Uncategorized

muudkui korista ja korista…*

23. jaanuar 2021

Teate, kui raske on mul iga nädal ümber lülituda sellest, et mul on kodus minimaalselt süüa (sest wolt…), keegi ei joo mu värskapudelist nii, et see on mingit toidusodi täis ja kodu on alati enam-vähem korras, selleni, et ma ainult tuuseldan ringi, koristan ja üritan leida kompromisse selle vahel, mida tahavad lapsed ja mida tahan mina.

Selles suhtes, et mul ei ole midagi selle vastu, et nad teevad asju, mis kodu veidi mustaks teeb, aga a-la-ti suudavad nad selle lõpuks muuta selliseks kaoseks, mida mina veel tund aega peale kogu pulli lõppu kraamima pean. Seda osa ma eriti ei taha, aga tahtmine ollagi taevariik. Seega pole ime, et iga kord, kui ma annan alla laste soovile näiteks üks kena pildike maalida, suudan ma ainult silma pilgutada ja tulemus on selline…

Paljud nüüd ütleksid, et issand, ma ei laseks elusees niimoodi läbustada, aga ma ütlen ausalt, et minu laskmise taga asi pole. Nad nimelt on nii kiired, et ühel hetkel on nad ise ja kogu elamine värvi täis ja mina mõtlen, et nojah, kui ma juba nagunii koristama ja pesema pean, andku siis tuld ja pulligu täie raha eest, mis seal enam.

Seega jõuame olulise punktini – mul kulub kohutavalt palju igasuguseid erinevaid… vahendeid. Vannivahtu ja dušigeeli, sest kui ma korra selja pööran, on kogu pudelite sisu vanni valatud ja lapsed istuvad ninaotsani vahu sees. Nõudepesuvahendit, sest Lende on avastanud endas kire nõudepesu valdkonnas. Kahjuks ei nõustu ta üldlevinud arusaamaga, et väiksest tilgast vahendist piisab päris mitme nõu puhtaks saamiseks. Tema valab silmagi pilgutamata pool pudelit ühte kaussi ja hõõrub seda pühendunult jupp aega. Ja mina priiskan puhastusvahenditega, nagu homset pole.

Nt eilne “väike maalimine” lõppes sellega, et laud, toolid, põrand, vannitoaseinad, nende riided ja loomulikult väiksed näod ja käed, olid kõik guaššidega kaetud. Ja milline see vann pärast nende põrsaste pesu välja nägi… ma ei hakka sellest isegi rääkima.

Õnneks saatis Kehapood mulle katsetamiseks paar pudelit Simple Goods puhastusvahendeid, mis eile käiku läksid. Ja let me tell you, see pakk tuli õigel ajal, sest pmst kogu kodukeemia oli otsakorrale jõudmas. Mis eriti hea, see kodukeemia ei olegi absull keemia, hoopis looduslik ja orgaanilise koostisega kraam, mis lõhnab mõnusalt eeterlike õlide järgi. Koristamises muidugi kangemale kraamile alla ei jää, seega sain ma eile ja täna neid korralikult proovile panna. Täitsa tore, kodu läigib, lapsed siiani räägivad, kui tore eile joonistada oli ja tahavad täna veel (hell to the no!) ja mina sain jälle oma väikestele printsessidele koristajat mängida, haha.

Multifunktsionaalne puhastussprei leidis oma koha köögis – vabalt saab puhtaks tasapinnad, lauad-toolid ja isegi pliidiplaadi. Vannitoa puhastusvahend sai hakkama guaššidest tumepruuniks värvunud kraanikausi ja vanniga ja WC puhastaja kulus ka marjaks, sest vahepeal on mul reaalselt küsimus, et kas mul kasvavad kodus kolm eelkooliealist tüdrukut, või kolm keskealist meesterahvast, kes vetsus kuidagi sihtimisega hakkama ei saa…

Ma tõesti mõtlesin, et teen teile enne-pärast pilte ka, aga see segadus oli siin nii kohutav, et ma hakkasin veits peale sääraste piltide avaldamist lastekaitset pelgama, seega peate mu sõnu lihtsalt uskuma. Et kellel kodus koristamiskraam otsakorral ja poest suvalist keemiat koju tuua ei taha, siis Kehapoest saab looduslikku ja orgaanilist kraami, mis lõhnab ja puhastab üli hästi. Hetkel on neil kogu Simple Goods tootevalikule 25% allahindlust kah, seega kasutage võimalust! Muuseas, need tooted sisaldavad ka probiootilisi aineid, mis tähendavat seda, et peale puhastamist jätkab vahend oma toimet lausa kuni viis päeva veel, ehk siis vähem baktereid su kodus ja muu säärane hea asi. Mina olen müüdud – mida vähem ma koristama pean, seda parem.

Jätke kommentaaridesse märk maha, kui teil ka Simple Goodsi puhastusvahendid ära kuluks, sest juba kolmapäeval loosin välja ühe, kes saab endale terve komplekti Simple Goods puhastusvahendeid, juhhuu.

*Postitus sündis koostöös Kehapood.ee’ga

Loe ka neid postitusi!

142 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Cärolyn 5. veebruar 2021 at 12:54

    Koristusvahendid kulukaid kindlasti ära. Vannitoa remont käsil ja koristamist koguaeg palju.

  • Avatar
    Vasta Triin 4. veebruar 2021 at 16:18

    Kindlasti kuluks.

  • Avatar
    Vasta Krista 27. jaanuar 2021 at 14:04

    Hmm, tunduvad meeldivatena 🙂 Kindlasti prooviks, otsin just uusi lemmikuid.

  • Avatar
    Vasta Maria 27. jaanuar 2021 at 10:35

    Kuluks väga ära! ?

  • Avatar
    Vasta Kati 27. jaanuar 2021 at 08:43

    Kuluks väga ära küll. ?

  • Avatar
    Vasta Käthlyn 27. jaanuar 2021 at 01:48

    Väga kuluks need puhastusvahendid marjaks ära, eriti veel kuna majas koer, kes käib õues ja hiljem muidugi toas vaja ringi hûpata

  • Avatar
    Vasta Eliise 26. jaanuar 2021 at 11:29

    Meil ka 3 last ja puhastusvahendeid ikka kulub kõvasti 😀

  • Avatar
    Vasta Ingrid 26. jaanuar 2021 at 09:51

    Kellel lapsed, kellel mees ? mõnikord ka ise. Kui olen kõik puhtaks saanud ja korda, siis oskame siin pea kohe, midagi ära määrida.. ja puhtuse friigina, lähen ju kohe nats närvi ja pahandan. Tuttav ütles, et see jääralik kord lõpeb, kui lapsed saan, siis lihtsalt muutud pehmemaks. Vahendeid õnneks on mitmeid erinevaid, aga pigem sellised tuntumad, Fairy, Ajax, Clin, Bref jms. Tore oleks muutuda natuke loodussõbralikumaks!

  • Avatar
    Vasta Kristiina 26. jaanuar 2021 at 08:35

    Neid tooteid ei olegi proovinud aga kuluksid marjaks ära. Võrdluspilte oleks tahtnud näha küll 😀 .

  • Avatar
    Vasta Hanna-Stina Tamm 26. jaanuar 2021 at 01:59

    Kuluks väga ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 25. jaanuar 2021 at 22:48

    Siinpool üks koristusfriik..
    Vahest tahaks mitte niipalju energiat koristamisele raisata, kui selle arvelt saaks hoopis lihtsalt puhata, lastega rohkem mängida või misiganes veel..
    osalen 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari-Jaana 25. jaanuar 2021 at 20:29

    Alati kuluvad marjaks ära. ?

  • Avatar
    Vasta Kati 25. jaanuar 2021 at 19:19

    Jaaa minul kuluks nii ära! Just sai uus korter ostetud ja seal käib ehitus, konkreetselt iga päev saab seal lõputult kraamida!

  • Avatar
    Vasta Grete 25. jaanuar 2021 at 18:37

    Ma oleksin ikkagi väga neid võrdluspilte näha tahtnud ? pean vist ise katsetama, seega kuluksid puhastusvahendid juba puhtalt uudishimust ära

  • Avatar
    Vasta Hanna 25. jaanuar 2021 at 18:36

    Soovin loosist osa võtta, sest uusi tooteid alati põnev proovida. ?

  • Avatar
    Vasta Moonika 25. jaanuar 2021 at 18:32

    Alles paar päeva tagasi lapsed jõid mustsõstardega smuutit ja terve elutuba oli lilla. Kõige raskem oli parketilt plekke maha saada.?
    Heast vahendist ära ei ütleks…

  • Avatar
    Vasta Anett 25. jaanuar 2021 at 15:57

    I feel you! Mu kolm põrsakest reostavad mõnuga , ma tunnen nagu ma alles lõpetasin koristamise ja õhtuks näeb maja välja, nagu oleks sõda üle käinud 🙂 Kindlalt osalen!

  • Avatar
    Vasta Merily Sallok 25. jaanuar 2021 at 15:20

    Need vahendid oleks hetkel nagu rusikas silmaauku. Just on puhastusainete arsenal otsakorral ja ei taha järjekordselt kiiruga poest mingit reaalset keemiat kaasa haarata. Kui varem võis huvitav olla et oo uue lõhnaga cillit bang vms, siis nüüd haistan(pun intended) nende lõhnade taga mürgist keemiat ja samaaegselt on need ka vastu hakanud. Uus kraam kindlasti (mingi aeg vähemalt) inspireerib kodu ka puhtamana hoidma . Ja ise tead, kui ma ei võida, siis ma ilmselt tellin niikuinii ära need 😀

  • Avatar
    Vasta Kamps 25. jaanuar 2021 at 12:45

    Neid vahendeid oleks hädasti vaja. Lapsed elavad praegu loominguvaest elu, sest (aasta) ema ei viitsi koristada.

    • Avatar
      Vasta Merily 25. jaanuar 2021 at 15:52

      Ok, ma ei hakkanud saatusega mängima ja võitu ootama, läksin kehapoe lehele tellima, sellest on nüüd umbes pool tundi möödas(loe:paar aastat) ja see leht lihtsalt ei toimi, error ja time out ja ei saa sisse logida ega niisama korvi täita. Seega võit oleks nüüd ainuke lahendus. Vb aitaks ka kui kehapoele märku anda et fix your shop and take my money…

  • Avatar
    Vasta Kris 25. jaanuar 2021 at 01:40

    Kodus kaks pisikest, kuluks hädasti ära.

  • Avatar
    Vasta Kelian 25. jaanuar 2021 at 01:00

    Meie lastega perre kuluks täiega ära✌️✌️✌️?!

  • Avatar
    Vasta Kerlin 25. jaanuar 2021 at 00:29

    Kuluks väga ära ?

  • Avatar
    Vasta Marja 25. jaanuar 2021 at 00:08

    Kuluks väga ära, hakkavad ka igasugused spreid tühjaks saama just.

  • Avatar
    Vasta Triinu 24. jaanuar 2021 at 23:28

    Olen väga huvitatud uute toodete proovimisest. ?

  • Avatar
    Vasta Anita 24. jaanuar 2021 at 23:18

    Sooviks samuti neid tooteid proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Helena 24. jaanuar 2021 at 22:39

    Puhastusvahendid kuluksid ära küll, lastele meeldib läbustada.

  • Avatar
    Vasta Ira 24. jaanuar 2021 at 21:13

    Pick meee! ?
    Mul mingi kiiks puhastusvahenditega. Tahan neid kõiki proovida ja katsetada ja before / after pilti teha ?
    Aga see on vist nagu trenniriietega. Kui mõnda aega uusi ei ole, siis ei viitsiga nagu trenni minna. Mul vahepeal sama koristamisega ? nii et help me out, palun ?

  • Avatar
    Vasta Mari 24. jaanuar 2021 at 19:09

    Minul kuluksid vãga vãga ãra.

  • Avatar
    Vasta t 24. jaanuar 2021 at 19:00

    Mulleeee 🙂

  • Avatar
    Vasta K 24. jaanuar 2021 at 18:32

    Prooviks hea meelega midagi orgaanilisemat kui Cillit

    • Avatar
      Vasta Jaana 25. jaanuar 2021 at 02:02

      Jaaaa palun sooviks, prooviks..

  • Avatar
    Vasta U 24. jaanuar 2021 at 16:06

    Mulle 🙂

  • Avatar
    Vasta Janet 24. jaanuar 2021 at 15:52

    Need puhastusvahendid kuluksid väga marjaks ära?

  • Avatar
    Vasta Anelle 24. jaanuar 2021 at 15:31

    Mulle kuluks täiega ära! Olen juba ammu otsinud looduslike puhastusvahendeid, mis toimiksid ka!

  • Avatar
    Vasta Liisi K. 24. jaanuar 2021 at 15:26

    Mulle paluun

  • Avatar
    Vasta Ingrid 24. jaanuar 2021 at 15:06

    Mulllle mullle ?

  • Avatar
    Vasta Angelika 24. jaanuar 2021 at 14:56

    Oleks ikka vaja, kevadine suurpuhastus pole enam mägede taga 🙂

  • Avatar
    Vasta K 24. jaanuar 2021 at 14:06

    Hea meelega prooviksin. Kasutan muidu seda nii öelda poekeemiat – ja et koristada mulle meeldib – siis käed on hiljem nii hellad. Või nahk õigemini: krobeline, kuiv ja hell. Kinnastega aga ma koristada ei oska!?

  • Avatar
    Vasta Leili 24. jaanuar 2021 at 14:00

    Väga kuluks ära. Kodus üks kahene noormees ja üks kohe roomama hakkav poissijupp?

  • Avatar
    Vasta Mari 24. jaanuar 2021 at 13:35

    Vihje… pojad 4 ja 2a. Mina- meedikuna tööd rügav üksikema. Minu ema -proovib säilitada kodu mingitki olekut sel ajal kui ma 24tundi tööl olen. Tulemus… Sisemiselt nuttev mina kui kodus seda sigalat näen…. Kõike on vaja. Hädasti….

  • Avatar
    Vasta Jaanika 24. jaanuar 2021 at 13:33

    Mina sooviks loosist osa võtta! Kõik puhas kraam, mis aitab kodu puhastada, kulub kolme poisiga elamises ära 😀

  • Avatar
    Vasta Marelle 24. jaanuar 2021 at 11:42

    Loomulikult kuluksid Simple Goodsi puhastusvahendid ka meie kodus marjaks ära.
    Lisaks need pudelid näevad supernunnud välja.

  • Avatar
    Vasta Piret 24. jaanuar 2021 at 10:05

    Väga oleks vaja veel paremaid vahendeid millega oma viie pisikese järgi koristada 🙂

  • Avatar
    Vasta Iris 24. jaanuar 2021 at 08:01

    Mulle kuluks ära küll. Kodus on üks põrsake, aga see eest oskab korraldada küll.

  • Avatar
    Vasta Janne 24. jaanuar 2021 at 03:41

    Koristusvahendeid ikka kulub omajagu ja kui need on veel tervisesõbralikud ka, eriti super!

  • Avatar
    Vasta Kadri 24. jaanuar 2021 at 02:44

    Neli last ja koer, mehest rääkimata! Kuluks ära!

  • Avatar
    Vasta Merilin 24. jaanuar 2021 at 02:03

    Igatahes vajan neid.

  • Avatar
    Vasta K. 24. jaanuar 2021 at 02:02

    Meil on samuti kaks preilit, kelle järelt omajagu kraamida ja koristada on vaja. Seega jah, palun – puhastusvahendeid oleks vaja küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Meery-Heleen Tkatš 24. jaanuar 2021 at 02:00

    Mulle kuluks need ära. Paarsada ruutu majapida vajab palju puhastusaineid.

  • Avatar
    Vasta Kadi 24. jaanuar 2021 at 01:55

    Ökod puhastusvahendid kuluksid marjaks ära küll! Muidu ainult soodaga nühi neid vannitoa potte ja kausse ?

  • Avatar
    Vasta Kaisa 24. jaanuar 2021 at 01:38

    Ma tahaks küll palun.

  • Avatar
    Vasta Sandra P 24. jaanuar 2021 at 01:10

    Jepjep! Tahan ka proovida.

  • Avatar
    Vasta Mirell 24. jaanuar 2021 at 01:05

    Meil ka just kodukeemia otsa saamas ja mõtlesingi just proovida midagi puhtamat ja orgaanilisemat.

  • Avatar
    Vasta Kairi 24. jaanuar 2021 at 00:25

    Kuluks just hetkel ära, sest samuti olemasolev kraam otsakorral. Üks väike notsu suudab parajalt kaost tekitada ja koristamisrõõmu pakkuda ?

  • Avatar
    Vasta Merlin 24. jaanuar 2021 at 00:17

    Prooviks hea meelega uusi looduslikke koristusvahendeid ?

  • Avatar
    Vasta Kertu 24. jaanuar 2021 at 00:17

    Sama siin, lastega on kuidagi koguaeg ainult koristada vaja.

  • Avatar
    Vasta Kairi 23. jaanuar 2021 at 23:49

    Kodus kasvamas 3 eelkooliealist last, lisaks veel lemmikloomad. Koristamine on liigagi tuttav teema. Uusi, looduslike vahendeid olen meeleldi nõus proovima.

  • Avatar
    Vasta Ann 23. jaanuar 2021 at 23:43

    Mulle ei meeldi enamike puhastusvahendite lõhn (selline vastikult vänge keemia, isegi kui on üritatud mingit a la apelsinilõhna imiteerida), aga kui Sa ütled, et neil on eeterlike õlide lõhn, siis mul tekkis huvi. Ja noh, mis peamine – looduslik ja orgaaniline ka veel 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 23. jaanuar 2021 at 23:40

    Mul kuluks ka ära. Täna põrandapesu ajal soovitati praegune vetsupotist alla kallata, nii vähemõjuv pidi olema…

  • Avatar
    Vasta Sirle 23. jaanuar 2021 at 23:25

    Jaaa appi, mul kaks last läbustavad ikka nii, et ma koristangi umbes 20/7 ??

  • Avatar
    Vasta Terje 23. jaanuar 2021 at 22:40

    Minul on samuti kolm last, toas ka kaks koera ja kaks kassi. Puhastusvahendeid kulub nagu sokke.

  • Avatar
    Vasta Kadi 23. jaanuar 2021 at 22:26

    Soovin 🙂

  • Avatar
    Vasta Tuuli 23. jaanuar 2021 at 22:15

    Oi kui ilusad pudelikesed! Want! ??‍♀️

  • Avatar
    Vasta Sole 23. jaanuar 2021 at 22:11

    Koristamine on tüüru, aga uute vahendite katsetamine teeks selle võibolla vaheldusrikkamaks. Ja lust oleks kodu kerge vaevaga puhtaks saada, sest kuigi elutoas süüa meil ei tohi, aga piimaklaas läheb ümber ikka just sellel ühel korral kui erandi teen ? Ja nii on kõigega…

  • Avatar
    Vasta Kadri 23. jaanuar 2021 at 22:06

    Kuna mul kaks väikest last siis puhastusvahendid kuluksid väga ära. ?

  • Avatar
    Vasta Maarja 23. jaanuar 2021 at 22:00

    Puhastusvahendid kuluks kenasti ära kahe väikese marakrati lõbutsemiste tagajärgede likvideerimiseks ja kuna üks neist on allergik, siis looduslik kraam on eriti teretulnud 🙂

  • Avatar
    Vasta Tuuli 23. jaanuar 2021 at 21:58

    Väga-väga kuluks need ära!!!

  • Avatar
    Vasta B 23. jaanuar 2021 at 20:31

    Neid puhastusvahendeid katsetaks hea meelega?

  • Avatar
    Vasta Helen 23. jaanuar 2021 at 20:16

    Ma just kolisin ja käsil on kõige üle küürimine. Seega kuluks vahendid ära küll. PS Mari särk on küll väga hästi valitud 😀

  • Avatar
    Vasta Siret 23. jaanuar 2021 at 20:06

    Kuna mul on kaks poissi kodus ja üks neist üli üli energiline siis koristamist tema järgi jagub! Talle meeldib ka väga maalida ja no peale tema kenade piltide tegusid saan mina alati korralikult kraamida ??

  • Avatar
    Vasta Maarja-Liis 23. jaanuar 2021 at 20:04

    Vala nõudepesuvahend pumbaga pudelisse ümber, siis nad ei saa seda tühjaks kallata. Ma ise kasutan pumbaga pudelit lihtsalt mugavuse pärast. Ei pea pudelit kätte võtma ja kallutama hakkama. Kallutamine on eriti häiriv kui pudel hakkab tühjenema.

    Ise olen loodustoodete poolt kahe käega ja sooviks proovida küll.

  • Avatar
    Vasta Ketter 23. jaanuar 2021 at 19:47

    Kuluks ära küll, kuna kodus väike laps ja puhastusvahendeid kulub palju 😀

  • Avatar
    Vasta Ai 23. jaanuar 2021 at 19:42

    Muidugi soovin???koristamisel ei tule lõppu ühest otsast lõpetan ja teisest otsast hakka otsast peale ??

  • Avatar
    Vasta MaKi 23. jaanuar 2021 at 19:41

    Kuluks muidugi selline komplekt ära. Kahe põnniga olles igasuguseid Chitti Bang Wang Wunge ei kipu küll kasutama…

  • Avatar
    Vasta Helina 23. jaanuar 2021 at 18:52

    Kuluvad ära küll ?

  • Avatar
    Vasta M-M 23. jaanuar 2021 at 18:42

    Oo,lululs ära!
    Aastane poisu kodus ja tee sellist sigadust:))))

  • Avatar
    Vasta Marii 23. jaanuar 2021 at 18:22

    Muidugi kuluksid ära 🙂 ! Kodus üks pisi ka kasvamas, kelle tagant annab kõike koristada!

  • Avatar
    Vasta Mari 23. jaanuar 2021 at 18:18

    Ma elan vaid mehega koos aga sellegipoolest koristan mega tihti, kuidagi lihtsalt on jälle kodu kohe sassis, niiet oleks hea katsetada küll!

  • Avatar
    Vasta Carmen 23. jaanuar 2021 at 18:11

    Puhastusvahendid kuluvad kindlasti ära! 🙂

  • Avatar
    Vasta Anna-Liisa 23. jaanuar 2021 at 17:54

    Kuluks ära muidugi, kuue aastane poja armastab ka segadust teha. ?

  • Avatar
    Vasta Gerli 23. jaanuar 2021 at 17:41

    Sooviksin küll proovida.

  • Avatar
    Vasta Anneli 23. jaanuar 2021 at 17:39

    Huvitav, kas meie aju alateadlikult saboteerib meid? Noh, et üks ajupoolkera ütleb, et ei, ära mitte mingil juhul osta neid näpuvärve, ära mõtlegi hakata tegema lima ja hoia kaarega eemale glitterist ja pallimerepallidest, aga teine ajupoolkera ütleb, et aga sa ju tahad olla hea ema ja lastega kõiki neid vahvaid asju teha ja küll kuidagi ikka koristatud saab…
    Proovin alati uusi toodeid hea meelega.

  • Avatar
    Vasta Kerttu 23. jaanuar 2021 at 17:23

    Müüsid täiega maha. Soovin ka neid proovida, koristusmaniakk nagu ma olen ?

  • Avatar
    Vasta Liisu 23. jaanuar 2021 at 17:22

    Olen ammu tahtnud looduslikumaid koristusvahendeid kasutada, seetõttu kuluks kindlasti marjaks ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Piia 23. jaanuar 2021 at 17:15

    Mul jäi ükskord väike ruut laual katmata, kui lapsed “maalisid” ja sealt täiesti maha ma ei saanudki värvi-peitsitud liimpuitlaud, sinna jäävad tassirõngad ka, kui alust ei kasuta. Aitab vast ainult üle peitsimine ? Puhastusvahendid olen kõik võimalikult looduslike omade vastu vahetanud-tavapoest ostan ainult klaasipuhastusvahendit. Olen neid SG vahendeid küll vaadanud Kehapoes, kuid soetamiseni pole veel jõudnud.

  • Avatar
    Vasta Siret 23. jaanuar 2021 at 17:02

    Absoluutselt kuluks ära:) Meie pooleteiseaastasel värvide ja mökerdamiste avastamise aeg.

  • Avatar
    Vasta Kristhel 23. jaanuar 2021 at 16:57

    Kuluks ära, sest mul kodus samuti üks pisike @notsu” ?‍♀️?

  • Avatar
    Vasta Piret 23. jaanuar 2021 at 16:26

    Kuluks ära küll. Printsessid siudavad parajalt segadust tekitada.

    • Avatar
      Vasta Gigi 23. jaanuar 2021 at 18:31

      Kuluks jah. Mul väike laps ja kodu pidevalt rokane. Mida ökom vahend, seda parem.

  • Avatar
    Vasta Katri T 23. jaanuar 2021 at 16:22

    Samuti kahe kunstihuvilise lapse emana – vägaaa kuluks vahendid ära!!! Ja mida parema lõhnaga, seda enam veel!

    • Avatar
      Vasta Merlin 23. jaanuar 2021 at 19:43

      Nii kaunis pakend! Sooviksin proovida 🙂

    • Avatar
      Vasta Kailu 23. jaanuar 2021 at 22:02

      Muidugi kulub ära ?

  • Avatar
    Vasta Liisu 23. jaanuar 2021 at 16:16

    Kindlasti kuluksid need puhastusvahendid ära!

  • Avatar
    Vasta A 23. jaanuar 2021 at 16:03

    Muidugi tahaks! Pooldan ka alati pigem looduslikke variante. 🙂

  • Avatar
    Vasta M 23. jaanuar 2021 at 15:56

    Ooojaaa, meil ka mitu kratti ja iga päev käib selline kraamimine. Väga kuluks ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Lilian 23. jaanuar 2021 at 15:53

    Sooviks ka Simple Goodsi tooteic proovida.

  • Avatar
    Vasta Sirly 23. jaanuar 2021 at 15:48

    Jaa, väga tahaks proovida. Siiani kasutan Enzypini tooteid, mida kunagi reklaamisid. Need ka superhead, aga vahelduseks prooviks midagi muud. Kusjuures pakendid on ilusad, mis samuti boonus ?

  • Avatar
    Vasta Raili 23. jaanuar 2021 at 15:46

    Tahaks ka koristada!

  • Avatar
    Vasta Lilian 23. jaanuar 2021 at 15:41

    Mul kodus 2 väikest poega ja koer, seega koristamist ja küürimist iga päev korralikult ?!
    Väga hea meelega sooviks proovida midagi looduslikumat ja samas tōhusat!

  • Avatar
    Vasta Keiti 23. jaanuar 2021 at 15:38

    Jaa, sooviks katsetada küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Anette 23. jaanuar 2021 at 15:36

    Väga väga väga VÄGA oleks vaja neid vahendeid! Eile, täna, homme ja igavesti 😀

  • Avatar
    Vasta Ann 23. jaanuar 2021 at 15:31

    Heade vahenditega meeldiks mulle veel rohkem koristada 😀

  • Avatar
    Vasta Liisa 23. jaanuar 2021 at 15:30

    No mul kodus 6ne poiss ja aastane pliks. 6aastane veel oskab vähe viisakamalt süüa/juua, kuid aastane on täitsa põrsas. Midagi ei sobi-sülitab maha. Peale söömist olen vaja täis puhastust. Põrandad, kapi pealsed, laud – hoia ja keela. Mees kusjuures oli tavaliselt Soomes tööl ning siis kui koju jõudis suutis suust ikka välja öelda et kuidas ei saa toad korda kui ma nende kahega kodus olen, nüüd näeb aga reaaselt kuidas toad iseenesest kaosesse lähevad kui 5min koristusest möödas ?
    Puhatusvahendeid läheb meil ikka väga väga vaja. Pöidlad peos et võit tuleks koju! PS! Siis ehk julgeks kedagi uksest sisse ka lasta kui pinnad läikima löönud olen.

  • Avatar
    Vasta Helen 23. jaanuar 2021 at 15:28

    Kuna kodus üks marakratt, kes pidevalt mingit segadust korraldab, siis puhastusvahendid kuluvad täiega ära (mitte et neid praegu kodus üldse poleks ?). Prooviks siis ka need imehead vahendid ära, kui loosiõnn naeratab.

  • Avatar
    Vasta Merle 23. jaanuar 2021 at 15:23

    Ma tean, mida sa tunned! Selle vahega, et mul on 2 kooliealist poissi…aga ka nädal-nädal süsteem ja see lõputu koristamine kui nad kodus on! Vahel ei tule jah sihtimine välja, siis keegi katsetab söögi tegemist. Rääkimata mudaste jalgadega trampimisest. Ühesõnaga, väga oleks vaja! Ja see lõikamise osa mulle väga meeldiks, sest see testosterooni hulk siin majapidemises nõuab tasakaalustamiat!

    • Avatar
      Vasta Merle 23. jaanuar 2021 at 15:25

      Lõhnamise osa ikka…

  • Avatar
    Vasta Jennifer 23. jaanuar 2021 at 14:56

    Sooviksin väga-väga puhastusvahendeid, sest hoian vahel õe 2-aastast põnni ja koristamist jagub alati ka majapidamises üldiselt.

  • Avatar
    Vasta Kiku 23. jaanuar 2021 at 14:56

    Loomulikult kulub mulle see ära

  • Avatar
    Vasta M 23. jaanuar 2021 at 14:45

    Ma otsin kogu aeg häid looduslikke puhastusvahendeid, mis teeksid oma töö ära sama hästi nagu keemia, kuid hetkel pole veel lemmikbrändi leidnud. Ehk oleks Simple Goods mu uus lemmik?

  • Avatar
    Vasta Janne Orav 23. jaanuar 2021 at 14:45

    Mina kui suur allergik, kellele midagi ei sobi, tahaks küll need asjad ära katsetada.

  • Avatar
    Vasta Merit 23. jaanuar 2021 at 14:36

    Jaaa, täiega on vaja! ?

  • Avatar
    Vasta Birgit 23. jaanuar 2021 at 14:35

    Oh halleluuja!
    Meil korter läbi kahe korruse. Eile koristasin alumisel korrusel, sain koristatud lõpuks ja läksin ûles vaatama mida mu 3 last teevad. Ja ma ûtlen ausalt, ma poleks pidanud seda tegema ?‍♀️ ja siis kolisid lapsed oma joonistusasjadega alla laua taha, sest neil polnud oma toas enam ruumi. Koristusvahendeid kulub meie peres ikka nii palju, et jube lausa. 3 last vanustega 3, 5 ja 7, kaks kassi ja koer ?
    Ahjaa, ja mina lasen ka neil värvidega mäkerdada nii. Mulle meeldib vaadata neid rõõmsaid nägusid kui nad naudivad seda tegevust, et korraks isegi unustan ära mis mind pärast ees ootab ?

  • Avatar
    Vasta Pirje 23. jaanuar 2021 at 14:34

    Oo, kõlab ahvatlevalt.
    Nimelt meil ka üks paras notsu kodus kasvamas. Iga kord kahetsen kui talle värvid ette panen, samas lapsed on lapsed ja ei tasu nende rõõmu rikkuda, eks 🙂 Seega igavene nuta-naera olukord.

  • Avatar
    Vasta KK 23. jaanuar 2021 at 14:30

    Väga kuluks ära! Tahaks loodusele vähem kahjulikke puhastusaineid proovida, hetkel kodus Cif jms, mille kasutamisel tunnen tegelikult veits süümepiinu ?

  • Avatar
    Vasta Kristi 23. jaanuar 2021 at 14:29

    Puhastusvahendid kukuvad alati ära 🙂
    Aga kuidas probiootilised ained baktereid vähendavad ?

  • Avatar
    Vasta Triinu 23. jaanuar 2021 at 14:22

    Need pakendid on küll väga ilusad 🙂 ja suur pluss muidugi, et pole tugevaid kemikaale kasutatud

  • Avatar
    Vasta IInes 23. jaanuar 2021 at 14:21

    Oh mul oleks küll vaja puhastusvahendeid ja jagaks ka lastele ja lastelastele.

  • Avatar
    Vasta Lisbet 23. jaanuar 2021 at 14:19

    Mul pole lapsigi, aga kogu aeg on vaja koristada, küürida ja nühkida… tuleb vist mehe kaela ajada ??

  • Avatar
    Vasta Merle 23. jaanuar 2021 at 14:17

    Sooviks ka proovida 3 last kodus aga tundub vahel nagu sada?

  • Avatar
    Vasta Kätu 23. jaanuar 2021 at 14:16

    Muidugi lastega kuluks ära. Soovin loosis osaleda.

  • Avatar
    Vasta Aide 23. jaanuar 2021 at 14:15

    Muidugi kuluks mulle igasugused puhastustarbed ära 🙂
    Puhastustarvete müüad soovivad enim, et eesti peredes oleks rohkem lapsi 🙂

  • Avatar
    Vasta Irma 23. jaanuar 2021 at 14:08

    Mulle kindlasti kuluks ära, kahe poja ja ühe mehe järgi koristamine.. appi!

  • Avatar
    Vasta Triin U 23. jaanuar 2021 at 14:04

    Mina vajan, väga. Mul on kolm poega ja segadus, mida nad igapäevaselt korraldavad, on ulmeline. Kõik need liiva ja porihunnikud, mida nad sisse tassivad…tahaks selle kodu võimalikult pisikutevabana hoida.

  • Avatar
    Vasta Marge 23. jaanuar 2021 at 14:04

    Head ja loodussõbralikud puhastusvahendid kuluvad alati marjaks ära?

  • Avatar
    Vasta Mariliis 23. jaanuar 2021 at 13:58

    Mul on ka kodus kolm pätti, veidi väiksemad kui sinu omad, aga segaduse tekitamise peale mihklid. Jäätis mööda seina? Tehtud! Vildikaga joonistus põrandale? Tehtud! Kohupiim diivanile? Tehtud! Send help please 😀

  • Avatar
    Vasta Eve 23. jaanuar 2021 at 13:57

    Need vahendid oleksid nii vajalikud. Kahe lapse järgi on koristamist väga palju ja looduslikud tooted on meie kodus alati eelistatud olnud.

  • Avatar
    Vasta S 23. jaanuar 2021 at 13:56

    Vägagi soovin osaleda. Olengi hetkel uute puhastusvahendite otsingul ja ei taha enam keemiat täis pudeleid koju. Hea meelega prooviks just neid tooteid ?

  • Avatar
    Vasta Annika 23. jaanuar 2021 at 13:55

    Yes, please. ?‍♀️?

  • Avatar
    Vasta Anu 23. jaanuar 2021 at 13:50

    Koristusvahendid kuluvad alati ära, ning alati saavad valel ajal olemas olevad otsa 😀 Terve komplekt kuluks ära küll!

  • Avatar
    Vasta Merilin 23. jaanuar 2021 at 13:46

    Mul kodus 3 põrsapoega ja no ka muudkui kraami.Sokid jäävad lausa põranda külge kinni.Ühed korralikud pesuvahendid kuluksid ära küll ja kui veel looduslilud siis põrsastele lapp kätte ja las nühivad.

  • Avatar
    Vasta Janika 23. jaanuar 2021 at 13:44

    Oh, kuidas oleks selliseid puhastusvahendeid vaja. Lapsed ju suudavad kõike! ?

  • Avatar
    Vasta MP 23. jaanuar 2021 at 13:40

    Mulle väga meeldib puhtus ja seda hoida ning koristamine on üldse selline mõnus tegevus. Nii hea on pärast seda olla, kui kõik on puhas ja korras. Isegi energiad tunduvad peale koristust palju paremad olevat ja tekib selline teistsugusem õhustik ja olemine. et pole neid segamini energiaid ja taas on kõik nagu uus, värskem, hubasem ning see on puhas nauding minu jaoks. Ja uued puhastusvahendid kuluks ära küll. Vanad ongi juba otsakorral.

  • Avatar
    Vasta Ester 23. jaanuar 2021 at 13:39

    Koristusvahendid kuluvad alati ära ja hea meelega prooviks vähe looduslikumat kraami tavalise keemia asemel.

  • Avatar
    Vasta kristin 23. jaanuar 2021 at 13:35

    Kulub ära. Muud ma lisada ei oska (:

  • Avatar
    Vasta Karoliin U 23. jaanuar 2021 at 13:35

    Oleks vaja, sest puhastusvahendid on otsa saanud!

  • Avatar
    Vasta Liisu 23. jaanuar 2021 at 13:25

    Tean seda tunnet nii hästi kui ainult käi ja korista. Aastased Kaksikud kes ennast väikesteks Da Vinci’deks peavad suudavad 5min jooksul täis joonistada ennast kui ka kõik enda ümber oleva 😀
    Aga ei möödu päevgi koristamata, niiet kirss tordil oleks varuks uued ägedad puhastusvahendid.

  • Avatar
    Vasta Triin 23. jaanuar 2021 at 13:25

    Pliis jaa, ma hommikust õhtuni ainult koristan oma põngerjate järel ja lõppu ju ei tule. Võiksid siis vähemalt mõnusad vahendid selleks olla, mitte suvakad.

  • Avatar
    Vasta Ewa 23. jaanuar 2021 at 13:24

    Mina küll tahaksin proovida neid tooteid. Vaatame, kuidas need saavad kahhama viie, enam-vähem kõik teismelised, lapse laga puhastamisega. Ps! Üks neist harjutab oma kokakunsti, üks on peast ja hingest kunstnik, üks tagab saada baarmeniks (oi neid kokteile), üks suudab niisama teha vannitoas kosmeetilisi protseduure ning üks on hull loomaarmastaja (koer, kass, hamster). Väljakutse missugune.

  • Avatar
    Vasta Ulvi 23. jaanuar 2021 at 13:17

    Jaaa, palun mulle! ?

  • Avatar
    Vasta Kessu 23. jaanuar 2021 at 13:09

    Kuluks ära küll. Mul on 8 kuused kaksikud ja põrandad ja üldse pinnad tuleb puhtad aga keemia vabad hoida.

  • Avatar
    Vasta Maarja 23. jaanuar 2021 at 13:02

    Meil kuluks ka kindlasti ära, 2 väikest piigat kodus kasvamas. Pole ennem jõudnud veel neid proovida