JUMALAITA

family goss

27. mai 2022

Ma kujutan ette, et igas perekonnas toimub mingisuguseid imelikke asju, aga mida ma viimasel ajal kuulnud olen… Reaalselt ei oskagi sellest miskit arvata, või midagi teha. Ainult käsi laiutada ja imestada, sest mulle tõesti tundub, et need ei ole mitte teise eesti, vaid mingi üheksanda eesti mured. Või noh…meie mured 😁

Loe ka neid postitusi!

9 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Eva 24. juuli 2022 at 14:36

  Politsei võivad ka naabrid kutsuda koos põhjendusega et korteri omanik ei luba oma korteri seda inimest. Lihtsalt naabritega tuleb kokkulepe teha. Ja politsei saab siis ise korteriomanikuga ühendust võtta ja kontrollida naabrite väiteid.
  Samuti kui tädi on puudega siis on võimalik talle ka tugiisik/tegevusjuhendaja saada läbi reh plaani. Kes siis käib korda loomas ja hoiab tädil silma peal.

 • Avatar
  Vasta J 29. mai 2022 at 17:33

  Palunpalunpalun võtke kindlasti midagi ette. Minu vanaemale tekkis samuti selline ,,sõber”. Muidugi mu vanaemale endale meeldis samuti tipsutada nagu sellele mehelegi. Mingi paar aastat ehk nad selle mehega koos said aega veeta kui see ,,sõber” mu vanaema eelmisel aastal surnuks peksis ja peale seda tegi ta krediitkaardi tühjaks ja heitis ise sinna samasse tuppa, vanaema korterisse magama :):):):). Need parmud on väga ohtlikud!

  • Mallu
   Vasta Mallu 29. mai 2022 at 18:31

   No aga mida ma ette võtta saaksin, selle ongi mure 🥲

 • Avatar
  Vasta D 27. mai 2022 at 17:18

  Tuttav olukord.. mu elukaaslase isa on padujoodik, kes konkreetselt müüs oma ID kaardi 20€ eest naabriparmule maha ja on nüüd SMS laenude näol ca 10 000 vōlgu. Ja muudkui räägib meile, et oi lapsukesed minu pärandus jääb teile.. ilmselt on see aja küsimus, kui kohtutäitur vōlgade katteks selle “meie” korteri maha müüb🥲

  • Mallu
   Vasta Mallu 27. mai 2022 at 18:22

   issand kui jube. 🙁

 • Avatar
  Vasta T 27. mai 2022 at 16:10

  No kui alles hiljuti sai lugeda, kuidas naisvangivalvur mõrvaril põgeneda aitas ja ise koos temaga läks, ega siis miskit imestada pole.
  Ma ise arvan, et sellised inimesed on väga head manipulaatorid.

  • Mallu
   Vasta Mallu 27. mai 2022 at 16:12

   Õuduste allee ausalt

 • Avatar
  Vasta Merlin 27. mai 2022 at 15:59

  Ehk aitab, kui naabrid kutsuvad “lällajale” politsei? Eriti kui varem vangis istunud ja politsei kohale tuleb, siis see peaks veidi mõjutama…

  • Mallu
   Vasta Mallu 27. mai 2022 at 16:09

   Selles ongi vist asi, et ta on seal röökinud mingi hetk, aga enamasti lihtsalt vedeleb ja haiseb, et pole otseselt põhjust politseid kutsuda. Kui mul ema siis sinna satuks, siis jah saaks kutsuda, sest see tema korter.