:31

    Pikka juttu plärada pole, silmad kottis ja alused tumedad – soovin loosis osaleda!

  • Avatar
    Vasta Laura 5. aprill 2020 at 22:42

    Kui see kreem tõesti selline imevahend on, siis peaks proovima. Siiani need igasugused kofeiiniga rullikud ja muud tooted pole küll suurt midagi aidanud.

  • Avatar
    Vasta Sara 5. aprill 2020 at 21:54

    Polegi midagi aidanud, otsin siiani lahendust ?

  • Avatar
    Vasta Kristi 5. aprill 2020 at 06:36

    Mul on ka tumedad silmaalused, need ei olegi sinised vaid pigem nagu tumepruunid. Kortsukesed hakkavad ka vaikselt tulema, ei ole nalja selle vanusega. Ostsin üle pika aja ühe silmakreemi, muidu on hea küll, aga peale paari nädalat eeskujulikku kasutamist sai ind otsa ja kapi peal seistes kahjuks ei toimi.
    Aga võita tahaks küll! Äkki kui tulemusi on näha, siis ei kao ind ära 🙂

  • Avatar
    Vasta kaili 4. aprill 2020 at 23:31

    Sooviksin väga proovida, hetkel pole leidnud sobivat kreemi ja els vanus hakkab la vaikselt tundma andma?

  • Avatar
    Vasta Lady 4. aprill 2020 at 22:19

    Mul on eluaeg väga tumedad silmaalused olnud, mille pärast olen palju põdenud – need on mul juba geneetiliselt sellised, “pärisin” need oma emalt 🙁 Sellisel juhul on silmadealune nahk liiga õhuke, mille tõttu veresooned kumavad sealt läbi ning tekivad sellest tumedad silmaalused.
    Oma murest olen rääkinud erinevate arstide ja spetsialistidega.
    Proovinud olen aastate jooksul erinevaid kreeme, peitepulki, valgustpeegeldavaid pliiatseid jms – ükski kreem pole leevendanud, mõni peitepulk ja valgustpeegeldav pliiats teeb mulje veidi paremaks, aga vaid siis, kui on lisaks täismeik näos. Lisaks hakkavad ka mul vanusega silmade alla kortsud tekkima, nii et selletõttu on nüüd meikida keerulisem, sest meik kipub kortsude sisse kogunema.
    Ühe korra lasin silmade alla teha ka täitesüste, mis minu puhul pm üldse ei aidanud, seega oli mahavisatud raha ning lisaks väga valus ja ebameeldiv protseduur.
    Kuigi mul suurt usku sellesse pole, sest minu puhul on tegu geneetilise probleemiga, siis sooviksin siiski ära proovida selle toote ning loosis osaleda, hullemaks vast ikka enam ei tee 😀

    P.S. Võidu korral palun mitte minu e-maili ega pärisnime avaldada 🙂

  • Avatar
    Vasta Kea 4. aprill 2020 at 20:36

    Oiii mis võit see oleks! Ma luban, et ma tellin selle ise, kui ei võida (vist ei tõsta väga mu võidutõenäosust 😀 ) .. aga ma olen nii superhüper silmakott, et see võit oleks ikka magus!

    • Avatar
      Vasta Mari 4. aprill 2020 at 22:55

      Oli siin mingi aeg vaimselt raske periood ja siis veel otsa see eriolukord jms.. Mõned päevad tagasi mingi nurga alt vaatasin peeglisse ja ehmatasin ära, kui tumedaks silmaalused muutunud on ? Kunagi ammu sai mingit õli kasutatud. Vist oli kookosõli ja oli täitsa hea isegi. Aga pole kunagi mingeid spets kreeme kasutanud ning sooviks proovida küll ??

  • Avatar
    Vasta Marielle 4. aprill 2020 at 17:29

    Öötöö on jätnud ka minu silmade alla oma jälje. Leevendab vaid puhkus ja hea uni.

  • Avatar
    Vasta Helena 4. aprill 2020 at 17:08

    Miski pole aidanud, muudkui vanane…. Appii tahaks midagi mis toimins ka

  • Avatar
    Vasta Liis 4. aprill 2020 at 15:37

    Mulle palunpalunpalun see komplekt 🙂
    Ka lähevad juba paari magamata ööga väga koledaks silmaalused 🙁

  • Avatar
    Vasta SS 4. aprill 2020 at 13:02

    Sa ei pea seda kommentaari avaldama, aga soovitaksin oma kogemusest sulle 100% Pure coffee bean silmaümbruskreemi. Olen proovinud väga paljusid erinevaid silmakreeme, aga jõuan alati ringiga selleni tagasi. Minu meelest see tegi mu ripsmed ka tihedamaks 😀 Kuna ma ei tea, kas või kust seda enam Eestist saab, siis tellin seda siit: https://www.naturisimo.com/products.cfm?id=7826&

  • Avatar
    Vasta Kaie 4. aprill 2020 at 12:36

    Oh mul ka see probleem, juba geenidest põhjustatud. Ja kui veel väsimus,magamatus ja stess kimbutavad on asi eriti hull. Lisaks veel väga tundlik nahk nii et meikimine ja õigete kosmeetikatoodete valimine ka keeruline ja kulukas. Seda kreemi sooviks proovida küll.?
    Üks variant mis muidu sellises olukorras aitab on silmapadjakesed, mida kasutatakse nagu maski. Aga need üsna kallid ja seepärast kasutan nii kord-kaks nädalas, kui olukord eriti hull tundub. Ise proovinud näiteks seda https://tradehouse.ee/et/?i=84162 ja
    https://tradehouse.ee/et/?i=66621.
    Aitavad tõesti aga hea kiire kreem oleks lihtsam lahendus.

  • Avatar
    Vasta K 4. aprill 2020 at 12:18

    Minul ka juba loomulikult noorest saati silma alused tumedamad, ei kujutagi ette tööle või kuhugi minekut ilma, et peaks sinna mingit jumestuskreemi vms panema. Seega oleks väga tore proovida see toode ära, et kas muudab olukord paremaks 🙂

  • Avatar
    Vasta BK 4. aprill 2020 at 12:15

    Nii, seda oleks väga väga vaja. Mul alates ma ei teagi, 15ndast eluaastast silmaalused tumedad. Mõnda asja olen katsetanud, aidanud pole.

  • Avatar
    Vasta Name 4. aprill 2020 at 11:14

    Paberkott aitab, kuni saan 5+ tundi öösel magada ja stressisöömisest lahti saan.

  • Avatar
    Vasta Laura 4. aprill 2020 at 10:11

    Nende vastu üsna keeruline võidelda, aga mingit imenippi üldiselt vist ei olegi.
    Ilmselgelt täisväärtuslik toit, korralik uni ja vähene stress, aga kuna need tekivad pika aja peale siis lähevad ära samuti pika aja peale..

  • Avatar
    Vasta Stella 4. aprill 2020 at 10:01

    Kunagi lapsena võitlesin rauapuudusega, siis olid ka silmaalused tumedamad.
    Nüüd võitlen juba aastaid piisavate unetundide saamisega, mida töö haiglas üldse ei soosi. Lisaks vanuse muudkui tiksumisele, nädala pärast 28.
    Seni pole muudmoodi katnud kui meigiga, agaa hakkab ka juba jõudma kätte aeg, mil sellest vähe jah! Nahk nõuab enamat!

  • Avatar
    Vasta K 4. aprill 2020 at 09:28

    Ootan ka imerohtu. Vastu suve, kui ülejäänud näonahk päevituda suvatseb, sinavad silmaalused kuidagi eriti selgesti.

  • Avatar
    Vasta Joanna 4. aprill 2020 at 08:35

    Olen silmakreeme kasutanud, kuid pole tulemust näinud ja nüüd hetkel ei olegi eraldi silmakreemi ?

  • Avatar
    Vasta Liis 4. aprill 2020 at 07:35

    Mina alles avastasin oma sinised silmaalused. Kunagi polnud nendega probleemi, aga 28 terendab ukse ees, eks vanadus tuleb ? nii et alles katsetan tooteid, pole veel leidnud sobivat.

  • Avatar
    Vasta Tiina 4. aprill 2020 at 00:53

    Unevõlg on juba maeiteamitu aastat. Stressi, pinget, vanust.. Kõike nagu on. Mida pole, on need kreemid. Nii et muidugi prooviks ära!

  • Avatar
    Vasta Krist 4. aprill 2020 at 00:49

    Ma olen küll päris noor, aga endal on ka silmaalused tumedad ja kottis. Olen kasutanud cahelduva eduga ka kreeme aga hetkel pole üheski pikaajalist mõju saanud. Sooviks seda toodet proovida küll ?

  • Avatar
    Vasta Kanni Leppik 4. aprill 2020 at 00:34

    Ainult peitekreemi olen kasutanu. Jah tuleb tõdeda, et mul on uni vähene, olen suur pabistaja ja vanust on ka. Prooviks küll seda kreemi. ?

  • Avatar
    Vasta Maiken 4. aprill 2020 at 00:11

    Mul on väiksest peale olnud sinakamad silmaalused, aga peale kahe lapse sünnitamist ja kasvatamist on need hullemaks läinud ja ilma meigita ringi käia ei saagi. Väga tahaks proovida seda imetoodet. Isegi, kui ei võida, siis kindlasti ostan!

  • Avatar
    Vasta Liis 4. aprill 2020 at 00:06

    Ohh seda imetoodet tahaks küll proovida. Silmaalused on koguaeg mega sinised olnud ja aastaid kasutasin isegi kodus olles hommikul esimese asjana peitekreemi silma all, et mitte päris kummitus välja näha. Nüüd olen veidi laisem, aga peeglist mööda minnes ehmatan siiani vahel isegi ära ?
    Proovinud sadat asja, aga miski pole paremaks teinud, aga ehk see siis nüüd aitaks natukenegi ?

  • Avatar
    Vasta Marju 3. aprill 2020 at 23:40

    Mul on silmaalused ikka päris tumedad. Enne laste sündi ei olnud. Siiani pole miski aidanud, nii et uut silmakreemi tahaksin küll proovida.

  • Avatar
    Vasta B 3. aprill 2020 at 23:36

    Minu abiline on korralik uni 🙂

  • Avatar
    Vasta kertu 3. aprill 2020 at 23:28

    Ainult valgustpeegeldav peitekreem 🙂

  • Avatar
    Vasta Ketter 3. aprill 2020 at 23:05

    Pole küll head nippi. Sooviksin proovida

  • Avatar
    Vasta Sigrit 3. aprill 2020 at 22:54

    Mul pole ühtegi head nippi. Kuid soovin proovida!

  • Avatar
    Vasta Clelia 3. aprill 2020 at 22:42

    Väga oleks vaja!

  • Avatar
    Vasta Kristi 3. aprill 2020 at 22:26

    Sama siin, aastatega lähevad ka silmaalused tumedamaks. Sooviks väga proovida seda komplekti.

  • Avatar
    Vasta Liis 3. aprill 2020 at 21:58

    Mitte midagi pole aidanud 🙁
    Eks 6 magamata aastat on teinud oma töö, nüüd juba on olukord palju parem ,aga silma alused ikka ei meeldi ,just meikides häirib ,sest raske peita ju 🙁

  • Avatar
    Vasta Marite 3. aprill 2020 at 21:54

    Oh juudas, ma tavaliselt väga ei viitsi loosides osaleda, aga seeee on raudpolt mulle loodud loos??

  • Avatar
    Vasta Marina 3. aprill 2020 at 21:09

    Räägitakse,et suured silmad on ilusad. Kena tôesti aga nendega kaasnevad ka suuremad silmaalused ja mhkmhk ka suuremad silmakotid. Heameelega vôtan loosist osa, ehk joppab 🙂

  • Avatar
    Vasta Ingrid 3. aprill 2020 at 20:59

    Ma oleks igapäev nagu peksa saanud. No nii sinised on, geeenid! Tänks emps ? Kui saaks neid kuidagigi vähendada, oleks megaa happpyyy!

  • Avatar
    Vasta Karolin 3. aprill 2020 at 20:58

    Suvel ei ole mu silmaalused üldse tumedad. Ma ei tea, kas asi on päikeses või magan ma suvel rohkem ?
    Võita tahaks küll, kohe väga-väga!

  • Avatar
    Vasta Maret 3. aprill 2020 at 20:45

    Uni ? aga beebi kõrvalt pole sellega priisata…. ?

  • Avatar
    Vasta Kelly 3. aprill 2020 at 20:14

    Olen varasemalt kasutani consealerit, hea uni aitab ka!

  • Avatar
    Vasta Ester 3. aprill 2020 at 20:08

    Mul on ka tumedate silmaalustega proleem ja siiani imetoodet leidnud ei ole veel. AItab korralik uni, mis tihti ei ole võimalik kahjuks 😀

  • Avatar
    Vasta K2xu 3. aprill 2020 at 20:06

    Ma pole siiani leidnud midagi, mis aitaks, seega egas leidnud pole miskit. ?‍♀️

  • Avatar
    Vasta Kaidi 3. aprill 2020 at 20:05

    Olen nii palju erinevaid kreeme-geele proovinud ja ükski pole oodatud tulemust andnud, et olen usu kaotanud. Aga nüüd tekkis küll isu seda toodet proovida?

  • Avatar
    Vasta Kristlin 3. aprill 2020 at 20:04

    Ma jagaks seda mehega, sest kahe väikse lapse kasvatamine on meile mõlemale peksa andnud 😀

  • Avatar
    Vasta Siret 3. aprill 2020 at 20:00

    Mul on ka tumedate silmaalustega probleeme.Pole väga midagi kasutanud ka aga vist peaks näeks ka vähe kobedam välja ?

  • Avatar
    Vasta Kätlin 3. aprill 2020 at 19:56

    Osalen 🙂

    • Avatar
      Vasta Gerli 3. aprill 2020 at 20:02

      Vot seda tahaks küll proovida.

  • Avatar
    Vasta Airi 3. aprill 2020 at 19:42

    Äkki seekord loosiõnn naeratab, sest silmaalused on aastast aastasse olnud sinakad ja nüüd veel lisandusid kortsud. Panused kreemile on seega suured!

  • Avatar
    Vasta Merje 3. aprill 2020 at 19:36

    Just seda ma vajan….tumedad ja kottis silmaalused on ka mind tabanud. Ka just alles olin 16….??

  • Avatar
    Vasta Mari 3. aprill 2020 at 19:28

    Ma just sattusin mingi vlogi otsa, kus õpetati seda, et enne igast puudreid ja peitekreeme tuleb panna silma alla punast pigmenti, sest see neutraliseerib tumeda tooni silmade alt ja siis pärast seda ei kuma meigikihi alt ka see tumedus läbi. Muidugi kui nendest tumedatest kohtadest juba lahti saab, pole vaja seda nippi kasutadagi 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 3. aprill 2020 at 19:55

      hea nipp samas!

  • Avatar
    Vasta Katri 3. aprill 2020 at 19:26

    Ega kui und pole piisavalt või geneetiliselt juba tumedamad silmaalused, siis kahjuks imet ei tee ükski toode..või no mul pole vähemalt õnnestunud leida 🙁
    Paar väikest last on paras kantseldamine, eriti kui magamine on nende jaoks väga mittevajalik tegevus. Hea meelega prooviks, kas selle kreemi abil must asja ka saaks 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 3. aprill 2020 at 19:55

      Jah, geenide vastu ei saa:(

  • Avatar
    Vasta Kriss 3. aprill 2020 at 18:53

    Mitte miski pole aidanud. Vajaaan väga seda kreemi …

  • Avatar
    Vasta ewa 3. aprill 2020 at 18:50

    Dziizaz,seda just mulle vaja ongi. Silmaalused tumedad ja kottis 🙁

  • Avatar
    Vasta Kaia 3. aprill 2020 at 18:43

    Mul on ka juba päris ammu silmaalused sinised. (4 last ?) Ega ma väga midagi proovinud polegi. Nii et oleks päris huvitav proovida ja näha kas toimib ?

    • Avatar
      Vasta Laura 3. aprill 2020 at 18:57

      Mul elu aeg tumedad silmaalused olnud, arvan et vb mingid süstid aitaksid, aga eks kreemi võib ju ka proovida.

  • Avatar
    Vasta Liis Er 3. aprill 2020 at 18:35

    Pliiis help 😀 ehk mul vaja.

    • Avatar
      Vasta E4 3. aprill 2020 at 19:18

      Ma tahaks leida midagi, mis tõesti aitaks. Kusjuures mina olen oma tobedad silmaalused ja kuivad huuled edasi andnud oma 5 aastase e pojale ?

  • Avatar
    Vasta Marielle 3. aprill 2020 at 18:31

    ohh, mul koguaeg silmaalused tumedad. Sõbranna mees ükskord küsis miks mul silmade all sinikad? Mis juhtus? njahh, ehk siis seda komplekti oleks mul hä-da-sti vaja.

  • Avatar
    Vasta Mirru 3. aprill 2020 at 18:30

    Oeh, ma oma näonahaga pole üldse rahul. Õnneks seal väga punne pole, aga nahk on kuiv ja kiskuv, pean iga päev kreemitama. Veel tundub see minu jaoks ebaühtlane. Jumestuskreemi ei saa ka kasutada, sest see teeb minu arust olukorra hullemaks. Jumekas koguneb kortsukestesse ja näen vanem välja kui ilma meigita. Olen katsetanud erinevaid jumekaid, aga tulemus ikka sama. Ehk aitaks see komplekt natuke seda olukorda parandada. Silmaalused ka ajaga sinakamaks muutnud aga midagi väga hullu veel õnneks pole, aga paremaks saaks ikka. ?

  • Avatar
    Vasta Liisa 3. aprill 2020 at 18:22

    Mul on lapsest saati tumedad silmaalused olnud. Olen süüdistanud sügavaid silmi… aga ilmselt on tumedus ikkagi aastatega hullemaks läinud, olen küll kreemitanud, aga mitte küll selliste fäänzyde probiootikumidega kreemiga. Prooviks hea meelega ?

  • Avatar
    Vasta Viki 3. aprill 2020 at 18:14

    No mul ka sama probleem, kortsudesse koguneb meik silma all. Nagu vanamutt oleks juba, ise alles 27. Vist. Koguaeg läheb sassi ? ja tumedamad ka silmaalused jah, paljudel see probleem nagu kuulda on. Vee joomine pidi aitama, aga mul nagu pole näha, et aitaks. Vett joon küll palju päevas.

  • Avatar
    Vasta Tiia 3. aprill 2020 at 18:13

    Mul ka silmaalused jube sinised koguaeg. Alguses arvasin et viga sellest et olen prillikandja siis nüüd peale silmaoppi on seis endine. Nägin kuskil et kiideti silmakuppu, mõtlesin seda proovida aga eks see ole üks jebimine, kindlasti lihtsam on selle kreemiga olukorda parandada. Katsetaksin hea meelega.

  • Avatar
    Vasta Kristi 3. aprill 2020 at 18:06

    Olen ka viimasel ajal tähele pannud, et silmaalused on tumedamad, mulle tundub, et talvisel ajal on rohkem kui suvisel. Ja eks rohke vee joomine aitab ka tumedate silmaaluste vastu mingil määral.

  • Avatar
    Vasta Annely Lippasaar 3. aprill 2020 at 18:04

    Muidugi proovin silmakreemi?

  • Avatar
    Vasta Ann 3. aprill 2020 at 18:04

    Nagu enamike nahaprobleemide korral, aitab ka tumedate silmaaluste korral see, kui juua iga päev piisavalt palju vett. Niisutav kreem on muidugi omakorda abiks.

  • Avatar
    Vasta Nell 3. aprill 2020 at 17:59

    Minul pole veel miski aidanud. Olen mitmeid kreeme katsetanud, aga tulemust pole. Ehk Galineest oleks mullegi abi 🙂

  • Avatar
    Vasta E 3. aprill 2020 at 17:59

    Soovin loosis osaleda, kuna raseduse ajal tekkinud magamatuse tõttu on silmaalused ikka väga siniseks muutunud.

  • Avatar
    Vasta Aide 3. aprill 2020 at 17:56

    Jääkuubikuga olen proovinud hõõruda, aga arvan, et kreemi on lihtsam kasutada
    🙂 Hetkel kasutan nende näokreemi ja sobib küll ?

  • Avatar
    Vasta Merit 3. aprill 2020 at 17:54

    Mul täpselt sama seis! Pole millegagi suutnud oma tumedatest silmaalustest lahti saada.

  • Avatar
    Vasta Kaile 3. aprill 2020 at 17:47

    Pole varem probleemi olnud aga peale lapsepuhkust tööle (medõde 24h) tagasi tulles on silmaalused sinakas käinud, pole väga midagi proovida ka osanud, tänud nõuande eest ?

  • Avatar
    Vasta Triin 3. aprill 2020 at 17:46

    Same ,same, same-olen pidevalt nagu panda. Vichy kreem tumedatele silmaalustele on aitanud natsa mul.Aga osalen loosis,tahaks seda kreemi ka proovida.

  • Avatar
    Vasta Rita Gross 3. aprill 2020 at 17:45

    Omg mul sama mure nende silmaalustega, -26 kilo kaalulangetusega sain silmaalla sinised rõngad ka?hea oleks neid kenamaks siluda, loodan loosi õnnele aga tean nüüd kust abi saan?tänud et katsetad tooteid ja annad tagasiside?Olge terved!

  • Avatar
    Vasta Anneli 3. aprill 2020 at 17:41

    Mul on eluaeg tumedad silmaalused olnud. Ema ja vanaema koguaeg muretsesid, et ehk mõni tõsine tervisemure ja koolis sõbrannad uurisid, et mis mul ikkagi viga on, see pole ju ometi normaalne! Täiskasvanuna saan nüüd õnneks siniseid silmaaluseid meigiga peita. Kusjuures suvel on asi parem, päevituse alt ei ole “sinikaid” eriti näha ?

  • Avatar
    Vasta k 3. aprill 2020 at 17:40

    Proovin neid magamatusesilmi mitte tähele panna, õnneks pole palju aega ennast peeglist haletseda nende pärast ka 😀

  • Avatar
    Vasta Mare 3. aprill 2020 at 17:29

    Mul aitaks korralik uni aga pooleteise aastase lapsega on seda raske saada.

  • Avatar
    Vasta Leila Pever 3. aprill 2020 at 17:29

    Piisav uni kindlasti, kuid mul on eluaeg olnud tumedamad silmaalused. Ōnneks vanusega on veidi olukord paranenud. Mōnus ja tervislik toos päikest alati aitab ka 🙂 heledama nahaga paistab rohkem silma, peitepulk aitab ka alati 🙂 igatahes prooviks hea meelega seda kreemi!

  • Avatar
    Vasta Eike 3. aprill 2020 at 17:28

    Vaatasin end paar päeva tagasi peeglist ja otsustasin, et nüüd on see aeg käes. Tuleb hakata kasutama silmakreemi. Kes see ikka tahaks kottis silmade ja kortsudega naist ja ema? hetkel olengi silmakreemi otsinguil ja heameelega prooviks selle silmakreemi ära.

  • Avatar
    Vasta Säraküünal 3. aprill 2020 at 17:18

    Viimased 3 a kaugõppes õppimist 4 lapse kõrvalt on mu nii ära räsinud öösiti õppimisega….silmade alused tumedad rõngad on nii rämedad, et muud mu näos enam ei märkagi:( ..no ja pere suur, ei raatsi kohe mitte enda peale raha raisata….parem ostan lastele midagi 😀 (tüüpiline kitsi ema sündroom, kes koonerdab enda pealt). Hoian pöialt endale 🙂 kodused kurgi/külma jms trikid olen läbi proovinud ei midagi.

  • Avatar
    Vasta Cathy 3. aprill 2020 at 17:18

    Kolme väikse lapse kõrvalt alustuseks aitaks see, kui nad laseks mul kasvõi ühe öö magada 😀 pole seda rõõmu juba pea 3a olnud ning lähitulevikus ka ei virvenda. Seega heameelega teeks nö petukat ja putitaks seda loppis nägu hea kreemiga.

  • Avatar
    Vasta Ülle M 3. aprill 2020 at 17:17

    ..minu probleemid on pigem suilmaaluse tursed..aga tahaks proovida küll, gallinee face vinegar, mida hiljuti reklaamisid, osutus super tooteks.

  • Avatar
    Vasta Mery-Lii 3. aprill 2020 at 17:15

    Ma juba olin loobumas, et ma ei saagi tumedatest silmaalustest lahti ja opss, selline loos. Nagu rusikas silmaauku? Katsetaks ära küll, ehk on lootust saada normaalseks???‍♀️

  • Avatar
    Vasta Marian 3. aprill 2020 at 17:11

    Kunagi sain väljamaalt hea kreemi, mida hoiti külmkapis, see aitas, aga Eestist ei ole samaväärset leidnud.

  • Avatar
    Vasta Kersti 3. aprill 2020 at 17:07

    Minu arust ei aita midagi. Mind ka “õnnistatud” tumedate silmaalustega ja no ükski asi ei aita, tee või tina. Seega, osalen loosis, ma tahaks näha, et see mind aitab 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarja 3. aprill 2020 at 17:07

    Osalen. Meil kodus kaks pisikest piigat, väsimus kimbutab tihti ja unetundidega on ka üsna keerulised lood. Näost on mul seda väga hästi näha ? See aitaks kindlasti parem välja näha ?

  • Avatar
    Vasta Marlen 3. aprill 2020 at 17:05

    Midagi pole aidanud. Ainult hea meik.

  • Avatar
    Vasta M.M 3. aprill 2020 at 17:05

    Niisutamine, maskid.

  • Avatar
    Vasta Kirsika 3. aprill 2020 at 17:05

    Ütlen ausalt ei ole siiani veel silma all midagi kasutanud.
    Eks nad juba väsinud ole, pühapäeval kukub 29 aastat ??
    Viimane aeg enne 3 tulekut äkki kasutama hakata ?
    Näomaskist tunneb ka nägu puudust ?

  • Avatar
    Vasta Sandra 3. aprill 2020 at 17:03

    Ma olen peaaegu terve elu võidelnud silmaaluste kottidega. Küll meigiga ja katsetanud erinevaid kreeme, aga ükski pole aidanud. ?

  • Avatar
    Vasta Merit Eier 3. aprill 2020 at 16:58

    Mul on kaks unevōitlejat, 3,5a ja 1,5a. Praegu ma pole isegi proovinud mingit kreemi, sest no magamatus ja väsimatus on nii räiged olnud. Nüüd juba saab natuke öösiti magada ja ehk tasuks proovida. Seega osalen!

  • Avatar
    Vasta Marlen 3. aprill 2020 at 16:57

    Ignoreerin. Vanus aitab, korralikult suva on. Osalen.

  • Avatar
    Vasta Diana 3. aprill 2020 at 16:56

    Siiani pole midagi aidanud. Ei udupeened mingid kreemid ega ,,külmetajad,, ega kurgiviilud. Kunagi veidi üks valgust peegeldav tegi paremaks aga piltidel selgus, et olen zombi nii ?

  • Avatar
    Vasta Kadi 3. aprill 2020 at 16:55

    Niiii väga oleks vaja seda. Ei viitsi enam 23 aastaselt välja näha nagu 3 nädalat magamata narkar, kes just peksa sai 😀
    Ma olen kõike proovinud ja mitte miski ei toimi. On öeldud, et äkki tulevad geenidest need sinised silmaalused, aga no ma ei tea, kelle geenidest. Kummalgi vanemal pole selliseid potisiniseid silmaaluseid 😀

  • Avatar
    Vasta Ebe 3. aprill 2020 at 16:53

    Silmad on mu nõrk koht. Kasutan moblas opereerimiseks ja muudeks pisitöödeks odavaid +2.0 lugemisprille. Muidu oleksid kortsud juba sügavamad. Tumedad silmaalused pidid ka viitama mingi vitamiini puudusele.
    Praegu sundpuhkuse tõttu muutus ka mu päevareziim totaalselt vastupidiseks tavalisele. See kõik mõjub.?
    Sellist imekreemi prooviks küll hea meelega, viimane aeg hakata midagi tõesti toimivat kasutama.?
    Jaksu teie perele!?

  • Avatar
    Vasta Anna-Maria Vilson 3. aprill 2020 at 16:53

    Minul on ka silmaalused väga siniseks läinud ja nahk on ka nii kuiv. Hetkel kasutan Eclae Absolu Regard Eye Cream´i, et neid hädasid natukenegi vähendada. See mulle täitsa meeldib ja aitab ka kui igapäevaselt kasutada. Kohe hakkab tühjaks saama paraku. Nii, et olekski super hea midagi uut proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta J 3. aprill 2020 at 16:51

    Osalen ?‍♀️

  • Avatar
    Vasta Eliis 3. aprill 2020 at 16:49

    Ozalen

  • Avatar
    Vasta Tene 3. aprill 2020 at 16:48

    Pole miskit aidanud. 🙁
    Kui nüüd loosiga ei vea, siis tuleb ka see kreem osta ning proovida, sest praegu väikeste laste ja vähese unega on silmaalused eriti tumedaks läinud.

  • Avatar
    Vasta Silja 3. aprill 2020 at 16:47

    Osalen?

  • Avatar
    Vasta Getlin 3. aprill 2020 at 16:47

    Ma ka hädas siniste silmaalustega.
    Nii palju kreeme ja igasugu muud jama proovitud aga tulutult☹️

  • Avatar
    Vasta Madli 3. aprill 2020 at 16:47

    Mul on silmaalused ikka väga sinised – alguses arvasin, et vähese une tõttu, aga ilmselt lihtsalt vanadusest 🙂 Muidu pole mul vananemismärkide vastu midagi, aga kogu aeg ka ei tahaks välja näha, nagu oleks just peksa saanud. Ma olen silmaaluseid küll niisutanud, aga ei midagi muud, nii et hea meelega katsetaks seda kreemi.

  • Avatar
    Vasta Kala 3. aprill 2020 at 16:46

    Mitte miski pole mu siniste silmaaluste vastu veel aidanud. Panen lihtsalt jõhkralt peitekreemi sinna, et need heledamad paistaks. Heade soovitustega kreemi prooviks kindlasti ära.

  • Avatar
    Vasta Kerli 3. aprill 2020 at 16:45

    Seni olen kasutanud ainult jumestuskreemi. Kuid olukord võiks olla küll parem ka ilma meigita 🙂

  • Avatar
    Vasta Eneli 3. aprill 2020 at 16:44

    Mul on need silmaalused juba iidamastaadamast ajast tumedad ja literally mitte miski pole aidanud. Ei aita uni, mingid imeasju lubavad kreemid/maskid samuti mitte. Täielik nuhtlus ?‍♀️
    Äkki see kreem teeks veits kabedamaks selle üldmulje ?

  • Avatar
    Vasta Jurgita 3. aprill 2020 at 16:43

    Palju erinevaid kreeme proovitud aga seni miski pole aidanud 🙁

  • Avatar
    Vasta Mimi 3. aprill 2020 at 16:41

    Issand kui ilusad silmaalused Sul on!
    Tahan ka. Mul kahjuks loomupäraselt koledad tumedad silmaalused. Olen proovinud netis leitud nippe ja kalleid kreeme, kuid kahjuks mitte miski pole aidanud. Üle viskab see pidev appi mis Sul on küsimused. Ei ma ei ole haige, üleväsind või stressis. Magan ka? aga krt silmaalused on küll täielik needus. Nii häirib ja lisaks need “toetavad” kommentaarid tõstavad jee enesekindlust?
    Leidsin netist, et saab ka iluopiga neid peita, enda rasva pannakse silma alla. Aga sellest hetkel ei unista. Kui just lotoga ei võida.

    • Avatar
      Vasta Heidi 3. aprill 2020 at 17:10

      Mul vist terve elu olnud probleem tumedate silmaalustega, tahaks proovida kas miskit aitab ka mulle, sest nüüd vanusega või ma ei tea millest on need ka mulle väga silma hakanud. ?‍♀️?

  • Avatar
    Vasta Kaisa 3. aprill 2020 at 16:41

    Mul on siiamaani ainult uni aidanud siniste silmaaluste vastu. Kohe kui mõned päeva pole saanud normaalselt magada on silmaalused sinised. Prooviks hea meelega neid tooteid ?

  • Avatar
    Vasta Triin 3. aprill 2020 at 16:41

    Enamus silmakreeme on mõttetud, sest kreemi molekulid on liiga suured, et silmaaluste õhukesest nahast läbi minna. Loodan, et selle silmakreemiga nii ei ole. Vaevlen ise ka terve elu tumedate silmaalustega, seetõttu olen alati uutest turule toodavatest silmakreemidest huvitatud. Prooviks hea meelega.

  • Avatar
    Vasta Inga 3. aprill 2020 at 16:40

    Mitte midagi ei ole aidanud, kohe ostan kreemi ja vaatame, kas mōjub 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 3. aprill 2020 at 16:39

    Olen 23 ja mul teismeeast saadik tumedad silmaalused, mida pidevalt meigiga proovin peita. Tahaks vahel ilma jumestuskreemita käia, aga no silmaaluste pärast ei kannata. Magan korralikult, stressi on vahel rohkem vahel vähem, ma ei tea, mis see põhjus on. “Ravida” pole ma aga kunagi proovinud, ainult proovinud peita 😀

  • Avatar
    Vasta Maria 3. aprill 2020 at 16:39

    Soovin osaleda, pole veel miski aidanud?

  • Avatar
    Vasta Sirle 3. aprill 2020 at 16:39

    Ma pole veel miskit leidnud, mis kaotaks mu tumedad silmaalused ära. Ega muud ei jäägi üle, et kui tahad ilusaid pilte saada, siis tuleb peitekreemi lisada, et silmad ei tunduks nii augus olevat. Mul sammuti on sinised silmaalused olnud noorest saati ja on siiani olnud.

    • Avatar
      Vasta KKati 3. aprill 2020 at 16:43

      Olen siiamaani lihtsalt leppinud nende siniste silmaalustega. Aga kui aus olla, siis need vajaks küll mõnda head kreemi, et ma näeksin välja nagu ma magaksin ka vahest.

  • Avatar
    Vasta Kaisa H. 3. aprill 2020 at 16:39

    Mul on ka piisavalt und vaja siis pole nagu hullu. Aga no ei mõista normaalsel ajal magama minna ja äratus suht vara. Tahaks proovida küll neid tooteid 🙂

    • Avatar
      Vasta Katz 3. aprill 2020 at 16:48

      Oi,mina olen ka väga noorena võidelnud juba oma tumedate silmaalustega,siiani pole mitte miski aidanud. Nüüd rasedana on asi veel hullemaks läinud,kuna uni on väga katkendlik. Ootan juba suve,siis saab päikest näkku ja muutub üldpilt paremaks 😀

  • Avatar
    Vasta Karin 3. aprill 2020 at 16:38

    Ma ka juba lapsest saadik hàdas tumedate silmaalustega! Nüüd pikalt kodus olles ja meiki mitte kasutades, häirib see asi üha enam.
    Hirmsasti loodan, et loosiõnn naeratab!

  • Avatar
    Vasta Annika 3. aprill 2020 at 16:38

    Ma arvan, et korralik uni ilmselt aitaks, aga magada saab alles ilmselt paari aasta pärast korralikult kui ka siis :/ kui eelmisel korral Gallinee tooteid tutvustasid, siis ostsin ka kohe mitu toodet ja mulle väga meeldivad need. Tõesti on nahk paremaks läinud!

  • Avatar
    Vasta Marina 3. aprill 2020 at 16:38

    Mina tahan väga oma sinistest silmaalustest lahti saada!

  • Avatar
    Vasta Aljona 3. aprill 2020 at 16:35

    Kvaliteetne uni, tegelikult mul niivõrd hetkel vaja ei ole. Aga emale oleks hädavalik ?

  • Avatar
    Vasta Anneli 3. aprill 2020 at 16:35

    Ma ei ole leidnud veel midagi mis leevendaks siniseid silmaaluseid. Tahaks proovida seda kreemi ?

    • Avatar
      Vasta Annika 3. aprill 2020 at 16:51

      Proovisin mõne aasta tagasi üht kallist kreemi trihholoogia keskusest ja ainu asi mis ma sain olid punetavad ja sügelevad silmad ?
      Ei ole ühesõnaga abi saanud.

  • Avatar
    Vasta Egle Eichfeldt 3. aprill 2020 at 16:34

    Pole veel leidnud seda õiget mis reaalselt mõjuks ka. Mul terve elu olnud tumedad silmaalused. Nii, et oleks õige aeg seda ime asja proovida.

    • Avatar
      Vasta Kairi 3. aprill 2020 at 16:40

      Vahest olen teinud niisutavaid maske. Aga silmaalused ikka väga hullud. Poja veel pisike ja ei lase veel terveid öid magada seega kuluks see komplekt väga ära ?.

  • Avatar
    Vasta Estelle 3. aprill 2020 at 16:34

    Pole veel midagi proovinud, katsetaks hea meelega.

  • Avatar
    Vasta Kailu 3. aprill 2020 at 16:33

    Ei olegi miskit seni kasutanud. Mul vist pigem see, et silmaalune nahk on nii õrn, et veresooned paistavad läbi ja siis tunduvad sinisemad. Aga see kreem äkki ikka aitaks ja vb polegi põhjus see, mida ma ise oma targa peaga arvan ?.

    • Mallu
      Vasta Mallu 3. aprill 2020 at 16:36

      No jah, eks mingil määral võib tõesti geneetiline ka olla, aga mul nt enne ei olnd ja lampi tekkis 😀

  • Avatar
    Vasta Margit 3. aprill 2020 at 16:33

    Laste kasvamine ☺️ Saan jälle öösiti magada ja peegelpilt on sõbralikum 🙂
    Nüüd teeb haigla öö-töö vahest jälle peegelpildi väsinumaks, aga no mis seal ikka, aind mõned korrad kuus ööbin seal 🙂

  • Avatar
    Vasta Ann 3. aprill 2020 at 16:33

    Appii mul on seda vaja? mu silmaalused on ka nii sinised ja paistes. Ja mitte miski pole siiamaani aidanud. Ostsin apteegist avenue kreemi aga pole aidanud, hakkasin veel vitamiine lisaks vøtma aga no mina tulemust ei näe. Ja olen väga mures, nutt tuleb peale kui peeglisse vaatan. Et normaalne välja näha tuleb kilode viisi meiki peale panna??.

  • Avatar
    Vasta Kadi 3. aprill 2020 at 16:31

    Polegi veel kahjuks midagi leidnud mis aitaks aga ōnneks on siin vōimalus 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 3. aprill 2020 at 16:29

    Kurk ? aga prooviks ära, kaua ma ikka kurgine olen