JUMALAITA

öised pingelised mõtted ja õhtused maaniahood

26. oktoober 2022

Ma nägin tiktokist ühte videot, kus üks naine õpetas, et kui sa õhtul magama ei jää ja mõtted peas ringi jooksevad, siis tuleks oma aju lõõgastamiseks kasutada järgnevat nippi: vali mingi täht ja hakka selle tähega järjest erinevaid sõnu mõtlema. Point peaks siis olema selles, et kui sa niisama lased oma mõtte rändama, siis aju on super aktiivne, aga öeldes suvalisi sõnu, läheb aju mõtlemise pealt ära ning lülitub puhkerežiimi.

Loe ka neid postitusi!

6 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Liisi 26. oktoober 2022 at 16:20

    Viitsid minu juurde tulla ja samamoodi tuuseldades mu elamise ka ära koristada? Ja pooled asjad ära anda? Remonti võid ka teha, kui väga vastupandamatu soov on, kuigi ega erilist vajadust ei ole, aga kes olen mina keelama. Palun?😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 26. oktoober 2022 at 18:23

      Jah, viska adre 😀

      • Avatar
        Vasta Tigu 26. oktoober 2022 at 21:43

        Mul oleks ka kolimiseelselt vaja kõik kapid ja sahtlid üle käia ja üleliigsest vabaneda 😀 Olen seda järk-järgult teinud aga mul on just vastupidi, et ma võin kahte sahtlit korda teha 2 tundi, sest ma tõstan igat asja ükshaaval välja ja kaalun 647363 korda, kas see alles jätta, ära anda või ära visata. Nii on see mul aega võtnud juba paar kuud.

  • Avatar
    Vasta K. 26. oktoober 2022 at 14:47

    Sorry, aga ma naeran 😀😅
    Noh nii samastun lihtsalt 🥲

    • Mallu
      Vasta Mallu 26. oktoober 2022 at 18:24

      Hea teada, et ma üksi pole 😀

  • Avatar
    Vasta Liis Er 26. oktoober 2022 at 13:54

    Mul oli ahi eelmiste omanike poolt rõveda plaadiga üle plaaditud ja ma vihkasin seda sellest hetkest saati kui ma selle korteri ostsin. Ostsin siis krohvi ära millega pärast ahju üle teen ja värvid ja asjad, võtsin ma siis selle plaatide eemaldamise protsessi ette, sellega veits ahju retsides. Ehk mul tuleb täna pottsepp, kes vaatab milline kamin mulle sinna tuppa sobiks… A see kõik sai alguse sellest, et mul jäi teise toa tapeet kaks päeva hiljaks… Samas ma pidasin kaks päeva vastu, nii et. Kõik hästi? Jah.