TESTIN JA ARVUSTAN

ma olen ka nüüd üks “neist” inimestest*

15. aprill 2020

Ma vanasti arvasin, et meditatsiooniga tegelevad ainult need hipid, kes haarempükstega ringi jooksevad ja viirukeid põletavad. Ise olin nii palju kokku puutunud, kui paaris trennis tehti lõpus “meditatsiooni” aga seal oli seda üsna keeruline teha, sest ma vedelesin higisena kuskil võimla matil ja see tundus nii… imelik? Nagu kummaline oli seal lösutada kamba naistega. Seega kui mul paluti proovida Synctuitioni äppi, olin ma alguses kindel, et see 10 päevane prooviperiood saab piin olema.

Nüüd olen ma rohkem kui 10 päeva seda äppi kasutanud ja päriselt, ma soovitan kõigil proovida! See on hetkel eestlastele kuu aega veel tasuta (alguses tundub, et ainult neli esimest on tasuta, aga tegelikult kui sa need neli ära kuulad, siis automaatselt avaneb järgmine ka tasuta).

Raske on sõnadesse panna, et mida see äpp teeb, aga minu jaoks on juba mõnus see, et võtan päevast need 20 minutit iseendale, vedelen voodis, teki all. Mul on mugav, mõte rändab ja täiega mõnus on. Üllatav oli minu jaoks esimene kord. Kõik need helid ja asjad viisid mind kuidagi täiesti lapsepõlve tagasi ja ma päriselt HAKKASIN NUTMA. Lihtsalt nii suur vanaema ja vanaisa igatsus tuli peale, puhtalt helidega. Muidugi seal pole ainult helid, on ka jutt. Kuidas asjadega leppida, kuidas lasta minna jne. Et paneb mõtlema küll.

Ma just lõpetasin enda tänase vedelemise ja tunnen ausalt, et ma olen kuidagi pealehakkamist täis. Ja see kõlab nii leimilt, et omg, ma so spiritual, much wow, haha. Aga päriselt proovige! Kupatage lapsed mehega mängima ja pugege ise voodisse. Eriti mõnus, kui on need silmaklapid olemas, mul nt silmad värelevad täiega, haha. Ja raudselt pane telefonis kõik notificationid maha, need alguses häirisid megalt. Oh, ükskord, kui veel soe oli, vedelesin aias ka. Ma usun, et rõdul või üldse õues oleks mega äge veel proovida. Noh, tänane lumi küll seda aega lähiajal ei ennusta, hehe.

Igatahes, ma olen kindel, et kui korra proovite, hakkab meeldima. Ja kui ei hakka, siis ärge lihtsalt kuulake enam, aga kui hakkab, siis olete leidnud endale mõnusa ja lõõgastava ja stressivähendava “hobi”. Kui ma instas seda jagasin, siis ma sain ka niiii palju kirju neilt, kes on proovinud või proovisid ka ja neilegi meeldis, see on äge!

Olete proovinud? Kui ei, siis võtke see 20 mintsa ja kuulake see esimene ära, öelge, mis tunne tekkis ?

*Postitus sündis koostöös Synctuition äpiga

Loe ka neid postitusi!

18 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Liis 7. mai 2020 at 00:07

    Kirjutan siia vana teema alla veel – kuskil jäi silma see Synctuitioni link ja siis meenus, et sin kirjutasid ka sellest ja kiitsid. Tõmbasin alla ja olen nüüd ka selline inimene! Varem pole elu sees suutnud mediteerida ega ka selle poindist aru saada, ikka mõtted kipuvad lappama ja rahutu-kärsitu olek tuleb peale… aga jah see Synctuition on nii max lõõgastav, ootan juba iga õhtut, et see 25 mintsa ära teha. Nii et tänan sind kirjutamast ja soovitamast! Lugesin nende kodukalt ka, et üks Synctuitioni seanss võrdub 4 tunni tavameditatsiooniga, w00p w00p #spirituaalsusekunn! Kuid ainult üks häda on,- ma jään IGA KORD magama! Kuigi ei ole muidu eriline magaja, lennukis-autos ei suuda elu sees uinuda. Ja nende meditatsioonide alguses ka olen iga kord tubli ja ergas ja visualiseerin. Ja siis järgmine hetk ärkan jälle selle peale, et vaikus ja 25 minutit on läbi. Ülihea tunne on küll, aga mingitele rännakutele kahjuks kunagi ei jõua?Huvitav, kas jään asja tõelisest ivast siis ilma…?

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. mai 2020 at 11:31

      vb unes ongi su rännak 😀

  • Avatar
    Vasta Kaisa 17. aprill 2020 at 20:33

    Mul tuli peale 4 päeva lihtsalt äppi teade inglise keeles, et oled juba ostu ära teinud ja täname ostu eest. Ma iga päev kuulasin ja täitsa ka meeldis, kuid jah kahjuks viiendal päeval ei saanud ma enam midagi isegi valida ja kuuendal päeval kontrollisin ka veel äppi, et kas äkki midagi muutunud aga ainult see teade oli seal ja ma ei saanud midagi valida ega kuhugi vajutada.

  • Avatar
    Vasta P. 16. aprill 2020 at 18:11

    Mina ei tea, kuidas te tasuta saate. Mina ei saa. Esimesed 4 ja siis pakub ikka seda, et aktiveeri 7 päeva tasuta kasutust, et kuulata edasi. Ja siis maksa 100 eur aastas. Minul jäi see katki, kuna ma vajaksin seda 20min oma aega aga seda lihtsalt ei ole. Ma ei saa isegi 5 min olla rahus. Kui õhtul lapsed jäävad magama, siis vajun koos nendega. Hommikul äratus kellaga, siis kella 12ni laste õppimine, toidu tegemine, siis enda õppimine ja siis juba enda loengud ja siis ongi aeg seal maal, et pesud ja magama.

    Ma ausalt öeldes imestan, et inimesed leiavad endale sellise aja, kui on mitu last. Eks olegi lihtsam, kui on kaks vanemat aga kui üksi peab kõigega hakkama saama, siis seda aega ei leia. Ma proovisin isegi wc-s. Läksin nurka istuma ja kuulasid ja siis hakkas kaklemine ja virisemine peale. Olen proovinud ka laste hoovi saatmist aga siis nad jooksevad toa ja õue vahet. Praegune aeg on küll selline, et ootan juba, et inimesed hakkaksid mõtlema ja saaks sellest koroonast juba lahti. Ma ei jaksa enam. Tunnen juba, et keskendumisega on raskusi, kuna koguaeg on keegi nö kuklasse hingamas. Ja siis lapsed imestavad, et miks ma aina vähem tahan nendega koos midagi teha. No ega ei tahagi, kui nad ei anna mulle ühtegi vaba hetke, et saaks enda mõtteidki kuulata.

  • Avatar
    Vasta Pille 15. aprill 2020 at 21:29

    Jaa ma pole ka kunagi varem kasutanud, sama tunne nagu sul kui trennis pidi olema…no ei oska. Aga nüüd ka seda olen nädal kasutanud ja aitab rahutuid mõtteid rahustada. Päeval peab leidmacselle 25min endale. Enne magamaminekut mulle ei sobinud.

  • Avatar
    Vasta Kaie 15. aprill 2020 at 20:41

    Ma olen nüüdseks 10 päeva järjest kuulanud ning tunnen end nagu uue inimesena, ma olen rõõmsam ja jään kergesti magama ja magan hästi. Kuidagi nii hea tunne on! Iga päev kohe ootan seda hetke, kui saab kuulama hakata, et noo mis siis seekord tuleb. Mõni pole nii väga meeldinud ja mõni on lemmik aga oma toime on neil kõigil. Täiega meeldib 🙂

  • Avatar
    Vasta Soovitan ka 15. aprill 2020 at 19:10

    Olen see, kes on erinevaid psüühilisi enesemõjutamise tehnikaid kasutanud. Meditatsiooni puhul on täiesti teaduslikud uuringud, mis selle positiivseid mõjusid toetavad. Seda, et enda füüsilist keha mingi mittefüüsilise asjaga mõjutada saab, tõestab ka nt judinad kui keegi ebameeldivat heli teeb (kahvliga nõudel, küüntega tahvlil) või ka positiivse poole pealt ASMR – reaalne füüsiline ilming mingile visuaalsele või auditiivsele stiimulile – kusjuures praegu käivad ASMRi suhtes uuringud just psühholoogia valdkonnas (ärevus jms). Samamoodi ka platseebo efekt erinevate haigussümptomite puhul. Seega jah, tasub selliseid erinevaid tehnikaid (meditatsioon, enesehüpnoos, positiivsed sisendused, erinevate ajulainete aktiviseerimine helidega, binauraalsed helid, asmr jne) harjutada küll, saab tegeleda enda sisemise probleemidega ja muuta end positiivsemaks ja rahulikumaks inimeseks.

  • Avatar
    Vasta Annika 15. aprill 2020 at 17:54

    Ei ole proovinud. Ja kui nüüd päris aus olla siis pole ka aega selleks. Lastega tegelemine ja eriti veel praegusel eriolukorra ajal jääb ajast pigem puudu, kui üle. Ehk hiljem kunagi katsetan ?‍♀️??

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. aprill 2020 at 19:15

      No 20 mintsa raudselt leiaks 😀

      • Avatar
        Vasta Kiisu 17. aprill 2020 at 09:05

        Selle kohta on ütlus, et inimene peaks mediteerima 10 mintsa päevas, aga kui tal selleks piisavalt aega ei ole, siis tund aega 🙂

  • Avatar
    Vasta A 15. aprill 2020 at 16:55

    Jaa, mina proovisin kohe kui kuulsin ja mega asi lihtsalt. Pole iga päev teinud, aga väga mõnna on küll… Eriti enne magama minekut mu arust.

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. aprill 2020 at 19:16

      Jaa, mulle ka meeldib 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 15. aprill 2020 at 15:46

    Mul on ka esimene tehtud. Need ustepaugud ja võtmekrigin olin natuke jubedad ja lõpus oli vist ka tugev ukselöök – ma väga ehmatasin. Igatahes mulle ka meeldis ja täna kuulan kindlasti järgmise osa.

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. aprill 2020 at 19:16

      Jaa, natsa olid jubedad, aga samas ägedad ka 😀

  • Avatar
    Vasta H 15. aprill 2020 at 15:23

    Jaaa, ma ikka iga päev kasutan seda. Siin hullul ajal on see eriti hea ja lõõgastav kuidagi. Kujutadagi end kuskil mujal olemas. A nende notificationitega see teema, et noo, mõtlesin, et panen täitsa hääletu peale telefoni. Ma arvasin, et kui keegi helistab, et siis lihtsalt täitsa hääletu peal ei hakka ka helisema. Aga vot, üks kord helistati siis ja sisi otsustasin, et panen lennurežiimile telefoni selleks ajaks 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. aprill 2020 at 19:16

      aaa hea mõte!

  • Avatar
    Vasta MP 15. aprill 2020 at 15:09

    Eile just tegin omale kasutaja. Kuulan läpakast ja mulle ka väga meeldib. Esimene 20 mintsane seanss, kui oli see võtmega ukse avamine ja sealt nagu sisse minemine, kui hakkasid kostuma loodushääled, siis automaatselt läks nägu naerule ja tekitas väga hea ja positiivse tunde. Ei oskagi seda nii hästi sõnades edastada, aga see oli nii äge kogemus. Ma olen meditatsioonimuusiakt ja selliseid asju teinud juba mingi 3+ aastat, aga selle synctuitioniga oli see täiesti teine kogemus ja kuidagi parem ja tundsin, et see tõesti aitab. Ja muideks, ma ei ole ise mingi hipi ega blablablaa, aga meditasioone ja seda muusikat meeldib kuulata küll. Mina julgen ka soovitada seda, sest see tõesti on parem, kui lihtsalt Youtube`s otsida välja vastav muusika ja kuulata. Pole varem saanud sellist head tunnet ja kogemust nagu selle värgendusega. 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. aprill 2020 at 19:18

      Jaaaaaa, nii tore et sulle ka meeldis 🙂