AVALDAN ARVAMUST KARDO SUHETEST

suhe hakkas surema, a napilt ei surndki, jee

4. aprill 2020

Ma panin tähele, et viimasel ajal ajas kõik mind nii närvi. Mitte nagu närvi, et olen mega hüsteerias ja karjun, aga pidevalt kogu aeg mölisesin ja nähvasin ja mulle tundus, et Kardo teeb kõike nii valesti ja käib mulle meelega pinda ja muud säärast. Ilmselt ei olnud ma ainuke, kellele see silma jäi, sest neljapäeval ütles Kardo, et äkki me võiksime õhtul vahelduse mõttes koos mingit filmi vaadata ja et ta olla valmis minuga isegi veini jooma. Harukordne, sest Kardole isegi ei maitse vein ja ma olin karantiini ajal ainult ühe korra pokaalikese võtnud, sest üksi ju ei viitsi. Ma vist unustasin ära, et ma elan ühe täisealisega veel, kellega võib ka õhtul tsillida ?

Sellise pesa tegime valmis.

Olingi viimasel ajal koos lastega magama läinud ja noh, päevad läbi mölisenud. Niiet hea, et Kardo üldse midagi välja pakkus, ma küll endaga hängida ei oleks tahtnud. Kui ma San Fransicost koju sõitsin, siis mul jäi Rocketman pooleli, seega panime lapsed magama ja otsustasime seda vaadata. Jõime ära mu veinilaivitamisest pooleli jäänud veinipudeli, rääkisime juttu, siis otsustasime veel ühte filmi vaadata (“Bohemian Rhapshody”) ja lõpuks panime veel “A star is born” filmi kah lõpetuseks otsa. Ehk siis olime kahekesti üleval varahommikuni ja rääkisime mega palju ja naersime ja vedelesime kaisus ja sõime snäkke ja imestasime, et misjaoks me rohkem kahekesti aega ei veeda, kui see nii tore on.

Ühesõnaga neljapäeva öösel sain ma mingi 3 unetundi, aga ma pean ütlema, et see väike unisus ei trumbanud seda üle, et kõik asjad käisid palju vähem pinda ja Kardo tundus korraga nii palju nunnum ja nüüd iga kord, kui me mööda kõnnime teineteisest, siis ei suuda lausa käsi eemal hoida, haha, sry, nii imal. Ahjaa, ta hakkas mind uuesti linnukeseks kah kutsuma. ?

sry, et ma nii kiilakas mauk välja näen, varahommik oli 😀

Et jah, muud ei olegi, kui tahtsin teile öelda, et ma tean, mis tunne see on, kui sa mõtled, et ah ma ei viitsi ja tahan magada ja homme vaja vara ärgata, sest ega lapsed ju kauem nagunii maga selle võrra, kui ise poole ööni üleval passida tahad, aga tegelikult sellised kahekesti ajad on nii vajalikud ja head, et on väärt küll ühte magamata ööd. Me oleme ju mingil perioodil leidnud, et see inimene, kellega me koos oleme, on kõige ägedam ja lahedam inimene, kellega tahaks kogu aeg, iga vaba sekundi koos veeta. Ja kellele mõeldes läks kõhus õõnsaks ja kellega sai omal ajal nii palju mokkapidi koos oldud, et huuled valutasid. Ning ülikiiresti võid leida ennast sellest olukorrast, et kähvad talle: “Mida sa tahad???” kui teine sind voodis kaissu võtma tuleb. Ma ei teagi, miks või kuidas see nii läheb, aga seda restarti teha on nii lihtne ja selle jaoks ei ole vaja absoluutselt raha või mingeid uhkeid asju. Ainult üksteisele aja andmist. Soovitan soojalt!

PS! See on siin hea vihje naistele, aga kui mõni meherisu siin ka seda lugema juhtub, siis ole meheks ja tee selline kodune piknikuõhtu ära, see on ausalt väga tore.

Muuseas, ma nüüd olen vist nii hea naise staatusesse tõstetud, et Kardo palus, et ma täna temaga koos ta striimis midagi mängiks. Ja hea naine nagu ma olen, siis ma lubasin seda teha ka. Ma küll pole suurem asi geimer ja ma lähen alati niii närvi, kui ma kaotan, aga eks näis, mis täna välja tuleb. Ma ei teagi, kas me mängime ühte kokamängu või VR prillidega miskit, aga keda huvitab, mis me täna õhtul teeme, siis tulge õhtul Kardo twitchi kontole (et kommida, tuleb seal mingi konto regada, aga see mega lihtne, aga vaadata saab niisama kah). Ma usun, et mingi 9 paiku hakkame pihta.

PS2! Kui te õhtul imestate, et mis meigiraha Kardo korjab, siis seal Twtchis on mingi teema, et saad seada endale mingi annetuste eesmärgi ja kõik, kes sind vaatavad, saavad siis sulle aeg-ajalt kopikat visata ja kui see täis saab, siis ..eee… teed midagi? Kardo lubas soti täitumisel, et ma teen talle laivis meiki. Oiii, ma teen tast kauni naise ?

Millal te viimati midagi niimoodi kaasaga koos tegite? On tunne, et peaks ja oleks vaja?

Loe ka neid postitusi!

28 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Di 5. aprill 2020 at 09:31

    Palju veel jäänud on 100 Euroni, või kui hästi tal läinud on?
    Mul endal ka huvitavad plaanid twitchis 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 5. aprill 2020 at 18:14

      Haha, sai eile täis :D!

  • Avatar
    Vasta h 5. aprill 2020 at 02:02

    Meil on mehega kogu aeg see armumise faas säilinud, 4 aastat koos ja ikka kallistame, musitame ja katsume iga kord kui teineteisest möödume (väikses korteris juhtub seda kogu aeg). Nüüd kodus istudes olen ka nõme ja närviline endalegi teadmata põhjusel, aga ilmselt sellepärast, et mul on tööd nii palju, temal aga tegevust üldse mitte. Kallistamist pole me jätnud kordagi, aga igal sammul oli minu paha tuju ja rahulolematus tunda meile mõlemale. Ma isegi mõtlen, et ma ei taha olla nõme ja püüan mitte kobiseda, aga ikka ma teen seda 🙁 Eile tegime saunaõhtu ja tunnen end ka jälle vana minana. Loodetavasti on nüüd mõneks ajaks rahu majas! 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 5. aprill 2020 at 18:15

      No eks igas suhtes vahepeal ikka mõõnasid ka ma arvan, et see et sa veidi pahur oled, pole maailma lõpp 😀

  • Avatar
    Vasta Kristiina 4. aprill 2020 at 21:12

    Eeehh. Rasedus. 6 kuud mittemagavat beebit. Ehk mina kähvan mehele juba siis, kui ta mu suunas vaatab ? puutuda vaeseke enam ei julgegi ?
    Just täna öösel pidasin plaani, kui adekvaatne oleks keset ööd kodust jalga lasta, sest ma enam ei jaksanud beebsuga mässata. Seega hommikuni filmi vaadata? Ei aitäh!

    • Mallu
      Vasta Mallu 5. aprill 2020 at 18:16

      Haha, no eks see jah oleneb olukorrast, ma sinu asemel ka vist ei viitsiks 😀

  • Avatar
    Vasta Vaike 4. aprill 2020 at 18:34

    Mees küsis täna, mida poest on vaja. “VEINI! ” karjatasin ma. Ja lisasin, et kui ise ka tahab, siis võtku kaks. ? Mul oli juba eile räige veiniõhtuisu, aga teades, et täna tuleb nagunii saunaõhtu, surusin alkohooliku endas maha ja tegin tööd.

    • Mallu
      Vasta Mallu 5. aprill 2020 at 18:18

      Haha, vahepeal hea veini rüübrata 😀

  • Avatar
    Vasta M 4. aprill 2020 at 18:05

    Saime oma esimese öö kahekesi (peale last 1.5a jooksul) kuskil kuu tagasi, aga see oli üritusel ja läksin juba enne meest magama ? Rase olen ka, niiiiiii väsinud kogu aeg. Toopäev ta juba tundus veits vähem tont, ma arvan, et oleks vaja umbes nädalat kahekesi, et asjad paika loksuks 🙂 Vähemalt on lootust ?
    Aga noh, mitte lähimate aastate jooksul. See oligi teise (väikse vanusevahega) lapse saamise suurim hirm ja tundub realiseeruvat 🙁

    • Mallu
      Vasta Mallu 4. aprill 2020 at 18:33

      Noh, eks selle väikese vanusevahega laste saamine on suhtele üsna… koormav 😀

  • Avatar
    Vasta ♥️ 4. aprill 2020 at 15:07

    Meie tegime abikaasaga selle teineteise avastuse mõned nädalad tagasi ja kui lugesin sinu postitust tundsin end nii ära.
    Ka meil on see suur armumis tunne kus ei saa isegi teineteisest mööduda nii et ei kallistaks.
    Olime mitmeid öid üleval kella 4ni, missest et kolm põnni otsustasid äratada mind ikka 7.00 nagu nad harjunud on, olin küll väsinud hommikul aga samas õnn võitis väsimuse. Olen Taukariga 100% nõus “vali kas paar ööd magamatta või pool elu jääb elamatta” ♥️

    • Mallu
      Vasta Mallu 4. aprill 2020 at 16:03

      Nii äge 😀

    • Avatar
      Vasta R 4. aprill 2020 at 19:33

      Tõesti päris hästi öeldud, ei oleks nii asjalikke sõnu Taukarilt lausa oodanudki 😀 kohe panen endale kirja

  • Avatar
    Vasta P. 4. aprill 2020 at 14:33

    Jama seda endalegi tunnistada, aga ma isegi ei taha enam oma mehega koos aega veeta….. Igasugune lähedus on kadunud. Varem veel oleme kuidagi selle supi üles soojendanud. Nüüd tundub, et enam ei kannata seda süüa. Masendav on.

    • Avatar
      Vasta @ 4. aprill 2020 at 15:14

      Kahjuks on sama tunne…see kõik on aastatepikkuse ütlemiste, austuse puudumise ja eraldi elamise tulemus küll, aga tjah…
      Muidugi nüüd mees tahab hull kleepekas olla…

    • Avatar
      Vasta Mari 4. aprill 2020 at 15:28

      Sa räägiks nagu minust! Täpselt samad tunded siinpool….

      • Mallu
        Vasta Mallu 5. aprill 2020 at 18:19

        Mhhh, aga kas te mehega olete rääkinud sellest?

  • Avatar
    Vasta Eliis 4. aprill 2020 at 13:20

    Sellised “piknikud” on nii vajalikud ja sealjuures veel nii lihtsad teostada ? me peaks seda sagedamini oma kallitega ette võtma, eriti kellega kriisiperioodil pidevalt ninapidi koos oleme ning pinged lihtsalt kasvavad üle pea.
    Pisar tuli silma, kui teie õhtu kirjeldust lugesin ? Samamoodi edasi! ??
    PS! Teie elutoa sein on ülilahe! Kas olete ise teinud selle?

    • Mallu
      Vasta Mallu 4. aprill 2020 at 13:44

      Aitäh! Googelda “mallukas tapeet” seal on link 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis Er 4. aprill 2020 at 12:53

    Nii nunnu postitus

    • Mallu
      Vasta Mallu 4. aprill 2020 at 13:45

      tänks 🙂

  • Avatar
    Vasta Katu 4. aprill 2020 at 12:33

    Esiteks, kuidas mees nõus oli selliseid filme vaatama. Tavaliselt, kui koos vaatame midagi siis pigem mehe järgi:action, komöödia,märulikomöödia jms..osad neist on päris põnevad ka olnud ikka aga oma eelistusi ma mehele peale ei suru, sest isegi kui ta nõus vaatama oleks magaks ta esimese minutiga ilmselt ? sealt ka teine punkt, kuidas mees magama ei jäänud? Minu mees hommiku inimene, isegi, kui ta praegu käib õhtuti tööl, et inimestega mitte kokkupuutuda ja vajub isegi oma lemmikfilmi ajal ära ? laps ei maga lõunaund ka praegu kodune olles, seega ei saa ka päevaks sellist üritust plaanida. Variant on, et koos alustame aga nkn teeb unemati oma töö ja vahin üksi edasi ?

  • Avatar
    Vasta Lila 4. aprill 2020 at 12:22

    Me just eile rääkisime, et kui raske võib paaridel olla, kellel väiksem elamine, vajavad palju aega iseendale või kellele lihtsalt ei meeldi enda partner nii palju et iga päev koos olla. Meil on nii hea kodus, mängime iga päev lauamängu või laevade pommitamist, poomist vms. Varem tôöl käies planeerisime trennid samale ajale jms et võimalikult palju koos aega veeta. Praegu on mees teises toas kodukontoris ja ma reaalselt hakkan teda vahepeal igatsema, siis saadan messengeris ❤️ ja ta tuleb musitama ? me oleme ainult 2,5 aastat koos ka olnud. Mul sõbrannad paljud stressis ja tahavad mehed põlema panna vaikselt. Ega ma ei julge neile öelda, et meil on kodus mega harmoonia ja naudime täiega koos olemist. Siia võib anonüümselt kirjutada, siis keegi ei hakka sisimas vihkama mind ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 4. aprill 2020 at 12:25

      Haha, nii armas 😀 aga jah, kui elad väikses korteris ja on nt lapsed ka, siis vb tõesti ei ole võimalik kuidagi seda omaette aega leida, aga kui on, siis tuleks seda ära kasutada 😀

    • Avatar
      Vasta Mann 4. aprill 2020 at 15:11

      2,5 aastat pole küll mingi eriline näitaja 😀 me oleme mehega koos juba 15 aastat, ma saaks aru kui ma siin nüüd kiitleks sellega. Oleme kahekesi üle elanud ka eelmise kriisi, rasedused, beebidega mässamised jne. Kui ka peale seda nunnutate üksteist, vot see on kiitlemist väärt.

      • Mallu
        Vasta Mallu 4. aprill 2020 at 16:03

        No kammoon, Mann, inimene tunneb lihtsalt rõõmu, et neil hästi on. Ega ei tasu ju seda ka pisendada. On ka suhteid, kus juba kuu ajaga tülitsetakse jne 😀

  • Avatar
    Vasta Kristi 4. aprill 2020 at 12:00

    On küll tunne, et peaks ja oleks vaja. Aga no Sa vb ise tead, et kolme lapsega seda aega leida suht keeruline, eriti veel nüüd, kui ei saa kuskile minna ka ja ainus aeg olekski une arvelt. Mul veel pisem nii pisike, et ka öösiti ärkab iga pm kahe tunni tagant söömiseks ja see teeb asja eriti keeruliseks, sest oleme mu mehe vanemate juures al eriolukorra kehtestamisest ja siin on isegi õhtuti/öösiti pea võimatu omaette olla. Aga pikniku mõte ei ole üldse halb, eks kõige väiksem peab lihtsalt kaasa tulema käruga siis, mõne põõsataguse ikka leiab kahekesi olemiseks 😀 Aitäh mõtte eest ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 4. aprill 2020 at 12:10

      Aii, kui nii pisike on, et ärkab, siis kindlasti nadi, eriti kui vanemate juures olete. Aga no kui väga tahta, küll midagi välja mõtlete :D!