AVALDAN ARVAMUST JUMALAITA

ma olen vist saikar – tahtsin netikommentaatorile helistada

4. august 2022

Lugesin siin täna sajandat korda Katarina postitust sellest, kuidas ta kuu aega enam ei blogi, sest läks endale paksu nahka kasvatama. Ega jah, blogija elu ei ole alati kerge, sest tihtipeale peame me kuulma arvamusi ja fakte, mis meie enda nägemusega üldse kokku ei lähe. Ma soovitasin Katarinal umbes nii mõelda, et kui keegi ütleks talle, et ta on hispaanlasest koerakägistaja, et kas see solvaks teda? Ilmselt ei, sest ta peaks üsna kindla faktina teadma, et ta on täitsa eestlane ja koeri ta vaevalt kägistamas käib. Seega on solvang üsna tühi – pole isegi millegi peale solvuda, onju.

Loe ka neid postitusi!

12 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Monsa 5. august 2022 at 01:01

  Sinu kokkuvõtted netikommentaaridest on alati nii naljakad ja nad jäävad niiiii lolliks. Arutavad seal omavahel kambakesi koos nagu vanad semud, kuidas keegi Mallukas elama peaks. Appi kui lambad mai või 🤣🤣🤣
  Kui ei meeldi, ärgu lugegu. Aga ikka nats on huvitav ka eksole 😜

 • Avatar
  Vasta meow 4. august 2022 at 22:23

  Nagu te oleks ainsad vanemad maailmas, kes on lahku läinud ja lapsi jagavad, tsiisus loord. Täiesti ajuvaba.
  Ma saan aru, et sellised kommentaarid lähevad hinge, aga kui kaine mõistusega mõtlema hakata, siis tere tore , eks. Mõelda vaid millistes oludes elab lapsi – näljas, paljas, väärkoheldud. Ja siis keegi julgeb öelda, et inimestel, nagu sina ja Kardo, kes on lihtsalt rahumeelselt lahku läinud, on lastel nagu hirmusjube elu. Kuul pähe.

 • Avatar
  Vasta K 4. august 2022 at 18:07

  Nägin selle naisterahva kommentaare selle artikli all ja muigasin, et vot kus on nüüd “tark” välja tulnud, tundub väga kibestunud inimene olevat.

  Lugu ise oli väga tore lugemine ja pildid olid ilusad, naljakas, et tegelikult oli hull möll nende tegemise ajal, ei ütleks küll piltide järgi 😁

 • Avatar
  Vasta K 4. august 2022 at 17:40

  See tädike nüüd küll aasta ema oma 5 vöi 6 lapsele pole 😄 kummaline kuidas inimesed teisi maha teevad netis, ise enda elu pole teps mitte sugugi stabiilne 😄

  • Avatar
   Vasta Merle Ruut 4. august 2022 at 18:44

   Oled hästi ikka kursis?

 • Avatar
  Vasta Signe 4. august 2022 at 15:50

  Oh Mallu. Pole ju vahet mida sa teed vöi kirjutad,kes tahab iriseda see iriseb nagunii.
  Sattusin korra ise inimesega kokku keda olen näinud su kohta halvasti ytlemas. Ka seekord yritas ta sama teemat jätkata. Ylesin siis,et ma ei jaga seda arvamust. Et minumeelest oled sa kift naine ja tark naine ja kui ise oskaks,elaks täpselt samamoodi. Ta nagu kohkus ära ja hakkas kokutama,et no jaaa no niii ja löpuks ei osanudki ta enam midagi millegagi pöhjendada,et miks sa siis temameelest nii nöme jne oled. Lihtsalt tundub,et möni on vötnud omale sydameasjaks sind nömedaks pidada. Aga kui täpsemalt kysima hakkad ei saa ta ise ka aru miks ta nii arvab. Kadedus. Puhas kadedus.

  • Mallu
   Vasta Mallu 4. august 2022 at 16:31

   Ega ma olen ise ka kunagi ühe heiteriga vestlusesse astunud, kes lõpuks tunnistas, et tal oli lihtsalt sitt päev 😀

 • Avatar
  Vasta Mirjam 4. august 2022 at 15:27

  Meie ühiskonnas on endiselt lahutamine justkui tabu. Pigem kannata selles suhtes ja kumbki tegelikult ei ole õnnelik, aga krt lahku minna ei tohi, sest mida teised ju arvavad ja jumal lapsed kannatavad. Jeeebus. Lapsed on õnnelikud, kui vanemad on õnnelikud ja kui see tähendab lahku minemist, siis so be it! Ja teil Kardoga oli lahkuminek väga sõbralik ja leebe. Teie lapsed on õnnelikud lapsed. Neti kommentaatorid (negatiivsed) on pigem kibestunud koduperenaised, kellel suhe on ilmselt sitt ja elatakse sinu peal välja. Puhas kadedus.

  • Mallu
   Vasta Mallu 4. august 2022 at 16:33

   See vist on jah mingi teema, et lahutada justkui ei või. Samas sitas suhtes ka olla ei või. Kuldset keskteed ei ole 😀

   • Avatar
    Vasta Vaike 4. august 2022 at 18:37

    Ega Sa minu arust abielus ka olla ei võinud, ikka oli valesti. 😀

 • Avatar
  Vasta Geidi 4. august 2022 at 15:10

  Paneb vaid ohkama aga eks ka mitte avaliku elu inimesed jäävad teatud inimtüüpidele ette. Ilmselgelt pole ka minu laste elus stabiilsust, sest nende isa töötab välismaal. Oluline pole see, et kuu lõikes on ta vähemalt nädala kodus või tegelikult lausa 9-12 päeva. Need päevad on ta olemas, toimetab kodukandis ja üldiselt püsib kodus, garaazis, maal või kuskil läheduses but still pole see mõndade arvates piisav. E-R Eestis töötades on vanemad vb vähemgi olemas lapse jaoks kui meie elukorraldusest lähtuvalt. Ikkagi jääb ette. Alati jääb midagi ette.

  Ja ega kõik head töökohad on läbi tutvuste. Mitte midagi ei saa inimene oma teadmiste, hariduse või kogemusega. Isegi kui sa uues töökohas kedagi varem ei teadnud ja nemad ka sind ei teadnud, siis ikkagi on see kindlasti läbi tutvuste saadud töökoht.
  Ja kui veel kooli lõpetad siis niikuinii spikerdasid, ostsid, soperdasid jne. Mitte, et päriselt higimull otsaees magamata ja kogu ülejäänud elu arvelt mitu aastat koolitöid teinud.

  Mingid inimesed teavad ikka kuidas teised oma elu peaks elama.

  • Mallu
   Vasta Mallu 4. august 2022 at 16:33

   Ega ma arvagi jah, et ainult avaliku elu tegelased sellise pasarahe saavad, lihtsalt mida vähem inimesi sind teab, seda vähem oskavad ka arvamust avaldada. Aga neid, kes avaldavad, leidub alati 😀