Ilukraam TESTIN JA ARVUSTAN

kiidan umbes viiendat korda*

24. mai 2022

Natuke nagu katkine leierkast pean seda postitust kirjutama, aga no mida sa ära teed, kui üks ja sama asi muudkui kiitmist väärt on. Samas on see endiselt ainult ühest asjast koosnev toode, nii et mingeid hirmus uusi nüansse teile sellest rääkimisel noh…annab välja mõelda. Nii et sellepärast ei tule sellest nii väga informatiivne kuivõrd pigem meeldetuletav postitus.

Ma ise olen nagu jehoovakas kõigile muudkui Plummé ploomiõli käinud ja kiitnud. Olen siingi sellest korduvalt ja korduvalt kirjutanud. Endiselt ei saa aru, kuidas ühe lihtsa puuvilja kivist saab välja pigistada midagi sellist, mida kõlbab pudelisse panna ja ilutootena müüa, aga täpselt nii see on. Ploomiõlis on lausa murdu antioksüdante ja E-vitamiini. Pealekauba on see vananemis- ja vistrikevastane, pluss veel mingid head omadused, aga vananemisvastase lubadusega on mulle praegu juba väga hea läheneda 😀 30+ pole enam mingi nali, on juba elatud küll. Ja mitte alati keha säästval viisil. Nii et parem nüüd kui üldse mitte kunagi.

Mina olen ploomiõli peamiselt näole määrinud, aga täpselt sama hästi kõlbab see juukseotstesse masseerimiseks. Kaitseb ja toidab neid samamoodi kui nägu. Kellel sirgendamist ja föönitamist ette tuleb, siis teie võiksite kindlasti seda juustesse panna.

Kusjuures see õli sobib kõikidele nahatüüpidele. Ma olen elus olnud arvamusel, et õli maksab näkku panna ainult neil, kellel on pudisemiseni kuiv nahk. Tegelikult see päris nii pole, ikka oleneb õlist. Näiteks see sama ploomiõli tasakaalustab ka rasust nahka väga hästi ja kuiva nahka samas niisutab põhjalikult. Nägu ei sillerda õlist, vaid see kõik imendub nagu kord ja kohus ilusti naha sisse.

Ma ütlen täitsa ausalt, et olles saanud tunda hästi niisutatud näonahka, siis ainuüksi mõte kuivusest ketendavast ja kiskuvast nahast tekitab judinaid. Never again. Eks ma kasutan muid tooteid ka, aga see õli on mu näohooldusesse püsima jäänud, seda ma võin praeguseks kindlalt öelda. Puhas rõõm nii hästi lõhnavat asja näkku määrida, eriti kui see veel niisutab ka nagu homset poleks.

Oma lehe statistikast ma näen, et siin on umbes minuvanuseid inimesi kõige rohkem, nii et oletan, et teid ka kõnetab see teema. Kuidas võimalikult kvaliteetsete toodetega end inimlikuna hoida. Vananemist pidurdada, kui vähegi võimalik ja näiteks just nahka igast otsast niisutada ja turgutada ja toita. Mida aasta edasi, seda olulisemaks see muutub, pole parata. Ja vähemalt minul on küll nii, et mida vanemaks ma saan, seda vähem ma mingit supermarketi kräppi endale peale määrida tahan. Kui juba miskit kasutusele võtta, siis olgu see ikka tõesti hea.

Plummé’l on teile välja pakkuda selline diil, et kuni 12.06 saab koodiga “MALLU” suure pudeli ploomiõli ostuga kaasa pisikese reisipudeli seda sama õli. Suvel on nagunii rohkem igasugust ringi trippimist, siis just idekas see kotti pista. Aga võib ka juhtuda, et te oma vaimustust selle toote vastu endale ei suuda hoida, nagu mul korduvalt juhtunud, nii et pisikese pudeli hoopis sõbrannale pihku surute, et ta ka jumala eest aimu saaks sellest imeasjast. Kipub nii olema, et inimesed hüva asja ainult omateada ei saa jätta, vähemalt mina küll mitte.

Novot. Sellised jutud täna. Teie minge ostke mu koodiga ploomiõli, mina ise tõmban voodisse kerra tagasi, baii.

*Postitus sündis koostöös Plummé Beauty’ga

Loe ka neid postitusi!

5 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Nipitiri 24. mai 2022 at 22:57

    Nädal aega oli nägu ilus peale seda ōli – tōesti ilus, särav, siidine.. siis aga hakkas poore ummistama. Ja korralikult ikka. Näen praegu näost välja nagu 8.klassis😂 Korralik pubekas.

    • Mallu
      Vasta Mallu 25. mai 2022 at 08:50

      Huvitav, mul on see päris kaua olnud ja pole kordagi tekkinud midagi sellist. Aga noh, nagu öeldakse siis kõik ei saa kõigile ka sobida 🥲

  • Avatar
    Vasta T 24. mai 2022 at 16:37

    Kas suure pudeli all on mõeldud ainult seda kôige suuremat 30 ml pudelit?

  • Avatar
    Vasta Helena 24. mai 2022 at 14:04

    Mille alla või mille peale seda õli tuleb panna? Näkku ma mõtlen, et kasutan veel ka näokreemi ja seerumit, ja segaseks läheb juba 😂

    • Mallu
      Vasta Mallu 24. mai 2022 at 14:05

      Mina kasutan seda kõige tihemini pmst öökreemina, et pesen näo ära ja siis panen ainult seda 😀