JUMALAITA KODU TESTIN JA ARVUSTAN

hankisin abi aka magamistuba enne ja pärast*

2. september 2021

Kunagi ammu võttis minuga ühendust Hange.ee, et ma teile nende portaali tutvustaks. Toona ei leidnud ma asjal pointi, sest mida ma ikka üürikorteris nii väga remondin või kõpitsen. Nüüd, omas kodus, tundus selline teenus jällegi hädavajalik. Mida mina ka ehitamisest üldse tean, samas kui terve ilm on teadjamaid inimesi täis. Seega lõime käed ja üsna kohe viskasingi üles oma esimese hanke.

Hanke lisamine on super lihtne. Kategooriaid, kuhu oma tööots paigutada,on palju. Mis mulle eriti meeldis – piltidele lisaks saab üles laadida ka video. Ülimugav! Esialgu hakkasin hanget üles panema arvutis ja loomulikult ei olnud mul seal sobivat videot, aga selle saab ühe klikiga telefoniga ühendada ja nõnda ei pea sa midagi kuskile salvestama hakkama. Video on juba sellepärast hea, et saad kõike kenasti näidata ja rääkida, et kuhu sa mida saada tahad. Muu oli kukepea – hange üles ja jää muudkui ootama, kuni keegi hea inimene su üleskutsele vastab.

vabandage, jah, ma lugesin Triinu blogi 😀

Mul oli asjaga kiire, seega panin hanke pikkuseks vaid paar päeva. Õnneks rohkem polnudki vaja, sest juba sama päev leidsin lähedal elava ehitaja, kes tuli vaatas toa üle ja alustas kohe samal õhtul! Ehk siis jah, ma ei saa garanteerida, et igaühel nii hästi läheb, aga minul tõesti joppas täiega.

Loomukult plaanin ma Hange.ee-d ka edaspidi kasutada, sest sinna võid tõesti lisada ükskõik kui suure/väikse töö, mida ise teha ei oska või ei viitsi. Teada on ju fakt, et mõnikord on nii, et hädapärast oskaks ise ka, aga teadja inimene teeb seda 10x kiiremini ja kvaliteetsemalt, seega ei tasu alati ise pusserdada. Ja mis asja veel mugavamaks teeb, on see, et saad vaadata ka firmade hinnanguid teiste inimeste poolt, kes nende teenust juba kasutanud on. Ja et teiste jaoks valiku tegemist lihtsustada, oleks loomulikult kena ka ise pärast omapoolne hinnang jätta. Siis, kui töö tehtud. See annab usaldust, et tegemist ei ole mingisuguse vennaga, kes raha võtab ja sellega nelja tuule poole jookseb!

Ühesõnaga, kui teil ehitusabi vaja, siis Hange.ee‘st saab!

Andke teada, kas olete sellest lehest varem kuulnud või ehk koguni kasutanud? Mina muuseas kuulsin sellest omal ajal Kardo venna käest, kes ka sealt abi sai, seega ma teadsin juba eos, et see üks norm leht on. Aga panen teile ka pildid oma magamistost enne ja pärast. Ega ta valmis veel ei ole – kardinad on puudu, liistud on puudu, uued pistikud ja lülitid pole veel seina saanud ja ühte öökappi tahaks ka, aga muus osas on vahet “veidi” näha küll.

Täitsa alguses oli mu “magamistuba” üldse köök
ja siis oli ta üsna jupp aega selline…

Et jah, nagu te näete, siis ei ole Hange.ee ainuke, kes mind selle toaga aidanud on ja enne kui te küsite, siis:

  • Seinavärv on Tikkurilalt, tooniks on M442, mis olla ka olnud hiljutine aasta värv. Vot just nii ebaorginaalne olengi, aga no NIII ilus on!
  • Voodi tuli Textellest ja kuigi mul on Sleepwelli voodit enne ka olnud, siis Männikul oli meil blue, sedapuhku võtsin RED, mis on pehmem. Ja reaalselt mul oli täna öösel tunne, et ma magasin vähemalt hotellis. NIIIII mõnus! Ja see ilus voodipeats, abua, kas ma saan sellega abielluda?
  • Votexi voodipesu pole ma veel katsetada jõudnud, sest see saabus mulle alles täna hommikul, aga ilu saan kiita küll! Ma võtsin kollase ja valge komplekti, aga see kollane sobis siia tuppa nagu valatult. Mul on teisigi Votexi voodipesusid ja olen neid alati kiitnud, ilmselt seekord ei saa olema teine lugu. Mis eriti hea – need kummiga linad on piisavalt laiade äärtega, et ei pea neid elu ees peale vinnama, vaid saab mõnusalt voodipesu vahetada. Ja see kollane komplekt on praegu -25%!
  • Laelamp, tugitool, kapp ja riiul, mille peal oma meigikraami hoian ja mille sees mu enda riideid, on pärit Konverterist. Sealt on pärit muuseas enamik mu mööblit, nii et võite ise arvata, kas ma armastan seda poodi või jaa! Nende valik on lihtsalt NII suur! Kui ma väga mööda ei pane, siis kood “mallukas” töötab seal endiselt. Varsti näitan rohkem elutuba ka, seal näete veel täiega nende ilusaid asju!
  • Meigilambid on ikka ja alati Lamps4MakeUp poest, sest ilma nendeta ei näeks ma essugi, mida endale näkku määrin. Tänu kõrgele kapile ei ole mul enam ka seda ohtu, et kellegi pisikesed käed mu meigis rapsimas käiksid, win!
  • Lillepoti ja pleedi ostsin täna Prismast.
  • Vaip – ikka vana hea RUG! Kas ma pean üldse seda mainima? 😀

*Postitus sündis koostöös Hange.ee’ga

Loe ka neid postitusi!

9 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Leila 17. september 2021 at 16:17

    Hei, väga hubane pesa, värvid väga meeldivad! Märkasin valget kummutit, kust see ostetud?

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. september 2021 at 17:13

      See on Konverterist 🙂

  • Avatar
    Vasta iti 17. september 2021 at 13:54

    Arvutis on ka selline asi olemas, nagu screenshot, maciga on cmd + shift + 3 😉 ja teed täpselt nii suure pildi kui parasjagu vaja. Ja kõigil jääb nägemata kelle blogisid sa ise loed 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. september 2021 at 14:11

      ma tean, aga mul oli juba pilt tehtud ja ma ei viitsinud uut teha 😀

  • Avatar
    Vasta Tuuli 6. september 2021 at 10:05

    Sul olnud nüüdseks mitmeid erinevaid madratseid, kas oskad välja tuua plusse ja miinuseid ja/või oma lemmiku.

    • Mallu
      Vasta Mallu 6. september 2021 at 12:46

      No eks see oleneb sellest, millised madratsid sulle meeldivad. Napsie on veidi tugevam madrats ja mulle meeldis see nt imetamise ajal, laps ei vajunud kuskile sinu vahele lohku. Praegu, vana mutina, hindan pehmemat madratsit 😀

  • Avatar
    Vasta ingrid 3. september 2021 at 09:49

    Vana hea lemmik vaibaküsimus, AGA uue nurga alt; mul üks selline rabbit paks vaip aga suht ruttu kaotas oma ägeda fiilingu ja on lihtsalt paks tuust vaip nüüd. Sinu piltide järgi on sul need nagu uued, näha et see pehme kiht on peal. Sul mingi imenipp?
    Ma panin muidugi selle ka lastetuppa, äkki see ei talu sellist pidevat pealtammumist nagu seal oli..? Ole meheks ja kirjuta kas sul mingi spets filter vaipa piltidel peal või milles asi?

    • Mallu
      Vasta Mallu 3. september 2021 at 10:04

      Ma kammon seda koera kammmiga 😀

  • Avatar
    Vasta Immanuel 2. september 2021 at 19:05

    Väga ilus!