NALJAKAS

SOOVITAN: super paast!

1. detsember 2020

Lugesin siin, et Paljas Porgand tegi kuivpaastu. Teate, ma pole enne sellisest imeasjast kuulnud ja isegi peale tema pika ja põhjaliku blogipostituse läbi lugemist ei saanud ma aru, mis tolk sellel siis olema peaks. Isegi see informatiivne pilt temast pelleris peale paastu kakal olemas, ei andnud mulle täit pilti ette, et miks üks ristiinimene endale vett keelama peaks.

Aga näed, inimene elab ja õpib. Ma viisin nüüd otsad kokku, et pmst kõik asjad, mida meile on väidetud, et eluks vaja on, nt nagu söök ja jook, annab ennast neist paastutada eks. Seega tegin ma suure uurimustöö (vahemikus täna trennist koju kõndides) ja tahaksin teid nüüd üles kutsuda minuga tegemast kaasa ainult tunniajast paastu, mille tagajärjel kaotate te poole aasta jooksul tasapisi kuni 70% oma kehamassist!

Nimelt on tegemist hapnikupaastuga.

Lihtsalt hoia hinge kinni, alguses on ebamugav, aga ma vannun, see on tervislik. Me esiisad ei tarbinud elusees nii palju hapnikku, kui meie siin kahte lehte sisse imeme. Seega lihtsalt suu kinni, nina kinni ja oota veits. Tulemused ilmnevad suht kohe. SIIT saate täpsemalt lugeda, mis säärane paast kaasa toob.

Ja kes on lähedasi juhendanud ennast peale surma kremeerima, siis palju õnne, te kaotate isegi üle 90% oma kehamassist! Lisaks ei pea te enam kunagi ühtegi paastu läbi tegema, sest noh…

PS! Igaks juhuks mainin ära, et ma teen nalja. Ma ei ole kindel, kui hästi see hapnikupaast töötab. Ma pole isegi kindel, kui hästki ükski paast töötab, nii et kui te ka pole, siis ma ei soovitaks ühegagi neist alustada. Aga kui olete, siis andke tuld, ma ei dissi kedagi 😀

Loe ka neid postitusi!

30 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Mari 6. detsember 2020 at 12:03

    Tere, sattusin kogemata siia, pole muidu jälgija ei Sinu blogis ega Palja porgandi. Ei viitsinud ma neid artikleid ka kuigi kaugele lugeda aga saan aru, et aineks kuumim teema, toit ja paast! Ja pean ütlema, et üldiselt ei ole inimesed valmis selleks, eriti kui igapäevaselt kõik toidugrupid laual. Algatuseks tasuks vaimselt olla valmis eemaldama liha, siis nt muna siis piimatooted, siis gluteen, sool, suhkur, õli jne.. Süüa väga puhtalt. Vb jõuda siis lõpuks juurvilja ja puuvilja peale, siis puuviljadest toitumine, siis vedelikuni ja siis ehk alles kuivpaast. Kõik see muidugi kui tuleb suure sisemise tahtega nii vaimselt kui füüdiliselt, endaga tuleb aus ja kannatlik olla. Lisaks käib sinna muidugi hingamisharjutused ja õige kehaline koormus. Lõpuks võib ka prana toidul olla, ehk tõesti hingata looduses vajalikke aineid. Kaunist Jõulukuud kõigile!

  • Avatar
    Vasta Nuuskmõmmik 4. detsember 2020 at 22:28

    Sul on “minust” rubriigis ikka veel kirjas, et oled ühe mehe abikaasa 🙂

  • Avatar
    Vasta B 4. detsember 2020 at 01:30

    Haha, meenus see vana kuld, nahktoitumine: https://www.elu24.ee/1270014/kokk-malle-lasn-sain-keha-trimmi-tanu-nahktoitumisele

  • Avatar
    Vasta Kats 3. detsember 2020 at 14:44

    Lol ? kusjuures see teooria on sul väga õige. Ma üks kord manustasin ühte ainet, mis noh…pani veits trippima. Ja selle käigus ma jõudsin samuti järeldusele, et hingamine on conspiracy ja seda pole vaja tegelt. Noh ja ma siis veits proovisin hingamata olla. Ütleme nii, et teooria tõendust ei leidnud 😀
    Aga no kui Mallukas ka juba ütleb, et me seda õhku vähe üle tarbime, siis vist on ikka tõsi!

  • Avatar
    Vasta Jaanika 2. detsember 2020 at 09:52

    Selle kohta mul on üks hää saade jagada –

    https://youtu.be/WWRniMqhr00 (kui link läbi ei tule siis YT ‘The Strange World of Breatharianism’

    TLDR: petised on kõik, kes väidavad, et ilma söömata-joomata toime saab. Paastuda võib, ma ei keela, aga veega ärge küll mängige 🙁 Mitmed terved tublid inimesed on surnud sellesse, et vapralt igasugu asju lõpuni välja viivad..

  • Avatar
    Vasta Kkk 1. detsember 2020 at 21:50

    PP on üks väheseid inimesi, kes ei võta kedagi hambusse ja ei hakka närima…

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. detsember 2020 at 11:55

      Tubli ju!

    • Avatar
      Vasta Rents 2. detsember 2020 at 21:07

      PP ei ütle ehk kellelegi halvasti, aga need asjad, mida ta teistele noortele naistele soovitab, on nii tervistkahjustavad, et see on kriminaalne ja täiesti värdjalik on selliseid asju avalikult reklaamida.

      • Avatar
        Vasta Kriminaalne! 3. detsember 2020 at 11:34

        Tema blogi tuuakse noortele arstiteduskonna tudengitele eeskujuks kui vale toitumise propageerimist (koos analüüsiga). Tean otseallikast. Neid oli veel, aga see oli ainus, mis meelde jäi.

      • Avatar
        Vasta Kapsauss 3. detsember 2020 at 21:54

        Uskuge inimesed, paastus päris tõsiselt ei ole mitte midagi tervist kahjustavat! Jah, olen nõus, et kuivpaast on ekstreemsus ja sellest ma aru ei saa. Aga üks kord või kaks korda päevas süüa on täiesti okei ja on okei teha veepaastu. Ei pea päev otsa midagi mugima. Nagu ka kõiges muus peab selleski teadlik olema kuidas teha seda õigesti.

  • Avatar
    Vasta L 1. detsember 2020 at 21:30

    Aitäh, et tähelepanu juhid kui absurdne see on. Ausalt öeldes see pole isegi enam naljakas – keegi peaks rääkima kui ohtlik see on! Noored tüdrukud ju jälgivad! Mõtle kui oma tütred üks päev teatavad sulle, et NAD EI JOO NÜÜD VETT! ÕUDNE!

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. detsember 2020 at 11:56

      Tead, on jah. Ma nõustun tegelikult oma vaadetelt paljus PPga, aga see pidev ekstreemsuste tegemine, eriti arvestades, et tal aastaid erinevaid “parimaid asju” olnud, mida promob ja siis pärast ütleb, et aaa ups, mul siis oli räme toitumishäire, enam ma seda ei soovita, siis ma ei võtaks just tõe pähe tema eksperimente.

  • Avatar
    Vasta O. 1. detsember 2020 at 18:18

    Ma mõistan, miks sa selle üle nalja teed, ma teeks ka. Aga kui tõsiselt rääkida, siis on ikka päris kurb ju. Kui palju tal on noori jälgijaid, kes võtavad kõike tema öeldut tõsiselt ja hakkavad kaaa toidu piiramise kõrval ka veeta elama. Ja need põhjendused, no hullumaja, koolides peaks basic füsioloogiat ja anatoomiat õpetatama!

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. detsember 2020 at 11:57

      jep!

    • Avatar
      Vasta Vaike 2. detsember 2020 at 12:35

      Õpetataksegi ju, aga ma näiteks ei saanud aru. 😀
      Ent kui tõsiselt rääkida, siis on see natuke ärritav, kui keegi, kes on end “metsikult harinud” internetis (!) ohtlikke tõdesid kuulutama tuleb.

  • Avatar
    Vasta Mimm 1. detsember 2020 at 16:27

    Uskumatu kui madalale Sa langeda võid. Astus Paljas Porgand sulle kandadele või miks selline pilkamise postitus? Endal veits imelik ei ole?

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. detsember 2020 at 16:30

      Kui sa nalja ei mõista, oled vales kohas 😀 baiiii

  • Avatar
    Vasta meow 1. detsember 2020 at 15:06

    :D::D:D:D:D:D: made my day!

  • Avatar
    Vasta Pille 1. detsember 2020 at 14:35

    Nagu päriselt ??? ma siin lausa istusin põrandale selg vastu seina et ohoo ? mu 8 lisa kilo hakkavad kohe kaduma ?? ja siis lugesin ikka hoolega lõpuni ja no tuksis nali kurat ? pean ikka liigutama enast hakkama polegi ime dieeti mis mu eest kogu töö ära teeb ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. detsember 2020 at 15:07

      Ei no aga proovi ära 😀 ehk aitab!

  • Avatar
    Vasta Krr 1. detsember 2020 at 14:14

    Krt, kus see informatiivne pilt pellerist oli :D??? Aga ei saanud ka väga pihta, pigem proovin seda hapnikupaastu – ma olen kindel, et poolteist mintsa pean vastu!

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. detsember 2020 at 15:07

      ta storys 😀

  • Avatar
    Vasta Liis Er 1. detsember 2020 at 14:00

    Omg ja siin ma mõtlen et kuidas alla saaks! Kus sa enne olid? Täna proovin!

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. detsember 2020 at 15:06

      Anna teada, kuidas mõjus!

      • Avatar
        Vasta Liis Er 1. detsember 2020 at 18:43

        Kurat päris raske on 🙁 Oodatud kaalukaotust pole ikka veel toimunud.

        • Mallu
          Vasta Mallu 2. detsember 2020 at 11:57

          Oled sa kindel??

  • Avatar
    Vasta Camme 1. detsember 2020 at 13:44

    Naera puruks 😀
    Aga küll see inimene peab ikka must olema ja jubedas kohas elama, kui on nii meeletult toksiine ja mürke täis 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. detsember 2020 at 13:46

      no maailm ongi suht mürke täis, ma ei vaidle vastu 😀

      • Avatar
        Vasta Lily 1. detsember 2020 at 21:15

        no tegelt on inimesel selleks neerud, et mürke eemaldada 😀

      • Avatar
        Vasta Liis 2. detsember 2020 at 00:08

        Suht naelapeapihta nali! (Y). Natuke tõsisemal teemal.. peaks olema karistatav igasuguste paastude ja nälgimiste soovitamine (seda siis nt PP poolt). 🙂 Tegin aasta aega igasuguseid “imedieete” ja “paastumisi” tiinekana, lõppes asi tervise- ja toitumishäiretega ning pea kahekordse algkaaluga. Kes soovib sama tulemust ja võitlust enda ellu, siis jumala eest, laske käia ja uskuge igasuguseid kinnimakstud dieeditajaid. 🙂 There’s no shortcut 🙂