Kingiloos REISIMINE TESTIN JA ARVUSTAN

reisisõpradele törts pagasijuttu*

17. märts 2022

Mäletate ma pärast Pariisi rääkisin, et lähiajal veel üks tripp plaanis. Nimelt pidime sõbrannaga mõneks päevaks Amsterdami minema. Aga siis tuli Putin ja siis veel mu see reklaamkonto jama ja noh. Polnud ei suuremat asja reisituju ega ka oluliselt raha, et oma pimedast magamistoast kusagile kaugemale loivata…

Aga ma tean, et väga paljud inimesed juba jälle ääri-veeri natuke reisivad. Instast on palju silma jäänud just selliseid weekend getaway tüüpi reise. Kuna meil nüüd koroonapassi nõue ka kadunud, siis ilmselt võtavad paljud ka Eesti-siseselt jälle spaareise jms ette. Ise ju käisin ka lausa kahel järjestikkusel nädalavahetusel lastega spaatripil. Ega see suurem asi puhkus kui selline polnud, aga tore ikka.

Siukeste väikeste sutsakate jaoks on ülihea omada parajas suuruses pagasikotte. Okei, konkreetselt lastega minnes kulub üks tummine kohver ka ära, pole parata, aga näiteks viimati Pariisis käisin ainult X Holdall kotiga. Sest palju mul mõneks päevaks ainult enda tarbeks ikka asju tarvis läheb… Ülimugav, kui ei pea kotti ära andma, vaid saab rahumeeli endaga lennukisse kaasa võtta. Lisaboonusena jääb pärast ära ka pagasilindi ääres ootamine. See sama kott on minuga vist igal pool kaasas käinud, nii Eestis kui kaugemal ja ilmselt kui praegune läbi kulub, soetan kohe uue asemele kah.

Käe otsas koti vedamisest mõistagi veel mugavam on kott selga visata ja ei pea selle peale rohkem mõtlemagi. Seljakott on selles mõttes vaata et paremgi kui niisama kott. Mäletan, et oma esimese Cabin Max seljakoti ostsin jumala ilma koostööta puhta oma raha eest. See sai kohe põhjalikult vatti, aga on mul tänaseni alles ja kasutuses.

Säärasele pikale või noh…ka tavapikkusega nädalavahetusele 😀 minnes on 40+ liitrit mahutav seljakott üksikule prouale natuke suurevõitu. Küll aga Holdall’iga täpselt sama palju mahutav Manhattan Stowaway RPET on täpselt paras. Seda saab õla peal ka kanda, aga seljakoti mugavus on ikka something else ma ütlen teile. See on nii hea väikesemõõduline ka, et kui just telliskive reisile kaasa ei tassi, ei pruugi seda oma seljas suurt tähelegi panna. Käed muretult kõrval kõlkumas nagu muiste ja midagi pole vaja hoida, kui just ei taha seda teha.

Ärge minult üksikasju oodake, aga valmistatud on see taaskasutatud pudelitest. Ma muidu enda meeles mingi super loll ei ole (ok natuke ikka, keda ma petan), aga vot seda, kuidas pudelitest seljakotte saab, mina küll välja ei mõtle. Igatahes annab niisugune keskkonnasõbralik asjaolu talle plusspunkte ainult juurde, kui minult küsite. Vastupidav ja vihmakindel on ta ka just tänu sellele materjalile.

Muud plusspunktid on näiteks läbimõeldud sise- ja välistaskud ja kui juba seiklema minek, siis ausõna pole tänuväärsemat asja kui kerge pagas. See kott kaalub napid pool kilo. Praktiliselt eimidagi. Lisaks on seal selline nutikas asi nagu USB pesa, kuhu saab ühendada koti sees akupangaga. Nii et lae kasvõi käigu pealt telefoni akut, samal ajal kui võõras linnas Google Mapsi abil ringi seikled. Akupanka küll komplektis pole, aga asi see ise juurde osta on.

Nii et jah, minu reiside juurde kuulub alati üks või rohkem Cabin Max pagasikotti. Ise ma nad omal ajal leidsin, aga puhas õnn, et nad nüüd koostööd ka on tahtnud teha, mulle väga sobib. Ühtlasi ei jõua järgmist lastevaba trippi ära oodata, et uhiuus Manhattan Stowaway ka korralikult järele proovida. Küll see aeg tuleb, ega ta tulemata jää.

Cabin Max oli lahkelt nõus ka ühele teie seast vabalt valitud pagasikoti kinkima. Loosis osalemiseks ei ole vaja teha mitte midagi muud kui minna ja valida nende lehelt välja meelepärane toode ja panna selle link siia postituse alla kommentaaridesse. Juba nädala pärast annan teada, kelle järgmine reis pagasi mõttes väga palju mugavam saab olema 🙂

*Postitus sündis koostöös Cabin Max’iga

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar