JUMALAITA

probleem probleemi otsa

2. märts 2022
14264198_1044379022344223_878355133871543498_n-3188858

Ma ütlesin just ühes postituses, et palun ärge olge nii kurjad, aga ma ilmselt selgitasin ennast kuidagi nii kehvasti, et inimesed lugesid sellest hoopis välja, et kui vähegi võimalik, siis palun olge mu peale nii kurjad kui võimalik. Tahaks täpsustada, et … pliis don’t.

Mille peale ma täna kurjustada saanud olen?

  • Miks läks eilne annetus Päästeliidule? Mina oleks tahtnud, et see oleks läinud X kohta!
  • Miks läks tänane annetus loomadele?! Inimesed on palju tähtsamad!
  • Miks ma jagan screene sellest, kui palju ma üle kadnud olen? Kas ma tahan uhkustada, et palju mul raha on? Mõelgu ma nende peale, kellel pole nii palju vaba raha ja mida nemad tundma peavad?!
  • Miks ma üldse raha annetan? Eks ikka selleks, et odavat kuulsust saada ja reklaame promoda!
  • Miks ma endale nii kalli kleidi ostsin?
  • Miks ma seda tagasi ei saada?

Vastan siis kenasti kõikidele probleemidele:

  • Ma palusin lugejatel aidata valida, kellele kande teen. Paar inimest soovitasid Päästeliitu ja mulle tundus ka mõistlik. Kindlasti on veel palju kohti, mis raha vajaksid, aga mitu päeva on veel ees ja nagu öeldud, valin iga päev erineva koha.
  • Loomadele, sest nemad on ka elusolendid ja ei vääri sõjas nälga suremist.
  • Ma jagan screene kannetega, et olla võimalikult läbipaistev. Kuna ma selle aktsiooni avalikult välja kuulutasin ja seda ainult teie abiga teen, siis ma tahan teile täpselt näidata, kuhu ma palju kandsin.
  • Ma ei tea, mis suurt kuulsust ja reklaame see paarisaja euro annetamine mulle toonud on, aga kui on, siis palun andke mulle ka teada. Tahaks kirja panna kalendris selle päeva, kus ma odavalt kuulsaks sain.
  • Ma ostsin nii kalli kleidi, sest mul puudub loogiline majanduslik mõtlemine ja ma olen peast haige.
  • Ma ei saada seda tagasi, sest mul võttis ainuüksi kätte saamine poolteist kuud. Ja teiseks, ma lihtsalt ei viitsi…Tõesti ei viitsi. Las ta olla kapis, leiba ei küsi. Ehk saan kunagi seda kuskil siiski kanda ka.

Ma ise oskan selle kleidi kohta nii öelda, et ma ei ütleks, et ta seda neeruhinda just väärt oli. Nunnu on küll, aga … polnud just PARIM ost maailmas, tunnistan. Äkki mingi soengu ja kontsadega oleks ilusam, kes teab. Olemas ta igatahes on ja las ta siis olla, kuigi kolme lapse ema pornot teha ei tohiks, seega selle eest vabandan.

Vähemalt ma koristasin oma kodu ära, nagu lubasin. Poes käisin ka, nüüd saab rahus lamatisi oodata. Also kas see oleks minust juba liiga alkohoolik, kui tahaks klaasi veini hinge alla valada?

Loe ka neid postitusi!

131 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta M 3. märts 2022 at 19:45

    Kleit on mega ilus su seljas ja vein on alati hea mõte. Kõik kes vastupidist väidavad võiks omal pulga persest välja võtta:))

  • Avatar
    Vasta Riina 3. märts 2022 at 17:31

    Krt kleit max nunnu ju. YOLO! näed vapustav välja ja kes vastupidist väidavad võivad kuu peale käia😀

  • Avatar
    Vasta E 3. märts 2022 at 09:26

    Ei kirjuta reeglina kommentaare kuhugi. Aga vaatasin korduvalt seda pilti, neid kommentaare, siis uuesti seda pilti ja mõtlesin, et mis küll toimub. Sa oled imeilus naine igatepidi see kleit on Sinu seljas kadestamisväärselt ilus. Lausa sedasi, et see oleks pani mind siia kommentaari kirjutama. Annetus Päästeliidule on samuti väga asjakohane ja vajalik!

    • Mallu
      Vasta Mallu 3. märts 2022 at 12:17

      Aitäh sulle! ❤️

  • Avatar
    Vasta Mina 3. märts 2022 at 09:05

    Kolme lapse ema ei tohi porri teha. Mitme lapsega siis võib? Hahahaa, ma ei saa, hea tekst, mis sulle on saadetud. Kusjuures kleidil pole häda midagi, pole nii porr juu. Kindlasti leiab rakendust tulevikus.

    • Mallu
      Vasta Mallu 3. märts 2022 at 12:18

      Kahega ehk veel võib?

  • Avatar
    Vasta Pille 3. märts 2022 at 00:07

    Mallu. Mega kade kleidi peale. Legit ilastan juba aasta seda. Ja pole liiga sügav dekoltee! Millal veel sellega eputada??? Kõik nunnad, kes siin igast ‘parandusi’ soovitavad võivad silmad kinni katta.

    Kui siiski otsustad kuivikutele alla anda, siis tead kelle suunas see kleit saata because Imma too poor for this myself 😅

    • Mallu
      Vasta Mallu 3. märts 2022 at 12:18

      Ma võin sulle seda vabalt laenata 😀

  • Avatar
    Vasta Siku 2. märts 2022 at 23:54

    Seda juttu lugedes mõlkus mu kolukeses koguaeg lause: ” God no, noooo god, nooooo!” No teate küll, ühest sarjast😆😆
    Aga noo tõesti ei suuda viimasel ajal inimeste muret lambiste asjade üle ära imestada🤦‍♀️🙄Hetkel nagu ei ole see aeg, et “miks nii?” “See vajab hoopis rohkem abi” “Kas sul on liiiiiiga palju raha, et siin kekutad?” sellises stiilis kellegi kallal võtta.
    Aga sina teed imelist tööd ja seni, kuni saan läbi su reklaamide olla kuidagi abiks, siis taon kasvõi telo ekraani mõraliseks🤣
    Jätka samas vaimus ja palju päikest sulle❤Kõks, my Lady!🥂

    • Mallu
      Vasta Mallu 3. märts 2022 at 12:19

      Hahahhaa, see sari on da best! 😀

    • Avatar
      Vasta Marie 4. märts 2022 at 03:18

      Ma tahan ka teada mis sari see on?

      • Mallu
        Vasta Mallu 4. märts 2022 at 09:21

        The Office 🙂

  • Avatar
    Vasta H 2. märts 2022 at 23:40

    Väga ilus kleit on ja dekoltee just vabseee noh! Oleks mul mida näidata, siis ostaks ka selliseid riideid. Ausalt sobib nagu valatult! Mina ütleks, et raha väärt kindlasti. Ja nendest solvajatest ära tee isegi välja- not your circus, not your monkeys

    • Mallu
      Vasta Mallu 3. märts 2022 at 12:19

      ❤️❤️❤️

  • Avatar
    Vasta Liisukas 2. märts 2022 at 23:10

    Kuule, jumalast kena kleit on ju. Ja kui sa ennasts elle sees ise hästi tunned, siis see ongi ju kõige tähtsam. Ma olen tänavapildis näinud kordades hullemaid sardelle viineri kiles, keda üldse ei morjenda. Pole sul häda midagi.
    Ma vahest ka mõtlen riideid proovides, et oot, kas mul 4 lapse emana sobib sellist või teistsugust asja kanda, aga siis meenub, et sorry, ma olen täpselt nii vana kui ma olen, millal siis veel, kui mitte praegu 😀
    Ja annestustega on nii, et ALATI on keegi, kes pole rahul. Õnneks mõtleb keegi ka loomade peale!
    Sa peaks võibolla sellised ebameeldivad kommenteerijad vahest mõneks ajaks blokkima, milleks seda negatiivsust üldse. (ilmselt sa ei tee seda – kõigile jääb sõnaõgus 🙂 )

    • Mallu
      Vasta Mallu 3. märts 2022 at 12:27

      Ma ei viitsi kedagi üldiselt blokkida, aga tema küll blokkisin ära jah 😀

  • Avatar
    Vasta Rahakratt 2. märts 2022 at 23:02

    Yo. Ka mina näitan enda annetusi. Annetan siiski enda raha, aga näitan selleks, et eeskujuks olla. Kui minu kande peale 1-2 klemmi veel mõtlevad, et tavai, teen ka, siis eesmärk on saavutatud. Edu pusimisel, ma tean, mida sa tunned!
    Aga ma ei tea, miks ma malluka blogis järsku olen. Aidake mind siit välja, palun.

    • Mallu
      Vasta Mallu 3. märts 2022 at 12:27

      Kahjuks oskan öelda ainult seda, et välja siit enam ei saa, parem säti mugavalt sisse 🥲

  • Avatar
    Vasta Diana 2. märts 2022 at 21:59

    Omg ma ütlen ausalt, et see ei tundunud piltide pealt ilus, aga nüüd ma vaatan, et niii faking ilus! Pluss tissid annavad kirsi tordile lihtsalt 😄😄

    Also, amazing, et annetad. Klikin edasi.

    • Mallu
      Vasta Mallu 3. märts 2022 at 12:28

      ❤️❤️❤️

  • Avatar
    Vasta M. 2. märts 2022 at 21:12

    Ah sõitku seenele. Sul on jummala kena rind (hubbahubbahubba! pole tinderit vaja 😀 ) ja selle kleidiga küll ei ole midagi põdeda vaja (veelvähem kellegi “ausat” kriitikat kuulata/lugeda). Oleks, et ma ei tea ripprindadega ja kleit oleks komplekt saapapaelu old, et midagi ei kata, siis oleks see olnud ebasobiv vm. Minu meelest on see kleit väga kena ja kui suvi tuleb ja õues on päike, siis õigete kingade ja meigiga ei ole sel kolmelapse emal häda midagi 😀
    Ma olin alguses kleidi suhtes oluliselt skeptilisem st ma olen näinud neid aliexpressi stiilis kleite, kus pildil on wow ja reaalsus on ÖHH ja seljas TOPELTÖHH! See aga on väga kena, pikkus ei peaks lühem olema vaid on pigem paras ja sa kannad selle väga ilusti välja. Jah on kallis aga, kui inimene saab omale neid asju lubada, siis lasku käia. Ja kes vastupidist väitma tuleb siis tead, sa oled pigem palju paremaid kommentaare väärt, kui see saast mida saanud oled 🙂
    P.S. kritiseerijad ladugu vastukaaluks ette mida nemad on teinud kellegi heaks peale teiste anonüümselt kritiseerimise. Oma rahakoti ja elu üle otsustage, mitte ärge tikkuge ninapidi teiste omadesse!

  • Avatar
    Vasta Ilona 2. märts 2022 at 21:03

    Aga kui sul on üks laps, kas siis võib taolist kleiti kanda….I wonder 🤣🤔

  • Avatar
    Vasta Morgie 2. märts 2022 at 20:54

    Jah, kuidas sa julged! Sa peaksid praegu kaevikus lamama ja tulistama…. Mingis suunas! Sinu pärast kõik! Iga kord, kui sa selle kleidi selga paned, kaotab mõni oligarh oma kontolt miljoni ja inglid nutavad.

    Ses mõttes nagu OK. Kuigi praegu peaks vist moes olema sinikollane ja päevalilled.

  • Avatar
    Vasta Katspats 2. märts 2022 at 20:53

    Tra mis see teiste asi on mis kleit, mis raha, mis tissid.. mis inimestel viga on??????…..cheeeers!!!

  • Avatar
    Vasta Lydia 2. märts 2022 at 20:43

    Päästeliit on väga hea valik, ma annetasin ka neile. Isegi kui see Ukrainasse ei peaks jõudma, mida ma ei usu, siis meie päästjad vajavad ka alati abi. Loomad? Hetkel oleks muidugi debiilsuse tipp neid sõjakoldesse aitama minna, aga kui inimesed Eestisse jõuavad ja koduloom on neil kaasas, siis on vahendid muidugi enam, kui teretulnud. Kleit? Kelle kuradi asi, mida Sa oma raha eest ostad ja kannad, pistku oma arvamus sinnasamusesse.

  • Avatar
    Vasta Liis 2. märts 2022 at 20:36

    Inimesed on lihtsalt nii stressis ja ärevuses praegu, mitte et üritaks välja vabandada sellist õelutsemist, üliii nõme siiski. Aitäh, et annetad! Inimesed võiksid olla õnnelikud, et saavad nii lihtsa vaevaga abiks olla sinu annetustel, mitte vinguda, kellele ja mis summas need tulevad.

  • Avatar
    Vasta P. 2. märts 2022 at 20:24

    Nagu kahtlustasin, siis see kleit isegi sobib sulle 🙂 Dekolteed annab ju lihtsasti ka koomale nõeluda või muudmoodi seda ära lahendada, et päris nabani ei ulatuks.. Raha, mis ta eest välja käisid ta muidugi ka mu arvates väärt pole, aga mis sellest ka enam, eks.
    Selle screeni peale aga vajus küll suu täitsa lahti. Usu mind, keegi kade inimene on selle kirjutanud, kuna ilmselt tahaks ta olla ise sinu figuuris või vähemasti omada neid tisse, millega sellise dekolteega riideid kanda saaks. Aga oma kibestumist tuleb ju kindlasti välja elada, sest et see on tasuta.
    Muust draamast ka aru ei saa. No et miks sinna ja tänna annetasid või et miks oma ülekannetest pilti teed jms. Mu arust väga loogiline, et seda läbipastvust näitad, sest alailma, kui on tegu mingi heategevusliku asjaga, kus lugejate abiga korjatakse raha, tahetakse ju kindasti teada, kuhu ja kui palju ja kas ikka üldse siis annetati ka lõpuks. Et ei olnud niisama üleskutse reklaame klikkida ja tegelikult… mdea… korraldada selle raha eest üüratuma joomapeo või misiganes muud. See alati teada, et kogu aeg on kellelegi kuskil kärss kärnas ja maa külmand ja viinamarjad ka tagatippu hapud. Tore, kui suudad sellest üle olla (loodan, et päriselt suudad ka).

  • Avatar
    Vasta Liis 2. märts 2022 at 20:19

    Kui endal pole see kuu söögirahagi piisavalt, siis on kehv lugeda küll selliste kleidi ostude kohta, et savi see 500 siia või sinna.

    • Mallu
      Vasta Mallu 4. märts 2022 at 13:38

      Kus ma täpselt ütlesin, et savi see 500 siia sinna?

  • Avatar
    Vasta A 2. märts 2022 at 20:16

    Hahahahaha, et edaspidi oleks lõuani kinni nööbitud.
    Ma ausõna imetlen sind, et sa jaksad selliste juhmakatega taielda päevast päeva 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 2. märts 2022 at 20:13

    Oh mis inimestel küll viga on.. Sina aga jätka samas vaimus! Ilus kleit, kena dekoltee – miks peaks peitma 🙂 Ja nii hea, et loomade heaks ka annetatakse!

  • Avatar
    Vasta Mai 2. märts 2022 at 19:46

    teenindajana olen tähele pannud, et inimesed ongi viimase nädala jooksul tigedamaks ja õelamaks muutunud. ega isegi ei jõua olla, mõtted mujal ja ilmselt pole kõige parem klienditeenindaja ka, kuid siiski võiks mingi viisakus olla. väga palju on ka nö psühholoogi tööd, ehk siis inimesed käivad jutustamas, kuidas nad kardavad jne… päeva lõpuks ühesõnaga täiesti läbi. ürita siis oma lapsega veel rõõmsalt aega veeta. loodame, et varsti saab läbi, samas seda lootsime koroona kohta ka… lollide lohutus.

  • Avatar
    Vasta Eva 2. märts 2022 at 19:41

    Ütlen ausalt mulle ka see kleidi ülemine pool väga ei meeldi kuid riie on ilus ja mis peamine sa ise oled rahul.
    Need kes targutavad on lihtsalt kadedad.
    Mina olen 4 lapse ema ja 2 lapse vanaema aga näe kannan ka minit ,käin küünetehniku juures jne. Päris mitu tattood on ja kavas ka juurde teha
    See et emaks saades tuleb end maha kanda on absurd. Pigem on just äge see et ka emana näed sa hea välja,hoolitsetud ja kena. Kui ei teaks siis ei ütleks küll et sul 3 last.
    Hoia pea püsti ja ole edasi see kes oled.
    Eksimatuid ja veatuid inimesi ei ole olemas. Ja see et sa eksid vahel näitabki et sa elad.

  • Avatar
    Vasta Liana 2. märts 2022 at 19:22

    Sa oled nii tubli, et oled omale paksu naha kasvatanud ja ei ärritu, vaid vastad provokatsioonidele argumenteeritult. No kleit veits liiga suure dekolteega. Alkohoolik-kelle asi, ma ei taha ärgitada jooma, aga sinu elu ja otsus.

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. märts 2022 at 19:40

      Eks ma ikka mõnikord ärritun ka 😀

      • Avatar
        Vasta Kata 3. märts 2022 at 03:50

        Issand näeb ja ei mürista…. Miks naised kommenteerivad nagu neil oleks õigus määrata mis dekoltee kellegile viisakas oleks? Täiesti okei ja kena dekoltee selle kleidiga…. Suht süda läheb pahaks selliste pahatahtlike kommentaaridega. Kasvõi nendega kes läbi lillede kirjutavad muidu ok aga veidi liigne “veider, üle liigne, liiga paljastav” Pigem tundub nagu naistel omavaheline uss/kadedus olevat, et selline sajatamine läbi lillede. Ja ausalt, kurat saa või kümme last aga mingi kapa kohila mari ei tule küll ütlema mitu sentimeetrit dekoltee iga lapsega kahanema peaks. (ps. Näed välja kleidis julge ja enesekindel. Särad. Ära nunnade kisa isegi loe.)

        • Mallu
          Vasta Mallu 3. märts 2022 at 12:18

          Aitäh, Kata❤️

  • Avatar
    Vasta Moonika 2. märts 2022 at 18:58

    Savi, teeme koos klaasi või mitu 👍

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. märts 2022 at 18:59

      Kohe ajan end püsti ja kougin veini välja 😀

    • Avatar
      Vasta Z 2. märts 2022 at 21:34

      Hahahhaha see *porno* 😆😆😆

  • Avatar
    Vasta Merlin 2. märts 2022 at 18:57

    Oh see peegel! Nii äge! Pakun huupi, et see on pärit Konverter outletist? Või kuskilt mujalt? 👌🏽

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. märts 2022 at 19:00

      Sa ei eksi kohe üldse, see on tõesti Konverterist 🙂

      • Avatar
        Vasta ;-) 2. märts 2022 at 22:43

        aga see vaip?

  • Avatar
    Vasta Ülle 2. märts 2022 at 18:51

    Jeerum, on ikka inimesi ja nende kommentaare, haige. Mallu – oled väga armas selle üleskutsega ja kõik annetused on olnud õigesse kohta ja armas, et seda teed. Pluss kleit su seljas on vägagi armas – igno seda jama, mis sopana kaela sajab.

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. märts 2022 at 19:00

      Aitäh!

  • Avatar
    Vasta Sirtsu 2. märts 2022 at 18:51

    Just tegingi endale ühe värskendava pärastlõunase gin tonic’u … niiet küsimuse alkoholismi võimalikkuse üle lükkaks kiirelt ümber- tegemist ju siiski nädala selgrooga🥳😂👍🏽 mis ilma veinipokaalita (minu puhul antud juhul ginnikokteilita) ilmselt ei murduks😂😂😂#cheers
    #kakolmelapseemakellelemeeldivaddekolteed #jailmselgeltalkoholka🙈

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. märts 2022 at 19:00

      Krt, nüüd ma tahaks ka gintonicut, aga vot seda mul ei ole 😀 ainult viina ja veini #glamuur

    • Avatar
      Vasta Evelin 2. märts 2022 at 19:50

      Kleit muidu ilus, aga minu arust dekoltee natuke liiga avar, arvan, et endal oleks ebamugav pidevalt jälgida, et kõik peidus püsiks . Äkki saab sinna mõne ilusa pitsist pluusi/ maika vms alla panna. Ja kindlasti on soengu, kontsade ja meigiga veel kenam.

  • Avatar
    Vasta A4 2. märts 2022 at 18:44

    Mulle ka meeldib kleit. Ise ma seda välja ei kannaks aga sulle sobib. Kui selline tiss siis milleks seda peita..väga ebaviisakas öelda teisele et lits dekoltee 😲mis see laste arv ytleb. Kui sul oleks 2 last siis poleks litsi dekoltee v 🤔
    Annetustega alati kellegil jama..ära pane tähele. Üksmeelsus puudub enamus ajast..inimesed ongi kurjad aga lase mööda ja ära pane tähele.
    Jätka ja tooda meile lugemist palun😊

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. märts 2022 at 18:51

      Ma ei teadnud ka enne, et dekolteed tuleb valida laste arvu järgi 😀

  • Avatar
    Vasta Agnes 2. märts 2022 at 18:43

    Anna kleidile kindlasti võimalus sellisel päeval, kus tuju on parem ja meeleolu helgem. Mul on täiesti tavaline kui paha tujuga ei sobi ega meeldi ka kõige vägevam riietus, mis seljas😉🍓

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. märts 2022 at 18:52

      Võib-olla on sul õigus :D!

  • Avatar
    Vasta Päike 2. märts 2022 at 18:37

    Väga keeruline olukord, kui korraga vajab abi kogu riik – naised, lapsed, mehed, vanurid, loomad, sõdurid, põgenikud… Igaühe panus on väga oluline, isegi, kui abi läheb loomadele. Kuigi ma ise ka olen seda meelt, et lapsed on kõige olulisemad ja nemad ei tohi kannatada, surra ja nälgida aga samas see käib kõikide inimeste kohta. Mul ei ole vahet, mis rahvusest aga kedagi ei tohi tappa!!! Sõda kestab, olukord läheb hullemaks, abi läheb aina rohkem vaja, vahendeid samas ju jääb aina vähemaks (arstiabi, söök, jook…). Hirmus, et osad ei pääse põgenema, osad saavad surma, lapsed jäävad ilma vanemateta või vanemad ilma lasteta, perekonnad ilma meesteta. Plaan takistada inimestel jõuda Poola piiri kaudu põgenema… Ise mõtled, et oleks vaja pass teha aga selle saamiseks läheb ka aega. Ei taha karta aga see on paratamatus. 🙁 Osad õigustavad agressiooni seal, mis võrdub minu meelest tapmise õigustamisega. Reaalsuses aga siia jõudes ei vali pomm, keda tapab, kõik on ohvrid lõpuks. Miks peab nii halbadele asjadele mõtlema aga see vist tekitab inimestes stressi ja stress muudab inimesed kurjaks vbl…

    • Avatar
      Vasta K. 2. märts 2022 at 19:35

      Täpselt samamoodi EI tohi loomad kannatada, surra ja nälgida! Hetke olukorras vajavad seal abi KÕIK -kaasaarvatud loomad.

  • Avatar
    Vasta Getlen 2. märts 2022 at 18:35

    Ikka ja jälle ma imestan, kui kurjad ja nõmedad inimesed olla võivad. Kui ma väike olin, siis vanaema alati ütles, et kui midagi ilusat öelda ei ole, siis ära ütle midagi. Mõni võiks seda kasvõi paaril korral nädalas kasutada, oleks kohe palju toredam😄
    Ja no üleüldse, nagu me kõik juba aru oleme saanud, kes me sind aastaid jälginud oleme – ükskõik, mida sa teed, teed sa seda valesti😄
    Jõudu ja jaksu sulle! ❤

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. märts 2022 at 18:53

      ❤️❤️

  • Avatar
    Vasta Mari 2. märts 2022 at 18:34

    Väga nunnu kleit on! 🙂 Tead kes tahavad vinguda vinguvad nkn. Igaüks teeb palju tema tunneb et saab ja tahab ja see pole kellegi teise asi. Iga sent loeb neile ka see mida sa teed on väga tänuväärne. 🙂 Vähem õelust inimeste poolt oleks päris tore vaheldus..

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. märts 2022 at 18:53

      Aitäh!

  • Avatar
    Vasta Kris 2. märts 2022 at 18:32

    Ma tahaks ka selliseid tisse ja ma olen ka kolme lapse ema! 🤣
    Minu arust oled sa imekaunis naine oma ehtsas ja mittesunnitud olekus.
    Kleit on selline omapärane, aga kindlasti on tal ka koht, kus see selga libistada ja oledki nagu peo maasikas 🍓
    Muus osas…inimesed vist on nii ärevile aetud, et teiste peale välja elamine tundub nagu üliäss olevat….not!
    Pea püsti printsess! Sa ajad õiget asja!

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. märts 2022 at 19:00

      ❤️❤️❤️

  • Avatar
    Vasta Immanuel 2. märts 2022 at 18:25

    See kleit istub sulle muus osas vägai hästi, ainult jah, rinnapartii ei taha ära mahtuda. Aga see on praegune tobe trend, et paljud kleidid avanevad nabani ja/või sobivad A-suurus rinnale. Ja mis kõige kummalisem, see on üldine suund, näit Ivo Nikkolo omadel ka, ehk siis firmal millelt “pornot” ei ootaks.

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. märts 2022 at 18:27

      Ma proovin järgmine kord need nöörid rohkem kinni panna, ehk aitab 😀

  • Avatar
    Vasta E 2. märts 2022 at 18:24

    Oleks mul ka ilusad tissid, kannaksin ka sellist kleiti. Ja enesekindlalt! Väga kena on see sinu seljas ❤

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. märts 2022 at 18:27

      Mis su tissidel häda on siis 😀

      • Avatar
        Vasta E 2. märts 2022 at 21:39

        Ah, ilusad on ikka, aga jube väikeseks jäid teised pärast imetamist 😆

  • Avatar
    Vasta Sirly 2. märts 2022 at 18:23

    Ma kujutan ette, et ostad taolised kleidid (mitte neeruhinnaga, aga sama tegumoega) tütrekestele ka ja siis suvel paljajalu kuskil maasikapõllu veerele pildistamisele. No nii suviselt…mis-sõna-siia-sobib.

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. märts 2022 at 18:27

      Jah, sealt konkreetsest poest lastele ei osta 😀

  • Avatar
    Vasta SandaraP 2. märts 2022 at 18:17

    Ma ei jõudnud juttu lugedagi, aga pilti nähes oli esimene reaktsioon: krt, kui hästi sa selle üliedeva kleidi välja kannad! 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. märts 2022 at 18:27

      Aitäh🥲🥲

  • Avatar
    Vasta Keidi 2. märts 2022 at 18:13

    Väga ilus kleit on! Ja väga ilus oled ka, Mallu!! 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. märts 2022 at 18:15

      No aitüma, Keidi!

  • Avatar
    Vasta KarolinP 2. märts 2022 at 18:13

    Väga kaunis on see kleit Sinu seljas, ausalt! Tahaks ise ka selga proovida. Seega oled hea modell.
    Inimesed on nii hirmu ja ängi täis ja ei oska kahjuks seda mitte kuidagi muud moodi maandada kui olla õel teiste vastu. Kurb!
    Sa oled armas inimene, keep going! 🙏

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. märts 2022 at 18:15

      Siis pead tulema ja proovima :D!

  • Avatar
    Vasta Liise 2. märts 2022 at 18:12

    Nagu WTF, päriselt?! Miks sa annetad sellele ja miks mitte tollele ning miks sa üldse annetad!! Kelleks inimesed ennast peavad! No lihtsalt pole sõnu (peale wtf-i muidugi). Kes keelab paarsada eurot neil endil annetada kuhu soovivad?! Ja kui sul lapsi poleks, siis oleks see dekoltee ok, kuid lastega ei ole?!
    Aga “Aitäh, et seda teed” on keegi kirjutanud? Igatahes aitäh, et seda teed ja veel sellist jama taluma pead❤️
    Ps need on kõik retoorilised küsimused

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. märts 2022 at 18:16

      Ah, selliseid kirju on kogu aeg, aga täna kuidagi viskas kopa väga ette, nagu püha jumal, laske elada 😀

    • Avatar
      Vasta P. 2. märts 2022 at 20:29

      Kõige haigem selle annetamise osas on see, et keegi pole ju otseselt oma rahakotist raha andnud, lugejad ju ainult klikkasid siin ja seal. Kui ma ikka ise asjast õigesti aru sain……? Noh.. selle pärast mingit sellist kraaklust üles kerida on ikka tase.

  • Avatar
    Vasta Riin 2. märts 2022 at 18:12

    Kaos toob inimesi kokku, aga ka paljastab… ☹️ Annetan ise just Ukraina loomadele. Ja mitte vaid sellepärast, et nad on nii lootusetult abitud, vaid nende kõrval on ka väga suure südamega inimesed. Inimesed, kes võib-olla ka põgeneks sõja koleduste eest, aga jäävad oma loomade kõrvale koha peale, sest nendega on raske või võimatu liikuda. Süda murdus miljoniks tükiks, kui ühe farmiloomade varjupaiga perenaise hukkumisest lugesin. Ja see ei olnud fake news… Kes tunneb vajadust kritiseerida aidake ise. Lõhestamine ja negatiivsus ei vii kusagile.

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. märts 2022 at 18:17

      See kogu teema nii jube ja õudne 🙁

  • Avatar
    Vasta MS 2. märts 2022 at 18:09

    Sorry, aga see kleit on MEGA WOW!
    Kas oleks olnud targem ostmata jätta- obv.
    Aga ausaltöeldes MEGA WOW su seljas mu meelest 🤩

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. märts 2022 at 18:18

      Ma nüüd nii vaimustuses sellest pole, aga no äkki tõesti meigi ja kontsadega saaks vähemalt ilusa photoshoodi teha 😀

      • Avatar
        Vasta Eva 2. märts 2022 at 18:43

        Jeesuke Mallu, pane kohe terve pudel!
        Ma panen küll 😃😃😃
        Ja kleidi kommentaarid küll puhas kadedus! Nõustun eelnevatega- oleks mul nii püss tiss, siis krt-miks vaja varjata? 😃
        Ja PS! Iga annetus on heategu!

        • Mallu
          Vasta Mallu 2. märts 2022 at 18:52

          Ma ei viitsi tõusta, et pudelit kapist võtta 😀 Laiskuse ultimate tase

  • Avatar
    Vasta Mrs 2. märts 2022 at 18:08

    Kle, kas seal poes, kust sa selle tellisid ei olnud kirjelduses kirjas, et nii porr kleit kolme lapse emale ei sobi? Mingit ankeeti ei pidanud enne tellimist täitma? Peaksid kaebuse esitama poele kui see info puudu oli. Kleit ei vasta kirjeldusele, liiga porr 3 lapse emale *eyeroll*

    Raha annetamise osas on neil lugejatel muidugi õigus. Tegelikult oleksid pidanud annetama 3 korda nii suure summa ja otse nende kontodele. Aga no mis nüüd enam, kole tegu on tehtud ja eks sa pead iseendaga nüüd edasi elama.
    Sellise kleidiga on see muidugi tunduvalt kergem, vähemalt ilus peeglist vaadata 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. märts 2022 at 18:18

      Imelik jah, et kirjelduses polnud “litsi dekoltee”. Esitan kindlasti kaebuse!

  • Avatar
    Vasta Liisi 2. märts 2022 at 18:07

    Huvitav, et kui oleks näiteks AA korv, kas siis oleks ka litsidekoltee või täitsa sobilik kleit ühele emale kanda? 😀#tulejeesusappi

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. märts 2022 at 18:19

      Ma tõesti ei tea, aga krt tisse ma väiksemaks võluda ei oska 🙁

  • Avatar
    Vasta ebe 2. märts 2022 at 18:07

    Mu arust küll sobib sulle see kleit! Mulle ei sobiks. See sobib just selliste hästi saledate pahkluude ja säärtega. Arvan et soeng, meik ja kingad ja võibolla suvine päevitus, ja hakkad veel seda kleiti armastama 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. märts 2022 at 18:19

      ❤️

  • Avatar
    Vasta Mannu 2. märts 2022 at 18:04

    Mulle ei mahu pähe, miks on inimesed nii kurjad? Nii õelad ja vastikud? Halb hakkab!
    Minu arust on nii hea ja tore sinust, et annetad ja annad tegelikult ka neile inimestele võimaluse panuse anda, kellel ei ole võimalik omalt poolt raha annetada.
    Keep up the good work! 💪

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. märts 2022 at 18:19

      Ma arvan, et ajad sellised, et ..teeb kurjaks? Ma ei tea.

  • Avatar
    Vasta R. 2. märts 2022 at 18:03

    No olgem ausad, kleit on rõve 🥲🤣🤣🤣🤣🤣
    Aga sa kannad selle ülituusalt välja😎 nagu maasikajogurti reklaam oleks.
    (Ok, kas seda nimetataksegi somplimendiks?🤣)
    Ma saladuskatte all võin öelda, et ma olen ka mõne riideesemega pange pannud, kahjuks siia pilti üles laadida ei saa, muidu saaksid hea kõhutäie naerda 😄😄😄

  • Avatar
    Vasta Maru 2. märts 2022 at 18:02

    Krt ma ei tea mis jama on, ma saan reaalselt ainult 1 reklaami lahti klikata ja teiste peal tao kasvôi nàpp làbi ekraani a vot ei avane. Pljaaat, ma tahan head teha ju làbi sinu!
    Kleit…noh jaaaa lapse synna teemapeole ikka ju 😜

    • Avatar
      Vasta Minul 3. märts 2022 at 02:15

      Minul sama! 🙁

  • Avatar
    Vasta K. 2. märts 2022 at 18:01

    Minu meelest täiega armas kleit. Hind on küsitav aga armas ikka!
    Pikkus on ka hea!

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. märts 2022 at 18:20

      Hind on jah… nagu ta on 😀

  • Avatar
    Vasta Mqnn 2. märts 2022 at 18:00

    Kiidan taktika heaks. Küsin ka iga päev kaasa käest üle, et kas nüüd juba on imelik kui täna jälle klaasikese kallan. Seni kuni tuleb eitav vastus, ma ennast halvasti tunda ei kavatse. 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. märts 2022 at 18:21

      Mul pole kellegi teise käest küsida, kui teie 😀

  • Avatar
    Vasta Jo 2. märts 2022 at 17:59

    Mulle see kleit meeldib. Kontsad alla ja mingi ülesseatud v kinni soeng ja oled valmis minema dinnerile või peole. Kui Sulle tundub liiga roosamanna, siis lühike nahktagi juurde ja 🤌🤌

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. märts 2022 at 18:21

      Nüüd peab keeegi mind aint dinnerile kutsuma 😀

  • Avatar
    Vasta Katrin 2. märts 2022 at 17:58

    Sa oled hea südamega inimene ja see kleit on väga ilus. Kolme lapse ema peaks just sellise dekoltee ja figuuriga uhkustama, kõik kes vastupidist väidavad, on kadedad. Tee see vein lahti ja tee väike paus. Ära mõtle neile kes oskavad oma negatiivsusega igalpoolt midagi halba välja otsida. You do you!

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. märts 2022 at 17:59

      Ma ei arva just, et ma millegagi uhkustama pean, aga lihtsalt kuna olin kleidist enne rääkinud, siis mõtlesin näidata kah 😀

      • Avatar
        Vasta Katrin 2. märts 2022 at 18:34

        Arusaadav, aga ma küll uhkustaks sinu asemel 😀 3 last ja bababuum figuur. Ma ise näen välja millegipärast nagu kosmosemutt ja kartul samal ajal ja mul on ainult 1 laps 🤣

        • Mallu
          Vasta Mallu 2. märts 2022 at 18:53

          Ma miskipärast ei usu sind 😀

  • Avatar
    Vasta K 2. märts 2022 at 17:58

    Anna lapsed ära, või osagi neist ja litsi dekoltee sobib kohe paremini!🤦🏼‍♀️🤣

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. märts 2022 at 18:00

      Mitu ma ära andma peaks? Kas kõik? Või piisaks kui kaks annan?

      • Avatar
        Vasta Mrs 2. märts 2022 at 18:09

        Kummagi rinna kohta üks laps. Või kui lapsi ära anda ei taha, anna rinnad ära.

        • Mallu
          Vasta Mallu 2. märts 2022 at 18:17

          Krt ma ei tea, kas rindu tagasi anda saab 🙁

          • Avatar
            K 2. märts 2022 at 20:03

            Aga lapsi?😂 hahahahahah

  • Avatar
    Vasta Eeva 2. märts 2022 at 17:58

    See kleit jah pole oma hinda väärt, aga kes poleks teinud oma elus lolle oste. Ma tahan seda inimest näha oma silmaga, kes on 100% alati oma ostudega rahul ja kõik riided perfektolt selga istuvad kui ostes ei viitsi proovikabiinis higistada , vaatamata sellele, et hind teinekord kõige soodsam pole. Aga ikka ostad ja ikka on jälle kõik pekkis kui kodus selga proovid ja mitmed korrad ei viitsi tagasi minna, et vahetadagi. See on su seljas väga ilus, sa oled nii naiselik naine ja see tõstab su hoopis roosamannapilvedele. Sul on 3 nii vahavt tytart, oi ma kujutan ette kuidas Marile see meeldib. Dekolteed tuleks sel kleidil natukene kohendada, las keegi õmblejanna teeb naksti asja korda ja nii nunnu kleit ongi olemas, mida selga pannes alati muigega meenutada, et vahhhh oli ikka hind 😀 Ja ma ei tea, siuksed haiged eided oma porno jutuga, bloki ära v tee voodoo nukk 😀 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. märts 2022 at 18:21

      Ma avan ka, et lapsed armastavad seda kleiti :D!

  • Avatar
    Vasta Antsik 2. märts 2022 at 17:55

    Mis inimestel viga on?! Palju nad ise annetanud on raha? Ma tegin annetuse, aga rohkem ma teha ei saa. Sp klõpsin siin reklaame, et kasvõi kuidagi toetada edasi. Ja mul läheb küll süda soojaks, kui sa jagad seda summat. Vahet pole kellele, kõigil kulub ära. Päästjad, lapsed, loomad jne.

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. märts 2022 at 17:58

      Ma arvan ka, et vaevalt, et hetkel kuskil mõnda organisatsiooni on, mis ütleks, et kuulge meil nüüd piisavalt. ärge rohkem aidake 😀

  • Avatar
    Vasta Ka 2. märts 2022 at 17:54

    Sa ei ole alkohoolik kui sa klaasi veini hinge alla valad! Mul ka olnud suur anxiety selle sõja pärast ja ma ei suuda enam uinuda ilma klaasi veini joomata. Muidu istun terve öö üleval ja refreshin uudiseid.

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. märts 2022 at 18:21

      Vaesekene 🙁

  • Avatar
    Vasta Sigrid 2. märts 2022 at 17:53

    Mu arust täiega stiilne ja äge kleit! Erinev ja äge, selline sul juba peol vastu ei jaluta ja õhkab täiega enesekindlust ja eneseteadlikust.

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. märts 2022 at 18:22

      Aitäh!

  • Avatar
    Vasta Annika 2. märts 2022 at 17:52

    Tugev näeb sul..miks inimesed viitsivad olla nii nõmedad ja aina vinguda ja kaagutada ja teiste elu halvad mõttes aina kommenteerida. See life on totally fu….
    Aga see kleit on kindlasti ilus ja eriti ilus on selle kandja! ♥️🙏

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. märts 2022 at 18:22

      ❤️❤️

  • Avatar
    Vasta Kairixxx 2. märts 2022 at 17:51

    Jeerum, asi on teistes, mitte sinus, sa pole üheski punktis eksinud 🙂 Ok, kaks eelviimast punkti on kaheldavad, aga need oled sa kenasti juba varem ära põhjendanud 😄 Ära lase negatiivset ligi, oled täna ülituus olnud, et kodu korda said, luba endale pokaalike veini 😘
    Reklaamidele klikkima, niii armas, et aitad, toetad ❤

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. märts 2022 at 18:22

      Ma ootan kuueni, siis avan veini 😀 Viisakama mulje nimel 😀

  • Avatar
    Vasta Evelin 2. märts 2022 at 17:50

    Tõesti, kõige mõistlikum ost vast ei olnud, aga vähemalt sobib sulle kui valatud. Kahju ainult, et mitme lapse emana tohid sa ainult burkas käia. Ära solvu palun eks. Kleidi võid annetada mõnele emale, kellel on vähem lapsi, neile on porno ja litsidekoltee lubatud

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. märts 2022 at 17:53

      Äkki keegi annetaks mulle burka ka siis 🙁

  • Avatar
    Vasta Liisa 2. märts 2022 at 17:47

    Kleit jumala püss ju! Kui veidikene vaid tisse katta saaks, siis päris porno poleks🤣

    Ja noh nagu alati eestlasele ei sobi paljusid asju ja alati vaja vinguda, pigem peaks inimesed õnnelikud olema, et proovid aidata inimesi 🙂 tänulikkust rohkem võiks maailmas olla.

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. märts 2022 at 17:53

      Ma ei tahaks emana seda tunnistada, aga ma olen elus pornot näinud ja ühtegi näitlejat sellise kleidiga kohanud pole 😀

      • Avatar
        Vasta K 2. märts 2022 at 18:02

        Eestis jah hull probleem kohe kui dekoltee paistab. Mujal maailmas on see täiega nunna kleit!! 😆
        Ja tänud et loomadele annetasid!! Nad SAMAPALJU seda raha väärt PUNKT.
        Ja see pikk talv ja maailmas toimuv paneb teisigi õhtuti veini limpsima 😋

  • Avatar
    Vasta kats 2. märts 2022 at 17:46

    Sellel kleidil tuleks lihtsalt valget või roosat toppi all kanda. Siis ei jää mingit porri.
    Ka aliexpressis mingil analoogi pildil üks kleidi kättesaanu planis sama teha.

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. märts 2022 at 17:53

      Ma tegelt saan neid nööre rohkem kinni ka siduda, aga siis see surub tissid veel rohkem kokku 😀

  • Avatar
    Vasta Tinnu 2. märts 2022 at 17:45

    Mulle väga meeldib see kleit sinu seljas. Kui pilti nägin, mõtlesin, et ehk ikka ei olnudki nii kole tobe kulutus… täitsa asja ette.

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. märts 2022 at 17:52

      No kleit on ok ja kulutus oli tobe, aga elame edasi 😀

  • Avatar
    Vasta Mari 2. märts 2022 at 17:44

    Üleüldine äng on lihtsalt nii suur, et plahvatab igalt poolt välja. Inimesed on mures, sest ümberringi toimuvad õudsed asjad. Tahaks lihtsalt meelde tuletada, et olgem siiski lahked üksteise vastu.

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. märts 2022 at 17:52

      Ilmselt nii ongi jah :/