AVALDAN ARVAMUST NIISAMA JUTTU PILDID

eilne päev ja Gerry Weber*

29. oktoober 2020

On aeg järjekordseks Malluka elu update’iks. Teid kindlasti max palju huvitab, aga noh, ma ise elan siin lootuses, et ma umbes aasta pärast loen neid postitusi ja olen nagu ouumaiigaad, kuidas üks inimene sai nii kaua kassida, selle asemel, et lihtsalt oma elu elada või nii. Seega siit ta tuleb:

Eile ärkasin ma konkreetselt puust jalgadega. St jalad olid endiselt visuaalselt inimese omad, aga käia nendega ei saanud, sest kann ja reied olid nii hellad. Me käisime Andraga üleeile EMS trennis, mille kohta olin kuulnud, et ah, 20 mintsa teed seal midagi nats ja üldse raske pole. Uskuge mind, need, kes seda ütlevad, valetavad. Samas ei saaks öelda, et treening tõhus ega lõbus poleks olnud. Ma reaalselt järgmine kord filmin seda, see on NIII naljakas, kui see elekter üle keha käib, ma pool aega vingerdasin seal naerust, sest mul oli lihtsalt nii kohutavalt kõdi, haha. Enam ma igatahes ei naera, sest tänaseks on kannivalule hakanud tunda andma mu selg ja mu käed, nii et jah, tere tulemast fit life vol 55535378.

Igatahes eile ärkasin ma hommikul puust jalgadega ja pidin siis ennast üles ajama, sest lapsed oli vaja aeda viia. Marta juba tuias rõõmsalt mööda korterit ringi, seega ma eeldasin, et ju siis kell kuskil sealmaal on, et võiks ärgata. NALI. Kell oli 5.50. Samas üleeile ärkas ta kell KOLM öösel, seega võiks öelda, et areng on tohutu. Kuna ma juba üleval olin, siis ei hakanud uuesti magama ronimagi, tegin siin lastele hommikusööki ja koristasin veits kodu. Mingi hetk viisin nad aeda, tulin koju tagasi ja koristasin edasi: kuna mul pole siin väga palju kohti, kus asju hoida, siis pean ma super kreatiivne olema, et laste riideid normaalselt paigutada. Ma olen selle jaoks võtnud kolm suurt kasti, kus ma neid siis võimalikult organiseerituna hoida püüan, aga noh… Ütleme nii, et see läheb suht kiirelt lappesse. Seega sain ma hommikul riideid lappida ja pesu pesta ja prügi välja viia ja isegi külmkapi koristasin ära.

Mingi hetk pidin kargu alla ajama, sest mul oli LPG massaaži aeg kirja pandud. Jällegi – ei viitsinud, aga vot läksin ikka. Jala ja puha. Mu valutavatele lihastele oli see tõesti mõnus, seega ma ei kahetse, et üle ei lasknud, mida ma 100% teha tahtsin. Win! Lasin hoopis iseennast üle.

Peale seda sain Andraga kokku ja läksime Gerry Weberi poodi, kust ma endale jälle hunniku ägedaid riideid skoorisin. Nagu ma ütlen, et see oli ausalt see, mida mul praegu vaja oli, sest kodus istun ma enamasti siin nagu mingi kodutu mauk, aga vahelduse mõttes on ju tore endale ilusad riided selga tõmmata ja hea välja näha. Tekitab kohe sees veits parema tunde kah.

Näitan siis teilegi oma saaki:

Ei, mul pole aimugi, miks mul pooltel piltidel paistab lahtine jalaluumurd olema, mu jalad vist painduvad liiga imelikult igas suunas, proovige seda ignoda (mis siis, et ma just sellele tähelepanu pöörasin). Ma eile ise ka märkasin seda ja naersin voodis nii kõvasti, et kartsin lapsed üles ajada 😀 Igatahes see roosa kampsun on NII pehme ja nunnu!
Selline must, lühikeste varrukate kampsik mul juba oli, aga valge tuli ka nüüd minuga koju!
See kaheosaline pärlitega pidulik pluus on NII ÄGE – palun nüüd taevaisalt põhjust seda kanda… Oh, ma tean! Ma lähen see kuu ju lausa 2x teatrisse, ühel noist kordadest panen raudselt selga!
Ma niisama selfitamas. Teate, siit nurga alt ei ole need püksid võib olla best look, aga tegelikult on need mega pehmed, veits sellised laiad ja kontsadega mega ilusad, seega tulid koju kaasa. Pluus kah!
Andra ütles, et ma olen nagu elukutseline ratsutaja, aga need püksid ja pluus ja saapad sobivad nii hästi kokku, mis ma ikka sinna teha saan. Saapad pole sealt poest ainult, enne kui te küsima hakkate. Need tellisin netist.
Ja kui sellele must kardigan peale tõmmata, siis saab mõnusa “olen office manager” look’i endale teha. Win.

Ja nagu ikka – Gerry Weber tahab ka teile kingituse teha. Eelmise loosi võitja sai endale ise kingi valida, milleks oli seelik (Marilinkukk@gmail.com) ja pood võttis temaga ilmselt juba ise ühendust. Ka seekord võite kommentaaridesse jätta, mis riideese teile kõige rohkem meeldib ja juba HOMME loosin ma ühe võitja välja, teeme sellise kiire loosikese.

Aga okei, edevusminutid on läbi, ma räägin oma päevast edasi.

Koduteel käisin ma raamatupoest läbi ja ostsin endale kolm raamatut. Kaks luuleraamatut ja ühe selle sama, mida ma juba instas kiitsin. Eelmise laenasin välja enne, kui isegi läbi lugeda jõudsin, seega lihtsam tundus endale uus osta, kui vana taga nõutada.

Ma olen viimasel ajal selline luulefänn, et hoia ja keela. Niiet Kätu, too mu raamat tagasi krt!

Koju jõudes oli mul plaan liikumatult lamada, aga selle asemel pesin ma veel pesu, koristasin, võtsin tolmuimejaga korteri üle, küürisin üle vannitoa ja tegin ära kaks tööasja. Nagu… seda kõike puust jalgadega, saate aru jah?!

No siis läks õhtu suht casually, et tõin lapsed ära ja olin veendunud, et ma tellin neile Wolti, sest mu kehas oli -9% energiat, aga kuidagi sujuvalt vaatasin, et külmikus on just vajalik kraam olemas ja ma tegin lastele kale krõpse (millest pool ära kõrbesid, aga teine pool fine oli) ja ahjukana juurikatega. Olgu öeldud, et mitte keegi neist ei tahtnud ampsu ka mu tehtud toidust, aga noh, see on nende oma probleem, mina vähemalt tegin selle valmis. Ja peale vanni sõid kõik kahe suupoolega, mis siis, et enne vinguti, et tahaks jäätist hoopis. Nagu püha jeesus, mis saksapreilideks mu lapsed ennast peavad, ah?! 😀

Lugesime veel raamatuid, mängisime kleepimismängu ja ühte lauamängu ja tegime legodest torni ja mina üritasin teeselda, et ma olen kurt, sest iga viie minuti tagant tekkis konflikt Lende ja Marta vahel, kes parasjagu mida ISE teha saab, aga oh well.

Ma tõusin oma eilsest edust nii ära, et mõtlesin õhtul veel, kui lapsed magavad, raamatut kirjutada, aga lõpuks ei suutnud enam voodist tõusta. Mul on viimasel ajal selline asi, et keha on MEGA VÄSINUD, aga vot magama ei jää. Tahaks lihtsalt aju kuskilt nupust välja lülitada, aga no teps ei saa. Vähemalt leidsin ma rõõmu väikestes asjades elus: kui ma magan enda voodi jalutsis, samal ajal kui Lende ja Marta laiutavad, siis ma saan endale luua illusiooni, et ma magan üksi… kägaras… jalutsis. Aga no abiks ikka, miski peab ju inimesele rõõmu ka tegema.

Lapsed tegelt muidugi teevad ka. Ma ei taha isegi väga vinguda, sest tegelikult on nad tublid ja nunnukesed mul, lihtsalt mina ise olen praegu nii sodi omadega, et ma pean ikka väga teadlikult ennast sundima tegema ja olema ja funktsiooneerima. Mis tähendab seda, et see hetk kui ma lapsed aeda ära viskan, sõidan ma üldiselt nutta lahistades koju tagasi, sest finally saab üksi olla ja mitte teeselda, et I got my shit together. Õnneks koju jõudes on mul jälle nii palju asju teha, et pole aega siin väga kassida, tuleb juba tegudele asuda. Või siin blogida – see ka tegemine, eks.

Palun väga, kaunis detailne päeva update teile siin. Ahjaa, tahtsin lugu ka jagada – ma täna autos mõtlesin sellele, et vanasti ikka sõbrannadega hullult jagasime oma lemmiklugusid, aga nüüd ei jaga enam keegi mulle neid. Seega panen teile siia paar tk mis viimasel ajal täiega meeldivad, võite mulle enda viimase ajal lemmarit ka soovitada. Kuigi lugudega on see, et olenemata sõnadest saab igaüks neist erinevaid asju välja lugeda ja suhestuda, imelik eks. Mul on paar lugu, mis on minu jaoks täiega hea tuju lood ja sõbranna jaoks mega maseka lood. Igatahes, on mis nad on, neid ma kuulan viimasel ajal täiega.

Loe ka neid postitusi!

162 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kaisa 1. november 2020 at 23:30

    Kardigan kulub alati ára 🙂

  • Avatar
    Vasta Krissu 1. november 2020 at 10:31

    Palun kas jagaksid kust need saapad tellisid?

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. november 2020 at 10:39

      aboutyou.com

  • Avatar
    Vasta Agnes Viikmäe 1. november 2020 at 10:19

    Oiii see kaheosaline pärlitega pluus on nii kena, sellist tahaks omalegi ??

  • Avatar
    Vasta Mariann R 31. oktoober 2020 at 12:42

    Pärlitega pluus!

  • Avatar
    Vasta Ketter 31. oktoober 2020 at 10:24

    Must kardigan meeldib

  • Avatar
    Vasta Kat 31. oktoober 2020 at 09:32

    Pärlitega pluus. ?

  • Avatar
    Vasta K. 31. oktoober 2020 at 01:27

    Roosa kampsun!

  • Avatar
    Vasta Kairit 30. oktoober 2020 at 23:00

    Must pärlitega pluus on seksikas?

  • Avatar
    Vasta Kerli 30. oktoober 2020 at 22:18

    See pärlitega pluuus ?
    Mul oleks täpselt üritus kuhu see sobiks ideaalselt. See on lihtsalt niiiiii ?
    Millegi pärast on Gerry Weber tundunud mulle alati sellise veidi küpsemate naiste bränd aga praegu näen,et seal oleks nii mõndagi uudistada , seega tänud selle postituse eest! ?

  • Avatar
    Vasta M. 30. oktoober 2020 at 20:34

    Ma ei taha küll midagi öelda (aga ütlen ikka ?), aga soovitan sul teha vereproovi. Mina (ise med.töötaja aga ei uskunud enne vitamiinindusse) võitlesin pikalt ärevushäirega..kohe ikka nii, et töö, mida ma südamepõhjast armastasin ja olin 8a teinud, muutus minu jaoks täielikuks põrguks. Olin pikalt hästi õnnetu, tundsin, et energiat pole ja midagi pole(und ei ole, tuju ei ole, tahtmist ei ole, jaksu ei ole) ja hakkasin isegi antidepressante võtma, võtsin neid ca pool aastat.. paremaks ei läinud, pidin isegi rahustit võtma, et töö tehtud saaks ..kuniks tekkis väga suur higistamine ja palavik (kuna ma olen paras paks ka, siis esimene mind ei morjendanud, aga teine tekitas muret), lisaks sellele võtsin erinevaid gripikaid külge, mis keegi lähedal omas. Palusin endale nö täisvereproovi tellida ja sain teada et minu B- ja D-vitamiini varud olid olematud. Olen neid nüüd 3 nädalat võtnud ja saanud selle ajal ainult ühe ärevushoo, mis varasema 3xpäevas asemel on imeline… minu pika “Tõe ja õiguse” mõte on see, et lase ennast palun niisama ka kontrollida..?

    • Mallu
      Vasta Mallu 31. oktoober 2020 at 07:16

      ma vitamiine kühveldan sisse küll 😀

      • Avatar
        Vasta Ketter 31. oktoober 2020 at 10:23

        Must kardigan meeldib väga!

  • Avatar
    Vasta Gabriela 30. oktoober 2020 at 20:21

    Kõigepealt Sinu loo lugemise järel läksin Gerry Weberi kodulehele ja uudistasin päris hea tüki aja seal ringi. Minu lemmikuks sai Pikk must kardigan- sest tuleb välja, seda saab ka teistpidi kanda, nii et mustvalge ruudumuster on pealpool!

    • Avatar
      Vasta Marju 30. oktoober 2020 at 22:57

      Ahh, nii väga oleks garderoobi midagi uut vaja. Ma ei suuda valida, roosa kampsun ja pärlitega pluus on mõlemad ägedad.

  • Avatar
    Vasta Eku 30. oktoober 2020 at 19:22

    Roosa kampsun tundub megamõnus, aga mulle roosa väga ei sobi.. ? Valiksin vist pigem selle lühikeste varrukatega kampsiku?
    Lisan paar lugu ka, mida viimaselajal palju kuulanud olen
    Aurora-thank u
    Maria Stuart – emotsioonid
    Mike oldfield – moonlight shadow
    Blinding lights, hetkel ei meenu kes laulab?

  • Avatar
    Vasta Maigrit 30. oktoober 2020 at 15:13

    Mulle meeldisid need püksid.?

  • Avatar
    Vasta Kaie 30. oktoober 2020 at 14:48

    Roosa kampsun on nii ilus ja tundub mõnus pehme.
    Ja veel, Sa olid nii tubli!! See on ikka palju rohkem kui mina oma parematel päevadel suudan/ tahan ära teha.

  • Avatar
    Vasta Amanda 30. oktoober 2020 at 14:27

    Need ruudulised püksid oleks just kapist nagu puudu :’)

  • Avatar
    Vasta Diana 30. oktoober 2020 at 14:16

    Roosa kampsun on lemmik ?

  • Avatar
    Vasta Kats 30. oktoober 2020 at 13:50

    must kardigan on mu lemmik 🙂 must värv üldse 😀

  • Avatar
    Vasta Anna 30. oktoober 2020 at 12:56

    Pärlitega pluus 🙂

  • Avatar
    Vasta mp 30. oktoober 2020 at 12:37

    https://www.youtube.com/watch?v=s4CVSM0LHQg

    minu lemmik lugu kui lahutasin

  • Avatar
    Vasta katri 30. oktoober 2020 at 12:33

    Kardigan

  • Avatar
    Vasta Foam 30. oktoober 2020 at 12:27

    Valge pluus lemmik

  • Avatar
    Vasta Heili 30. oktoober 2020 at 11:29

    See roosa kampsun sobib hästi sügisesse värvi andmiseks. Hall november alles ees ootamas.

  • Avatar
    Vasta Mann 30. oktoober 2020 at 11:26

    Gerry Weber tundub väga nunnukas pood, huvitav kas neid Tartust ka leiab kuskilt?

    Ja no see must pärlitega pluus on lihtsalt ebareaalne.

  • Avatar
    Vasta Mari 30. oktoober 2020 at 10:38

    Must pikk kardigan on lemmik! Aeg kampsunid välja otsida ?

  • Avatar
    Vasta P.N. 30. oktoober 2020 at 10:05

    Fuksiaroosa kampsun

  • Avatar
    Vasta Mariana 30. oktoober 2020 at 09:42

    Pärlitega pidulik pluus on nii tuus!

  • Avatar
    Vasta Maarja-Liis 30. oktoober 2020 at 09:20

    Kardigan tundub mõnus. Kunagi oli sarnane. “)

  • Avatar
    Vasta Angelika 30. oktoober 2020 at 08:52

    Sooviksin väga seda roosat kampsunit, niiii mõnus tundub!

  • Avatar
    Vasta soodoma 30. oktoober 2020 at 08:27

    Mulle paluks tagasihoidlikult need mustad püksid.

  • Avatar
    Vasta Raili 30. oktoober 2020 at 08:00

    pärlitega must pluus.

  • Avatar
    Vasta Sirle 30. oktoober 2020 at 07:37

    Ühed püksid valiksin

  • Avatar
    Vasta Shaina 30. oktoober 2020 at 07:22

    Kõik on ilusad aga see kardigan ja pärlitega pluus kohe eriti ilusad!

  • Avatar
    Vasta Kristi 30. oktoober 2020 at 06:55

    Roosa kampsun on ilus ja mõnusalt rõõmus Su seljas. ?

  • Avatar
    Vasta Veronika 30. oktoober 2020 at 03:48

    Kardigan on nii äge 🙂

  • Avatar
    Vasta Reg 30. oktoober 2020 at 03:37

    Pärlitega pluus

  • Avatar
    Vasta Kati 30. oktoober 2020 at 01:42

    Must pärlitega pidulik pluus!

  • Avatar
    Vasta Mann 30. oktoober 2020 at 01:01

    Pärlitega pidulik pluus on üliäge!!

  • Avatar
    Vasta Reha 30. oktoober 2020 at 00:35

    Basia Bulat “Love is at the end of the world”. Minu meelest universaalne pala – hea kassid, et ühüüü! armastus on maailmas otsaaaaaaaaas… Aga teisest küljest nagu hoopis annab lootust – maalima otsas ootab armastus (nagu tunneli otsast paistab rong).
    https://www.youtube.com/playlist?list=RDvA920rjU674&feature=share&playnext=1

  • Avatar
    Vasta Hanna 30. oktoober 2020 at 00:27

    See pärlitega pluus… Vau

  • Avatar
    Vasta Säraküünal 29. oktoober 2020 at 23:56

    See must pidulik pärlitega pluus on nii minulik, sobiks nagu valatult !:)
    Hakkan juba hoogu võtma, et kui kord Tartust sammud Tallinna vean peab selle poe üles otsima 😀

  • Avatar
    Vasta Keidi 29. oktoober 2020 at 23:37

    Roosa kampsun palun ?

  • Avatar
    Vasta Merit 29. oktoober 2020 at 23:24

    Elukutselise ratsutaja püksid! ?

  • Avatar
    Vasta Darja 29. oktoober 2020 at 23:23

    mulle meeldis nii valge kampsik kui ka valge pluus ? mõlemad sobiksid suurepäraselt kontoris tööl käimiseks

  • Avatar
    Vasta Monika 29. oktoober 2020 at 23:20

    Üks valge pluus on hetkel garderoobist puudu.

  • Avatar
    Vasta Annely 29. oktoober 2020 at 23:16

    Roosa kampsun:)

  • Avatar
    Vasta Liisi 29. oktoober 2020 at 23:09

    Kardigan lemmik

  • Avatar
    Vasta Esp 29. oktoober 2020 at 23:08

    See kardigan! Love it ?

  • Avatar
    Vasta Kadri 29. oktoober 2020 at 23:01

    Pärlitega pidulik pluus kindel lemmik!

  • Avatar
    Vasta Kristiina 29. oktoober 2020 at 22:55

    Roosa kampsun ?

  • Avatar
    Vasta Mari-Ann 29. oktoober 2020 at 22:51

    Ratsapüksid jäid silma?

  • Avatar
    Vasta Liis 29. oktoober 2020 at 22:46

    See suutmatus magama jääda, ka kurnatuna, on nii tuttav. Mul oli diagnoosiks ärevushäire lõpuks. Rohud aitasid ja siis oli elu lill. Nüüd uus kuur, loodame et peagi on jälle kõik parem. Sest ma olen NII kurnatud sellest magamamatusest… mu ei suuda uskuda, kuidas sa suudad nii palju teha.?! Ma reaalselt vegeteerin päeva õhtusse…

    Aga need laiasäärega triibulised püksid on nii lahedad!?

  • Avatar
    Vasta Kats. 29. oktoober 2020 at 22:37

    Kardigan on tõesti ilus. Mul ka vajaaa
    ?

  • Avatar
    Vasta Laura 29. oktoober 2020 at 22:35

    Roosa kampsun! Äge värv, mis sobib tumadatele riietele vahelduseks.

  • Avatar
    Vasta Liis 29. oktoober 2020 at 22:31

    Roosa kampsun ja pärlitega must pluus. Aga kumb on nr 1 nr 1 …vist see must pluus ikka ?

  • Avatar
    Vasta L 29. oktoober 2020 at 22:26

    Ma arvan ikka et see trenn andis energiat mitmeks päevaks
    Pluusidest rääkides, siis ssee must pärlitega on nii huvitav, kuigi musta värvi siis kannaksin põneva lõike pärast!

  • Avatar
    Vasta A 29. oktoober 2020 at 22:15

    Roosa kampsun meeldib!

  • Avatar
    Vasta Merit 29. oktoober 2020 at 22:03

    Roosa kampsik on numps!

    Ma jagan oma lemmar laule mehe õega, asi seegi ?. Viimase aja lemmikud ⬇️

    https://youtu.be/K-a8s8OLBSE
    https://youtu.be/fjerpzkOa3I

  • Avatar
    Vasta Berit 29. oktoober 2020 at 22:00

    Kahe osaline pärlitega pidulik pluus oleks tore ?

  • Avatar
    Vasta Annemarie 29. oktoober 2020 at 21:51

    Pärlitega pidulik pluus?

  • Avatar
    Vasta Triinu 29. oktoober 2020 at 21:43

    Mulle meeldib valge pluus ja need laiad püksid 🙂

  • Avatar
    Vasta Maaris 29. oktoober 2020 at 21:17

    Must pärlitega pluus oleks jõulude ajal imeline showstopper!

  • Avatar
    Vasta Triin 29. oktoober 2020 at 20:58

    Pärlitega pluus i love it ?

  • Avatar
    Vasta Sara 29. oktoober 2020 at 20:54

    no meegaaalt on vaja selliseid pehmeid ja mugavaid pükse, peale keemiaravi ei mahu enam midagi selga ??

  • Avatar
    Vasta Sirly 29. oktoober 2020 at 20:42

    Roosa kampsun on nii ilus ?

  • Avatar
    Vasta Tiina 29. oktoober 2020 at 20:39

    Ma see aasta kuidagi väga kampsuni inimeseks hakanud 🙂 Seega selline roosa mõnus kampsun kuluks küll marjaks ära 🙂
    Üldse tunduvad nii mõnusad riided seal, peab kindlasti vaatama minema, kui Tallinnasse asja on 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri 29. oktoober 2020 at 20:04

    Pärlitega pidulik pluus ?

  • Avatar
    Vasta Kai 29. oktoober 2020 at 19:58

    Valge lühikeste varrukatega kampsik ?

  • Avatar
    Vasta Elen 29. oktoober 2020 at 19:57

    Kaheosaline pärlitega pidulik pluus???,on väga äge,sellist olen endalegi otsinud??

  • Avatar
    Vasta E 29. oktoober 2020 at 19:41

    Roosa kampsun tundub väga mõnus 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadi 29. oktoober 2020 at 19:02

    See pärlitega pluus näeb tõsti väga vinge välja. Selline ongi mu karderoobist puudu.

  • Avatar
    Vasta Nele 29. oktoober 2020 at 19:01

    See kardigan?

  • Avatar
    Vasta blah 29. oktoober 2020 at 18:31

    Ma tahtsin lihtsalt s8damelt 2ra saada et “kreatiivsus” on mu jaoks nii okse s6na. Ingliskeelne “creative” on ok ja emakeelne “loominguline” ka, aga see eestistatud “kreatiivne” on nii jube. T2itsa naljakas kohe kui imelikud asjad mind h2irivad.

  • Avatar
    Vasta Annika 29. oktoober 2020 at 18:10

    Roosa kampsun?

  • Avatar
    Vasta Elina 29. oktoober 2020 at 18:06

    Pärlitega pidulik pluus on üliäge!! Kannaksin hea meelega varsti toimuval jõulunurga perepildistamisel ning säraksin nagu üks jõuluehe 🙂

  • Avatar
    Vasta Marge 29. oktoober 2020 at 17:53

    See nunu roosa kampsun on täpselt puudu, sest see sobiks nii hästi praegusesse sügisesse värve tooma?

  • Avatar
    Vasta Kärt 29. oktoober 2020 at 17:53

    No issand, seda musta pärlitega pluusi on mu ellu V-A-J-A

    • Avatar
      Vasta Janne 29. oktoober 2020 at 23:27

      Valge kampsik-lemmik!

  • Avatar
    Vasta Minna 29. oktoober 2020 at 17:45

    Roosa kampsik või pärlitega pluus, mõlemad niiii ilusad.

  • Avatar
    Vasta Käroly 29. oktoober 2020 at 17:41

    Need “ratsapüksid” ?, no palun ? mulle

  • Avatar
    Vasta Maris 29. oktoober 2020 at 17:34

    Kaheosaline pärlitega pluus on ikka ülituus ?, just teatrisse ja muuks pidulikuks puhuks

  • Avatar
    Vasta Ly 29. oktoober 2020 at 17:33

    Õumaigaad,ma vajan seda musta kaheosalist pluuusii.. ?????

  • Avatar
    Vasta Siret 29. oktoober 2020 at 17:26

    Pärlitega pluus on megailus !

  • Avatar
    Vasta Mia 29. oktoober 2020 at 17:21

    See kardigan on mega kena!

  • Avatar
    Vasta Kristiina R 29. oktoober 2020 at 17:14

    See roosa kampsun kulub pimedasse aega väga ära ✨

    • Mallu
      Vasta Mallu 30. oktoober 2020 at 15:34

      Sa võitsid, jee!

  • Avatar
    Vasta Laura 29. oktoober 2020 at 16:57

    Roosa kampsun on väga armas ja särtsakas :).

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis A 29. oktoober 2020 at 16:51

    See ROOSA kampsun! Ma vajan seda ?

  • Avatar
    Vasta Elise 29. oktoober 2020 at 16:36

    Roosa kampsun?

  • Avatar
    Vasta Kristiina 29. oktoober 2020 at 16:33

    See kardigan on super!

    Mis kassimisse puutub, siis tegevuses ennast hoida aitab tõesti. Ja siis mingi hetk laseb playlist sulle megakassi laulu jaaa kõik pekkis 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. oktoober 2020 at 16:53

      literally JUST SEE juhtus as we speak 😀

      • Avatar
        Vasta Marion 29. oktoober 2020 at 21:12

        Valge lühikeste varrukatega kampsik! ?

      • Avatar
        Vasta Maamamma 29. oktoober 2020 at 22:44

        Palun selgitage 68 aastasele mida tähendab kassima ja millisest inglisekeelsest sõnast see on tuletatud. Küll see sõna on minu arvates kole.

  • Avatar
    Vasta A 29. oktoober 2020 at 16:00

    Roosa kampsun!

  • Avatar
    Vasta Eve 29. oktoober 2020 at 15:59

    Mulle nii meeldib see pärlitega pluus, aga kuna ma juba nii vana siis loosimiseks kirjutan kardigan 🙂

  • Avatar
    Vasta Krissu 29. oktoober 2020 at 15:32

    Roosa kampsun

  • Avatar
    Vasta Liina 29. oktoober 2020 at 15:31

    See roosa kampsun on super cute ? täpselt minu tassike teed ?
    PS: sa näed väga hea välja!

  • Avatar
    Vasta Thea K 29. oktoober 2020 at 15:21

    Kahe osaline must pidulik pärlitega pluus on väga vinge ja tal oleks koht minu garderoobis! 😉

  • Avatar
    Vasta Anna-Liisa 29. oktoober 2020 at 15:17

    Üks ilus kampsun kuluks praeguste ilmadega juba ära küll!?

  • Avatar
    Vasta E 29. oktoober 2020 at 15:00

    Goody grace used to be on üks mõnus laul

    Ja valge lühikeste varrukatega kampsun täpselt kapist puudu.

  • Avatar
    Vasta Eva 29. oktoober 2020 at 14:48

    See pidulik pluus millega lubasid teatri minna. On super kena. Ja olekski mure murtud mida jõulukuul kanda kui vaja peole minna. Tänx ja kniks juba ette

  • Avatar
    Vasta Kp 29. oktoober 2020 at 14:48

    Kitsalõikelised ratsapüksid. Väga ägedad näevad välja!?

  • Avatar
    Vasta Kadri 29. oktoober 2020 at 14:39

    Roosa kampsun 🙂

  • Avatar
    Vasta Mariann 29. oktoober 2020 at 14:39

    Roosa kampsun on väga ilus ?

    • Avatar
      Vasta Kaia 29. oktoober 2020 at 15:43

      Mõlemad laulud on ühed mu lemmikud ?Isegi sooviks oma garderoobi täiendada ühe ilusa roosa kampsuniga.

  • Avatar
    Vasta Liis Reimal 29. oktoober 2020 at 14:39

    Üks ilus kampsun on hetkel puudu minu garderoobist!

  • Avatar
    Vasta Hõbe 29. oktoober 2020 at 14:35

    Mulle meeldib kogu see office manager / hobusekasvataja look ???
    Kuigi kõige mõistlikum valik oleks vist see lühikeste vareukatega kampsik, must, mis sul eelmine kord juba koju rändas. Aga see office manager ikka ???? must not go buy. Must not go buy….

    • Avatar
      Vasta Triinu 30. oktoober 2020 at 08:38

      Roosa kampsun

  • Avatar
    Vasta Kadri 29. oktoober 2020 at 14:33

    Valge lühikeste varrukatega kampsik – lemmik!

  • Avatar
    Vasta Anneli 29. oktoober 2020 at 14:32

    Pärlitega pluus?

  • Avatar
    Vasta Kaija 29. oktoober 2020 at 14:31

    Pärlitega pluus ja laiema lõikega püksid.

  • Avatar
    Vasta Ann 29. oktoober 2020 at 14:27

    Roosa kampsun on kindlasti must-have varustus meie kliimasse ??

  • Avatar
    Vasta Merit 29. oktoober 2020 at 14:25

    Roosa kampsun ja pärlitega pluus on mu lemmikud!

  • Avatar
    Vasta Camme 29. oktoober 2020 at 14:25

    Need natsa laiad püksid ja must pärlitega pluus on nii lahedad. Sulle sobib see roosa kampsik ka täiega.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 29. oktoober 2020 at 14:25

    See must pärlitega pluus on ju lausa jumalik! ?

  • Avatar
    Vasta Kiku 29. oktoober 2020 at 14:14

    Esimene nummudega kampsun on väga nunnu . Ja üldiselt sellist muusikat ei kuula aga eile ilmus Kanye Westi uus lugu Na Na ja no täiegaa meeldib.

    • Avatar
      Vasta Lilian 29. oktoober 2020 at 14:53

      Pärlitega pluus on lemmik ?!

  • Avatar
    Vasta T 29. oktoober 2020 at 14:11

    Väga stiilne ja naiselik valik! Ise valiksin kardigani tõenäoliselt

  • Avatar
    Vasta Grete 29. oktoober 2020 at 14:08

    Appii…pärlitega pluus on küll nii ilus!

  • Avatar
    Vasta Kadri 29. oktoober 2020 at 14:04

    Roosa kampsun ja kaheosaline pärlitega pluus on lemmikud!!

  • Avatar
    Vasta Ave 29. oktoober 2020 at 14:00

    Roosa kampsu on ülim,
    Kui luule meeldib, siis soovitan jälgida sellist lehte: https://www.facebook.com/%C3%9Clle-Luuleline-Lilleaed-107966900779793/
    Loe , tee hingele pai ja naudi.

  • Avatar
    Vasta Hanna 29. oktoober 2020 at 13:55

    See valge lühikeste varrukatega kampsun (kuigi arvan, et must sobiks mulle rohkem ?)

  • Avatar
    Vasta Riina 29. oktoober 2020 at 13:49

    Roosa kampsun ? – tore jõulukink emale!

  • Avatar
    Vasta Liis 29. oktoober 2020 at 13:40

    Must kardigan

    • Avatar
      Vasta K 29. oktoober 2020 at 14:33

      Kardigan.

  • Avatar
    Vasta Liina 29. oktoober 2020 at 13:38

    Taolise roosa kampsuni kandsin kunagi ribadeks, sellesarnase tundsin fotolt kohe ära. Kannaksin armastusega!

    • Avatar
      Vasta Katrin 29. oktoober 2020 at 14:10

      Väga meeldiks sellist roosat kampsunit omada?

  • Avatar
    Vasta Kaisa 29. oktoober 2020 at 13:34

    Must kardigan?

  • Avatar
    Vasta M-M 29. oktoober 2020 at 13:23

    Pärlitega pluus on ka!Imeline!

  • Avatar
    Vasta Laura 29. oktoober 2020 at 13:20

    Must kardigan! Ja siis peaks selle valge pluusi ise juurde ostma, see kombo oleks teksade ja mustade nahksaabastega ülikena.

  • Avatar
    Vasta Leili 29. oktoober 2020 at 13:20

    kaheosaline pärlitega pidulik pluus♥️

  • Avatar
    Vasta Kätlin 29. oktoober 2020 at 13:18

    Ma ka tiim roosa kampsun

  • Avatar
    Vasta Külli 29. oktoober 2020 at 13:17

    Esimene versioon pükstest tundub väga mõnus, oleks just vaja ka.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 29. oktoober 2020 at 13:13

    Kõige rohkem meeldib see must kaheosaline pärlitega pluus ?. Sellist tahaks endalegi.

  • Avatar
    Vasta Eileen 29. oktoober 2020 at 13:12

    See pidulik pärlitega pluus on imeline ?

  • Avatar
    Vasta Uugu 29. oktoober 2020 at 13:04

    Kui su keha on voodis olles hirmus väsinud, lausa nagu kivi, samas sa ei suuda magama jääda, siis… küllap sa tead ise ka mis see on. Ega ma ei ütle, et tingimata depressioon, aga stress kindlasti. Sa pead aitama endal magama jääda, sest muide see kipub üle pea kasvama, nii stress kui ka magamatus. Ära millegi kange järgi haarama hakka (sõltuvuse oht!), aga küsi apteegist midagi leebemat ja looduslikku, need päriselt ka aitavad. Ja kui oled juba korralikult magada ja magades end välja puhata saanud, siis osa stressi kaob ära. Osa muidugi jääb, sul on lihtsalt selline eluperiood praegu.

    Voodijalutsis magamisest tean ma kõike, vahel tahaks praegugi sinna tagasi ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. oktoober 2020 at 13:10

      mul oli siin paar nädalat tagasi kolm xanaxit, need aitasid küll kenasti, aga mul pole õrna aimugi, kas neid randomly välja kirjutatakse, ilmselt mitte, ja ma kuskile küsima ka minna ei taha. Melatoniin vms pidi ka aitama, aga seda mul ka obv pole 😀

      • Avatar
        Vasta Mari 29. oktoober 2020 at 14:43

        Melatoniini saab vabalt apteegist. Kunagi võtsin, aga mulle miskipärast ei sobinud.

        Nüüd on mul meditatsiooni-äpp Calm ja selle üks teenuseid on “Sleep Stories”. Panen peale, klapi kõrva ja tavaliselt olen enne 30minsase jutu lõppu unes. See pool ajust, mis igast mõtteid ketrab jääb juttu kuulama ja teine pool saab su rahulikult lasta unne jääda 😀 Ja kui tervet äppi selleks ei taha, siis on igast audiobookide ja meditatsioonide asju tasuta podcastide äppides saadaval!

        Calm on suht kalli aastase hinnaga, aga mis sa teed, vaimne tervis on veel kallim. Teine sarnane on “Headspace”, plaanin järgmine aasta selle peale üle kolida.

        • Mallu
          Vasta Mallu 29. oktoober 2020 at 14:46

          oh, uurin! mul see asi, et kui lastega olen, siis ei saa väga kuulata miskit 😀

  • Avatar
    Vasta Elsa 29. oktoober 2020 at 13:02

    See kaheosaline pärlitega pluus on vauu?

  • Avatar
    Vasta Mariliis 29. oktoober 2020 at 12:59

    Roosa kampsun meeldib väga 🙂

  • Avatar
    Vasta Nele O. 29. oktoober 2020 at 12:56

    Kaheosaline pärlitega pluus.

  • Avatar
    Vasta Anneli 29. oktoober 2020 at 12:54

    Must kardigan, sest selle saab ükskõik millise outfiti peale visata!

  • Avatar
    Vasta Britta 29. oktoober 2020 at 12:51

    Imelik lugu, aga valiks selle lihtsa valge pluusi.

  • Avatar
    Vasta Riin 29. oktoober 2020 at 12:49

    Pärlitega must pluus ?

  • Avatar
    Vasta Anneliis 29. oktoober 2020 at 12:45

    Valge lühikeste varrukatega kampsun meeldib kõige rohkem.

  • Avatar
    Vasta K. 29. oktoober 2020 at 12:43

    Lilla kampsun üli äge

  • Avatar
    Vasta Kerli 29. oktoober 2020 at 12:42

    Kaheosaline must pidulik pluus, jõulud ju ukse taga ?

  • Avatar
    Vasta Kätlin 29. oktoober 2020 at 12:38

    Roosa kampsun!

  • Avatar
    Vasta Katrin Rattasepp 29. oktoober 2020 at 12:36

    Lemmik on lilla kampsun ja ratsapüksid on jalas väga lahedad! ? Gerry Weber on ülinaiselik!

  • Avatar
    Vasta Gertu 29. oktoober 2020 at 12:36

    Valge lühikeste varukatega kampsik on lemmik?

  • Avatar
    Vasta Annika 29. oktoober 2020 at 12:34

    Ma lausa vajan seda mõnusat sooja kampsunit ?

    • Avatar
      Vasta Gigi 29. oktoober 2020 at 13:05

      Roosa kampsun. Ja must kardigan meeldib ka väga.

  • Avatar
    Vasta Kaia 29. oktoober 2020 at 12:25

    Roosa kampsun on nii ilus?

  • Avatar
    Vasta Kaia 29. oktoober 2020 at 12:22

    Üks kampsun jahedasse sügisesse oleks mõnus 🙂

  • Avatar
    Vasta A 29. oktoober 2020 at 12:19

    Ooo, see kaheosaline must pluus pärlitega on nii vinge?

  • Avatar
    Vasta Mariliis 29. oktoober 2020 at 12:18

    Tegelikult pole ma üldse selline pidulik inimene ?Aga see kahe osaline pluus on küll ilus? tegelt roosa kampsun ka ? Kui muidugi kohe rabada saaks, siis saapad( mis muidugi on su enda omad ?) ,jäid lihtsalt silma, mul läksid katki ?

  • Avatar
    Vasta Helen 29. oktoober 2020 at 12:17

    See must kardigan on väga ilus 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätu 29. oktoober 2020 at 12:15

    Omg. Nii ilusad riided ?? Kõige rohkem meeldib see lillakas kampsun ja valge varrukateta kampsun. Valiksin valge. Just selline valge ongi kapist puudu?