Ilukraam Kingiloos

casually leidsin maailma parimad juuksehooldustooted

14. aprill 2020

Ma ei tea, kust teie tavaliselt oma juukseasjad ostate. Selles suhtes, mul on hea siin loetleda siin ette, et laa dii daa, ikka siit ja sealt luksuskaupade poest on mu kraam pärit, aga ega ma neid ostnud ei ole. Need on saadetud mulle koostööpartnerite poolt ja ISE ma neid ostnud ei ole. Kui täitsa aus olla, siis ma viimaste aastate jooksul olengi vaid paar üksikut korda endale neid ise soetanud ja konkreetselt olid need kaks ostu seinast seina. Ühe korra ostsin juuksurisalongist palsami ja šampooni komplekti, mis maksis pea 60 eurot ja teine kord haarasin toidukaupu ostes riiulilt suvalise helesinise Garnieri, mis maksis umbes 3 euri pudel. Ja kui ma aus olen, siis eks nad olid suht sama: pesid pea puhtaks, palsam tegi juuksed kergesti kammitavaks ja kogu lugu. Täiesti aus olles, Garnieri lõhn meeldis isegi rohkem ?

Ehk siis kuhu ma tahan jõuda – selliseid asju, nagu kreemid ja šampoonid ja palsamid on nii keerulised asjad, mida kommenteerida, sest tegelikult ega nendest saabki kohe esimese hooga välja tuua ainult lõhnaerinevuse ja muu on üldiselt selline basic, kas pole? Et parim, mida ma teada saan, on sääraste toodete näitamisel teile lihtsalt niiöelda teada anda, et näete, see või too firma on ka olemas ja võite ise ka proovida, kui huvi on.

Nii et kui Kehapood mulle testimiseks saatis komplekti, kuhu kuulus šampoon, palsam/juuksekreem ja juukseõli, ei arvanud ma, et ma selle komplektiga rohkem teen, kui ehk instasse mingi paki avamise story, et oooo, niii nice, vaadake, mis nad saatsid….Aga olgem ausad, ma unustasin seda teha ja ma tõstsin nad lihtsalt vannituppa oma aega ootama. Mul oli veel asju küll, ma ju ütlesin, et see salongikas oli veel peaaegu täis ja Garnieri omas oli ka piisk sees. Seda hetkeni, kuni ma ostsin uue vannitoa riiuli ja paigutasin need liiga madalale – tulemuseks oli see, et Lende tegi endale VÄGA kalli ja vahuse vanniõhtu.

via GIPHY

Ühel päeval tahtsin teile seda meigivideot teha ja enne seda pesus käies proovisingi esimest korda seda šampooni ja palsamit. Kes seda videot vaatas, siis juukseid kuivates ma imestasin, et juuksed on kuidagi NIIIII pehmed, et kas tõesti uus palsam ja šampoon olid nii head või? Siis te küsisite ka kommides, et mis toodetest ma räägin, aga nüüd ma olen neid suht nädala kasutanud ja võin kiljuda nagu eit, et omg, parimad ever! Ma nii väga tahaks, et karantiini ei oleks, et ma saaks Maigretiga (juuksur) kokku saada ja öelda, et omg, katsu palun mu juukseid!!! Esimene kord ma ei kasutanud isegi juukseõli, aga järgmine kord taipasin seda ka panna ja nagu, inimesed, ma kaalusin politsei kutsumist, sest mul pole nii pehmeid juukseid enne olnud. Ma just täna vaatasin ennast lahtiste juustega peeglist ja mõtlesin, et omg, ma võin varsti juba kaaluda juuksed lahti ringi käimist, kui nad natsa veel kasvavad. Ja ma ei tea, kas “süüdistada” neid juuksekarusid, mida ma söönud olen, või neid uusi tooteid, aga no tõesti sobivad mulle nagu valatult!

Kaua ma ikka kiusan, räägin siis asjast. Ilmselt see šampoon (link) sobibki mulle nii hästi, sest see on mõeldud keemiliselt kahjustatud juustele, on sügavniisutav ja sisaldab musta kalamarja ja keratiini ekstrakte. Jah, ega ta odav pole, pea 25€, aga praegu on see alla hinnatud 18€ peale. Ja seda kulub nii väike tilgake, nii hästi seguneb veega ja vahutab megalt, seega kulub hästi vähe.

Sama täheldasin ma selle juuksekreemiga (link). Ma olen harjunud palsamit ikka mehiselt panema, aga see on pumbaga pudel ja korraga tuleb nii vähe. Ma ei saanud aru, et miks seda nii kasinalt tuleb, et sada aastat peab pumpama. Siis sain aru, et seda ongi väga vähe vaja. See maksab muidu 26€, aga praegu 19€.

Ahjaa ja kui komplekti ostad, saad mõlemad lausa 30€ eest (link) ehk siis komplekt on pmst 20€ alla hinnatud, seega kellel vaja ja tahab proovida midagi, mis minu õhukestele ja kahjustatud juustele mega hästi mõjus, siis soovitan soojalt, ma ei tea, kaua see ale kestab ka ?‍♀️

Muuseas, enne kui ma selle komplekti sain, tellisin ma selle paljukiidetud Olaplexi õli ka. 30 ml 30€. Ja nüüd kui ma võrdlen seda Innovatise puhta keratiini õliga 50 ml 23€, siis soovitan teile soojalt valida see viimane. Mitte, et ta nüüd miljon korda parem oleks, need on mõlemad üli head, jätavad juuksed läikima ja ei tee neid samas raskeks ega rasvaseks, lõhnavad hästi jne, aga üks on pmst poole odavam, niiet vot tak!

Vähe sellest, et ma siin teile seda promon, ma tormasin kohe sõbrannadele ka rääkima, et kuulge, MEGA head asjad, hakkasin insta neile ka influencima, Kehapood.ee, palun mulle osake müügitulust haha ?

Ok, aitab nüüd sellest kiidulaulust – aga ühesõnaga, keegi ei saa nüüd öelda, et ma hea asja ainult enda teada jätsin! Be cool, ppl! Ahjaa, ma küsisin nende käest ühe kolmese seti teile ka kingituseks, seega ole hea, räägi kommentaariumis kaasa, et nt mis sulle siiani väga hästi sobinud on ja üks õnnelik võidabki endale komplekti neid tooteid ❤️

*Mina sain tooted Kehapood.ee käest kingituseks

Loe ka neid postitusi!

292 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kristel 17. november 2021 at 10:27

    Kasutan Lavera tooteid juuksehoolduses ja ka Akin tooteid, mõlemad on väga head ja ei jäta juustele kunstlikku kihti.

  • Avatar
    Vasta Carolyn 5. juuli 2020 at 11:12

    Mina poe omi kasutada üldse ei saa,kuna tekitavad kõõma ja ruttu lähevad rasvaseks. Hakkasin kasutama Lakme tooteid(shampoon ja mask), mis on sulfaadi vabad ja need sobivad üli hästi 🙂 olen juba tükk aega seda sarja kasutanud ning hakkab juba otsa saama,seega oleks tore proovida teise sarja tooteid .:)

  • Avatar
    Vasta mariliis 9. juuni 2020 at 10:21

    Mina ei ole leidnud paremat macadamia maskist ja väga hästi sobivad veel kõik johb frieda shampoonid, olaplexi olen ka tahtnud proovida

  • Avatar
    Vasta Käty Kivirand 24. mai 2020 at 14:21

    Kui lapsi ootasin sobisid HairJazz tooted ja need toimisid ka. Aga enam pole neid kasutanud ja hetkel kasutan mingit micerella vms shampooni, aga pean tihti ikka pesema. Olen ka vaadanud neid kehapood.ee shampoone, aga ei ole julgenud veel tellida, kardan, et ei sobi. Aga kui võidaks, siis kohe prooviks ära ??ja kui sobib, siis hakkaks neid ainult kasutama.

  • Avatar
    Vasta Kairit 22. mai 2020 at 16:49

    Polegi endale veel seda õiget leidnud. Pooltäis potsikuid muudkui jagan laiali, sest ei sobi ja niisama pole ka mõtet seisma jätta. ?

  • Avatar
    Vasta Roosike K. 17. mai 2020 at 02:16

    Ma pole ka tegelikult veel leidnudki seda täitsa ideaalset juuksetoodet enda jaoks. Vahest nagu üks sobib paremini kui teine, aga see on ka ainult mõneks ajaks tavaliselt, siis jälle katsetan midagi uut. Mul juuksed väga pikad aga kahused ja peanahk probleemne. Seega ootan ära, äkki joppab ja võidan ja kui ei siis tellin äkki ja proovin ära. ?

  • Avatar
    Vasta Triinu 16. mai 2020 at 13:44

    Kasutan pikalt juba sama šampooni ja juuksekreemi. Minu lemmikud 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. mai 2020 at 12:05

      jaaa! Da best!

  • Avatar
    Vasta Marge 14. mai 2020 at 21:41

    Kasutan Biomarketist ostetud šampooni ja kookosõli. Praeguseks parimad tooded, olen kahususest lahti saanud

  • Avatar
    Vasta Merili 13. mai 2020 at 16:15

    Mina ka ikka igasugu variante proovinud, viimane komplekt oli lausa 90€ šampoon, palsam, õli ja mingi pihustatav värk ka veel. Tegemist lakme organic sarjaga. Lõhn väga hea ja teeb ka juuksed mõnusaks pehme. Veel olen kasutanud siin vahepeal aesti turbashampooni ja palsamit, ütleme nii et ilma palsamita seda kasutada ei soovitaks. Tulemus on ka päris mõnus ja pehme. Miks ma igaltpoolt erinevaid ja ulme hindadega tooteid soetanud olen? Sest üks armas juuksur rikkus minu juuksed värvimisega nii ära, et lausa murdusid ära, lohutas et õnneks mul paksud juuksed vähemalt ja küsis kenakese kopika ka veel selle eest. Nüüd aga juuksed kuivad, kahjustunud ja ilma heade toodeteta pole võimalik peale pesu juukseid kammidagi, nagu takud. Seega oleks üli õnnelik, kui saaksin nüüd proovida neid, sinu poolt palavalt kiidetud tooteid ?

  • Avatar
    Vasta Maarja 11. mai 2020 at 00:12

    Sooda ja äädikas! Vahest loputan ka õllega. Maske teen munast ning kuivšampooni asemel kasutan jahu 😉 😀

  • Avatar
    Vasta Mare 5. mai 2020 at 08:35

    Tegin oma juustele mingi aeg tavalist oliivõli maski, et poolest päevast juustesse ja peanahale ning siis õhtul pesin maha. See pani mu juuksed kiiresti kasvama ja poole aastaga olid juuksed üpriski pikaks kasvanud. Pesin tavalise poe shampooni ja palsamiga.

  • Avatar
    Vasta Maris Ojassalu 3. mai 2020 at 16:26

    Mulle on sobinud kõige paremini Joico oranž sari (Smoothing) ja roheline ka. Teine on Paul Mitchell, mille õli kasutan juba aastaid (roheline sari), aga nende shampooni palsamid ka mega head, aga Eestis saadaval vähestes kohtades – vist Kaubamajas ainult. Ja Goldwell tooted sobivad mulle ka hästi.
    Kuid sellist wow efekti nagu Mallukal oli, olen ise ka otsinud niiet proovin esimese tellimuse ära teha Kehapoes ?

    • Avatar
      Vasta Monsa 23. mai 2020 at 21:23

      Mul on vannitoas väga eklektiline valik, Egiptusest toodud Vatika šampoon ja juuksemajonees, Maximast 40% soodukaga ostetud Gliss Kur šampoon, palsam ja juukseōli (väga mōnna ōli), Bed Head Colour Godess šamp. ja palsam, türgi päritolu Olive Senses šampoon. Tahaks midagi tōeliselt head ja kallist proovida!

  • Avatar
    Vasta Elis Silvere 3. mai 2020 at 09:36

    Mulle siiani on vähesed juuksehooldustooted vau effekti tekitanud. Mul hästi kahjustunud, kuna sirgendan iga päev,föönitan pluss blondeerisin aaaastaid.
    Aga siiani olen rahule jäänud Joico niisutava(sinine sari)sarjaga ja väga väga hea mask juustele on Estel prima blond. Võtab kollasuse ära ja on üliüli niisutav ? kui Esteli maski mitu tk ära kasutasin, proovisin ka paari muud selle sarja toodet, need ka hästi head ja suht soodsad ka. Aga mask on siiski parim siiani mu elus ?

  • Avatar
    Vasta Kairi 30. aprill 2020 at 20:59

    Jaaaa, ostsin ka prooviks, eriti usku polnud, aga tuju oli halb ja mõtlesin, et sellise soodukaga võib ju proovida, hind ju ok, muidu ka hea palsam 15€ jne ja komplekt 30€ on täiesti ok, isegi kui pole väga head. Ja ma olen absoluutselt täpselt sama vaimustuses, et tahaks kiljuda nagu eit??

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. mai 2020 at 19:29

      Told yaaa 😀

  • Avatar
    Vasta Ülle M 29. aprill 2020 at 14:19

    …proovin ja katsetan erinevaid salongi asju. Võibolla Davines on see, mis on siiani kõige paremini sobinud. Juuksed on pikad ja värvin neid ka iga 1,5 kuu pärast juba aastaid.

    • Avatar
      Vasta Maarja 10. mai 2020 at 11:13

      Mina kasutan ka davinesi ja armusin peale esimest kasutuskorda. Juuksed on niiiii pehmed juba juuksed märjana on niii mönusalt pehme. Soovitan.

  • Avatar
    Vasta Kerli 28. aprill 2020 at 21:14

    Olen aastaid otsinud endale sobivaid tooteid ja siiani ei ole leidnud. Kahuste ja tuhmide juustega tavapoe tooted üldse ei sobi. Väga väga soovin neid tooteid, tõsiselt ka! Aitäh, Mallukas, tahan tooteid endale ?

  • Avatar
    Vasta Kadri 28. aprill 2020 at 07:49

    Päris õudne, mul pikad juuksed aga kahused. No ei suuda leida õigeid tooteid oma juustele ja loodan, et õnn naeratab mulle.

  • Avatar
    Vasta Msllr 27. aprill 2020 at 07:10

    Mis mu juustele sobinud? Ausalt hetkel mitte miski. Ei leia õiget toodet. Olen kasutan viimasel aastal kalleid ja odavaid. Ja vahet pole mida kasutan juuksed samasugused. Mu juuksed on paksud ja sellised karmimad. Hommikul pesen pea ära ja õhtuks ikka juuksed takkus. Oleks vaja hädasti seda õiget toodet. Tõesti mis aitaks. Ma oma juustega ikka nii hädas.

  • Avatar
    Vasta Heily 27. aprill 2020 at 01:23

    Johhaidii, õnnelik olevus Mallukas!!! ?
    50 esimest aastat oma elust olen otsinud täiuslikku juuksehooldust….. No ei ole veel leidnud, ent Sinu kirjutis on väga intrigeeriv ja ahvatleb proovima?

  • Avatar
    Vasta S. 27. aprill 2020 at 00:53

    Ma olen sessuhtes samamoodi, ma ei saa kunagi aru saanud, et šampoon oleks hea. Ma ostam pigem kalleimad (sest peavad ju paremad olema) ja igakord valin uue (sest no neid on ju niiiiii palju) ja siiani samamoodi – kõik pesevad pea puhtaks ja palsam teeb pehmeks ja ega ma muud ei oskagi neilt oodata. Praegu ise kiidaks joico defy damaget, aga sellel oli lihtsalt hea lõhn vist ja jäi seepärast meelde ?

  • Avatar
    Vasta Regiina 26. aprill 2020 at 18:45

    Mina kasutan meeste dove 2in1 shampooni ? ja naiste Davinesi palsamit, päris ok tulemus on siiani. Varasemalt olen otsinud ka igasuguseid tooteid, aga ükski pole eriti sobinud?

  • Avatar
    Vasta Ille 26. aprill 2020 at 00:19

    Kui ma ausalt ütlen SIIS MA EI OLE SEDA ÕIGET LEIDNUD. Olen Selle õige otsingul tänasepäevani. Küll jäävad juuksed rasused küll tekib kõõm.

  • Avatar
    Vasta Annika 23. aprill 2020 at 16:03

    Ma ka nii palju erinevaid katsetanud, odavaid ja kalleid, ei mingit effekti. Ma ammu seda sarja nillinud, a pole raatsinud.

  • Avatar
    Vasta Kairi 23. aprill 2020 at 14:38

    Juukseid on mul peas tegelikult üksjagu, aga karv hästi õhuke/habras, pulksirge ning kipub kiirelt peanaha vastast rasuseks: selline lendlev ebeme-struktuur on peas, alati turritab kusagilt “juuksepoegi” ja katkenud karvu. Nüüd värvisin esimest korda üle 10a. juukseid, kuna halli hakkab tekkima. Igasugu salgutamine ja blondeerimine on olnud selline ühe-otsa-pilet ja lõppenud enamasti juuste maha lõikamisega, sest otsad muutuvad väga niruks. Viimased aastad olnud pikk/poolpikk juus ja kannan kinniselt. Paras õudusunenägu.

    Aastaid pöördun muudkui Emsibeth Nael mustika šampooni ja maski juurde tagasi (mõeldud vananevale juuksele, kuid olgem asuad: ega kellelgi need juuksed otseselt peas ei noorene): see on olnud minu jaoks VAUUUUUU-efektiga toode. Ei koorma juukseid, jätab kergeks, kohevaks, loob peanahal puhta ja äärmiselt mõnusa tunde, kuid vajab vahepeal siiski muud toodet vahele. Nt. olen Tigi paari erinevat šampooni-palsamit proovinud, kuid need tekitasid kõõma, Sebastiani volüümi andev šampoon oli suht OK, kuid palsam muutus juukse raskeks ja liibuvaks . Üsna hea sobivusega on olnud Tahe Gold sari, Joic niisutav ja Madara kohevust lisavad tooted. Asi, mida ikka jälle ostan on Tigi S Factor Shooting Lusterizer juustesse jäetav hooldustoode ja lemmik analoogne toode oli ka Schwarzkopf’i split end mender, mis nüüd on müügilt algsel kujul kadunud. Olen ikka terve virna tooteid läbi testinud – pigem salongi ja kallima otsa omadest, kuid tõesti on väga keeruline leida sobivaid, kui ei ole eriti geneetilisel algmaterjaliga õnnistatud. Hetkel söön ka Phyto juuksevitamiini… Platsent Active juuksevitamiinide kuur eelmise aasta viimastel kuudel ei omanud kahjuks mitte mingit märgatavat-mõõdetavat tulemust.

  • Avatar
    Vasta Kristel 21. aprill 2020 at 20:50

    Mina kasutasin pikalt Linea Nature sarja erinevaid tooteid. Need päris head, kuid juuksed väsisid nendest ja nüüd TIGI rohelist sarja kasutan, mis ka päris hea. Aga tahaks tunda just seda wau efekti juustel! Kui nii paljud kiidavad ju siis pea hea olema 🙂

  • Avatar
    Vasta Marrja Ordabajeva 21. aprill 2020 at 16:59

    Mina olen Innovatis tooteid ka kasutanud.
    Tegelt ainult juuksekreemi ja see jätab minu juuksed mega pehmeks, hästi kammitavaks ja siidiseks.
    Ammu juba mõtlen, et peaks ka muud tooted sealt juurde ostma, sest hetkel kasutan poe DOVE shampooni ja see jätab juuksed nii elektrit täis. Ja minu Davines juukseõli, mis on ka tegelt mega hea, hakkab juba juustega nii ära harjuma, et enam ei näe erilist efekti.
    Oleks vaja küll vaheldust.
    aitäh artikli eest. Kui ei võida-ostan ise!

  • Avatar
    Vasta Kaisa 19. aprill 2020 at 11:46

    Minu jaoks parimad asjad siiani on Olaplexi kodus kasutatav kreem ja macadamia juuksemask. Viimane on veel eriti megaaa imeline ?

  • Avatar
    Vasta Kaija 18. aprill 2020 at 22:27

    Davines on üldiselt sobinud. Viimati katsetasin palju kiidetud Linea Natura komplekti ja ei saa seda vaimustust küll kahjuks jagada.
    Kahuseda juuksed ja pesemist nôuavad ka tihti, katsetaks hea meelega miskit veel 🙂

  • Avatar
    Vasta Sara 18. aprill 2020 at 18:09

    Pole ammu saanud oma päris juukseid pesta, kuna olen vähihaige ja keemiaravi kõik platsi tühjaks löönud ? Nüüd aga juba pisikesed juukseudemed kasvavad ja tahaks neid millegi heaga poputada!

  • Avatar
    Vasta Kristi 18. aprill 2020 at 14:23

    Raseduse ajal hakkasid mulle kõik lõhnad vastu ja vahetasin oma tavapärased salongitooted suvalise neutraalse lõhnaga poešampooni vastu. Töötas küll, pea püsis kaua puhas ja juuksed nägid okeid välja. Hiljem proovisin kiidetud ökošampoone, no see oli küll pettumus. Nagu saviga oleks pesnud ja juuksed jäid nii kahused pärast.
    Neid imetooteid tahaks küll proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Mailit 18. aprill 2020 at 14:19

    Seni ei ole midagi ülihästi mõjunud. Praegu loodan ka nendele karudele. 😉 Ja neid tooteid olen ka juba varemgi piilunud, aga seni pole veel ostuks läinud.

  • Avatar
    Vasta Karoliina 18. aprill 2020 at 11:33

    Kasutan Innebra tooteid- hõbešampoon ja palsam, nii head! ?

  • Avatar
    Vasta Merili 18. aprill 2020 at 10:46

    Aasta aega tagasi blondeerisin juuksed ja lõikasin õlgadeni, et ei teagi kust selline tuju tuli. Muidu mul olid pikad pruunid ja paksud ning tugevad juuksed. Olen söönud ka karusid ja tegin läbi placenta activa kuuri, tulemusi ikka ei näe. Loodan, et kingiloos naeratab mulle ?

  • Avatar
    Vasta Heidi Kolm 18. aprill 2020 at 10:38

    Mulle on sobinud siiani enam vähem Linea tooted, aga sooviksin väga proovida midagi uut

  • Avatar
    Vasta Aigi 18. aprill 2020 at 10:37

    Kasueasin pikalt Amway juuste välhalangemise vastast shampooni ja palsamit. Viimati sai juuksuris veidi blondeeritud ja siis juuksur soovitas niisutavat ice cream sarja. Aga nüüd langeb palju juukseid välja ?‍♀️

  • Avatar
    Vasta Jane 17. aprill 2020 at 16:46

    Minu kahupealr on siiani Linea Natura ja Davines sobinud. Aga viimasel ajal olen tähele pannud, et järgmisel päeval on juuksed juba rasvased. Käin ringi nagu higipea, sest igapäevane juuksepesu ka hea pole. ?

    • Avatar
      Vasta Annika 27. aprill 2020 at 23:55

      Mina ole ka pikalt kasutanud tavalisi poe sampoone ja palsameid arvates et need teevad ka sama töö, mis nö kallimad, aga tutkit….nüüd sinu postitust lugedes tellisin ka selle sama kmp …. parim ost ever….tõsiselt mõnusad ja pehmed juuksed ja häbemata vähe kulub ?nii nii rahul. Suured aitymad selle reklaami eest?varuks kuluks uus kmp ãra kyll?

  • Avatar
    Vasta Pettunud MÜRGITAJATES 17. aprill 2020 at 14:09

    Aga miks küll nii paljud potentsiaalselt head tooted peavad seda mürki methylisothiazolinone’i sisaldama. Sellest on nii palju räägitud, et see on nii inimesle kui keskkonnale nii kahjulik mürk, aga ikka topitakse seda nii paljudesse muidu täitsa okei koostisega toodetesse. Ma ülipettunud ja seetõttu ei saa ka neid tooteid proovida. Kahju.

  • Avatar
    Vasta Kristi 17. aprill 2020 at 06:38

    Minu hetke lemmik on mida viimati proovisin Hair Burst avogado ja cocunut mis peaks juuksed ka kiiresti kasvama panema, juuksed mõnusad pehmed ja siidised sobivad hästi just mulle värvitud ja kuivemapoolsetele ja katkematult juustele väga rahul,seda Luubi sarja pole kahjuks proovinud sooviks väga proovida ja võita!

  • Avatar
    Vasta Yutulind 17. aprill 2020 at 06:15

    On meeldinud kaubamajast ostetud surnumeresoolaga šampoon. Teeb juuksed kergeks, kiiresti saab fööniga kuivaks. Kui on mingi kriis juustega, siis olapleksin.

  • Avatar
    Vasta Marie 16. aprill 2020 at 22:34

    Tooted, mis mulle megalt on meeldinud: Keratherapy ja CHI palsam. Megad!

  • Avatar
    Vasta Liina 16. aprill 2020 at 22:13

    Jaa ma pean nõustuma. Ei arvanud ka, et leian shampooni ja palsami mis teevad juustega midagi rohkem kui puhtaks. Aga Innovatis on tõesti mega hea ja never ei taha midagi muud enam pähe panna.

  • Avatar
    Vasta Kirsika 16. aprill 2020 at 18:52

    Ma olen siiani kasutanud placent active tooteid. Ei tea, kas nad just kõige paremad on, aga tunduvad sobivat. ? vist

  • Avatar
    Vasta Eve 16. aprill 2020 at 18:47

    Sobiva šampooni-palsami leidmine on olnud ikka paras peavalu.
    Kui arvad et oled leidnud sobivad tooted, siis mingi aja pärast “harjuvad” juuksed ära, hakkavad kiirelt mustaks minema ehk sagedasemat pesu nõudma. Või, oh õudust, märkad, et pestes tuleb rohkem juukseid peast ära või kõõm on pähe tekkinud (kuigi olen juukseid alati väga hoolikalt loputanud, muide kasutasin tol ajal Tigit).
    Või on tootja muutnud toote koostises midagi, mis toote headuse ära nullib.
    Minul aitas kõõma vastu väga hästi Eucerin Dermo Capillare šampoon.
    Juustele meeldis ka rahustav Klorane pojengišampoon.
    Palsamitest kasutan praegu juba tükimat aega Rich CC, mis sobib hästi minu poolpikkadele kahustele juustele.
    Otsingud igatahes jätkuvad. Eks teiste arvamusi-kogemusi on hea lugeda, aga ega enne ei tea, kui pole enda juuste peal järgi proovinud ja toote headuses veendunud 🙂 Ja mis ei sobi, saab sõbrannadele edasi jagatud.

  • Avatar
    Vasta Kätlin 16. aprill 2020 at 15:37

    pliiiis, I so much neeed them! Olen prooviud sadu erinevaid potsikuid, mida kõik soovitavad ja no ükski pole suutnud üllatada. Jah, mingi aeg on parem, siis jälle täitsa tavaline tulemus 🙁 kurvaks teeb ja koppp ees. Ei jaksa neid totsikuid kokku osta enam ja ega julgegi raha alla panna, kui ei ole ise veendunud, et really töötab.

  • Avatar
    Vasta Laura 16. aprill 2020 at 14:38

    Minu kahupeale ei sobi ükski toode. Vaid keratiinhooldus, mida tehakse salongis. Ja juba mõnda aega olen raha kogunud, et uuesti minna ja no muidugi – nüüd kui aega oleks ja raha ka, on eriolukord.

  • Avatar
    Vasta lillll 16. aprill 2020 at 14:29

    Top 1 reklaamiohver siinpool – ei jõudnud postitust läbigi lugeda kui juba komplekti eest raha üle kantud… Olen proovinud päris palju igasuguseid kallimat sorti juuksehooldustooteid, aga siiani pole olulist vahet näinud – puhtaks pesevad kõik, juuksed peast ei kuku jne. Ehk siis, siiani on mu igapäevaselt kasutuses olnud šampooni- ja palsamipudel maksnud kokku vähem kui 5 eurot 🙂 Kui nüüd see komplekt ka oma hinda väärt ei ole siis ilmselt jäängi elu lõpuni šampoone realiseerimiskeskusest ostma, nii et fingers crossed!

  • Avatar
    Vasta Annu 16. aprill 2020 at 14:26

    Pmst pole ideaalseid tooteid leidnud oma juustele, aga üks hiljutine feil oli, kui tellisin megasoovitatud paul mitchelli juukseseerumi (no mingi 23 euri vist) ja see ei tee mitte midagi mu arust 😀

  • Avatar
    Vasta Annika 16. aprill 2020 at 14:02

    Ai, just nüüd kui panin selle kuu kulud ja tulud kirja ning ei ühtegi kulutust pole selles kuus enam iluhooldustele ja või kosmeetikale ette nähtud, tuleb see positus. Nii väga tahaks proovida, sest no mul on ikka ühed eriti tõrksad juuksed. Katsetan ja proovin erinevaid šampoone (joico ja dermoorganic, Davines) väga tihti on nii, et paar esimest korda tundub hea ja siis enam mitte. Hetkel kasutame tütrega koos Davines Love šampooni, mis meie tõrksatele juustele enam vähem. Tütrele sobib väga hästi, kuid mul oleks vaja veel rohkem niisutust. Davines hopeless hair mask ja Paul mitchelli super Skinny serum ka kasutusel. Olaplex nr 3 kah juuksuri soovitusel ostetud, kuid no ei ole aru saanud veel selle headusest. No kuna kaks pikajuukselist meil majas, siis üks hästi niisutav komplekt kuluks väga ära. Loodan, et leiaks oma nn. hopeless juustele, midagi millele truuks jääda ning juba sel suvel imeliste kiharatega ringi joosta saaks.

  • Avatar
    Vasta Anxu 16. aprill 2020 at 12:56

    Mina olen rahul olnud seni DAVINES toodetega, eriti, kuna pesen pead pmst iga päev, nende tooted on igasuguse jama vabad ja lõhnavad ka mõnusalt. 🙂 Aga muidugi oleksin vägagi huvitatud ka millegi uue proovimisest, juustele ju vaheldus meeldib.

    • Avatar
      Vasta Leili 16. aprill 2020 at 21:05

      Mulle sobivad placent activ tooted. Juuksed kasvavad hästi ja on mõnusalt siidised. Vot juukseotstele õli otsin ammu sobivat, just oli plaanis osta see olaplex õli ?

  • Avatar
    Vasta Aveli 16. aprill 2020 at 12:05

    Ma pole seda ideaalset toodet veel leidnud ja mul väga keeruline juuksetüüp. Juuksur soovitas teha püsisirgenduse, sest kamm muidu läbi ei lähe..Kõige paremini ehk sobisid Placent Active shampoon ja palsam aga kui aus olla, kulub neid mu juustele palju ja seega läheb päris kalliks.. Juuksed pikad, lokkis ja raskesti kammitavad. Eks loodan siis võidu peale.. 😉

  • Avatar
    Vasta Monika 16. aprill 2020 at 09:46

    Mulle meeldivad ja sobivad Living Proof tooted 🙂

  • Avatar
    Vasta kätlin 16. aprill 2020 at 08:27

    Mul mega karm juus. Juuksed nagu jõhvid. Ausalt öeldes pole leidnud, mis täiesti 100% sobiks. Juukseõlidest kasutan paul mitchell’i ja noo see sobib küll, teeb juuksed pehmemaks ja siledamaks ning lõhnavad hästi. Mul ainult siis juuksed pehmed ja siledad kui juuksuris üldjuhul käin ?

  • Avatar
    Vasta MARI-LIIS 16. aprill 2020 at 07:58

    Macadamia tooted on nii head, aga tahaks ikka midagi uut ka proovida.

  • Avatar
    Vasta Sandra 16. aprill 2020 at 01:25

    Kunagi ammu ammu kasutasin tumerohelist shaumat, kuidagi sobis mu juustele ja tegi mõnusaks aga siiis kadus järsku müügilt ja enam ei leidnudki ühtegi sellist mis juuksed nii heaks teeks. Mingi mitu aega hiljem nägin kuskil poes seda vana head shaumat, ja enam ei sobinud absoluutselt hah. Vahepeal siin katsetasin igasuguseid erinevaid tooteid, lõpuks jõudsin syossi salonplexi shampooni ja juuksemaskini. Mu mehe õel koguaeg hull jama juuste kammimisega, lahti neid kuidagi ei saanud ja muutkui ragistas kammida. Ükskord ütlesin, et kasutaks minu syossi shampooni ja maski, et äkki paremad ja kasutab ka nüüd neid. Kamm tuli peale nendega pesemist mitmeid kordi paremini juustest läbi ja ei olnud enam nagu harakapesa seal peas. Ja nüüd polegi muud julgend katsetada. Peanahk tundlikum ka, paljud shampoonid jne ajavad sügelema ja ei kannata üldse.

  • Avatar
    Vasta Kristina 16. aprill 2020 at 00:46

    Hah, nagu naelapea pihta ?? ma olen neid juba niii kaua tahtnud proovida agaa… ülla ülla, no ei raatsi enda peale kulutada! Proovime, äkki läheb õnneks ??
    Mul otseselt mingit kindlat juuksetoote brändi pole, enda jaoks tegin avastuse (kusjuures Kehapoe “vihje” peale – nad vahel jagavad instagramis ilu nupukesi), et kui pesta 2 korda juukseid, siis juuksed püsivad kauem puhtad. Ja nii on, minu puhul küll. Mul kergesti rasvaseks minevad juuksed.
    Kunagi ammu sobisid Richi tooted.
    Nüüd shampooni kasutan kuidas kunagi, millist. Aga avastasin juukseotsa kreemi Linea toodete hulgast.
    Aga neid tooteid prooviks hea meelega, preili Hunt on neid ammmu promonud, ilmselt lähiajal siiski ise endale osta ei raatsi ??

  • Avatar
    Vasta Triin 16. aprill 2020 at 00:28

    Minu seni parim juukseavastus on Kerastase Therapiste sari…Super ? Aga sellel on üks viga ja see on see, et kui liiga pikalt järjest kasutada, siis hakkavad juuksed väga kiiresti mustaks minema. Teine hea avastus on John Masters Organics, mis on reaalselt ainus orgaaniline sari, mis minu lokkis juustega niimoodi kasutada kannatab, et pärast kamm läbi ka käib aga sellega jälle see mure, et päris nii hästi ei käi nagu ma tahaks ? Siis ma laveeringi nende kahega kordamööda…muidu olen orgaaniline aga kui tahan juukseid niisutada ja seda päris pehmust tunda, siis võtan Kerastase appi. Aga seda päris ideaalset juuksehooldustoodet, mille juures mulle kõik meeldiks ma senimaani kahjuks leidnud ei ole.

  • Avatar
    Vasta mexx 16. aprill 2020 at 00:27

    Kui aus olla, siis väga kalleid tooteid raatsin harva proovida, kui pole enne soovitusi saanud. Üks parimaid ja taskukohasemaid leide on Linea Natura sari minu jaoks, aga hiljuti proovisin HairBurst helesinises pudelis shamponi ja see tõesti on minu juuksekasvu märgatavalt kiirendanud. Peale 2 lapse saamist on juuksed omajagu langenud ja volüümi kaotanud, seega jään loosiõnnele lootma! ☀️??

  • Avatar
    Vasta Anneli 15. aprill 2020 at 23:24

    Ma olen igasuguseid šampoone ja palsameid toidupoest ostnud. Teevad kõik nad oma töö ära – pea saan puhtaks, AGA vau efekti pole olnud. Pole raatsinud osta ka neid kalleid tooteid.
    Ehk loosiõnn naeratab mulle ja saan oma pikki juukseid nende paremate toodetega rõõmustada ja kes teab, ehk hakkavad ka mulle väga meeldima, et ostan edaspidi neid omale 🙂

  • Avatar
    Vasta Marian 15. aprill 2020 at 22:51

    Minu lemmik on hetkel olaplex. Sampoon ja balsam , midagi muud pole vaja. Ei õlidele ja muudele kreemidele.

  • Avatar
    Vasta Sille 15. aprill 2020 at 22:26

    Igasuguseid läbisegi proovinud aga midagi väga WOW ei ole senimaani leidnud. (:

  • Avatar
    Vasta Triinu 15. aprill 2020 at 21:52

    Mul siiani joico sobinud, aga need sinu kirjeldatud asjad tunduvad veel palju-palju paremad 😀

    • Avatar
      Vasta Kadi 16. aprill 2020 at 22:48

      Oi kuidas tahaks proovida. Peale beebi sündi on tunne, et jään lihtsalt kiilakaks.
      Lisaks on juuksed kuivad ja elutud.
      See oleks ilmselt täpselt see mis hetkel mu juustele vaja oleks ?

  • Avatar
    Vasta E 15. aprill 2020 at 21:45

    Ma ka ostsin tavaliselt poest odavat kraami, aga raseduse ajal ja peale rasedust vajasid juuksed natuke ekstra hoolitsust. Kolisin keskküttega korterisse, kus talvel kuivasid nahk ja juuksed krimpsu, peale rasedust langes megalt juukseid välja. Ostsin endale Bed Headi värvitud juustele õlidega šampooni ja palsami, avonist juukseõli ja natuke aega olid juuksed normis. Aga mingi hetk läksid jälle kuivaks ja kahuseks. Aga no Bed Head siiani kõige parem valik. Juukseid enam välja ei lange. Prooviks hea meelega!

  • Avatar
    Vasta Tuuliki 15. aprill 2020 at 21:44

    Ma kasutan apteegist ostetud šampooni ja suvakaid maske ja palsameid. Pole midagi super head leidnud.

  • Avatar
    Vasta Maris 15. aprill 2020 at 21:26

    Siiani pole wowd tekitavaid tooteid leidnud. Linea Natura siidisari on hea, kuid sooviksin väga Innovatis tooteid proovida ja samuti WOW öelda 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 15. aprill 2020 at 21:14

    Innovatis Luxury tooted on kindlasti kõige lemmikumad, proovisin neid esimest korda pool aastat tagasi ja juuksed pole kunagi veel paremad ega tervemad välja näinud. Blondidele juustele on veel Innovatise ice shampoo väga väga hea. Juuksetoodetest parim otsus kohe kindlasti!!

  • Avatar
    Vasta Mirjam N 15. aprill 2020 at 21:02

    Põnev põnev, olen ka just uute heade juuksetoodete otsingutel. Ennevanasti sobisid Joici tooted, aga olen neist nii väsinud.

  • Avatar
    Vasta Gea 15. aprill 2020 at 18:08

    Innovatis Luxury – kiidan, kiidan ja veelkord kiidan! 🙂

  • Avatar
    Vasta kätlin 15. aprill 2020 at 16:40

    Ma vist ei olegi leidnud kindlat lemmikut ning mis mulle väga sobiks. Sest kord vajavad juuksed niisutust, teinekord süvapuhastust, siis kõõmavastast ning jällegi midagi muud. Seega olen katsetanud igast sorti 😀 Pikalt meeldis mulle Linea tooted, aga siis tekkis kõõm (mitte nende toodetest. Ma olen see õnnelik, et kui on stressirohke aeg, siis see mõjub koheselt mu nahale) ja pidin tooteid vahetama. Nüüd on jäänud pikk paus nende toodete kasutamisse sisse. Kuigi tunnistan, et algul läks aega, et juuksed harjuksid “puhta” asjaga. Taas olen kuulnud, et ei ole nad nii sõbralikud miskit. Võta siis kinni!Aga kui juuksed harjusid, siis tõesti ei pidanud nii tihti pead pesema.
    Mul on Innovatise sarjast juustessejäetav palsam, blondidele juustele. Aga mulle tundub, et selle mõjust paremini aru saada peaksin kasutama ka selle sarja šampooni. Palsam üksi ei tee miskit ära. Mul on juustel kollane pigment sees ja peale värvimist on kaks nädalat ilus-kena ning siis muutub kollakaks 🙁
    Seega oleks tore terve komplekti mõju ära proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Maria 15. aprill 2020 at 15:20

    Ma pole ka enda jaoks mingeid holy grail tooteid leidnud, sest juuksed on üsna kapriissed – peanahk on rasune, aga tundlik, juuksed ise on lokkis ehk keskmisest kuivemad ja karedamad, aga samas väga õhukesed, seega igasugused õlid ja kreemid kipuvad neid kiiresti rasvaseks tegema. Vaatan pigem looduslike toodete poole, nt Noughty tooteid olen viimastel aastatel kõige rohkem ostnud, nt nende Wave Hello palsam on lokkidele kõige paremini mõjunud – päriselt toob ilusa lokikuju välja ja niisutab ka just parajalt…aga lõhn jällegi ei meeldi väga ja loll küll, aga see on ainus asi, mis mind on takistanud seda uuesti ostmast 😀 Aga ega teisedki Noughty asjad kordagi pettumust pole valmistanud. Šampoonidest ostaks ka nt The Body Shopi ingverišampooni uuesti, kuigi ka selle lõhn on väga spetsiifiline ja viskab ruttu kopa ette…samas toode ise on väga efektiivne ja päästis mu ühel talvel järsult tekkinud kõõmast.

  • Avatar
    Vasta M 15. aprill 2020 at 15:20

    Kõige parem on juukseid üldse pesta mitte shampoonidega, aga no kui täitsa puhtaks tahad saada, siis ikka shampooniga 😀 Wella omad on lemmikud:)

  • Avatar
    Vasta Helen 15. aprill 2020 at 14:39

    Shampoonidest olen kõige kauem kasutanud erinevaid Siberica tooteid. Aga on 1 juukseseerum mida ma aastaid kasutan,Previa!

  • Avatar
    Vasta Cat 15. aprill 2020 at 14:31

    Ma olen suur katsetaja juuksetoodetel. Naljalt sama asja mitu korda ei osta, kui ei teki vau-efekti. Aga tooted, mis ikka uuesti aja uuesti mu riiulile rändavad on Sebastian Hydre ja Joico Blonde Life ning Lush BIG. Ma ei suutnud kiusatusele vastu panna ja nüüd ootan neid su soovitatud šampooni ja juuksekreemi ka suure elevusega 🙂 Will see!

  • Avatar
    Vasta Caro 15. aprill 2020 at 14:19

    Tavalistest on lemmik davines ja tahketest lush!

  • Avatar
    Vasta Keiu 15. aprill 2020 at 13:32

    Mina ei olegi leidnud seni wow effekti tekitavad šampooni ega palsamit. Juuksed on parajalt õhukesed ning lähevad ruttu mustaks, ülepäeviti vajavad pesu. Eile just vaatasin netipoodides šampoone, sest kohe hakkab eelmine lõppema…aga ostuni oma otsustamatuses ei jõudnudki 😀

  • Avatar
    Vasta Kerli 15. aprill 2020 at 13:23

    Nothing! Mitte kui miski pole mind aidanud. Istun oma heinakuhjaga. Olen proovinud neid erinevaid seinast-seina samamoodi. Mingi hetk mõtlesingi, et nojah.. Oma süü.. Saa veel kolm last järjest 5a jooksul.. ?? Keha nii läbi omadega, et mitte miski ei taha enam ilus, sile ega läikiv olla. ?

  • Avatar
    Vasta Kristel 15. aprill 2020 at 12:44

    Kõige pikema perioodi olen kasutanud TIGI tooteid, kuid siis läksin sujuvalt üle looduslikematele toodetele (nurme), kuid need jätsid mu väga kuivad juuksed kahjuks pisut liiga kuivaks seega proovisin juuksuri soovitatud davinesi, mis on siiani üks lemmikutest, eriti lokkidele love curl versioon (sampoon üksinda jätab pea nii pehmeks, et imelik oli palsamit panna).

    See vb karantiini shoppamishullus, aga eile tellisin ülihelikiirusel selle sama Su lingitud komplekti… Aga kuna mu emal ka kolm kuiva karva peas, siis võidetud komplekti jagaks temaga!

  • Avatar
    Vasta Mari 15. aprill 2020 at 12:41

    Ma kasutan praegu Davinessi erinevaid testereid, sest sain neid hunniku sõbranna käest. Aga mul on pidevalt probleem sellega, et pean üle päeva pesema ja siis kuulen teistelt, kuidas nad korra nädalas vaid pesevad juukseid. Mul on juba järgmisel päeval suht rasvane värk, aga nooo venitan kuivšampooniga välja. Tegelt praegu ongi hea šampoon ja palsam puudu. Olen kasutanud tükk-tükk aega doTerra juuksehooldustooteid ja need tõesti sobivad mulle, aga said otsa ja juurde pole tellinud. Olen neid kasutanud üle aasta ja tahaks natuke vaheldust, kuid pole jõudnud uudistada, et mis siis hea oleks. Ja siis ongi see testerite värk praegu käimas.

  • Avatar
    Vasta Janne 15. aprill 2020 at 12:30

    Siiani Tigi Elasticate šampoon ja eriti palsam lemmikud olnud, kuid pikalt juba vaadanud, et peaks millegi kvaliteetsema vastu välja vahetama ja juuksed rõõmsamaks tegema, äkki nüüd õnnestubki 🙂

  • Avatar
    Vasta Berit 15. aprill 2020 at 12:13

    Olen proovinud palju erinevaid tooteid ja enamus neist ühtemoodi head. Õhukeste juuste häda lihtsalt see, et lähevad kiiremini rasuseks ja vaja tihedamini pesta, seega eelistan šampoone, mis mõeldud sagedasemaks kasutamiseks või õhukestele juustele. Küll aga kunagi avastasin šampooni, mis hea ei olnud, nimelt oli tegemist loodustoodete poest ostetud tootega. Seda kasutades läksid kahjuks juuksed juba poole päeva pealt rasuseks ja siiski juustel looduslähedasemaid tooteid kasutada ei õnnestu 😀

  • Avatar
    Vasta Kadri Aidak 15. aprill 2020 at 12:00

    Mina olen Jungle Feveri juuksehooldustooteid kasutanud ja väga rahul nendega! Viimasel poolaastal on ka mõni Balmain’ toode lisandunud! Ma selline katsetaja ja proovija pigem – seega eelistan väiksemamõõdulisi tooteid, et ikka lõpuni ära kasutaks ja miskit riiulile vedelema ei jääks! ?‍♀️?

  • Avatar
    Vasta Lissel 15. aprill 2020 at 11:23

    Mulle eo sobi miski 🙂 olen proovinud erinevaid ja pean pidevalt vahetama, kuna juuksed nagu harjuvad ära ja ei saa kaua ühte ja sama šampooni kasutada.

  • Avatar
    Vasta Janeli 15. aprill 2020 at 11:08

    Mina hiljuti tellisin innovatis kreem-palsami ja vol up shampooni. Lõhn on nii hea ja teeb tõesti juuksed ülimalt pehmeks.

  • Avatar
    Vasta ANu 15. aprill 2020 at 10:39

    Mul on täpselt sama seis et otsin mida tellida. Siiani on Dermosil olnud mulle sobiv ja siiiiis kanepi shampoon ja balsam. Proovin ära! Ootan ära äkki vöida. 🙂 Su juuksed on kyll megad vörreldes sellega mis nad siis olid kui tuka ette löikasid…see oli vist nädal tagasi ? 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. aprill 2020 at 13:22

      Ei olnuuud 😀

  • Avatar
    Vasta Regina Remmelgas 15. aprill 2020 at 10:28

    Ma olen mitmeid erinevaid tooteid proovinud. Vahepeal kasutasin pikemalt Joico tooteid, kuid ühel hetkel juuksed harjusid nendega vist juba nii ära, et mõju polnud enam see. Nüüd otsin uut sama efektiga tootekomplekti. Siiani pole midagi erilist avastanud.

  • Avatar
    Vasta Anneli 15. aprill 2020 at 09:46

    Tere,
    Mul sama mure et ei leia seda õiget WOW šampooni ja palsamit .Samuti lokkis ja kahjustatud juuksed ehk siis värvitud.
    Mul on nad küll paksud aga kui on niiske ilm siis on krussis ja ilusast läikest ära üldse unistagi.
    Tellisn selle komplekti nagu Mallukas sai eks näis kuidas toimib nüüd ootan õhinaga ei hakka isegi pead pesema
    enne kui kaup käes. Aa ja üks asi veel ,mul saab šampoon alati enne otsa kui palsam. Kas kellelgi veel nii?
    Selles komplektis on šampoon 250mg.ja palsam 200mg. peaks võrdselt jaguma 🙂
    Soovin osaleda kindlasti loosimises!

  • Avatar
    Vasta Kristina 15. aprill 2020 at 09:34

    Olen läbi proovinud väga palju erinevaid tooteid kuid ei ole leidnud midagi mis teeks minu kuivad, katkevad ja kahused juuksed oluliselt paremaks. Hetkel kasutan Noughty looduslikke tooteid .Ehk on Innovatise tooted need millel tahaksin pidama jääda 🙂

  • Avatar
    Vasta Marge 15. aprill 2020 at 09:30

    Seinast seina tooteid – nii poest kui salongist. Meeldinud on nt Revlon.

  • Avatar
    Vasta Jaanika L 15. aprill 2020 at 09:17

    Peale rasedust ja imetamise ajal praegu juuksed päris korrast ära. Pole siiani midagi väga head leidnud mida kasutada oma katkistel ja peastlangevatel juustel. Päris kuivad ja õhukesed 🙁

    Juukseõli polegi proovinud. Peaks vist ära proovima ja vaatama mis tulemust annab 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra 15. aprill 2020 at 08:52

    Lugesin Kehapoest nende toodete arvustusi ja tahaks proovida küll! Mingit vägavau-efekti tekitavaid tooteid polegi vist olnud, praegu kasutan Inebrya šampooni ja palsamit värvitud juustele ja olen päris rahul, Igatahes kindel on, et järgmine kord kui otsa saavad, proovin seda sarja!

  • Avatar
    Vasta Marion 15. aprill 2020 at 08:39

    Mu blondid juuksed on imetamise ajal eriti hõredaks muutnud, seega sooviksin väga neile uut treatmenti proovida! ?
    Ma olen siiani kõige enam rahul olnud Linea taimse platsenta sarjaga, aga aegajalt vaatan ikka teiste toojate poole ka – tead isegi, naiste värk, tahaks ju uusi asju ka ?

  • Avatar
    Vasta Hanna 15. aprill 2020 at 08:34

    Mina olen siiani proovinud ka igasuguseid tooteid ja olen truuks jäänud Joico toodetele. Need enamasti toimivad mul hästi, aga kui pikemalt kasutada, siis kaotavad mõju ka ära ehk vaheldust oleks vaja ka. Samuti seisab mul Linea šampoon ja palsam vannitoas. Palsam on super, aga šampoon midagi erilist ei ole.

  • Avatar
    Vasta M. 15. aprill 2020 at 08:32

    Varem kasutasin Natural Siberica Saaremaa sarja, aga kuna seeda minu kodupoodides enam ei leidnud, siis võtsin prooviks Flora Siberica sarja tooted. Olen nendega ülirahul.
    Mul on suhteliselt keerulised juuksed, ühtepidi muutuvad nad väga ruttu rasuseks (jah, ma pesen igapäevaselt oma juukseid). Samas teistpidi olen oma juuksed aastatepikkuse blondeerimisega ära rikkunud ja nad lähevad koguaeg pusasse ja sassi. Hetkel nüüd proovin seda blondeeritud osa välja kasvatada (see on väga pikaldlane protsess kahjuks 🙁 ), ehk saan tagasi tervemad juuksed.

  • Avatar
    Vasta Merit 15. aprill 2020 at 08:25

    Ooo, kõlab väga hea kiidulauluna tõesti! 😀 Nüsisin just oma pika patsi maha, oleks vaja nüüd turgutust küll. 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. aprill 2020 at 13:23

      Oi, miks nii tegid 😀

  • Avatar
    Vasta Diana 15. aprill 2020 at 07:58

    Mul olid megapikad ja ilusad juuksed. Üllatus üllatus teist korda elus keerasin ise värvimisega pekki. Igatahes ma proovin nagu kõike mis siin ilmas olemas on ja tulemus ikka suhteliselt sama. Hiljuti hakkas usinalt uusi juukseid kasvama ja ei teagi kumb täpselt põhjuseks oli kas biotiin mida võtma hakkasin või placent active ampullid mis siis sama aegselt kasutusele võtsin. Juukseõlid olen ka terve kaubanduse läbi proovinud ja siiani võiks öelda, et suva garnieri oma on toiminud paremini kui mingid Ricid ja ma ei tea mis imevigurid. Kokkuvõttes: sooviks proovida!

  • Avatar
    Vasta Liis 15. aprill 2020 at 07:00

    Mina endale sobivat ja wow-efekti tekitavat šampooni ja palsamit veel leidnud polegi. Küll aga juukseõlidest on Wella LuxeOil mu tänane vaieldamatu lemmik, jätab ka juuksed mõnusalt pehmeks ja lõhnab hästi.
    Kindlasti sooviks neid tooteid proovida ?

  • Avatar
    Vasta Sanna 15. aprill 2020 at 06:20

    Mul vahel mega takused juuksed. Eks see blondide juuste võlu. Siis jälle maskutan vms saab hakkama. Hetkel on igasuguseid kasutuses. Proovisin ka taimseid igasuguseid, aga need tegid juuksed takuks ju siis mu omad vajavad igasuguseid pehmendavaid õlisid ja maske. Samas ei kujutaks ette et poleks blond, mul juuksekarv mega peenike ka pole siis ime, et pusad tulevad ?

  • Avatar
    Vasta Kristel 15. aprill 2020 at 05:36

    Hoia homespa juukseseerum on väga hea

  • Avatar
    Vasta Kertu 15. aprill 2020 at 05:19

    Lugesin seda postitust ja sain aru, et mul on juuksehooldusega olnud ka üks ja sama, mitte mingit vau efekti tekitanud elamus, so far. Kuigi juuksed on mul pikad, paksud ja blondeerimisest kuivema poolsed ning erinevaid tooteid kulub seega – ja olen katsenud hulgi. Üks asi aga mis on mu jaoks MUST HAVE, talvel Sim System 4 ärrituse vastane šhampoon ja kooriv palsam, sest kütmisperioodil muutub peanahk selle paruka all ikka väga kuivaks ja tundlikuks. Need aga ei oma juustele suurt efekti seega suveks tahaks taas midagi põnevamat enda riiulile tuua 🙂

  • Avatar
    Vasta Pille 15. aprill 2020 at 03:08

    Mulle ei sobigi mitte miski! Pärast mõnda kasutuskuud otsustavad kõik mu šampoonid minuga enam mitte mestida. Maru tüütu see, kui järjest šampoonipudelite virn vannitoas kerkib, aga reaalselt pähe ei tahagi ühtegi neist panna 😀 Peaks vist rohkem kvaliteetkraami investeerima..

  • Avatar
    Vasta TRIIN 15. aprill 2020 at 02:37

    Mina olen kasutanud Sebastiani niisutavat palsamit, mis on tõesti ülihea just väga kuivadele juustele. Shampoonidest on tavaliselt kasutusel kohevust andvad tooted, kindlat lemmikut polegi, kasutan erinevaid ja on olnud nii pettumust kui ka tõelisi üllatajaid. Innovatise tooteid olen proovinud ja need super head, kahju ainult,et hind üsna kallis on. Tegelikult on väga paljud Kehapoe tooted ülihead,pole siiani küll üheski ostus pettuma pidanud.Kindlasti tasub proovida nende poe tooteid.

  • Avatar
    Vasta Liis 15. aprill 2020 at 01:38

    Macadamia tooted kunagi sobisid hästi, aga hinna pärast mõtled ikka 3x enne kui ostad. Hetkel olen kasutanud blondeeritud juuste tooteid, aga kuluks ära midagi veel niisutavamat

  • Avatar
    Vasta Kaidi 15. aprill 2020 at 01:25

    Olen päris pikalt kasutanud Nioxin system 2 šampooni ja palsamit. Praegu hakkavadki need just otsa saama ja tahaks midagi uut proovida.

  • Avatar
    Vasta Liina 15. aprill 2020 at 01:12

    Pole siiani leidnud miskit sellist mis pikaajaliselt hea oleks. Peale teist-kolmandat kasutuskorda on juuksed jälle kuivad karedad takud. Miskit kallist ei julge ostagi, pärast jälle asjatult lootnud ja raha magama pannud. Kui oleks kindel, et mõjuks mu takule hästi, siis isegi kasutaks kallist kraami.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 15. aprill 2020 at 00:53

    Ooo, kui äge kingiloos!
    Ma kasutasin viimased ~8 aastat sama šampooni-palsamit – Macadamia Natural Oil’i omasid. Mul olid kunagi häääästi kahused, väga pikad ja ka üsna paksud juuksed. Macadamia oli esimene sari, mis mulle selle vau-efekti tekitas – taltsutas kahususe ära ja juuksed olid niiiiiii pehmed. ~3a tagasi hakkasid lampi mu muidu sirged juuksed minema peale pesu kohe lokki, ikka korralikult, nagu oleks punupatsidega maganud. Kammimine küll tõmbas lokke veidi sirgemaks aga mitte ära. Tol ajal hakkas mu õde ka katsetama nende toodetega ning ütles, et tal hakkasid ka juuksed lokitama.. no selge. 😀 Kuna ma lokifänn ei ole, hakkasin katsetama uusi tooteid. Hetkel on kasutuses CHI tooted – on head kuid seda vau-efekti ei ole. Ma nii hea meelega tahaks proovida, mis positiivset tulemust see duo/trio pakkuda saaks.. 🙂

  • Avatar
    Vasta jaanika 15. aprill 2020 at 00:34

    ?? ma vist vana hea poest ostja. Pole kunagi usku olnud nn ime asjadesse.??‍♀️?‍♀️. Kui juuks jama siis jama. Peaks vist ikka katsetama miskit mida kiidetakse. Nii et kahe käega poolt loosis. Äkki saavad juuksed parema ilme ????.

  • Avatar
    Vasta Simone 14. aprill 2020 at 23:58

    Schwarzkopfi sinine niisutav sari on päris okei ja olaolexi tooted ka aga pole päris see mida sooviksin. Mu juuksed on mega kuivad ja kahused, seega läheks vaja midagi mis veel rohkem niisutaks 😀 pole siiani lemmikut leidnud.

  • Avatar
    Vasta Helena V. 14. aprill 2020 at 23:48

    Minu ühed lemmikud tooted juuksehoolduseks!Ja just said otsa nii et nii tore oleks oma varusid täiendada 🙂 Tõesti jätavad juuksed meeletult pehmeks ja kammitavaks. Nüüd ei kujuta ettegi, et miskit muud kasutaksin 😀

  • Avatar
    Vasta kertu 14. aprill 2020 at 23:39

    Ma olen Davinese toodetele truuks jäänud. Aeg-ajalt katsetan ka muud, aga pöördun ikka Davinese juurde tagasi. Ega needki imet tee, aga võtavad kahu veidi paremini maha.
    Hiljuti ostsin Olaplexi juuksemaski sõbranna soovitusel, aga mulle vist ei sobi, mingit muutust küll eriti ei märka.

  • Avatar
    Vasta Joanna 14. aprill 2020 at 23:31

    Mina olen viimasel ajal kasutanud Tradehousest ostetud CHI sarja. On küll kallis, kuid töötab! Tahaks proovida alternatiive küll.

  • Avatar
    Vasta Anneli 14. aprill 2020 at 23:27

    Olen üle läinud erinevatele öko-šampoonidele, aga hetkel käib ikka veel katsetamine, lemmikut ei ole tekkinud. Üks oli mingi vetika-kummeli šampoon, superhea, aga nii looduslik, et tõmbas mul kõik pruuni juuksevärvi maha ? Ehk siis olen kartulikoor, aga et juuksed nii igavad ja tuhmid ei oleks, siis värvin pruuniga üle, aga too šampoon kooris kõik juuksevärvi maha. Rasvaseid juuksepalsameid ei ole ka ammu kasutanud, meeldivad erinevad piserdatavad spreid (juustesse jäetavad ofkoors, kes siis juukseid loputada viitsib).

  • Avatar
    Vasta krista Mägi 14. aprill 2020 at 23:27

    Tellisin selle komplekti ära ja loodan,et värvitud salgud parandab ja on pehmed juuksed. Siiani kasutanud tigi tooteid. Aitäh jagamast seda infot!

  • Avatar
    Vasta Jane 14. aprill 2020 at 23:08

    Mulle siiani lemmik olnud Tahe Gold sari, tõesti fantastiline, aga kuna juba 6 kuud kasutanud, siis peaks midagi muud ka proovima. Mul hästi tihedad ja karmid juuksed

  • Avatar
    Vasta Ann 14. aprill 2020 at 22:53

    Ma armastan Kevin Murphy juukse brändi, südame teeb soojaks, et toodete pakendid on tehtud ookeanist välja korjatud plastikust,loomkatseid pole tehtud nende toodetega ja tooted sisaldavad palju looduslikke koostisosi pluss veel iga toode lõhnab nii eriliselt. Ja muidugi teevad juuksed super heaks ka. Peale nende toodete kasutusele võttu pole pidanud maski näiteks tegema, sest palsam on piisavalt toitev. Olaplexi nr 6 juuksekreemi ka fännan, isegi käed teeb pehmeks ? julgen soovitada.

  • Avatar
    Vasta Mari 14. aprill 2020 at 22:53

    Minule sobib Linea Natura ja Macadamia. Aga tahan ka seda proovida nüüd ? Pean võitma!

  • Avatar
    Vasta Tene 14. aprill 2020 at 22:50

    Olen katsetanud Linea Natural tooteid, placenta active tooteid, salongi tooteid ja hetkel kasutan olaplexi tooteid. Wauu efekti pole veel olnud ??

  • Avatar
    Vasta Kadi 14. aprill 2020 at 22:22

    Olen paar aastat Linea shampoone kasutanud. Aga viimasel ajal juuksed jube takuseks muutunud. Nüüd prooviks midagi uut!

  • Avatar
    Vasta Liis 14. aprill 2020 at 22:14

    Ei olegi leidnud seda päris õiget. Nagu sa ütlesid, et kõik teevad oma töö ära, aga mitte nagu päris lõpuni. Heameelega proovin Sinu kirjeldatud tooteid!

  • Avatar
    Vasta M 14. aprill 2020 at 22:13

    Minu lemmik tooted on olnud CHI omad, eriti see lilla sari – niii hea lõhnaga.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 14. aprill 2020 at 22:00

    Oeh, juuksed on üks raske teema. 🙁 Ma olin 15a blond ja iga aastaga läksid juuksed aina rohkem kahuseks. Tänaseks olen blondeerimise seljatada jätnud ja brünett, aga kahu on ikka. Kuna pealmised juuksed on meeletult rikutud, siis ei aita eriti miski. Olen viimasel ajal ainult netist komplekte tellinud – näiteks Tradehousi, Dermosili, hairpro. Julgen kiita hairpro jf sarja. Sealt leiab erinevatele juuksetüüpidele midagi. Tahaks väga kehapoe komplekti ka proovida, ehk aitab natuke kuiva kahust juust siluda ja kontrolli all hoida. Mõnikord on paksud ja kohevad juuksed päris paras nuhtlus.

  • Avatar
    Vasta Liina 14. aprill 2020 at 21:53

    Minu arsenali on kuulunud juba pikalt “PAUL MITCHELL SMOOTHING SUPER SKINNY SERUM “, mis on lausa SOS- abi peale pesu. Samas hetkel olen päris korralikult hädas kiheleva peanahaga, ostsin apteegist sebamedi šampooni. Peanahk rahunes aga juuksed kuivavad? niiet nokk lahti, saba kinni. Juuksed on meeletult lahti ka, peotäite kaupa tuleb peale pesu, ilmselt olen suveks kiilas? nüüd mõtlengi, kas äkki proovida mõnda BABE šampooni või jääda lootma, et ükskord tuleb õnn minu õuele ja võidan midagi sellist, mis mu karvad ükskord kiharateks teeks ?

  • Avatar
    Vasta Sandra 14. aprill 2020 at 21:42

    Mul on loomulikult lokkis juuksed ja kuna sirgendamiste-värvimistega kõvasti vatti saanud, siis noo üks korralik kahupea olen 🙂
    Raske on leida tooteid, mis sobiksid ja jätaksid juuksed mõnusad, eriti juukseõlid ja maskid. Enamus kuidagi jätavad juuksed raskeks.
    Seega oleks tore proovida seda komplekti 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 14. aprill 2020 at 21:40

    Raatsisin ka kunagi selle ôli endale osta ja tôesti, oli megaaaa heaa. Aga hetkel rohkem ei raatsi kahjux kuigi tahax kôike proovida nyyd 😀 mul ma megaa kuivad aga paksud ja pikad juuxed. Ei tea kas mul kulub ka kôike tilk!??

  • Avatar
    Vasta C 14. aprill 2020 at 21:36

    Ma tarka ei oska oelds, aga selliseid tooteid sooviks kull voita?

  • Avatar
    Vasta Evelina 14. aprill 2020 at 21:33

    Omg ma olen koguaeg seda osta tahtnud, aga üliõpilasele kohaselt, pole finantsseisu kiita ?. Pole leidnud ka veel, mis mu juustele ideaalselt sobiks. Praegu kasutan The Body Shop maasika šampooni, aga mingit wow efekti pole.

  • Avatar
    Vasta Liis 14. aprill 2020 at 21:32

    Olen proovinud kümneid erinevaid šampoone, palsameid, maske ja ka mõnd ulmekallist salongihooldust, aga no minu kahustele ja kuivadele juustele, mida on olenemata juuste väljalangemisest päris suur pahmakas, ei ole seda true machi veel leidnud ?. Kuigi olen seda õiget otsinud nii poelettidelt, salongidest kui ka apteegist, siis hetkel on vaid üks paari aasta tagune kingitusena saadud komplekt, mis meenutamist väärib. See oli Sensai Shidenkai ja see tõesti meeldis. Aga nüüd pole ammu proovinud seda. Oma postitusega ajendasid aga muidugi kehapoe valikut vaatama ja enda poolt katsetatud tooteid proovima. Mulle tundub, et see õigete ja sobivate juuksehooldustoodete leidmine on isegi mehe leidmisest keerulisem ?.

  • Avatar
    Vasta Piia 14. aprill 2020 at 21:26

    Mul on õhukesed ja katkevad juuksed, pole kunagi pikemaks kui õlgadeni kasvanud, olen proovinud erinevaid juuksehooldustooteid ja vitamiine, kuid pole leidnud veel midagi mis wow efekti tekitaks ??‍♀️ oleksin samuti huvitatud proovima kas need võiksid midagi muuta 🙂

  • Avatar
    Vasta Marian 14. aprill 2020 at 21:20

    Kui ma vaid saaks öelda selle ühe ja ainsa, mis on sobinud, aga olen endiselt otsingutel. Otsin veel enda ühte ja ainsat. Juukseõlidest siiani lemmik paul mitchell super skinny serum, aga šampooni ja palsami osas proovin iga ostuga midagi uut, aga siiani tulutult.

  • Avatar
    Vasta Heleri 14. aprill 2020 at 21:20

    Siiamaani on sobinud enamvähem mingid 100% orgaanilised tooted. Ühed mida kasutan neid saba kuskilt vene poest ja jätavad juuksed suht pehmeks. Ning hetkel mul on mingid Soome tooted, mis on ka päris head .. aga mul on blondid juuksed, mis on kuivad, õnneks katki enam pole kuna lõikasin lühikeseks, aga siiski niiiiii kuivad :/
    Pole veel WOW effekti ühegi tootega saanud 😀 heameelega katsetaks neid tooteid. Juukseõli oleks täiega vaja ntks 😀

  • Avatar
    Vasta Kelli 14. aprill 2020 at 21:19

    Olen ka kasutanud nii kolme euriseid kui kolmekümne euriseid tooteid. No sellist kiidulaulu ja Wow-efekti pole küll millestki saanud 😀 Täitsa kohe hakkas huvitava need tooted….

  • Avatar
    Vasta Birgit 14. aprill 2020 at 21:16

    Siiamaani Linea tooteid kasutanud. Aga tahaks väga vaheldust. Mul samamoodi värvitud ja tihedast sirgendamisest kahjustatud, õhukesed ja kuivad. Äkki need tooted teevad imet ja saan lõpuks juukseid veidi kasvatada ka 🙂

  • Avatar
    Vasta Jane 14. aprill 2020 at 21:16

    Ausalt öeldes ei ole ma siiamaani kokku puutunud ühegi tootega, mis wow effekti tekitab ehk uue toote katsetamine ei jookseks mööda külgi maha.

  • Avatar
    Vasta Diana 14. aprill 2020 at 21:14

    Mul just lõppes sama komplekt (õlita) ja väga tahaks uuesti neid tooteid!
    Kusjuures eriti meeldis, et juuksed ei lähe kukla tagant nii kiiresti raskeks ja rasvaseks 🙂

  • Avatar
    Vasta Tene 14. aprill 2020 at 21:10

    Viiamti ostsin Sebastian Dark Oli komplekti, julgen soovitada küll! Mulle meeldib erinevaid firmasi proovida, seda pole veel katsetanud.

  • Avatar
    Vasta Kaisa K 14. aprill 2020 at 21:09

    Ma ei ole ka kahjuks erilist wow efekti üheski tootes leidnud, seega prooviks antud komplekti hea meelega ?

  • Avatar
    Vasta Merili 14. aprill 2020 at 21:07

    Kasutasin pikalt Placent Activ tooteid, vahepeal oli olukord juba päris okei ja ei tulnud enam peotäitega juukseid ära, aga siis sain aru, et pigem vist asi mu viljakust toetavates vitamiinides, kus marupalju head kraami sees.. juukseid jäid nende tooteid kasutades marurasvaseks ja üldse ei sobinud, kuigi mul MEGA kuiv nahk. Nüüd tellisin omale Madara mingi uue sarja tooted, loodan, et üks hetk leian miskit okeid.. aga minu meelest on hea kui vahepeal saab miskit muud kasutada, sest muidu juuksed vist nagu harjuvad ära? Seni olen vahepeal peika shampooni kasutanud, aga võiks ju lihtsalt mingid kaks normi seti olla.

  • Avatar
    Vasta Di 14. aprill 2020 at 21:01

    Juuste osas pole mul otsest wow efekti olnud. Aga duššigeeli (no ostsin suvakaid toidupoest mille lõhn meeldis) vahetasin välja bioderma atoderm dussiõli vastu ja vat see teeb nahale pai ja on nii üli mõnus.
    Lisaks on nüüd vannitoas 4 pesuvahendi pudeli asemel 1 sest terve pere kasutab seda ?

  • Avatar
    Vasta Kelli 14. aprill 2020 at 20:56

    Ema on mul alati olnud pöhimötetega- mul on keelatud teha elulöpuni tatoveeringuid ning juukseid vöisin värvida alles 18. aastaseks saades. Ja loomulikult ma seda kohe ka tegin ning valisin köige piinavama- blondeerimise. Aasta oma juukseid rikkudes möistsin, et emal on öigus (nagu alati) ning värvisin tagasi juuksed oma naturaaltooni. 3 aastat hiljem ning ikka mässan oma katkiste, kuivade ja töödeldud juustega. Proovinud olen mitmeid sarju, kuid truuks olen jäänud Linea toodetele, arvates et olen leidnud löpuks selle öige kombo. Aga tundub, et olen siiski vist elanud vales ning peaksin Sinu soovitatud komplekti proovima.

  • Avatar
    Vasta Heddy 14. aprill 2020 at 20:56

    Juba pikemat aega olen kasutanud Cutrini tooteid.

  • Avatar
    Vasta Riina 14. aprill 2020 at 20:46

    Ma ei tea mis mu juustega hetkel toimub aga nad on nii puised ja ma ei teagi kuidas seda nimetada aga KOHUTAVAD . Kunagi sobis wella invigo sari , siis jälle sebastiani omad . Nüüd aga , mine või lolliks aga mitte üks šhampoon ega palsam ei sobi , isegi mitte toidupoe kraam ja juuksed on ikka elutud ja kohutavad ?
    Seda sarja pole proovinud nii,et lootus sureb viimasena ja pliiiiiiis loosiõnn palun naerata mulle .

  • Avatar
    Vasta H 14. aprill 2020 at 20:46

    Minu lemmik juuksetoode läbi aegade on Schwarzkopfi BC hyaluronic moisture kick , selline helesinine spreipudel ja pmst nagu pähejäetav palsam. Nooo megamõnus, aastaid juba kasutanud ja paljudel juuksuritel ka see kasutuses, kindlalt minu lemmik läbi aegade!!

  • Avatar
    Vasta Liina 14. aprill 2020 at 20:41

    Ma olen kaua kasutanud inebrya tooteid, nüüd tellisin mõne kuu eest ka olaplexi õli juurde ja sellega tõesti ülirahul, kuid šampooni pole siiani raatsinud tellida, ilmselt ka ei raatsi, niigi kehv aeg hetkel. Kuid need tooted tõesti tekitasid huvi, mul ka hullult kahjustatud juuksed, ikka vaja ju föönitada ja sirgendada ka ja no blondeerimine veel lisaks, juuksed ikka suht takud nüüd taaskord, äkki see tõesti mõjuks ka mulle ?

  • Avatar
    Vasta AP 14. aprill 2020 at 20:30

    Ma olen reaalselt mega kaua tahtnud neid tooteid tellida ja proovida, kuid siiani selleni jõudnud pole! 😀 Juuksekarukesed ma juba tellisin, tundub, et nüüd on vaja ka see tellimus ette võtta. 😛
    Siiani kõige paremini sobinud on Linea Natura tooted, mis tegid tõesti juustega imesid. 🙂

  • Avatar
    Vasta Cristina 14. aprill 2020 at 20:21

    Olen kasutanud Davines tooteid ja rahul.
    Korra tellisin ka palju palju kiidetud Linea natura šhampooni ja palsami, aga jah… pettumus täielik :D. Põhimotteliselt tegid pea puhtaks kyll, aga no ei midagi erilist, pigem jäid juuksed kahuseks ja väga raske oli neid lahti kammida.

  • Avatar
    Vasta Merilin 14. aprill 2020 at 20:19

    Mul on ka õhukesed ja kahjustatud juuksed. Aasta aega pole neid föönitanud-sirgendanud, olen juuksuris ainult juuri värvinud ja kasutan Olaplexi šampooni&palsamit. Vaikselt läheb olukord paremaks, aga pikk tee veel minna, nii et mainitud komplekt läheks kindlasti asja ette 🙂

  • Avatar
    Vasta P 14. aprill 2020 at 20:06

    Ma olen väga paljusid tooteid proovinud ja katsetanud aga ûkski pole nagu mingit wow efekti tekitanud. Seega ostan ikka ja jàlle lõpuks tavapoest neid odavaid, sest kohati jätavad juuksed isegi mõnusamaks, kui 20eurised shampoonid. Seega prooviks põnevusega neid imetooteid. Àkki tõesti teevad minu õhukesed ludujuuksed paremaks

  • Avatar
    Vasta Maris 14. aprill 2020 at 20:03

    Olen proovinud ka üsna mitmeid erinevaid juuksehooldustooteid ning suuresti just palsameid. Nii mõnigi kallim versioon on jäänud sinna “meh” kategooriasse, kuid üks, mis minule isiklikult wow effekti tekitab, on Lanza Healing Strength Manuka Honey palsam. Hinnaklassilt kuulub sinna krõbedamate hulka, kuid seni pole sellele tootele veel vastast leidnud. Muudab juuksed pehmeks, läikivaks ja hästi kammitavaks 🙂

  • Avatar
    Vasta Marlen 14. aprill 2020 at 19:51

    Kui aus olla, siis polegi siiani ühtegi sobivat leidnud ? kõik mis proovinud olen, mõjuvad nii lühiajaliselt. Sain eelmine kuu sünnipäevaks ühe kallima komplekti ja ei aita seegi, sama kui osta poest neid tavalisi fructiseid jne. Loodan nüüd võiduõnnele, ehk võiks nüüd see komplekt sobida, sest sirgendan juukseid igapäevaselt ja tahan ka ju lõpuks ilusaid ja pehmeid juukseid ?

  • Avatar
    Vasta Kairi 14. aprill 2020 at 19:43

    Mulle on siiani hästi sobinud Giovanni brändi niisutavad tooted, mida iHerbist tellin ja vahepeal poputan juukseid Olaplexiga kui tuju tuleb? Innovatise tooted ammu mõttes mõlkunud, sest Hundipreili promob neid ja tal samasugused heledad puhvis juuksed nagu mul?

  • Avatar
    Vasta mari 14. aprill 2020 at 19:36

    Viimased paar aastat kasutanud kollast garnieri, sest muud pole sobinud. Nüüd hakkavad juuksed aga sellega kuivaks jääma, juurde kasutan mandliõli ja blessixi kuumakaitset mis kunagi soovitasid?

  • Avatar
    Vasta E. 14. aprill 2020 at 19:25

    Hetkel kasutan Kevin Murphy shampooni+palsamit ja Goldwelli keratiiniga juukseõli ning tunduvad mõlemad päris head siiani.

  • Avatar
    Vasta R. 14. aprill 2020 at 19:02

    pick-me-pick-me-pick-me 😀

    hakkasin jälle Placent Activi ampulle kasutama, see teeb mu juuksed nii siledaks 🙂 muidu kasutan juba aastaid Joico asju. Vahepeal kasutasin Oribet ka, aga polnud mingit vahet Joicoga, ainult kõrgem hind, siis jätsin Oribe maha 😀 lähen täna oma juuksekasvu-kummikarudele järgi 🙂 kas sa ripsmete kasvus ka mingit muudatust märkasid?

  • Avatar
    Vasta Mariza 14. aprill 2020 at 19:02

    Ei teagi mis sobinud on. Hetkel kasutan punast elvitali shampooni ja palsamit. Olen samuti salongist ostnud tooteid aga viimased tegid mu juuksed väga kahuseks.

  • Avatar
    Vasta Silja 14. aprill 2020 at 18:45

    Pidevalt katsetan uusi tooteid. Hetkel käsil Nurme rosmariiniga sari. Olen päris rahul.

  • Avatar
    Vasta Marju 14. aprill 2020 at 18:45

    Viimasel ajal ei sobi nagu ükski šampoon, juuksed lähevad nii kiirelt rasuseks. Kuna mul on pikad juuksed, siis olen pigem palsami osas valivam. Siiamaani on lemmikud Davinesi Nono ja Joico K-Pak Color Therapy palsam. Ja Paul Mitchelli Skinny Serum juukseõli on mega hea.

  • Avatar
    Vasta Irma 14. aprill 2020 at 18:18

    Muidu kasutasin poe omi… Kui sain kingituseks järsku Linea Natura tooted… Ma olin niiii vaimustuses! Pole mul iial enne midagi nii hästi sobinud…
    Nüüd olen kasutanud neid tooteid aastaid ja mõelnud, et kas siin maamunal leidub mu jaoks midagi üllatavat veel? Kas on midagi, mis saaks mulle veel sobida? Mu juuksed nii pirtsakad ja sp ei jule kalleid asju katsetamiseks ka niisama osta.?

  • Avatar
    Vasta Anna-Liisa 14. aprill 2020 at 18:15

    Et mis mulle on hästi sobinud? Hahaa, peaaegu, et mitte miski, päris ausalt. Olen proovinud praktiliselt kõike alustades Goldwellist, Cutrinist ja lõpetades Macadamiaga. Kanaaridel avastasin pool juhuslikult Garnieri avokaado juuksemaski ja see on jäänud nüüd kasutusse. Olen muide märganud, et mu juuksur võib pm. mu juukseid kasvõi pasaga pesta ja saaks ikka võrratu tulemuse. Ja kui ise ostan samad tooted koju on tulemus päris niru. Thats just sad?

  • Avatar
    Vasta Mirje 14. aprill 2020 at 17:59

    Kunagi kasutasin Gliss gur sarja,tegi juuksed pehmeks/mõnusaks,kuid järgmisel päeval olid nad ka rasused .
    Mõtlesin siis proovida Tigi Bed Head sarja. Täitsa okei aga ma tunnen et juuksed vajaksid siiski korralikumat turgutust,kuna olen neid veidi kiusanud ehk blondeerinud poevärvidega. Kuna rahaline seis üsna nadi,mõlemad mehega tööta ja 3last vaja toita/katta siis tuleb enda pealt kuidagi kokku hoida. Aga samas tahaks ju ka miskit uut jne. Naistevärk ?

  • Avatar
    Vasta Kristi 14. aprill 2020 at 17:55

    Tellisin endale sama komplekti ilma juukseõlita paar kuud tagasi. Naturaalselt on mul lokkis juuksed ja saavad päris palju vatti värvimise ja sirgendamisega. Peale Innovatise kasutamist olen ääretult palju positiivset tagasisidet saanud, kui palju ilusamad ja säravamad mu juuksed välja näevad. Ja see lõhn on nii mõnusalt hea, kindlalt võin öelda et üle aegade lemmik! Ja ühe komplektiga saan oma pikkade juustega paar kuud kenasti hakkama 🙂

  • Avatar
    Vasta Maiken 14. aprill 2020 at 17:46

    Kasutan viimasel ajal apteegi šampoone ja avastasin enda jaoks ühe BABE šampooni. See küll aitas lahti saada veidrast kõõma laadsest asjast, kuid juuksed hakkasid väga kiirelt rasuseks muutuma. Vahetasin selle siis teise apteegi šampooni vastu, mis peaks olema hea rasustele juustele, kuid see ei toimi üldse. Juuste pesu päeval on juuksed nii ilusad ja puhtad aga juba järgmine päev täiesti kohutavad, pea pealt näha juba et mustad. Nii et olengi praegu täitsa ilma korraliku šampoonita.

  • Avatar
    Vasta Tiia 14. aprill 2020 at 17:46

    Kus seda kena pesu saab mis sul piltidel seljas on? Ma juba mitmetelt piltidelt vaadanud ja otsinud. Pliis help me…

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. aprill 2020 at 17:56

      Change:)

      • Avatar
        Vasta M. 15. aprill 2020 at 08:34

        Väga hea valik.. Olen oma pesusahtli kõik Change pesu vastu vahetanud. Ja poes käies meeldib mulle alati teenindajate sõbralikkus, lahkus ja väga hea soovitusoskus.

        • Mallu
          Vasta Mallu 15. aprill 2020 at 13:23

          Jaaa 🙂

  • Avatar
    Vasta Birgit 14. aprill 2020 at 17:42

    Olen katsetanud ka palju erinevaid firmasi.. Küll tavapoe tooteid ja kalleid salongi omasi.. Mingit wow effekti pole vàga olnud kahjuks ??‍♀️ Seega tahaks väga tooteid proovida ja äkki saab ka selle wow effekti ja pehmed juuksed ?

  • Avatar
    Vasta Kerli 14. aprill 2020 at 17:29

    Minu juustele ei mõju miskit 🙂 Juuksed katkevad, ei kasva, on kuivad.
    Olen aastate jooksul kõike proovinud. Kuskil 3a tagasi hakkasin kasutama Linea omi. Olen siiani enamvähem kõik ära proovinud nende valikust aga tulemust ei näe 🙁
    Ma ei süüdista ühtegi toodet vaid enda nõmedaid juukseid 🙂

    • Avatar
      Vasta Pille 14. aprill 2020 at 22:44

      Mul kipub ka nii olema nagu sul. Vahel ostan kallima komplekti Tradehousist, siis jälle suvaka toidupoest.

  • Avatar
    Vasta Tiia 14. aprill 2020 at 17:25

    Ma just otsin endale mingit palsamit, mis suutaks mu pikki juukseid niisutada ka. Siiani pole ma midagi sellist leidnud ja kammimine on lihtsalt piin.

    • Avatar
      Vasta Anett 14. aprill 2020 at 20:23

      Ostsin just nende pisikesed tuubid prooviks. Nüüd oleks hea meel kui saaks suuri pudeleid omada 🙂
      Aga äkki kehapood annaks mingi sooduskoodi sulle ja lugejatele kasutamiseks? ? ?

      • Mallu
        Vasta Mallu 15. aprill 2020 at 13:26

        Hetkel seal niii suured aled nagunii, et ei saa anda 🙁

    • Avatar
      Vasta Hanna 14. aprill 2020 at 23:41

      Pole siiani leidnud tooteid, mis tõesti niisutaksid ja muudaksid juuksed vähem kahuseks. Seega ehk oleksidki need tooted just mu uued lemmikud ?

  • Avatar
    Vasta Helina 14. aprill 2020 at 17:15

    Hetkel olen ootaval seisukohal, kas mu juustele sobib Joico Defy Damage või peab uue tootja poole vaatama jälle. Hea meelega võidaks, siis ehk saan püsiva lemmiku oma juustele 🙂

  • Avatar
    Vasta Madli 14. aprill 2020 at 17:15

    Mul on üsna tujukad juuksed, nii et väga väheste toodetega on mul vau-efekt olnud. Esimesena meenub üks vennalt laenatud apteegišampoon, mille nime ma enam ei mäleta, ja teisena Placenta Active. Ülejäänud asjad on mu juuksed üsna ükskõikseks jätnud. AGA – mitte ükski, ausõna, mitte ükski juuksehooldustoode pole suutnud mu juukseid pehmeks muuta, nii et hea meelega prooviksin seda komplekti küll.

  • Avatar
    Vasta Liis 14. aprill 2020 at 17:15

    Siiani on mu lemmik Madara šampoon ja palsam. Teised jätavad nagu mingi kihi juustesse, megarõve tunne lihtsalt.

  • Avatar
    Vasta MAILIS 14. aprill 2020 at 17:03

    Olin üle 10 aasta täiesti tumedate juustega ja siis aasta tagasi hakkasin heledamaks tegema. Nüüd blond.
    Kui olin tume vōisin kasutada igast shampooni ja palsami. Juuksed olid titimiti.
    Nüüd kus hele olen. Tziiiibus. Ma ei leia ühtegi toodet mis hoiaks mu juukseid ?‍♀️
    Kuu aega kasutanud ka kummikarusid.
    Aga otsad on niiii kuivad.

  • Avatar
    Vasta Elina 14. aprill 2020 at 16:58

    Mulle on siiani sobinud kõige paremini Linea tooted. Olen neid juba paar aastat vahelduva eduga kasutanud ja juuksed püsivad kauem puhtad ja kasvavad paremini. Just saavad nende tooted otsa, aga noh töötu (koondatud) rahadega väga uusi ei osta ? Tegelikult prooviks hea meelega vahelduseks jälle midagi muud ka ning kuna juuksetüüp tundub sama, siis olen kohe eriti huvitatud neist ☺️

  • Avatar
    Vasta Mariliis 14. aprill 2020 at 16:54

    Ma otsisin endale ikka päris kaua õiget šampooni. Proovisin üht ja teist, mida sõbrannad/juuksurid soovitasid, aga mõnest proovisin paar korda ja andsin ära. Mõni ei pesnudki pead puhtaks, juuksed jäid rasvaseks, või jäid nagu palsamist kreemiseks, kuigi loputasin korralikult, ja/või siis läks pea megakiiresti mustaks. Nt paljukiidetud Inebrya ei sobinud üldse. Nüüd juba paar viimast aastat kasutan Macadamia tooteid ja olen üldiselt rahul. Aga nii hea reklaami korral võiks proovida ka Innovatist 🙂

  • Avatar
    Vasta Crislyn 14. aprill 2020 at 16:53

    Mina pole siiani leidnud endale sobivat toodet. Kasutasin aastaid tagasi Rosalind Diplona värvitud juustele mõeldud šampooni mis sobis mu juustele üli hästi! Kuid siis tekkis mul KÕÕM! No OK siis.. Kuigi emal seda probleemi ei tekkinud kunagi. Nüüd kuu aega tagasi ostsin selle šampooni endale JÄLLE aga olin unustanud, et sellepärast, et mul kõõm tekkis, sellepärast ma seda rohkem minevikus ei kasutanudki. Nüüd kasutan kuurina PHYTO Squam treatment šampoone.

    • Avatar
      Vasta Helen 15. aprill 2020 at 08:43

      Minu blondeeritud ja kuivadele juustele sobiks see komplekt nagu rusikas silmaauku ?! Praegu kasutan mingit suvalist kraami, mis teeb oma töö ära aga wow efekti ei saa nendest.

  • Avatar
    Vasta S 14. aprill 2020 at 16:53

    Hetkel pole veel leidnud head juuksehooldus komplekti mis mu juustel hästi toimiks. Tahaks väga seda proovida, äkki see ongi see mida mul vaja

  • Avatar
    Vasta Kristel 14. aprill 2020 at 16:52

    Olen kasutanud Dove tooteid hetkel aga olen otsinud just midagi head kahjustatud juustele … neid tooteid prooviks hea meelega ??

  • Avatar
    Vasta Kadi 14. aprill 2020 at 16:46

    Alter Ego hõbešampoon on siiani olnud parim leid, aga tavalistest šampoonidest pole küll midagi nii head leidnud, mis mu üliõhukeste ja liiga palju blondeeritud juustega mingeid imesid teeks 😀

  • Avatar
    Vasta Birgit 14. aprill 2020 at 16:42

    Midagi ideaalselt sobivat polegi leidnud. Kasutan seda, mis “ajab asja ära”. Peamiselt siis hetkel jaekaubanduse toodang. Tuleb praeguste aegade juures hinnatundlikum olla, kes teab kas või millal rahavood ja töökohad siin üldse taastuvad :/ Eks emad ikka hoiavad kokku enda pealt 😀 Mul neid päkapikke jagub, kelle arvelt kokku hoida – 4s beebi teel + 2 lisaeestkostetavat.
    Olen proovinud Placent Active ja Linea tooteid ka. Wowi ei olnud või siis ei osanud märgata.
    Muidu ikka võtan kuulda teiste soovitusi uute ja heade asjade osas, et äkki leian ka enda WOWi.
    Üks hea toode oli küll kui olin punapea. Sinu enda soovitatud toode muuseas. Ehk mäletad seda, mis punase tooni nii mõnusalt erksaks tegi.
    Praegu teen tootest screenid ja kunagi parematel aegadel proovin ära …. kui just kogemata ei võida ?

  • Avatar
    Vasta Astrid 14. aprill 2020 at 16:35

    Siiani järjest proovinud Linea Natura tooteid.

  • Avatar
    Vasta E 14. aprill 2020 at 16:30

    Aastatega on nii kujunenud, et sampoon on odavamat sorti vene omad ja palsam ning mask siis midagi minu juusetüübile + muidugi hõbesampoon. Ja vahetan marke, kui tühjaks saavad, aga üks mis kindel – kord tihemini, siis harvemini teen kookosõlimaski juustele. Soovitan kõigile!

  • Avatar
    Vasta Kristin 14. aprill 2020 at 16:25

    Mina kasutan täpselt neidsamu tooteid juba aasta ja olen väga rahul. Kasutan vaheldumisi tooniva shampooniga, et juuste külma tooni hoida. See juustekreem-palsam on reaalselt niiiiiiiii niisutav. Mul on endal päris kahused juuksed, aga see palsam teeb juuksed kohe pehmeks.

  • Avatar
    Vasta Maria 14. aprill 2020 at 16:23

    Mahapestavale palsamile ei ole kunagi suurt tähelepanu pööranud, alati eelistanud pihustatavaid peale pesu. Šampoonist kasutasin aastaid Head & Shouldersit, toimis minu jaoks paremini kui mõni muu poes müüdavatest, ei kuivatanud peanahka ja jättis juuksed säravaks + hästi lõhnavaks. Nüüd hiljaaegu avastasin Natura Siberica sarja, esimesed korrad pestes ei andnud soovitud tulemust, aga pärast mitmendat pesu harjusid juuksed ära. Suurt vahet neil ise ei tee, küll aga meeldib, et viimane on Eesti toode ?
    Sinu influencitud komplekt näeb küll tuus ja lux välja ?

  • Avatar
    Vasta Elery 14. aprill 2020 at 16:13

    Kasutan ka neid samu Innovatise tooteid ja MEGA head, krõbeda hinnaga küll, aga jagub ka ning iga senti väärt!

  • Avatar
    Vasta E 14. aprill 2020 at 16:11

    Peale sünnitust ja praegu imetamise ajal on mu juuksed lihtsalt kohutavad. Ostsin korraliku raha eest linea kiidetud tsilli komplekti ja ma ütleks et mu juuksed on veel hullemad kui enne ? ühesõnaga pole veel leidnud seda sobivat ja prooviks küll seda komplekti ?

  • Avatar
    Vasta Riin 14. aprill 2020 at 16:06

    Olen kasutnud Chi palsamit ja šampooni, juuksed mega pehmed!

  • Avatar
    Vasta Kristiina 14. aprill 2020 at 15:58

    Ma olen viimasel ajal kasutanud Lushi tahkeid sampoone või siis poest ostnud Puhas Loodus sampoone.

  • Avatar
    Vasta Gerli 14. aprill 2020 at 15:55

    Minu jaoks on juuste toodete valimine alati hästi keeruline. Ühel hetkel arvasin, et olen neid üle toitnud igasuguste toitvate šampoonidega, sest mitte ükski ei sobinud enam ja juuksed olid megakahused ja rõvedad. Hetkel kasutan Inebrya toitvat šampooni ja värvikaitsvat maski ja see kombo teeb juustega imesid. Hea hind ja peale pesu on juuksed sirged ja näevad pehmemad ja tervemad välja. Kui vahest teist šampooni-palsamit kasutan, siis on vahe kohe näha ja juuksed hoiavad pigem lokki ja on kahused jälle. Nüüd aga hakkab šampoon otsa saama ja ega maskigi väga palju alles ole, niiet mõtlen mida uueks valida. Kas jääda lojaalseks samadele toodetele või vaadata midagi uut sama firma alt. Samas oleks hästi tore nüüd uued lux tooted võita, et vaadata, kas need on nii palju paremad 🙂

    • Avatar
      Vasta Maria 14. aprill 2020 at 16:22

      Mahapestavale palsamile ei ole kunagi suurt tähelepanu pööranud, alati eelistanud pihustatavaid peale pesu. Šampoonist kasutasin aastaid Head & Shouldersit, toimis minu jaoks paremini kui mõni muu poes müüdavatest, ei kuivatanud peanahka ja jättis juuksed säravaks + hästi lõhnavaks. Nüüd hiljaaegu avastasin Natura Siberica sarja, esimesed korrad pestes ei andnud soovitud tulemust, aga pärast mitmendat pesu harjusid juuksed ära. Suurt vahet neil ise ei tee, küll aga meeldib, et viimane on Eesti toode ?
      Sinu influencitud komplekt näeb küll tuus ja lux välja ?

    • Avatar
      Vasta Abuela 14. aprill 2020 at 18:03

      Viimane “OMG what is this magic potion” hetk (mis oli ka aastaid tagasi) oli Davinesi LOVE lokkis juustele mõeldud maskiga, mis võlus mu kahustest, blondeeritud, õhukestest juustest terve välimusega loomulikud läikivad lained välja.

  • Avatar
    Vasta Janet 14. aprill 2020 at 15:49

    Tellisin ka selle palsami ja šampooni umbes kaks nädalat tagasi. Tõesti- parimad, mida olen kasutanud 🙂 juuksed niiiiniiiii pehmed ja nägid juba peale esimest kasutamist tervemad välja.

  • Avatar
    Vasta G 14. aprill 2020 at 15:46

    No mul on õhukesed, lokkis ja värvimise tõttu väga kahjustatud juuksed. Kammin neid ainult enne pesu, et ei lõhuks… kuivatan difuuseriga, jaheda õhuga. No ja ainsad asjad mis mu peas praegu toimivad on Kallose lokisprei (ei ole neil enam veebisaiti Kallos.ee, peab kaup24st tellima 🙁 ) ja Tradehousest ostetud Chi aloe vera ja agaavinektariga juukseõli. Minu kaastunne kõigile geenirikkega, st loomulike lokkidega, sündinuile 🙂 Ja sirgejuukselised – palun ärge tulge lokilammastele rääkima, et mus sul viga, sul ju lokid omast käest võtta, sest lokkis juukseid on palju raskem hooldada ja hommikul soengusse sättida 😉

  • Avatar
    Vasta Liis 14. aprill 2020 at 15:46

    Ma ostsin viimati omale platcent activi šampooni ja palsami ja mulle ei sobi see kohe üldse. Ma ostsin selle kuna sain ühe korra seda ema käest proovida ja tegi juuksed nii mõnusaks siidiseks ja pehmeks. Aga nüüd ma olen seda 5 kuud kasutanud ja juuksed on kuivad ning kohutavalt elektrit täis. Pole kunagi varem sellist probleemi teiste šampoonide asjadega olnud. Nii, et parima hea meelega prooviks midagi uut ja head.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 14. aprill 2020 at 15:45

    Mina pole siiani leidnud endale sobivat toodet. Olen kasutanud poe omasid kui ka juuksurisalongist ostnud ja lõpuks ikkagi juuksed väsivad tootest ning jäävad peale pesu vastikud. Mul just kipuvad paljud palsamid juukseid kuidagi rasvaseks jätma. Praegu olen paar nädalat dove šampooni ja palsamit kasutanud, algul jäid juuksed nii ilusad ja pehmed ning nüüd enam mitte.
    Vot sellised lood minu mitte kuuletuvate kiharatega ja tahaksin väga neid tooteid proovida 🙂 Ehk sobiksid ka minu keemiliselt töödeldud juustele .

  • Avatar
    Vasta K 14. aprill 2020 at 15:41

    Siiani lemmik Goldwelli kuldne sari, aga prooviks heameelega midagi uut 🙂

  • Avatar
    Vasta Ann 14. aprill 2020 at 15:40

    Ma pesen juukseid suht tihti, aga šopata eriti ei viitsi ja sellepärast eelistan 500ml šampoone. Kui viitsin duši all kauem hängida, siis panen palsamit ka – selle mõju on alati tunda, aga ikkagi ei viitsi iga kord kasutada…. Olen aga tähele pannud, et juustele meeldib, kui tooteid aeg-ajalt vahetada!

  • Avatar
    Vasta Liisu 14. aprill 2020 at 15:39

    Kuna ma maniakaalselt keeran oma juukseid pekki siis olen proovinud paljusid asju. Linea alguses sobis aga mingil hetkel tegi juuksed takuseks. Siis tellisin Insight tooted ja siiani nendega ka rahul. Aga oma kuivade juusteotste jaoks ei ole ma leidnud mitte midagi paremat kui Paul Mitchell super skinny seerum. Proovisin ka ma macadamia õli mis oli ka väga hea aga see lõhn oli õudne 😀

  • Avatar
    Vasta Anita 14. aprill 2020 at 15:39

    Ostsin esimest korda wella tooteid ja megaa head. Liiter šampoon ja palsamit teeb kokku~70eur. 100% seda raha väärt. Aga soovin ikka proovida midagi uut, ehk hakkab rohkem meeldima ?

  • Avatar
    Vasta Teele 14. aprill 2020 at 15:38

    Ma alustasin ka Innovatise juukseõli kasutamist (kui sinu mõjutusel läksin Ivybears karusid ostmas ja ka see juukseõli “kogemata” mu ostukorvi sattus ?). Ja MEGA hea õli indeed! Mul on üldiselt juba pehmed juuksed, aga omggg, pärast seda õli – kirjeldamatu. Ei jäta rasvaseks ja ausalt öeldes mulle tundub, et juuksed püsivad isegi kauem puhtana ? Igatahes – tahaks VÄGAGI proovida ka nende šampooni ja palsamit!!

  • Avatar
    Vasta Kaia 14. aprill 2020 at 15:38

    Ma olen kasutanud peamiselt GNLD (uue nimega vist oli NeoLife) shampooni ja palsamit ja Joico juukseõli. Teeb oma töö ära, aga otsest sellist wow muljet ei jäta. Vahel haaranud ka poelettidelt suvalisi, aga need kipuvad mul tavaliselt kõõma tekitama.
    Prooviks küll midagi uut.

  • Avatar
    Vasta Anne S 14. aprill 2020 at 15:32

    Innovatise tooted on ka minu LEMMIKUD juba üle aasta ja ei kavatsegi midagi muud proovida, sest olen leidnud endale ideaalsed tooted! Varem kasutasin ka suvalisi tooteid, mis tegid mu juuksed ikka väga halvaks:( Innovatisega on juuksed kuidagi oluliselt pehmemad ja tervemad, olen juba enda kõikidele sõbrannadele ja soovitanud ja need samuti kasutavad Innovatist ja kiidavad. Tõesti soovitan! Kehapood on üldse minu suur lemmik, olen sealt nii palju ägedad asju leidnud!

  • Avatar
    Vasta Giisela 14. aprill 2020 at 15:32

    Ma kasutan Linea Natura tooteid, head suured pudelid ning on palju kiidetud, kuid kahjuks mina suurt muutust tundnud siiamaani pole.

  • Avatar
    Vasta Annika 14. aprill 2020 at 15:29

    Väga hästi nagu polegi midagi sobinud, aga kuna pea vajab ikka pesemist, siis tuleb kasutada seda, mida poest saab. Joiki omad ehk on kuidagi teistest eristunud, kuid ei midagi erilist. Prooviks heameelega neid tooteid aga hetkel väljaminekuid rohkem, kui sissetulekuid, seega tellima ei tõtta. Ehk loosiõnn naeratab. ?‍♀️??

  • Avatar
    Vasta Kirsika 14. aprill 2020 at 15:27

    Kasutan siiani lineanature tooteid , küll tuli beebi juukseid, pea püsis puhtam, AGA ma ei tea… Liiga kaua neid vist kasutanud sest ei näe enam tulemusi. juuksed on nii nõmedad järgmine päev et peab krunni keerama . Mul mingi suur tagasi langus juustega, mustad koguaeg ja vähe sellest kukuvad ka kolinal.

  • Avatar
    Vasta MP 14. aprill 2020 at 15:25

    Oii, kui hea loos see on. Need tooted mu blondidele kiharatele meeldiksid kindlasti. Ma olen juuksehooldustoodete järele hull. Olen proovinud nii tavalisi poes saadaval olevaid, kui ka vähe kallemaid. Ja eriti ma armastan oma juustel kasutada õlisid, mis teevad juuksed nii siidiseks ja pehmeks ning annavad kuidagimoodi enesetundele ka päris head energiat juurde. 😀 Juukseõlidest, mida kasutanud olen, on kõige rohkem meeldinud argaaniaõli. Seda olen soetanud oilofmorocco.ee e-poest. Šampoonidest -ja palsamitest rääkides, siis pole mingeid kindlaid eelistusi veel välja kujunenud. Vahest sobib juustele odavamad poe šampoonid-palsamid ja siis jälle vastupidi. Vähemalt endal olen seda täheldanud ja ka kalleid-odavaid omavahel kombineerinud, et pead pesen nt odava šampooniga ja peale siis kallim palsam ja vastupidi. Hea loos üle tüki aja, ma nii rõõmus. 😀

  • Avatar
    Vasta Sirle 14. aprill 2020 at 15:19

    Mulle on meeldinud Tigi Bed Head Urban Antidotes Recovery. Proovinud mitmeid tooteid, aga ülihead leidu pole olnud. Võit kuluks ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerli 14. aprill 2020 at 15:17

    Olen proovind linea natura tooteid, ei sobinud, juuksed koguaeg olid kuivad ja takused. Aind ampullid ja argaaniaõli olid super tooted. Head šampoonid vene omad, odavad ka. Aga väga väga sooviks

  • Avatar
    Vasta Merit Eier 14. aprill 2020 at 15:15

    Mina kasutan igasuguseid, pole veel head leidnud. Peale kahte rasedust ei ole ükski šampoon enam sobiv, mida senimaani kasutasin. Juuksed on karedad ja elutud. Seega prooviks küll hea meelega ?

  • Avatar
    Vasta Helen 14. aprill 2020 at 15:15

    Väga väga tahaks proovida. Juuksed on mu suurim õnnetus. Õhukesed, lidus, samas laines, kahused, juured rasvased ja otsad kuivad ja reaalselt mitte kuidagi ei hoia. Kõige parema efekti on andnud Radico Color Me juuksevärv, mis toimib ka maskina. Sellega on see häda, et hakkad värvima, siis jäädki värvima…

  • Avatar
    Vasta Käts 14. aprill 2020 at 15:15

    Poe šampoone ega palsameid ei ole ma tükk aega kasutanud, ainult maske ja paar muud juuksehooldusvahendit olen ostnud. Siiani olen vaheldumisi kasutanud Placent Activ-i tooteid ja Avonist tellitud šampoone ja palsameid. Siiani on need tooted enam-vähem ajanud asja ära. Olen kursis, et Innovatis Luxury tooted on IMEHEAD. Samuti oleks mul vaja ja olen mitu korda tahtnud endale soetada Innovatis Luxury tooteid, kuid rahakott pole sel hetkel seda luksust võimaldanud 😀 . Siis olengi ostnud mõne muu odavama šampooni ja palsami ning sinna paika see ongi jäänud.

  • Avatar
    Vasta Aide 14. aprill 2020 at 15:11

    Seni on mulle NAIF šampoon meeldinud

  • Avatar
    Vasta Grete 14. aprill 2020 at 15:09

    Olen päris kaua head šampooni otsinud kui pole ühestki päris vaimustunud. Viimane leid on Noughty šampoonid, mis on vist enam-vähem ka looduslikud. Kasutan kohevust andvat ning teeb oma töö täitsa okeilt ära. Hea meelega prooviks nüüd neid ka mis juuksed megapehmeks teeks 😛

  • Avatar
    Vasta Liis 14. aprill 2020 at 15:09

    Tellisin endale natuke aega tagasi need mini verisoonid neist. Olen raatsinud paar korda neid kasutada ja olen nagu HÄPPIPUPPY.. mees vaatas ka et what kui ilusad siledad ja pehmed juuksed sul on..
    Aga need ongi siis jäänud pidupäeva shampoonideks.
    Väga heameelega võidaks endale suuremad putlid ka ?

  • Avatar
    Vasta Katukas 14. aprill 2020 at 15:03

    Mina ka panen palsamit kamaluga juustesse….nagu musta auku viskaks seda.
    Aga loomilikult lokkis juuksed vist nii teevadki. Dermosilii niisutav palsam meil plikaga sobib hästi aga šampoonidest sobis mulle hästi üks Madara oma aga no ma ei mäleta milline. Juuksed peale viimase kuti sündi nii ludud ja tuleb neid peast mis hirmus, suurem poiss naerab, et ma varsti kiilakas.

  • Avatar
    Vasta M 14. aprill 2020 at 14:59

    Mina olen üli pikalt kasutanud justnimelt professionaalseid tooteid, kuna poe šanpoonid ja palsamid pole minu juustele päris need.. muudavad raskeks jne.
    Peale seda kui õppisin juuksuriks ära, siis ilmselgelt ei vaheta enam professionaalseid tooteid poe omade vastu.
    Nüüd hiljuti kasutasin joico mingit uut sarja… vot see jättis ÜLI pehmeks, mõnusaks ja kergeks mu juuksed, kahjuks said otsa ja just mõlgutasin mõtteid, mida uuesti osta.
    Loodan tõesti loosiõnnele, sest teadagi hetkel nende juuksurite seis 🙁 olen ka hetkel alustavad firmas tööl ja see teebki olukorra veel raskemaks, eeehhh oleks tõesti väga abiks, saaksin vähemalt juuksed heasse seisukorda ehk?

  • Avatar
    Vasta mare 14. aprill 2020 at 14:59

    Mulle meeldivad Tigi tooted.

  • Avatar
    Vasta Keitz 14. aprill 2020 at 14:59

    Olen haaranud toidukaupu ostes ka juuksehooldusvahendid samast poest ja ükski šampoon ja palsam pole veel ahhetama pannud. Olen erinevaid proovinud küll ja veel 😀

  • Avatar
    Vasta Nele 14. aprill 2020 at 14:58

    Kasutan Natura Siberica Loves Estonia sarja. Midagi erilist ei ole, ütleks et täitsa ok, parem kui mingi schauma oma, mis enne kasutasin ja pudelid näevad vannitoas ilusamad välja.
    Aga tõeline influencer oled küll, tellisin ka need kummikarud, täna jõudsid pakiautomaati, hakkan siis testima. Wibo lehelt olen ka paari asja juba mõtetes wishlisti lisanud ?Prooviks hea meelega neid maailma parimaid juuksethooldustooteid ka.?

  • Avatar
    Vasta Imbi 14. aprill 2020 at 14:57

    Mina olen juba kaua aega kasutanud Linea Natura tooteid. Siiani sobivad kõige paremini minu juustele ?

  • Avatar
    Vasta Lille 14. aprill 2020 at 14:55

    Ma olen kasutanud erinevaid. Algul kasutasin Natura Siberica eesti sarja. Tundus algul ok, aga hakkasid tulema vistrikud kõrvade juurde põsele. Mingi aeg tagasi proovisin Linea bamboo komplekti, buduaari lemmik jne. Kasutasin ühe ära, olin rahul, tellisin teise kui otsa sai ja enam ei sobinud. Juuksed olid nagu takud. Siis võtsin kaubandusest suvalise, mingi Essence sari, 0 parabeene ja 90% looduslik, see sobis enam. Viimane kord sai poes käidud siis kui rahvas oli paanikas ja poeriiulid tühjad. Raske käega võtsin L’oreali šampooni ja palsami, halvast valikust arvasin et parim. Eksisin. Juuksed on peale pesu nii rasked ja peadligi, kuigi pudelilkiri lubab kohevust ja head kammitavust. Hommikul pesed, õhtuks nagu võileib peas. Kaalun huba juuksed lühikeseks lõigata et seda janti poleks ja saaks vähemalt normaalselt kammida. Lisaks ajab see šampoon peanaha sügelema. Ja palsam on mõttetu, ei tee mitte midagi. Kohutav, ma pole leidnud super toodet mis mulle sobiks?

    • Avatar
      Vasta Jaanika 14. aprill 2020 at 15:29

      Hei! Olen aastaid kasutanud juba INEBRYA ICE CREAM DRY-T shampooni kui ka palsamit,soetanud olen nad Tradehouse’ist. Hind on soodne ja tooteid jätkub pikemaks ajaks. Küll aga tunnen,et juustele oleks vaheldust vaja,seega Kehapoe tooted prooviks heameelega ära. Kuna juuksed on õhukesed ning kuivad,siis korralik niisutuskuur kõlab hästi.
      Iga pesu kui palsamit juustele kannan,kammin nad spets kammiga ka läbi,et tulemus veel pehmem ja mõnusam saaks.
      Sünnipäevaks oleks see lausa ideaalne kingitus??

    • Avatar
      Vasta Kaia 14. aprill 2020 at 15:35

      Ma olen kasutanud peamiselt GNLD (uue nimega vist oli NeoLife) shampooni ja palsamit ja Joico juukseõli. Teeb oma töö ära, aga otsest sellist wow muljet ei jäta. Vahel haaranud ka poelettidelt suvalisi, aga need kipuvad mul tavaliselt kõõma tekitama.
      Prooviks küll midagi uut.

  • Avatar
    Vasta Katrin P 14. aprill 2020 at 14:53

    CHI roosiõliga ON SUPER!

  • Avatar
    Vasta Emma 14. aprill 2020 at 14:53

    Mul on loomulikult lokkis juuksed ja olen hästi paljusid erinevaid šampoone ja palsameid proovinud, kuid ikkagi on juuksed kuivad. Praegu kasutan TIGI bead headi komplekti ja juuksed on peale pesu pehmed küll, aga mingit erilist vahet ei märka? Nende toodete kohta olen megapalju head kuulnud ja olen juba ammu tahtnud proovida, aga alati kuidagi tooted olemas olnud ja pole raatsind tellida.

  • Avatar
    Vasta Liisa 14. aprill 2020 at 14:53

    Juuksed võiksid ka mõnusad ja pehmed ja kammitavad ja tugevad olla. Peale kaht rasedust on mul heinad peas. Nii kurb?!
    Mu parim otsus oli paar päeva enne eriolukorra välja kuulutamist juuksuris ära käia ja pats maha lõigata. Nii hea on olla! Samas hoolitseda tahaks neid ikka! Viimasel ajal olen Nurme rosmariini sampooni ära armunud. Üldiselt pole looduslikud šampoonid sobinud, aga vot! Tasus ikka edasi otsida ja lõpuks leidsin.

  • Avatar
    Vasta Kadi 14. aprill 2020 at 14:50

    Missugune lõhn sellel šampoonil on? Loen siin, et kaaviar on põhikomponent. Talutav, normaalne, hea, väga hea? ?
    Tekkis huvi selle vastu tõesti.

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. aprill 2020 at 14:55

      väga hea!

  • Avatar
    Vasta Kairis 14. aprill 2020 at 14:49

    Mõnda aega olen kasutanud platent active tooteid lootuses, et juuksed jäävad kinni ja kiilakas ei jää päris. Võib öelda, et toimivad ja olen rahul nendega, küll aga praeguseks on šampoon otsas ja palsamit pool pudelit alles, tüüpiline ?‍♀️ Plaanis uus pudel šampooni otsa, ehk saab siis ka palsami tühjaks ? Võit on ka muidugi väga oodatud, juukseid nüüd küll enam peast väga ei tule, aga omajagu kahjustatud on nad küll ja kes teab, millal ükskord juuksuri juurde pääseb

  • Avatar
    Vasta Viki 14. aprill 2020 at 14:49

    Minule sobivad Garnier Fructise oranži värvi pudelis šampoon ja palsam hästi. Ausalt öeldes peale nende mul rohkem šampoone polegi, niiet hea meelega katsetaks vahelduseks midagi uut ka, juuksed vajavad igati turgutust , kevad ju ?

  • Avatar
    Vasta Sandra U 14. aprill 2020 at 14:49

    Siiani olen kasutanud Joico või Linea Natura tooteid, mis on head, aga otseselt wow efekti pole tekitanud 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra 14. aprill 2020 at 14:48

    Mul sobivad päris hästi linea natura tooted. aga mu juuksed vajaks niisutust, etiti otsad. nad on nii kahused ja koledad 🙁

  • Avatar
    Vasta Kristin 14. aprill 2020 at 14:48

    Hetkel kasutan umbes üle aasta Linea Naturat, aga seda Innovative brändi on ka BSH promonud, aint teie juuksetûûbid nii erinevad. Mul on õhukesed libedad juuksed ja mitte eriti kohevad, niiet sinu kiitmise peale tahaks kohe proovida – ehk sobib mulle ka? Kuidas muidu juuste rasusega on? Mul hästi oluline, et šampoon ei teeks juukseid rasusemaks, st ei taha kindlasti iga päev pesta. Praegu just harjutan, et saaks pesta 2x nädalas.
    Igatahes osalen loosis! ?‍♀️

  • Avatar
    Vasta A. 14. aprill 2020 at 14:47

    Mina kasutan peamiselt Davinesi ja Olaplexi tooteid, no ei ole paremat hetkel leidnud – teevad juuksed nii mõnusaks ja pehmeks. Vahelduseks tahaks proovida küll muid tooteid, aga need kvaliteetsed shampoonid ja palsamid ja muud tooted on liiga kallid, et vahetusega riskida. ? Olaplexi korralikult kasutada, siis teeb ikka imesid, see ikka üks parimad asju mis välja mõeldud. ?
    Samas olen nüüd aastaid kvaliteetseid tooteid juustel kasutanud ja kui olude sunnil pidin korra poe shampooni ja palsamiga pesemas, siis oli küll selline tunne, et juuksed kukuvad peast ära. ?Neid koguaeg kasutades tundubki, et väga head, aga tegelikult need megalt mingit jama täis, mida ei tohiks küll endale pähe määrida. ?
    Kehapoe erinevaid juuksehooldustooteid on üldse palju reklaamitud, tuleb vist ikka ära katsetada. ?

  • Avatar
    Vasta M-M 14. aprill 2020 at 14:43

    Kasutan tavalisi toidupoest ostetuid:)
    Kuid juuksed on mul ûli-üli kuivad.Tahaks küll,midagi head proovida.

  • Avatar
    Vasta S 14. aprill 2020 at 14:43

    Mul mega õhukesed juuksed ja nagu tuustid. Olen proovinud erinevaid šampoone, palsameid, õlisid aga olen ikka selle õige otsingul. Jutu järgi tunduvad täpselt need tooted mida vaja oleks. Siiani kõige paremad mida olen proovinud on olnud Linea Natura tooted.
    ?

  • Avatar
    Vasta Merilyn 14. aprill 2020 at 14:42

    Oi, ma täiega igatsen mingit head pehmet šampooni. Aga muidu, kui keegi pole Davines šampooni ja palsamit proovinud, siiis proovige! Üritan küll looduslikke tooteid tarbida, aga kõik teised parabeenide ja sulfaatide jne vabad tooted jätavad juuksed takuseks, nii et ma loobusin, kuniks leidsin Davines’i. See jätab mega-mega siidiseks.

  • Avatar
    Vasta Mirelin 14. aprill 2020 at 14:41

    Siiani Ogx on olnud senistest suva valikutest parim, kuigi maksis 11€ pudel. Leidsin selle juhtumisi Solarisest kui otsisin midagi, mis toidaks ja annaks tervema välimuse. Lõhnalt meenutas täiega lapsepõlvest hubba-bubbat. 😀 Mees armus ka sellesse lõhna – nagu narkomaan tõmbas koguaeg seda juustest ninna, kui pesust tulin! 😀 Sellest järgmine, Urtekram marjakombo ökošampoon, on olnud aga täielik ämber nii lõhna kui tulemuse poolest. Never enam ei osta! 😀 Kulunud rohkem kui eelmist sama pesukorra peale ja pärast kuivamist selline tunne nagu polekski reaalselt 2 nädalat juukseid pesnud. Jätsin kasutamise pooleli ja hetkel katsetan tahket šampooni, aga ka see pole kuigi palju parem mu pikkade juuste puhul, kuigi
    üsna Zero waste. Küllap tuleb siis naasta hubba-bubba juurde kui midagi magusahõngulist ja paremat tulemust pakkuvat ei leidu. Võib-olla kehapood pakub, äge oleks. Nende saadetud proovipakike multivitamiini kreemist oli küll I-M-E-L-I-N-E! Raske on oodata, millal selle potsiku tellimus kohale jõuab! 😛

  • Avatar
    Vasta Liisa 14. aprill 2020 at 14:39

    Minu teekond õhukesest rotisabast ilusate juusteni on olnud väga, väga pikk! Olen proovinud erinevaid shampoone, palsameid, ampulle, õlisid jne. Kõike, mida keegi on kuskil soovitanud, seda olen ka katsetanud, kuid mitte miski pole nii hea olnud kui Kehapoe Innovatis shampoon. Ostsin esimest korda selle shampooni ilumessilt ning nüüd olen igapäevane kasutaja. Lisaks shampoonile meeldivad mulle ka nende Vita-age raviampullid, mis aitavad väljalangemise vastu.
    Mina olen väga rahul ja soovitan teistel ka proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 14. aprill 2020 at 14:36

    Hetkel kasutan TAHE tooteid et juuksed nii kahused ei oleks. Hädasti vajaks niisutavad hooldust…

  • Avatar
    Vasta Kristina 14. aprill 2020 at 14:35

    Neid tooteid peab proovima, siis kindlasti! Minu nõrkadele ja õhukestele juustele oleks vaja just midagi sellist. Siiani olen tradehousest igasuguseid tooteid proovinud, aga kõik on enamvähem oma töö ära teinud. Sellist vau efektiga toodet pole küll veel proovida saanud. ?

  • Avatar
    Vasta Vivian 14. aprill 2020 at 14:35

    Siiani on lemmikuks osutunud Linea Natura bambuse sari ? Aga olen valmis proovima midagi uut!

  • Avatar
    Vasta K. 14. aprill 2020 at 14:34

    Mul on väga kapriissed juuksed, nii et maadlen nendega alalõpmata. Juuksed on kuivad ja juur on rasune. Lisaks on juuksed pikad ja paksud, mis tähendab, et juuksetoodete igakuine eelarve on ebareaalne. Ega mul muidu kahju ei oleks osta kalleid asju, aga umbes 99,9% toodetest mulle lihtsalt ei sobi. Nii et tavapärane värk, et ostan mingi kalli ja kiidetud asja, mille peale esimest korda saadan vanemate juurde maale sauna, et las külalised kasutavad ära. Huvitav on seejuures näiteks see, et ainuke šampoon, mis on üsna kindla peale minek, on Head&Shoulders :D. Palsamitest olen hetkel jäänud kasutama üht Goldwelli salongitoodet ja üks absoluutne lemmik (mida kulub liitrite viisi) on Scwarzkopfi BC niisutav spreipalsam.
    Seega prooviks hea meelega midagi uut 🙂

  • Avatar
    Vasta H 14. aprill 2020 at 14:33

    Viimati tellisin Detoxi tooteid “REVUELE DETOX KOMPLEKT JUUSTELE JA KEHALE”. Täna sain kätte, eks siis hakkan proovima, kuidas mõjuvad 🙂 Juuksed küll kuivad viimasel ajal. Aga ma see ka, kes pole seda mega head palsamit leidnud, siis äkki nüüd lähevad paremaks nende toodetega 🙂

  • Avatar
    Vasta Piret 14. aprill 2020 at 14:32

    Olen proovinud erinevaid tooteid ja hetkel olen jäänud Linea Natura juuksehooldustoodete peale. Vau-efekti juustele enam ei ole, sest selle tekitamiseks peaks vahepeal juuksehooldustooteid vahetama, aga kuna Lineal on päris suured potsikud, siis pole vahetamiseni jõudnud. Nii et kuluks ära mõne muu firma šampoon-mask 🙂

  • Avatar
    Vasta Suusi 14. aprill 2020 at 14:30

    Peeneid šampoone pole ostnudki, siiani olen leppinud suvaliste toidupoes müüdavatega nagu Garnier (mis on vist minu jaoks terakene sobivam kui teised) või PuhtaLooduse tooted. Tegelikult kasutangi ainult šampooni, palsamit ei viitsi panna kunagi, laisk nagu ma olen. Aga võita tahan ikka, mäkerdaks need tooted oma lapsele pähe, kel on väga paksud, pikad ja kahused juuksed, temal kulub küll palsamit pool pudelit ühe pesukorraga.

  • Avatar
    Vasta Iti 14. aprill 2020 at 14:30

    ma olen ka ainult seda shampooni ja palsamit kasutanud, peale selle, et need toimivad mega hästi, siis minu meelest see lõhn on kõige parem ja pea püsib palju kauem puhas. Mõnda aega tagasi ostsin ühe teise loodusliku toote, mida olen kunagi varem kasutanud, lõhnab ka päris hästi, aga sellega lähevad juuksed nii kiiresti mustaks ja juukseotsad jäävad nii kahused, kuigi ei paista et need otseselt katki oleks. Loen juba päevi, et see praegune shampoon ja palsam otsa saaks ?

  • Avatar
    Vasta Mirru 14. aprill 2020 at 14:28

    Ma praegu kasutan amway tooteid ja täitsa okeid. Juuksed vist hakkavad nendest ära väsima. Küll aga raseduse ja korteri kuiva õhuga on mu peanahk pekki läinud. Ehk see komplekt tekitaks ka minul seda wow effekti ?

  • Avatar
    Vasta E 14. aprill 2020 at 14:28

    Ma pole veel leidnud toodet, mis mu kahused/kahjustatud juuksed vau-juusteks muudaks. Praegu kasutan placent aktivi tooted, ja need on ok. Sinu kiidetud komplekti tahaks küll proovida ?

  • Avatar
    Vasta Triin 14. aprill 2020 at 14:28

    Kõige paremad tooted ever,mida proovinud olen on CHI-l.Eriti CHI Deep Brilliance.Olaplex jätab minul juuksed kahuseks.Mul on mega palju juukseid ja CHI asjad ainukesed mis teevad mu juuksed mega pehmeks ja siledaks.Soovitan proovida.

  • Avatar
    Vasta Kats 14. aprill 2020 at 14:26

    Mina, mina! Juuksed blondeeritud ja vajaksid natuke paremat hoolt ja niisutust.

  • Avatar
    Vasta Meeli 14. aprill 2020 at 14:24

    Mina olen juba päris tükk aega kasutanud linea natura erinevaid tooteid, pole ka teised just odavate killast. Siiani olin väga rahul aga hiljuti hakkas pea megalt koguaeg sügelema ja hakkas tekkima ka veidi kõõma ☹️ Olen nüüd mõelnudki, et peaks välja vahetama aga mille vastu, ei tea ?‍♀️ Ei raatsi lampi ka erinevaid megakalleid tooteid järjest läbiproovima hakata. Seega mulle kuluks ideaalselt see komplekt ära ? ja kui tõesti need on nii head, kui sa kiidad, siis olen edaspidi küll nõus selle raha välja käima hea kraami eest ? üks WOW kuluks praegu ära küll!

    • Avatar
      Vasta Kristin 14. aprill 2020 at 14:50

      Kõõma puhul soovitatakse Linea Natura mesilaspiima šampooni ja sarja ja neil eraldi kõõmavastane šampoon ka muidu. ?

  • Avatar
    Vasta Kre 14. aprill 2020 at 14:24

    Mina olen kasutanud koguaeg Garnieri shampoone ja palsameid (mida leiab igast toidupoest) ning võin öelda, et minu juuksed on olnud rahul.

  • Avatar
    Vasta Linda 14. aprill 2020 at 14:23

    Mina ostan shampooni ja palsamit tradehouse-st liitriste pudelitega. Olen toppama jäänud Inebrya toodete juurde . Kui muidu ostsin oranžis pudeleid dry-t sarja ja vahepeal vahelduseks Inebrya keratiiniga sarja.. siis nüüd meeldib hoopis lillas pudelis Inebrya with caviar ?? teeb juuksed pehmeks ja kergeks, puhtaks muidugi ka ?
    Sinu reklaamitud komplekti tahaks ka proovida!

  • Avatar
    Vasta Kristiina 14. aprill 2020 at 14:23

    Mulle on üli hästi sobinud siiamaani Tigi Volume shampoon. Juuksed lähevad koguaeg niii mega rasuseks ja see ainus, millega kannatab nii ühe päeva pesemata olla. Olen kasutanud erinevaid juuksurisalongide maske ja asju ja ükskord suvalt Alko1000-st ostsin mingi keratiiniga maski( 2€) saate aru.. 2€. Ja no elu parim mask siiamaani. ?
    Innovatise juuksehooldus tooteid tahaks väga proovida ? Äkki võidan ka üks kord elus midagi ?

  • Avatar
    Vasta Piia 14. aprill 2020 at 14:22

    Enda juustega mul eriti muret pole, sobib toidupoe valik täiesti. Tütre juuksed aga on täiesti teine teema. Pole siiani talle sobivat leidnud. Loodan loosiõnnele, et talle rõõmu teha 😉

  • Avatar
    Vasta Marili 14. aprill 2020 at 14:22

    Mul läheb seda sama toodet juba kolmas komplekt. Tellisin mõni aeg tagasi, kuna BSH kiitis neid koguaeg ja lõpuks vandusin alla ja ostsin ka 😀 Peale esimest kasutuskorda olin ma totaalselt in laaav ? Juuksed jäävad nii pehmed, hari libiseb läbi juuste, ei mingeid pusasid – lihtsalt IMELINE!

  • Avatar
    Vasta Helen 14. aprill 2020 at 14:21

    Kahjuks mulle ei saada keegi proovimiseks erinevaid shampoone ja palsameid, niiet olen ise pidanud 100000 erinevat proovima ja mitte ükski ei ole tekitanud wow-efekti 🙁 sellise kiidulaulu peale sooviks väga neidki proovida ?

  • Avatar
    Vasta Triin 14. aprill 2020 at 14:21

    Mulle siiani meeldisid NAK Aromas tooted.. kuid neid enam ei turustata või ei toodeta .. seega olen hetkel otsimas seda uut ja parimat.. miks mitte proovida ka sinupoolset kiidetut..

  • Avatar
    Vasta Tiina 14. aprill 2020 at 14:20

    Olen palju erinevaid proovinud siiani vb kõige paremini sobinud linea tooted aga suurt wow-d pole veel suutnud ühegi tootega saavutada ? olen neid tooteid juba ammu vaadanud aga no hind on magus ?

  • Avatar
    Vasta E. 14. aprill 2020 at 14:19

    Olen enamjaolt kasutanud garnieri tooteid. Mingit wow effekti küll pole, aga juuksed saavad puhtaks ja kammida kannatab kah.
    Aga selle kolmese komplekti prooviks küll ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Janne 14. aprill 2020 at 14:19

    Mina proovisin paar kuud tagasi madara tooteid, taastav shampoon ja palsam, toimib hästi ja täiesti naturaalsed tooted aga prooviks ka neid sinu kiidetud tooteid ☺️

  • Avatar
    Vasta Kristina 14. aprill 2020 at 14:17

    Mina ei ole veel endale wow efektiga juuksehooldustooteid leidnud . Kodus on miljon erinevat sarja aga ei näe , et neil mingit erilist vahet oleks , ehkki hinnaklass on väga erinev . Tahaks väga proovida seda sarja ja kaasa rõõmustada . 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 14. aprill 2020 at 14:17

    Just mõned päevad tagasi tellisin omale just need tooted! Üli mõnusaks teeb juuksed ?

  • Avatar
    Vasta sandre 14. aprill 2020 at 14:17

    Kasutan juba 4-5 aastat Linea Natura linaseemneõli komplekti ja Placent Activi tooteid kordamööda. Ahjaa, vahepeal olid Rich Pure Luxury Intense Moisture komplekt kaa. Olen olnud kõigi nendega rahul. Poe omadega ei pese juba väga-väga ammu.
    Oleks tore nüüd midagi uut ka proovida. Juuksed praegu mega kuivad ja takused, ehk see komplekt parandaks asja ?! 🙂

  • Avatar
    Vasta K 14. aprill 2020 at 14:15

    Mulle meeldib Matrixi Brass Off sari, mis on mõeldud blondidele juustele. Teeb juuksed väga pehmeks, kergesti kammitavaks ja võtab värvitud blondidelt juustelt kollasuse ära. Juuksetoon jääb külm, aga mitte hall või lilla, nagu paljude hõbešampoonide tagajärjel.

  • Avatar
    Vasta Karin 14. aprill 2020 at 14:14

    Mu lemmikud on AlterEgo tooted. Eriti just nende sügavniisutav mask. Ma enam ei tea mitu liitrist potsikut seda ära olen kasutanud.

    Mul on peaaegu vööni juuksed, mis vajavad korralikult niisutust kuna kõik toitained ikka juukse otsa ei jõua. Ma ei ole siiani leidnud küll head juukseõli, mida otsadele panna.

  • Avatar
    Vasta Jaanika 14. aprill 2020 at 14:12

    Mulle on ka siiamaani tundnud, et šampoon on šampoon ja igasugune palsam teeb juuksed pehmeks ja mõnusaks 😀 Tore oleks ka saada millegi wow osaliseks 😉

  • Avatar
    Vasta Kertu 14. aprill 2020 at 14:12

    Tellisin tänu sulle just Ivybearsi juustevitamiinid ja Innovatise väikese juuksemaski prooviks. No lihtsalt imeline millised juuksed pärast pesu olid. Nii pehmed ja mõnusad. Kindlasti millalgi proovin šampooni ja palsami ka ära. Sünna tulekul mais, äkki lasen kinkida mehel ?

  • Avatar
    Vasta Kaisa 14. aprill 2020 at 14:11

    Lõpetasin just LUUV sarja shampooni ja palsamiga. No ei saa aru, et midagi parem oleks. Katsetanud veel igasugu asju ja usk hakkab ka kaduma, et mõni oleks parem. Seega tundub väga huvitav see komplekt. Kummikarud juba ostsin, need on tõesti hea maitsega. Vahet veel ei märka, aga vist 3 päevaga ei saagi suurt vahet olla 😀 Ehk nüüd peaks siis selle komplekti ka saama ning lootma, et tõesti paraneb.

  • Avatar
    Vasta Andra 14. aprill 2020 at 14:11

    Ma olen kaua kasutanud Davinesi tooteid, sest juuksur värvib ka nende värvidega. Alati ostan väikseid pudeleid ja kauaks ei jagu :D. Ploomi oma ja OI väga head. Davinesi õli ka. Nüüd viimati tellisin Alfaparfi roosa komplekti, kus ka väike õli. Siiani küll väga meeldib. Ma tahan, et shampoon juba teeks pesemise ajal juuksed siledaks, mitte nagu kuivad takud enne palsami panemist. Tean ainult, kui pikalt kasutada väga niisutavaid ja toitvaid tooteid, siis varsti enam ei sobi ja juuksed lähevad ruttu mustaks.

  • Avatar
    Vasta Krissu 14. aprill 2020 at 14:10

    Olen proovinud nii odavaid kui kalleid tooteid juustele. Mul väga paksud ja suht lokkis juuksed. Osad kallid tundusid isegi halvemad kui odavad. Seega olen loobunud kallitest ja kasutanud viimasel ajal odavaid Glisgur,Shauma,Syoss jne. Aga prooviks need sinu kiidetud hea meelega järgi 🙂

  • Avatar
    Vasta Raili 14. aprill 2020 at 14:08

    Kasutan suvalisi asju poest, kuna ma ei saa ühe ja sama shampooniga pesta juukseid, lõpuks muutuvad kahuseks – vahet pole, mida kasutan. Hetkel Pantene tooted ja need päris pehmeks teinud juuksed.

  • Avatar
    Vasta C 14. aprill 2020 at 14:08

    Ma olen täiesti hädas oma shampoonidega – alguses vaatad et oh väga hea.. Peale paari pesu kõõm peas juuksed veidrad.. Ok uus katse… Järgmisega samamoodi. Nii kõrini juba ? praegu pesen Puhta Looduse asjadega ja noh.. Kärab kah.
    Niii tahaks mõnusad siidised juukseid… Saaks ka ehk lõpuks lahtiste juustega käia sest olgem ausad, praegu täitsa häbi….

  • Avatar
    Vasta Anu 14. aprill 2020 at 14:07

    Proovisin, kui BSH soovitas mingis nädalavahetuse telesaates, nii umbes aasta tagasi, sest mul tundusid temaga väga sarnased juuksed (blondeeritud, kahused), aga mul mingisugust efekti ei andnud. Niisutust juures ei tundnud, sellega on näiteks Placent Active tooted paremini aidanud. Lihtsalt selline meh kogemus, pea peseb puhtaks ja palsamiga kammitud saab, aga rohkem pole ostnud.

  • Avatar
    Vasta Ann 14. aprill 2020 at 14:05

    Ma olen täiega otsinud šampooni+palsamit mis mulle sobiks, aga ikka pole ükski olnud see, mis mulle täielikult meeldiks. Punane Tigi Bedhead kunagi sobis, aga ma ei kannata seda lõhna enam eriti ?

  • Avatar
    Vasta Mar 14. aprill 2020 at 13:57

    Mul ei ole ükski asi vist juustel wow-efekti tekitanud, nii et tahaks küll järgi proovida, pragune seis on üsna nutune ka…

  • Avatar
    Vasta Maarja-Liis 14. aprill 2020 at 13:52

    Kusjuures ma kaalusin selle minitoodet tellida kui ma sealt tellimuse tegin. Oleks huvitav proovida. Praegu Dermosili šampoon, mis on ka üsna okei.

    • Avatar
      Vasta Kadi 14. aprill 2020 at 14:21

      Mina ostan endale tavaliselt toidupoest kohe mingid kaasa ja ongi valmis.
      Aga juustega küll probleem…no kohe kuidagi ei jää ilusad ?,et võiks juuksed lahti käija.No oleks kohe tore võita endale ka midagi lahedat ja mis ka siis toimiks nii nagu Sa siin seda reklaamid ????????

    • Avatar
      Vasta Marelle 14. aprill 2020 at 14:23

      Olen ka kehapoe toodetega VÄGA rahul!!