Uncategorized

Kaitstud: lõksus

17. jaanuar 2022

See objekt on parooliga kaitstud. Vaatamiseks sisesta enda parool:

Loe ka neid postitusi!

34 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Krr 18. jaanuar 2022 at 17:36

    Ma ei ole siiamaani kunagi su lahku- ja kokkuminekuid kommenteerinud. Seda põhjusel, et olen 100% nõus, et inimene ise teeb oma sellised tähtsad otsused. Ei ole kellegi asi kõrval kaagutada, et oli Kardo on nii hea mees, miks sa tast lahku lähed (ma ka muidu väga Kardo fänn) või et kuidas sa sellise ja sellise tagasi võtsid ja andeks andsid. Igaühel on oma elu elada ja õigus omi vigu teha ja neid parandada. Minu meelest sa nii super hästi oskad analüüsida iseennast ja vahest ongi seada vaja kõva häälega ja kasvõi oma lugejatega teha – saad enda peas asju selgemaks – arutlemine ja mõtete vahetamine on igati hea, aga nõu andmine teisele on selline libe tee (eriti kui ei küsita).
    Jube kurb, et K on kurb – aga seda on talle ilmselt vaja, tal on ka vaja ilmselt nii mõnigi arenguetapp läbida. Ma põdesin oma esimest lahkuminekut 3 aastat, kokku olin üksi (mingite vahepealsete mõttetute suhtenihvakatega) 9 aastat. Ja see 9 aastat kasvatas inimesena ikka väga palju – ma arvan, et ma enne seda ei kasutanudki oma aju mõtlemiseks ja analüüsimiseks.
    Pikk jutt, sitt jutt, ega ma ei saa ise ka aru, mida ma selle heietusega täpselt öelda tahan – te mõlemad K-ga olete väga ägedad inimesed aga nagu sa ise oled ka aru saanud, siis paarina teist hetkel ilmselt asja ei saa (mis ei välista, et kunagi tulevikus võiks see muutuda). Peale igasuguseid lahkuminekuid ongi vaja neid teemasid lõputult ja lõputult läbi nämmutada – see aitab!

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. jaanuar 2022 at 21:36

      Eks see läbi nämmutamine omal moel veits aitab küll, ega ma vist muidu kipuks seda tegema kah… Ja muus osas tänks, et ei suru 😌 Ma tõesti ei tunne, et see midagi aitaks. Ei minu ega Kardo ega üldse kellegi jaoks.

  • Avatar
    Vasta Netz 18. jaanuar 2022 at 11:21

    Ma olen üllatunud, kui tubli sa oled 😀 selles suhtes et kui sa ka päriselt teed nii nagu kirjas, et otsustasid. Ma vist ei suudaks 😀
    Aga see kõik mida tunned, ongi okei. Nii käibki, eriti kui on tegemist natuke sadomaso suhtega:)))))))))) ja veel ekstra kui sa ise oled inimesena natuke ebastabiilne, impulsiivne jms, kui nii võib öelda 😀 been there done that. korduvalt:) muidugi need jah veel eraldi teemad, kui on mingi müstiline füüsiline tõmme, see on needus 😀 kõik kokku ilus kompott kaost.
    Ning see, et sa ei taha Kardot.. no see on ka okei. Võibki olla ideaalne inimene, tore, hea, lahke, super jne. Aga mitte ideaalne SULLE, mitte selles mõttes. Seda enam anna talle võimalus, et keegi, kelle jaoks ta tõesti igatpidi on ideaalne, leiaks ta. Sest ilmselt, kui ta sinus veel kinni on, pole ta isegi andnud päriselt kellelegi seda võimalust. Sa ei pea end süüdi tundma, et sa sama ei tunne- jällegi been there done that, tundeid ei saa sundida. Ja ei saa ka tema neid sundida, st tervislik oleks tagasi tõmmata veidi, et jääks minimaalne(laste teemaline) suhtlus. Jällegi, raske teha ja võtab aega et tulemusi oleks aga ilmselt vajalik liigutus.

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. jaanuar 2022 at 16:23

      Ma olen NII mitu faking korda mitte suutnud, et ma ei suuda enam ka samas ringis jätkata, ma löön maha ennast muidu 😀

  • Avatar
    Vasta J 17. jaanuar 2022 at 23:32

    Anna nüüd aega atra seada. Ma näiteks vahel igatsen ka oma eksi, kellega sai 6 aastat tagasi lahku mindud. Tagasi ei taha teda mitte mingil juhul, aga vahel mingi veider igatsus tekib ikka. Lihtsalt oli selline eriline side.
    Me oleme kõik inimesed, mitte robotid. Normaalne, et vahel sellised tunded kerkivad pinnale. Vanale koerale uusi trikke ei õpeta ja seda naistelembust välja naljalt ei juuri – lihtsalt ebaõnn, et just temasse ära armusid.

    Kardo on väga nunnu, ideaalne katkise ego kinnilappija. Aga jah, sellist meest, kes nüüd heas mõttes domineeriks ja otsustaks, temast ei ole.
    Aga ükskõik kui labaselt see ka ei kõlaks, aja jooksul see igatsus ja valu tuhmub ning tulevikus ei jõua sa end ära tänada, et suutsid endale kindlaks jääda.
    Täpselt nagu selle jorsi puhul, kellesse enne Kardot pimesi armunud olid ja naiivselt lootsid, et suudad teda muuta.

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. jaanuar 2022 at 11:06

      Jaa, eks ma ikka annan aega atra seada ja ma tean, et ainult aeg aitabki. Aga vahel on hea lihtsalt… halada 😀

  • Avatar
    Vasta Kairixxx 17. jaanuar 2022 at 23:22

    See mõte on sul väga õige, et kõigepealt vaja Gerdist üle saada, siis vaatad edasi mis saab 🙂 Kardo kohapealt never say never, kes teab mis elu toob. Aga ma täitsa usun, et ta on võimeline muutuma, Kartontšik ei ole üldse nii lootusetu juhtum (nagu mõni (loe Gert) siin).
    Kui Gerdi igatsus peale tuleb, tuleta endale meelde, et ta ei suuda end teistest naistest eemale hoida ja vot see on ilmselt tema kõige suurem miinus.

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. jaanuar 2022 at 11:06

      Jep, nii on ja üritan lihtsalt edasi elada 😀

  • Avatar
    Vasta Kris 17. jaanuar 2022 at 20:40

    Kardo teemal on tunne, et siin võiks vist mõtiskleda teemal, mida sul elus vaja on, kas liblikaid või sõpra? Kui tunned, et oled veel liblikateks võimeline, siis Kardo ei saa arvatavasti kunagi õigeks teeks ja see lõppeb samas kohas, kus uuesti algas. Samas tean paari suhet, kus elatakse põhimõtteliselt lihtsalt sõpradena ja kõik osalised on selle hea sooja rahulikuga väga rahul ja aitas neile elus liblikatest, õnnetumad nad sellest ei ole.

    Gert on lihtsalt ise üks suur red flag nii paljuski mõttes, aga ükski sinu põhjustatud tema suurem ebakindlus ei õigusta tema tungi teiste naiste vastu. Ütleks, et see on pigem isegi loomne alateadlik käitumine mõnel inimesel ja ta ei suudagi midagi endaga sel hetkel teha. Ja vahet ei ole kui palju ta proovib paremaks muutuda, lõpuks ta ikka komistab. Kas see on midagi, millest sa suudaksid iga natukese aja tagant ennast mitte häirida lasta ja siirad vabandused vastu võtta? Ja noh, kõik need teised natuke psühhopaatsed tema omadused… 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. jaanuar 2022 at 11:08

      Ma ei taha kellegagi koos sõbrana elada, ma tahaks midagi ROOOHKEM 😀 Aga vb seda palju palutud 😀

  • Avatar
    Vasta Kristi 17. jaanuar 2022 at 18:44

    Ma siin eelkõnelenutega ja no Sinuga ka, samal nõul. Muidugi võib ja vaat, et peabki oma erinevad tunded ära tundma, see on ainult tervislik aga samast jutust ju kohe aru saada, et mõte liigub Sul õiges suunas ja saad ise hästi aru, mis õige ja mis pigem vale(del põhjustel). Ma loen Su blogi umbes sellest ajast, kui Mari ootasid ja no tooaegne Mallu nii põhjalikk analüüsi nagu ei teinud ja julgemalt kolistas oma ämbreid. V olid need siis ka parooli all hoopis 😀 Mina olen omal eksidega suhteid soojendanud ja siis jälle jahutanud omajagu ja head nahka sealt ikka ei ole veel kordagi tulnud. Mina saan sel aastal juba 37 ja hakkan alles praegu natukene ennast täistkasvanud inimesena tundma. Sa oled sea mõttes täiega ees 😉

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. jaanuar 2022 at 11:09

      Ees ma nüüd kindlasti pole, aga no eks ma üritan elus püsida 😀

  • Avatar
    Vasta meow 17. jaanuar 2022 at 18:37

    Gerdiga on sul ilmselt lihtsalt meeletu füüsiline tõmme. Oli mul ka kunagi selline peiks, kes muidu suht närune suhtematerjal, aga vat, käsi eemal hoida ei suutnud. Natuke veel siiamaani kihvatab, kui talle mõtlen, haha (üle 10a möödas..)

    Aga Kardo, Kardoke.. kui sul ikka pole tahtmist seda suppi soojendads, siis nii ongi. Südant ei saa sundida, eks. Ma olen kindel, et ta on tore inimene ja isana veel parem, aga kui ikka endal seda tõmmet kui mehe vastu ei ole, siis on ka ikka marumõttetu seda nahka vedada.

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. jaanuar 2022 at 20:01

      Krt on jah, saaks sellest ka nüüd üle, oleks kena 😀

  • Avatar
    Vasta triinu 17. jaanuar 2022 at 18:29

    Sa lihtsalt kas tuled sellest üle või kukud mitu korda samasse auku. Vaata Kardo enamusi storysid, ikka veits lapsik ju? Üldse mitte paha pärast, aga see tundub et on tema loomuses.

    Gert on lihtsalt munn ja see on normaalne, et sa igatsed. Kõik igatsevad kui suhe läheb lörri sellise lolli asja pärast, eriti kui see on korduv. Usaldama sa teda nagunii ei saa.

    Kardo suhtes lihtsalt ära anna talle võltslootust. Ütled otse ära, et sinu poolt peale sõpruse enam ei tule ja kui ta sellega ei lepi, siis suhtled ainult laste teemadel. Muidu on see lihtsalt üks lõputu kemplemine.

    Proovi olla üksi, minu elus oli see küll äge aeg 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. jaanuar 2022 at 20:01

      Ei ma ei kavatse kuskile auku ronida enam. Ja nagu see “lapsikus” ta storydes see mind ei häiri, ma ise ka mõnikord selline. Aga ma vist ei oska seda paremini kirjeldada ka, mis nagu ei sobi vms.

  • Avatar
    Vasta Merli 17. jaanuar 2022 at 16:07

    Nii tuttavad tunded, see küll nii kulunud väljend, aga ega siin muu ei aita kui aeg! Ajaga loksuvad ka su tunded paika, igatsus kaob ja mõistusehääl jääb peale siis, kui harjud olema niiöelda üksi.
    Olin sarnases suhtes 10 aastat, mis lõppes füüsilise vägivallaga, üks kord ja kõik, jäin kindlaks, et rohkem järgi ei anna, ei andnudki. Aga usu või ei, igatsesin teda ikka pikalt, sest oli ju ka ilusat. Mingi hetk unustad halva ja hakkad meenutama ilusat ja siis tuleb nii meeletu igatsus, aga ka see läjeb lõpuks üle

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. jaanuar 2022 at 11:11

      Jah, aeg pidada aitama, käiks ta aint kiiremini 😀 Aga issand, füüsilist vägivalda pole kunagi kogenud ja ei tahaks ka 😬 hea, et tulema said! Ja haige mõelda, et isegi sellises olukorras jääb igatsus alles..

  • Avatar
    Vasta Helina 17. jaanuar 2022 at 15:50

    Tõesto raske ! Tahaksin öelda, et ära jumala eest alla anna sellele tundele Gerdi suhtes… AGA kes olen mina seda ütlema . Oma mehega jooksin kokku-lahku 8 aastat. Söbrannadele ei rääkinud temast üldse enam midagi, sest häbi oli juba . Olin nuttes mitu sada korda vist vandunud neile, et enam kokku tagasi ei lähe. Nüüdseks elame juba 3 aastat koos ja meil on väike tütar. Paremat isa ja meest annab otsida . Minu arvaten see alguse aasta-kaks( meie puhul 8 😂) lähebki üksteise tundma öppimiseks, ka läbi riidede , lahkuminekute ja arusaamatuste.
    Kuigi olen suur Kardo fänn, siis minu arvamus on see, et pole mötet mingit deidi lootust anda, ega midagi. Vaene mees ei suuda kunagi muidu ”edasi minna” ja üle saada. Küll aeg ka tema haavad parandab.

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. jaanuar 2022 at 11:11

      Ei, ma ei anna! Ei anna alla tundele Gerdi suhtes ja Kardole lootust ka ei anna 😀

  • Avatar
    Vasta Vaike 17. jaanuar 2022 at 15:41

    See ei haaku just otseselt, aga kui ma olin vägivaldses suhtes ja nutsin õhtuti hääletult patja, et ta jumala eest ei kuuleks ega jälle ärrituks, siis mäletan ka, kuidas samal ajal nutsin sõbranna köögis ka selle pärast, et kui temast lahku peaksin minema, siis kust ma saan veel NII HEA mehe!? Kas enam haigem saab olla! Tunded on kõike muud kui ratsionaalsed ja igatseda kedagi, kelle vastu on tunded olnud, on normaalne; isegi kui ta oli laustont (mitte, et ma seda Gerdi kohta ütleks!). Mul on siiamaani see muster sees, et kuniks keegi mind ei taha, tahan mina teda üliväga; ja kui see keegi mind tahab, siis on mul paanika ja lämbumisetunne.
    Ja no näha kurvana kedagi, kellest hoolid, on ülivalus!

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. jaanuar 2022 at 11:12

      Ma lihtsalt eile mõtlesin su kommentaari peale ja ei saanud aru, MIS KURADI MOODI need inimajud töötavad 😀

      • Avatar
        Vasta Vaike 18. jaanuar 2022 at 11:59

        Haigelt. 😀

  • Avatar
    Vasta K 17. jaanuar 2022 at 14:33

    Oh, praegu on üldse mingi räme eksiteema õhus, mulle on 3 eksi neljast kirjutanud viimase nädala jooksul 😖

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. jaanuar 2022 at 14:34

      Mul pole õnneks nii palju ekse 😀

      • Avatar
        Vasta K 17. jaanuar 2022 at 15:04

        Seegi võit 😂

      • Avatar
        Vasta Inge 17. jaanuar 2022 at 18:49

        Meie läksime laiali. Minu algatusel Ja sarnastel põhjustel nagu teie. Eelnevalt koos 12 aastat. Hakkasime väga noorena koos olema.
        Natukene üle aasta olime eraldi.
        Ja tekkis uus suhe. Mis ka lõppes.
        Suhtlesime eksiga nagu lapaecanemad ja üks asi viis teiseni.
        Ja noh, nüüd me siis oleme siin samas supis. Kuid tõesti, mees on muutunud. Talle oli vaja seda üksi olekut vaja.

        • Mallu
          Vasta Mallu 17. jaanuar 2022 at 20:00

          Noh, Kardo on ka muutunud, aga ma ei saa muuta seda, et mul pole nagu seda tunnet, et tahaks isegi proovida

    • Avatar
      Vasta Ren 17. jaanuar 2022 at 23:13

      Ma ei tea kui palju see sind aidata voib, aga mind on alati pinterest oma quotidega aidanud ja tiktok ka mudugi haha.
      Mul oli ka vaga toxic suhe aga 4 aastat, korduvalt kaisime kokku-lahku. Ja umbes 2 viimast aastat, kui me koos olime, ma teadsin, et sealt ei tule midagi valja aga see oli lihtsalt uks tobe harjumus ja turvatunde otsimine. Ja oii kui nome oli see igatsus, mis tekkis vahepeal kui lahus olime. Aga kui viimane lahkuminek oli, siis polnud igatsusest markigi. Nii onnelik ja vaba tunne oli, nagu oleks saanud esimest korda nelja aasta jooksul varsket ohku hingata hahah.
      Pusi tugev!💛

      • Mallu
        Vasta Mallu 18. jaanuar 2022 at 11:07

        Jaaa, see on nii haige, kui see igatsus peale sajab. Aga näed, eile oli, täna on fine juba :D!

  • Avatar
    Vasta Ly 17. jaanuar 2022 at 14:24

    Inimesed ei muutu, võino muutuvad aga vana suppi EI OLE MÕTET ülesse soojendada. Ausalt. Nii et ma erinevalt teiste SOOVITAN TUNGIVALT ära mine Kardoga deidile, sest võib juhtuda, et ta on Su lohutusauhind. 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. jaanuar 2022 at 14:26

      Ei, mul ausalt ei ole sees ühte grammi ka seda, et nüüd lähen ja soojendan üldse kellegagi midagi. Ja Kardoga ei lähe ka nii pea (kui üldse) kuskile 😀 Aga aiii kui rõve on teda kurvana näha, nagu ma suren lihtsalt. Tekib tunne, et ah, asi see 20 aastat temaga koos olla siis inimese heaks (ja no laste) siis saab edasi vaadata 😀

      • Avatar
        Vasta Ly 17. jaanuar 2022 at 14:38

        Jah,olen kindel kuidas kohe on 100 postitust “Kardo on Sulle parim” ! suva see et sa mõtled teisest mehest aga parim valik oleks siiski tema. Kui Sa tahaks teda, siis sa mõtleks temal ja õnneks elame me 21 saj kus enam ammu ei elata kellegagi laste pärast.

        • Mallu
          Vasta Mallu 18. jaanuar 2022 at 20:34

          Ma üritan mitte kellestki hetkel mõelda 😀