KODU TESTIN JA ARVUSTAN

kõige jubedam koostööpartner*

8. detsember 2021

Palun öelge mulle, kas ma olen hulluks läinud, aga ma juba mõtlen, et ma peaks juba oma magamistoas muudatusi tegema. Mitte otseselt remondi mõttes, sest mul pole seal siiani isegi mitte liiste ja osasid pistikuid. Küll aga selles mõttes, et oma asju paremini ära mahutada. Hetkel on mul kõik “rippuvad” riided lastetoas, sest seal on kapiruumi küll ja veel. Ainuke asi on see, et ma ikka väga tahaks, et nad minu toas oleks, et ma ei peaks kogu aeg seal ringi tuiama.

Hetkel on siis see süsteem selline: kaks kummutit/kappi Konverterist on kõrvuti pandud ja enam-vähem mahuvad mu riided sinna ära. Okei, tegelikult eriti ei mahu. Üldse on need riiulid ja sahtlid seal täielik kaos. Ma ikka veel unistan, et Korrastuskunsti Mari jõuaks kunagi siia, et mu elu ära organiseerida, aga tal on praegu ajad puupüsti täis. Ma ei imesta, sest see tunne, kui ta mu eelmise kodu ära organiseeris, oli ausalt priceless ? Nüüd on kõik lihtsalt…sassis. See ei meeldi mulle mitte üks teps.

Nüüd jõuamegi mu kõige jubedama koostööpartneri juurde, kelleks on ei keegi muu, kui Konverter ise. Selles suhtes, et nad on super toredad ja vastutulelikud ja annavad mulle alati head nõu. Samas iga kord, kui ma nende storysid vaatan, või kodukale kiikan, tekib mul jälle sada ideed, mida kuskil muuta või paremaks teha saaks. Kas see on kellegi normaalne elu? Sest ma väga tahaks ühel hetkel jalad seinale visata ja öelda, et nonii, kodu on valmis. Aga KUIDAS see saab juhtuda, kui neile kogu aeg uut ja ägedat kaupa tuleb, millest üks või teine asi pidevalt minu nime karjub?

Minu käest on vist ausalt suht mõttetu küsida, kust mul miski pärit on. See uus suur valge vaip, mis ideaalselt siia sobib ja toa palju hubasemaks teeb? Muidugi Konverter. See diivanilaud? Halloo, Konverter! Suur vaas, mis idekalt mu liiliaid mahutab? Eks ikka vana hea Konverter! Pleed? Mis sa ise arvad? Konverter… Kõik valgustid? Ilmselt uskumatu, aga Konverter ?

Nii et jah, ei saa mina selle teadmisega elada, et kuskil on midagi, mis mu kodu ilusamaks teeks. Ja see kuskil on pea alati Konverteri e-pood, pole miskit parata. Seega ma nüüd räägin oma ideest: see sein, kus praegu need valged kapid on, sinna mahuks super ilusasti selline hall riidekapp. Selle kõrvale paneksin omakorda aga selle kitsa kapi. Mul on tunne, et nad tegelikult käivadki kokku. Igatahes oleksid nad täpselt mul selle seina pikkused ja sinna mahuksid ära kõik kleidid, särgid, sokid, pesud, värgid. Lisaks oleks mul veel kapipealne valla, kuhu saaksin eest ära panna nt suveasjad vms. Või lihtsalt kraami, mida igapäevaselt ei kasuta. Ma veel detaile ei tea, aga küll see, mis-kuidas-kuhu selgub siis, kui mul õnnestub Mari siia meelitada.

Meigilauda mul siis otseselt ei oleks, aga ei tasu unustada, et kunagi selle aastanumbri sees kavatsen ma ikka vannitoa ka valmis saada. Seega saan seal ka ennast meikida ja kogu selleks vajalikku kraami hoida, et polegi ehk siis vaja? Ja kui selgub, et ma ei saa ilma hakkama, siis mingi väike kapike mahuks voodi ette seina ka ära. Ma korraks juba lasin mõttel liiga kaugele lennata. Mõtlesin, et äkki paneks hoopis rohelise seina peale SELLE tapeedi ja siis voodi ette SELLE kapi, et sinna telekas panna. Aga siis sain aru, et kui mul oleks magamistoas telekas, siis ma ilmselt ei lahkuks oma voodist enam kunagi. Kaaluksin lõpuks 400 kilo ja saaksin lamatised…. Aga ilus oleks ikka ?

screenshot-2021-12-07-at-12-20-50-1024x711-5413238

Aga okei, ärme nüüd hulluks ka mine eks. Hea suur kapp, kus oma asju ilusasti hoida, oleks juba enam kui hea algus. Seega peaks vist sellega pihta hakkama, mitte jälle suuri remondiplaane tegema. Konverteri lehe pean ma ilmselgelt enda arvutis ära blokkima, sest kui ma eile nägin nende storysid, et neil eile ja täna tulevad suured veokid uue kraamiga, siis noh… Paratamatult silkasin nende kodukale vaatama, et oiii, huvitav, mis tuli ? Nii et palun ärge lubage mul seal ringi vahtida, muidu ei saa mu kodu iial valmis! Aga teie vaadake rahus, sest kõigile teile kehtib Konverteri kodukal ikka vana hea “Mallukas“, mis annab allahindlust ka juba ales toodetele, nii e-poes kui kohapeal!

Palun öelge mulle, kas kunagi läheb see tunne üle ka, et tahaks aina ilusamat ja paremat ja mugavamat? Millal ma ükskord rahule jään ja jalad seinale viskan? (Haha, tahtsin kirjutada, et seinad jalale viskan ?)

Loosime ühele teie seast välja 100€ Konverteri kinkekaardi. Osalemiseks näidake ette, mille te konverterist selle eest soetaksite ?

*Ja tõesti sorri, tegelikult on Konverter üks mu kõige südamelähedasemaid koostööpartnereid, aga no hauda nad mu ajavad, haha. Ning tegelikult võiks sama Mari kohta öelda, sest kui ta poleks kunagi minukal käinud, ei teaks ma tänase päevani seda tunnet, kui kõik asjad on OMA KOHAL, ja ma ei saaks seda praegu igatseda ?

Loe ka neid postitusi!

170 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kadri 18. detsember 2021 at 18:12

    https://www.konverter.ee/product/kuunalde-komplekt-3-osaline-black-magic-parks-london-de20pac07-136-ts mulle meeldivad interjööris küünlad, eriti praegusel ajal

  • Avatar
    Vasta Kairi 15. detsember 2021 at 15:52

    Suuremate seltskondade ja jõulu/aastavahetuslaua jaoks on eelmistest omanikest alles pikendatav söögilaud, mis tuleks nüüdseks juba välja vahetada….ja siis valiks sellise rustikaalse laua, sest ülejäänud kodu ka puiduhõnguline https://www.konverter.ee/product/pikendatav-taispuit-soogilaud-chateaux-bizzotto-deq20biz09373-154811-tk

  • Avatar
    Vasta Eva-Maria 13. detsember 2021 at 23:25

    Kommenteerisin kogemata Leili kommentaari alla ? Sorry

    Tunnen sulle kaasa. Tõesti äge valik neil!

    No kuna mu tagument igatseb normaalset tooli , siis tagapalged saaks istutada sellele pehmele toolile.
    https://www.konverter.ee/product/pruun-pehme-tool-lale-75246622-tk

    Ja kuna nad tulevad paaris, siis pean vist talle paarilise ka võimaldama ?

  • Avatar
    Vasta Hanna 13. detsember 2021 at 18:27

    https://www.konverter.ee/product/roheline-samet-tugitool-balmy-ellos-de21jxm40-117-tk
    Selline tugitool oleks idekas! ?

  • Avatar
    Vasta K 12. detsember 2021 at 17:13

    Liiliad on kassidele äärmiselt mürgised ja eluohtlikud. Ka kõige väiksem kogus õietolmu võib tekitada üliägeda neerupuudulikkuse.
    Isegi kui sul kass(id?) diivanilaua peal ei käi, on oht olemas.
    Lihtsalt soovitus, et kassiomanikuna oleks mõistlik liiliad oma kodust eemale hoida.

    • Mallu
      Vasta Mallu 13. detsember 2021 at 11:30

      ma tean seda, olen seda umbes terve elu kommentaaridest lugenud 😀

  • Avatar
    Vasta Sandra 11. detsember 2021 at 11:02

    Ostsin just omale korteri, nii et absoluutselt kõike läheb vaja ka minul? aga alustaksin vist diivanilauast:
    https://www.konverter.ee/product/marmor-immitatsiooniga-diivanilaud-aruba-actona-deq21act17370-165511-tk

  • Avatar
    Vasta Säraküünal 11. detsember 2021 at 02:33

    Mul pole iial loosis õnne olnud aga loll ei jäta jonni.
    Super valik oleks see türkiisi tooni jalatsikapp!
    https://www.konverter.ee/product/turkiissinine-jalatsikapp-avi-18428717-tk

  • Avatar
    Vasta Kot 10. detsember 2021 at 14:25

    https://www.konverter.ee/product/sinine-nurgadiivanvoodi-italia-72984433-ik-ul

    väikest ilusat nurgadiivanit, midaiganes et see poleks beez 🙂

  • Avatar
    Vasta Anneli 10. detsember 2021 at 13:21

    Mul on vaja hädasti uut diivanilauda. Kord nädalas toimuvad minu juures lauamänguõhtud ja praegune diivanilaud ei mahuta meie seltskonda enam ära! Lisaks oleks tarvis, et laual oleksid sahtlid, kuhu saaks kasvõi mõned enda sajast lauamängust ära mahutada ja veel laua all olev lisaplaat/lisakorrus. Eriti nüüd, kus majas väike hullav kassipoeg, tuleb võimalikult palju asju sahtlutesse ära peita. Vaatasin, et Konverteris päris mitu sobivat lauda!

  • Avatar
    Vasta LM 10. detsember 2021 at 11:14

    https://www.konverter.ee/product/marmor-immitatsiooniga-diivanilaud-aruba-actona-deq21act17370-165511-tk
    Kuna diivanilauda hetkel ei ole, siis see sobib ideaalselt minu sinepikollase ja rohelise elutoaga, kuna kõrval koridoris on marmorimmitatsiooniga plaat maas!

  • Avatar
    Vasta Eva 10. detsember 2021 at 11:12

    Ostaksin ka uue diivanilaua, näe selle: https://www.konverter.ee/product/helepruun-diivanilaud-renee-terve-karbis-del9daw13-103-tk Praegune on lihtsalt nii kole ja mees keeldub seda välja vahetamast, sest lapsed väikesed. Niisiis peangi ma selle jõletisega elama (arva ise kas jutt mehest või lauast).

  • Avatar
    Vasta merka 9. detsember 2021 at 23:22

    ma soetasin tugitoolid- mõnusad! aga pilti ei saa ju siia lisada!
    Aga su näidatud madal lilledega kapp- see mulle sobiks!

  • Avatar
    Vasta Kaia 9. detsember 2021 at 22:45

    Mul oleks just ägedat voodipesu vaja: https://www.konverter.ee/product/voodipesukomplekt-x-mas-tree-fovere-del5ald27-476-tk

  • Avatar
    Vasta K 9. detsember 2021 at 21:35

    Mul just korteri remont lõpukorral. Mul on päriselt kõike vaja. Aga laelambif sain just ostetud seega vist voodi https://www.konverter.ee/product/pruun-taispuidust-suur-voodi-owen-24240319-tk

  • Avatar
    Vasta Keidi 9. detsember 2021 at 21:31

    https://www.konverter.ee/product/lai-helepruun-taispuit-kummut-mette-383157-tk

    Palun jaaaaa. Hullult tahaks käed värviseks saada ja õigesse tooni värvida, et elutuppa sobiks.

  • Avatar
    Vasta Liina 9. detsember 2021 at 20:10

    Ootamatult on tütar nii suureks saanud, et elab omaette, see läks nii möödaminnes?. Tema uues kodus puudu diivanilaud, selline oleks idekas: https://www.konverter.ee/product/tumepruun-diivanilaud-renee-del9daw13-109-tis !

  • Avatar
    Vasta Tiiu-Maarja 9. detsember 2021 at 19:47

    https://www.konverter.ee/product/tumehall-nurgadiivanvoodi-hely-tomasucci-deq20tom77303-155439-ts
    Uus diivan kuluks ära, lapsed vana korralikult ära reisinud ?

  • Avatar
    Vasta Liina 9. detsember 2021 at 17:39

    Oi see kaunis diivan sobib mu tulevasse koju ülihästi! https://www.konverter.ee/product/hall-samet-nurgadiivan-luna-deo0stl01-101-tk

  • Avatar
    Vasta Moonika 9. detsember 2021 at 15:54

    Mu elutuba igatseb vaiba järgi. Valik on seal suur ja kohe esimse hooga ei oskagi välja valida, aga ütleme nii, et näiteks selline sobiks kenasti: https://www.konverter.ee/product/hall-pehme-vaip-my-cha-cha-obsession-160x230cm-de20ohw10-158-tk-l

  • Avatar
    Vasta Mari 9. detsember 2021 at 15:08

    https://www.konverter.ee/product/must-nurgadiivanvoodi-paris-54167763-tk
    Ostaks selle diivani uude korterisse ??

  • Avatar
    Vasta Kristel 9. detsember 2021 at 14:43

    https://www.konverter.ee/product/disain-seinalamp-heron-kare-design-deq20kar83892-154306-tk . Mulle väga meeldivad sellised teistmoodi, erilised lambid. Ja see on tõesti üks VÄGA ERILINE lamp ja et meil on hetkel ka remont käimas, kuhu oleks vaja sellist lampi…

  • Avatar
    Vasta Maarja 9. detsember 2021 at 14:04

    https://www.konverter.ee/product/valge-taispuidust-lastevoodi-sahtliga-alpi-62102464-tk

    ostaks lapsele uue voodi 🙂

  • Avatar
    Vasta Jane 9. detsember 2021 at 13:49

    https://www.konverter.ee/product/must-tv-alus-mamba-ludwig-gutmann-deq21lud46161-169655-tk kasutaks kinkekaarti, et see tv alus soodsamalt soetada.

  • Avatar
    Vasta Liina 9. detsember 2021 at 13:12

    https://www.konverter.ee/product/helepruun-diivanilaud-renee-del9daw13-102-tk-l
    Ostaks uue diivanilaua 🙂

  • Avatar
    Vasta Anne 9. detsember 2021 at 13:05

    https://www.konverter.ee/product/hall-samet-kontoritool-perry-53205309-tk Sellest toolist juba pikalt unistanud?

  • Avatar
    Vasta Mariliis 9. detsember 2021 at 12:29

    https://www.konverter.ee/product/helepruun-taispuit-kummut-5-sahtliga-finca-219405-tk
    Võtaksin endale ehk kummuti 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarja 9. detsember 2021 at 12:22

    https://www.konverter.ee/product/hall-rippvalgusti-hamilton-puudulik-saalinaidis-del0sea02-105-ps
    Just sellise lambi ostaksin söögilaua kohale?

  • Avatar
    Vasta Sandra T 9. detsember 2021 at 12:15

    Mina soetaksin selle tooli terassile ? Niii ilus valge ja laheda kujuga: https://www.konverter.ee/product/aia-tugitool-roly-poly-della-chiara-deq21dri28787-166459-tk

  • Avatar
    Vasta Triin 9. detsember 2021 at 12:14

    Esmarasedana soovin väga väga omale imetamistooli, kus saaksin mugavalt beebit toita.
    Tuba on hele ja sobiks hästi nurka.
    https://www.konverter.ee/product/beez-tugitool-jariga-levent-89279123-tk

  • Avatar
    Vasta egle 9. detsember 2021 at 11:19

    Hädasti oleks vaja uut laelampi ja valiksin Konverterist Pastore Eglo valgusti 🙂

  • Avatar
    Vasta J 9. detsember 2021 at 11:00

    Paneksin pisut raha juurde ja kingiksin vanematele jõuludeks raamaturiiuli, et 5aastat toanurgas seisnud raamatud kastidest välja saaksid.

    Selline isend sobiks tammepuiduse mööbliga ideaalselt: https://www.konverter.ee/product/helepruun-taispuit-raamaturiiul-bergen-607484-tk

  • Avatar
    Vasta Birgit 9. detsember 2021 at 09:52

    Kindlasti ei ole kodu veel valmis. Koguaeg on midagi uut osta. Aastas ju 4 hooaega mil on vaja jälle uusi asju, et hetke ilma tuppa ka tuua 🙂 Viimase toaga lõpetad siis on vaja juba esimeses toas uut mööblit hakata ostma ?

  • Avatar
    Vasta Liisa 9. detsember 2021 at 09:45

    Kolisime eelmine nädal just päris oma koju. Enamjaolt on kõik asjad olemas, aga samas nagu ei ole ka. Elutoast on puudu veel diivanilaud ja söögilaud+toolid ning lastetuppa oleks vaja ka mänguasjade hoiustamiseks miskit. Ilmselt tuleb pilk peale visata konverteri kaubale.

  • Avatar
    Vasta Gerly 9. detsember 2021 at 09:44

    Ei saa kunagi valmis vist. Koguaeg ideed, et ooo teeks seda ja ostaks selle. ?

  • Avatar
    Vasta Käthlin 9. detsember 2021 at 09:39

    Ilmselt vist ei iial! Ma olen pool aastat oma uues kodus elanud ja selle aja jooksul kolm korda kardinaid vahetanud, neli korda vaipu, miljon korda mööblit liigutanud, kaks korda köögi üle värvinud ja kaks kassi võtnud 😀

  • Avatar
    Vasta Eha 9. detsember 2021 at 09:35

    Ei ole valmis – alles ehitame maja. Ilmselt kevadel saab vaikselt sisustamise peale mõelda, aga ei oota seda üldse, sest see on niiiiii keeruline 😀

  • Avatar
    Vasta Merilin 9. detsember 2021 at 09:27

    Meil oli see aasta maja ost..ja remont täiel rinnal nii et kuluks hädasti see kinkekaart ära :))
    Konverter ka minu lemmik pood 😉

  • Avatar
    Vasta E 9. detsember 2021 at 09:25

    No ei ole valmis ? Kolisime pisut üle aasta tagasi täitsa tühja majja ja ma ei ole veel jõudnud kõiki tube nö valmis saada, sest peab vahepeal osadega uuesti alustama ?

  • Avatar
    Vasta Kristi 9. detsember 2021 at 09:14

    Ei ole valmis ja tundub, et ei saagi. Koguaeg väikesed muutused ?

  • Avatar
    Vasta Mari 9. detsember 2021 at 08:43

    Mu kodu ei saa kunago valmis, mõte koguaeg jookseb kus midagi teha vaja on.

  • Avatar
    Vasta Laura 9. detsember 2021 at 08:38

    Ostsime aasta tagasi uue tühja kodu, enamus tube üsna valmis, seina vaja tapeetida või värvida, kuid hetkel suurim projekt vannitoad valmis saada, ju uuel aastal saame tehtud. Aga juba vaatan, et ega ikkka suuretoa mööbel ei meeldi ja tahaks uut. ??

  • Avatar
    Vasta Mari-Lii 9. detsember 2021 at 07:41

    Hetkel just käib kodu “tuunimine” ? 100eur kuluks ära küll…. ❤

  • Avatar
    Vasta Liina 9. detsember 2021 at 02:53

    Uus maja ei ole ka peale mitut aastat valmis, põhiline on olemas, aga detailideni ei jõua. Asi on selles, et sisse tuli kolida varem ja nii kergesti harjus teatud puudustega ära, liistud said vähemalt paika.
    Konverteris on mul juba väga ammu silm peale pandud lambile, oleks paslik see lõpuks kinkekaardi eest ka koju viia 🙂

  • Avatar
    Vasta Mai 9. detsember 2021 at 02:29

    Mul tunne, et ma ei jõua kunagi isegi sinnamaani, et kodu oleks enam vähemgi viisakas ja kodu moodi. Viimased seitse aastat põrandal madratsil maganud ja enamus elust kastides, kuna ei taha mööblit enne osta, kui remont tehtud saab ja hetkel tunne, et see ikka veel kauge unistus.

  • Avatar
    Vasta Veronika 9. detsember 2021 at 01:24

    Kodu ei saa kunagi täiesti valmis. Alati jõuad tiiruga tagasi algusesse kus midagi häirib või muuta tahad sest noo naised ja nende tujud 😉

    • Avatar
      Vasta Eha 9. detsember 2021 at 09:34

      Ei ole valmis – alles ehitame maja. Ilmselt kevadel saab vaikselt sisustamise peale mõelda, aga ei oota seda üldse, sest see on niiiiii keeruline 😀

  • Avatar
    Vasta Cristina 9. detsember 2021 at 01:23

    Meil vaja remonti teha, küll aga mõtleme millal oleks kõige mõttekam seda teha kuna meil on kaks vàikest marakratti ?

  • Avatar
    Vasta Annike 9. detsember 2021 at 00:42

    Mina sain täna teada, et saa 15.12 korteri kätte, nii et mul oleks ikka väga vaja seda kinkekaarti. Su kodu on kindlasti sisustamisel inspiratsiooniks.

  • Avatar
    Vasta Merilin 9. detsember 2021 at 00:41

    No ütleme nii,et koguaeg on tunne nagu elaks kuskil sõjatandril ja asjad järjest lagunrvad või määrduvad.Kodus 3 rüüstajat :-)Kõik vajaks välja vahetamist.

  • Avatar
    Vasta Liina 9. detsember 2021 at 00:28

    Täiega oleks vaja uut sisustust. Help ?

    • Avatar
      Vasta Sirle 9. detsember 2021 at 09:00

      Kahjuks ei ole veel valmis. Pingutan veel, et jõuludeks elutoa ja köögi enam vähem saaks korda ja sisustatud aga Magamistoad alles täiesti tegemata. Kusjuures minu valgustid ka konverterist pärit 🙂

  • Avatar
    Vasta Janne 9. detsember 2021 at 00:22

    Mul just korteriost teemas ja nu tûhi nigu karp! Vajan seda vôitu✌️?

    • Avatar
      Vasta Katre 9. detsember 2021 at 10:06

      Never ei saa valmis nii, et täitsa rahul oleks ?

  • Avatar
    Vasta Mari 9. detsember 2021 at 00:09

    Ei ole valmis ja ilmselt lähiajal ei saagi, miljon asja vajab tegemist ja tähelepanu. Just suri külmik ära ja sai uus ka asemele vaadatud, aga tööriistu, et uks teiselt poolt käima panna, saab alles homme. See kinkekas oleks igal juhul vahvaks abiks.

  • Avatar
    Vasta Jaana 9. detsember 2021 at 00:08

    Vist ei saagi kunagi valmis.

  • Avatar
    Vasta Pirx 9. detsember 2021 at 00:07

    4 aastat minu kodu olnud, aga pidevas muutumises.
    No ei ole ikka päris see.

  • Avatar
    Vasta Jane 8. detsember 2021 at 23:58

    Oi kuidas unistan sellest sisustustsmise pärast hulluks minemisest?. Kahjuks veel üürikodus ja seal midagi suurelt ette võtta ei taha ?. Konventerist vaatan aeg-ajalt toole kööki ja siis löön käega, ähh saab ka ilma. Nüüd oleks küll hea võimalus loosiga see jõulukink võita

  • Avatar
    Vasta Aiki 8. detsember 2021 at 23:48

    Kolisime 2016, toad said valmis kuid köök on endiselt katastroof. Kevadel hakkasime siis köögiga vaikselt pihta. Suvel oli paus ja sügisel võtsime uuesti pooleliolevad adjad ette. Peaaegu viimane lihv riiulite ja aknakattega kui mees riiulit paigaldades otse juhtmestikku puuris ja terve püstaku pimedaks lasi…nüüd on sein lõhutud ja parandatud, kuid motivatsioon kadunud ja mu ilusa tapeeditud seina peal on kena pahtlilärakas…imeline! Uus põrandalamp meeldiks aga küll☺️

  • Avatar
    Vasta Annu 8. detsember 2021 at 23:46

    Kodu on peaaegu nii valmis, et saame perega sinna sisse kolida varsti. Kõpitsesime mehega mitu aastat ta vanaisa maja mis oli kurvalt seisma jäänud. Alguses polnud selle majaga mingit tunnet ja nii palju oli teha ka. Hakkasime aias vaikselt koristama ja siis tekkis see kodu tunne, et “siia ma jään”. Nüüd põhimõteliselt ainult mööblit vaja ja võime koju minna ?

  • Avatar
    Vasta Triin 8. detsember 2021 at 23:39

    Mu kodu ei saa kunagi nii ilusaks rahalistel põhjustel. Kinkekaart kuluks ära, sest natuke ilusam võiks ikka olla.

  • Avatar
    Vasta Reelika Vetemäe 8. detsember 2021 at 23:38

    Saame veebruaris alles sisse ja siis saab kōige põnevama osaga ehk sisustamisega tegeleda. Aga arvestades minu muutuvat meelt, siis 100% valmis ilmselt ei saa nii pea aga polegi oluline. Tuleb igat periood ja protsessi nautida. Ja mõnikord kasvatada kannatlikkust – kõike ei ole kohe vaja. Vist.

  • Avatar
    Vasta Darja 8. detsember 2021 at 23:25

    Ma arvan, et meie kodu ja aed ei saa kunagi valmis ? aina tulevad uued ideed ja plaanid, kuidas saaks ilusamaks ja paremaks teha.

  • Avatar
    Vasta Triin 8. detsember 2021 at 23:24

    Ei ole valmis. Oleme majas kolm aastat sees elanud, aga ainult vannituba ja elutuba valmis, osaliselt magamistuba ka. Suur köögiremont ootab ees, kuid enne seda tuleks lapsetuba välja ehitada. Konverteri kinkekaart kuluks kindlasti ära ?

  • Avatar
    Vasta Merit 8. detsember 2021 at 23:24

    Kolisin oma koju 2018 novembris ja siiani pole paaril aknal kardinaid ees ja lampe laes. Võiks öelda, et pooleli 😀

  • Avatar
    Vasta Maria 8. detsember 2021 at 23:24

    Valmis või veel!? Ühes toas pole veel lõpetanud kui juba teen teise toaga plaane?. Mees on juba loobunud, kodurahu huvides ütleb ainult jh Kallis… ?

  • Avatar
    Vasta Liisu 8. detsember 2021 at 23:24

    Kodu on, aga valmis ei ole. Kõik on puudu või no need esemed, mis on olemas – on juba ammu ära tüüdanud / ebamugavad / liiga kõvad / liiga pehmed / vale kõrgusega / valet värvi / ebamugav kasutada / ei sobi ülejäänud sisustusega / vale kujuga / ei sobi tähtede seisuga vms……. Jube keeruline on…ei teagi kohe, kuidas saaks rahulikult diivanil veini juua…

  • Avatar
    Vasta Anneli 8. detsember 2021 at 23:19

    Hahah, ei ole. Sama nagu sul, et alatiii saaks midagi paremaks muuta ?

  • Avatar
    Vasta Jennifer 8. detsember 2021 at 23:15

    Kahjuks oma kodu pole, mida nokitseda, aga üürikasse kuluks küll uut mööblit ära, mida hiljem päris oma koju kaasa võtta. ?

  • Avatar
    Vasta Jane 8. detsember 2021 at 23:12

    Ei ole valmis?? kevadel tegime veits remonti ja no siiani on sisustus asju mis puudu ja no classic ei liiste ka ??‍♀️??

  • Avatar
    Vasta Eleri 8. detsember 2021 at 23:11

    Eiiiii. Minu kodu ei saa vist kunagi valmis. Koguaeg on mõttes uued lahendused, aga pole vanugi veel suutnud teoks viia. Ma nii tahad seda valget vaipa, kus lastega sooja pleedi all vedeleda, teed juua ja piparkooke nosida ? Paluun!

  • Avatar
    Vasta Kaisu 8. detsember 2021 at 23:09

    See loosimine on just minu jaoks. 🙂 Tegelikult on mul kodu justkui valmis, aga ainult iga kuu tahaks ümber tõsta ja midagi uut…. see muutmine toob vaheldust ja siis ei tüdine nii kiirelt ära. Mõnikord piisab ka ainult uuest tekist ja padjast diivanil, või lillevaasist. Kahjuks aga ei ole mul hetkel sissetulekut ja seetõttu mingeid asju endale lubada ei saa. 🙁

  • Avatar
    Vasta Diana 8. detsember 2021 at 23:09

    Olgem ausad. Kui tiir peale sai vaatasin õudusega esimesena remonditud elutuba ja esikut ja mõtlesin, et kuidas üldse saab nii maitsetute ideede peale keegi tulla? (Khkhm mina, sel hetkel oli lausa jumalik). Seega vastus on EI. ?

  • Avatar
    Vasta Mari 8. detsember 2021 at 23:01

    Oheiiii.. ei ole valmis ja kinkekaart kuluks täiega ära ?

  • Avatar
    Vasta M. 8. detsember 2021 at 23:00

    Meie uus kodu on peaaegu valmis ja saavutasime seda nii, et võtsime vanast kodust enamik asju kaasa ? aga nüüd vajaks nii mõnigi asi vahetamist seega loodan õnnele! ??

  • Avatar
    Vasta Helena 8. detsember 2021 at 22:58

    Minu kodu ei saa kunagi valmis, koguaeg puhuvad uued tuuled ja tulevad ideed millegi muutmiseks. Hetkel ka mõtlen varianti, kuidas riided ära mahutada. Ma ostsin kunagi kiiruga taaskasutusest ühe kummuti, kuid sinna ei mahu midagi. Nüüd, kui hakkasin sobivat varianti otsima, mõtlesin hoopis lastega toa vahetamise peale, see aga nõuab mõlema toa uuesti värvimist ja sisustamist. Ootan ka aega, millal saaks rahilikult diivanil lebada ja mõelda, et kõik on valmis ja täpselt nii nagu olema peab.

  • Avatar
    Vasta Jansa 8. detsember 2021 at 22:57

    Mu kodu ei valmi vist kunagi, sest lisaks ajapuudusele on rahapuudus ka.. remont venib nagu tatt ja palju lihtsam ja kiirem on hoopis lammutada, siis on vähemalt hea vabandus, et miks kodu veel ilus pole – pooleli on ju nah… 😀

  • Avatar
    Vasta Jaanika 8. detsember 2021 at 22:54

    Ei saa see kodu ilmselt mitte kunagi valmis…. Aga Konverter on selleks küll kaasa aidanud: pikalt esikusse otsitud jalanõudekapi ja tüdruku tuppa sobiva riiuli sain just sealt. Kiidan ka suurepärast klienditeenindust ja sooduskood mallukas läks ka kasutusse?

  • Avatar
    Vasta Annika 8. detsember 2021 at 22:51

    Kohe saab 2 aastat oma kodus täis aga paljud asjad puudu või tahaks juba teistsuguseid ja kutsikas tegi ka natuke “remonti” mõne asjaga 😀 raamatuid olen ka nii palju ostnud viimase aastaga, et riiul ajab üle ning tahaks endale uut sõpra!

  • Avatar
    Vasta Hanna 8. detsember 2021 at 22:50

    Hahaa ei kodu ei saa valmis!
    Kuigi plaanis igas toas korralik remont teha ja ainult 2 tuba valmis, siis kipub energia minema selle alla, kuidas need 2 tuba veel hubasemaks teha, kui et järgmiste tubade planeerimine ette võtta…

  • Avatar
    Vasta RM 8. detsember 2021 at 22:47

    Ei ole veel valmis ja juba plaanin muudatusi ?

  • Avatar
    Vasta Mir 8. detsember 2021 at 22:46

    Mul on üks ruum veel sisustamata – kontori/trennituba. Laud on olemas aga oleks vaja uut taimeriiulit ja ühte kõrget kapilaadset toodet, et saaks mingi vana risu eest ära ja kõik asjad ilusti kappi.. Siis mahuks sinna trenni ka tegema..

  • Avatar
    Vasta Annu 8. detsember 2021 at 22:46

    Mu kodu on nii laugel valmis olekust, et tahaks vähemalt korra päevas nutta 😀
    Teeme kapitaalremonti korteris, kahe lapse kõrvalt… 😀 Hetkel oleme ilma köögita ka nii et poe valmistoidust kopp nii ees ?
    Ühesõnaga see kinkekaart kuluks meile siia kenasti ära ?

  • Avatar
    Vasta Karina 8. detsember 2021 at 22:44

    Kodus on siiani nii mõnigi asi puudu peale oma korteri ostmist ning Konverteri kinkekaart kuluks kindlasti marjaks ära 🙂

    • Avatar
      Vasta Anu 8. detsember 2021 at 22:51

      Kodu on praegu valmimisel, väga veider on osta kinnisvara, mis alles ehitamisel.. Aga kõik see sisekujunduse kadalipp on kevadel ees iotamas ja konverteri kinkekaart kuluks kindlasti ära

  • Avatar
    Vasta Helena 8. detsember 2021 at 22:42

    Kodu ei saa vist kunagi valmis. Koguaeg on midagi uut teha ja lisada ja eemaldada. Ajaga tuleb ju kaasa liikuda ?

  • Avatar
    Vasta Karin 8. detsember 2021 at 22:40

    Kodu valmimiseni läheb veel aega, 1,5 aastat oleme sees elanud ja lambid said alles nüüd lakke.

  • Avatar
    Vasta Irma 8. detsember 2021 at 22:34

    Ei kle valmis, oleme elanjd 4 aastat selles kodus 🙂

  • Avatar
    Vasta Eliisa 8. detsember 2021 at 22:33

    Ei ole veel valmis. Pikk tee veel minna. ?

  • Avatar
    Vasta KAI 8. detsember 2021 at 22:26

    Kodu ei saa kunagi valmis:D

    • Avatar
      Vasta Pirje 8. detsember 2021 at 23:05

      Kolisime pool aastat tagasi, aga nipet-näpet on ikka igas toas veel teha. Ilmselt enne hakkab uus ring peale kui kõik tehtud saab.

  • Avatar
    Vasta Siiri 8. detsember 2021 at 22:24

    Ei ole valmis. Lõputu projekt vist. Ja lisaks mul vaja kogu aeg muuta ja ringi tõsta midagi

  • Avatar
    Vasta Ann 8. detsember 2021 at 22:23

    Kodu on üsna valmis, suurem mööbel oli vanaema oma (super vastupidav muide). Ise muudan pigem detaile: seinapildid, padjakatted, toataimed jms

  • Avatar
    Vasta Kai 8. detsember 2021 at 22:19

    Haha, see never ending project 😀 tegelt saime just uue kodu ja pole midagi joudnud teha!

  • Avatar
    Vasta Keit 8. detsember 2021 at 22:16

    Me kolisime ca aasta tagasi oma uude koju. Mõned mööbliesemed said alguses n-ö “ajutiselt” võetud eelmisest kodust kaasa või ostetud, mõttega, et need vahetame üsna pea sobivamate vastu välja. Praegu on olukord endiselt sama. Ajutised asjad on jäänud püsivaks, sest pidevalt mõtted muutuvad mida ja kuidas tahaks. Isegi kui miskit juba välja valitud, siis tihti jääb ost tegemata mõtte pärast, et äkki kuskil on veelgi parem ja meie koju sobivam asi. Seega see sisustamine ei saa vist kunagi valmis. Enne muutuvad trendid ja soovid kui ma midagi otsustatud saan ?.

  • Avatar
    Vasta Silvia 8. detsember 2021 at 22:09

    Minu kodu alles tuleb, aga vaatan vaikselt sisustuse osas ringi. A la “need kardinad oleks uues kohas ka ilusad”. Ja siis juba unistan, et kunagi tahaks ikka maja omale…et see kodu on pigem protsess vist.

  • Avatar
    Vasta Sirle 8. detsember 2021 at 21:54

    Meie maja ei saa iiiial valmis, sest ma tahan iga kuu peaaegu midagi uut ja muuta?? #igamehenuhtlus

  • Avatar
    Vasta Liina 8. detsember 2021 at 21:54

    Oi ei, 100 poolikut projekti ja koguaeg tuleb uusi ideid ja mõtteid peale. ??

  • Avatar
    Vasta Gertrud 8. detsember 2021 at 21:54

    Siiamaani ehitame, aga uut sisustust oleks ikka vaja juurde ??

  • Avatar
    Vasta Laura Joorik 8. detsember 2021 at 21:54

    Ei ole valmis ja vist ei saagi, ? sest koguaeg tuleb mingi mõte, et oh see võiks nii või naa olla ja siis näed kuskilt mingeid pilte ja jälle mõte oh mul seda ka vaja ja siis oleks ikka parem.

  • Avatar
    Vasta Piret 8. detsember 2021 at 21:51

    Kahjuks ei ole veel oma kodu aga suur soov on, et saaks samamoodi kujundamisega hullu panna ?

  • Avatar
    Vasta Anoli 8. detsember 2021 at 21:49

    Kodu ei saa vist tõesti kunagi valmis. Praegu lapsed nii väikesed ka, et ühtegi ilusat asja ei saa nende käeulatusse panna, seega ei olegi väga ostnud. Peab veel paar aastat ootama?. Samas täiega tahaks, et kõik oleks ilus ja korras ja sobiks oma vahel. Ps! See hall riidekapp on väga ilus?.

  • Avatar
    Vasta Mirjam 8. detsember 2021 at 21:49

    Saan päris oma kodu selle kuu lôpus alles kätte, seega oleks vägaaaaaa vaja seda kinkekaarti. Ei jôua ära oodata seda hetke, et saaks sisustama hakata. Kahjuks on esialgu võimalused küll üsna piiratud, kuid siis olekski iga asi abiks!

  • Avatar
    Vasta Mirjam 8. detsember 2021 at 21:48

    Ma hakkan peagi kolima, seega mul praktiliselt kõike uut vaja ???

  • Avatar
    Vasta Kristin 8. detsember 2021 at 21:47

    Ei ole valmis, sest elan üürikas ?

  • Avatar
    Vasta Merily 8. detsember 2021 at 21:46

    Kodu ei saa vist kunagi valmis ? oleks vaja külalistetuba sisustada kindlasti veel.

  • Avatar
    Vasta triin 8. detsember 2021 at 21:44

    Kodu ei saa kunagi valmis 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina 8. detsember 2021 at 21:42

    Meil on maja just staadiumis, kus ta vaikselt hakkab ilmet võtma sisekujunduse kohal, aga eks nagu vanema majaga ikka, tuli ka siin samm sammult probleeme, väljaminekuid jne. Oh kui hea, kui oleks mingigi summa, mida südametunnistus lubaks raisata just koduse tunde tekitamise peale, mitte mõeldes, et aga sinna torusid vaja aga sinna seda saada. Kuluks ära küll oi kui väga see kinkekaart. Teeks tuju paremaks ja ei mõtleks ehk natuke sellele et koguaeg mingi jama on ?

  • Avatar
    Vasta Kristiina 8. detsember 2021 at 21:40

    Eiiiii, need paganama liistud, mis 6 aastaga ikka paika pole saanud. Õudne ? ilmselt kui need üldse paika saavad, siis ehk päev enne ära kolimist.. Puudu on veel ka 2 valgustit, mida selle võidu korral ostma hakkaks ?

  • Avatar
    Vasta Merle 8. detsember 2021 at 21:37

    Ma võin öelda et ei saa kunagi valmis vist, vähemalt mul mitte ? Praegu on köök pooleli ja elektriku ootel. Siis tuleks koridor ära teha ja dušširuum jne jne. Koguaeg tahaks uuendada ?

  • Avatar
    Vasta Kristi 8. detsember 2021 at 21:35

    Ütleks nii,et see on never ending story.Kui saab lõpuks korteril ring peale tehtud,hakkab juba sama hetk aeguma ja tahaks uut ja värskendust saada ?
    Seega vastus on eitav ,et eiiiii ole valmis ja meil on juba seda ja seda ja veel toda ka vaja ?

  • Avatar
    Vasta Kristi 8. detsember 2021 at 21:35

    Ütleks nii,et see on never ending story.Kui saab lõpuks korteril ring peale tehtud,hakkab juba sama hetk aeguma ja tahaks uut ja värskendust saada ?
    Seega vastus on eitav ,et eiiiii ole valmis ja meil on juba seda ja seda ja veel toda ka vaja ?

  • Avatar
    Vasta Maiken 8. detsember 2021 at 21:34

    Ei lähe üle ??

  • Avatar
    Vasta Katariina 8. detsember 2021 at 21:34

    Kodu on ka nagu Tallinna linn, mis iial valmis ei saa. Vahel tekib mingi periood, kus kogu tähelepanu läheb mujale. Kas siis intensiivne tööperiood või suvel õue kujundamise periood, kus toas erilist elutegevust ei toimugi.
    Mul on nii olnud juba mitu aastat. Rähklemisest rahunemine on tulnud vanusega, kuigi küllap on see siiski igalühel individuaalne
    Hetkel jälle vaim valmis, vist õnnestub wc remont läbi viia.

  • Avatar
    Vasta Triin 8. detsember 2021 at 21:34

    Meie kodu sai alles ostetud. Ei ole otseselt midagi vaja teha, aga…köök on aegunud ja tahaks uut, lastetubades tapeete vahetada/seinad ära värvida ning elutuba tahaks täiesti teistsugust….aga muidu on nagu valmis??‍♀️

  • Avatar
    Vasta Jane 8. detsember 2021 at 21:33

    Minu arust ei saa kodu kunagi päris valmis 😀

  • Avatar
    Vasta Kätriin 8. detsember 2021 at 21:30

    Uus kodu, kaugel veel “valmis” olekust. ?

  • Avatar
    Vasta Ulve 8. detsember 2021 at 21:29

    Osalen. Ostsin suvel uue kodu, mõtlesin, et Oh kui lahe ostan kõik asjad uued. Neli seina olid nii põnevad. …. Aga Oh õnnetust, poed on kraami täis aga nende õigete asjade leidmine polegi nii lihtne 😀 Nüüdseks peaaegu pool aastat hiljem puudu vaid veel ühes vannitoas vann ja vannitoamööbel aga ülejäänut olen juba nipet näpet jõudnud ka vahetada 😀 Seega elukestev tegevus.

  • Avatar
    Vasta K 8. detsember 2021 at 21:27

    Ei, kodu ei saa kunagi valmis. ? Mees ei taha enam kuuldagi, kui ma alustan vestlust kodu teemadel ja koguaeg vaja midagi uuendada. Näiteks praegu oleks vaja elutoas mööbel (jälle) ära vahetada, sest ei sobi uue diivaniga. Esikus tahaks ka (jälle) uut mööblit. ?

  • Avatar
    Vasta Efka 8. detsember 2021 at 21:26

    Oma kodu ei saagi never valmis , kogu aeg leian kuskilt mida värskendada/remontida ?

  • Avatar
    Vasta Sirpir 8. detsember 2021 at 21:26

    Saime just paar nädalat tagasi uue kodu kätte ja asi on kaugel valmisolekust ?

  • Avatar
    Vasta Geidi 8. detsember 2021 at 21:26

    Ei, ei ole valmis. Vist ei saa ka kunagi. Järgmine projekt on magamistoa öökapid + meigilaud ja siis peaks laste toale uuenduskuuri tegema.

  • Avatar
    Vasta Grete 8. detsember 2021 at 21:21

    Kodu ei ole valmis ? beebi tahab oma tuba, aga see on praegu laoruum, kus vahepeal ei mahu kõndimagi, sest majas puuduvad kapilaadsed esemed ?

  • Avatar
    Vasta Janely 8. detsember 2021 at 21:19

    Ei ole valmis ja ei saa mitte kunagi valmis 😀 praegu on remont köögis, see 100€ kuluks kindlasti ära, et leida viimased sisustuselemendid, millega see hubasus tuppa tuua, seda enam, et raha remonti tehes kulub igale poole nii palju ?

  • Avatar
    Vasta Eleri 8. detsember 2021 at 21:17

    Oh ei, lõplikult ei saa vist kunagi valmis. ?Magamistuba läbis suvel suurema remondi aga juba uuel aastal kolime oma uude päris koju ning see tähendab kõikide asjadega otsast alustamist. Excelid jms juba valmis, et teada, mida vaja ?

  • Avatar
    Vasta Kessu 8. detsember 2021 at 21:14

    Ei ole valmis. Vaikselt koguaeg saab midagi tehtud. Ja kindlasti leiakse nende poest midagi mis mu kodust puudu on ?

  • Avatar
    Vasta Kertu 8. detsember 2021 at 21:11

    Kodu ei ole veel kaugeltki valmis, kuna alles ehitame (siseviimistluse etapp on ees). Nii et see kinkekaart kuluks täiega ära!

  • Avatar
    Vasta Merily 8. detsember 2021 at 21:10

    Ei oleee valmis ?

  • Avatar
    Vasta Lea 8. detsember 2021 at 21:09

    Kahjuks ei ole valmis, see on nagu Tallinn, mis ei saa kunagi valmis ?
    Üks projekt lõppeb ning kohe algab uus. Mis sa teed, kui kogu aeg tuleb uusi ägedaid ideid, mida vaja nüüd ja kohe teostada.

  • Avatar
    Vasta K 8. detsember 2021 at 21:09

    Meie kodu ei ole valmis. Oleme 3 aasta jooksul 3 korda kolinud ja korterid saavad valmis just enne uutele omanikele üleandmist. Ise elame poolikutes lahendustes kastide otsas ? Äkki selle koduga läheb paremini. Korter sai valmis aprillis 2021 ja praegu tahaks vannitoa ära sisustada, kardinad puudu ja tegelikult vaibad tahavad vahetust. Ja söögilauda oleks korralikku vaja.
    Ja siis on juba lapsed nii suured, et vaja nende tuba ümber tegema hakata
    Ja siis….

    Said vist aru ?

  • Avatar
    Vasta M 8. detsember 2021 at 21:09

    Ohhhh jah suht sama seis.. titega kodus ka, siis veel eriti suudan siin genereerida igapäev mingeid uusi asju välja, et mida kōike veel teha vōiks ja vaja oleks ?

  • Avatar
    Vasta Vaike 8. detsember 2021 at 21:08

    Minu kodu ei saa kunagi valmis. Ma lihtsalt põen remondihaigust, mille pärisin emalt.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 8. detsember 2021 at 21:06

    Ootame hetkel, et kodu üldse kätte saaks. Siis saab hakata sisustamisega tegelema:)

  • Avatar
    Vasta Maihi 8. detsember 2021 at 21:05

    Meil teine korrus sisustuse mõttes ikka pooli, rõdutuba täitsa ilma mööbliga ja sama külalistetoaga. Rääkimata maamajast ? Lastetubades eluks vajalik olemas aga alati saaks ägedamalt

  • Avatar
    Vasta Kärt 8. detsember 2021 at 21:05

    Ma praegust kodu enam muutma ei hakka, aga oma tulevase unistuste kodu plaanin küll sealt sisustada. Koguaeg vaatan ja unistan ?

  • Avatar
    Vasta Kelly 8. detsember 2021 at 21:04

    Esimese! koroonalaine ajal, kui kõik kohad suleti, sai suur tuhinaga magamistoa tapeet maha kistud.. 100a hiljem istun ikka oma valgete kipsplaatide otsas ja ei tea, mis edasi peale hakata ??

  • Avatar
    Vasta Geidi Peenmaa 8. detsember 2021 at 21:03

    Kodu ei saa kunagi täiesti valmis, sest kui ühest otsast tundub, et on valmis, siis teisest otsast tahaks juba muutma hakata ?

  • Avatar
    Vasta Linda 8. detsember 2021 at 21:01

    Meie alles soetasime omale uue kodu, aga siiski on nii palju teha ja nii palju mõtteid kuidas uut kodu sisustada.
    Olen läbi kamminud enamasti kõik mööblipoed, et leida elutoa lauda?
    Aga mida pole on laud?

  • Avatar
    Vasta K 8. detsember 2021 at 21:00

    Kodu ei ole veel täiesti valmis. Just sain enda ideaalse roosa diivani Konverterist. Nüüd oleks veel diivanilauda ka vaja ?

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 8. detsember 2021 at 20:55

    noooway ? ei ole, koguaeg tekib tunne, et sinna oleks seda vaja ja sinna toda vaja, et veel hubasemaks olemist muuta

  • Avatar
    Vasta Kadi 8. detsember 2021 at 20:52

    Minu kodu ei saagi kunagi valmis, kogu aeg vaja midagi kõpitseda 😛

  • Avatar
    Vasta Kelly 8. detsember 2021 at 20:49

    Võiks kunagi alustada kodu kauniks tegemisega ?

  • Avatar
    Vasta Geili K 8. detsember 2021 at 20:49

    Kuna teen hetkel juba pikemat aega tööd kodukontoris, siis hakkasin endale tegema kodukontori nurgakest. Muide laua tellisin ka konventerist, lähiajal peaks kätte saama. Aga nüüd oleks veel tooli ka vaja ? ning ideaalis võiks olla koridoris mingi kapike või riiul jalatsitele, siis võiks juba täitsa rahul olla ?

  • Avatar
    Vasta Kaisa 8. detsember 2021 at 20:48

    Kodu on tasapisi valmimas ja ei oska küll mōelda, et kas ja kuidas see kunagi üldse peaks valmis saama, sest pidevalt tulevad uued trendid ja enda maitse ka muutumas. Ehk täna värvitud seinad ja eile ostetud diivan võivad juba paari nädala pärast tunduda “mitte päris see”. Ja no konverterisse ei julge ma üldse enam kohapeale minna sest see valik ❤️

  • Avatar
    Vasta Kelly 8. detsember 2021 at 20:47

    Võiks kunagi alustada kodu ilusaks tegemisega ?

  • Avatar
    Vasta Elis 8. detsember 2021 at 20:46

    Kodu ei saa mitte kunagi valmis ? pidevalt tahaks midagi välja vahetada ja paremaks saada

  • Avatar
    Vasta Betti 8. detsember 2021 at 20:44

    Kodu on nagu Tallinna linn mis kunagi valmis ei saa. Kõik nagu toimib aga mul on samasugune tugev tung pidevalt erinevaid mööbliesemeid paremate vastu välja vahetada ja hetkel on päris pikk nimekiri asjadest mida oleks veel “vaja”

  • Avatar
    Vasta Maarja 8. detsember 2021 at 20:44

    Ei ole valmis?

  • Avatar
    Vasta Marrja 8. detsember 2021 at 20:40

    Ei ole kaugeltki valmis. Kolisime uusarendusse ja hetkel on veel puudu kahest toast kardinad ja vaip. Söögilauda ei ole ja esikus pole nagi ja riiulit. Oleme aasta aega sees elanud ja palju on ostetud ja tehtud aga lõpp ei paistagi.

  • Avatar
    Vasta Kati 8. detsember 2021 at 20:39

    Tâpselt üks diivanilaud konverterist puudu, siis mōneks ajaks koduga rahul jâlle?

  • Avatar
    Vasta Teele 8. detsember 2021 at 20:35

    Oeh, väga palju on veel teha enne kui valmis saab :D. Kinkekaart kuluks küll ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Kertu 8. detsember 2021 at 20:35

    Vist ei saa kunagi valmis?

  • Avatar
    Vasta Kaisa 8. detsember 2021 at 20:34

    Mina olen ka vist sinutüüpi inimene, et kodu ei saa kunagi valmis ? olen majas elanud aasta ja sissekolides ostsime ka kõik uue mööbli. Nüüd aga vaatan diivanit ja mõtlen, et tegelt võiks juba ju välja vahetada, sest et miks mitte. Aga siis jälle mõtlen, et ei ma ei tee seda veel. Siis vaatan oma magamistoa mööblit, mis sai alla aasta tagasi ostetud, ja mõtlen, et nüüd ju tahaks juba teistsugust mööblit…jne, jne…seega jah, minu kodu ei ole veel valmis ja tunne on, et ei saa kunagi valmis, sest mul koguaeg mingit muudatust vaja ?

  • Avatar
    Vasta Riin 8. detsember 2021 at 20:34

    Kuna alles hiljuti ostsin uue korteri, siis muuta on siin väga palju. Hetkel on korteris diivan kuhu istud hetkeks, sest istuma pead tikksirgelt nagu kooli ajal direktori ukse taga ja mingit mugavus ei ole. Olen tükk aega Konverteri lehte sirvinud, et leida endale just see Õige diivan kuhu pepuga uppuda?

  • Avatar
    Vasta Sandra 8. detsember 2021 at 20:33

    Kodu pole kunagi valmis! Kolisin juba miski 4 aastat tagasi oma koju ja..kas mõni asi on ajutine (juba neli aastat) või siiani ei ole.. Samas tahaks juba kõiki olemasolevaid asju ka välja vahetada!
    Miks see vajadus ko-gu-aeg on.. äkki sellepärast et mul kuskil 2 aastat on olnud juba kodukontor ja tahaks koguaeg VAHELDUST.

  • Avatar
    Vasta Triinu 8. detsember 2021 at 20:30

    Absoluutselt pole rahul ega valmis. Uut kööki tahaks… ?

  • Avatar
    Vasta Tiina 8. detsember 2021 at 20:30

    Ei ole kodu kaugeltki… Mulle tundub, et kodu on nagu Tallinna linn, mis kunagi valmis ei saa ?

  • Avatar
    Vasta Siret 8. detsember 2021 at 20:28

    Oh ei ole absoluutselt valmis. Kuskil aasta on olnud niipalju valmis et ainult sisustada vaja ja noh siiani stepslid puudu rääkimata iluasjadest

  • Avatar
    Vasta Kairi 8. detsember 2021 at 20:24

    Hahaa, oma kodu ei saa kunagi valmis ?
    Ainult kunagi ammu üürikorteris oli natuke vähem tunne, et tahaks midagi muuta (oli see ju ajutine) aga no oma kodus leiab alati midagi muuta ?

  • Avatar
    Vasta Raquel Peeba 8. detsember 2021 at 20:23

    Laman oma diivanil, vahin seda seina kus kuu pärast uus köök peaks asetsema ja kus üleeile veel lastetuba oli. Niiet ootan isegi MILLAL ja KUIDAS need kodud valmis saavad? Konverterist lohistaks uue diivani hea meelega koju kui see kõik valmis

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 8. detsember 2021 at 20:23

    Eips.. diivanilaud ja üks suur vaip elutoast puudu.. samas ka kõik teised asjad puudu ..

  • Avatar
    Vasta Kama 8. detsember 2021 at 20:21

    Kodu ei saa kunagi valmis?