TESTIN JA ARVUSTAN

a miks ma ise peaksin tegema?*

1. oktoober 2021

Mäletate, kuu aega tagasi ma tutvustasin teile sellist uhiuut portaali nagu PocketPro.ee? Tol korral oli point selles, et igaüks sai (st siiamaani saab) seal endale konto teha, et ise n-ö teenusepakkujaks hakata. Tänasest on PocketPro avatud konkreetselt kõigile! Nii sulle, kes sa armastad triikida, kui mulle, kes ma soovin leida kedagi, kes ometi mu pesukuhjast triikrauaga läbi murraks, hahha.

Võtsin nende lehel kategooriad lahti ja no tee või tina – nagu oleks kuskil heal alel. Igat teist asja tahaks osta. Ehk siis PocketPro mõistes üle ühe pakutavatest teenustest tellida. Seda enam, et üks esimesi teenuseliike on “kodukorrastustööd/ehitud”. See on just nagu minu jaoks sinna pandud või tahab keegi vastupidi arvata? Ma ei usu. Vaevalt et Eestimaal on hetkel suuremat kodu- ja ehitustöödega kimpus olijat 😀

Kohe hakkab silma spets alagrupp vannitoa remonttöödeks, apua! Siis veel kapi värvimine??? Reaalselt KUI üksikasjalikult on välja toodud erinevad tööd, mida absull iga uude koju kolinud inimene vajab. Või niisama kodu värskendaja. Või keegi, kes oskab värvirulliga ise sama palju peale hakata kui alligaator hüppenööriga. Et noh. Edaspidi hakkab kõik mu raha otse PocketPro-sse voolama, siin ei ole mitte midagi parata. Mul on sealt kõiki vendasid vaja! Okei, nad võivad õed ka olla, aga saate aru küll. Kokku pidavat olema lausa 500 kanti kategooriaid, nii et igati korralik värk.

Mida ma muide ise kogenud olen, on see, et paljud ettevõtted ei tule liiga väikese töö peale isegi mitte välja. No näiteks akende pesu – minu enda jaoks on mu kodus olevate akende hulk üsna hoomamatu, kui nende pesemise koht käes on. Selleks tuleks mul päev muudest kohustustest täiesti lagedaks teha. Aknapesufirmast aga vastati, et nad ei viitsi sellise tühise otsa pärast isegi autot garaažist välja tagurdada. No vabandust, et ma klaasist pilvelõhkujas ei ela, mis auliste aknapesuhärrade meelest pesu vääriks. Aga lihtne inimene tahaks ka ikkagi õue näha, nii et siin ongi selline portaal nagu PocketPro mega elupäästja! Seal ei ole õnneks “liiga väikeseid” tööotsi 🙂

Teine asi on see, et kuiiiiii tüütu on eraisikuna mööda Facebooki mingeid väiksemaid teenusepakkujaid otsida. Ja kui tülikas on oma sõbralisti nende postituste kohta teavitusi saada? No veits ma ütlen teile 😀 Sest Facebookil on loll komme virtuaalsest ruuporist pasundada iga kord, kui keegi mõnd laste saapapaari müüb või otsib, kes homse peo jaoks krunni pähe teeks. Null diskreetsust või privaatsust. Ega need ei ole mingid häbenemist väärt asjad, üldse mitte. Lihtsalt ebavajalik kogu maailmale alalõpmata tuututada kõike. Ja kes see viitsib lugeda ka neid asju alalõpmata.

Suurte firmadega kipub jälle teistpidi jant olema, et esiteks oota vastust oma päringule nagu see tuleks jala seitsme penikoorma tagant. Kellel on sellist aega? Õõhhhh, mitte minul. Ja kui siis oled ära oodanud, saad võib-olla vastuse, et just täpselt see liigutus nende teenuste hulka ei kuulu, mida sinul hirmsasti vaja on, et keegi ometi ära teeks… Head otsingutega otsast peale alustamist!

Aga samas kõik need suured firmad jaksavad kahte lehte tegeleda sellega, et Google Ads’ide alla plekki taguda, et jumala eest ükski teine teenusepakkuja internetiotsinguga välja ei tuleks. Nii et noh. Misiganes on kiire ja operatiivne lahendus kogu sellele mööda internetti otsimisele – I’m in!

PocketPro-s on otsing nii väle, et hakkad sisestama, mida soovid ja ta juba pakub ise edasi. Et saaks aga rutem.

Kui oled teenusepakkuja leidnud, siis tema profiililt näed kohe ära, et kas ja mis töövahendid tal olemas on. Mismoodi maksta saab. No kõik näeb ära noh. Seal on igasugu muid mugavust lisavaid funktsioone veel.

Kohe nüüd alguses sealt mõnd tegijat tellides ilmselt väga palju tagasisidet ei ole, aga eks ajapikku tiksub seda ka sinna juurde. Ehk siis saad kohe aru, mis sorti meistrimehega tegu on. Kas on ka väärt teenusepakkuja. Kuna inimesed esindavad ainult iseennast, siis vast on rohkem motti ka täie raha eest pingutada kui näiteks mõne firma tunkedega oma tööülesandeid tegema minnes. Ma oletan. Ideaalis võiks muidugi alati maksimum pingutuse oma töösse panna, aga lihtsalt oletan, et seda võib-olla alati ei tehta. Kui ikka n-ö oma nahk mängus, siis ilmselt on ponnistus vähe teine.

Kuna portaal läks ikka väga hiljuti laivi, siis andke natuke aega atra seada. No näiteks kui teie kandis kohe kõiki teenusepakkujaid pole veel. Küll tuleb, ma juba tean, et see saab popiks asjaks 🙂 Ja heidutada ei maksa end ka sellest lasta, et neil eraldi äppi pole – veebileht töötab mobiilis nagu miška. Nii kasutajasõbralik, et te ei oska äpist puudustki tunda. Isegi teavitused saab äpile omaselt sisse lülitada. Igati mugav ja läbimõeldud teenus ma ütlen teile 🙂

Millist teenusepakkujat teie PocketPro-st tellida tahaksite? Kas panite iseend ka sinna teenusepakkujana kirja? Kui jah, siis mis teenust pakute?

*Postitus sündis koostöös PocketPro.ee-ga

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Amm 7. oktoober 2021 at 22:59

    Mina oleksin just see triikija!

  • Avatar
    Vasta Marju-shmarju 1. oktoober 2021 at 22:35

    Mhmh, kasutaja seisukohast tundub mugav. Kas see ka reguleeritud on, et kui vaidlusi tekib (ja niisuguste teenuste puhul igal juhul tekib!), kes, kus ja kuidas siis lahendab?