AUTOJUTUD

aidake autovärv valida!

15. juuni 2020

Kuulge, olge mehed… Või okei, naised võite ka olla, aga palun andke mullle nõu: minuga võttis ühendust Mikk, kes teibib suht…kõike. K.a autosid. Näete, siin on tema insta, kus on näha, mida kõike ta teibib. Muidugi on mul nüüd vaja, et ta mu külmkapi ka ära teibiks, aga okei, see on juba teine jutt. Igatahes ma ju rääkisin, et mulle väga see valge auto ei meeldi, et võiks olla mingit teist värvi, aga MILLIST, välja mõelda ei suuda.

See kiletamine on autole selles suhtes ka kasulik, et autole endale ei teki kriime ja kui kunagi uuest värvist kopa ette viskab, siis lased kiled maha võtta ja ongi jälle valge auto tagasi. Aga mis see teine värv olla võiks?

Mu esimene mõte oli muidugi kollane – kas oleks minulikumat värvi? Samas  natukene pelgan, et kollane on veits liiga… takso?  Muidugi ega vahet ei oleks, kas teised arvavad, et ma sõidan taksoga või mitte, aga tahaks teada, milline minu auto kollasena välja näeb…

Haha, googeldasin yellow kia carens ja no obv tuli pilt…taksost ? Samas kui tal neid platesid ja kleepse peal ei oleks, siis ma ei ütleks, et kole on. Mõnus tibukollane autoke.

Tegelikult on valik väga lai.. Mikk tõi mulle kaks pakki värvikaarte ja seal oli kõikmõeldavaid toone. Kollast oli nt vähe, aga ala sinist ja punast oli küll kakskümmend eri varjundit. Ma instas näitasin neid ka ja seal meeldis kõigile eriti just sädelev sinine ja sädelev punane. Ma ei vaidle vastu, et päikese käes näeb see eriti tuus välja ja punase autoga saaksime me Piltsudega täitsa kaksikud olla, aga ma ei saa üle tundest, et kollane on see “minu” värv. Isegi kui see teeb mind taksojuhiks. Mis sellelgi ametil viga ??.

Selline roosa on ka äge, aga Mari-Leen juba ostsis roosa auto, muidu on kõikidel blogijatel üks suund, roosa auto peale, haha.

erinevad kollased…

Mulle meeldib see kõige vaskpoolne kollane.

Siin on näha see sädelev sinine ja punane – päikse käes muidugi veel mega ilusad!

See helesinine, või tiffany blue, on samas ka niii ilus. Mul terve kodu seda värvi täis ja ka suht minulik?

Nätsuroosa, how cute!

Ja muuseas, ega see ei pea tegelt üks konkreetne värv olema. Võib ka olla ala peegli moodi, rose gold, kameelion jne. Aga ma lihtsalt ei oska seda valikut teha… Kas kuidagi nii pole võimalik, et kuidagi töödelda mu auto pildil neisse värvidesse, mille vahel ma olen? Ala nagu sadolini värvikaart vms?

Nii, öelge mulle nüüd – mis värvi teie just SELLE auto teeksite? Must oleks vist ka ilus, aga samas liiga tavaline? Oeh, ma ei tea…

Ja kui te saaksite oma auto teha ükskõik mis värvi, siis mis auto teil on ja mis värvi ta oleks? Andke nõu, mul paar nädalat aega otsustada!

Ma nüüd panen Tartu poole ajama, V Spa juba ootab! Ja kui järgmine kord blogisse jõuan, siis kirjutan oma fit life elust ja olust, sellest, kuidas ma Kardo peale solvunud olen ja… millestki tahtsin veel kirjutada. Ilmselt sellest, kuidas võtta 40 mintsaga 10 kg alla. Aga need on juba uued jutud. See ya!

Loe ka neid postitusi!

82 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Grete 18. juuni 2020 at 12:38

    See helesinine tundub minu meelest selline, et sulle täiega sobiks! Eriti ilus sinine ka see

  • Avatar
    Vasta Rohhel 17. juuni 2020 at 18:44

    Jäta auto valgeks, aga lase erekollased täpid peale kiletada ?
    Absoluutselt omanäoline, äratuntav ja võimalik, et ka lõbusalt sinulik.

  • Avatar
    Vasta Kusti 16. juuni 2020 at 10:47

    Ma olen küll seda meelt, et auto võiks ka äge välja näha. Nii igavad värvid on meie linnapildis tänavatel. Nagu talvemantlid poes: must, hall, beež. Ma võtaks midagi hästi erksat ja ebatavalist. Või siis hoopis laseks mustrilise kile trükkida. Ja üleüldse, miks sa enda reklaami ei pane? Lased kujundada mõnel disaineril näiteks…Muster või värv, pluss nimi/logo/aadress?
    Tasuta super reklaam kogu aeg ringi vuramas….

  • Avatar
    Vasta Zac 16. juuni 2020 at 01:14

    Rahulikult ikka kaalu seda enne sest auto pole ju mobla mille korpust blingida tujust ja kui üldse seda teemat uurid siis näed et enamasti kiletatakse nn hobiautosid,väiksemad, kupeed jms. Taksode puhul ilmselt selleks et peale liisingut uus omanik leida palju kasutatud autole mis suurest sisse välja ronimisest ja sagedast pesemisest vähem kraabitud . Sul on nn pereauto stiili uuem sõiduk millele tootja loonud veits sportliku disaini.. Ülevõlli kilevärv teeks selle auto veidraks ja nn odavamaks eriti kui pole soov mingi nn toote promo olla sellega. Kui suur soov veidi mängida räägi mõne spetsiga katuse osas, see tumedaks vblla selline carbon v päris must. See üleni kiletamine on tõsine töö ja maha kiskumine pole nagu kommipaberi ära viskamine.

  • Avatar
    Vasta kats 15. juuni 2020 at 23:40

    auto värv märgitakse ka auto tehnilisse passi. küsi enne kiletamise alustamist maanteeametist üle,
    võibolla pead ka tehnilise passi selle tegevuse juures välja vahetama.
    ja kuna sina pole omanik, vaid liisingfirma, siis sellised asjad tuleb ikka ka omanikuga läbi rääkida.

  • Avatar
    Vasta Leedukas 15. juuni 2020 at 22:55

    Riiete suhtes eelistan rahulikke tumedaid toone….
    …..aga mul oli kunagi pikemat aega kollane auto ja see oli tõeliselt lahe. Kollane pidi olema liikluses kõige ohutum värv ka. Mulle meeldis see, ükskõik kui pungil täis parklasse ma auto ka parkisin oli auto leidmine ülilihtne, nüüd mul on hõbedane auto ja minu hajameelsuse juures on ime, et ma auto seni üles olen leidnud.
    Soovitan kollast autot, roosa on ikka nii perv…

  • Avatar
    Vasta E 15. juuni 2020 at 19:43

    Samas selline tumesinine, mis värvi su kleit nendel piltidel on, oleks ka ilus ma arvan. Samuti mingi huvitav punane, nt selline kirsipunane, tumepunane on ka kompud.

  • Avatar
    Vasta E 15. juuni 2020 at 19:37

    Ma teeks roosa. See gloss hot pink oli suht ilus, aga ma teeks vb veel tumedama, nt pink candy gloss car googlest annab mõned sellised eriti hot pink värvid. Siis oleksid tehtud tibi 😀

  • Avatar
    Vasta Sassu 15. juuni 2020 at 18:39

    ma never ever ei kiletaks oma autot, kui vaja siis reklaamkleebised veel aga see kile elab oma elu ja on jube. See on õige jutt, et kriimustuste eest kaitseb aga kui kuskil on mõnigi roostetäpp siis kile all levib see nagu seen edasi. Kui ikka tahta oma “lemmikut värvi” autot siis ikka korralikult kere lasta keretöökojas meistritel teha ja kile see kus kurat :D:D

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. juuni 2020 at 08:52

      No mul pole roostetäppi, we good 🙂

  • Avatar
    Vasta Elen 15. juuni 2020 at 18:14

    Kamwelion sinise teeksin endale ?

  • Avatar
    Vasta Liis Er 15. juuni 2020 at 17:50

    Naljakas mu esimene mõte oli Kollane!
    Aga matt toon on väga kena mu arust, ükstaspuha siis mis värvi 🙂

  • Avatar
    Vasta Triinu 15. juuni 2020 at 17:47

    Mul on endal punane Kia, aga sinised Kiad on mu lemmikud ?

  • Avatar
    Vasta Tarvo 15. juuni 2020 at 17:04

    Roosa:P

  • Avatar
    Vasta Bella 15. juuni 2020 at 16:12

    Pls Mallu, räägi enne oma liisinguandjaga ja saa enne kiletamist nende nõusolek vähemalt e-posti teel. Hetkel on auto omanik siiski liisinguandja, kes ei pruugi sellise omaloominguga nõus olla. Või siis uuri välja palju kile eemaldamine maksab juhuks kui pead kunagi liisinguandjale auto tagastama.

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. juuni 2020 at 16:59

      See on ju lisakaitse autole, mis neil selle vastu olla saaks? 😀 Kui pean eemaldama, siis pean. Küll siis eemaldan ka 😀

      • Avatar
        Vasta El 15. juuni 2020 at 18:34

        Peab ümber regama värvi Arkis. Olen ka tegelane reklaami ja kleebiste valdkonnas ning enda auto kiletatud punaseks, katus matt mustaks+ hiljem panime reklaamkirjad ka peale. Arkis läks kirja peale pikka vaidlust punane. Ka liisingud auto.

      • Avatar
        Vasta Bella 15. juuni 2020 at 22:01

        No, nt kollast või sinist või roosat autot soovib ilmselt osta veidi vähem inimesi kui neutraalset valgelt, seega võib liisingueseme väärtus väheneda. Eriti võib see olla oluline kasutusrendi puhul! Ma siiski väga soovitan, et loe igaks juhuks lihtsalt oma leping läbi, eelkõige osa, mis puudutab leppetrahve. Ma ei kiusa, kiletamine on äge, aga lihtsalt kontrolli igaks juhuks üle ja kui kahtled küsi liisinguandjalt nõusolekut, et paari aasta pärast ei selguks, et pead hakkama maksma leppetrahvi+ tasu kile eemaldamise eest:)

        • Mallu
          Vasta Mallu 16. juuni 2020 at 08:51

          kui ma kile eemaldaks, mis trahvi ma siis maksma peaksin su meelest? 😀

          • Avatar
            Bella 16. juuni 2020 at 09:39

            Okei, ma selgitan siis lihtsamalt.
            1) Sinu auto ei ole sinu oma.
            2) Auto on liisinguandja oma.
            3) Auto omanik võib öelda sulle, mida sa võid või ei või sellega teha.
            4) Omanik võib öelda, et sa ei või muuta auto omadusi.
            5) Kui omanik ei luba auto omadusi muuta, siis isegi kui sa kile eemaldad auto tagastamisel, siis liisinguandja võib öelda, et sa oled rikkunud teievahelist kokkulepet (s.t liisingulepingut). 6) Liisinguandja saab igal juhul teada auto kiletamisest sest pead Maanteeametis ja auto tehnilises passis tegema muudatusi, seega oleks mõistlik see teema enne omanikuga (s.t. liisingufirmaga üle rääkida).
            Loodetavasti on nii selgem.
            Ma ausalt lihtsalt püüan sind aidata. See on lihtsalt üks neist teemadest, kus tuleb enne tegutsema asumist siiski natukene asjad läbi mõelda. Vabalt võib olla, et su lepingus mingit leppetrahvi sellisteks juhtudeks polegi või liisinguandja annab lihtsalt oma nõusoleku ilma küsimusi küsimata. Aga see ei tähenda, et võiksid oma lepingu lugemata jätta:) Liisinguauto puhul peab alati meeles pidama, et sa ei ole auto omanik, vaid üksnes kasutaja.

          • Mallu
            Mallu 16. juuni 2020 at 13:34

            Ei no arusaadav, aga kui neile ei peaks sobima, siis võtan tagastamisel maha ja kõik, mis trahvi sa arvad, et nad siis teevad? Selle eest, et autot aastaid kriimustuste eest kaitsesin v?

    • Avatar
      Vasta Tibu 15. juuni 2020 at 18:14

      Kui auto kiletada teist värvi kui teh passis, siis kas mingit asjaajamist sellega ei kaasne? Ja loomulikult ka see et liisinguandjalt peaks ikka üle jah küsima. Kaitse või mitte – nemad on ikkagi auto omanik.

  • Avatar
    Vasta Katu 15. juuni 2020 at 14:43

    Helesinine on äge. Jäi kohe silma. Ja matt must on ka lahe. 🙂

  • Avatar
    Vasta S 15. juuni 2020 at 14:23

    Mis maksab auto üleni teipimine?

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. juuni 2020 at 16:59

      Oleneb kohast ja teibist ka. Need kameelionid jne on kallimad.

      • Avatar
        Vasta S 15. juuni 2020 at 18:59

        Noo 100€ võo 1000€? Mingi suurusjärkki Mikul?

        • Mallu
          Vasta Mallu 16. juuni 2020 at 08:51

          kile minu autole on umbe 600 nagu ma aru sain, aga jälle, oleneb autost

  • Avatar
    Vasta Heini 15. juuni 2020 at 13:58

    Kuna mulle endale isiklikult meeldivad autod, mis paistavad värvi poolest juba silma, siis ma valiksin selle helesinise ?

  • Avatar
    Vasta ValgeM 15. juuni 2020 at 13:47

    Valge on kõige ilusam värv! Ära tee midagi! ? Meil 2 viimast autot valged ja ei tahaks edaspidi ka muud värvi?

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. juuni 2020 at 16:59

      Mulle absull ei meeldi, nii …basic 😀

  • Avatar
    Vasta Jaanika 15. juuni 2020 at 13:35

    Kollase värviga on selline lugu, et see meelitab putukaid ligi. Mul tuttaval oli kollane auto ja see oli koguaeg sitikatega kaetud 😀

    Kui ma valisin endale autot, siis tahtsin kas sinist, punast või … valget! Mulle nii meeldivad valged autod 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra 15. juuni 2020 at 13:28

    Sädelev kuldne ? see oleks niii ilus ja eriline

  • Avatar
    Vasta E. 15. juuni 2020 at 13:21

    Olles suht praktiline inimene, siis mina arvestan Eesti ilma ja seetõttu minu jaoks praktilised toonid igasugused hallikad, hõbedased, teatud beežid/kuldsed, ehk kust iga tolm ja sopp ei ole niiii silmatorkav, et tahaks iga päev pesulasse joosta.
    Muidu nt elektrisinine/pärlmutter sinine on lahe.

  • Avatar
    Vasta Pille 15. juuni 2020 at 13:16

    See roosa küll autovärvina ilus pole. Kõik roosad autod, mida kuskil näinud olen, on iga kord tekkinud selline veendumus, et kõige viimane toon, mida oma autole kunagi tahta 😀 Aga eks kellelegi kuskil see meeldib ja ülejäänud inimeste arvamus keda huvitab, eks. See helekollane on küll nunnu ja täitsa valikski selle. Sinu jutust jäi ka kuidagi kõlama, et kuigi paljud meeldivad, siis see kollane kripeldab kõige rohkem. Ei ole üldse takso moodi. Mulle endale meeldivad rohekates tooniudes autod. Nagu pigem siis heletohelised, erkrohelised, kollakasrohelised… Sellised rõõmsad kuid pigem heledamapoolsed toonid. Aastaajad nii pikalt hallid ja üksluised, vähemalt auto paistab neist üksluisetest hallidest ja mustadest ja valgetest välja 😀
    JEssas.. Vaatasin pilte ja mõtlesin ,et küll on suur auto sul. Või siis küll oled sa ise pöial-liisiks muutunud.
    Lotiimu tulemustest tahtsid ka vist kunagi rohkem ja täpsemalt rääkida….

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. juuni 2020 at 17:00

      Auto on keskmine, mina ise ka 😀

  • Avatar
    Vasta L. 15. juuni 2020 at 12:42

    Kolllaaaannnneeee!…ups ?
    No, pardoon, minu lemmikvärv on ka kollane ?… ja kui arvestada (v.a jah taksod) kui vähe näeb linnapildis kollast värvi autosid, no siis juba eristumise pärast oleks see ju super valik?!??

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. juuni 2020 at 17:01

      No mu meelest ka. ?

  • Avatar
    Vasta M 15. juuni 2020 at 12:24

    Just üks päev nägin pärlmutter roosat bmw laagris. No… oli ilus. Samuti väga meeldivad kuldsed autod. Miks mitte proovida? Badass matt must?
    Kollasel ja kollasel värvil ka vahe ja ära mõtle et nagu takso. Lamborginid ka tihti kollased, vaevalt et keegi end taksojuhina selles tunneb?

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. juuni 2020 at 17:01

      Noh, päris lambokas mul pole ??

    • Avatar
      Vasta Kaidy 15. juuni 2020 at 22:15

      Ilmselt oli aee mu sõbranna bemm ja See Auto on ilus. ?

  • Avatar
    Vasta Ülle 15. juuni 2020 at 12:13

    Mul on olnud kollane auto. Väga mugav oli poe parklast kohe õige auto üles leida 🙂
    Ma ei sula loodusega ühte, jääb lootus et märgatakse paremini.
    Sul on piisavalt julgust ja selgroogu, et ka kollase autoga sõita. Kommentaare tuli seinast seina, aga mind see ei häirinud, peamised ütlejad olid sellised noorepoolsed messoost
    kolleegid. Päris naljakas iseenesest. Ka praegu sõidan tavapärasest erineva autoga, nüüd on see kirju 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. juuni 2020 at 17:01

      Nice!

      • Avatar
        Vasta Kristine 15. juuni 2020 at 17:31

        Auto värvi peab passis ka muutma , ehk siis arvestama ka lisakuluga ja mõni kujundaja saab ka auto värvi arvutis muuta, et tekiks ettekujutus milline auto jääb.

  • Avatar
    Vasta K.K 15. juuni 2020 at 11:35

    Ma nii nii armastan seda sädelevat sinist. Seega minupoolseks soovituseks on just see sama. ?

  • Avatar
    Vasta KK 15. juuni 2020 at 11:34

    Ma jätaks valgeks. Kui peab muu värvi valima, siis see kahvatukollane.

  • Avatar
    Vasta janne 15. juuni 2020 at 11:11

    Sa ei kujuta ette kuipalju on tõsisemaid probleeme, kui Sinu auto värv. Üldiselt on auto juures oluline, et ta sõidab! Ja oled vist piisavalt sponsoritelt toetust saanud, et mitte iriseda

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. juuni 2020 at 17:02

      Mis need tõsisemad probleemid mu autosse puutuvad? 😀 Või minu sponsorid?

      • Avatar
        Vasta Eli 15. juuni 2020 at 19:16

        Kusagil saavad inimesed sõjas pommiga pähe ja sa julged siin oma elu elada vastavalt oma võimalustele, shit.

        • Mallu
          Vasta Mallu 16. juuni 2020 at 08:52

          kui häbematu minust

  • Avatar
    Vasta Iti 15. juuni 2020 at 10:46

    See rose gold kõlab küll ülilahedalt. Kollane on kuidagi meeehh..

    • Avatar
      Vasta Triin 15. juuni 2020 at 21:10

      Ma pole varem vist ühegi postituse all sõna võtnud, aga siin tunnen küll, et pean oma arvamuse ütlema: Tiffany blue!!!
      Sellist värvi auto nimel võiks isegi load ära teha…?? Lähengi kohe autokoole googeldama ?

  • Avatar
    Vasta Hel 15. juuni 2020 at 10:42

    Mis kiletamine ka maksab :)? Mul ka valge auto :D.

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. juuni 2020 at 17:02

      See oleneb autost ja kilest ja kiletajast 😀

  • Avatar
    Vasta M 15. juuni 2020 at 10:37

    Mu lemmikvärv on lilla ja ise olen sellepärast alati endale lillat autot soovinud. Minu arust on kollane ka juba natuke tavalisem värv autole, see sinine oleks isegi erilisem ehk? But what do I know 😀

  • Avatar
    Vasta Mailis 15. juuni 2020 at 10:23

    Mina laseks oma autole punase või sinise sädelusega mati kile panna. Läige seal juures annab veits seda bling-blingi efekti ja matt jällegi selline mida linnapildis väga ei näe 🙂
    Vaatasin muidugi ka Miku instat ja seal oli bemm tehtud miski väga erilise värviga… meenutas nagu vana roosa/ beesikas roosa. See oleks kah äge.

    • Avatar
      Vasta P. 15. juuni 2020 at 23:22

      Matt on harv nähtus jah. Mu kodukandis tiirutab aeg-ajalt mingi must matt auto, selline tunne, nagu oleks ära põlenud 😀

  • Avatar
    Vasta K 15. juuni 2020 at 10:22

    Sädelev punane oleks mega! Endal on selline pool-tumepunane. Pole küll sädelev aga päikese käes nii kena.

  • Avatar
    Vasta Eku 15. juuni 2020 at 10:11

    Võta oma auto pilt ja oli olemas minig selline progamm, kus saad värvi vahetada, et proovida kas sobib autole see värv.
    Muidu see läikiv sinine mis storys näitasid on päris lahe, aga ma isiklikult valiksin midagi sellist, mida on liikluses suhteliselt vähe. Aqua sinine tundub ka väga kena, iseasi kas autole ka sobib 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. juuni 2020 at 17:02

      mis see programm on :O?

  • Avatar
    Vasta K 15. juuni 2020 at 10:08

    See tiffany blue oleks väga äge. Seda värvi autosid ei liigu ka, niiet oleksid enda ükssarvikuga üpris ainulaadne. ?

  • Avatar
    Vasta Pille 15. juuni 2020 at 10:04

    Ma teeks punase. Statistiliselt juhtub kõige vähem õnnetusi punase autoga. Tiffany blue on kena, aga kuidagi iiikk. Ma ei tea, pole nagu auto värv. Aga tee siis oma kollane ära ja süda rahul ?. Selline sidruni kollane pole ju nii väga takso. Mõtle, taarud toidukottidega auto poole ja see armas kollane pupsik justkui naeratab sulle vastu. Pluss, leiad oma auto igat poolt üles!

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. juuni 2020 at 17:03

      sest punased on nähtavad – nagu ka kollased 😀

  • Avatar
    Vasta Kristi 15. juuni 2020 at 10:02

    Meil on ka valge auto. Peugeot. Enne on olnud tavaline punane(opel), tumesinine(opel, audi ja 2xvolvo) ja must(opel). Meeldiks väga sädelev punane hoopis, v see rose gold- kuskil nägin seda tooni autot ja superilus oli, selline kreemikas ja sädelev-pehme-roosakas-kuldne 😀

  • Avatar
    Vasta K.D 15. juuni 2020 at 09:59

    Nagu minu isa on tavatsenud terve elu öelda: “auto on auto, peaasi et must” 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. juuni 2020 at 17:03

      haha 😀

  • Avatar
    Vasta Liisu 15. juuni 2020 at 09:50

    Kuna oman tumehalli autot mis on tegelikult väga ilus siis selle tohutu miinus on see, et ta sulandub asfaldiga ühte. Nii olen juba ise jäänud mõnele täiesti märkamatuks ja sama täheldan ka teiste hallidega, et tulevad nagu maa alt. Liikluses jäävad silma hästi just punane, valge ( ilmselt mitte keset paksu lumevaipa, mida vist nagunii pole) noo ja kollane! Kuna sul valge juba on siis kas punane sädelev või kollane. Ise tahaks just valget autot ? Must ka kipub liiklusesse ära kaduma.

  • Avatar
    Vasta E 15. juuni 2020 at 09:50

    KOLLANNEEEE!!

  • Avatar
    Vasta Riinu 15. juuni 2020 at 09:49

    Ma jätaks valgeks ja teeks katuse mustaks.

  • Avatar
    Vasta Laura 15. juuni 2020 at 09:43

    Rose gold mega ilus või siis siuke ilus sinine millel on pärlmutter sees, see teeb auto kohe ilusaks kui pärlmutter sees?

  • Avatar
    Vasta Mirjam 15. juuni 2020 at 09:43

    See vasakpoolne kollane, millele viitad, oleks ju ilus küll ja üldse mitte-takso. Selline sidrunikollane, kergelt roheka alatooniga. Kui see pärlmutter ka veel, siis eriti tuus (ei saa nii väikeselt pildilt täpselt aru). “Lahe sidrun” 😀 Aga mis iganes värvi sa valid, soovitan pärlmutter tooni võtta, sätendab kenasti + ei näita mustust nii kergelt välja.

  • Avatar
    Vasta Raili 15. juuni 2020 at 09:43

    Pärlmutter (tume)sinine 🙂
    Teisel kohal oleks Tiffany sinine. Sellist värvi autosi ei kohta palju tänavatel.

    Tekkis ka küsimus. Kas siis peab ka auto värvi tehnilises passis ära vahetama?

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. juuni 2020 at 17:03

      jep, peab!

  • Avatar
    Vasta Annika 15. juuni 2020 at 09:40

    Sädelev kollane, aga seda varijanti vist ei ole

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. juuni 2020 at 17:04

      polnd jaa 🙁

  • Avatar
    Vasta crimson 15. juuni 2020 at 09:34

    See Tiffany blue on jube ilus.
    Minu auto on sinine, sädeluseta. ?
    Ei ostnud värvi järgi, muidu oleks minu lemmik, must. Samas meeldivad erkroheline ja oranz ka, aga kas just igapäevaautole…

  • Avatar
    Vasta Kristi 15. juuni 2020 at 09:32

    Oooo rose gold… Nii ilus oleks ?

  • Avatar
    Vasta c 15. juuni 2020 at 09:22

    Ei mul kohe vaimusilmas eile seda instast vaadates on ikka see sädelev sinine ?? Ainukene värv, mida suudan selle auto peal ette kujutada ?? vb minu kiiks vms, aga teised ei seostu eriti ✌️

  • Avatar
    Vasta Siret 15. juuni 2020 at 09:21

    Ilusad toonid, aga minu hääl läheb tiffany blue sinisele. Värske ja eriline. 🙂

  • Avatar
    Vasta Lylu 15. juuni 2020 at 09:19

    Laimirohelise valiks. Kah kollast aimata, aga ikkagi mitte takso 🙂