Ilukraam

kui mul pole mitte midagi, aga tahaks osata norm meiki teha, siis mis vaja oleks?

20. mai 2020

Sõbrannale tegin soovitusi, panen siis siia ka kirja.

Pmst võiks sul meigikotis tuhat asja olla, aga ma arvestasin siinkohal sellega, et Katu väga hullult ennast nagunii ei meigi ja et pigem vähem, kui rohkem asju soovitada. Seega näiteks jätsin praegu ära primeri, sest ilmselt mingi kreem on ikka kodus olemas ja häda korral sobib ka see meigi alla, et nahka pehmemaks teha.

Mina alustan meikimist tavaliselt concealerist. Ehk siis selleg juraga teed üle oma silmaalused, laud, nina ümbruse ja katad nt punased punnid, mis kuskil näos vedelevad. Osad alustavad silmameigist, see ka fine ja isegi loogiline, et sa lauvärve ei ajaks juba valmis meigile, aga ma enamasti teen nii lihtsa silmameigi, et suva, kuidagi endal harjumus jätta viimaseks.

Järgmine samm: jumekas! Mina soovitaksin alati osta 2 korraga. Hele ja tume. Siis saad ise neid kokku segada ja saad alati endale sobiva tooni. Mina nt pole never poest enda seda ÕIGET saanud, aga ise kokku möksida on lihtne. Veel enam, et kui nüüd tulevad soojad ilmad, võtad veidi päikest näkku, siis ei pea kohe uut ostma minema.

Jumekas näos, siis panen ma silmade alla seda silmade alust puudrit, et silma alla kortsukesi ei tekiks, kuhu jumekas jääb. Kuna see hetkel välja müüdud, sobib minu meelest tegelt igasugune baking powder. Peale kanna seda niiske meigikäsnaga. Lihtsalt kastad ta puudrisse ja tupsutad silmade alla, nagu homset polekski.

Järgmisena väike kontuur. Ehk siis juuksepiirile ja põsesarnadele veits tumedamat stuffi, et välja näha semi peenema näoga. Kes tahab, võib endale osta selle 3 in 1 komplekti, aga ma isiklikult ostaks ikka selle maailma parima highlighteri ka juurde, sest ma seda komplekti oma proovinud ei ole ja ma ei tea garanteerida, kas ta on nii hea ?.

Highlighterit põseluule, ninaotsakesele, kulmude alla, ülahuule peale ja silmanurkadesse. Magic!

No ja siis on pmst juba nägu peas. Kui tahad teeselda, et oled palju vaeva näinud, siis pane laugudele kõigepealt üleni heledamat tooni, siis välisservadesse tumedamat kah. Hajuta täie rauaga, väga mööda panna ei saa nt nende kahe tooniga. Samas kui ei viitsi, pane aint heledat, käib kah. Kui tunned, et suudad, tee lainerijoon, see on selleks päris hea variant. Kui ei, kärab ilma ka. Siis ripsmetele natsa dušši (see on hea) ja lõpuks joonistad oma kulmud üle selle kulmupliiatsiga.

Ole lahke, you are done. Kui tahad, võid huuled ka teha, aga ma viimasel ajal ise ei taha miskipärast, seega olgu nii, et rohkem rõhku silmadele ja asi ants. Põsepuna on ka selline, et mõnikord panen, enamasti mitte.

Ma ise proovisin need must-have tooted panna ostukorvi ja vaatan, et alla 100€ saab kogu uhiuue meigivarustuse kenasti kätte. Okei, see eeldab, et sul on olemas nt lauvärvi jaoks pintsel (aga kui ostad suurema paleti, saab sellega jumala norm pintsli kaasa, ma ise kasutan seda, kuigi mul nn “paremaid” ka, aga ma ei näe vahet).

Siin videos ma vist UMBES nii teen, et kes kirjakeeles aru ei saanud ??‍♀️

Ja ma mõtlesin, et kui ma juba siin Wibo põhjal selle näite valmis tegin, siis küsisin neilt koodi ka – täna ja homme kood mallukas30. Saate kõikidelt asjadelt 30% alla, mis tähendab, et umbes 60-70€ saate siis terve uhiuue meigikoti sisu. Woop-woop!

Mainin ära, et tegemist ei ole tellitud reklaamiga, hakkasin Katule listi tegema ja tegin nii suure töö ära, et tundus narr teile ka mitte jagada. Seda enam, et need asjad mul endal kasutuses ja julgen soovitada, jehhuu. Hea hind on veel ekstra boonus.

Kas keegi on midagi wibo asjadest proovinud, peale mu eelmiseid soovitusi? Meeldisid?

Loe ka neid postitusi!

43 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Lm 16. juuli 2020 at 08:59

  Ega sul praegu pole wibo sooduskoodi? 😀

  • Avatar
   Vasta K. 21. juuli 2020 at 20:01

   Sooviks sama teada 🙂

 • Avatar
  Vasta Triinu T 21. mai 2020 at 14:52

  Olen sinu subscriber nii youtubes kui ka blogis.
  Meigi osas siis nii palju et, kodus pole mul vist ühtegi kohta, kus oleks normaalne valgus, et teha normaalset meiki ? ?. Ainus on vist keset päeva seista akna ette, sebida väike peegel ja siis vast tuleb miskit normi välja. Aga noh tööle ma enamasti lähen ju hommikul, mis tähendab, et keskpäevani oodata päevavalgust on suht võimatu. Tihti tundub, et silmameiki pole üldse näha, et no nii hele ja kui õue lähegn, siis on APPI kui tume ?‍♀️. Seega, hämaras valgustuses pole ju võimalik mingit norm tulemusega meiki absoluutselt teha.
  Kõige parem ripsmedušš ??, mis ma oma elus proovinud olen on Collistar Mascara Design. Mul on üpris lühikesed ja hõredad ripsmed, aga see ripsmedušš teeb imesid (nagu for real) ??. Ning teine ülihea toode suveks, mida soovitan on Ardeco Glow Bronzer Sunset Vibes. Minu kahvatu nahaga teeb suht imesid. Super on ka sealt õrnalt noaga kraapida väike pulbri kogus ja seda päevakreemi sisse segada ja siis näole kanda.

 • Avatar
  Vasta Hmm 20. mai 2020 at 18:28

  Paar asja ostsin ja kahjuks pettusin. Tellisin selle 3 in1 paleti, haiseb nagu 1991a päris meigitoode, ausalt, ema vanad meigiasjad tulid meelde 😀 samuti ei ole pigment võrreldav mu lemmik bronzeri ja highlighteriga. Põsepuna on enam vähem, aga see hais…

  • Mallu
   Vasta Mallu 21. mai 2020 at 07:51

   vot ma ise ei ole seda proovinud jah 🙁

 • Avatar
  Vasta kiki 20. mai 2020 at 15:37

  Mitte kuskilt ei leia infot – kas see ripsmekas on veekindel ja vajab veekindla silmameigi eemaldajat, et maha saada või tuleb sooja veega dushi all niisama maha?

  • Mallu
   Vasta Mallu 21. mai 2020 at 11:05

   Ma ei oska vastata, sest ma never ei mõtle sellele ripsmekat ostes 😀

 • Avatar
  Vasta Mannu 20. mai 2020 at 13:26

  Ka jumekas siis valida kõige heledam ja kõige tumedam? Seleta lollile palun.

  • Mallu
   Vasta Mallu 21. mai 2020 at 11:07

   Millest sa aru ei saa? Valikus on ala 5 tooni, võtad kõige heledama JA kõige tumedama. Siis segad kokku. 😀

 • Avatar
  Vasta Arvamus 20. mai 2020 at 13:19

  Ma tellisin su jutu peale selle silmaaluste puudri, aga mitte tuhkagi ei aidanud. Nüüd leidsin youtubest nipi, et silma alla panna kas ainult jumekat või ainult concealerit ning sedagi võimalikult õhuke kiht. See mul toimib.

  • Mallu
   Vasta Mallu 21. mai 2020 at 11:08

   Hmm, ma kasutan kogu aeg ja aitab küll, panen muidugi mõlemat, concealerit ja jumekat.

 • Avatar
  Vasta Kristiina 20. mai 2020 at 13:19

  Tellisin maailma parima highlithery ära. Sain eile kätte. Kasutanud veel ei ole. Aga esimest korda elus tellisin asja selle peale, et keegi lihtsalt ütles et see maailma parim. 😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 21. mai 2020 at 11:07

   No prooovi nüüd ja ütle, mis arvad 😀

   • Avatar
    Vasta Kristiina 21. mai 2020 at 13:03

    kärab kah 😀
    Tegelikult väga meeldiv jäi näonahal. ))

 • Avatar
  Vasta Janika Turbel 20. mai 2020 at 12:32

  Subscriben Sind ja soovin loosis osaleda, nii sooviks neid oma tulevasse uude koju 🙂 Meikimise suhtes viimasel ajal üsna sarnane seis haha, kui kasutan siis eelistan üsna tagasihoidlikku ja õrna meiki kuid samas praegusel ajal kui ma isegi rohkem aega kodus veedan siis peaksin ehk just rohkem kärtsu-mürtsu meiki lisama ja käimagi kodus ringi nagu diiva sest.. kes keelab eksole ? vb praegu ideaalne aeg saksapreili olemiseks? Also mu meelest vlogimine tuleb sul väga hästi välja, väga sinu teema!

  • Mallu
   Vasta Mallu 20. mai 2020 at 12:38

   kle see looos on vana asi, ammu tehtud, ma lihtsalt mõtlesin, et sobiks siia posti alla 🙂

 • Avatar
  Vasta Jaanika 20. mai 2020 at 11:52

  Mul just sellised lambid puudu ? kui meigin alustan näo puhastusest. Siis primer, jumekas, silmaalla samamoodi see puuder, ülenisti teine kompaktpuuder, kontuurin (nyx-ülihea) , highlighter, kui teen siis silmad, kui ei läheb kõige lõpuks meigi kinnitus spray. Ripsmeid ei tee(pikendused)
  Ja super hea mineraalkosmeetika on jane iredale. Mega kerged ja sobivad hästi.
  Käisin kunagi koolitusel ” meik iseendale” , seal õppisin palju ??

  • Avatar
   Vasta ML 21. mai 2020 at 08:23

   Olin ka nii kaua soovinud lamps4makeup lampe aga krõbe hind ei tõstnud kätt ostma. Taolised meigilambid sain mina Facebookist, üks väga abivalmis meesterahvas Tartus teeb selliseid lampe ise, poole odavamalt (60€) kaks 4×4 lampi. Rääkisin temaga ka nendest pirnidest, mis lamps4makeup müüb oma kodulehel u 10€ pirn, saab kätte tavalisest ehituspoest 2-3€ ?‍♀️?‍♀️ Magnus Maramaa otsida Facebooki marketplacest, seal peaksid tema valmistatud lambid välja tulema. Mina olen igati rahul nendega! ?

 • Avatar
  Vasta Anneli 20. mai 2020 at 11:40

  Väga hea postitus, aitäh 🙂
  Kas sa palun kirjutaksid, millise tumedusega peitekreemi (camouflage) ja jumestuskreemi sa kasutad?

  • Mallu
   Vasta Mallu 20. mai 2020 at 11:48

   Ma ju kirjutasin, et jumekas kasutan heledat + tumedat. ostangi kohe 2 tk ja segan ise kokkku 🙂 peitekreemi kõige heledamat 🙂

 • Avatar
  Vasta Grete 20. mai 2020 at 11:39

  Kas kood kehtib ainult meigiasjadele ja ei laiene muudele toodetele? 🙁

  • Mallu
   Vasta Mallu 20. mai 2020 at 11:48

   hmmm, kõigele ikka.

 • Avatar
  Vasta eve 20. mai 2020 at 11:27

  mul praktiliselt ainult ripsmetuzz.ei oska ennast meikida ja pole ka sellist sissetulekut,et neid kalleid asju osta.minu ostud piirduvad umbes 10 eur korraga.

  • Mallu
   Vasta Mallu 20. mai 2020 at 11:30

   no 30% alega saab 10€ eest mitu asja lausa 😀

 • Avatar
  Vasta Merlin 20. mai 2020 at 11:26

  Nii ,kontolt 50 eurtsi jälle vähem. Kõik tuleb ikka enda peal katsetada.

  • Mallu
   Vasta Mallu 20. mai 2020 at 11:30

   😀

 • Avatar
  Vasta Kärol 20. mai 2020 at 11:03

  Tsiisas kraist kui hea postitus sellistele lollidele nagu mina, kes ei tea, kuhu mis ja kuna käib ? Ole sa tänatud!

  • Mallu
   Vasta Mallu 20. mai 2020 at 11:04

   Ole lahke 😀

 • Avatar
  Vasta S 20. mai 2020 at 10:59

  Long time follower, first time writer (ok, not first) ? See loos nagu rusikas silmaauku hetkel. Polegi sellist valgustust terves elamises, et saaks ilusti meiki teha. Ja peale ripsmetuši ja mõnede pliiatsite ja lauvärvide on ka meigikotis hetkel täielik tühjus. Ei ole leidnud omale neid päris õigeid tooteid ja kui peaks vedama siis prooviks hea meelega Wibo asju ?

  • Mallu
   Vasta Mallu 20. mai 2020 at 11:03

   mm, mis loos? 😀

   • Avatar
    Vasta Zz 20. mai 2020 at 12:57

    Ma arvan, et see video võis antud kommenteerijat segadusse ajada. 😀 kuna see video ei ole ju selle postituse jaoks tehtud, vaid juba mõni aeg tagasi, kui sa neid lampe välja vahetasid/ vanad välja loosisid mis iganes, siis sealt see segadus.??
    Aga niii paljud kiidavad Wibo tooteid, peaks ka proovima ? (lähen vaatan kohe mis seal head pakutakse?)

    • Mallu
     Vasta Mallu 20. mai 2020 at 13:05

     jaaa, see video vana!

 • Avatar
  Vasta EKI 20. mai 2020 at 10:54

  Dušš on vannitoas. Ripsmetel kasutatakse ripsmeTušši.

  • Mallu
   Vasta Mallu 20. mai 2020 at 11:03

   hahaha, appi, jaa ma ju tean seda, sry 😀

 • Avatar
  Vasta Anneli 20. mai 2020 at 10:53

  Tundub, et sa oled ikka veel vannitoa lainel, sest kirjutasid kogemata ripsmetuši asemel dušš ?

  • Mallu
   Vasta Mallu 20. mai 2020 at 11:03

   mul aju peatus vist korra 😀

 • Avatar
  Vasta Viki 20. mai 2020 at 10:48

  No tänks tõesti, pidin see kuu kokku hoidma, krdi meigi ostmise sõltuvus ?

  • Mallu
   Vasta Mallu 20. mai 2020 at 10:51

   sry 😀

 • Avatar
  Vasta Vaike 20. mai 2020 at 10:47

  Ma tellisin eelmise koodiga higlighteri, banana powderi ja under eye powderi. Viimast ei olnud, asendasime huulgepulgaga ja selle eest sain veel isikliku sooduskoodi ka. Kõigi toodetega olen rahul, huulepulk on lihtsalt harjumatult tume, aga muidu ÜLIHEA! Katab hästi, matt, aga ei kuivata, püsib nagu kurat ja ei määri musitamisel! See https://www.wibo.ee/toode/magic-pop/, sõbrants saab endale, talle sobib tume.

  • Mallu
   Vasta Mallu 20. mai 2020 at 10:51

   oo ma polegi proovind seda pulka.

 • Avatar
  Vasta Kadi 20. mai 2020 at 10:40

  Wibo tooteid pole ma proovinud, aga minu lemmik pood kust saab hea hinna ja kvaliteediga tooteid on http://www.ilukummut.ee/ 🙂

  • Avatar
   Vasta M 20. mai 2020 at 12:13

   Väga hea video, kurja, annan endale uue võimaluse ehk tellin ka need tooted ja hakkan aga mäkerdama?

  • Avatar
   Vasta Sandra 20. mai 2020 at 15:49

   Tootel ja tootel on ikka vahe ka. Hetkel vaatan et ilukummuti tooteid saab hästi varustatud Coopidest samamoodi ja olles ise jumestust õppinud , olen väga palju erinevaid tooteid katsetanud. Catrice tooteid ma nt üldse ei soovita. Pigem soovitan panustada kvaliteetsematele toodetele.
   Wibo tooteid olen proovinud küll . Eriti meeldivad mulle nende lauvärvipaletid ja Unicorn Tears seerum. Lauvärvid on ülitugeva pigmendiga nagu üks õige lauvärv olema peab . Kergesti hajutatavad ja megapüsivad . Olen absoluutne fänn .
   Jumestuskreemid on ka head, aga ma pigem kasutan neid harva. Kuigi tõesti, need on samuti ülikatvad , nahk jääb ilusti matt ja on ka üsna kerge hajutada, siis minu naha jaoks need ei sobi. Üsna kiiresti löövad välja kuivad ja ketendavad kohad ning nahk muutub helbeliseks, kuigi olen katnud näo enne põhja tegemist sheavõi ja kookosõli baasil rasvase kreemiga. Mõne jaoks on kindlasti väga sobiv. Püsivuse poolest annan 5+! Igal juhul on tegemist äärmiselt heade toodetega ja julgelt soovitan!