Uncategorized

uskumatu

8. oktoober 2021

Teate, mis on kõige haigem tunne maailmas? Kui sa arvad, et sa tead inimest ja saad teda usaldada, kuid pead selles pettuma. Eriti reedetud tunne on veel selle pärast, et mul on Lende sünna ja ma lootsin, et sellest tuleb ilus päev, aga kus sa sellega. Just tänase päeva valis Kardo, et mulle näidata, kui suur salaviha tal mu vastu on. Olgem ausad, see, mida ta korraldas… ma ei teeks seda isegi mitte oma vihavaenlasele, aga tal oma LASTE EMALE niimoodi teha ei ole nagu üldse häbi. Võiks lausa öelda, et mulle tundus, et ta tegi seda hea meelega.

Ma usun, et te saate ise ka aru, mis siin toimunud on.

Jah, ta kinkis täna Lendele muuseas VIIS PURKI LIMA ja jättis need õndsa naeratuse saatel minu korterisse.

VIIS.

KURADI.

PURKI.

LIMA.

Ma juba korraks uskusin, et normaalsed lahutused, kus inimesed pärast seda omavahel läbi saavad, eksisteerivad. Aga nüüd kui ma vaatan oma laste limaseid käsi ja uhiuut diivanit, mida kaunistavad mingisugused limased triibud, siis jah. Unustage ära. Fakt on see, et Kardo vihkab mind.

Ja mu uut diivanit.

Aga muus osas jah, palju õnne Lendele, kes täna viis sai. Ja muuseas saab mängida erineva konsistentsiga limadega. Halleluuja!

Loe ka neid postitusi!

28 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Marianne 9. oktoober 2021 at 23:23

  Ole õnnelik, et oli lima mitte 5 purki glitterit 😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 10. oktoober 2021 at 10:21

   true

 • Avatar
  Vasta Kiizu 9. oktoober 2021 at 21:19

  Issssand kui ilus Lende on! Ma teadsin seda kohe kui nägin ta “veekolli mudanäo” pilti,et sellest tüdrukust tuleb kaunitar!

  • Mallu
   Vasta Mallu 10. oktoober 2021 at 10:23

   aitäh!

 • Avatar
  Vasta Kersti 9. oktoober 2021 at 10:34

  Sellega seoses tuleb meelde jõuluistumine kus mu lapsele kingiti flööti. Üks härra siis muigas ja küsis kes nii pahane meie peale on ? Nali läks aga hoopis tema kapsaaeda, sest flöödi kinkis tema naine ?

 • Avatar
  Vasta Morgie 9. oktoober 2021 at 08:49

  😀 oijjah! Aga sa ole tänulik, et tromboosi ei kingitud. Linaga on vähemalt nii, et kui silmad kinni paned, siis sa seda ei näe.
  Palju õnne Lendele! ?

  • Mallu
   Vasta Mallu 9. oktoober 2021 at 10:11

   Lima juba sai suureks hunnikuks kokku mätserdatud (laste poolt) ja ära visatud (minu poolt) 😀

  • Avatar
   Vasta Morgie 9. oktoober 2021 at 11:37

   Ma näen alles nüüd, milliseid võrratuid trükivigu on mu telefoni autokorrektor teinud. Mitte tromboosi (!) vaid trombooni tahtsin ma kirjutada! Pasunat mõtlesin! Ja mitte lina vaid lima, aga sellest juba saadi aru. (Ma ei viitsi seda autokorrektorit välja ka lülitada, aga vist peaks.)
   Lisaks on head kingiideed lastele ka plekktrummid ja kõik elektroonilisi helisid tekitavad mänguasjad. Onju? Kas Kardo lastele süntesaatorit ei tahaks kinkida? Või trummikomplekti? Saate perebändi teha.

  • Avatar
   Vasta ML 9. oktoober 2021 at 11:49

   ??? Töötan haiglas südamehaigetega ja võin kinnitada, et tromboosi õnneks kinkida ei saa ? pigem nagu veidi geneetikast ja elustiilist tingitud ?

   • Mallu
    Vasta Mallu 9. oktoober 2021 at 12:01

    haha 😀

 • Avatar
  Vasta Targutaja 8. oktoober 2021 at 21:56

  Palju õnne Lendele aga sinu blogi lugedes ma kogu aeg imestan, et kas lastele pole õpetatud, et mökerdatakse laua taga, mustade kätega ringi ei jookse jne? Alles oli telekal rökased käejäljed, nüüd diivan limane? Pole ju päris nii, et lapsed elavad nagu väiksed põrsapojad 🙂

  • Mallu
   Vasta Mallu 9. oktoober 2021 at 10:12

   Tead, ma võin õpetada või mitte, aga see, et Marta pealaest jalatallani limaga kaetuna dramaatiliselt diivanile heitis ja abi palus, ei läinud tema silmis ilmselt “limaga ringi jooksmise” alla 😀

  • Avatar
   Vasta Vägakurikommentaarvabandan 9. oktoober 2021 at 11:09

   Pühendume ikka endi laste kasvatamisele. Kui sina ei pea õigeks kuidas keegi teine oma lapsi kasvatab siis sry aga pole nagu väga sinu asi :D. Iga vanem on erinev, samutiiga laps jms. Vabandan kui on veidi negatiivne see kommentaar aga inimesed võiksid lõpetada õpetamise kuidas peab tegema nagu ah (mõni ekstreemsus muidugi vajab sekkumist) aga siinkohal küll mitte:D. Kui loed kellegi blogi siis see on sinu valik tulla siia lugema. Kui ei meeldi kuidas keegi oma lapsi kasvatab siis ära loe :). Tore kui lapsed saavad olla “põrssad” vahepeal ja lõbutseda. Loomulikult iseasi kuidas vanem peab pärast seda kõike koristama :). Kui nüüd mõelda siis see kommentaar on täpselt samasugune nagu eelmine 😀 hull targutaja aga ilmselt on südamel. Sry

   • Avatar
    Vasta Väike Myy 9. oktoober 2021 at 15:27

    Üldiselt jah, laps peab saama olla ka põrsas, aga miks ei tohi teda õpetada kus ja millal on see sobilik. MA kuidagi ei saa õigustada vanema hoolimatust sellises situatsioonis. Pealegi üsna tihti on näha, kes seal majapidamises peremehetsevad – ikka loomad ja lapsed. Seejärel loeme ainsa täiskasvanu (vanuse poolest) ahastusi. Kõigil juhtub aga selles majas jääb mulje, et nii ONGI KOGU AEG! Inimesed reageerivad ja õpetavad kuidas olukorda ohjata ja siis mingil hetkel saab villand ja muutuvad pahaseks. Et siis, ei saa öelda pole sinu asi kui esitatakse aeg ajalt appi karjeid! Olgu siis huumoriga või mitte. Igaks juhuks mainin , et ei ole siin kuri ega tänita. Heal juhul on lihtsalt kahju nii kulutatud ajast, rahast, teise võimetusest jne. Lastel pole süüd ega häda midagi.

 • Avatar
  Vasta Helery 8. oktoober 2021 at 21:44

  ???

 • Avatar
  Vasta Väike Myy 8. oktoober 2021 at 21:06

  Ma taipan küll, et see on selline sinu “nali” osaliselt, aga mu esimene mõte oli : Ja kuidas on see shitem valik VERSUS sinu kodune looma-aed? Mäletame kenasti neid JÄNESE dramaatilisi postitusi. Minu silmis on see elukas sulle oluliselt rohkem kahjustusi ja magamata öid põhjustanud.
  Jõudu küürimisel, küllap varsti on postitus ime puhastusvahendist.

  • Mallu
   Vasta Mallu 9. oktoober 2021 at 10:13

   Täitsa ausalt, see ei olnud “osaliselt nali” vaid täitsa üleni nali 😀 soovitan veits vabamalt võtta

   • Avatar
    Vasta Väike Myy 9. oktoober 2021 at 11:44

    aa need jutumärgid vajavad selgitust- mina usun sõna jõusse ja ei loobi neid valimatult. See et sa aru ei saa, et see on mulle nähtav- et tegid päris nalja paneb samuti ütlema- võta vabalt. 🙂

 • Avatar
  Vasta Lea 8. oktoober 2021 at 19:39

  Sorry, sa ei pea vastama muidugi aga ma pean küsima, et mis ta tegi siis??
  Lima sucks balls muidugi:(

  • Mallu
   Vasta Mallu 8. oktoober 2021 at 21:15

   Issand, ma arvasin et see obv, et nali ju 😀 tegigi seda, et tõi lima 😀

  • Avatar
   Vasta Kristiina 9. oktoober 2021 at 08:48

   Palju-palju õnne Lende❤❤

 • Avatar
  Vasta KK 8. oktoober 2021 at 19:28

  Haha. Mu tütar saab oma tädilt palju kingitusi, mis muidu on positiivne, aga viimane kord olid pooled neist sellised lehed, mida peab kraapima ja siis alt tuleb pilt välja ja pärast kõik elutuba oli musta puru täis. Siis tekkis ka küsimus, et kas oli ikka heast südamest kingitus?

  • Avatar
   Vasta MP 8. oktoober 2021 at 22:21

   Aga miks poleks pidanud heast südamest tulema see? Lihtsalt sellepärast, et tekitas puru? Vaevalt, et meelega selline kink tehti ja üldse sellepeale mõeldi, et puru tekitab. ? Kui mu lastele kingitakse midagi sellist, siis ma ei tuleks sellepealegi, et mõelda nii ja vastupidi ka, kui kingiks ise midagi taolist, siis see pole kindlasti sellel eesmärgil kingitud, et see on mitte heast südamest ja haha saate koristada pärast puru vaid tõenäoliselt ei tule mõttessegi selline asi kinke valides, et see tekitab seda või toda asja. ?

 • Avatar
  Vasta Stella 8. oktoober 2021 at 18:46

  No jumal tänatud! Ikkagi inimene! Ma olen siiani vaadanud ja mõelnud, mis ime lima te ostate või kuidas sellega mängitakse, et sellega nii tihti mängida lastakse… aga näed… samasugune limavihkaja on ikkagi ka sinu sees 😀

 • Avatar
  Vasta Kersti 8. oktoober 2021 at 18:43

  Kurb, väga kurb. Kardo poolt ääretult nõme käitumine. Aga olles ise ka lahku läinud pikast suhtest,mida ühendab laps ,siis tunduski see veits uskumatu.

 • Avatar
  Vasta Mina 8. oktoober 2021 at 18:22

  Ja mul lapsed käisid eksmehe juuures ja nad said glitterid topsis mingid üliväiksed peened ja ega ma seljakotis ei märganud neid (enda juures rsk ei lasknud nedega mängida neil) terve pool korterit sädeles mul kui ma avastasin,et neil need käes??

 • Avatar
  Vasta anita 8. oktoober 2021 at 18:21

  lima aitas eemaldada viks puhastus, mul ka söönis see sisse. ara ise puutu nad tulevad kiirelt ja teevad korda

 • Avatar
  Vasta K 8. oktoober 2021 at 18:05

  Lende on superilus laps lihtsalt ? Palju õnne talle! ?