Uni

story of my life

7. detsember 2020

*Mina ärkamas kell 8.50 totaalselt sisse maganud st. lapsed lasteaias ei ole*

Kell 9: super väsinud

Kell 10: väsinud ja jõuetu

Kell 11: vaatan kella ja loen minuteid, et lapsi magama viia ja ise ka lõunauni teha.

Kell 12: hetkeline elujõud teha suvalisi asju

Kell 14: Shit, ma pidin lapsed magama panema!

Kell 15: Lapsed ärkavad, mina terve aeg truult nende kõrval telefonis passinud.

Kell 17: ISSAND MA EI SUUDA ENAM ÜLEVAL OLLA, abuaaaa.

Kell 19: Naiss, saab lapsi magama sättima hakata (ise samal ajal tehes kõike muud peale selle).

Kell 20: Ahjaa, lapsed…magama viia..

Kell 21: Lapsed magavad, oh, finally saan ise ka magada!

Mina praegu (u 23.00): Kõige energilisem ja elujõulisem, mis ma üldse elus olnud olen, null und ja sada ideed.

Loe ka neid postitusi!

5 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Helena 8. detsember 2020 at 03:42

    Story of my life!!!!!! Iga õhtu mõtlen, et homme olen parem/energilisem/asjalikum ema. Kõik kordub!

  • Avatar
    Vasta täpii 8. detsember 2020 at 02:09

    FB-s ja blogis on ainult ritsikate sirin

  • Avatar
    Vasta Eq 8. detsember 2020 at 00:51

    Mul oli hommik sama. Jõudsin küll preili kooli viia, aga tagasi tulles lugesin ka minuteid kuna 2a lõuneunne sättida. Aga ma siiski viskasin telo käest kell 11 ja magasin ka tunnikese. Pärast seda olin isegi inimesi moodi. Koristasin ja kokkasin puha ? Palju asju jäi siiski hommikuse jõuetuse pärast tegemata, homme peaks siis nagu double reibas olema ??

  • Avatar
    Vasta Zz 8. detsember 2020 at 00:23

    Haha, lapsi küll pole a istun eneseisolatsioonis, kuna puutusin kokku covid positiivsega. Ehk siis nagu saaks magada ja tööasju veidi hiljem teha…agaa 2-3 vahel öösel jäin magama, kl8 äratus.? tegin siis kohvi ja mehele hommikusöögi, et keegigi tööle läheks ? (tal kokkupuudet ei olnud, võib teha mis tahab :D) ja siis 9-13 tööasju ja edasi ainult ” mul on kohvi vaja, äkki peaks veidi magama..niii uni on” ja nüüd pea pool12 öösel kirjutan seda kommentaari ja mis uni? 😀

  • Avatar
    Vasta Ingrid M 8. detsember 2020 at 00:16

    High 5!!!
    Kell on 23:15 homme on tööpaev ja MUL EI OLE ENAM UND!!!!!!
    Terve päev unistasin voodist ja magamisest
    Mis elu seee on?!?