Ilukraam

mõned soovitused Medironist*

9. november 2020

Kõik inimesed, kes elus vist kuskilt midagi tellinud on, saavad täna hunnikutes meile, et mida tänase e-smaspäeva raames kuskilt parema hinnaga tellida. Mina annan siis ka omapoolse panuse ja annan teile kiirelt teada, mida kindlasti just Medironi e-poest tellima peaks, sest nagu te teate, olen ma nende toodete fänn olnud juba aastaid ja nende käest saab nii paljusid tooteid, mida ma igapäevaselt kasutan.

Nagu katkine grammofon, pean ma loomulikult välja tooma Naif vannivahu, sest siin majas on see kasutuses nii vannivahuna, dušigeelina, šampoonina ja kätepesuseebina, milleks iganes teda vaja on. See lõhnab nii hästi, vahutab imeliselt ja on konkreetselt vist mu vaieldamatult lemmikum potsik vannitoas. Kahjuks arvavad sama mu lapsed, kelle eest pean ma seda kapi otsa peitma, muidu sellest pudelist kauemaks kui paariks vanniskäiguks ei jätkuks. Täishind on sellel 13.95€, aga täna koodiga MD25 lausa 25% soodsam!

Hiljaaegu saatis Mediron mulle paki, kus sees olid kaks toodet, mis Naif vannivahule lemmikute edetabelis väga lähedale järele jõuavad. Selleks on kaks erinevat dušivahtu (bloom ja laste looduslik variant), mis on niiiii pehme vahuga ja üli maheda lõhnaga. Neil pole see “tavaline” lõhn, mis on näiteks vannivahul ja juuksespreil (mis ka mega lemmar), aga sellegipoolest nii hea. Ja sellega ma tegin selle vea, et unustasin ta vanniäärele. Ühe vanniskäiguga lännu… saab ainult ennast kiruda.

Vanniasjadest pean ma raudselt tooma välja veel need kihisevad vannikuubikud, mis on küll mõeldud laste nahka pehmendama, aga olgem ausad, jälle kasutan ise. Lastele toob tunduvalt palju rohkem rõõmu hoopis Zuze&Friends vannipommid, mille palli lahustades tuleb sealt seest välja väike loomake. Jälle idekas asi, mida sussi sisse juba valmis osta, sest mis lapsele ei meeldiks vannis möllata? Hind on neil 3.50€, aga praegu saab alega 89 senti veel alla, seega veidi üle kahe euri pall.

Muidugi ei saa ma mainimata jätta neid niiskeid salfakaid. Need on täiesti lõhnatud, ei rebene ja pühivad kenasti puhtaks iga kannika või shokolaadise põse. Mul alati pakk kotis ja autos, elu on õpetanud, et neid läheb vaja.

Enda näohoolduse poole pealt olen viimasel ajal jälle hakanud kasutama BYBI näomaski ja näopuhastusgeeli. Ega see vanus taob muudkui jalaga takka ja ma võin seal botoxis käia palju kulub, sellegi poolest peaks natukene nahale halastama. See mask on super mõnus!

Et siis jah, kasuta koodi MD25 ja saad täna kogu Medironi kaubalt 25% allahindlust, seega kui vannitoas miskit puudu, siis tsekka üle 🙂

*Postitus sündis koostöös Medironiga.

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar