REISIMINE

selle suve üks ägedamaid kogemusi*

1. september 2022

Nüüd võib vist ametlikult öelda, et suvi on läbi, sest täna tulin ma lõdisedes kleidiga tööle. Erilist rõõmu see sügise perspektiiv mulle just ei paku, aga järelikult ongi paras aeg rääkida teile ühest mega lahedast asjast, mida ma sel suvel teha sain. Ja tegelikult ei pea seda just suvel tegema, ilmselt on see väga tuus iga ilmaga.

Nimelt räägin ma siis rabarestost. Kes kuulnud ei ole – nüüd kuulete! Hindreku talu on niisama äge koht, kus saab nautida üli ilusat loodust, head sööki ja veinikoolitusi (mida kõike kogesin ma juba eelmisel suvel!). Lisaks pakuvad nad ka võimalust võtta kanuudega ette Rabaresto külastus. Meie käisime oma väikse sõpradeseltskonnaga, aga samal ajal toimusid seal ka näiteks suvepäevad, mille raames rabarestos keha kinnitati. Ma kujutan ette, et mega lahe võib olla võtta kaasa terve enda perekond ja see seiklus läbi teha.

Ma ise suurem asi kanuutaja ei ole. Teist korda elu tegin seda pulli, aga no ilm oli soe, putukaid polnud üldse ja toit oli peale 40 minutilist kanuutamist kohe eriti hea. Pakuti kala ja parti ja isegi magustoitu, nii et RabaRESTO on igati oma nime vääriline.

Nagu te ilmselt teate, siis ma ei ole tegelikult mingi suurem asi “looduselaps”. Kui vähegi võimalik, eelistan ma igasugu mugavusi, mis tänapäeva maailmal meile pakkuda on. Aga Hindreku talu glämpas ööbimine, kus sai otse telgist jõkke karata, samas seal kõrval tünnisauna nautida ja sõpradega varahommikuni juttu puhuda… Reaalselt üks ägedamaid kogemusi mu elus. Isegi kanuutamine, mis tundus mulle enne igati kohutav ja ohtlik tegevus, on tegelikult nii tore vaheldus kontoritoolil istumisele 😁

Nii et mida ma öelda tahan on see, et elus ikka tasub proovida asju, mida enne katsetanud pole. Halvimal juhul oled sa kogemuse võrra rikkam. Parimal juhul aga avastad sa enda jaoks midagi nii ägedat, et tahaks seda kohe veel kogeda. Uskuge mind, kindlalt vean järgmine suvi aphrodited ka rabarestosse, üritagu nad vastu vaielda!

Aga mis teie suve kõige meeldejäävaim kogemus/koht/seiklus oli? Ma hea meelega kuulan teie kogemusi ka, sest kuidas muidu jõuaksin ma kõikide toredate tegevuste ja kohtadega järge hoida? Eks ikka nii need head asjad levivad, et keegi räägib kellelegi ja too soovitab kolmandale, eksole!

*Postitus sündis koostöös Hindreku taluga

Loe ka neid postitusi!

1 Kommentaar

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Jarmo 10. november 2022 at 13:02

    Aitäh! Imeline koht perepuhkuseks.