TESTIN JA ARVUSTAN

eriti nunnu kingiidee*

30. aprill 2021

Et lillede kinkimise peamine hooaeg jääb just kevadesse, siis ei ole paslikumat aega teile tutvustada üht toredat alternatiivi lõikelilledele. Veel enne kui Infinity Roses tiim minuga ühendust võttis, olin nende tooteid juba korduvalt instagramis näinud, nii et ju on paljud teistki kursis roosikarudega. Aga paljud ehk veel pole ka.

Mind hakkas seda lillekaru vaadates täitsa huvitama, et kust ammusest ajast see karude kinkimise traditsioon pärineb üldse. Lapsest saadik telekast näinud seda žesti. Tuleb välja, et rohkem kui sada aastat vana komme. Mõmmik sümboliseerivat tingimusteta armastust, soojust ja turvatunnet kinkija poolt. Vahi vaid kui nunnu.

Täiskasvanud naistega on vist ainult selline väike probleem, mis konkreetselt kaisukarudesse puutub, et me neist üliväga vaimustusse just ei satu ütleme nii 😀 Täiesti tuimalt julgen oletada, et räägin suht enamuse suguõdede, mitte ainult enda eest. Teismelisena oleks ilmselt pilt õnnest virvendama hakanud, kui mõni kutt midagi nii lääget oleks kinkida taibanud. Aga nüüd kui pehmete mänguasjade labidaga lastetoa suunas lükkamine on argipäeva tülikas osa, siis midagi romantilist oleks ühes karus päris keeruline näha 😀

Küll aga meeldivad mulle lilled ja kohe väga! Nii et kui ma nüüd seda va lillekaru vaatan, siis temas on päris nutikalt seotud pika ajalooga ülinunnu ja romantiline kink ning väga paljude naiste lemmik – lilled. Tulemus on küll karule omaselt armas, aga samas hästi elegantne.

Ma ei ole sedagi isegi pakendist välja võtnud, sest see ilus läbipaistev karp oleks nagu osa asjast. Eriti kuna ma olen üsna kindel, et see karp on ainus asi, mis seda karu laste poolt hävitamisest päästab. Eemalt paistab täitsa nagu olekski pehmega mõmmikuga tegu, aga lähedalt vaadates jällegi nagu üks väga püüdlikult sätitud kuhi roose. Nii et kuigi ma oma lõikelille-armastust päris veel ei mineta, siis paigutasin lillekaru oma meigilauale, mida see seal idekalt kaunistab.

Emadepäev on kohe-kohe ukse ees ja ma võin suht pea panti panna, et selline “lillekimp” oleks päris korralik vau-moment enamusele emadest. Või kellele tahes, kui emadepäev korraks kõrvale jätta. Igasugu tähistamisi ja lillede kinkimise momente on aasta läbi. Miks siis mitte vahelduseks üks selline punt lilleõisi, mis nädalaga ära ei närtsi, vaid saajale hoopis kauem aega meelde tuletab, kui oluline ja armas ta teile on 🙂 Seda enam, et lillekimp maksab sama raha, kuid kestab väga üürikest aega. Eriti võrreldes millegi igikestvaga 😀

Aga et emadepäev on siiski kõige aktuaalsem teema hetkel, siis koodiga “MALLUKAS” saate kuni emadepäevani 30% allahindlust! Nii et kes enam tulpide ja rooside vahel valida ei suuda, seadke kiired sammud Infinity Roses e-poodi ning saate sealt oma emale või vanaemale ka hoopis ühe armsa ja maitseka roosikaru. Lisaks oleks see minu meelest ka väga nunnu katsikukingitus. Ah, mis ma ajan, Marigi oleks sellise kingituse üle õnnelik.

PS! Neil on ka müügil mega nunnud roosikujulised öölambikesed, mis mul samuti lastetuppa rändas. No tõesti mega ilus isegi siis, kui seda veel töölegi pannud pole, vaadake ise!

*Postitus sündis koostöös Infinity Rosesiga

Loe ka neid postitusi!

8 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Zz 30. aprill 2021 at 17:27

    Kuule, mul hoopis tähtsam küsimus!? ma eile ei julgenud instas kysida, aga kuidas sa eile selle patsi tegid? No mega hasti sobis? tahaks endalegi.. tukka küll pole aga noh, sinul nägi see superhea välja!

    • Mallu
      Vasta Mallu 30. aprill 2021 at 17:45

      Haha, sa mitmes juba, kes seda küsib, aga see on ausalt täiesti tavaline hobusesaba 😀

  • Avatar
    Vasta Vaike 30. aprill 2021 at 11:10

    Ma olen kaks korda vene rahvusest mehega deitinud ja mõlemal korral sain kingituseks ülisuur mõmme. Fakk, ma olen patstii 40, mida ma teen sellega? 😀 Nunnu žest muidugi, aga kuhu kurat ma ta panen!? Mitte üks mõmmi mulle enam. 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 30. aprill 2021 at 11:17

      aga mis tegid nendega? 😀

      • Avatar
        Vasta Vaike 30. aprill 2021 at 11:20

        Üks läks lastekodusse, teine vedeleb sauna eesruumis. 😀

        • Mallu
          Vasta Mallu 30. aprill 2021 at 14:28

          ma loodan, et karud, mitte mehed 😀

          • Avatar
            Vaike 30. aprill 2021 at 15:10

            See oleks hea ähvardus, et kui sa, raisk ei käitu, saadan lastekodusse. 😀

          • Mallu
            Mallu 30. aprill 2021 at 16:23

            kas lapsi ei ähvardata nii v? 😀 (ok see kõlab nagu ma nii oma lapsi ähvardaks :D)