Kingiloos Riided TÄNA ON MUL SELJAS/JALAS TESTIN JA ARVUSTAN

imetamisriided ja matchivad riided ja üldse niisama ilusad riided*

29. juuli 2020

Te ilmselt olete märganud, et uued riided mulle meeldivad. Vahet ei ole, kas tegemist on teise ringi riietega või uute riietega, nii vahva on peegli ees uusi asju proovida, eriti kui need ideaalselt selga istuvad. Ja eriti meeldib mulle oma lastele riideid osta. Niiet kokku võiks öelda, et mu eriline lemmik siin maailmas on see, kui ma saan oma lastega samasuguseid riideid kanda.

Olen ise mõelnud, et kuna meie elu on pigem rutiinne ja suure osa ajast oleme me ju tegelikult kodus võrreldes “tööinimestega” siis äkki on uued asjad miski, mis annab mulle tunde, et oleks justkui rutiinist midagi erinevat? Ma ka kõigest üks hale inimene, kelle ainukene rõõm siin ilmas on lastega samasuguseid riideid kanda, haha (naliii, ma armastan koduse inimese elu!).

Seda enam rõõmustas mind, kui minuga võttis ühendust ettevõte Helg, mis on Eesti ettevõte, kelle suunitlus on toota riideid imetavatel/lapseootel naistele ja lastele. Nagu te teate siis imetamise east on minu lapsed välja kasvanud ja ka beebisid meie perekonda enam rohkem ei lisandu (paganama Kardo), aga õnneks on neil ka täitsa tavalisi kleite kah valikus. Lisaks on nende spets imetamisriietega see pluss, et ega seal suuri kirjasid peal ei ole, et mõeldud ainult imetamiseks ja keegi sulle politseid ei kutsu kui mitte imetava või rasedana need selga paned. St need on ideaalsed osta näiteks rasedana (sest kleidid venivad täiega ja on üli pehmest materjalist!) siis saad imetamise ajal mugavalt seda teha ja kuna need avad on kenasti peidetud, saabki neid pmst nii kaua edasi kanda, kuni tahad. Ka imetamata.

Kui Mari sündis siis ma ei mäleta, et ma üldse oleksin väga mõelnud või üldse midagi teadnud, et on olemas spetsiaalsed riided imetamiseks. Üritasin lihtsalt leida võimalikult avaraid riideid, et oleks mugav Mari “toidulauale” ligi pääseda ja kõik. Lende ajal mul juba oli erinevaid imetamisriideid ja Marta ajal oli neid vist kõige rohkem. Mul on olnud nii kallimaid kui odavamaid variante, aga no kus mul on alles kahju, et ma sellest ettevõttest siis ei teadnud kui minu enda lapsed veel tissipuugid olid. Sedaenam, et tegelikult on ikkagi imetamisriided nii palju mugavamad kui ükskõik mis avara lõikega pluus.

Esmapilgul võiks ju arvata, et kleit on kleit ja pluus on pluus aga teate kui mõnusad ja pehmed Helgi riided on? Mulle endale on hästi oluline, et riided kuidagi kuskilt ei pigista või ei hõõru ja ka lastel ilmselt karedate riietega küllaltki ebamugav ringi käia. Ja aiii, kus mulle meeldib kui ma saan lastega mätšida. Võib olla mulle sellepärast poega ei antudki, et oleks suur tõenäosus olnud, et ma talle ka mätšivaid kleidikesi oleks selga toppima hakanud ?


Ainus mure praegu, mida ma Helgi puhul näen on see, et praegusel hetkel on neil ainult kuni 104 suuruses lastele riideid. Ma väga loodan, et nad ühel hetkel ka suurematele lastele riideid tegema hakkavad, et meie pere kõik naised kenasti mätšida saaksid. Lisaks meeldib mulle väga, et need riided on nii toodetud kui diainitud Eestis ja mulle väga meeldib toetada just kohalikke ettevõtteid, et Eestis ikka majandus õitseks! Halleluuja!

Ma olen tähele pannud, et tihti on Eesti toodete puhul hind päris krõbe, mis ilmselt on küll täielikult õigustatud, aga ikkagi natukene süda tilgub verd igakord kui riiete eest üle 50€ summa välja tuleb käia siis Helgi toodete puhul on hind ka täiesti mõistlik ja taskukohane. Näiteks vaadake seda imeilusat tuunikat, mis läheb nii ilusti kokku selle kleidiga ja laste tuunika vaid 12€! Disaini osas ka on mõeldud igale maitsele. On nii värvilisi kangaid kui ka täiesti neutraalseid ja ühevärvilisi. Seega ei murra rahakotti ja näeb äge välja, eks? Kui ma oma roosa kleidiga instasse pilte lisasin, sain täiega kirju, et kust selline äge kleit pärit on. Vot, nüüd teate. Ja teate mis? SELLEL ON TASKUD!

Minule need riided igatahes väga meeldivad ja ma ei saa vanduda, et ma kuskilt mõnda beebit ei varasta, et temaga ilusaid mätšivaid riideid kanda ja näiteks seda imetamispusa kanda. Või hoopis seda? Appi jeesus miks ometi ei võinud mul peale Martat beebiisu täis saada?!

Vot, sellised riidelood tänasesse päeva –  mina igatahes soovitan: ilus, kvaliteetne ja taskukohane!
Ja kui sina tahaksid ka endale Helg lehelt midagi ägedat, siis ei ole sul vaja teha muud, kui regada ennast nende uudiskirja saajaks https://helg.ee/minu-helg-konto/ ja anna kommides teada, et võtsid loosis osa. Juba REEDEL loosin välja 50€ kinkekaardi 🙂

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar