LAPSED Meisterdused

munadepühad tulevad, jeee!

4. aprill 2020

Kuna munadepühad on kohe ukse taga ja ma ei suutnud tänaseks mingit paremat tegevust välja mõelda, kui munade värvimine, siis nii me tegimegi. Kuna meie elekter on pehmelt öelda pees (elektrik tuleb õnneks täna), siis pidin ma munad Kardo ema juures ära keetma ja peale lõunaund võtsime kõik laua taha ritta, et siis värvima kukkuda. Ma tellisin juba ammu eSelverist hunniku munade värvimiseks mõeldud kraami ja igasugust pudi-padi, millega tuppa veidi kevadet ja pühadehõngu tuua. Ainult neid paganama pajutibusid ei ole mul siiani õnnestunud leida, ma ei tea…kas keegi on kõik pajud juba paljaks teinud või? ?‍♀️

Siin on siis mõned näiteid meie kaunistatud munadest:

Hiljem tegime ka koksimisvõistlust ja ära koksitud munadest keerasime kokku munavõi, mida homme hommikusöögiks leiva peale määrida. Mida me ülejäänud kümne tuhande keedumunaga teeme, seda ei tea. Mõned saab Leale kinkida, aga ilmselt sööme me nüüd lähipäevil iga päev öökimiseni keedumune. Ega neid ei saa ju vähem ka teha, kui meil juba viis meisterdajat majas on ja kõik tahavad värvida.

Lõpuks kaunistasime ka natukene tuba ja kõige lõpetuseks said lapsed teha aardejahi, mille auhinnaks oli Tallinki epoest ostetud muna, mida mul linkida mõtet pole, sest need on viimseni välja müüdud. Pole ka ime, sest see suur muna asjadega maksis ainult 2.50€. Nüüd on meid ootamas ees ilmselt väga keeruline õhtu, sest lapsed on kurguauguni keedumune ja maiustusi täis, aga mis seal ikka, on ju munadepühad (mingi hetk vähemalt on ?) las lastel olla ka tore.

Kõik need, kes videosid vihkavad, võivad nüüd silmad kinni pigistada, sest meie viimaste päevade  (eriti tänased) tegemised ja toimetused on jälle ühte meie argielu vlogi topitud, juheissaraa.

Ühtlasi, kes rohkem youtube’iga kursis on, PALUN aidake, ma ei saa aru, millal ma pean märkima, et sisu on mõeldud lastele? Mulle vaatajad kirjutavad, et mu kanalilt ei saa tellida teavitusi, sest mu kanal on mõeldud lastele, aga ma olen selle märkinud ainult Mari videodele, ma olen liiga vana, et juutuubist aru saada, haha!

Ps! Kui jagate minuga instas enda värvitud mune selle postituse all, siis ühele loosin ma välja sellise auhinna nagu jaanalinnumuna ?

Tibud tellisin Koduekstrast koos riputatavate munadega!

Loe ka neid postitusi!

12 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta A 6. aprill 2020 at 11:17

    Keedetud munadest on hea lihtne täidetud mune ka teha. Nii maitsvad ka.

    Mis munavärvid need on? Kas lastega meisterdades neid pärast lihtne koristada ka? Tulevad ilusti maha riietelt ja pindadelt?

  • Avatar
    Vasta Marlen 6. aprill 2020 at 10:55

    See aasta otsin ka sellised värvid, tundub lihtne ja kiire moodus. Muidu oleme kleepsudega ja pintslitega asjatanud.

  • Avatar
    Vasta t 5. aprill 2020 at 23:35

    Lahe video, aga rinnahoidja võiks ikka seljas olla 😛

  • Avatar
    Vasta Ä 4. aprill 2020 at 21:56

    Nii vahva vaadata!! ? Kavatsen ka oma põnniga mune kaunistada, kuigi ta mul alles kohekohe kahene, aga usun, et äkki ikka oskab rõõmu tunda sellest ? Selle sama muna ka tellisin talle ja ikka megaasjalik ? Pajutibusid olen ma leidnud palju Hiiu-Harku terviseraja äärest, juba paar nädalat vaasis koos kase okstega, mis juba lehtes ? aga väga mõnus postitus, nii positiivne ja viis mõtted kohe kevadele ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 5. aprill 2020 at 18:17

      Jaa, kahene raudselt oskab midagi teha. isegi Marta sai vildikaga hakkama 😀

  • Avatar
    Vasta Käti 4. aprill 2020 at 19:27

    Mul pajutibud õue peal 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 5. aprill 2020 at 18:17

      Mul võiks ka olla 😀

  • Avatar
    Vasta Kätlin 4. aprill 2020 at 18:54

    Ma sain küll tellida teavitusi youtubes su kanalilt.

    • Avatar
      Vasta P. 4. aprill 2020 at 19:56

      Oled sa 100% kindel, et su tellitud teavitused on tellitud Malluka ( uues) youtube kanalil (Mallukas)? Seal kus asub ka antud blogipostituses olev video? Mul on antud kanal tellitud, aga ta ei lase teavitusi uutest videodest tellida. “Kellukesel” on kriips peal ja “kellukesele” vajutades tuleb teade : “Lastele mõeldud sisu jaoks on see toiming välja lülitatud”. Samas teises kanalis (Mariann Kaasik) on mul teavitused uutest videodest ilusti sisse lülitatud ja mingit probleemi pole.

      • Avatar
        Vasta Kätlin 4. aprill 2020 at 21:02

        Täiesti kindel ? selle uusima munadepüha video teavitus tuli ka juba e-maili peale enne..

        • Avatar
          Vasta P. 5. aprill 2020 at 13:10

          Kuidas see võimalik on? Kuidas sul see õnnestus? Ma tahan ka teavitusi. Olen oma 100 korda proovinud Malluka uue kanali teavitusi tellida, aga ikka tuleb sama teade: “Lastele mõeldud sisu jaoks on see toiming välja lülitatud” Huvi pärast pärast proovisin mingit Ryan s world kanalit tellida (selle poisi oma kes teeb neid mänguasjade arvustusi ja muid videosid) ja temal kanalil pole ka võimalik teavitusi tellida ja tuleb sama teade : “Lastele mõeldud sisu jaoks on see toiming välja lülitatud”. Mis on tema puhul ka loogiline, sest tema on laps ja laste(le mõeldud) videodele pole võimalik teavitusi tellida.

          • Mallu
            Mallu 5. aprill 2020 at 18:13

            Ma tahaks ka aru saada, milles jama, sest paljud vist ei saa 🙁